Written by serenity | May 16th, 2015

Di samping Lana Nodin dan Daud Mckienzie, bekas suami Abby Abadi yang kini merupakan artis di bawah agensi bakat Jamal Tommy iaitu Muhammad Noor Farhan Che Bakar telah melangsungkan pernikahan dengan seorang penjawat awam, Noriah Mat Isa pagi tadi.


 photo 11245260_1057867614242044_1590910939_n.jpg
Noriah ialah seorang ibu tunggal dua anak. Majlis pernikahan mereka berlangsung di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin di Putrajaya. Bersama kita doakan perkahwinan Farhan kali ini berkekalan hingga ke Jannah.

Lagi tujuh gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Festival Tari Malaysia bakal berlangsung pada 4-6 Jun 2015 di Auditorium Bandaraya DBKL, Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur,…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Thursday, 14 May 2015


 photo 11259772_10205417526450783_1744098955_o.jpg
 photo 11271961_1057867634242042_1640158444_n.jpg
 photo 11275591_1057867594242046_1642320598_n.jpg
 photo 11263848_1057867700908702_419695606_n.jpg
 photo 11267285_1057867657575373_1708362322_n.jpg
 photo 11261056_1057867640908708_534444176_n.jpg
 photo 11245328_1057867607575378_312543015_n.jpg
 photo 11245462_1057867570908715_1596120462_n.jpg
 photo 11280322_1057867584242047_1039873786_n.jpg
 photo 11287169_1057867674242038_1126641985_n.jpg
 photo 11275749_1057867687575370_1019708989_n.jpg

60 responses to Gambar-gambar Sekitar Majlis Pernikahan Muhammad Noor Farhan Che Bakar Dan Isteri

  1. Elizabeth Tan says:

    Kelas ko dapat another sugar mummy… Patut tukar hantaran selipar tu jadi video games… baru dok rumah sikit si Farhan ni lol

    0

    0
    • Bani Israel says:

      I kesian kat Abby sbb ashik kena tinggal tapi dia tu, ermm , post video laki kt insta , post gmba dia dgn pak ustaz , video yg ” bang minta sign ” , over betol , patot la dia kan jual “Humaimah” , kalo tk silap ada tulis meningkatkan keinginan sexual ? Seriously seriously ew ew

      0

      0
      • arbokyah says:

        habis la duit kak Noriah dikerjakan lepas ni….good luck la kak Noriah ya.

        0

        0
        • Anonymous says:

          pehal nara post pasal mamat ni ? sejak bila mamat ni jadi retis? since cerai dengan arbaiyah ke?

          0

          0
        • seliper mahal ... says:

          Paling vas sekali adalah ……
          1. Bende bertepek kat songgkokkk tu ……
          2. Selipar aka sandal ……

          apekebende yg setepek kat songkok tuuuuuu …. mcm aksesori tudung pompuan ……
          adeke selipar buat hantaran ….? Wlpn mahal mcm x kene.
          Smoga Bahagia hingga ke Jannah kay pengantin ….. Aameen.

          0

          0
        • Si Pengacau says:

          Mcm first time kahwin konon… Meluat!…

          0

          0
    • minah jambu terlajak habis says:

      beserabot minah jambu tengok hantaran pehak lelaki n perempuan banyak sangat bunga2 kt dulang ! ape2 pon semoga bahgia ye farhan..janghan lupa pasni tunaikn cita2 u nk jadi artis model or pelakon ok..

      0

      0
    • nok nok nokk says:

      amboi.. kelassss ko.. barang hantaran kemain banyak mengalahkan anak dara uollsss.. padahal mak jann dan duda je punn.. tak kosee mak noksss.. ehh, jap!! sape dia nie? retiss ker sampai nak masuk dalam BN nie nara oiii. tak koseee tauuuuuu…

      0

      0
  2. penonton says:

    Sekarang ni janda cepat betol laku dr ank dara

    0

    0
    • valcano says:

      Janda pun perempuan jgak tapi ramainya anak dara jd janda sblm nikah. Dah x tahu mana janda dgn ank dara yg masih dara lg. Dunia dah nak kiamat. Anak dara hnya pd nama shj punyalah ramai. Kdg2 tu masih lg anak dara tp ramai yg dah ada pengalaman sikit2. Jagalah ank2 perempuan kita spt berlian. Akhlak dn aurat mrk dipelihara.

      0

      0
      • nek jemah vogue says:

        kesian dengan anak dara yang masih dara bila kau komen macam ni.
        masih ada lagi anak dara yang suci kat luar sana.

        0

        0
        • valcano says:

          Nak buat camna .. itulah realiti kehidupan. Syahbas sesiapa anak dara yg masih sesuci embun pagi. Moga2 Allah pelihara mrk. Kdg2 mak pak da jaga elok2 tp pengaruh jd gitu. Senang citer jgn dekati zina. (Sesaper yg dah teredah dan tergitu, tobat cepat2.) Yg penting Allah tau korang pelihara diri korang elok2. Moga ank2 dara ni dijodohkn dgn laki2 yg baik2 jgk.

          0

          0
  3. tak kelako says:

    kental betul hati noriah ni kan.. walaupun tau kisah si farhan ni macam mana dulu dengan abby, dia tetap terima farhan. selamat pengantin baru la yeee. selamat melayari bahtera rumah tangga. nextttt !

    0

    0
  4. bunga cengkih says:

    Aku x suka abby abadi pasal dia muslimah tp gedik.maaf cakap tp ni hakikatnya..wlpn aku xsuka,tp aku pun wanita.bleh paham rasa kecewa bila dipermainkan lelaki.kesian abby.tp aku lg benci farhan ni. kawen dgn artis pasal nk popular dan nak senang hidup.mkn hasil penat lelah isteri. Pastu dayus ceraikan abby dgn text msg je. Ada agenda dia tersendiri. Ni kawen dgn ibu tunggal yg kaya jugak ek? Jaga2 wahai isteri.jadikan kisah suami awk tu dgn abby sbgai pengajaran.kang tak pasal2 dihutang awk pulak.

    0

    0
    • dinda manis says:

      setuju betol statement awok wahai bunga cengkih..abby gedik.tp memg sian die

      0

      0
  5. megalady says:

    bekas isteri nikah kat tailand… isteri baru nikah kat putrajya… mcm dia aidil, ngan bekas isteri kat thailand… isteri baru meriah… xpaham aku…

    0

    0
  6. Sheena kebal says:

    Yg penting Farhan tetap senyum kambing….
    Wifey lps ni nk praktik cakar apa ye? Grrrrrrrrrr

    0

    0
  7. Kemek Suhaiza says:

    curlasss cam ahkak pprt bagi hantaran selipar jepun jekkkk mmg vass pasni jadi trend kalo nikah mak janda kasi jer selipar jepun pastu kalo berleter trus baling jek selipar tuh ekk

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Bapak gemok Farhan. Dulu kurus

    0

    0
  9. lolita says:

    Oh my god!!!!
    hantaran seliparrrr jepunnnnnnnnnnnnnnnn!!!
    senang nak sumbat mulut dgn selipar klo si farhan byk nauuuu nauuu main games ye kakkkk!

    0

    0
    • cikikaka says:

      sandal tu beli la sendiri… xpayah wat hantaran. nampak dah mmg suke pawww… maaf

      0

      0
  10. Bidin says:

    selamat pantin baruuuu…selipar jepunnnnn haaaaaa

    0

    0
  11. wawa says:

    Farhan da gemukkkk!! Tk lawa la bini dia Kali ni..sebab harta kot….

    0

    0
  12. wawa says:

    Mana ada selipar jepun..kn sandal tu..

    0

    0
  13. ntah says:

    nape hantaran utk lelaki lbh byk dr utk pmpuan..tgk pic pmpuan dpt 10..lelaki 14…

    0

    0
  14. bella says:

    Bkn dulu si farhan ni kepoh tgh jaga bdn nk jd pelakon konon2nya
    Farhan u huduh betul dgn perut yg muncet

    0

    0
  15. Miss Bunga says:

    Pelik laaa si Nara nie ! ape sal nak update cerita budk nie bukn artis pun..Jgn2 si Nara nie ade kaitan keluarga dgn budk nie x ?? HAHAHHAA !

    0

    0
  16. Tema Camelia says:

    Binatang apa hinggap kat songkok si parhan tu, menjejeh sampai ke dahi, gelilahhhh. Bajet hot stuff je parhan ni, tolonglah serius geli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  17. hell no says:

    Fuyoo..ekspress ko farhan.ko mmg ske jnda ye??dh knal btul hati budi bini ko..tkut lma2 xtahan kne tnggung ko je cm bekas bini ko??

    0

    0
  18. Mariah Kari says:

    waww walao weh,,,another MILF

    0

    0
  19. Anonymous says:

    tetiba je mamat ni femes…. bukannya artis pong..

    0

    0
  20. melati says:

    Sorang lagi pompuan tekeno gan Mat Rempit…hahahahaha..

    0

    0
  21. ira syaziera says:

    c parhan nk gtaw kt semua org yg dia bole popular jgk dan still laku lg..

    0

    0
  22. No name says:

    Tu brooch yang berjuntai sampai ke dahi tak de sape yang tolong betulkan.

    0

    0
  23. percaya ketentuan Allah says:

    Dah ketentuan ilahi. Janda pun manusia. Better janda dari dpt anak dara yg dah x dara kot hahaha.Ramai sgt suka hina janda..dah jodoh dia dgn janda. Nak kutuk tu kutuk je lah farhan sbb mrhkan dia cerai abby.bkn slh isteri dia tu pun.

    0

    0
    • farhan mata duitan says:

      orang x kutuk janda, org kutuk perangai si farhan tu.. yg sah2 nk ambik kesempatan kat akak janda tu. janda pun kna lah bijak, jgn la sbb kesunyian main rembat je jantan jenis si farhan tu. nnt diri sendiri yg ssh.

      0

      0
  24. nur kaseh says:

    Bang Nara ni ngokk ye, tulis crita pasal si farhan ni.? Sape dia ni, artis, pelakon, penyanyi, pengacara?? Or tulis lirik lagu, penerbit?? Tak kan??? Bekas laki Abby je ..tak yah nak cite lelebih pasal dia. Mengabis kan space kat sini je. Kita tak baca cite bajet bekas laki artis yang bukan artis ni. K, bye.

    0

    0
  25. kah! says:

    wtf kerongsang kt songkok farhan..x boleh besar lagi ke

    0

    0
  26. kepoh says:

    abby sekarang ni pun tengah pening nk pilih siapa.tu la jangan gedik sangat dengan laki.orang tegur ko kat ig,ko berlagak suci pulak.kalau orang lain ko hentam balik.kalau ko bergambar berdua2 pastu si wartawan tu upload kat ig,ko tak kata apa2 pulak.bila orang komen gambar korang berdua,melenting pulak.adoi kalau nk bercintan cintun nk kawin,baik ko diam2 mcam fahrin.orang pun tak mengata.semoga ko kawin cepat2,kesian ustaz….kalau ko pilih siwartawan tu.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Berpinar mata aku tengok gambar kahwin dia, semua effect camera ala ala bunian gitu. tak paham iolzzzzz

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Saja jelah nak bertanya, kelawar ke yang hinggap dekat songkok si Farhan tu? Kenapa tak tepek burung kasawari je barulah dari Masjid Besi Putrajaya sampai Kokdiang, Kedah orang nampak dia. Baru tambah kellezzzzzz! NEXT!

    0

    0
  29. Queen Aurora says:

    For a second, i thought wife dia datuk vida… muka sama kut… hahahaha

    0

    0
  30. senah steel ruler says:

    Labah2 buat sarang kt songkok ke farhan oii….. pehal hantaran ada kasut n selipar. Buy 1 free 1 la ni. Jd la. Duit jd model ari tu lom vayar lg ea?

    0

    0
  31. nad nadiana says:

    Hahahaha…harta semuanya tu..perot buncit hati senang dengan janda baru kowtt

    0

    0
  32. Anonymous says:

    baru aku perasan komen korang pasal kelawar hinggap kat songkok si farhan ni. gigigh scroll atas balik. LOL.

    0

    0
  33. kokpun says:

    makin gemok farhan sekarang ni sejak cerai dgn abby. byk sangat ke makan duit janda? eh. ihiks

    0

    0
  34. kokpun says:

    tak bole blah betul la tgok muka farhan ni. muka fake sgt. lagi satu, badan dia makin gemok sbb byk makan duit janda ke? ekekkeke. harap2 lepas ni takde la orang yang kena cakar, tampo sepak terajang dgn bini. lulz.

    0

    0
  35. kokpun says:

    tak bole blah betul la tgok muka farhan ni. muka fake sgt. harap2 lepas ni takde la lagi kes orang yang kena cakar, tampo sepak terajang dgn bini. lulz.

    0

    0
  36. yaya says:

    gamba yang 1st tu aku sangat2 nak bagi penampa..dengan senyum centu..eihhh sumbat gak sandal hantaran tu kang!

    0

    0
  37. melati biru says:

    besarnya brooch!!!!!

    0

    0
  38. Anonymous says:

    ///pe hal nak pos pic nie dia bukan artis pon menyampah tegok//

    0

    0
  39. Bomoh Karpet Terbang says:

    Habis lah duit akak kita ni di kerjakan nya nanti…Penat je akak ni kerja bertahun2 dan simpan duit. Dah kawin ngan budak ni…akan hilanglah segalanya!

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      minah jambu rasa ini pompan tk bodoh ..mungkin dia lebih berhati2 tentang duit..bukan senang nk cari duit tkan dia nk serahkn duit dia bulat2 untok kepentingan laki dia ! besar kemungkinan laki dia si farhan ni akan serahkn duit gaji bulat2 untok si bini dia yg dia sayang demi kebahgian dorang berdua betol tak farhann ..hehe..

      0

      0
  40. Acha sepertibiasa says:

    Ni akak2 keje gomen kat kementerian la ni. Untunglarr.. Duit epf berkepuk. Yg penting gaun nak ala2 fairytale je. Puteri ngkauuuu…

    0

    0
  41. Biskut says:

    beg skolah ngan sandal tu pun nk buat jadi hantaran juga ker? alamak….

    0

    0
  42. Anonymous says:

    serabut aku tgk hantaran utk lelaki tu..byk btl bunga..semakkkk!!!

    0

    0
  43. pelik tp benar says:

    weiiiii pulang balik brooch nenek aku tu weiiii, dia dh mngamuk tuh ko hambek letak kat songkok apa kejadahnya????grrrrrrrr

    0

    0
  44. mak jemah says:

    die dah pau mat jan tu brg2 hantaran..tu yg dpt slipar dgn beg skolah tu..hahaha..yg penting..dua2 dah glemer wpun bukan retis..

    0

    0