Written by AbangNara | April 10th, 2009

hunny madu fly fm

Masa dulu-dulu kalau kita dengar radio mesti selalu tertanya-tanya macam mana muka deejay-deejay tue. Dj-dj radio zaman dulu taklah sepopular dj-dj sekarang.

Tapi sedangkan pantai pun berubah, inikan pula populariti deejay-deejay radio(macam tak ada kaitan je ayat nie). Kalau dulu punyalah susah nak tengok muka diorang, tapi sekarang ini populariti deejay-deejay di Malaysia ini kadang-kadang lebih dari stesen radio itu sendiri.

Bagi pendengar-pendengar Fly FM, mesti nak tahu macam mana muka pemilik suara lunak Hunny Madu. Dalam gambar di atas, Hunny Madu ialah yang paling kanan sekali memakai baju hitam. Boleh tahan jugaklah kecomelan dia nie.

Lagi gambar Hunny Madu, deejay Fly FM dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

hunny madu fly fm

hunny madu fly fm

hunny madu fly fm

hunny madu fly fm

hunny madu fly fm

142 responses to (GAMBAR)Hunny Madu, Deejay Fly FM

  1. nang says:

    power tue beb..terbojol gunung berapi dia..body pun mantop

  2. Penari Poco2 says:

    Wehhh…nang! Aku ingat nak rebut takhta teratas pasal si deejay…Ko dah kebas dulu…!!!

  3. zaza says:

    minah ni mmg seksi…tp dari dulu dah mcm 2.

  4. zaza says:

    penyanyi, pelakon, pengacara, n dj….x lama lg ada la datuk yg intai peluang…

  5. garfield_82 says:

    dia ne yang host pertandingan cium ketiak rexona kan??hehhehhe..betul ke?

  6. bUDakgEnIus says:

    PADA PENDAPAT AKU LA…

    TAKDE sorang pon yg cantik…
    MUKA penuh dgn GEDIK2 mcm siot..
    KADANG2 menyampah juga tengok life mcm dorg nie..
    EVEN nak “sophisticated life” skali pon,jaga ar MARUAH LU BEB…

    ORG2 MCM NI LA, BILA JADI DJ..
    dia bukan nak sampaikan ILMU PENGETAHUAN YG BERGUNA,
    tapi ntah hape2 ntah..
    NI LA NAME DIA “LAGHO”

  7. azam says:

    Penyampai radio tu artis ke?….nak glamour bolehlah!!aku rasa pegukir batu nisan tu lagi artis…sebab ada seni.korang lebih patut glamour pada penyampaian bukan dressing macam ni!!!

  8. fiza224 says:

    ala,bukan lawa sgt pun… disbbkan lesung pipit die je,nmpak sweet bile senyum. klu lawa mane pun,tp perangai buruk xgune jugak kan?

  9. fiza224 says:

    die ni sblum jd dj… pelakon ke model iklan,rase mcm pernah tguk je muke die.

  10. fiza224 says:

    perasan x,gambar ke-4…budak kiri sekali, mcm mak nyah…

  11. ain says:

    aku x brapa knai sgt si hunny madu ni..
    blh tahan seksinya tu

  12. ntahsaper2 ntah says:

    urmmm..org2 skrg kecian aku tgk..baju x cukup kain..agaknyer kdi baju dah bnyk yg tutup kot..

  13. ara says:

    hunny madu ni org islam taw..abg die dj kat ctu gak..hafiz kot nme die

  14. aku says:

    yang mana satu hani madu??
    aku xkenal pon..

  15. keyleedaud says:

    ok la tu sempoi

  16. bobolia says:

    astaghfirullah……..sungguh jijik perlakuan artis2 malaysia yg terikut dengan budaya barat freemason……sedarlah Armageddon dan kiamat dah dekat …….berapa tahun je lagi nak Perang Armageddon….masa tu dajjal keluar korang nak ikut sapa?????

    kelab malam ni mmg punca maksiat habis……wahai org ramai….mari kita bersatu hati pergi membakar semua kelab malam pusat segala punca maksiat…..kita2 pergi ramai2 kump ribu2 org dan bakar……

    baru aku paham sekrang kenapa Amrozi bom kelab mlm kat Bali

  17. wan says:

    tp mcmane rupe up close si nadia pg show ek???

  18. boggiebogie says:

    tak bsr langsung gunug2 die ni…
    aku nyer jauh lg bsr…xheran pn…xla. tnjuk gi2 kat sumer org….xmalu tol…

  19. kipas sush mati says:

    power gler bdan ni..terbonjol tu..mantp gler…huhuhu

  20. boxer hugo bosss says:

    da pun deja rdio omputeh..
    style pun org puteh ler…hahaaa…
    mulut cam badut…:D