Written by AbangNara | June 16th, 2009

kumpulan feminin

Apakah yang akan terjadi apabila artis-artis berkumpulan popular tahun 90 an berkumpul kembali? Kalau tengok gambar-gambar reunion diorang, memang nampak happening gile-gile punya.

Bayangkan bila ahli kumpulan-kumpulan seperti Feminin, Res2, Shades, Nico, 4U2C, Elite dan Freshies jumpa ramai-ramai. Mesti lawak bila diorang cerita-cerita balik zaman diorang memuda. Entah-entah ada yang termalu kucing.

Kami dulu pun layan lagu-lagu kumpulan diorang nie. Fiona 4U2C, Aku Nico, Untukmu Feminin, Trauma Elite. Semua best-best belaka. Memang mengembalikan nostalgia betul lagu diorang nie.

Lagi gambar-gambar kumpulan Feminin, Res2, Shades, Nico, 4U2C, Elite dan Freshies dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

kumpulan feminin

kumpulan feminin

kumpulan feminin

kumpulan feminin

kumpulan feminin

kumpulan feminin

kumpulan feminin

170 responses to (GAMBAR)Reunion Boyband Dan Girlgroup 90-An

  1. Darkshed says:

    aku 1st????biar btol…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku no.2..biaq betuiii

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        Firman Allah dalam Surah al-Baqarah ayat 256-257(maksudnya): “Tidak ada paksaan dalam agama (Islam), kerana sesungguhnya telah nyata kebenaran (Islam) dari kesesatan (kufur). oleh itu, sesiapa yang tidak percayakan taghut, dan beriman kepada Allah, maka sesungguhnya ia telah berpegang kepada simpulan (tali ugama) yang teguh yang tidak akan putus. Dan (ingatlah), Allah Maha Mendengar, lagi Maha mengetahui. Allah Pelindung (yang mengawal dan menolong) orang-orang yang beriman. Dia mengeluarkan mereka dari kegelapan-kegelapan kepada cahaya (iman). dan orang-orang yang engkar, penolong-penolong mereka ialah taghut yang mengeluarkan mereka dari cahaya (iman) kepada kegelapan-kegelapan. Mereka itulah ahli neraka, mereka kekal di dalamnya”.

        0
        0
      • meor says:

        boleh x berkenalan

        0
        0
        • erine xres'2 says:

          salam…
          bergosip cari berhemah?…well…1st nak ckp…kena mesti nak bergosip hal org sedangkan hal kita pun bkn nyer btul sngt….sy pling xsuka org yg suka buat citer sal org ni blh mengaibkan…biar cam ner sekali org tu…xker begitu?

          0
          0
  2. kuntilanak says:

    seksi nye diorang nie….

    0
    0
    • 123 says:

      diorang ni smua xingat mati ni..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        kalo yer pun nak buat parti,
        jgn lar pakai bju cam x cukup kain…
        xder sape nak puji, kutok lg ader lar…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          dah lah baju tak cukup kain, kopek pulak kuar tersenge sambil berkata, arghhhhh lega melihat dunia……malu aku sebagai perempuan..

          0
          0
        • Gila Lawak says:

          DelimaSaraa, sure muka ko tak lawa idung bengkok hati hitam kan..

          Penari poco, gi join org tua2 tu nari poco and STFU..

          0
          0
        • erine xres'2 says:

          xsemestinyer org yg berpakaian mcm ni xingat mati n xsemua yg mcm ni smua nyer xbaik…sekarang pun org yg pkai tudung ker or yg baik camner pun lagi jahat dri kita org yg mcm ni….dnt judge pple by d cover do pls see inside their heart…korang bergosip cam ni pun dah kira dosa xkira ler aper topik nyer…tgk diri tu dlu sebelum mengutuk org…

          0
          0
        • bdk jew says:

          so, kirenye tutup aurat tu tak penting and plg penting hati??…asal niat baik sume blh d terima lah camtu?korang ni agame pe ah?lam islam “cara tdk menhalalkan matlamat”…korang pn da besa da nk mati dah pon,pkir la sndri!!!

          0
          0
  3. jerneh says:

    huhu yg pompuan semue kalu bleh nak tyg titik.. lurah sume bagai… x ada sorg pun ada gaya nak insaf..
    tp ok juga dpt gk buah and lurah derang ni.. dah sapa suruh tunjuk tgk jer la…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      tgh berlatih untuk pertanding lurah plg dalam…

      0
      0
      • afissy says:

        nk tjk je lurah longkang tuu…dh lah lendut semcm je aku tgk….xde perasaan malu ke walau sekelumit zarah…xtakut mati ke ni…xingat dosa ke…aku yg bertudung ni kadang2 terfikir dosa aku buat…Nauzubillah…

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          yg pakai bju pink tue…ingat nak tutup abis…
          rupe2nyer ade lg bagian yg msh terbukak…
          siamang tol.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          0
          0
        • jerneh says:

          hahaha..
          PP2 pekaba weh..

          0
          0
        • tyrabanks says:

          baju ijau tu.. erin..
          yg baju pink tu kakak dia…arin..
          erin tu ada tlibat dgn putri gung ledang musical.. tu yg dah xboleh dibentuk balik.. dah tbiasa pkai bju bkemban le katakan..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aku kbr baik jerneh…

          0
          0
        • jerneh says:

          apasal xpose.. m-steen x join skli?
          kalu x musti lagi panas x hingat..
          m-steen aq igt jaja je.. skg dh jadi pelakon
          jaja siap tonggek2 pungung kat cover kaset.. huhu

          PP2 kirenye ko x jahat la kan? :-P

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          x…sb aku x makan org…

          0
          0
    • erine xres'2 says:

      suka sngt korang mengutuk org kan….hobi ker?…bagus ler mcm tu…semoga menjamin masa depan…salam

      0
      0
  4. Ehem says:

    apsal ek, b. nara ni dgn oh bulan ke oh artis ke sama je info yd di updatedkan. satu tu je ke ceta dlm dunia hiburan kita? boring ar baca bende yg sama je. bek aku baca utusan ke berita harian ke. info berbeza semua pun berguna. ruangan hiburan pun different jg

    0
    0
    • 123 says:

      aku sokong ko.. hihi

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        dulu lg aku da request…
        sekali-sekala bg lar info terkini pasal artis2 veteran…
        nak jgk tau perkembangan diorg skrg nie…
        cam latifah omar, zaiton, dyg sofia…dan ramai lg yg sewaktu dgnnyer…

        0
        0
  5. Darkshed says:

    errr…yg tu kena tnya admin…rsanya dorg bukannya wartawan hiburan..gaji x dbyar pun rsanya..

    0
    0
  6. Kak Su says:

    MasyaAllah..kenapa la pakaian tak ckp kain semuanya..teruk betul..Tu yg pakai baju kuning & pink tu..Watie elite ni pn sama gak..teruk2..

    Tak malu ke dowang ni..pakai cam tu..budak2 lelaki tu..telan air liur je tu..

    0
    0
    • Kak Su says:

      Tu la tgk dowang ni lupa plk bagi salam..A’kum semua..selamat pagi..Kak Su kat sekolah ni..tgh free..lps key-in markah bdk…

      0
      0
      • glory...glory man utd says:

        w’salam
        hai kak sue……….
        sihat ke????
        kak su dah b’fast???
        tue la pasal,sume nak tayang body dorang……….
        ade yg dah jadi emak pun nak glamer lagi kan.
        dok tayang lurah dendam masing2……….
        sabar jelaaaaaape nak jd ngan dorang ni…….

        0
        0
        • Kak Su says:

          Alhamdulillah sihat cuma sakit tekak sket..suara rockkkk…kalah ella..ha..ha..

          Kg panas sgt..makan plk manis2 jdi tanggung sendiri la..

          0
          0
        • glory...glory man utd says:

          oic…………….
          kak su minum la air suam banyak2,lega sikit sakit tekak tue.
          tak pun akak mkn je pedas2,nanti baik la dia.itu kata org2 kpg la….nak elok sakit tekak or batuk mkn aje benda pedas2.

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          MJ-MJ belaka!!!
          tue yg pakat pakai seksi2, nak carik calon datuk…

          0
          0
      • tyrabanks says:

        hai kak su…
        akak ni cikgu rupenya yer..
        yelah.. teruk betui pakaian diaorg.. apasal dressup mcm tu ek..
        nak seksi pun bju mcm poyo.. xkelas langsung..

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          tyra…
          baru nampak bulu betis ko…
          ko bz kar???

          0
          0
        • jerneh says:

          tyra baru nak bra biru ko.. :-P
          hahaha…
          bz sgt la tu,,

          0
          0
        • tyrabanks says:

          aku dah keje balik da.. tu yg buzy tahap clinton ni..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          owh…jd ko nie pnh keje ngan clinton lar dulu…
          wakakakaka…skrg ngan obama lar plak…
          sib baik bkn dgn bush dulu…kalo x, ngan ko2 skali kene ukum gantung esok2 pasal bersengkongkol jd penjenayah perang…
          wakakakaka…
          eh…aku merepek sampai sini plak…kuar tajuk…

          0
          0
        • Kak Su says:

          Yo eh..cikgu..cikgi..ha..ha..

          0
          0
    • nunu says:

      wei korg2….
      sound sket pic makcik2 kat atas tu…
      dak laki atas tu pun cam dh nk naik gile dah..smpai pki make up pun cam badutttTTss,,,tgk buah dade sparuh,,,huhu

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        x malu…
        terikut2 budaya barat…
        pihak kementerian patut ambil tindakan thdp artis2 seksi nie…jgn nak jthkan maruah negara…

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          tu lar tul aku cakap…
          kalo ko nak makan buah anggur sgt…ko keje balik lar ngan clinton…negara diorg byk tanam buah anggur…
          keje ngan bush pun ok jgk…wakakakaka……..

          0
          0
      • tyrabanks says:

        masuk balik tajuk.. kau dah merapu tahap bush!!!
        aku ni rhindu plak bila menganggur dulu.. mkn anggur.. tanam anggur.. mkn balik.. tanam balik… skarag pntang rileks ckit.. mesti aku dah zzzz….. tu yg dah lama x btenet ni…

        0
        0
  7. nunu says:

    uwekk,,
    t*t*k Lendur..nk pki bju camtu…
    tak malu ke die tu?

    0
    0
    • Kak Su says:

      Ha..ha..aduiii…lawak..Kak Su nak ckp cam tu tdi..tpi tak tergamak..wakakaka…

      0
      0
      • glory...glory man utd says:

        kalau mantap lagi takpe jugak nak tayang2….
        ini masing2 sume dah nak kendur…….
        dah tak mantap mcm masa zaman muda2 dulu………

        0
        0
    • tyrabanks says:

      nunu..
      thanks ckp mcm tu.. memang aku nak ckp pun.. tpi xtau nak buat ayat mcm mana…hehehe..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        aper cakap nak main sembunyi2?
        kalo dah kenyataan cakap terus jer lar…
        mmg TETEK LENDUR pun…har kan jelas…
        dah diorg tayang terang seterang-terang nyer…
        kitepun cakap terang seterang-terangnyer jgk..,
        huh…TETEK LENDUR…TETEK LENDUR…!!!

        0
        0
        • tyrabanks says:

          wakakaka… geli plak aku..

          0
          0
        • jerneh says:

          nek jah lagi mantap la dr derang ni
          aq agak…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          mmg nek jah lg mantap…
          sbb umur dah lanjut dr diorg nie tp daring berkemban…
          diorg nie lg ok, msh ader tali hampir2 putus tersangkut kat atas bahu…tp nek jah, satu tali pun xder…cuma kain tersangkut kat atas tetek…

          0
          0
        • jerneh says:

          PP2 kire nek jah lagi mantap..
          x yah tali2 nak tambat.. letak jer kat tetek kain tuh..
          sure x jatuh kain.. hahaha…
          hebatnye nek jah..

          0
          0
        • Gila Lawak says:

          Hi pusing2 korang je yg kaki mengumpat ni??? Dah tak hinggat dunia dah.. aduss..”Masak” jgk korang ni confirm!!

          0
          0
        • erine xres'2 says:

          bagus ler korang mengutuk org…teruskan…aper2 pun syabas tuk saper yg buat ruang ni…ni ler dia org melayu suka mengata sesama melayu….hmmm…wat can i say korang yg sebenarnyer look stupid….OMG!!!…kesian

          0
          0
  8. DelimaSaraa says:

    pic ketiga–bj ijau, tetek cam nak kyar menjenguk dunia…

    0
    0
  9. DelimaSaraa says:

    nek jah tak participate ker????

    0
    0
  10. Kak Su says:

    Kak Su minta diri dlu nak masuk kelas. Jumpa lagi nanati.

    0
    0
  11. kmyk_maniax says:

    teringat zaman kecik2 dulu.. siap ada kumpulan ala2 feminin. pastu kerja kitorg berlatih menari sambil nyanyilgu angin bayu tu kunun2 cam feminin la.. hahaha.. lawak2.. tp kenangan yang manis la.. =D

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      aku minat lagu 4u2c masa tue…lagu ape tah…
      x ingat…

      0
      0
      • trAnsForMers says:

        kalau aku lak lagu FIONA…..

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          haaa…lagu fiona lar yg aku maksudkan…
          ac mizal yg bawak masa tue…
          aku dah x ingat lirik…cam nie susah lar nak masuk rncgn jgn lupa lirik…kelam kabut kang…

          0
          0
    • tyrabanks says:

      dulu aku minat sesangat dgn diaorg… la ni nyesal plak kalu tau macm ni.. buang hampeh jer!!! phutui!!!

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        dulu diorg pakai seksi2 cam gini pun xper…kire bebudak lg kan diorg masa tue…ok lg lar…
        tp skrg nie…tetek dah lendur, lurah dah x dlm lg, kulit dah menggerutu..(cam lengan wati elite tue…), muke dah nmpk tua, gigi satu persatu dah tercabut…ieeeeee….siamang tol lar aku nengok…!!!!!

        0
        0
      • trAnsForMers says:

        hu hu hu betulnya marah kau…..

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          aku x marah…dulu aku pun minat kat diorg nie, lagu best2…tp skrg tgk keadaan diorg camnie…x lalu aku…kaset2 diorg aku nak kasi kat tokay kedai kampung aku…malas nak simpan ah…

          0
          0
        • jerneh says:

          meh kasi aq kaset derang ni.. hahaha
          bleh tgk lagi tetek derang yg kecik2 molek
          ala nasi lemak 5 kupang

          0
          0
        • jed hijau says:

          sekarang bukan 10 x ganda 5 kupang ….. dah macam nenek tiram….ha…ha…ha….

          0
          0
        • Gila Lawak says:

          Tu dengki namanya tu Transformers, depa tak dpt body camtu.. normal lah org gemok2 dan yg tak lawa hati hitam ni.. kutuk dan ngumpat je lebih2.. depan2 tak berani ckp.. dlm forem mcm ni suka lah depa.. ruangan artis2.. tmpt paling best ngumpat tak sedar diri.. sure rancangan tv melodi, terjah favorite depa.. dok tambah dosa.. tak gitu Tyrabanks..PP2???

          0
          0
  12. jojio says:

    Fuh dasatttt….yadaaaa….

    0
    0
  13. ZZZ says:

    KELOLO

    0
    0
  14. trAnsForMers says:

    mak ai sape lak minah2 ni….
    dtg dr planet mana ni…
    yg nmpk t*t*k separuh 2 plak dh x ingat hari tua ke?heran tullah diorng ni….cam x pk la plak…..

    0
    0
    • tyrabanks says:

      tu si watie elite…
      xsedar kediri.. dulu dia kan ada pristiwa bedarah. anaknya jatuh bangunan… ingat dah insap..xpun..

      ehhh..okaylah. bos aku dan signal g meeting..
      cau cin cau!!!!!

      0
      0
      • eclipse says:

        tyraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..hehehe…
        ko sht ker?

        0
        0
        • tyrabanks says:

          sihatttttttttttttttttttt!!!!
          kau plak????????????????
          dah siap hantaran kau? beli apa?
          kau kasi apa??
          dah dekt ni.. kau dah baca buku bab2 pekahwinan & tut2 ke??? hahahaha……………….

          0
          0
        • eclipse says:

          aku xbeli pape lg…hehehe…kan lps raya..msh ade ms lg…
          ko kejap ade…kjp xde…boring aku tau x?aries pon xde…
          aku dgr ko dpt keje br…ok x?best x?bos ko ok?hehe…
          dh mcm jejak kasih daa….

          0
          0
        • tyrabanks says:

          eclipseeeeeeeeeeeeeeee….
          (mcm cite sangam plak)..hehehe..

          0
          0
        • tyrabanks says:

          best gilerrrrr!!!
          bos ensem…mmmmm…

          0
          0
        • jerneh says:

          TB jgn lak giler kat
          boss kawu itu.. kang diserag dek wife dia..
          hehe

          0
          0
  15. jed hijau says:

    Assalamualaikum,

    Apa khabar anak2 sekalian…!!!! Mudah2an sehat sejahtera…

    Diharapkan anak2 semua janganlah meniru atau cuba2 nak berpakaian seperti mereka2 dia atas sana. Adalah dinasihatkan mereka2 itu tergolong dalam golongan penghuni2 neraka jahanam…

    Baiklah anak2 sekalian..sesungguhnya ustazah tidak sanggup untuk meneruskan tajuk pelajaran kita pada hari ini…kerana ustazah berasa nak muntahhhhh……..meluattttt………sakit mataaaaa….dan sebagainya lagi….

    Apa-apapun kita berdoa dan beristifar, agar kita dan keluarga kita dijauhkan dari mara bahaya. AMIN YA RABBAL ALAMIN.

    Kita jumpe semula selepas A’sar nanti. Insya-Allah.

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      aduuuh…ade kelas agama rerupanyer pagi nie…
      aku ketinggalan plak…

      0
      0
      • jed hijau says:

        tidak mengapalah poco2…selepas A’sar nanti ustazah akan adakan lagi kelas ugama dengan tajuk yang baru pula…

        Ustazah belum dapat lagi tajuk baru tu…Bawalah rakan2 poco2 untuk sama2 kita menghayati tajuk itu nanti…

        0
        0
  16. jerneh says:

    salam JH.. gi la masak pe yg patut.
    anak kawu udah lapar tuh…

    0
    0
  17. Ehem says:

    korg tak persan ker. info dalam ohbulan, beutiful nara, oh artis sama je. tiap kali updated pun info sama. tak de ceta lain ke

    0
    0
  18. Lovelyvic says:

    WOIIIIIIIIIII……… sape dowang semua ni? Muka tak leh pergi dowh… Tetek lendut ada hati nak pakai baju tayang tetek… Ni la dia… muka tak seberapa… habis tayang semua benda2 lain.
    Patut ar masuk era 2000 terus berkubur… cam mana nak hidup dalam industri seni era 2000 kalau muka mcm ni… dengan baju mcm tu…

    Klau jumpa kat tepi sumpah aku ingat bapuk!

    0
    0
  19. jerneh says:

    baru pasan ada eclipse..
    hubby sehat ker? mihaha
    bukan nak tanya kawu eclipse.. :-P

    0
    0
  20. badboy says:

    peh..dah veteren pun dieorg..
    tp pkai masih cam junior…
    erm tobat la

    0
    0
  21. trAnsForMers says:

    x nmpk plak ac mizal diakn bks vokalis 4U2C….xdjmput ke?

    0
    0
  22. badboy says:

    baju yg dieorg pakai ni bju lama ker?
    bnyk yg baku ngok dah sempit2 jer
    sampai terkeluar apa yg tak patut kuar

    0
    0
    • Gila Lawak says:

      Isshh.. kena lah patut!!! Hang ddk kpg mana hang tahu.. Nama je Badboy.. Meh sini tgk sapa lagi badboy.. Nak tgk jgk dressing ko hebat sgt ke??

      0
      0
  23. aries_april says:

    hai smua…
    rndu nya…
    eclipse thanks coz rnd kn aries…
    dkat smggu x on9….
    rs cam sblan….

    0
    0
  24. aries_april says:

    last week jmaat last jerneh..

    sara…
    pening la.
    skit hti ngan bos tu…
    tul ler korang gduh2x kat page sblah…
    cna mmg hampeh…

    ok apa kak su…
    kta ni cleaner jer…
    sna sruh nya bt krja clerk la, MD la…
    cam2x lgi…
    hari aries x p dh….

    0
    0
    • jerneh says:

      AA x keja dh?
      lerrr

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        aries, aku malas dah nak cakap pasal 2ekor berok mat yeh tuuu..gasak dia ar….

        bos ko tuu senang jer…ko save pic kat atas, ko print, tjk kat dia…tersasar skejap bila dia tgk….ko ckplah, kak nara sdg buat pertandingan slogan tetek kendur…biar dia pikir n participate….confirm ko tak kena marah dah…

        0
        0
  25. Zaza Muhammad says:

    ariesssssssssss…mmuahz.. at last nmpk gak ye. Bz tol aku ari ni huhuhu…dr tadi dok transalate MSDS ni dok siap2 huhuhu… Aries, sok luse akak g Klang, ade meeting kat HQ…. wah…gambo group ni aku kenal seme2 tu..almaklum le zaman2 aku… yg pastinye yg korang2 dok kutuk2 seksi melampau tuh smpi nk tersembul teeeeeeettt (over le plak aku) pegang title MJ gak….

    0
    0
  26. aries_april says:

    aries lari cam tu jer…
    apa pnya offc la…
    1 hri dok cam 1 thun krja…
    smua aries kna bt…
    cam ni kna lari blik kg la…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      alang2 menyeluk perkasam biar sampai ke pangkal lengan…

      alang2 tkr kerja kat klang,
      biar sampai dpt beli baru punyer gelang….

      0
      0
  27. aries_april says:

    gelang pe nyer…
    nk gasak duit bdk jlan kebun 2 la…
    spa sruh ajk mira…
    biar padam mka dia…
    aries pn nk jdi cam eclipse …
    biar gduh…
    sng skit.

    0
    0
  28. aries_april says:

    syu….
    :-)
    snyp tau…
    terkantoi sdh…
    :-)

    0
    0
  29. aries_april says:

    snyap kengkawan…
    secret…
    blik kg je lah klau cam tu kak su…
    dok bwh ktiak mak…

    0
    0
  30. PeMerHati says:

    Artis artis tk brapa nak idup…makan pun miss…baju plak pinjam tk reti nak pulang balik…..ni cara nak up market la ni…tp kesian….umur bukan muda2 lagi…adoi aiii….

    0
    0
  31. nekounam says:

    sedarlah wahai artis melayu…
    rumah kata pergi, kubur kata mari…
    renung2kanlah..

    0
    0
  32. kureng says:

    yang jantannya menahan stim jek.. hihihikhikhik… nasib baik tempat terang……. klu gelap.. paham2 sendiri la ya…

    0
    0
  33. bangiperdana says:

    biarkan mereka dgn pakaian2 dan gaya mereka….
    pastu kalau wartawan tanya…lelaki yang bagaimana menjadi idaman…pasti jawapan2 mereka…lelaki yang beriman…..nak ketawa tergolek2 siot dibuatnya…

    0
    0
  34. bangiperdana says:

    biarkan mereka dgn pakaian2 mereka…
    rasa diri muda lagi kot…

    pastu yang pompuan …kalau press tanya…pasangan lelaki yang macam mana boleh dijadikan suami…mereka2 ini lantas menjawap…lelaki beriman, penyayang…bla2…

    nak tergolek2 aku ketawa siot

    0
    0
  35. boxer hugo bosss says:

    btol tue…aku pun gelak siot..haha….xsedar dri lak tue..dri sndri ntah2 ke neraka..cheh!aku pun xtau ke mane atleast aku beringat…heheee…dorg sume da mak org mmg la bdn cam tong dram…ape la korg nie…xphm2 lak…hehe..time nie ler msing2 nk try baju summer style nie…hahaa..mlysia kan pnas…jntan cuci mate cuci tgn..haha..

    0
    0
  36. laila sari says:

    sumer baju fesyen tunjuk tetek… hhuhuhu

    0
    0
  37. Leenow says:

    Perlu la nak tunjuk apa yg tak patut ditunjuk?
    Perlu la nak pakai seksi2?
    Kalo pakai yg sopan takleh buat parti ke?
    Tu sbb nya hidup tak maju2.

    0
    0
  38. catalina says:

    diaorang ni blm insaf lg, dan blm ingat nak mati

    0
    0
  39. e i m says:

    dh tua2 xpyhlah nk wat comeback nk jd pnyanyi..dh xde duet ke?? dahlah msg2 pisau cukur,xde keje len nk kikis harta n duet org..sng citer..jd pelakon aje,pegang watak mak2 ke,org gj ke..lg sesuai..hahaha..

    0
    0
  40. Gila Lawak says:

    Teruk betul budak2 sekarang ni.. komen(ngumpat) tak hinggat akhirat.. Sure student2 yg perassan hebat.. hebat ke?? dok dpn pc laptop pinjam or guna cc je.. sure muka burok berjerawat masaalah mental ber boypren melebihi study.. dok ngabiskan prepaid mak bapak.. depa(artis2 ni) buat duit beratus ribu dlm bank.. korang beratus ribu dosa dlm bank.. wallahhualam..

    0
    0
  41. abi jerteh says:

    artis ni begitulah perangainya dedah mendedah,baik dedah terus

    0
    0
  42. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0
    0
  43. This is a smart weblog. I mean it. You’ve so much knowledge about this issue, and so much passion. You also understand how to make individuals rally behind it, obviously from the responses. Youve got a design right here thats not too flashy, but makes a statement as big as what you’re saying. Great job, indeed.

    0
    0
  44. porno izle says:

    Aw, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done

    0
    0
  45. onimutsa says:

    senang je…niat x menghalakan cara. Kepada artis2 yg yg berperangai tak elok…taubatlah…selagi nyawa masih ade…kau pakai la seksi2, ingat api neraka tu akan menanti, ingat tuhan sikit kawan. Artis tu najis…

    0
    0