Written by serenity | June 2nd, 2015

Majlis Persandingan Alif Ehsan A Rahim & Azariah Suaymi (Azza AF1) telah berlangsung pada 30 Mei 2015, di Grand Ballroom IDCC, Shah Alam, Selangor. Bekas pelajar Akademi Fantasia musim pertama ini telah pun selamat bergelar isteri kepada Ehsan dalam majlis pernikahan yang berlangsung 24 Mei.


 photo 11312878_10153391543567220_8927537255442019232_o.jpg

Pasangan ini sama cantik dan kacak bagai pinang dibelah dua. Tahniah diucapkan atas penyatuan ini dan semoga dapat baby segera. Gambar-gambar ini ialah hasil bidikan jurugambar rasmi, Peveyhack Photography.

Lagi 26 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Program Seni Budaya sepanjang Jun 2015 ini…Jangan lupa tandakan kalendar anda!

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Monday, 1 June 2015


 photo 11357116_10153391502607220_3138754557130604944_o.jpg
 photo 11393310_10153390032742220_4986755112528034590_o.jpg
 photo 11336868_10153389755137220_2295579780338760297_o.jpg
 photo 11337018_10153390277092220_59797416357309545_o.jpg
 photo 11334174_10153389742302220_1031992118078010969_o.jpg
 photo 11270695_10153390344637220_6523324876971013484_o.jpg
 photo 11270577_10153390328192220_6095799555510032112_o.jpg
 photo 11270247_10153390202997220_7738325780473205709_o.jpg
 photo 11265601_10153390088967220_4472334226204055749_o.jpg
 photo 11245808_10153389751392220_4161347788436785095_o.jpg
 photo 11221992_10153390320897220_707906936557281334_o.jpg
 photo 11219507_10153389950697220_6140064282385128732_o.jpg
 photo 11226066_10153390286007220_7953668627173587058_o.jpg
 photo 11159909_10153390023222220_4028745969277460931_o.jpg
 photo 11130030_10153389786427220_6299668391375842845_o.jpg
 photo 11116326_10153389977862220_2537240299190560453_o.jpg
 photo 11118991_10153390210162220_3376565764652668140_o.jpg
 photo 11059522_10153390181337220_2115000613721990038_o.jpg
 photo 11036218_10153390207342220_4585688089095959324_o.jpg
 photo 11036202_10153390189767220_1668133107563790019_o.jpg
 photo 1795803_10153391534692220_1877239712463676401_o.jpg
 photo 1415340_10153389988097220_8117769702071359170_o.jpg
 photo 905550_10153391566357220_7211540089274259030_o.jpg
 photo 885668_10153391500627220_6886048521871233966_o.jpg
 photo 10506860_10153390330952220_8665283887226031175_o.jpg
 photo 1979996_10153390096752220_3139281111754456792_o.jpg

13 responses to Gambar-gambar Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Azza AF Dan Alif Ehsan

  1. munah says:

    Siapa dia ni?lelaki atau perempuan yang retis?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Gn byk sgt vitamin M. bace kat atas tu terang2 dh tulis so ko akan tau spe yg retis. pengapit kr photographer ke. laki ke yg pmpuan ke

      0

      0
  2. ieyda says:

    Cantiknya nanaaa.. !!

    0

    0
  3. Sheena Kebal says:

    Panten pompan nmpk tua

    0

    0
  4. cik teratai says:

    Ni baru la nmpak aura nye..berseri2.. x perlu tajaan 5 JUTA..hahahaha puih

    mmg pun azza da 30+ sibuk la yg ats ni kata nmpk tua la apa la..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    bju dia mmg cntik.. songket warisan lma tpi bile dperbaharui sgt cntik dri bju skrg..

    0

    0
  6. lily says:

    muka azza ni macam ifa raziah plak

    0

    0
  7. yna macaspac says:

    nak kata azza ni cantik giler tu, tak jugak tapi tak tau kenapa suka sangat tengok dia daripada dulu… manis je Nampak… berseri2 n majlis pun simple…

    0

    0
  8. sitikepochi says:

    tak da seri 5juta.. tapi ada seri pengantin! cantik!

    0

    0
  9. makcik tipah tertipu says:

    corak n kaler baju dia rare org pakai.. just nice

    0

    0
  10. faizah says:

    Pasni pakai tudung la ya… habis dah zaman tayang rambut karat tu

    0

    0