Written by AbangNara | May 11th, 2009

fiza falak

Kami ingatkan Sassy Falak dah habis cun, seksi dan mantap dah, rupanya adiknya yang bernama Fiza Falak tak kurang comelnya jugak. Nampak lebih innocent dan cute berbanding akaknya.

Sassy Falak muka nampak lebih ganas dan matured berbanding adiknya. Susah-susah sangat korang tengok ajerlah gambar Sassy Falak dan buat perbandingan antara dia dan adiknya.

Lagi gambar Fiza Falak, adik Sassy Falak dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fiza falak

fiza falak

75 responses to (GAMBAR)Fiza Falak, Adik Sassy Falak

  1. xyanniax says:

    wah….

  2. Penari Poco2 says:

    Cantik lg adik dia ni.

  3. iu says:

    sama bapak tp mak lain2…dia nmpk chinese look…mmg sweet..

  4. lilies says:

    hurmm..chumey..

  5. singa ganaz says:

    terbaek dr ladang,….

  6. DelimaSaraa says:

    astaghfirllah al azim…uh uh uh….NO KOMEN

    • Penari Poco2 says:

      apsal ko beristighafar plak?
      biasa ler tu….adik beradik artis tp xsemua camtu.

      p/s : komen lebay2 buat per…masuk plak si xpuas hati tu…fedap aku!!!

      • singa ganaz says:

        aku baru nk tanya….. bukan gambar lucah pun….
        pics mcm nih dalam friendster, myspace ,fb banyak…
        bukan artis ke, adik artis ke…. ramai lg…

      • DelimaSaraa says:

        poco, ni kan ruangan untuk mengomen..saraa rasa tak dek salahnyer nak cakap pepapa pun..saraa akan tetap menyokong poco…hahaha…

        pastu kalau ada memana insan tak puas hati tu kan lagi best, lagi berseni blog ni…whatever…pinjam kata2 NK jap…

  7. BudaKGeniUS says:

    BAK KATA MEMBER2 AKU;

    “Awek mcm nie,
    kalau stakat nak wat geli2,
    wat jalan2 wat rewang2 buleh la..

    TAPI….
    utk jadi bini,
    Ini bukan taste la..”

    Tu member2 aku yg lelaki cakap la, So org pompuan jgn bangga la style mcm nie, org lelaki nie mmg x kisah pompuan pakai mcm nie,Tapi yg rugi nye sape?

    p/s: Barang mahal, jual murah..sure ar BEREBUT2 org nak beli!

    kah..kah..kah…

    • singa ganaz says:

      barang lepas jangan dikenang…
      barang baek jangan dilepas….

      • Penari Poco2 says:

        mmg betul kata budak genius tu.
        kita ompompuan ni elok2 ler jaga diri, jgn nak kasi free kat mereka2 yg belum pasti jujur lg dgn kita ni.
        org lelaki kalau dibagi jer, sape2 pun nak…mcam pelahap betui….

        p/s : xsume lelaki tu pelahap, msg2 ada taste kan.

        • badboy says:

          make up tebal..ingt cantik ker tangkap gambar jelir lidah tu..

          nak cari lelaki yg betul2 baik..1 dlm sejuta kot.

        • BudaKGeniUS says:

          TAPI AKU NIE PELAHAP…..

          hahahah…

          Pelahap kalau member2 belanja makan..
          Free la katakan…hahahahah….

          p/s: Tapi x slera makan bila kena belanja member2..huhuhuh….

        • badboy says:

          aku punya teori n konsep..klu dah belanja kawan2 mkn..mst rezeki yg kita keluarkan tu akan datang balik kat kita berlipat kali ganda
          stakat sekarg teori aku ni betul

        • Penari Poco2 says:

          next time ko plak yg kene belanja member makan.

          eh, ko x keje ke hari ni?
          nak kate bz ko ni xjgk, smpt balas komen2 plak.
          bz2 aku pun, bukak blog ni skdr tuk melepaskan kerinduan kat seseorg…
          hahahahah!!!

        • singa ganaz says:

          giler aaahh pelahap….. kalau nk pancing ikan kena slow2… umpan kena btul…. lainlah kalau nk menjala..

        • badboy says:

          klu nak kene pansing guna umpan betul2..tu mknanya nak pancing ikan siakap..
          klu stakat nak pancing ikan putih..jala terus jer..dah kompom2 senang dapat..tak yah nak umpan2.
          phmkan mksud aku..

        • badboy says:

          wah penari poco..yang ada yg dirindu.
          aku keje la..time keje jer la aku nak bukak web ni pun..keje bnyk
          bermusim..jap2 gi buat la..layan ni dulu

        • singa ganaz says:

          bukan takat siakap…. kalau nk adventure mancing toman…. baru layan…..

    • minnie comey says:

      bek ko pilih poco2..kan abg iparrr…

  8. singa says:

    ak sokong genius…

  9. anak singa says:

    yeah aku sokong singa ganaz

  10. LiBeRAteD says:

    for me adik die biase je..
    muka familiar..
    eeii..gigi mamat sblh die tu kuning la..

  11. bahulu hangit says:

    dh jd isu mancing ikan dh dlm blog ni..mcm2 korang nie

    • Penari Poco2 says:

      ala elek laaar…cuci mata jap.
      ikan pun ade gak kene mengenenye dgn gambar kat atas tu…

      • singa ganaz says:

        hahahaha betul tuh poco2….. kita org melayu penuh dgn kiasan… kdg2 kalau jalan straight je pun boring gak kalau xde corner corner baring kan…

  12. ONCET says:

    cantik jgk adik dia…tapi nape bebudak skang ske beno tangkap gambo kuar2 lidah mcm tu??

    maap ler kalu soalan aku ni kampungan skit..cume aku tak paham..pejadoh ler budak2 sekarang ni…

    huhuhuhu

  13. sesame says:

    yup….betul tu……..geli…………..

  14. bahulu hangit says:

    ha’ah…ntah2 seronok si sesame tue….bt2 geli kunun…eeeeiii…haha

    • DelimaSaraa says:

      memang geli pun kan sesame..pic terakhir tu..uh uh uh….NO KOMEN…ikutlah pandangan sendiri..ikutlah citarasa sendiri..

  15. Sailormoon says:

    still sassy falak yg mantap…

  16. boxer hugo bosss says:

    tau xpe skunk mmg trend amik gmbo sndri pas2 jelir lidah..
    kan nmpk cam yummy la konon pade laki je pade pmpuan da buang tebiat ape..haha…
    gmbo stndard la korg2 sume..budak2 lg..mntah lg cmnie ler gaye cube soh die tgk balek gmbo2 die time die da tue msti malu giler..haha..

  17. riens says:

    Sjak biler lak adik die kurus ni….Trust me adik Sazzy size xxl….

    • audrey eldrey says:

      aku stuju..sbb muke neyh cam member aku natasya..aku x taw dea katne skrg..aku pena tgk adek sazzy..gemokla

  18. ayin says:

    serius.. adik lg lg cun, kulit dr hujung rambut smpai kaki sedondon, putih melepak. aku dah tengok kat kenduri kazen aku tunang, dia dgn family dia datang. mak dia pun cun giler tp ayah dia mamak