Written by serenity | June 5th, 2015

Seperti yang anda maklum, pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha telah selamat melangsungkan pernikahan di kediaman keluarga Hanis di Bukit Jelutong. Mengenakan persalinan warna kelabu, pasangan ini disahkan sebagai suami isteri pada jam 3.40 petang dengan hantaran bernilai RM RM91,019.90 dan 11 dulang hantaran serta dibalas oleh Hanis juga dengan 11 dulang.


 photo 11428666_384349421772589_1303769129_n.jpg
Berikut dipaparkan gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Hanis. Lagi 13 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

A video posted by MALAYSIAN ARTIS ONLY (@malaysian_artis) on

Jangan lupa temujanji kita malam ini! FESTARI2015 Kategori Tarian Tradisional Daerah…Layari IG mysenibudaya utk live video updates…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Friday, 5 June 2015


 photo 11417302_1603811629875124_750347285_n.jpg
 photo 11357478_474308492735968_481676639_n.jpg
 photo 11377698_1122806594413155_1652828353_n.jpg
 photo 11385593_797364293711649_1726730142_n.jpg
 photo 11377924_857714844297043_150601556_n.jpg
 photo 11357719_859953780755670_1549587277_n.jpg
 photo 11355880_647738048694566_1821852648_n.jpg
 photo 11352938_1457129724580762_1931338403_n.jpg
 photo 10326410_863597973717004_792201048_n.jpg
 photo 11287908_1615009795447977_1282261576_n.jpg
 photo 11352844_426330487549500_1977968359_n.jpg
 photo 11327147_1434925286816196_500662411_n.jpg
 photo 11352860_712790475514732_994486262_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to Gambar-gambar Sekitar Majlis Pernikahan Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen

  1. Kita insan biasa says:

    Hantaran RM91k?? Wowwowwieeeeee

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Baju nikah mcm kain langsir. Bukan keliling dunia ke cari material utk baju kawen theyols ni? Pape pun congratz pasangan sendu

    0

    0
    • kak timah lambong says:

      Entah kenapa akak tengok baju hanis mcm ada yg tak kena.
      Bahu mcm jatuh sgt ke?
      Lengan kat ketiak tu mcm gelebeh sgt ke?
      Tudung mcm singkat dan simple sgt ke?
      Ntah la.. tapi mungkin akak biasa tengok hanis bila dressing semuanya cantik elok terletak. Bila baju kawin ni nampak mcm pakai baju sewa tak sempat buat fitting. Haa gitu.

      0

      0
      • abc says:

        Ramai betul lepasan kos rekabentuk fesyen..

        0

        0
        • cik interior designer says:

          Baju tu cantik termasuk pengantin cuma warna background pelamin tu clash dgn warna baju. Sama ada tukar interior design pelamin agar ambiance lbh sweet and romantic spt tukar warna tirai atau tukar warna baju atau ubah sdkit design baju. Terperanjatlah juge ada yg kate baju mcm tu kain langsir. Plz lah .. ada ke kain langsir mcm tu?. Warna keseluruhan mjls spt bercelaru sdkt. Tak ade teruk pun tp ada komen mcm smuanya fail. Cuma kurang menyerlah sdkt. Spttnya masa aqad nikah biarlah suasana a bit romantic. Plg Penting majlis brjalan lancar.

          0

          0
        • cik interior designer says:

          Baru td baca entry lg satu semasa nikah. Knapalah org nak pertikaikan ibu tu duduk di sbelah pengantin hnya krn perangai si ibu. Ibu yg bersusah payah dr mngandung sampai nak serahkn ank kpd menantu. Simbolik kasih syg ibu kpd anak. Sayu tngk jk mana2 ibu duduk bersebelahan ank perempuan mrk smasa nikah dr di sblh pengantin tu dayang2 atau pengapit. Pasal mulut ibunya tu … serah jer kpd Allah. Smoga diberi hidayah.

          0

          0
      • minah jambu terlajak habis says:

        baju pinjam tak ?

        0

        0
        • minah jambu terlajak habis says:

          hantaran 91k ..si hanis ni tau masak tak untok laki dia ? jangan pulak pandai masak sambal tumis telor aje ! hantaran kalau 91k mesti serba serbi tau segala nye jadi tk la rugi duit hantaran tu ! jangan nk ikot2 pesen tudongg aje masak tk tau huh !

          0

          0
        • Anonymous says:

          wtf guys. if you followed hanis’s blog since before she debuted as an artist you wld be surprise to know how good she is in cooking and doing house chores. and not to mention how smart she is. (she even received ANC during her convocation day) and now. get a mirror and do reflect yourself before you talk shits of other people ok? masalahnya dia kawin yg korang gelabah mcm ayam apehal.

          0

          0
    • Anonymous says:

      APE MSLH KO LAW BAJU DIa mcm kain langsir??????kau ada??mampu ke???????????

      0

      0
    • huda says:

      APE MSLH KO LAW BAJU DIa mcm kain langsir??????kau ada??mampu ke???????????

      0

      0
    • Ruz says:

      Lain orang, lain citarasanya kak. I, on the other hand, think she looks lovely in her baju nikah. See, lain orang lain citarasa. Awak rasa baju dia mcam kain langsir, saya rasa baju dia cantik. Besides, kalau itu kain langsir, rasanya awak tak mampu kot? ;)

      0

      0
    • Anonymous says:

      kau mampu???

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Cantikkkk nya …

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Ramainya karatz keknis kat sini. Baju tak lawa pun kata lovely bagai. Dah memang baju tak lawa. bak kata kak timah baju sewa gitu. Lananodin lg lawa baju nikah die. Just saying. Takyah sentap sangat karatz keknis

    0

    0
  5. Rukiah says:

    Ntah kenape ku lihat seperti adik dgn kakak gitu….

    0

    0
  6. Shasha says:

    mcm kelam suram majlis nikah dorg. I dont know why. Baju hanis pun kurang menyerlah. Maybe the color or the design itself? Btw make up hanis okay , tak over, sweet je. Baju hairul je okay, nampak kemas fit perfectly.

    0

    0
    • abc says:

      Mentang mentang study fashion designer la katakan…relax laa..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Eh ade ek kos fashion designer? Hahahah aku xdela setuju ngn shasha tu tp ko ni kelakar nak bash die tp yakin je taip kos fashion designer hahahaha

        0

        0
        • abc says:

          Nak tahu ke tidak..try taip kt google..taip diploma rekabentuk fesyen..ado ko tidak..

          0

          0
  7. Liza says:

    Dah rope kakak ngan adikkkk

    0

    0
  8. Fen fen says:

    what 90k? Hahahahaha mak nani cover terus ko renovate rumah kut muahahaha..
    Mak nani kempunan nak bermenantukan anak hartawan seperti yg dicanang2 dlm blog. Sekali dpt retis jerrr rumah pun rumah kos rendah oppppsssss… Agaknya ada reception kerrr??? Kt rumah mak apak hairul? Satu gmbr pon blm nmpk batang hidung mak apak hairul hahaha sadis betull.. Kena pinggir kan sian sian. Kalau 90k bg kt nelofa xde org nk heran ank org kaya gaya hidup mewah ni hanis alahaiii biasa2 jerrrr pun.. Mak jual anak glamour ko mak nani satu dunia kenal

    0

    0
    • hatibusuk says:

      bodoh ko ni kalau mak nani tak berkenan takde nya dia nak approve. hanis ni nikah sbb mamat tu jumpa mak nani ngan pak nani lah dulu. yang kuar tv propose atas pentas siap melutut ada video mak nani and pak nani tu, xkan hanis nak say no. yang penting dorang kaya dari ko and ko tetap rakyat marhaen yang miskin hati budi, dan mungkin miskin juga dari segi wang. hmm sian plak :/

      0

      0
    • munah says:

      Hairul azreen ni berduit la…dia pandai cari duit sendiri ….tidak mak nani tak pandang la oiiiii…….hairul azreen baru jer hadiahkan emak dan ayahnya kereta mitsubishi suv…lagik mahal dari hantaran hanis ni…nampak dia ni anak yang taat.

      0

      0
    • lilyzali says:

      Yang kepoh pasal hantaran ni, and tuduh macam-macam, nak tanya skit:
      1. Korang tau ke hantaran tu mmg belah perempuan kintak? kadang2 pihak lelaki nak bagi tau.
      2. Tau dosa menfitnah tu apa balasannya?

      0

      0
  9. Hayati says:

    Masa majlis bertunang haritu lagi nampak meriah & berseri. Baju pun cantik. Suka sangat tengok gambar haritu. Apapun tahniah keknis & hairul!

    0

    0
  10. minah jambu sayang nenek says:

    minah jambu suka back ground pelamin tu macm pesen dulu2 minah jambu suka very cool..tk payah la nk kilat2 ke pe kt pelamin tu macm ni pon dh ok..

    0

    0
  11. mawar says:

    Saya suka couple ni. Semoga bahagia hingga ke syurga. Mesti anak2 nnt comel2…

    0

    0
  12. hatibusuk says:

    memang hati busuk forever takpernah nak tumpang kebahagiaan orang lain. baju ni dah kira okla cuba kalau baju cutting bentuk badan? kena kutuk jugak baju ketat bagai. apa apa pun hanis ko nampak gemuk dgn baju tu. hihi

    0

    0
  13. makcik tipahtertipu says:

    Inai dia dah mcm tangan berdarah kena siat rupa dia..

    0

    0
  14. malisa says:

    hairul putus dgn faralyna SBB gile bayang kat hanis. hairul ni Dari statement dia mmg gile kalau 1 hari bisnes drop so hanis ni tinggal dia.dia nampak memewahkan hanis dgn segala nya utk diterima mak nani.hantaran jual anak tu 9Ok .nampak gaya mcm akan jadi mawi Dan ekin . gambar family hairul fipunggirkan .

    0

    0
  15. ha says:

    pasangan yang sangat cantik dan segak! congrats!!!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Tahniah dah selamat nikah. Kenapa duit hantaran banyak betul. Kesian Hairul . Tak kesian ke kat Hairul. Habis duit dia menang fear factor kena serahkan pada Hanis. Selalunya orang pakai baju nikah color putih sebagai tanda suci bersih. Color silver tanda apa?

    0

    0
    • Cincau says:

      Kaler bju nikah xde makne ape2 la..
      Jgn merapu la..
      Niat bernikah tu yg pnting..
      Ortodoks btoi!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Usahlah ortodoks sgt pemikiran tu..
      Kaler bju x melambangkan ape2..
      Jgn nk start buruk sangka kt org..
      Ape ade pada kaler bju..
      Yg pnting nikah tu..

      0

      0
  17. mawar says:

    knp kte sllu x puas atiey ngan org ha…
    doakn jer la dorang bhgia ssh sgt ker haa..yg dk kmen baju ktt tue doaknlh hairul spy blh bmbg hanis jd muslimah yg sbnr-bnrnya

    0

    0
  18. Kak jorah Kfc says:

    Bagus la kawin .. Tngk muka pompan ni mmg da MENGENYAM pun.. Hahahahahah

    Selamat pengantin baru .
    Ah kalau main tu jgn control sangat biar dari atas katil sampai ke lantai sekali ..baru best.

    0

    0
  19. Lobak Hangus says:

    Rezeki dia.. suami dia nak bagi 90k, itu pilihan dia. Kalau rasa susah, awal2 lagi hairul tu reject.

    0

    0
  20. lilyzali says:

    aku tak paham sesetengah masyarakat malaysia ni. Buruk betul perangai busuk hati.
    1. korang tau ke hantaran tu belah perempuan mintak or lelaki nak bagi?
    2. Gambar family lelaki ada, cuma media tayang lambat skit. Dosa dah kat situ
    3. dosa menfitnah tu tahu tak balsannya apa?

    0

    0
  21. aku cantik says:

    nape ramai sgt yg jaki dgn rm91k tu? biaq pi dia la. kalo btul suaminya nk bg. kira bagus la. habis,
    aku just nk ckp yg aku x pernah tgk pelakon dua org ni. mksud aku lakonan dia org bkn la tahap top so aku rasa exposure ni mungkin agak mlmampau utk mereka. sbb tu kdg2 baik jd mcm anuar zain. xde guna social media tapi dari belum sunat smpai dah nk menopos pun masih lg hangat dan diminati ramai sbb x terjebak dgn social media. anyway korg xyah cemburu la. rezeki org x sama. korg doakan je la kebhgian org

    0

    0
  22. anynomus says:

    bye2 hanis , hello alysa rosli ( cantas la byk2 drama ), maaf, xde makna aku nk tgk tunang/isteri org jadi watak heroin!

    0

    0
  23. nobody perfect says:

    Doakan jela bgi dorang berkekalan hingga ke jannah..

    Dosa fitnah lgi besar dri dosa membunuh..
    So think positive

    0

    0