Written by AbangNara | November 16th, 2009

gadis melayu seksi

Wow. Tak percaya kami bila dapat email yang menyatakan awek-awek dalam gambar-gambar ini ialah awek-awek Melayu di satu event yang berlangsung kat KL baru-baru nie. Biar betik. Seksi tak hingat nie. Memang eksploitasi wanita tahap paling tinggi nie. Tengok jerlah muka laki-laki yang ada kat situ. Terbeliak bijik mata. Kalau kami pun compem akan terbeliak gak. Free show nie.

Tujuan berkongsi gambar-gambar gadis-gadis Melayu (tapi 2 3 kali tengok cam minah Indon pun ada gak) bukannya nak memalukan sesiapa. Cuma mungkin pihak yang berkaitan boleh jadikan benda nie sebagai pengajaran. At least untuk tahun-tahun mendatang leh dipantau. Kami di BeautifulNara sememangnya tak menyokong penggunaan wanita yang sebegini. Nampak murahan sangat~~

Kalau anda ada sakit jantung, diabetes, ataupun seorang duda yang telah lama kesepian, sila jangan tengok gambar-gambar ini. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami dah buat double check yang sememangnya benda nie berlaku kat Malaysia. Apa pendapat anda?

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

gadis melayu seksi

Baca Yang Ini Pulak:-

414 responses to (GAMBAR)Gadis-Gadis Melayu Main Air, Ada Buih Tue ~~

  1. petra@dubies says:

    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  2. violet says:

    mcm sial…
    tyg la body tue..
    bodoh..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  3. cicikgurl says:

    Erk!!!! giler ape….
    da mcm perempuan murahan jek… siap bg tgk pree tu…huhuhuhuhuhuhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      huhu duait cicik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        sal duit jd murah cmtu..
        malu la..
        pastu jntan lak tgk sume..
        eiii…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhuh//// dah orang bgi tek… tengk jelah…

          hehehe…

          sepatutnya dorang ni kene ambik tindakan agama ni…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Kakitido says:

          Sepatutnya geng JAIS kena bawak Polis dlm 50-60 orang gi serang tempat2 gini, angkut sekali yg asyik dok tangkap gambar kat belakang tu..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • violet says:

          huhu..
          sokong

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • beyond says:

          aku pon sokong…ni JAIS dok sibuk g tangkap ustaz..buat paa!!ni minah2 haram ni xnk p tangkap plk…
          kpd phk JAIS; penting kan perkara penting jgn asyik dok intai hal remeh temeh jaa..sama2 kita muhasabah diri..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • May says:

          betol tu.
          aku sokong!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • masO says:

          wat maluuuuuuuuuu je,
          nak nengok pun malu!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • cicikgurl says:

      Betol2…
      patutnye, tgh2 best dorg berpesta, tetibe je muncul org pejabat agame….hahahahahaha… baru gempak sket… pastu mule la nk cari daun tutu segale yg terbukak…hehehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        dorang ni mengalahkan orang p CLUB…..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • rosh says:

          nie lah menaikkan lagi statistik kena ROGOL…
          dr pakai camtuh..baik bogel trus lah…
          show free…pastu kasi raba..cabul….
          bangang ..bodoh…
          malukan kaum pompuan jer…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. cicikgurl says:

    murah sgt ni…lelong pon da tak laku….hehehehe ;)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. masO says:

    astgfirullahal Azim….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      x seronok ke ko tengk masO

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • masO says:

        malu la sya nk nengok nye….
        ntah pe2 tah…
        dunia akhir zaman

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        pet, ko sronok ler nengok benda murahan cam ni..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          orang bagi free ler…..

          nasi lemak warna waarni 2…

          NASI UJAN PANAS KOT

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • masO says:

          istigfar byk2 pet….sya ingatkn ko je nih…
          kang dosa ko makin kurang wat saham ke neraka je…
          maaf la klu tsinggung….
          skdar ingat kn dri sndri juga
          bias la kita mnsia biasa
          bkn nabi@rasul tplihara wat dosa2
          tpi ingat2 tuhan la
          pakat2 x pyh nengok…
          BN kuar kn segera la article bdk2 buih nih

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          ni sekadar ingatan je,,,

          aku pun dah xtengk pic 2…

          baca2 komen korang jer

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • sweetist says:

        seronok amendanya…..mcm kera luku jer…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. blackberry00 says:

    cam sial jer pompuan2 murahan nih…
    klau anak aku, mmg aku bagi penampar kat situ gak…
    tak senonoh…
    baik gi nyundal siang2 camni…
    nak termuntah ade gak nengok dorg nih….
    nape lah kat Msia ni klau benda2 camni boleh lak diHALALKAN….???
    klau bab Dr Asri nak bagi ceramah, kene tangkap cam wat jenayah besar…
    BODOH TOL LAH….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  7. Dina Islamiah says:

    Nauzubillah…anak-anak siapalah ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. hantupensil says:

    MAK Aiiiii…
    hehehehe….. perghhh…
    dasyattt… juling mate aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      laju je ko eg bab nih..muahahahaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      mata ,ko kan besar terang je nampak////

      MASIH JELAS….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • masO says:

      pandangan ptama NIKMAT
      pndgan ke-2 pndgn SYAITAN
      pndgn ke-3 msuk NERAKA
      pakat2 jgn nengok g la……..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        nant suruh kak nara tukar cte baru..

        BLACKBERYY dah save pic dalam enset dia…

        takut kak nara buang pic 2…

        nant2 leh tengk lagi…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          tak hingin aku, pet…

          baik aku save pic bini ngn anak2 aku…

          wat penyeri mata..

          ko tu mmg arrr….

          siap print tampal dlm bilik tandas…

          aku tau… wakakah!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          mcm ko je yang buat ni,,,

          tau2 je letak kat tandas

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          aku taulah…

          cm ko gak… tau2 je aku save!!!

          aku takpe dah kawen…

          ngko tu bhy nengok benda2 cmni…..

          PEPUN, DORG NI CAM SIAL TAHAP DEWA!!!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhuhu…

          lantak dorang ler…

          kalo dok afganistan dah lama kener tembak dorang ni…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. blackberry00 says:

    penganjur mmg terang2 nak dptkan duit..
    jual tubuh bdn ompuan2 camni…

    yg betina2 ni x kan x leh nak pikiq!!!!
    klau ngaku melayu tu, watlah cam org melayu….

    SIAL AKU NENGOK DORNG NI… MEMUALKAN!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      btul2..tang bab2 nih mufti diam plak..
      huhuhu.. polis pun skali join..
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • violet says:

      hahaha..
      betina sial nk duit
      x ksh wat per.
      erk..
      terlbey sudaaaa

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        xper….
        kalo kita x bagi nasihat kat dorang kita lak dosa…

        ni kira nasihat le ni……

        kira kita tengk ni xdosa ler…

        untuk pengajaran semua ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      kalo aku ade kt sana time tu…aku cmpur air buih tu ngan asid….bru dier tawu itu hanyalah sakit mcm kene gigit semut jer nk dibandingkan dgn ‘kat sana’ nnt

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. BumbleBee says:

    ape bebal sgt pempuan yg tayang2 dlm gmbr ni. Cheap sale betul. biarkan diri dimanipulasi…

    body xdelaa lawa sgt. muka jauh skali….harap pakai bra belang2 tutup baju putih…cehhh…

    apesal betine2 mcm gini makin byk di muka bumi? makin x bijak… penat org dulu2 memperjuangkan hak kaum wanita supaya dihormati….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. chik star says:

    masyaAllah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. apekah? says:

    macam haram shiyall~~~ nk kata hOt, jaOh je..ala-ala indOn pOn ade gak..nk kata cute pOn takleh..sebab macam tak kena je..MURAHAN la..itu aku rasa paling tepat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. violet says:

    kak nara
    tkr cite len..
    pns nih
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      kak nara pun msti hangin gan cte ni…

      2 dia bagi kita kutuk puas2 2….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        aku hangin satu badan nih…

        mule2 td mls nak chat dlm bn nih…

        nak wat keje dulu.. tp ble nengok pic2 ni…. tak tahan nak bagi komen…

        BETINA2 NI MMG MENJIJIKKAN…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhuhu….. kutuk habis2 black….

          aku pun jap lagi nak kutuk gak ni…

          tp nak tengk komen korang dulu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          tu la pasal…

          aku kan dorng ‘bagi free’ pun aku tolak…

          bagi jer kat mat2 bangla/sudan/indon…..

          mmg dorg ‘melahap’ tol ngn betina2 cam ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sweetist says:

          rasanya pet bukan tengok 1 mata tp 4 mata tuhhhhh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. noname says:

    ada yg bertattoo….hurmmm….knape event cmnie bley terlepas?? nie ke islam hadhari (ade had n hari)???

    **sgt2 kesal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      tapikann,,gmbr ni byk fokus kt minah sorang tu jer… agaknyer, minah sorang tu punyer nasi lemak the best among the worst kot…hihihi…

      yg pkai bju klabu tu mcm bapok jerr…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. masO says:

    dah la jom kuar rmh ni makin lama duk rmh nih makin kurang lak phala arini…

    malaikat maut x penah TERLEWAT walau sesaat…

    dah la sya kuar dlu…

    asstagfirula hal azim…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. zairul says:

    hadoi rugi tak pi tengok wakakaka..kompom jantan2 tu amik pic pastu pi jumpe awek diorang tak [un masuk aje dlm toilet..onani wakakakak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. petra@dubies says:

    KAK NARA CITE LAIN PLIZSSSSSSS

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. puteriaquarius81 says:

    eeeeeeeewwwwwwww… haram jadah apo kobondo nih.. huhuhu mlunya.. tmpg lalu…. muka dak pompuan yg 1st tu cam penah kulihat tp di mana ya? out dlu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. DiNdAkAnDa.. says:

    tak thu dah nak komen apa..malu btl,kaum sjnsku yg buat kja bodo mcm nih…dah hilang dah mlyunya…islam jauh skali…ksian..minta smpng la kaum kabat kita nanti..nasihat sis:ingat ALLAH masa kita sng..insyaAllah masa kita dlm ksusahan..Allah akan igt kita..(igtkan utk sis gak)..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. eclipse says:

    mcm dak sial….
    e…btina xlaku mcm ney mmg suke jual body…
    muka msg2 dhlah buruk…
    xde lawa mn pon aku tgk…
    pngai lak cam gampang…
    mmg btina2 haram dowg nieh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      huhuhu…

      komen lagi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        ko suke kan pet?
        cam haram jadah aku tgk btina2 xlaku ney….
        mcm bangga jer menayang body…
        inilah betina yg bodoh lg bangang…
        haiwan lg cerdik dr korg sume…
        bodoh!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          aku pun kalo nak cari bini xnak ambik yang mcm ni///
          semua orang dah tengk…..

          rugi jer kalo aku dapat

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. eclipse says:

    muka msg2 cam berus jamban kat toilet aku…huhu…
    ney dh sesuai dpgl kategori jalang atau betina sun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkapplejuice says:

      ckp sal jamban ni ada lak nanti yg terasa@mrh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        huhu aku tau sap yng akan tersa,,,

        tp dia xder sekarang ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        nape tak habiskan ayat ko, eclipse?

        DORG NI BKN “MACAM” TAP “MEMANG OMPUAN SUNDAL” LAGI TERUK DARI SUNDAL SBB SUNDAL BERBAYAR.. YG NI FREE, WEI!!!!

        BG JER KAT MAMAT2 INDON/BANLA/AFRIKA MMG CONFIRM KENA ‘LAHAP’ SIANG MALAM NIH…..

        TAK SELERA DAH NAK MKN….. AKU NAK P MUNTAH JAP!!! UWERRRKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhuhu,,,, kecian kat ko……..

          nant mkn ubat ek

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          benciiiiiiiii aku….
          sbg ppuan aku malu bile tgk kaum sejenis mcm ney…..
          mmg btina xde maruah n harga dr!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          nak baut mcm maner,,,,

          mintak PAS memerintah MAlaysia kita tengk mcm mana lak jadi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          btl tu eclipse.. huhu wat mlu kaum jer.. tp apa nk wat, dia bgga lg ada..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. sheila says:

    mls nk komen byk. nti malaysia dh kena timpa bencana mcm kt padang baru tau.. meh tgk citer 2012!!! huhu~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      cte 2 lagi syirik…………….. jangan tengk…….

      manusia yang selamat dalam 2 semua yang kafir je,,,,,

      cte mcm 2 nak dibanggakan ker

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. petra@dubies says:

    ok leh u all aku nak kuar makan dulu..

    wah2….

    aper2 pun dorang ni kalo xtaubat nescaya neraka menunggu dorang……

    jadi sebelum malaikat maut datang bagi kat jemputan taubaut le dulu….

    …… kita satu neegara islam arap korang yang beragama islam hormat le sikit…….

    kalo rasa nak buat pun gan le buat ket tempat terbuka mcm 2…

    malu mak cik tengk…….

    tp kalo mak ayah korang tengk korang mcm 2 ape lak rasa ati dorang…..

    ape2 pun kesedaran perlu ada dalam diri sendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. cili says:

    betina merangkap pelacur ni. yg jantan2 tuh pekena dosa 30kg. nnt p timbang kat akhirat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      cili, tak cukup kalau takat 30kg!!!

      bertan2 pun blm tentu dosa dorg nih…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. pinkapplejuice says:

    masya allah, anak2 siapa le kt atas tue?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      uiiiiiiiiiiii BB ko tru ayat azwan ali lak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        dh cam gampang pngai…
        jijik aku tgk…
        klu cun xpe lak gak…
        msg2 cam muka beruk.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          aku rase beruk lagi lawa dari dorg nih…

          muke dorng ni cam TAIK….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          aduh…krg dosa aku lak byk dok mgata dorg…
          geram lah….
          sukar nak mcari permata skrg…
          kaca blambak2….
          tersalah pgg…bdarah lah tgn….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          hihi….
          serok aku baca komen korang…

          bagi ler yang lagi pedas…

          ala2 cite monyek dulu……

          jangan mmonyek2…….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aiman says:

          bolos

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkapplejuice says:

        apalh perasaan mak bapak diorang bila tgk anak2 diorang mcm tue. xckup didikan agama. sedihlh……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Almas says:

    wow seksi giler arr……. tpkan ok aper…. biler lagi nk tunjuk keseksian ….. kalu dh selulit saner sini x der nyer org nk tgk…. nielah masanyer….. best arr korang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. blackberry00 says:

    aku nak solat jap…

    mtk2 Allah bukak pintu taubat untuk dorg ni…

    tkt2 besok2 eksiden, tak menyempat nak mintak ampun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      doa banyk2 tau

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      ko p doakan dorg…
      xkire la ko nak jdkan dia ape…
      klu aku suh mati cpt…
      biar dosa krg sket…huhu…
      (ney dh tahap geram la ney…)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        ko dah hangin satu badan ker BB….

        nant mkn gula2 halia ek…

        nant hangin leh keluar

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. nurul says:

    huhuhuhu cm minah indon ja..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. eclipse says:

    weh pet td ko kt nak kuar…??
    ney stay lak kt cni…
    ko nak cuci mata ape??
    antu dh senyap…
    ntah2 tgh mbelek2 n scan sorg2…huhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. avriL says:

    doOh la diorg nih!….siap tunjuk muka bangga g tu..xbley blah tul!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. petra@dubies says:

    BB ko x p makan ker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. xoxo says:

    bguslah…pakat2 amik gmbar….lg menggedik la makcik2 tue…cek tgok kut2 ade boyfriend sape2 yg terselit kt tepi2 tu….nape la org laki g serbu ramai2 amik gmbar siap mate terbelalak, mulut terlopong sume…sah la pompuan2 tu suker….cube kalo xde sorg pun pedulik..? sendiri malu…haha….x layak la~~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      yerla, mana x terlopong .. susah nk jmpa pmpuan mlayu wat show free open gitu.. huhu diorg mesti xnak lps pluang.. pd awek2 , sila perhati gmbar tu .. mana tau sesat plak pakwe ke, kengkawan ker.. huhuhuh!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        nsblah pic tng aku xde…klu xmmg mati dia aku kejekan…huhuhu….
        sian jntn kt blkg tue…
        cam jantan bodo pon ade gak aku tgk…huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • xoxo says:

        tula….cek tgok…kalo ader reject trus…haha….esok wt cover newspaper…biar satu mesia tgok…kalo expose kt blog je org tua2 x layan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          haaa btul tu.. bia smua tgk. bia depa suma malu… pastu amik tndkan sikit … huhu kasi sdr spy x berulang..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. 1st says:

    sedap dan lazat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. yula says:

    isk2 kesian mak bapak dorang anak jd mcm tu
    jantan2 kat blakang tu xhengat la
    siap ambik gmbar lg
    entah la donia2
    isk kalu donia tbalik time tu mcm mn la dorang yek
    takut aku pikir azab allah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      tut…
      huhu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • 1st says:

      cube bygkan tgh2 show…
      dunia terbelah…..
      mcm cite 2012…….
      baru depa tau…………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      dari pkai cam2, baik dorg nih TELANJANG BULAT terus….

      ape daaaaa…. alang2 cam2..

      dorg kan jenis xde ‘kemaluan’… bogel terus jer….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • 1st says:

        telanjang…???
        uik2…. mau keras memanjang je dak2 bohjan tu…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        wohoho ayat black.. mrh banget tuh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • 1st says:

          nape x da pihak jais ker…????
          ni sibuk tangkap ulama…..
          aku pun x phm…..
          pompuna bogel lazat camnih… leh lak bagi…?????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          dh nk smpai ke akhir zaman… huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • xoxo says:

          kurang hantaran…..tu pun kalo ader org nk letak nilai hantaran….wahuahua

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          yelah put…
          dah alang2 camni, baik telanjang terus..
          bagi gempak 1 dunia nih…
          tu yg dorg nak, kan..????

          aku mtk maaf mtk ampun ar…
          wa i ma aku tak kawen lagi, dorg ni terkangkang depan akupun aku tak lalu….

          betina2 cam ni p jual kat pasar mmg tak laku…
          tp klau jual tepi longkang berebut anak katak!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        dorg xdpt mgenal kemaluan sndr…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      ayah2 n suami2 zaman skang ni byk yg x cukup ilmu akhirat lagi… diorg x sedar yg pempuan ni bwh tanggungan seorang lelaki…

      aritu aku lepak mamak layan bola. skali dtg family ni..elok ayah berkopiah, mak bertudung….anak pempuan yg aku agak umur2 remaja belasan thn pakai shorts yg pendeknyer sebijik mcm gmbr kt atas tu…

      time tu x tau nk ckp ape…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • xoxo says:

        iman x dapat diwarisi~~~dari seorang ayah yang bertakwa….iman tak dapat dijual beli~~~ia tiada di tepian pantai……walau apa pun caranya jua~~engkau mendaki gunung yang tinggi…..engkau merentas lautan api~~~namun xdapat jua dimiliki…..jika tidak, KEMBALI pada ALLAH……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yula says:

        xyah ckp pe bee
        cakap jek mamak teh tarik 1
        huuhuhuu…gurau2 bee

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        bkn anak dorg, kot..??
        ntah2 org gaji!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          yer kot…(walaupun x logik sgt parents dh berumur, xde anak kechik lain…pakai org gaji)…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        mntak2 dorg (betina2 sial atas tuh) bkk dan baca komen2 BN nih….

        dorg ingat diorg boleh megah sesgt ker…

        org smua kutuk….

        jual jer kat tepi longkang…. adelah mamat nak tuh!!!

        takpun ular sawa nak !!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. yula says:

    ni kalu la tng aku ade terselit ngan jatan2 tu
    aku mnta putus terus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. pening says:

    Astaghfirullahhaladzim…apela nk jd pd gadis2 melayu ni…da hlg teruskah sifat malu korang…murahnye harga dirimu…abis budaya omputih laknat tu yg nk d ikutnyer…sedihnyeerrr, huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      tak sesuwei ko bagi title gadis2 melayu kat dorng nih…

      ni lah betina2 sundal…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • 1st says:

      korg rase..
      selangor nih… di haramkan segala bentuk hiburan….
      x ksah la hiburan ape….

      kecuali hiburan berlandaskan islam…….

      bile ek…selangor nak wat camtu….????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. nuris says:

    tanda2 dh dkt nk kiamat,..hampir je..
    subhanaallah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. mizzlynn says:

    ni dh mcm pelacur pun ade..cehhh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. petra@dubies says:

    upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. xoxo says:

    rsanya yg dok tgok pun org indon kot…haha….len kali tayang la kt datuk paduka ka,temengong ka,bendahara ka, laksamana ka…….ni tak….~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. diana says:

    pakai suar siap npk alur bontot lagi…leh letak pensel kat ctu..sure x jth…apalah perasaan mak bapak dorg ek?tah2 bapak n abg2 dorg pon sama naik kot?sekarang ni kan banyak sumbang mahram…Ya Allah ya Tuhanku..ko bukakla hati dorg ni tok bertaubat…Sedih aku tgk…Ni baru thn 2009,thn 2020 t camane la agknyer pewaris negara ni yer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      klau aku, aku masukkan besi panas kat celah2 bontot tu…

      pastu masukkan besi panas tu celah2 kat ‘depan’ dorng plak….

      biar dorg rase… nak sangat, kannnnnnn….?????????????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      letak pensel, hantu pensil nye pensel
      huhuhuhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. yula says:

    muke masing2 mcm bngga jek
    isk kalu adik aku aku terajang jer
    kasi kepek muke tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • 1st says:

      terajang…?? x cukup..
      kalo aku.. sebat ngan batang besi…. 100 kali

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      campak kt iraq. biar dier kene rogol ngan tentera amerika…nk sgt dedah2 tubuh tu kan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. sipottolla says:

    cam syial…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. cili says:

    betina2 tuh yg mewarisi maksiat utk yg lain. yg jantan2 plak simpan maksiat dlm hp, kamera. setan pun dok bertepuk2, bersorak2. bertambah umat yg sesat.Ya Allah, jauhkan lah akuu dr mereka2 ini. jauhilah zina. dosa besar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Zaza Muhammad says:

    kompem ke kat mesia…. ??? hmmmm klu btul le ni dah eksploitasi tahap maksima nih….. kureng2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Rin says:

    mcm GRO

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. maktamcun says:

    Biar betul budak2 nih! DAH X LAKU SGT KE SAMPAI NAK TAYANG2 CAMTU?? ADA KE ORG NAK WAT BINI? Ingat la sket..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. hantupensil says:

    ish2…. ermmm….
    kak nara xtukar2 lagi cite gadiis cuci ni..
    huhuuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. cili says:

    Ya Allah, aku tidak mahu ke neraka. azab sungguh seksa Mu.jauh kan lah aku dr bisikan syaitan durjana. dkt kn lah aku pd org2 yg baik. yg menjauhkan maksiat n zina.Amin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Zaza Muhammad says:

    Nk tnye….ni kat Naza Bike Week Carnival ke yg berlangsung last months? mmg ade bike wash charity tp eeiii takan le menyeksikan diri smpi lagu ni wpun nk wak charity… harap2 gegambo ni function lain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. pening says:

    Bila prmpuan2 murah berposing camni…jantan2 miang terbeliak biji mate, x cukup mate nk mmandang..sedihnye….Ya Allah bglah petunjukMu kpd mereka2 ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. blackberry00 says:

    mtk2 dorg (betina2 sial kt ats tuh) bkk n bc komen2 ktorang nih….

    jgn perasan diri 2 lawa ker watever….

    pegi tepi longkang, konpem byk ular2 sawa nak..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. adeq says:

    iskhhhh….gelila tgk pic mcm ni. dah mcm takde maruah girl2 ni sume…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. GurLLy says:

    gmbr nih kt bkt kiara klau x silap sempena pameran bike…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. bulan pink says:

    mcm ni prempuan melayu terakhir? ckp memalukan.. sepatutnya biar kene tendang dari program melayu terakhirtu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. PotpetPotpet says:

    Jakun lah korang. Macam ni pun banyak bising. Belum lagi buat macam kat singapore – tease and wash. Topless lagi cuci kereta. Haiyooo… apa pulak pompuan2 ni diexplotasi? diorang pun memang nak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      kalo ko bukan Islam…x payah nk kechoh kt sini.

      kalo ko Islam, pi ckp kat Allah ape yg ko ckp kt kt atas tu…ade bran??? nk lebih dramatik…pi ckp cmtuh depan kaabah….try test tengok~~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        nm pun potpet….. dye pun SIAL cam betina2 tuh…

        ko dok kat spore wat AIDS byk2….

        ktorg ni kannye Jakun.. ngko 2 yg tak tau agama…..

        ntah2 betina2 ni mak/kakak/adik ompuan/dye sendiri, kotttt…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • xkoser says:

      sbb ko tu daif

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. ozman says:

    wow…boleh dijadikan acara mingguan ni….tiap2 minggu basuh motor he3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. xkoser says:

    ya, Allah…Sesungguhnya engkau maha berkuasa, tEguh kan lah iman mereka2 yg hina ni…Tnjukkanlah mereka ke Jalan Benar…Sesungguhnya mereka nih amat keji…Engkau bantulah mereka yang lalai ini…Amin..

    p/s : Hesh..Klu lah mak diorang nih tgk…Menangis air mata darah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      tak tau jugak…..mungkin makbapak dia org bangga anak nak jadi popular…..sedihnye…..patut la negara kita dah makin byk bencana……jgn la dia org punya pasal kita lak kena tempiasnye…..na’ uzubillahminzalik….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. ROHAIFI AZRI says:

    sape nyer BABI yang terlepas gi main buih ni?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  60. PeMerHati says:

    Kesiannnnn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. sumsum says:

    cop.cop..
    artikel ni dah kuar kt satu lg forum yg aku x igt ape ke namenye..
    ade info dr org yg tau psl event ni yg betine2 jalang tu BKN anak2 MELAYU..
    diorg diimport dr filipina..
    tp xtau la sejauh mane kesahihan nye..
    sbb yg bg info pn pgomen gak..
    try la tgk kt ohtidak @ ala-mak kt belah2 komen..
    either 1.. aku x igt..
    klu melayu mmg dasar organizer jahil tahap bab1 hutan la sb x sensitif dgn adab kite..
    n makhluk yg terlibat tu pon mmg sah2 bahlul la..
    bangga sgt diri tu as calon dibahamm azab..
    hope BN leh kuarkn artikel ni sb x sedap la ramai sgt free2 dpt dosa.. kaum pompuan xpela kut..
    but still die pakai suar pendek ketat gile..
    aku rase artikel ni paling hot kut..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • qiqi says:

      dorg ni sume ank MELAYU n aq kenal slh sorg pompan dlm pic ni.dorg ni penari club n pic yg 1st 2 mmg aq knl cz mmber aq time skolah dlu2.fmly aq pon mengucap panjang bl aq tnjuk pic ni kat parents aq.bpak aq siap warning aq ngaku poampan 2 mmber aq.yang sedey nye,mak dier ibu tunggal n mati2 inagt ank dier penari KEBUDAYAAN.mak dier siap bangga cerita yg ank dier jd penari kebudayaan kt ISTANA BUDAYA,pdhal aq da taw da ank dier nie penari club.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. sumsum says:

    kite jgn cume ckp yg pompuan nye saje la..
    yg laki2 kt blakang tu dok amik gmbr..
    hampir sume melayu kot..
    ntah la..
    aku rase klu laki2 tu ade common sense n civil minded (oops, iman kot) diorg xkan dok thegeh2 amik gmbr cmtu..
    mmg la free show..
    tp come on la wei..
    blah je la.. wtpe dok tgu n tgk.
    tu bkn cm memeriahkan majlis ke???
    jd berapa keuntungan dosa yg diorg dpt??
    malu la.. asyik sgt tgk betine..rezeki katanye..
    klu adik,kakak, o sepupu sepapat diorg plak yg diambil gmbr, diorg akn tgu x??
    itulah.. lelaki dan anak melayu..
    wlwpn x sume cmtu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Apin Opin says:

    skrg ni susah nak bezakan melayu ker, indon ker, filipina ker..semua lebih kurang jer…dah mak bapak kawin lintang pukang keluar anak pun muka lintang pukang…yang senang nak bezakan islam & kafir…kalau pakai tudung tutup aurat tu islam ler, kalau terdedah camtu aku consider kafir jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Geli Hati says:

    DAHSYAT ORG BANGSA KITA MEMALUKAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. seindah perhiasan "wanita solehah" says:

    tu tandanya…dunia nie dah akhir zaman…..
    mana pg nya sifat malu seorang wanita???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. farenova says:

    sekarang ni kan mcm2 org leh buat nak dapat duit..mesti kena bayar byk kot tu, terutama yg tak pakai ikut uniform tu.hahhahah.tapi yang tak tahannya ..yang laki2 yang ambik gambar dengan bahagianya tu..budak2 pun ade yg ambik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Seindah perhiasan "wanita solehah" says:

    dorang nie klu tul islam…dah mati g tanam kat kubur cina…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. lol says:

    bodoh nk mampus..tjuk p**i kt org ramai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. *** says:

    psl ni da lme kua kt ohtidak.com …rmi y komen huk3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. blackberry00 says:

    betina2 ni tahap PUKIMAK dan SIAL JAHANAM….

    mmg nak kena nih…

    besok2 kene rogol, jgn lak nk nyalahkan org laki…..

    pas2, bl dpt anak haram, buang dan tanam ikut suke2 dorg jer….. keparat tol dorg yg camni….

    aku lagi pandang ompuan jual nasi lemak tepi jalan dari pandang betina yang perangai cam BABI nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. lanToK LeW says:

    haramjadah punye pompuan…!!!!!!!! bangang tahap gaban….gaban pon x bangang camni aku ase…..huh…!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. minah swak says:

    budak2 ni org mana???
    org Semenanjung…. alahai sian nyer…..
    baik lagi budak2 kt sini…
    apapun semoga yg lain jadikan ini sbgai ingatan….
    dunia tak lama lg nk kiamat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. capri says:

    yang tukang tgk pun mamat2 muka ke laut. kalau seksi pun xuntung. sume stok xhensem je tgk. rugi tul tayang body.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. fefara says:

    xsenonoh punyer aktiviti…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. yurk... says:

    e…malunye…..tp mcm minah indon je…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. alexxa says:

    aku salah sorg pengunjung tempat ni..
    tu bkn minah indon..tu awekz siam..mmg seksa..
    siap gosok2 boobs guna saboon..
    tu booth bike wash…
    23/24 oktober masa kl international bike rally 2009 mont kiara equestrian club..
    sehari sblm moto GP..

    mmg seksa aku tgok..
    yang bangangnya tu..masa tu kwsan padang tu lecak ..
    ade jgk mamat g basuh moto situ..
    ada jgk kot yg onani dpn2 dorg ni..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  77. gosipgurlfea says:

    memperBODOHKAN diri sendiri , even aku bukan org muslim tapi malu tgk…
    MORON CHICK EVER~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gosipgurlfea says:

      oh bukan muslim ka alexxa ? haiya …………………….
      tapi memang bodoh jual diri depan org, cam xdak harga dirija nih
      SDFGHJKL:”~ :P

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. amy says:

    itu perempuan kebanyakan dr Sabah & S’wak.
    Takde asal dr indonesia. pernah tgk gambar dia org berpakaian lagi seksi maut.lain cakap lucah.kat satu laman web.i tak dpt ingat balik web tu.klu ingat balik i email.
    pernah dlm majalah msia berbahasa inggeris.yg katergori org dewasa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • elle says:

      hey amy…pepandai je tuduh orang Sabah Sarawak..ingat orang Semenanjung tak pandai menyeksi..nampak sangat kamu bias & racist…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • alexxa says:

      woi…apa sabah2???
      ko jgn men tuduh sembaarangan sis..

      kan aku dah gtau..
      aku pegi function ni../
      kebetulan kelab kapcai bukak booth dkt dgn booth tmpat cuci ni..masa bike rally ni..
      minah2 ni dr siam..ada phm??
      yg putih tu je malaysia..
      tp kat motoGP lg truk model2nya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Anti-Sematic says:

    tak lama lagi malaysia ni akan ditimpa bala la jawabnya..tgk indon sudah..kelab2 bogel sana dh mcm di thailand..mintak jauh la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. GadisPink says:

    alahai.. wat rugi je tayang kat public free2 dpt DOSA, lau tayang kat HUBBY, Free2 dpt PAHALA. teramatla rugi sape2 lelaki yang menjadikan perempuan2 di atas ni sebagai isteri mereka. hurrmmmm so, wahai gadis2 diluar sana, sedarlah batas2 anda sebagai perempuan. nk free hair tu masing2 punya hal, tp pandai2 la jg maruah diri k… – sy pun free hair, tp xde la smpi tahap mcm gadis2 di atas sana..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. q says:

    mentaliti terjajah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. manobucuk says:

    jgnlah berkata2 sedemikian rupa sampai mencaci cicut.. bila tuhan nak tunjuk..takut berbalik pada diri sendiri. memanglah tidak elok apa yg d pakai mereka.
    sukan moto dan kereta x sah kalau x de pompuan berpakaian seksi.kalau x de pompuan sexi x bleh ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. taiko says:

    Gile bongok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. mamah4520 says:

    putihnya tetek awek semua kalu dpt sorang lg best buat wife

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gambar says:

      siannya, cam desperate jer. mesti buruk gila ko ni + miskin

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Kapten Kapal says:

    kalo yg ada crita pasal akhirat, neraka semua tue..
    xyah aa sertakan dgn maki hamun. dok maki2 caci2, sama je faedah nyer.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. iz says:

    TERBAEKK :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. zaifrul says:

    dunia nk kiamat wahai kwn2 ku..sgra r brtaubat & kmbli k pgkl jln.!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. elle says:

    hey amy…pepandai je tuduh orang Sabah Sarawak..ingat orang Semenanjung tak pandai menyeksi..nampak sangat kamu bias & racist…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. blackberry00 says:

    dear minah swk, amy n elle….

    plizlah… jgn bangkitkn isu perkauman dan bangsa dlm blog nih… overallnya yg kt pertikaikan kat sini adalah, klau mmg betollah betina2 kat dlm pic 2 ‘melayu’ 2 adalah satu permasalahan yang teramat besar.. besok2 klau kt dh ade anak baik laki or ompuan, kt kena pantau tiap gerak laku dan pemakaian mrk…

    jgnlah isu semenanjung, sabah & sarawak plk yg nak dibangkitkan kat sini…. skrg ni dah 2010, takkan msh fanatik lagi korg nih….????

    cm aku, honestly aku org swk… tp aku dh duduk smnjung ni lame dah dan tak pernah pun jumpa org2 smnjung yg jahat… bagi aku sefamily, smuanye baik2 dan senang berkawan dgn dorng nih… even my parents mtk kitorg transfer blk ke swk, aku reject sbb for the time being aku mmg syok dok kat sini…

    it’s just dat certain2 people yang cm betina dlm pic kat atas tuh yang aku mmg anti gilerrrr…

    tolonglah jgn isu perkauman dan negeri menjadi mangsa keadaan korag, even korng mmg ade masalah peribadi….

    ape yg kita nak komen dan bagi pendedahan adalah jangan sampai besok lusa pic anak2 bangsa kita plak yang dipertontonkan spt yg tjadi kat betina2 di atas tuh…

    well, aku harap teguran ini menjadi peringatan… ingat, bukan sbb negeri, kaum or bangsa yg kita persoalkan kat sini dan untuk kita persalahkan… tp ianya lebih menjurus kepada sikap manusia itu sendiri….

    MORNING TO ALL………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      tul tu jgn buat isu perkauman…kenegerian…yg boleh menyebabkan kita bergaduh…. ni isu moral boleh terjadi pada sesiapa saja…. kerajaan atau jabatan agama patut ambik tindakan pada penganjur yg buat ni…dan betina2 tu mesti kena denda ke hukum ke… ha macam kes yg model yg nak kena hukum sebat tu…pandai lak jabatan agama kecoh…. yg ni buat tak tau je…ni yg silap ni…ada yg boleh lepas ada yg kena…. macam artis2 yg dok togak minuman keras dia org tak gi sergah lak…. patut la negara kita dah byk kena bala dari tuhan…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      ya….i’m agree wit u black…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. hothotheat says:

    wahhhhhaaahaahaa….
    nh msti slalo wt tigershow ka mne2 club tetutup..
    keh3..
    na jd model tv ta laku..
    jd model cci moto pon sanggup..
    wakakakaka…
    uneasy btul la bdk2 mcm nh…
    agk2 la beb na sexy pon…brtmpt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nA05 says:

      woops!
      btl2 nie msti da slalu wat amal tgershow…
      that y,mke slmber je…bajet cun la tu…
      wat can i say,bg free pun xnk…..
      hu…hui….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. antu pocong says:

    goreng pun sodap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. budak_melayu says:

    dah gile ke ape…kat malaysia pon dah ade macam ni??? memang patut keluar citer 2012 tu…aiyoo…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. azuwan says:

    waddefak..so shame+lame+tipikal+lupe daratan!!!!..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. mas cotek says:

    mmmm..ntahpun JAIS nie..kalo nak wat ceramah agama, kelas agama ader sajer yg kena tangkap, x cukup syaratle..hape le..nie,aku tengok belambak jantan je dari betine2 tu..idak pulok diorang nk nangkap betine2 tuh..ish! ish! ishhhhh…! aje rugi bebeno ade anak tine mcm tue..sapele yg empunye anak nie…simpang malaikat 44, JGNle aku dpt anak pompuan cenggini..nie le donia akhir jaman…berbaju tapi bolennnn a.k.a telanjang bulat sebenornye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. dyla says:

    betul la.. mcam indon pon ade.. tak sangka melayu pon dah mcm ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. Lagi gambar disini..!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hothotheat says:

      pic no 11 2 mcm muke minah indon la minah 2..
      tade maket lgsung muke..
      body mmg lawa..muke hncuss

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. fikir says:

    kalo dok asik tepikir2 nape banyak sangat kes2 rogol, sumbang mahram, buang anak.. ni la dia penyumbang terbesarnye gejala tu.. kalo x ditegur kang, dgn kita2 skali dicampak masuk neraka.. x ditegur.. senang2 kita plak yg dapat kredit disebabkan perangai dorang yg x btamadun tu.. tu pasal la mesia ni panas.. kalo org putih tu x herannye aku. ni orang kita.. buat kena gelak ngan mat saleh jek. org sexy, awk nk sexy.. macam2.. marah betulla.. huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. norj says:

    dorang2 ni lah pengundang BALA kat mesia ni…nauzubillah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. cili says:

    betina cam nih kalo kena rogol tepi jln skalipun dorang xkisah pun kot.maklumlah dah terbiasa katakan. ngam lah betina2 tuh ngan jantan2 yg blkg dok amik pic dorang tuh.
    pompuan baik utk lelaki baik n sebaliknya.aku sudah tentu terpikat pd jejaka yg pandai mengalunkan azan, membaca ayat2 suci Alquran.diriku tetap untuk suami ku.DIRIKU BEGITU BERHARGA….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Yumita says:

    those came by invitation, at Damansara beb..aku teragak2 nak post kat Nara benda neh..hurm, ape lagi..saksikanlah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. kenwooi says:

    oooo.. O.O

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. ainsOo says:

    nilh terjadi bile mane kaum hawa sndrik xjge maruah n khormatan…nk kate ade org jht acu snapang kt pale pakse mustahil….adushh~ kaumku….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. starzzzz says:

    wat malu jeh…ak x tau ape nak jadik ngan dunia skrang nieh!!!!!makin mmjad-jadi..taubatlah wahai prmpuan…anda mungkin x sedar bhwa anda telah “DIEXPLOITASI”….belum t’lmbat untuk bertaubat…sdey tol sbb kaum aku dipergunakan…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. tin_susu says:

    dasar pempuan murahan!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. chot'z says:

    bahagia betol MOTOR tu ekekeke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. pening says:

    Untungnye lelaki2 miang tu…ruginya betina2 gdik 2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. Kama says:

    mengucap panjang aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. Bengong says:

    Ni sah da ‘tempah NERAKA..”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. miswan says:

    wow, best lah, beautiful

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. zarul says:

    function apa ni,bike wash ke awek wash??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. kreemix says:

    awat pakat dok gaduh sangat,biaq pi kat depa laa…kalau tak pakai apa2 lagi baik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. mila says:

    Sape lah penganjur party simbah air separa bugil ni..pompuan2 ni sah bodoh yang terlampau..negeri pembangkang menang kat tempat ni…kena jatuhkan hukuman hudud kat dia orang ni..buat penat undi..benda macam ni pun tak leh kawal..cakap bukan main pandai lagi…makin teruk ade lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. mandrake says:

    80% yg tulis comment hipokrit tahap DEWA….dah sah2 memang cun…puji je la…ni tak malu la,neraka la,pompuan murah la,nak bom la…PALE BUTOH!!,biasa yg coment2 ni kalau open up their curtain…lagi truk dr bubble girls ni……..melayu melayu……hipokrit… dulu kini dan selamanya(bukan semua)

    p/s:iz,miswan,sumsum…wa caya lu..u speak yr mind

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. balqis says:

    haha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. bob says:

    ni anak melayu ke anak setan??

    Heran lah negara Malaysia ni dah jadi Negara Setan…

    Tak tau mana Islam mana yg tak Islam

    Semua sama je… tak ada maruah langsung….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. JUE says:

    kesian……….mangsa kebodohan lelaki.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. xdeafzx says:

    yap mmg malaysia. ni masa event motor2 besar kat malaysia.

    motor yang diorang basuh tu sama ada motor hak milik pelakon merah putih & sehati berdansa, Dira Abu Zahar atau pon pelakon/penari ni pinjam utk tangkap gamba. wallahualam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. syadz says:

    wahai kaum adam semua,korg nk ka bt bini pmpn mcmni?kalau pmpn ni wife korg,xde bezanya korg sbg husbandnya ataupun org luar.sbb kt semua org pn dia share apa dia ada.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. aku wanita biasa says:

    Yup….motor yg Dira guna ,tak sempat nak cuci , dapat cuci free lagi…tapi Dira selalu naik kereta ( dekat ngan ofis Dira)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. kaki busuk says:

    one of this bitch is SARINA SALIH budak SENTUL.mng betol2 JALANG.wa ckap lu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. KRULIZA says:

    WEIII!MALU LA SKET…XDE MARUAH KE?SKRG LEH LA ENJOY..AKU RASA XDE LELAKI YG NK AMIK KORG NIE JD ISTERI.CUMA JANTAN JE YG NK JDKAN KORG HAMBA SEKS…..PADAN MUKA!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. hanazakarino says:

    xpela…budak2 ni aku tgok muka pn nmpk cm minah2 tepi jln yg dok tonggeng motor dgn mat rempit tu……xde yg best pn….selonggok lima posen je nih……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. ladybird says:

    siot tul betine jalang nih, wat malu kaum aq jer. ko nak melacur pun plah tmpt len. bangang betina siot.. ko ingat lawa sgt ke? bek ko bogel terus kan senang nak nengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. sensasi says:

    ppuan murahan…kategori bohsia..pelacur…ppuan baik2 tak buat gini..sifat malu dah tiada sbg pakaian diri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. blackberry00 says:

    aku dh puas kutuk dorg nih sbb aku cm geram sgt2
    dorg ni sewenang2nyer nak tayang kat org2 laki…
    mmg dh takder maruah

    apepepong, aku doakan klau tollah dorg nih malay-muslim
    mtk2 pintu hati dorng ni terbukak untuk bertaubat..
    selebihnya berserah kepada Allah SWT…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. sara says:

    oooo la la…baik pakai bikini je tak yah nak cover dengan baju putih tu….pastu nak ternampak bontot ..agak-agaknye semua pompuan atau campur ngan makyah?tapi rasa confirm semua pompuan…baik kawan i yg makyah pakai lagi sopan dari diorg nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. Zaza Muhammad says:

    tak kisah aaa awek tu melayu ke siam ke non muslim ke tp bkn budaya kite mendedahkan diri tahap melampau camtu…. sepatutnye penganjur kena monitor menda2 gini,. jgn ingat nk untung je… sensitif aaaa kat bumi Malaysia ni yg majoritinya melayu dan muslim…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. tikus says:

    ingat tuhan jeee….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. gypsy says:

    ish..ish….sgt jalang dan sundal pompuan2 tuh.aku sbg kaum hawa rase sgt malu nk tgk..99.9% yg tgk dorg ni sume jantan2 yg sronok mcuci mate free2 je beb..malangnye sape jd laki kpd sundal2 di ats..lg pndek dan terdedah suar n baju dorg lg sundal…da biase kot.sian mak ayh dorg kat kg..mane tak nye..muke kg je sume..nk up kne la tayang body…mane taw ade producer filem yg dahagakan body fresh…ish ish..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. syusyu says:

    cuba kasi parents dorg tgk..
    mesti nges nih eish3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. qiqi says:

    yg 1st pic 2 kalo korg nk thu,die mmber time skolah aq dlu then die kt skolah mmg xske blaja kalo de yg bab2 mcm cr prhatian laki mmg die ske la.name die ELHAM,aq mmg kcian gler kt life dier.kalo la mak dier thu mmg sure meninggal@xngaku ank nye la sb die ni ank sulung dlm fmly n dier keje kt club2 kl as dance gurl ats bar n guna kan duit gaji keje mcm 2 tampung duit blanje umah n dpur fmly dier.still smpi skrg mak dier xthu yg dier keje mcm ni.aq da srba slh n fmly dier cz mati2 mak dier ingt ank dier keje yg senonoh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. Tak_Kuasa_Aku says:

    Mak aiii…lawanya!!! Kan best kalo dapat buat bini! Kalau setakat perangai baik tp tak tau dressing atau badan chubby, aku tanak. Aku haramkan masuk umah aku! Nak buat bini kena la yg lawa2….yg luceh2 cenggini… baru hangat di ranjang….baru la laki tak pandang ppuan laen….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku says:

      dah lunyai buat apa, seswai la utk ko sbb ko pun cam dah lunyai jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. Tak_Kuasa_Aku says:

    Ala..kalau nak cite rezeki halal tak halal, guna telepon opis utk call bf/gf pun kira haram gak… Takyah kan diorg ni…. So alang2 nak buat dosa, biar sedap mata memandang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. roy says:

    wow…terkejut tgk gambar..ini tahap berani mati ni..mati sok masuk la neraka jahanam..dah compom tu dgn org2 yg tgk secara live n aku2 skali kot..ini la dosa yg sampai ke akhirat…kalau sempat tobat pon gambar dia tetap ada dlm internet dan x kan hilang. skali org tgk dapat la dia dosa dgn org yg tgk dpt dosa-tukang upload/sebar dapat dosa…dosa-dosa-dosa…arghhh…dah banyak org kat dunia ni dah mengucap kalimah syahadah, ada berjuta2 org..tp x ada kekuatanya, ibarat buih aje, nampak cantik,bersih ttp bawa haluan masing2 x bersatu dan mudah hilang/pecah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. insan hina says:

    moga dibuka pintu hidayah untuk mereka…. kutuk2 pun tak guna…. ye x..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. bina badan says:

    apa nak kate ek…terkedu aku..kalau sume pompuan cina aku tak kisah….ni melayu….show apa tu ek?
    ke iklan motosikal?ke program amal cuci motor?

    bangga gile agaknya bile org nampak badan yang feeling paris hilton….

    _bina badan_

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. Bro says:

    Ni muka nampak macam minah Siam je ni.. Bukan awek Melayu. Kalau awek Melayu diorag xnak duk basuh2 mcm ni depan org ramai yg muka2 budak rempit/kereta smua tu… Jatuh le kelasss…. Kalau depan mat saleh maybe la diorg yg lebih2.. Biasala awek Melayu. Kalau perempuan Melayu Islam mmg takkan dok jadi gini. Pasal pembangkang atau pemerintah BN, pemerintah BN yg jadi decision maker dlm banyak hal. Dulu kerajaan negeri Kelate nak buat hudud, tapi pemerintah BN yg tak kasi, maknanye pemerintah BN yg decision maker. So saper agaknya yg perlu disalahkan hal awek cuci2 services ni?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  138. jason says:

    mcm sampah masyarakat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. yubin says:

    what a bunch of trashy s**t…hohoho..,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. Azura Zira says:

    abis rosak kaum hawa mcm saya………xxx je kerja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. arida says:

    ni minah indon ni..tgk muka pn tau..lg satu,pompuan mlayu mna ada nk bsuh moto tnjuk body cm2..dorg tnjuk body kt club mlm..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  142. hulalok says:

    sluar nk londeh pun ade…. ni smua msti bukan dara lagi.. aku komfem…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. syahmi says:

    kalau basuh saya ley x?????hehehehe……….XD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. remaja alim says:

    fuh…
    mletup beb!!
    mamalukan jer..
    xleh wt calon istri ni…
    klu nk tunjuk sgt baik bukak sume jer bru syok..
    body lawa tp akhlak xlawa..
    cian mak bapak korang..
    xde duit sgt jer smpi sggup tayang body..
    free show 2..
    INSAF2LAH..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. 1001cures says:

    inilah malaysiaku..yg dah separuh musnah.. :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. ezra rara says:

    mke xde ar mne pon ..stakat gedix je lbey…stim abg2 yg tgk karo2 ni sume…moga Allah pelihara aku dr azabnya..aku namo jd cmtu..kcantikan aku utk my future hubby je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. malaysial says:

    salahkan pemimpin?…..no way ….diri sendiri…..
    kalau turun dajal……merekalah yang dulu patut dimusnahkan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. jjj says:

    klu ikut organizer diorang memang kene telanjang sambil basuh moto tp disebabkan nk menjage sensitiviti masyarakat kt sini TERPAKSE la diorang pakai bju skit2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. boy says:

    dah macam bapok kat lorong…
    bkn macam tapi dah sama taraf…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. mazre26 says:

    Firman Allah Taala:

    “Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha mengetahui apa yang mereka perbuat”.

    (Al Quran Surah An Nur Ayat 30)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. affa says:

    hahaha, itulah lelaki2 Malaysia…. sbb jarang tgk…. klu mat saleh tak heran dee dorang klu takat gadi2 cuci…. ;P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. Fique says:

    tak silap aku ni event mase pameran barang2 serta bikes2 yang power.. sampai masok majalah.. tak sangka pulak ada ngak pameran yang lagi power macam ni… bagoslah, anak2 melayu skang memang banyak rosak… ape nak jadi ngan anak bangsa ni.. memalukan mak bapak je… adeh, memang menydihkan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  153. CHASETERIMAI says:

    JGN OVER MNILAI ORG,NI MLAYSIA LA BRO,BANGSA PA BNYK KUAR BRITA TV3 POLAH JNAYAH ROGOL.AGAK2 LAA.. OPAN LA SIKIT,TAK PERLU BNYK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. GREEN says:

    APER NAK JADI NGAN DUNIA SKANG…………
    DUNIA SUDAH NAK KIAMAT LAAAAAAAA………
    KORANG X INGAT MATI KER

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  155. ramadan says:

    teruk2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  156. comat says:

    melayu bodoh! kampungan bagaikan berok masuk bandar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  157. tong kat ali says:

    hish tak tahan nengok,

    mujur bini lum cuti lagi…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  158. asan says:

    lps cuci motor tu suruh awek2 tu pi cuci pinggan mangkuk kat rumh aku plak nak sngt main buih air sabun.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  159. girls baby says:

    wOoooo…. betina2 yg trpilih utk djadikan kesedaran insani…MasyaAllah.kalu deme Islam blako meme biol bodoh bangang. pisang goreng tepi jln tuh lg bharga dr maruah2 deme nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  160. mat yo says:

    ya Allah apakah semua ini….?? Kau buka dan uraikanlah simpulan dan titik hitam yang ada di didalam hati2 mereka termasuk kami dan jauhkanlah kami dari azab neraka Mu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  161. cino says:

    mcm kat danok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  162. farhan says:

    WOO00 RUGI GILE KLAU X TENGOK doww mmg syok gile

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  163. ika says:

    astaga ape nk jdi lah ngan korang semue nie allah dh bagi malapetaka kaat kite supaye sedar agar kite jgn wat jht ya allah dunie ini nk kiamat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  164. butuh_kanji says:

    what is this ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  165. pokkosss says:

    Dah biasa jadi Lauk ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  166. Abu says:

    tu baru gambar, dah terliur. nie tengok depan2, lagi la meleleh..tu event malaysian chooper bikes week kat bukit kiara ari tu..time sebelum motogp 2009

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  167. Anonymous says:

    cian mak bapak mereka………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  168. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  169. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  170. csi says:

    calon2 kayu api sumer tu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  171. Kawan Aku Tu says:

    Hahaha ini semua budak Malaysia da… itu ade sorang mmg aku kenal sangat dalam tu, siap makan & minum sekali dgn aku dulu… kahkahkah….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  172. mr big cock says:

    korang tak payahlah nak lebih2, awek tu sume bukan melayu pun. siam.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  173. asiana says:

    oohh..saya rasa nii bukannya gadis melayu(malaysia) tetapi ini adalah gadis burma(myamar) @ siam(thailand) @ gadis filipina @ gadis indonesia @melayu singapura @ apa2 bangsa jerlah yang serupa dengan bangsa melayu di atas dunia nii.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  174. asiana says:

    aq rasa comment yg paling bijak sekali ialah mr big cock.Yg lain entah2 apa2..padahal itu bukannya org melayu malaysia tapi orang asia tenggara yg lain.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2