Written by AbangNara | July 23rd, 2009

fizz fairuz

Kalau dulu title hero Melayu dipegang oleh Rosyam Noor, sekarang nie dah makin ramai artis lelaki muda yang nak merampas gelaran nie dari Rosyam. Maklumlah Rosyam pun dah tua, umur dah meningkat, kurang sesuai kalau gelaran tue milik dia sampai sekarang.

Salah seorang pelakon lelaki yang tengah naik sudah semestinya Fizz Fairuz. Ada pakej jugak dia nie. Hensem, muda dan ada bakat lakonan. Kontroversi pun kurang. Malah semua orang pun tahu awek dia si Almy Nadia tue. So boleh dikatakan dia naik sebab bakat, bukan sebab kontroversi.

Layak ke Fizz Fairuz digelar Hero Melayu yang baru? Mungkin masih jauh nak sampai ke tahap tue, tapi sapa tahu suatu hari nanti kan? Buat Fizz Fairuz, banyak-banyakkanlah belajar daripada senior-senior anda seperti Rosyam Noor untuk menjadi pelakon yang lebih hebat.

Lagi gambar-gambar Fizz Fairuz dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fizz fairuz

fizz fairuz

fizz fairuz

fizz fairuz

fizz fairuz

fizz fairuz

fizz fairuz

fizz fairuz

fizz fairuz

71 responses to (GAMBAR)Fizz Fairuz, Hero Melayu Baru?

  1. Amrie says:

    Yesh.. 1st time aku 1st.. hahah

  2. badboy says:

    tahniah2…
    erm muka dia ni pun dah ala2 rosyam pun..tu sbb blh ganti rosyam

  3. puteriaquarius81 says:

    ok gak per

  4. miss suka+suki says:

    . not bad
    . oke jgk lau jd hero . huhu
    . ske tgk dy brlakon .
    . sume watak dy le bwk .

  5. miss suka+suki says:

    . opkos . hahaha

  6. puteriaquarius81 says:

    ska watak dye dlm nur kasih jer stkt ni.. mantop

  7. aries_april says:

    suara dia best jer dngr…
    rmntik…
    :-)

  8. badboy says:

    tak suka watak dia dalam cite anak buluh betung..

    • Penari Poco2 says:

      bad, ko aper citer…???
      mane pic ko…teringin aku nak nengok…
      cube lar…usaha sikit…gerenti dpt…

  9. aries_april says:

    napa lak bad?

    ok ja aries nengok…

  10. Jojio says:

    Dia ni kalu berlakon watak Ustaz memang best…..

  11. aries_april says:

    jdi mka baik2x ja…
    syok nengok dia…

  12. hajar says:

    cite yg kambing tu lagi best dia belakon heheheh

  13. hajar says:

    cite yg kambing tu lagi
    best dia belakon heheheh

  14. aries_april says:

    kambing na lak ni?
    xbesa nengok pn….

  15. x layak coz dia nih x hensem, x brkarekter, suare pn garau je .patutnye aaron aziz dia lg hensem,sweet je… blkn pn ok gak

  16. puteriaquarius81 says:

    xperla, fiz fairuz kan malaysian actor. wlpun ensem sikit jer(yeke?) tp bila dia pgg watak ustaz mmg berkesan… kalau suh aaron aziz? ble x agaknya dia bwk watak gitu? pndgn jer..

  17. aries_april says:

    tiap orng da pndngn sndri untk artis yg dia mnt..
    kta jngan la brtegang urt kat sni…
    bergosip cara brhemah…
    :-)
    boleh kan?

  18. badboy says:

    penari poco2..aku dah cuba bnyk kali..tak dapat2
    dah tak larat nak cuba dah..
    biarlah rahsia muka aku ni..
    apa nak buat..

    sungguhpun nama aku ni bad..
    tapi aku tak bad..
    so aku tak suka org blakon bad.
    mslhnya ni bad sngt dlm cite tu

    • EclipsE says:

      xbleh ker…sbb tlalu ensem sgt…tue yg xnak bt…xpon muka wanted…huhuhu…ker ko ney nordin mat top??muahahahaha….org yg paling dikhendaki…

      • Penari Poco2 says:

        kalo ko xreti nak upload…ko mta lar tolong kat saper2 yg tau upload nie…pls lar badboy…
        ker ko sengaja xnak upload nie…buat2 xtau upload plak…kan…???

  19. aries_april says:

    xpa la bad…
    dia lakon best ke tk,
    aries mnat gak…
    :-)
    tpi bkn fanatik la…

    napa xleh pla…
    orng lain sng2x ja tkar….
    baca bismilalah dlu…
    slwat bnyk skit…

  20. Jojio says:

    Jumaat malam tengok dia kat TV3…nur kasih kot…cool jer mamat nie….

  21. aries_april says:

    mmg best jojio…
    nnti kta lpak kat subaidah tngok citer dia ya?

    eclipse…
    dia mlu kat eclipse kot…
    kan bad…
    :-)

  22. aries_april says:

    ye lah tu….
    :-)

  23. aries_april says:

    kassim mustafa dh la…
    :-)

  24. Zaza Muhammad says:

    paling best… dia lam Kekasih Ku Seru…
    bile ni season 2… nk tahu gak Mastura tu dpt baby boy ke girl….

  25. […] See the rest here:  (GAMBAR)Fizz Fairuz, Hero Melayu Baru? […]

  26. lady gigi says:

    alahai.. hero melayu berperut bunceet..
    pg gym slalu oke!

  27. amier says:

    hero gay!

  28. aries_april says:

    hero gay?
    tul ker ni?

    bkn dia cntan cintun ngan si almy tu ker?

  29. epa says:

    paling suke lesung pipit die…chumel!!

  30. jongos says:

    sdp mulut ngko jer kt org gay!artis kt mane ader y
    gay2 ni..lein ler klo artis brt..

  31. aries_april says:

    tu la yg plik…
    kan baik ja dia cnta ngan almy….

    pdan ja….
    ska nengok dia orng…

  32. Rin says:

    watak dia dlm nur kasih jek yg sgt bkesan skg ni..
    tp Remy ishak pon best gak..
    yg bestnya psl fizz fairuz ni, watak dia slalu x sama..
    sntisa bwk watak lain2..
    kdg2 watak klakar, kdg2 blakon watak org kg, kdg2 jd ustaz,… cmtu la

  33. aries_april says:

    wtk jht pn mnjdi ja dia bwa….
    ska sngt nengok dia..
    mlm ni gmbr nur kasih…
    jngn lpa tngok ya?
    :-)

  34. pening says:

    Hahaa…bknnye ape…bile tgk myku c Fairuzz ni…teringat iklan dia kantoi kena tngkp ngan polis pasal main no bomba tu…hehe….

  35. aries_april says:

    iklan per tu?
    xprnh nengok pn…

  36. aries_april says:

    indon xda la….
    siam nya chanel dpt ar?

  37. miss annur says:

    lyn btol la tgk drama nur kasih ni..beri kesan yg sgt mendalam..

  38. pinkypanthers says:

    apa2 pun bg aku husband aku lagi handsome…
    he he he aku jerk yg nengok dia handsome org lain x…

  39. patricia says:

    i suke ngok nur kasih @ tv3 sebab ada fizz fairuz. dia memang layak nk gantikan rosyam nor. dia memang hensem . kirim salam kat almy nadia your girlfriend

  40. amiera says:

    ensem la abg fizz………..

  41. faziera says:

    abang fizz nie cute dan hencemlah……….

  42. sy at mnt dgn ang fiz
    sbb da tk sirius sangat

  43. porno izle says:

    Aw, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done