Written by serenity | May 15th, 2015

Seperti yang dilaporkan tadi, kira-kira pukul 10.30 pagi pelakon Lana Nodin dan pilihan hatinya, Mohd Daud Mckienzie telah selamat melangsungkan pernikahan di Palace of the Golden Horses. Lana kelihatan jelita dengan busana yang direka oleh Altelia Almani.

 photo 11243757_1599046897000869_228955867_n.jpg

Tahniah diucapkan, majlis anda tampak elegan sekali. Lana juga khabarnya akan berpindah ke Amerika Syarikat untuk bersama dengan suaminya yang merupakan pemain bola tampar negara itu.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar oleh Avicenna Studio dan BungaStudio.

Bicara Seni Siri 1 akan berlangsung pada 20 Mei (Rabu) ini, 2.30 petang di Dewan Za’ba, Fakulti Bahasa Moden dan…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 5 May 2015


 photo 11282588_1433106086992681_515446568_n.jpg
 photo 11264566_1648419338714389_1049573353_n.jpg
 photo 11267592_1575975309324294_608443866_n.jpg
 photo 11259775_1667734136782086_911795942_n.jpg
 photo 11261923_831761833572289_846447079_n.jpg
 photo 11248407_1194161063942694_275492663_n.jpg
 photo 11241522_1398409717152031_1589587061_n.jpg
 photo 11241881_365721503635718_574922063_n.jpg
 photo 11242134_857221847684434_1575692177_n.jpg
 photo 11244628_760498724070814_1260807437_n.jpg
 photo 11246555_402193893296252_1497629766_n.jpg
 photo 11244670_579909485446061_845920011_n.jpg
 photo 11280440_972586499440787_364981724_n.jpg
 photo 11248842_800727866690531_303444018_n.jpg
bungabungabungabungabungabunga

66 responses to Gambar-gambar Sekitar Majlis Pernikahan Lana Nodin Dan Mohd Daud Mckienzie

  1. Peah Ronggeng aka PR says:

    Abg pozi ooiii..awat siriesnya muka..garang lebih dari tok kadi nie…

    0

    0
    • Kiah Kunte says:

      suka tengok interracial marriage/couple. mcm kiah kawin dgn negro dulu. ramai yg tak setuju tapi…ada aku kisah?

      0

      0
      • Sahdo says:

        sorry, x nampak mcm 2 juta pun. kawin anak kak mah bulan lepas lagi meletop. bunga2an saja dah cecah 30k…

        0

        0
        • Anonymous says:

          x pasti, suami linda onn ke lebih kacak atau lana…sila vote.

          0

          0
        • Aku Paham says:

          bagus la kawin hari jumaat- penghulu segala hari. moga mendpt berkat dan shafaat.

          0

          0
        • Jiwa Meronta says:

          muka shasha pasrah giler spt berkata, “alangkah untungnya kalau aku yg dapat daud tu” !!!…

          0

          0
        • Datin Semah says:

          bunga tu kak mah tanam sendiri la. lagipun sebelum gst. takde mahal sangat.

          0

          0
        • One Direction says:

          Tahniah Lana,,, semoga bahagia sehingga ke syurga.
          Tetiba aku rasa nak kawin,,,,,, nak kawin dengan Niall Horan.

          0

          0
      • One Direction says:

        handsome nya hubby kau Lana,,, aku pun nak kawin jugak. Nak kawin dengan Niall Horan.

        0

        0
    • Anonymous says:

      lisdawati nampak lebih berseri gitu…

      0

      0
      • anak Jemah says:

        lana ni kurus sangat la, nampak mcm jerankong hidup.
        diet gila barangkali ya. anyway, tahniah….moga kekal bahagia selamanya.

        0

        0
        • Anonymous says:

          muka lana nmpk kepenatan!

          0

          0
        • mata2 says:

          lana mcm stress je. opah cina pakai baju purple sebelah daud tu lagi ceria drp pengantin. hurmmm.

          0

          0
        • doakan terbaik says:

          mungkin nervous,,, takut si laki x dpt lafaz.
          pepun, semuanya berjalan lancar. tahniah dan amin.

          0

          0
        • kak nam says:

          lana x makan collagen dan stem cell. dia cakap masuk hollywood nanti baru dia nak cuba telan. hehehe

          0

          0
      • nana nurgayah says:

        ok lah wedding diaorang. tak melampau. nampak sweet and simple. pelamin nampak mahal.

        0

        0
        • opsssss says:

          muka dayang2… “kenapalah bukan kami yg kawin dgn daud!”…

          hehehehe

          0

          0
        • budak nakal says:

          …..muka lana mcm ikan kering hokay. leher berkelar-kelar. kena sapu anti-wrinkle cream lebih sis.

          0

          0
      • Anonymous says:

        jalan kangkang la besok…..

        0

        0
      • Anonymous says:

        pengapit2 kt belakang tu mesti makan hati…laki lana handsome woi.

        0

        0
      • minat discko says:

        muka abang pozi korang mcm samseng tarik kereta je. pengapit ke…bounser? seram nok.

        0

        0
      • R I T A says:

        laki hansem susah jaga hoi. harap lana pandai la jaga laki.

        0

        0
    • Anonymous says:

      aku suke btol avicenna studio tgkap gambar.. lawa bebenar… mesti mahal nak bayar kan.. huhu

      0

      0
      • k says:

        Pernah guna untuk wedding. Gambar utk majlis belah lelaki tak ada, sedih gile…agak terkilan sebab lepas 2 bulan gambar tak siap rupanya dia tak nak admit yang dia hilangkan gambar. itupun kena call berkali-kali mintak baru dia nak admit yang gambar tak ada.dia bagi alasan computer rosak kena hantar europe la apelah.. memang menyesal la ambik dia. Walaupun dia pulangkan duit tapi kenangan tu hilang macam tu je. Dahla masa majlis belah lelaki tiba2 tak ramai yang ada camera so memang takde gambar langsung.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Omg sama dgn i. Wedding almost 8 yrs ago we hired avicenna for video nikah n reception. Dah byr 70%. Terus senyap. Jenuh call tny smpi bertahun. Alasan video hilang. Smpi skrg lgsg xde follow up. Takde apology mahupun compensation. I mmg serik dgn avicenna. Never again. Perhaps they only hadap celebrities or vip utk dpt publicity. This is my own experience and am just sharing. No credibility, no responsibility, no customer-focus. I shudve hired iskandar ibrahim or manggis. Nasib baik photographer we hired from Wantai superb. Adalah memento wedding kami.

          0

          0
    • minah jambu terlajak habis says:

      diam dah ! orang nikah muka nk kena sirius !

      0

      0
  2. lindarafee says:

    nape poji nawawi jadi pengapit ye. dia sedare lana ke

    0

    0
  3. Anonymous says:

    knape pic sume tadah tgn org baca doa.. shasa tu x tadah tgn pun..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    lisdawati nampak cantik dr pengntin…

    0

    0
  5. mrs pip says:

    congrats lana … baju nikah ni lagi awesome berbanding baju mlm berinai … happy forever till jannah …

    0

    0
  6. jeni says:

    Senak la malam ni.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    fauzi tu kan elok kalau bersongkok.. dah namanye pengapit.. si sasha macam nenek ropernye…. lisdawati maintain comel.

    0

    0
  8. lalalalnanan says:

    mesti dia akad ckp macamni
    ‘aku therime nikehnya lana binti neordin dengen mes kewennye seypuluh dollar yuwes thunei’ :p

    0

    0
  9. Diva says:

    Lebih elok dan manis if pengapit Fauzi memakai songkok dan all dayang2 pakai selendang menutup rambut ckit bg kelihatan menghormati indah majlis pernikahan tersebut. Lisdawati contohinya…siapa la x monitor ini. Apa pun tahniah Lana dan David. Look gorgeous!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    basah lencun la tilam….

    0

    0
  11. wawa says:

    Knp muka Lana lain je..Hidung pon lain..

    0

    0
  12. Joyah says:

    Tahniah Lana & Daud. Daud segak bergaya tp sorry to say Lana, tak nampak seri. Lisda lg berseri!

    0

    0
  13. mis nana says:

    Kenapa muka lana tua kurang seri..anyway selamat pengantin baru..semoga kekal ke jannah

    0

    0
  14. konpius says:

    hidung dia mmg cmtu ke? pelikk.. nmpk x ori lgsg

    0

    0
  15. Anonymous says:

    lawak la korang mengomen….hehehehehe

    0

    0
  16. Betty says:

    daud nampak lebih happy dan teruja. lana…mcm muka perokok. keringggg.

    0

    0
  17. niza says:

    tahniah pengantin baru…. apasal muka lana nampak letih sgt? dan tak berseri jer muka, badan pun semakin kurus kering…

    0

    0
  18. mulut celupar says:

    lana muka mcm letih, dh kena ke smlm?

    0

    0
  19. Ye ke says:

    pic y ke 4 dari bawah tu lana nmpk tua la….nape kurus..dh mcm jerangkung aku nengok..pelamin pn nmpk simple tapi cantik…x mcm cik ta dlu..d taja tapi x ad cantik mane pn..cantik lagi lana..y nmpk sweet aku tengok kak lisdawati jer..bang poji tu klau bersongkok kan lagi bagus…shasha dh mcm nenek kebayan..

    0

    0
  20. cik mek molek says:

    si shasha tu dah knapa x tadah tgn ???

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Actually si laki Lana tu bukan mat salleh … mak dia filipino (filipino melayu ke filipino cina aku tak tahu) … so tak boleh refer as mat salleh … istilahnya “amerasian”

    0

    0
  22. celana says:

    can see the love in his eyes, excited … untung lana. tahniah semoga bahagia

    0

    0
  23. kaki kentut says:

    sedap la lana.. besar teett daud tu..

    0

    0
  24. confuse says:

    Nape time sume angkat DOA,shasha xangkat DOA pn….

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Cantiknye pelamin lana

    0

    0
  26. rena says:

    Tahniah ! Manis kedua-dua..tue lahh..lain kali jangan kita asyik sedap2 mengutuk orang…kan Lana dapat kahwin dgn pemuda tampan? hati dia pon mesti baik..semoga Allah SWT merahmati jodoh mereka berdua sehingga ke Jannah. Kita jangan jealous ! kalau asyik mengumpat jer mesti hidup tak aman..kan? kan?

    0

    0
  27. helena inez says:

    Handsomenya suami dia. All the best to them both.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Ok jer…

    0

    0
  29. Anonymous says:

    aku rasa macam baru je dia putus dgn Johan.. Alhamdulillah da jadi isteri org kini.. jodoh

    0

    0
  30. Nek Bunga says:

    Kenapa yg. sorang mengaku Islam tu tak nak angkat tangan BERDOA cara Islam?! Apa yg. dia mcm. BENCI sgt. dgn. BUDAYA ISLAM kita ni?!

    0

    0
  31. hamba Allah says:

    Tahniah lana dan suami . Semoga bahagia hingga ke Jannah . Hope dapat bby comel . ????

    0

    0
  32. Wow says:

    Their rings are my dream rings. @_@

    0

    0