Written by AbangNara | December 1st, 2009

fauziah ghaus

Bangga kan Fauziah Ghaus nie? Memang tak segan silu menunjukkan aset dia yang cukup besar tue. Mungkin kalah Kak Pah punya. Kagum sebentar kami melihatnya. Tambah-tambah bila sepatutnya aset tue disorok. Sesuai la dengan gaya tudung dia tue. Tapi malangnya makin mendada-dada pulak si Fauziah nie di sebalik baju kurung dan tudungnya.

Kami rasa dia tak leh tahan nak tunjukkan yang dia pakai bra mahal. Ala yang jenis push up tue. Kalau dada sebesar buah limau pun leh jadi macam tembikai. Itulah kehebatan push up bra. Nanti dah kawin nak suruh bini kami pakai gak la. Tapi dalam bilik tidur jerlah. Eh, tapi pakai push up bra nie tak membahayakan dada ke? Mana la tau lendut terlampau di kala tua nanti.

Ada satu lagi gambar Fauziah Ghaus yang penuh bangga dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fauziah ghaus

216 responses to (GAMBAR)Fauziah Ghaus Yang Penuh Bangga

  1. [email protected] says:

    moning u all

  2. manusya says:

    eeeeee gatal la u nieee [email protected]……….
    tp y i knl c fauziah ghaus ni mcm ayu2 je…..

    • [email protected] says:

      KORANG PENAH TENGK TAK YANG DIA X PAKAI seluar dalam 2… tp pakai seluar ketat kat luat….. NAMPAK 2 KUIH APAM DIA

      • mutiara says:

        yeke nmpk???
        iskh2
        xbaik tau tuduh2 nie…emmmmmm

        • [email protected] says:

          tol ler nant korang cari kat intenet… mst dapat punyer….

        • BumbleBee says:

          aku pun dh tngok…mmg clear nmpak tut….time tu dier ngah mcm senam robik ngan sazzy…

  3. azanov says:

    memang power. pakai bra dua lapis kot… huahahah..

  4. jane says:

    kenapa dia nak posing pakai tudung jubah semua padahal nanti gambar lain dia punya gambar sikit lagi nak telanjang…..apa maksud gambar camni…??? byk artis yg pakai tudung suruh aje la dia org yg posing….. nak suruh org yg selalunya bergambar setengah bogel bertudung berjubah tak mendatangkan faedah…..

    • [email protected] says:

      baru nak jadi alim kot…. tp ati xterbuka lagi….
      jadi walaupun tutup aurat aura tut kener tunjuk gak

      • BumbleBee says:

        jgn marah dier…marah org yg tawarkan job utk gayakan fesyen2 muslimah kt dier

        • longsengah says:

          juga marahkan org yg jd pengarah masa foto shoot ni,comfirm dia x peka MAKNA tudung sebenarnya.Si artis biasa la,patuh pd arahan,krg takut kena sabotaj,x de publisiti plak.Yg penting pose2 begini jelas mencemarkan kesucian MAKNA menutup aurat,cmna org bukan Islam nk respek wanita Islam….jika HUKUM dh jadi BUDAYA ni la gayanya…fikir2 la.

  5. paperjer says:

    ohaiyo gozaimas………
    per cter pgi2 lgi cter x snonoh…

    • [email protected] says:

      papejer… ader gak kawan aku masuk pagi2 ni,,,,
      semalam aku x leh komen ler kat umah astro….
      hehehe

      ko shat ari ni

      • paperjer says:

        x leh komen ker atau x than dgar ktukn org…
        hehe…
        aq shat bro.. ko?

        • [email protected] says:

          xleh ler…. kat aku punyer pc keluar sampai komen kak ladybir cakap sapa artis malaysia paling ensem jer…..

          lepas 2 semua x keluar…..

          aku sihat je beb

        • paperjer says:

          sian pc ko..
          yela dpat tuan cm ko..
          huhu…

        • [email protected] says:

          dia suka dapat aku …sebab aku guner sebaik mungkin… heheheh

  6. anNeDeSiLva says:

    Morning…
    ko pepagi dh melezerkan diri ekk pet..
    kuih apam la apela..
    ishhh..
    ape nk jadik nie..huhuhu

    • [email protected] says:

      betul aper…. ko penah tengk x pic 2….. F G dengan KAK MELAH yang nampak kuih APAM

    • paperjer says:

      besa la… mlut dye kn cm tmpyan cket…
      haha..

      • [email protected] says:

        jahat ko papejer….
        pic baru anne

      • anNeDeSiLva says:

        ni bkn tempayan dh jadik mangkuk ayun..
        kalah kak joyah yg umah tepi sungai tu dgn mulut dia..hehehehe

        • paperjer says:

          wahkahkah….
          tul anne..

        • [email protected] says:

          korang asyik nak kener kan aku jer kan… hehe….

          aku nak tukar nama ler nanti….

          pic anne baru ler aku baru nampak ari ni…. bukan yang baju biru semlm 2

        • paperjer says:

          ala pex ko tkar nme pun..
          ktorg ttap kner kn ko gak…
          haha..

        • [email protected] says:

          paperjer ko memang sakit ati gan aku kan….
          huhuhu…

          dah sarap ke ko ni

  7. hothotheat says:

    mantop seyh..
    wahhaaa….hak3..kui3..
    gler r…kalah lady gaga

    • [email protected] says:

      ko xleh masukan pic lagi ker

      • hothotheat says:

        aa..ta ley lg le beb..
        cmner ek..
        br na dsplay muke ku y cun nh..
        heheh

        • [email protected] says:

          cube lagi mesti dapat puneyerrrrrrrr

        • hothotheat says:

          ask cnfrm image je..ta kua jgk..
          ke amk url die..
          haih pnin lalat da nh…

        • [email protected] says:

          ko bukak emil ko n ko masukan pic melalui web dia bagi kat emil ko

    • anNeDeSiLva says:

      ni lady GAGAK…

      • [email protected] says:

        anne maner yang lain

        • anNeDeSiLva says:

          ntah..
          bz kot…

        • [email protected] says:

          poco2 pun xder,,, biasa nyer dia gan aku jer pagi2….
          hehehe

          ok gak dia xder,,,, nant dia cter pasal taik jer

        • hothotheat says:

          ko wt kn je la..
          ha3..ak bg psword gravatar ak..

        • [email protected] says:

          xnak ler nant ko kener bagi emil kot lak kat aku…
          ko suruh ANNE yang buat,,,,

          dia ppuan gak xper

  8. anNeDeSiLva says:

    sebenarnya PC pet sndri tak leh trima kenyataan yg pet akan taip kat pc dia paling hensem..hahahahhaa

    • [email protected] says:

      anne,,,pandai buat analisis sekarang ni,,,,,
      pc aku kalo x letak pic aku jadi wpeper msti dia merajuk 2 minggu…

      aku rasa si F G ni pakai BRA BESI kot… 2 yang mantop giler …..

      BRA kalis peluru kot

    • paperjer says:

      yela tu pex klu ko gner sbaek mgkin asl lak pc ko leh mjuk lak smlam…

      • anNeDeSiLva says:

        PC sndri tak lalu dh tgok tuan dia..hehehe

      • [email protected] says:

        ader orang yang jeles kat aku kot….

        huhuhu……

        betoi kot dia pakai besi ni…….

        • [email protected] says:

          tengk skarang PC aku laju jer…. xder masalah….
          hehehhe

          nant aku kutuk korang lak ekkk… bersedia lah wahai kawan2 ku

        • paperjer says:

          yela… pastu pc ko hang lgi…
          mse tu kte glakkn dye anne…

        • anNeDeSiLva says:

          kutukla pet..
          sedikit pon tak gentar…hahahah
          sebesar kuman pun tak ku hirau…
          akan ku tentang habis habisann…..

        • [email protected] says:

          Insyallah x jadi lagi… hehehe

        • [email protected] says:

          ayat novel 2 anne cakap….
          huhuhu nak ganti a samad said ker

  9. tOmEii says:

    huhu….blhla…..
    kalu setkat duk mendada camtu memg la nmpk up….
    ape2 ajela……

    • [email protected] says:

      huhuhu…. sebenar nyer dah kendur 2…. saja je mendada nak tunjuk yang dia punya mantop mcm budak umur 15 tahun…

      • paperjer says:

        ala pet ko sker tu ckap jela…
        haha..
        ni nk komen2 lak…
        huhu..

      • anNeDeSiLva says:

        gatal tol pet ni..

        • [email protected] says:

          yang TOK PAH lagi besar…. mcm CHAKA KHAN tok pah yer

    • [email protected] says:

      dari semalam lagi ko ni….

      HOT ko pepuan ke laki

    • paperjer says:

      1,2,3..

  10. [email protected] says:

    aku rasa F G ni buat pembedahan kot…. xpun dia suntik…

  11. cili says:

    alahai…tu pun jadi masalah ke. x pakai tudung kutuk.dah pakai tudung pun kutuk.cam ne ni nk ajak org jadi baik.semoga FG mendapat seru supaya pakai tudung selama2nya.

  12. EclipsE says:

    FG ney pki beautiful la…
    dat y breast dia cmtu…
    artis kbnyakan pki beautiful xpon crony…

    • [email protected] says:

      huhu… mst BB pakai kan

    • beautiful yg Hai-o tu ke…patut la mantap..

      Jom join kite..hahaha

  13. [email protected] says:

    korang p mana lak ni

    • aries_april says:

      ada ni…
      dia orng p brkbun la tu…

      • [email protected] says:

        p seru dorang aries

        • aries_april says:

          aries ,anne n eclipse kat tmpt lain…

        • [email protected] says:

          pesal xnak masuk cni

    • hothotheat says:

      ak testing..pic ak ta kua jgk..
      ko agk ak laki ke gurl..
      huhuh..
      soklan cepuk mas nh

      • [email protected] says:

        pepuan kot… ko cakap pic ko cun

  14. aries_april says:

    mrng all…

    • [email protected] says:

      dah xder orang aries tinggal aku jer ni

      • aries_april says:

        dia orng mrjuk ngan ko x abis g kot…

      • paperjer says:

        aq ad hah…

        • [email protected] says:

          ko p maner tadi… ko xder sminit aku rindu gler kat ko… wah2

        • aries_april says:

          jab g aries da meeting….

        • paperjer says:

          yeker pex…
          x sngka ko pun rndu kt aq…

        • [email protected] says:

          rindu ler ko kan kawan aku…

          tp aku rindu kat BLACK, MAWY, kak LADY, WIEYA…n ramai lagi… maner dorang p ek

  15. scha_baby88 says:

    hai…nie ada org baru masuk…

    • Penari Poco2 says:

      yeah…baby baru kuar…

      • hothotheat says:

        poco2 tlng wt kan gravatar..
        bley..
        heheh

        • [email protected] says:

          poco ckap dah keluar pic ko

        • YANIE says:

          SALAM

  16. EclipsE says:

    bz xbis2 lg since last week….
    aduh…pening…
    byk keje nak setel…
    pet ko free jer aku tgk…
    yela …duit cr ko…
    aku ney yg kena cr duit…huhu…

    • [email protected] says:

      aku memang xder kejer… korang pun tau kan aku kejer mcm maner

      • Penari Poco2 says:

        alaaa keje ko senang jerk…
        kira brape kilo taik lembu jatuh…huhuhu…

        • [email protected] says:

          kan mesti sebut pasal taik… dah kuar pic baru ko

  17. Penari Poco2 says:

    salam sume…aku bz banget, br hbs tklimat, ingat diorg kasi kurangkan keje, upa2nyer kasi tambah lg ader laaaa…waaaaaaaaaaaaaaaa…!!!!!!!!!!!!!!

    pet, ewah2, ko pepagi lg dah mengata aku, ckp pasal taik yerk…janggot dah mandi blm…???

    • [email protected] says:

      huhu… aku kan sayang kat ko 2 sebut nama ko 2

    • EclipsE says:

      poco gathering nti ko trn cni x?

      • [email protected] says:

        dia p panjat gunung F G ,,, xnak datang cni

      • Penari Poco2 says:

        wah, pet syg konon…bila aku hot, pandai ko yerk…

        eclipse, tgk lar nanti trun ke tak bab time tue aku tgh panjat gunung santubong kat pantai damai…

        • [email protected] says:

          huhuhu….. kan tol ko nak p panjattt gunung F G

        • EclipsE says:

          ko ney xsenonoh la pet…
          ker ko yg nak pnjt gunung tue?huhu…

        • [email protected] says:

          mercu F G 2 termantop sangt takut lak aku tengk….

  18. anNeDeSiLva says:

    gambar anne sudah bertukarla..hehehhehe

    • Penari Poco2 says:

      yeah…anne cam tgh menari jerk tuuuuh…

      • [email protected] says:

        dari tadi lagi aku bagi tau anne baru perasan ker

        • EclipsE says:

          aku nmpk n secara live lg…huhu…

        • [email protected] says:

          kot webcam ker….

  19. Penari Poco2 says:

    pic hothotheat dah kuar…lelaki bermisai pakai jubah ala-ala arab…

    • [email protected] says:

      aku x namapk lagi besok baru aku akan nampak… pc aku kan 24jam baru kuar pic baru

    • hothotheat says:

      heheh..yeke..
      pesal ka pc ak ta kua..
      aaa cun ta..
      kui3

      • [email protected] says:

        ko mcm aku kot dalam masa 24 jam

        • hothotheat says:

          yea ka..
          ha3..
          ko msti ta sbr tgok ak kn..
          wakakakakaka…

        • [email protected] says:

          huhu… kol letak pic betoi ko ker

  20. Penari Poco2 says:

    errrrrrrrrrrrmmm…
    tenseeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn…

    • paperjer says:

      poco2 arini aq ad rsipi bru…
      haha…

    • [email protected] says:

      makn kek lapis nant ok ler 2

  21. paperjer says:

    spe lak yg kte aq ni..
    asik trsedak je ni…

    • [email protected] says:

      ko jangan nak cakap aku

      • Penari Poco2 says:

        mmg ko pon pet…
        semlm aku pon tersedak…aku tau ko tercari2 kan aku…

        • [email protected] says:

          xtahan ayat ko poco2……
          macm nak kener sakit perut jer aku…

      • paperjer says:

        ala mmg ko ker pet..
        slalu mgata aq…

        • [email protected] says:

          2 tanda aku sayang kat ko

        • Penari Poco2 says:

          ceh, sume dier nak syg…
          aku bincang topik taik jerk ko trus mengelak…
          huhuhu…

        • [email protected] says:

          gan ler cter pasal taik lagi/// geli mak cik

        • paperjer says:

          bgusla ko syang aq..
          tpi aq x syg kt ko pun…
          mwah…mwah…

        • [email protected] says:

          xper kalo ko xsayang pun… ramai lagi orang sayan kan aku ni

  22. Penari Poco2 says:

    hot, cube ko tekan ctrl+shift+delete kat keyboard ko secara serentak, then ko click clear. pastu baru pic ko kuar…CUBE TRY DULU…

    • [email protected] says:

      huhu mcm 2 ek…. tp dulu aku buat x kuar gak

    • hothotheat says:

      ak da tkn..tade pe2 pon..
      na klik clear 2 ka mne..

      • [email protected] says:

        hot ko ikit cakap papejer pulak… kalo xkuar gak … memang 24 jam baru keluar kat pc ko

  23. scha_baby88 says:

    bleh ker kuar gmbr..

    • [email protected] says:

      mcm aku ni… pic ensem aku ni….mintak POCO ajar ko

    • scha_baby88 says:

      x bleh kuar pun.

      • Penari Poco2 says:

        cube try lg…jgn putus asa…
        ko jgn dgr sgt ckp si pet tuh…
        kalo dier kata belok kiri, ko mesti belok kanan…
        dier kata pegi depan, ko mesti pegi blakang…
        ko paham tuh…

      • [email protected] says:

        nant tengk kat emil ko ader x emil gravata .com antar

        • [email protected] says:

          ajar ler dia tol poco2…
          mcm ko ajar kat papejer n hot semalam

        • Penari Poco2 says:

          dah ajar dah…

        • [email protected] says:

          aku xnampak pun ko ajar

  24. scha_baby88 says:

    dh wat cm ner POCO ajar,x leh gak.

    • [email protected] says:

      gravata. com ko ikut arahan

    • Penari Poco2 says:

      aiiikkk…aku ajar ko ader ikut ker nih…
      ker ko baca jerk aper yg aku ajarkn…

      • [email protected] says:

        ajar balik dia x paham 2 poco2….
        ko kan suka menaip… taip balik

  25. hantupensil says:

    ish2…. mendada baek punya..
    hehehe

    • [email protected] says:

      rindu kat ko antu… lama xkuar cni

    • Penari Poco2 says:

      asal mendada jerk ko mesti muncul yerk antu…

      • [email protected] says:

        antu memang suka……

        anti komen azizah mahzan dulu dia ler yang paling banyak komen

  26. Penari Poco2 says:

    hot…
    kalo bkn ‘clear’ yg kuar, sebaliknyer ptaan ‘delete’…ko click lar ‘delete’ tuh…pastuh ko off pc ko jap then ko bukak balik…gerenti kuar pic ko tuh…sblm tuh jgn lupa tekan aper yg aku suh kat atas td…

    • [email protected] says:

      ko x ajar dia lagi p kat gravata .com…….

    • paperjer says:

      tpi tu cme delte lman web yng kte bkak dri dlu smpi skg jer…..

      • [email protected] says:

        scha_baby88 yang mintak ko ajar kat atas 2…… baca balik

  27. paperjer says:

    atau pun hot ko pgi kat tools klik kat del browsing hstory..
    dye kuar gak..

    • [email protected] says:

      pening aku korang ni… huhuhu… ko ajar hot ker ajar scha_baby88

    • Penari Poco2 says:

      xyah nk pening2kan kepala si hot tuh…
      ikut arahan yg aku bg jerk, simple dan mudah…

      • [email protected] says:

        scha_baby88 yang nak ko ajar

  28. [email protected] says:

    POCO aku suruh ko ajar scha_baby88 le… bbukan ajar si HOT

    • paperjer says:

      baby ko pi kt yahoo..
      taip en.gravatar.com
      ko klik yg ats skali..

    • Penari Poco2 says:

      baby pon x muncul2 camna nak ajar…

      • [email protected] says:

        dia tengah pening kot…..

  29. [email protected] says:

    scha_baby88 ko dah ilang ker

  30. [email protected] says:

    UNTUK BABY IKUT ARAHAN PAPEJER NI

    baby ko pi kt yahoo..
    taip en.gravatar.com
    ko klik yg ats skali..

  31. yula says:

    nak buat mcm mn dah mmng die pnye besa kot
    kalu yg jenis besa kalu pakai bra xde span pun nmpak besa gak.
    huhhuhu…

    • [email protected] says:

      HUHU… besar dia lain mcm ni… dah nak sama besar gan muka poco2 jer saiz tut dia

      • hantupensil says:

        aik mcm mne ko tau saiz muke poco2..
        hahahaha

        • yula says:

          jeles antu
          huhuhuhu

        • Penari Poco2 says:

          AMBOI…AMBOI…AMBOI…CAM TETAU JERK SAIZ MUKE AKU…APER SALAHNYER KO KATAKAN CAM SAIZ MUKA ADIBAH NOOR, KAN SENANG…

        • [email protected] says:

          huhuhu…. kan cakap tut dia besar

    • paperjer says:

      bru nmpk btg hdung ko yula…
      mne ko pgi slma ni??

      • yula says:

        xp mn paperjer
        kalu msuk pon aku bc gosip n komen
        kadang2 nak komen xbole

        • kurosaki says:

          yeker..
          naper pc ko cm si apex ni jgak ker…

        • [email protected] says:

          aku xselalu lah… yula 24 jam pc dia hang jebat

        • yula says:

          entoh la kadang2 line xok
          kadang2 pc hang
          nak hempuk syg bl mahai

        • [email protected] says:

          sabar jelah yula…. ader rezeki ko beli yang paling mahal kat malaysai

        • yula says:

          mn ada duit nak bl yg paling mahai
          ko la sumbang sikit pet

  32. [email protected] says:

    KAK NARA NANTI SEDIA KAN ARAHAN KAT PEMINAT KAK NARA MCM MANA NAK LETAK PIC KAT KOMEN BLOG NI…..

    KECIAN KAT DORANG DAH JADI PENING IKUT RAHAN PET, PAPEJER….. LAGI DOPRANG PENING KALO IKUT ARAHAN POCO2

    • paperjer says:

      tah.. kak nara ni..
      cm aq smlam..
      ksian aq…
      huhu..

      • [email protected] says:

        kecian kan….

        nant berusaha lama2 nant putus asa lak kan….

        xpun jadi mcm nak termuntah jer

        • [email protected] says:

          yelah antu….kalo yang tau senang jelah…
          yang xtau pening gak jadi mcm hot n KURAP

      • hantupensil says:

        lor..senang je pun nak letak..
        klik2 jek..
        huhuhu

    • Penari Poco2 says:

      AMBOI…AMBOI…AMBOI…
      PENING IKUT ARAHAN AKU YERK…?
      YG HOT NGAN PAPERJER DAH BJAYA TUH SUME GARA2 AKU YG AJAR, KO PER…?
      CETA PASAL TAIK LEMBU JERK MEMNJANG…

      • [email protected] says:

        pasal cte pasal taik 2 kan cnonim gan ko poco2

      • kurosaki says:

        tah la aq pun x tau…
        hehe…

        • [email protected] says:

          hehehe…….

          pesal ko tukar nama lak ni

          nak pangil aper lak kat ko ni….

          panggil KURAP jelah kat ko….
          nama ko 2 mcm kurap jer

        • kurosaki says:

          amboi2
          ko jgn sesekali mgata kurosaki aq..
          haha..
          bial la aq tkar nme plak..
          pas ni pun aq nk tkar gak lgi…

      • hothotheat says:

        ha3..
        padan muke pet ngn pepeje..
        hu3..

        • [email protected] says:

          pesal lak… ko 2 yang pening kan hot…
          pic ko tunggu besok ler baru kuar

        • hothotheat says:

          bia ler..kua ke ta..
          ak pnin da..
          ha3..
          tade ke gosip len..
          haih…

        • [email protected] says:

          xder gosip lain pun kak nara bz kejer x sempat nak p jadi wartawan ari ni

        • hothotheat says:

          weyh ko agk bpe size bra die…
          kui3..
          cam kimak je pose cm 2..
          pki tudung plak 2..
          hak3

        • [email protected] says:

          34 D kot saiz dia…

          p umah sebelah ramai lagi yang pakai tudung

  33. Penari Poco2 says:

    WEH…BYK NYO KOJO DEN NIH…
    ADO SAPO2 NAK TOLONG…

    • kurosaki says:

      den x nk tlong ekau..
      klu tlong tgok jer den sggup..

    • [email protected] says:

      mintak tolong BLACK orang kg ko….

      WIEYA mana ek….. dok leh aku nok kecek kelate denge dia ….

      xdok sokmo dio sinih

    • hantupensil says:

      jom tukar keja ngan aku..
      ko wat keja aku
      aku wat keja ko..
      hehehe

  34. yula says:

    aaaahhh…aku cuti lg
    nak p mn pl ari ni
    kalu p lepak kat kopitiam ok gak smbil layan fb
    huhuhuhuhu….

  35. [email protected] says:

    ada umah baru p sebelah

  36. Jas Murni says:

    wahh..membonjol!!
    Tahniah anda berjaya!

  37. pening says:

    A’ah, anda berjaye kerana ‘menonjolkan’ diri anda d khalayak ramai..huhu…

  38. Wallah says:

    bleh tahan dia ni.huhu

  39. Pak Tam says:

    mmg power dia ni..huhu

  40. cayok... says:

    sengal tol lah..
    fauziah gous nie..
    bkn cntik pom akuuu tgk die nie…
    baik xyah pkai tdung lgi bgus…
    nk tnjuk yng die besar ker?
    igt die sorng jer ader…
    huhu…
    mereng…

  41. Sambal Kentang says:

    NAK

  42. jongang says:

    mangkok betol minah ni…hipokrit !!!

  43. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

  44. This is a smart weblog. I mean it. You’ve so much knowledge about this issue, and so much passion. You also understand how to make individuals rally behind it, obviously from the responses. Youve got a design right here thats not too flashy, but makes a statement as big as what you’re saying. Great job, indeed.