Written by AbangNara | December 1st, 2009

fauziah ghaus

Bangga kan Fauziah Ghaus nie? Memang tak segan silu menunjukkan aset dia yang cukup besar tue. Mungkin kalah Kak Pah punya. Kagum sebentar kami melihatnya. Tambah-tambah bila sepatutnya aset tue disorok. Sesuai la dengan gaya tudung dia tue. Tapi malangnya makin mendada-dada pulak si Fauziah nie di sebalik baju kurung dan tudungnya.

Kami rasa dia tak leh tahan nak tunjukkan yang dia pakai bra mahal. Ala yang jenis push up tue. Kalau dada sebesar buah limau pun leh jadi macam tembikai. Itulah kehebatan push up bra. Nanti dah kawin nak suruh bini kami pakai gak la. Tapi dalam bilik tidur jerlah. Eh, tapi pakai push up bra nie tak membahayakan dada ke? Mana la tau lendut terlampau di kala tua nanti.

Ada satu lagi gambar Fauziah Ghaus yang penuh bangga dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fauziah ghaus

216 responses to (GAMBAR)Fauziah Ghaus Yang Penuh Bangga

  1. petra@dubies says:

    moning u all

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. manusya says:

    eeeeee gatal la u nieee petra@dubies……….
    tp y i knl c fauziah ghaus ni mcm ayu2 je…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      KORANG PENAH TENGK TAK YANG DIA X PAKAI seluar dalam 2… tp pakai seluar ketat kat luat….. NAMPAK 2 KUIH APAM DIA

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. azanov says:

    memang power. pakai bra dua lapis kot… huahahah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. jane says:

    kenapa dia nak posing pakai tudung jubah semua padahal nanti gambar lain dia punya gambar sikit lagi nak telanjang…..apa maksud gambar camni…??? byk artis yg pakai tudung suruh aje la dia org yg posing….. nak suruh org yg selalunya bergambar setengah bogel bertudung berjubah tak mendatangkan faedah…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      baru nak jadi alim kot…. tp ati xterbuka lagi….
      jadi walaupun tutup aurat aura tut kener tunjuk gak

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        jgn marah dier…marah org yg tawarkan job utk gayakan fesyen2 muslimah kt dier

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • longsengah says:

          juga marahkan org yg jd pengarah masa foto shoot ni,comfirm dia x peka MAKNA tudung sebenarnya.Si artis biasa la,patuh pd arahan,krg takut kena sabotaj,x de publisiti plak.Yg penting pose2 begini jelas mencemarkan kesucian MAKNA menutup aurat,cmna org bukan Islam nk respek wanita Islam….jika HUKUM dh jadi BUDAYA ni la gayanya…fikir2 la.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. paperjer says:

    ohaiyo gozaimas………
    per cter pgi2 lgi cter x snonoh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      papejer… ader gak kawan aku masuk pagi2 ni,,,,
      semalam aku x leh komen ler kat umah astro….
      hehehe

      ko shat ari ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • paperjer says:

        x leh komen ker atau x than dgar ktukn org…
        hehe…
        aq shat bro.. ko?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          xleh ler…. kat aku punyer pc keluar sampai komen kak ladybir cakap sapa artis malaysia paling ensem jer…..

          lepas 2 semua x keluar…..

          aku sihat je beb

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • paperjer says:

          sian pc ko..
          yela dpat tuan cm ko..
          huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          dia suka dapat aku …sebab aku guner sebaik mungkin… heheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. anNeDeSiLva says:

    Morning…
    ko pepagi dh melezerkan diri ekk pet..
    kuih apam la apela..
    ishhh..
    ape nk jadik nie..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. hothotheat says:

    mantop seyh..
    wahhaaa….hak3..kui3..
    gler r…kalah lady gaga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. anNeDeSiLva says:

    sebenarnya PC pet sndri tak leh trima kenyataan yg pet akan taip kat pc dia paling hensem..hahahahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      anne,,,pandai buat analisis sekarang ni,,,,,
      pc aku kalo x letak pic aku jadi wpeper msti dia merajuk 2 minggu…

      aku rasa si F G ni pakai BRA BESI kot… 2 yang mantop giler …..

      BRA kalis peluru kot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anNeDeSiLva says:

        anne kan pakar analisis..
        hahahahahhahah
        sebukla ko pet..
        sukati diala nk pakai bra pe pon….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        bykla ko…..
        tgkla cara die posing…..
        duk mendada memgla nmpk besauuuuu…..
        hahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • paperjer says:

      yela tu pex klu ko gner sbaek mgkin asl lak pc ko leh mjuk lak smlam…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anNeDeSiLva says:

        PC sndri tak lalu dh tgok tuan dia..hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        ader orang yang jeles kat aku kot….

        huhuhu……

        betoi kot dia pakai besi ni…….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          tengk skarang PC aku laju jer…. xder masalah….
          hehehhe

          nant aku kutuk korang lak ekkk… bersedia lah wahai kawan2 ku

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • paperjer says:

          yela… pastu pc ko hang lgi…
          mse tu kte glakkn dye anne…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          kutukla pet..
          sedikit pon tak gentar…hahahah
          sebesar kuman pun tak ku hirau…
          akan ku tentang habis habisann…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          Insyallah x jadi lagi… hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          ayat novel 2 anne cakap….
          huhuhu nak ganti a samad said ker

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. tOmEii says:

    huhu….blhla…..
    kalu setkat duk mendada camtu memg la nmpk up….
    ape2 ajela……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. hothotheat says:

    testing..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. petra@dubies says:

    aku rasa F G ni buat pembedahan kot…. xpun dia suntik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. cili says:

    alahai…tu pun jadi masalah ke. x pakai tudung kutuk.dah pakai tudung pun kutuk.cam ne ni nk ajak org jadi baik.semoga FG mendapat seru supaya pakai tudung selama2nya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. EclipsE says:

    FG ney pki beautiful la…
    dat y breast dia cmtu…
    artis kbnyakan pki beautiful xpon crony…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. petra@dubies says:

    korang p mana lak ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aries_april says:

    mrng all…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. scha_baby88 says:

    hai…nie ada org baru masuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. EclipsE says:

    bz xbis2 lg since last week….
    aduh…pening…
    byk keje nak setel…
    pet ko free jer aku tgk…
    yela …duit cr ko…
    aku ney yg kena cr duit…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Penari Poco2 says:

    salam sume…aku bz banget, br hbs tklimat, ingat diorg kasi kurangkan keje, upa2nyer kasi tambah lg ader laaaa…waaaaaaaaaaaaaaaa…!!!!!!!!!!!!!!

    pet, ewah2, ko pepagi lg dah mengata aku, ckp pasal taik yerk…janggot dah mandi blm…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. anNeDeSiLva says:

    gambar anne sudah bertukarla..hehehhehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Penari Poco2 says:

    pic hothotheat dah kuar…lelaki bermisai pakai jubah ala-ala arab…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Penari Poco2 says:

    errrrrrrrrrrrmmm…
    tenseeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. paperjer says:

    spe lak yg kte aq ni..
    asik trsedak je ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Penari Poco2 says:

    hot, cube ko tekan ctrl+shift+delete kat keyboard ko secara serentak, then ko click clear. pastu baru pic ko kuar…CUBE TRY DULU…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. scha_baby88 says:

    bleh ker kuar gmbr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. scha_baby88 says:

    dh wat cm ner POCO ajar,x leh gak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. hantupensil says:

    ish2…. mendada baek punya..
    hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Penari Poco2 says:

    hot…
    kalo bkn ‘clear’ yg kuar, sebaliknyer ptaan ‘delete’…ko click lar ‘delete’ tuh…pastuh ko off pc ko jap then ko bukak balik…gerenti kuar pic ko tuh…sblm tuh jgn lupa tekan aper yg aku suh kat atas td…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. paperjer says:

    atau pun hot ko pgi kat tools klik kat del browsing hstory..
    dye kuar gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. petra@dubies says:

    POCO aku suruh ko ajar scha_baby88 le… bbukan ajar si HOT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. petra@dubies says:

    scha_baby88 ko dah ilang ker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. petra@dubies says:

    UNTUK BABY IKUT ARAHAN PAPEJER NI

    baby ko pi kt yahoo..
    taip en.gravatar.com
    ko klik yg ats skali..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. yula says:

    nak buat mcm mn dah mmng die pnye besa kot
    kalu yg jenis besa kalu pakai bra xde span pun nmpak besa gak.
    huhhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. petra@dubies says:

    KAK NARA NANTI SEDIA KAN ARAHAN KAT PEMINAT KAK NARA MCM MANA NAK LETAK PIC KAT KOMEN BLOG NI…..

    KECIAN KAT DORANG DAH JADI PENING IKUT RAHAN PET, PAPEJER….. LAGI DOPRANG PENING KALO IKUT ARAHAN POCO2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • paperjer says:

      tah.. kak nara ni..
      cm aq smlam..
      ksian aq…
      huhu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      AMBOI…AMBOI…AMBOI…
      PENING IKUT ARAHAN AKU YERK…?
      YG HOT NGAN PAPERJER DAH BJAYA TUH SUME GARA2 AKU YG AJAR, KO PER…?
      CETA PASAL TAIK LEMBU JERK MEMNJANG…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Penari Poco2 says:

    WEH…BYK NYO KOJO DEN NIH…
    ADO SAPO2 NAK TOLONG…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurosaki says:

      den x nk tlong ekau..
      klu tlong tgok jer den sggup..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      mintak tolong BLACK orang kg ko….

      WIEYA mana ek….. dok leh aku nok kecek kelate denge dia ….

      xdok sokmo dio sinih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      jom tukar keja ngan aku..
      ko wat keja aku
      aku wat keja ko..
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. yula says:

    aaaahhh…aku cuti lg
    nak p mn pl ari ni
    kalu p lepak kat kopitiam ok gak smbil layan fb
    huhuhuhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. petra@dubies says:

    ada umah baru p sebelah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Jas Murni says:

    wahh..membonjol!!
    Tahniah anda berjaya!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. pening says:

    A’ah, anda berjaye kerana ‘menonjolkan’ diri anda d khalayak ramai..huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Wallah says:

    bleh tahan dia ni.huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Pak Tam says:

    mmg power dia ni..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. cayok... says:

    sengal tol lah..
    fauziah gous nie..
    bkn cntik pom akuuu tgk die nie…
    baik xyah pkai tdung lgi bgus…
    nk tnjuk yng die besar ker?
    igt die sorng jer ader…
    huhu…
    mereng…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Sambal Kentang says:

    NAK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. jongang says:

    mangkok betol minah ni…hipokrit !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. This is a smart weblog. I mean it. You’ve so much knowledge about this issue, and so much passion. You also understand how to make individuals rally behind it, obviously from the responses. Youve got a design right here thats not too flashy, but makes a statement as big as what you’re saying. Great job, indeed.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0