Written by AbangNara | March 13th, 2009

Dah lama rasanya tak post gambar-gambar awek Melayu Boleh. Bukan apa, susah sikit nak carik sumber-sumber dan risau jugak kalau muka-muka yang terpampang kat sini adalah awek-awek anda semua. Hehehe.

Setelah membuat sedikit saringan, akhirnya gadis Melayu Boleh di atas lulus dengan cemerlang untuk diletakkan gambarnya di sini. Sopan, tidak seksi, dan mungkin mukanya yang innocent mampu mencairkan hati lelaki-lelaki di luar sana.

Lagi gambar-gambar awek Melayu di atas dengan baca artikel ini sepenuhnya.

Baca Yang Ini Pulak:-

86 responses to (GAMBAR)Gadis Melayu Boleh, Awek Melayu Tetap Terbaik?

  1. Anonymous says:

    xlawa pun…xcair pun…kiki

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  2. lelaki says:

    huhhh!!! xla lawa mane pon…sopan ke??? pic yg 2nd last tu pkai short pant pendek giler…eiii…xbekenan aku

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • hamba Allah says:

      betul2… jagala tatasusila dan kesopanan sebagai gadis melayu dan yg penting kita sebagai seorang islam

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  3. jungkang says:

    ala sumer org konon2 nmpk comel kalo amik gambar dr atas.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  4. teja says:

    aku gak yang comey….hik hik hik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  5. Iryn says:

    cun lg aq….huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  6. oyo says:

    hahhahahaahahha…hidung dah la penyek mcm kene pijak lembu hahhaha…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  7. jinchi says:

    idung kemek jer…phail laaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  8. pinky black says:

    kalau gadis melayu yg sopan mestila yg bertudung.pakai tudung dgn etika yg btul la bukannye yg jenis bohsia baju jarang sana sini belah tp pakai tudung?tu bukan gadis melayu name die.aku pun confuse bile kwn2 bangsa lain(kwn aku ramai foreigners) ade yg tanye kenape kite umat islam solat sume puasa tp xpakai tudung?makna nye ingkar pada suruhan Allah.dieorg ni pelik sebab pemimpin tertinggi kite dlm politik pun x ikut ape lg org2 bwh (rakyat) huhuh aku xtau la nk jwb ape nsb bek aku pakai pakaian ikut syariat Islam..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  9. pinky black says:

    mane la beautiful nara dpt gamba2 nih?curik kt frenster sape2 ke?mslhnye x cun lansung sume?yg mule2 tu lagi la heheh bukan nk kate ape tp ramai lg gadis2 melayu kt lua sane yg cun mcm nasha aziz ke nurul syuhada ke,emmm ramai la.yg ni jugak die pilih wt entry

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. pinky black says:

    aku agak ni sume kwn2 penulis blog ni kot?sedara mara ke..mesti punye la.kalau org biase2 ramai lg yg cun gilerr xkn yg ni jugak die pilih?haiii confuse betoll

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. Anonymous says:

    cun ke cantik tu semua subjektif
    one might be pretty to u but not others..
    kalo dah penulis ni kata cun, maksudnye cun la kat mata dia..
    yg korang nak condemn lelebey nape lak??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. Han says:

    beauty is in the eyes of the beholder..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. [...] dikutuk teruk akibat taste yang rendah dalam artikel awek melayu sebelum ini, kami telah berusaha keras mencari gambar-gambar awek melayu boleh yang mampu [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  14. macam-macam says:

    jangan la suke syok sendiri oi….
    x malu ke?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. amano says:

    betul -betul itu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. xxhanixx says:

    dgn jujurnye aku berkata: serius dia ni kurang lawa! haha.sopan x bahasa ku..nape dia?? biasa je la..xyah la nak hyperbola sngt…
    dia ni biasa je aku tgk…iskkkk…bajet cute adela…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. panjang says:

    hmmm……biase2 jer…ha3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. tuit says:

    hmmm bagi aku pon..dia cm bese2je

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. lalalala.... says:

    erm,xdela lawa mne..
    issh,mmg nk promote muke je ni..
    wat pela nk tayang gmbr2 cm ni ek..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  20. as says:

    bese je
    cume aset dia xbrape MANTOP lg

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. Bard_kkmBoy says:

    kalau pakai baju kurung,bakai tudung complet plak memang cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. blade says:

    dekat sangat foto nie nampak jerawat tu le mekap tebal le mengalahkan artis…………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. zack81 says:

    fuh cantik beb’mcm xgf gua je;mata besar;bibir best 2 dpt kiss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  24. tony soulvera says:

    pergh lawa beb mcm nenek aku lah masa muda2 dulu….tp nenek aku tak pakai suar pendek….kalo ader no phone aku sebat jer

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. apitt says:

    cehhhhh..xlawa pn,poyo je pmpuan ni..blog ni 1,amik la yg cun2

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. razak says:

    hai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Sara says:

    why every girl in topic, so called ‘AWEK MELAYU TERBAIK’, semua xpakai tudung.hmm…just wondering. =)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  28. coc says:

    muka yang bosan

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  29. eyeman says:

    bleh lah hangpa jangan kutut semua insan sama cantik sama lawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  30. kureng says:

    no need to comment.. anyway better n the best.. of coz my lovely girlfriend…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  31. adik says:

    cantik tapi kurang sopan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. mohmad sabri says:

    assalmualikum.pe khabo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. sal says:

    comel ker??bergetar jiwa ker??xphm aku, kuikuikui

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. kurus says:

    need nose job kihkihkih

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. berbore says:

    cantik???????????????????wahwahwahwah………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. zaxky04 says:

    ikssss……… jgn masuk lg baik….. sakit mata tengok…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. stratocaster says:

    aku suka.. aku suka pic2 ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. akie says:

    alahai sume mcm celake je…agak2 la nak letak gambar….tuiii.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. mat_botak09 says:

    gambar yg last sekali tu cantik la.kalau gadis ni baca komen aku tentang dia,pasti dia senyum je.rasa macam nak amik dia jadi bini akulah.boleh ke.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  40. zaza says:

    x khabar kew kiamat dh dkt…bwk2lh bertaubat..azab kat dunia niey baru sket..azab kt neraka nu ha 70000 kali ganda lagi teruk… aku hanya memberi nasihat..korang dh besar panjang..pikir sendirilah….membimbing umat sejagat..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. hilang?? says:

    to zaza..sblum ckap kita kena crmin diri dulu,baik ke kita,jahat ke kita.lebih baik nasihat diri dulu sblum nasihat org.x jd masalah mnashatkn org klu btul2 diri kita tu trbaik dri yg baik…renung2kan la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mmm says:

      xslh nk nasihatkn org….yg baik ambk, yg buruk xyah la ambk…..tu la man skang….de org nk tegur, blame lik org tu….cmne nk maju….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. orgbaru says:

    emm boleh tahan jgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  43. TukangFikir2010 says:

    memang lawa,sape kata tak lawa tu xde mata la tu,awek melayu kalau cantik memang x bole digugat ngna sape2..tu pasal mat saleh pun nak kawin orang melayu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  44. ezra rara says:

    leh x cri awek mlayu yg pki tdung..cun giler..baek budi pekerti n blh djadikan contoh dr ko ltak gambar pmpn mlayu yg aku x taw r islam ke x…x pki tdun n pose bjet myspace n frenster ni..tlg la..mean the word ‘gadis melayu terbaik ” tu please!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. Sambal Kentang says:

    MACAM KEPALE JIBAUK!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. ct says:

    xcun langsung. apa punya taste la BN ni. pls cari seseorang yg babface dengan senyuman manis (bibir penuh n merah) dan mata yg cantik (mata bulat, mata hitam besar n ada sedikit ulat sutera bawah mata). kalo xder ciri2 ni, takyahla tayang

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  47. zam says:

    Hai… mana2 awek, janda @ bini orang yang suka sembang2 sms dewasa, sms 019-5728170.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. budakgay says:

    chia yg cenggini xbole wt bini derr..stkat nk najk bonceng motor pelok2 boleh larr..nk pgang2 gua rsa dpt free jer ni kot…paper pon beb..kcntikan lu untuk laki lu jer..bkn untuk public dowh..BOo_DOH..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. TOGOK says:

    SO,CUTE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  50. nape... says:

    boooooleeeeeeeeehhhhhhh laaaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  51. ni says:

    dahla xcantik, dibuat cenggini plak, kesiannya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. wansu says:

    lantak die la nk cntik kew,xnk cntik
    yg korang mengate die 2 pekehal??
    xpsl2 die dpt phala free

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. wanct says:

    ntah pape la pompuan ni
    kcian nyer……….
    sob..sob..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. Cibas says:

    Lawa mendenye….
    Hidung penyek….
    Ntah Indon mane ntah….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. Cibas says:

    Kesianlah dia… Nak jadi model tak cukup umur… Posing kat sini plak kena kutuk… Tapi memang hampeh pun gambar dia….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. APIS says:

    CANTIK SANGAT BEB

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. sha says:

    dia senyum ada iras vanidah imran

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. bebeh says:

    xsksi hape kebnda..pkai boxer bunga2 kuning tu..opah ak lg sesuai ltk k sni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. mmm says:

    dh mmg utk di main ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. ikin,sue,pupu says:

    lwa lgi mke nnek moyg ak kt kmpg..xyah larh tyang2 sngat mke x b’pe howt 2..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. porno izle says:

    I would like to thank you for the efforts you have made in writing this post. I am hoping the same best work from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to start my own BlogEngine blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a fine example of it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. nz says:

    bg sy la.
    ok la.cun xcun subjektif.
    tp sy suke pomp yg tgk muka ade ciri2 nakal dan matured.
    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. zack says:

    Setelah diperkenalkan dengan PLSupergel kini tiada lagi pancutan pra matang…hubungan kami suami isteri malah lebih bertambah erat.. malu beb kalau kecundang awal…
    100% herba… xkebas..tiada rasa panas..bertindak hanya
    Ia Cuma mengurangkan rasa geli pada zakar kita…
    PL superGel
    Cara hubungi masuk blog nie adiospower.blogspot.com
    doktor pun ramai ma beli ngn gua..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. elmia natasya says:

    perghhh lwa cngt awek nie!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. ctyy says:

    sumer manusia ade kelebihan sendiri…xkire cantik atau x…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. aremay says:

    cun tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. amer says:

    cantekkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. kiki says:

    nyaman kena amput.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0