Written by AbangNara | March 2nd, 2011

gambar fouziah gous

Awesome. Abang Nara sejak layan drama Trilogi Cinta terasa macam nak jatuh hati dengan Fouziah Gous. Cantik Fouziah Gous ialah cantik yang memang cantik. Bukan cute tapi cantik. Korang faham tak apa yang Abang Nara nak cuba sampaikan? Mungkin kalau korang tengok gambar Fouziah Gous menjadi cover majalah InTrend Mac 2011 barulah korang faham kot.

Dan jangan segan silu nak Like Facebook Fouziah Gous dan follow Twitter Fouziah Gous. Dia sangat baik dan peramah orangnya terutama di Twitter. Selalu update status dan berinteraksi dengan peminat. Ini satu contoh artis yang baik dan sangat mesra peminat. Tak macam sesetengah artis yang sombong, mencarut dan buat derk kat peminat. Tak gitu?

Lagi gambar Fouziah Gous beraksi untuk majalah InTrend Mac 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Tak tahu macam mana nak luahkan perasaan kepada yang tersayang? Jangan risau. Gunakan Ana Raffali untuk membantu anda menyanyikan bait-bait lagu cinta. Dibawakan khas oleh Cornetto.

gambar fouziah gous
gambar fouziah gous
gambar fouziah gous
gambar fouziah gous

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

142 responses to (GAMBAR)Fouziah Gous Yang Jadi Cover Majalah InTrend Mac 2011

  1. Yus says:

    Love the dress

    0
    0
  2. DDR says:

    just mate 5

    0
    0
  3. macha liam says:

    1st

    0
    0
  4. macha rawang says:

    mantap!

    0
    0
  5. macha ganu says:

    sedap tu

    0
    0
  6. macha shah alam says:

    jatuh dah bai

    0
    0
  7. cibiusagi78 says:

    fauziah ni cantik. tp naper rambut dia mcm ni? x cantek la…… saper la stylish dia ni????? kesian……

    0
    0
  8. comei says:

    hurm..dia pakai rambut palsu ke?selalu tgk rambut die lepas g2 jew.xde stail lain.sori 2 say, dia belum lagi tahap ‘cantik’ bagi saya.4 me, juz nice:-)

    0
    0
  9. gosipgurl_fea1 says:

    Fabulous!

    0
    0
  10. Reez says:

    lau korang perasan la kan …dia punya pose sama jer ngan scha alyahya dalam majalah in trend gak…maybe dah jd trademark diorang kot..

    0
    0
  11. akumanusia says:

    biase je..tp dia cm gediks gitu..huhu

    0
    0
  12. misssss says:

    nice!!slim melim:))

    0
    0
  13. Emma Shariff says:

    the hair must go plssss…BURUK! Muka cantik dirosakkan oleh rambut tu…spoil!

    0
    0
  14. jane says:

    she got a very nice and sexy body…..

    0
    0
  15. mokcik says:

    cantik.. tp rambut huduh..
    rambut normal dia lg cntk .. lurus mengurai

    0
    0
    • miszzz ....... says:

      kalu pakai gigi besi dengan rambut cm gitu da macm “betty la feya” cite telenovela dulu tu..mula2 huduh pas tu jd cantek…huhuhuhu

      0
      0
  16. bunga ros says:

    aku rasa muka dia macam mak nyah la dalam pose2 sume nie. tp her body memang hot. cant deny !

    0
    0
  17. [email protected] ulAr........ says:

    Ak yg prmpuan tgk pun macam biasa je..ntahla..my opinion..jgn marah..
    Suka prmpuan xde make up..natural beauty..tp nK wat cmne..masuk magazine..make up tebal..
    Rambut..so-so…suam je..
    baju..NO-NO…~~~~

    0
    0
  18. pojiah gas says:

    korunk, cntik x i???ckpla cantk…plissssss

    0
    0
  19. pasha sendat says:

    cantik i lgi…..spe sokong,sila korek hdung…

    0
    0
    • [email protected] ulAr........ says:

      HANCUSSS~~~..haha

      0
      0
  20. ayu raudah says:

    pasha, xnk la i korek hdung…coz i kn lg cun dri u…smpai zakuan pn trgoda tau…
    tngk paha laaaaa….

    0
    0
    • pasha sendat says:

      kalau stkat zakuan 2 x pyhlank sohor…i ptik jri 15 yg datang…bab paha 2, i rse kalau d bndingkn paha u dgn pokok klape, bsr paha u lg…
      opsss, sori dear…

      0
      0
  21. didoododo says:

    apa rmbot dpan cm helmet…?.

    0
    0
  22. apisv2 says:

    cantik2;)

    0
    0
  23. enot says:

    rambut da mcm abu bakar ela lak aku tgk….rambut opah aku lg cantik dow..

    0
    0
  24. chickenchop says:

    nape aku tengok macam huduh…

    0
    0
  25. mengantookk says:

    1st time aku tgk cover itrend ni kat kdai mamak,terdetik d atiku…knp cm maknyahh??

    0
    0
  26. pyahkecoh says:

    kesian rambut da cam abu bakar ela dah aku tgk.nak glam retro sgt pon xbgs jugak hair stylist intrend ni.nampak mcm bodo je minah ni dorg buat.baju gojes!!

    0
    0
  27. mata kasar says:

    biasa je ..lawa….cantik belum tahap jelita lg….tp suka tgk dia dlm Tiramisu…lawa sgt….

    0
    0
  28. pizza says:

    Biasa. Setakat cantik tp tidak mempersonakan. Contoh wanita yang cantik mempersona is Datin Juma, Fasha, Manohara

    0
    0
  29. Gegeh says:

    dh macam Melissa Saila versi kurus dan tinggi

    0
    0
  30. lily says:

    dia cantik tp cover magazine tu buat dia nmpk tak cantik. rambut hancus. expression muka mcm org sakit perut je.

    0
    0
  31. tako tako says:

    BUROK SIOT!!!!!!

    0
    0
  32. kaki_g0ssip! says:

    mane x cantik lau dh nama pn ex-stewardess. tp ade jgk yg stewardess muka HADO.. LOL :D

    pd aku, dia ni ade ms cantik. ade ms biase2 je.. dh nama artis tu, kena la cantik.. sbb byk mata2 yg memerhati..

    0
    0
  33. biskut oreo says:

    …bg pendapat aku dia ni tak der la kategori cantik pun..part mana yg dia cantik pun tak tau la…

    ..dia ni kategori biasa-biasa jer…tak cantik dan tak hodoh sgt…dari pandangan mata aku la..kalo org lain aku tak tau la…

    …muka dia mcm muka kampung..tak sesuai kalo dia pakai seksi seksa ni…kalo dia pakai yg lbh sopan tak pun baju kurung ke…mungkin akan nampak keayuan dia tu…

    …n sorry to say, aku tak penah missed beli majalah intrend..tapi bila tgk dia ni jadi cover terus tak jadi beli…tak tertarik lansung nak beli…hurmmm

    0
    0
  34. lavender says:

    tak santek la abg nara…rambut tak kena..mekap laen macam..kening die jadi tebal…serba tak kena lah…hurmmm…

    0
    0
    • Nonanina says:

      majalah ni nk wat mekap cam show tyra bank lah…. itupun korank x tau… diorank nk mekap lain dr yg lain… kalu mekap nk cntrol cun, baik masuk majalah mangga jer…

      0
      0
  35. putu bamboo says:

    cantek itu tidak kekal…

    0
    0
  36. parah sandha says:

    dia ni x chantek la.. nara ni buteeeeeeeeeeeeee

    0
    0
  37. LOL says:

    npe ea ramai artis skg kalo pose mesti tgn cekak pinggang…trade mark baru ker..

    0
    0
  38. Wak Lu says:

    nod bad la….xdela buruk sgt kot…kin in trend nk wat kelainan..just like vogue magazine,elle lebih kurang cm tu ler…tp bagi i ok jew kalo betul la in trend nk wat kelainan..xkesahlah pape pun..i akan support industri malaysia….luv ya..muahxoxoxoxo…

    0
    0
  39. mama uti says:

    betul2 kata comei macam kek lapis sarawak baju dia tu….heeee

    0
    0
  40. biskut oreo says:

    …orang kalo dah cantik…pakai la apa pun tetap cantik…contohnya DEMI MOORE tu, botak pun nampak cantik dan gojess…

    …ni baru pakai rambut mcm cendawan dah nampak mcm sakai lagi da…hurmm…

    …abg nara mmg rabun!!mcm ni pun cantik…;p

    0
    0
  41. no name says:

    mekap gan rambut tak kene..klu mekap baise2 gan gune rambut asal..mesti lg cantik…

    0
    0
  42. b0m b0m p0w says:

    erk~ cantek meh?

    0
    0
  43. nadia says:

    aku x paham! aku x paham!!!! editor majalah intrend ni buta ke apa??????? kenapa? kenapa? sblm ni cover mag intrend semua malatop!!!!!! hr ni apa dah jd?????
    knp rambut dia begitu???? fauziah ghaus tu mmg dah muka melayu habis….mmg dh elok la ngan rambut dia yg pjg n hitam tu…..apsal la ubah2 jd mcm penan…mcm org asli aku tgk pon ada…..adoyaiiiii x blh blah lah!!!!!!!!

    0
    0
    • liz says:

      a’ah la..fauziah ghous yg ori lg cantik..xde mekap2 pn dh terbaik..ni mekap n grooming sgt la merosakkan diri dia..sape editor in trend ni..ape la..ptt lg cantikkan ni tmbh huduhkan..

      0
      0
  44. cantik la tu berbanding korang .LOL.

    0
    0
    • yul.kimn says:

      huh??!!!

      0
      0
    • xsporting la korg ni says:

      test engineer2…ahahahahahaaaa…
      bg aku biar la dia..nk bt kelainan kot..
      slumber je..
      nk sume cun aje..
      skali skala ok gak camni..lek leeeerrr….

      0
      0
  45. miss_pinky says:

    Biasa2 je bang nara oit.
    Rasenye, wig die tu cm kureng sesuai je ngn muke die.
    Rambut die yg lurus lg lebat tu lg sesuai kot.
    I just give my opinion.
    :)

    0
    0
  46. +Negative says:

    Mcm ada iras2 actress bollywood: Karena Kapoor..

    0
    0
  47. lulu lili says:

    gmbar kedua akhir tu lg cun kalo jd cover mjalah tu..style sket..

    0
    0
  48. watever says:

    stuju ngn biskut oreo hahah! btol kalo da gojes no matter what hapen pon letak la mbot mcm mcm pon still ok hhuhuh

    0
    0
  49. janatrafik says:

    hmmmmm…
    Fauziah Gous mmg cantik…
    Tapi gmbar di atas tak cantik la plak…

    0
    0
  50. sayangselasih says:

    nmpaknya tahun nie milik fauziah gaus yer..smlm hampir smua mjalah da muka dia…

    0
    0
  51. Luluks says:

    apsal muka dia nampak cam segiempat?rambut tu kot….anyway..suka baju2 tu…ada class..ala2 60’s and 70’s..

    0
    0
  52. azreeny says:

    cm pelik je..hmmmm

    0
    0
  53. ciksin says:

    rahang dye mkin ‘nampak’

    0
    0
  54. badai says:

    da jd kureng menarikkkk daaa…..
    cuba bg aku lak yg jadi cover majalah intrend…konfem meletop punyaaaaaaa..kekekeke
    btw, sian fouziah gous dpt mekap camni..hoho

    0
    0
  55. nil says:

    . dia x sesuai diberi “sentuhan” yg berlebihan.Dia cantik semula jadi ..Tanpa make up dan pakai baju kurung saja dah cantik ..

    0
    0
  56. yuyi says:

    xcantik la minah nnie. tgk hari tue kat jom heboh make up tebal gila! biasa jea lla dia ni. xcntik sgtxhodoh sgt..my opinion

    0
    0
  57. anne says:

    xcantik la….mcm pondan…kesian die kene sabotaj =)

    0
    0
  58. lolyat gang says:

    foziah gous
    pinggang dan pinggul kamu menarik

    0
    0
  59. eden says:

    seyes ckp, FG nmpk weird ngan rmbt 2… dress ok la, mekap pon ok… juz rmbt 2, ayyark!

    0
    0
  60. TAURUS says:

    sory to say…. NTAH APA-APA NTAH……….

    0
    0
  61. Minah Nyibuk says:

    suka tgk cr fauziah gous ni pose x mcm sesetengah artis tu asyik2 pose cekak pinggang je. yg ni ada la juga stail.

    0
    0
  62. yul.kimn says:

    huh?bese jew….

    0
    0
  63. adik a says:

    nape rmbut dye mcm tu?ish3….artis skrg x bley d teladani

    0
    0
  64. me says:

    mekap dan rambut tak cantik lagsung…sowi…
    ;)

    0
    0
  65. NoorAfzan says:

    seksinya geee

    0
    0
  66. nyampah says:

    macam ni pun lawa.apadaaa…

    0
    0
  67. ana says:

    hahahhaa..rambut 2 klu katy perry pakai npk awsome@ hottttt g2..foziah pakai aduii…nak tiru gaya katy perry ke???

    0
    0
  68. PAUJIAH says:

    MACAM BAPOK LA SIALLL

    0
    0
  69. zita says:

    erm, gaya da ok cuma i rasa kalau dia masuk american next top medel dengan eskpresi muka yang mcm ni..sure kene reject that week..eskpresi muka x ada…x sampai..no value…

    0
    0
  70. gyulee gyuri says:

    awesome ke…?????????tak berapa nak awesome pun lagi ni….mata juling kot BN ni.,.heheheh

    0
    0
  71. putri kediri says:

    hidung dier mancung cam paruh burung.kalo botak pun cantik.

    0
    0
  72. Kurus says:

    corak kain baju kurung aku beli tahun ini tanpa disedari semua mcm baju pojiah ni.. :)

    wajah pojiah ni = unik
    sbab sepatutnya dia lebih kepada wajah anak mami giteww..
    akan tetapi, mata dia kecik n sepet mcm mata cine..

    dulu potongan badan dia lagi vavavoom dari ini, tetapi well… biasalah..artis tk nk nmpak berisi dalam gamba..so…
    lg pon dgn poongan badan lean cenih, semua baju boutique boleh masok..senang..vogue

    0
    0
  73. cik says:

    cm bapuk jer tgk..hehehe

    0
    0
  74. aku says:

    siyes..hodoh giler..

    0
    0
  75. macha says:

    nape ketiak dia slalu tersembul bila pakai baju xde lengan

    0
    0
  76. nurien sofea says:

    abg nara kna g cek mata tu…..

    0
    0
  77. Merpati Putih says:

    pic x leh blah…x malu ke wei?
    x tngk dlu ke pic tu cntk ke x b4 msk mjlh..x bt reasearch lgsg
    honestly……OUT

    0
    0
  78. kentut says:

    ape yg cntiknye.huduh je aku nengokkkk
    uhuuhhu
    nothing so special~

    0
    0
  79. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu fojiah ni …macm karena kapor pulak minah jambu tengok……be coollllllllllllllllllllll

    0
    0
  80. alkemalkepus says:

    ni bkn intrend…out of trend jer..menatang mane la menghodohkn pojiah gos ni…bajet feshionista la tu..ni mesti bapok punye idea nih…ske norjinah….kkakakaaa

    0
    0
  81. Isk says:

    nice dress but fukken hell, terrible haircut! makes her look like a retard!!

    0
    0
    • Sari Pati says:

      weh…
      apasal die ni nampak macam Naima Adedapo?!!
      but Nice Hairrrrrrrrr…………………………………………………
      Macam orang asli yang masuk ANTM…..
      haha :)

      0
      0
  82. Amier says:

    Pernah aku terlihat gambar Fauziah Gous mengenakan seluar menampakan “camel toe” supaya lebih berhati dalam mengenakan pakaiaan.
    Tengok memang syok.

    0
    0
  83. gossipghost says:

    MACAM PENAN AJER MUKA KAT COVER NI…SO UNNATURAL . GOOD TRY!

    0
    0
  84. gossipghost says:

    BETUL KER DIA NI ADA AFFAIR DGN DATUK *TUT*? DATUK TU YANG KASI JALAN ‘BERLAKON’…KALAU TAK MEMANG TAK LAKU POZIAH NIE..

    0
    0
  85. Zizie says:

    cantik ke??? pls la.. i think u rabun kot.. she just a average girl ok nothing special when u looking at her..

    0
    0
  86. cupika cupiki says:

    FG ni dulu junior aku kt skolah dulu. very low profile gurl.pendiam yg teramat sgt.selekeh dgn baju kurung yg hampir kuning.rambut tidak berikat wpun pengawas dah berkali2 bg amaran suh ikat rambut.t.ang blajar? hermm..so so jerlaa…x caya ce iview tanya spm n pmr dia dpt brp? huhu. mcm tak pcya dia boleh jdi hartis. mgkin rejeki dia.ok la tu.tp dia xlah CANTIK mana pun…cuma manis n sdap dipandang….lakonan paling teruk si FG ni msa blakon CINTA MEDIK..x caya?? ce tengok.kuikui

    0
    0