Written by AbangNara | February 4th, 2009

New year, new look and new hair style from this famous and beautiful Malaysia female singer, Misha Omar. Somehow this new hairstyle doesn’t fit with her round face.

What do you think of gambar gaya rambut terbaru Misha Omar ? Make her more beautiful or even uglier than before? Please vote at our poll.

[poll id=”6″]

Info and picture taken from Cari Forum

23 responses to Short New Hair Style From Malaysia Female Singer

  1. Anggerik Merah says:

    cam hawau muka….

    0
    0
  2. kingamok says:

    Hehe… kurang cun la stail rambut macam ni.

    0
    0
  3. rambut panjang lagi lawa kan?

    0
    0
  4. misha omar buat apa kata kita jalan jalan mana tahu misha omar suka ke tak ok sayang iliveyou misha omar bila nak jumpa i rindu pada misha omar
    imsyou misha omar

    0
    0
  5. flower says:

    x cantik pon..

    0
    0
  6. ni says:

    a ah buruk la

    0
    0
  7. Anonymous says:

    bg aku la kan,misha ni buat rambut cmner pon,pki ape2 pon ttp x menarik..dia ni mcm kampong sgt aku tgk!!
    hahaha
    sorry yer peminat misha…aku ckp bnd yg betol

    0
    0
  8. zara juliana says:

    hanya sesiapa yang tahu apa erti fesyen terbaru akan cakap rambut misha syle giler…lg look fresh…

    0
    0
  9. fatt-- says:

    pesal la nak wat rambut camtu…rambt panjng gie cantk..renung-renungla.

    0
    0
  10. Dayangku Napsiah says:

    macam mental retarded aje…

    0
    0
  11. scopy says:

    ORNG Y CKP BURUK 2 DORANG DENKI DENGAN MISHA..TAU2 RAMBUT DORANG BOTAK

    0
    0
  12. syeela says:

    awk sume tak kisahlah dia nak buat stail mcm mana pun ,mungkin masa tu sampai angin dia buat sesuatu kelainan untuk peminatnya …ada sape2 sokong saya tak?

    0
    0
  13. penyu says:

    x ssui larh

    0
    0
  14. Miss_hujan says:

    Bg haku misha cantik tym rambut pendek ..Cute

    0
    0
  15. call yuki je says:

    P/S: x prnh tgk n baca lg- gambar nye mane??? kalau cantik, aku nk buat gak.

    0
    0
  16. MIN says:

    wah……..hehehe

    0
    0
  17. luna damia says:

    salam..lantak la dia nak wat style apa pon..asal dia berani mencuba dan yakin..korang yg banyak cakap ni tak berani..berani mengata belakang2 apa kes?? dia gunting rambut gune duit korang jual kuih ke?? tak ada kan..so if nak tegor or nak bagi komen pon,beralas la sikit…bagi yg sentiasa berpikiran positif tu..aku salute korang ar wei..bagus2..dah xramai org malaysia yg berbudi bahasa..bak kata aku,ii ada org xpuas hati ngan aku..aku cuma cakap..do i care? aku ada kacoo mak ko berry kewh?? hahaha wasalam!

    0
    0
  18. Do you people have a facebook or myspace fan page? I searched for one on myspace but could not locate it, I’d really like to become a fan!

    0
    0