Written by AbangNara | January 10th, 2013

Salah seorang selebriti yang hadir ke sidang media pengumuman Top 5 ABPBH2012 semalam ialah Fasha Sandha. Fasha kini semakin sarat mengandung dan tampak semakin comel dengan perutnya yang semakin membesar. Memang terserlah keserian ibu mengandung di wajah Fasha.

fasha mengandung

Kalau tak silap Abang Nara, hanya tinggal lebih kurang sebulan dua sebelum Fasha akan melahirkan anak sulungnya hasil perkahwinan dengan Jejai. Sama-samalah kita doakan agar semuanya berjalan lancar. Untuk makluman, Fasha tercalon di dalam kategori Pelakon TV Wanita Popular. Mana tahu rezeki anak tahun ini Fasha akan menang. Tak gitu?

fasha mengandung

Lagi 3 keping gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

fasha mengandung
fasha mengandung
fasha mengandung

213 responses to (5 GAMBAR)Fasha Sandha Semakin Sarat Mengandung, Tampak Makin Comel!!!

  1. Anonymous says:

    klau tutup aurat lg manis…

    0

    0
    • Anak Ayam says:

      fasha sandra mm terbaek…yg penting berkualiti dan popular…..
      biarla cara hidup peribadinya janji die bahagia…..

      0

      0
      • uwais says:

        fasha makin tough!!

        0

        0
        • Huu says:

          Oh your kaki

          0

          0
        • cella says:

          lately, kenape aku tgk fasha mcm selekeh semacam je..
          xhot langsung.. artis lain pregnant ade jugk yg nmpk cantik, hot.. fasha ni walaupon nk tunjuk dressup up to date dgn pkai seksi2 camtu, tapi tetap nmpak SELEKEH.. buwok semcam.. tambah2 dah berisi nmpak mcm org2 biase jew.. jgn nanti jejai carik lain udah lew.. nora danish yg cun muka mcm xdimakan usia tu pon boleh kene tinggal..

          0

          0
        • missy says:

          @cella. mak aku kate kalau pompuan ngandung muke xde seri..nmpak serabai je…maknenye anak pompuan lah tu..sebb anak tarik seri mak.. xsabar aku nk tgk anak die hehehehe

          0

          0
      • Fasha Over Weight says:

        Syukurlah, Fasha x diceraikan semasa sarat mengandung. Kau patut berterima kasih pada laki kau yg berfikiran cetek tu, Fasha oiiiiii sebab dia dah insaf agaknya

        0

        0
        • Anonymous says:

          Aku tengok gambar mememy yg tgh sarat pegnen, takdelah kembang kedebom mcm fasha ni.Perot si memey tu je yang sarat, badan x naik sangat, pastu bertutup.
          Fasha ni, lengan dah kembang, dok tayang2.

          0

          0
        • hambaAllah says:

          berkata lah yg baik2 saje.. Allah tu maha melihat & maha mendengar.. teruk sgt kata2 kamu tu… jgn kerana kamu x suke seseorg tu kamu hilang budi bhs.. di padang masyar nanti teruk kamu nk mencari dia klau x sempat mminta maaf pd dia didunia ni..

          0

          0
    • Zack says:

      badan dah mcm belon pun tetap tak reti2 nak pakai pakaian yg lebih sopan.. tetap nak pakai singkat2 dan tunjuk betis tiang jamban tu

      0

      0
      • Anonymous says:

        itulah name nye isteri x sayang suami, suami x sayang isteri..
        mane x nye.. masing2 x kesah dosa isteri, yg suami kene tanggung kat akhirat nanti..
        kalau betul sayang suami, mesti die dh jage dosa pahala suami.. ini x..
        ha… kan aku dh keluar ceramah agama.. huhu..
        selamat beramal..
        peringatan buat diri sendiri juga ni..

        0

        0
        • tom jerry says:

          mcm la korang ni perfect sangat!
          Nak kutuk2 org…dosa dorang korang ker yg tanggung sampai menyibok sangat urusan umah tangga dorang knp???
          jaga dulu laki or bini korang…!
          Sok kalo dah ade anak didik dorang tutup aurat…!
          Jgn sampai jd mcm artis2 yg korang kutuk2 tu…
          HUKUM KARMA beb…

          0

          0
        • rojita cek wan kembang says:

          tom jerry, kau ni agama apa dok ckp pasai hukum karma?? dalam islam takdak hukum karma!

          0

          0
        • Hukum says:

          Kih3.. baru gak nak tanya ngn si tom tu dia agama apa.. setahu aku hukum karma tu buddha tu haa..

          0

          0
        • Ratu minah jambu merah/ biru says:

          ni bukan kutbah jumaat eh ! ni BLOG BEAUTIFULNARA n ni bukan blog untok sarahan ugama kalau nk buat sarahan ugama gi lain tempat ok ! fasha n laki dia dh besar n dh tua pon dorang tau la ape itu dosa n ape itu pahala ok ! jangan nk pandai pandai ajar ITEK berenang ok !!!

          0

          0
        • nurul says:

          amende laa yg kau cakap ni tom jerry.
          aku nasihatkan kau baca jela blk comment kau eh.
          haihhh

          0

          0
        • Anonymous says:

          apala yg tom jerry ni merepek pasal hukum karma.. org cakap pasal hukum bukak aurat n seksi si fasha ni.. oh lupa, si tom jerry ni kan haiwan.. diapun telanjang, mana dia nak kisah isu camni

          0

          0
        • Anonymous says:

          jgn nak hukum karma hindhu sgtlah kau tom jerry..gi masuk lobang taik ko lah anjing kurap!

          0

          0
      • Tom jerry says:

        zack..smoga awak dpt bini yg tutup kaki tiang jmban yea..jgn esok lbih trok drp fasha ni sudah…
        Opss!lupe plak…jgn lupe didik anak2 awk sekali spya tutup aurat yea…hmmm..AMIN..

        0

        0
    • ntahpapentah says:

      dh pgnant tu pkai la baju sopan skit.. nk dh terdedah jugak.. ntah pape la..

      0

      0
      • Idham says:

        jika punya wajah cantik tetapi berpakaian menjolok mata akan menampakkan kekurangan pada dirinya itu..

        0

        0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      kak cham rasa Fasha still pegang lg la kategori pelakon tv wanita popular.. coz kalau tgok saingan2 dia rata2 x kuat mana pun… fasha sorang je otai dlm kategori tu.. walopun tahun lepas dia xde drama yg betul2 meletop tp peminat dia ramai..

      0

      0
    • chinta chandury versi korea says:

      Assalam.dari perhatian i fasha skrg tak lah seksi sgt.maybe still dedah2 tapi seriuss tak seseksi mcm sebelum2 ni.i bukan nk back up ke ape tapi tu lah yg duk kutuk2 tu tak penat ke duk aibkan org.tak takut ke akan balik kt diri sendiri?mmg kite wajib tegur sedara islam kite yg buat slh tapi ade carenye.cube cakap baik2.n cube folow instagram fasha,die sgt cool n bagus.die selalu upload pic dgn husband die.die gatal pn,dgn husband die.hubungan dh sah.lastly i really hope fasha menang lagi ABP taun ni.lakonannya dlm seindah sakura & runtun qalbu sgt berkesan.die mmg superbbbbbb dlm lakonan.tak boleh nafikan.lagi satu calon lain aje yg best.neelofa??euwwwwwwwwwww.Wassalam.

      0

      0
      • hambaAllah says:

        agreed.. yg dh slh ttp dh b’dosa.. yg mengutuk mngata pn same je dpt dosa.. nauzubillah. istighfar la byk2.. takut2 Allah blk kn kata2 tu pd kamu semula nnt.. sesungguhnya Allah itu maha mengetahui & maha adil..

        0

        0
    • Samsung galaxy sandha says:

      gambar first tu cantik gilaaaa!! as pregnant women, gemuk mcm ni takde la gemuk sgt. nanti lepas bersalin ditawarkan jadi duta dua produk. produk kecantikan n alatan baby rasenye. congrats fasha! rezeki mencurah2 <3

      Oh hai hater, go die pls.

      0

      0
    • joyah.. says:

      free hair tu aku tak le kisah sgt, tp mcm kurang sesuai pakai skirt gitu, kaki tengah bengkak air tu fasha, kembang sgt kaki tu, gi pakai lak skirt pendek gitu agak hudush lak la kelihatannya, kalau pakai skirt labuh tu, rasanya lebih comei kot…lengan tangan pun dah berketak2, elok pakai baju yg berlengan skit kot..

      nanti dah bersalin badan dah kurus balik,badan pun dah comel, ikut suka hg la fasha nak pakai skrit balik ke, selagi jejai tak kisah,

      0

      0
    • Bibir says:

      Aku ingat lagi si fasha ni janji live kat melodi tak nk pakai seksi, dh janji tu…tp sampai sekarang aku tak nampak apa2 pon perubahan sikit pon tak..sedih2..

      0

      0
    • gemok says:

      harap sgt aku hidup long enough untuk tgk dy berhijrah =)

      0

      0
      • manusia says:

        xperlu mintk hidup lame sbb nk tgk dia b’hijrah.. doa yg baik2 sudah mncukupi dr kita b’kata2 yg tdk baik tntng org lain.. wallahua’alam..

        0

        0
    • Anonymous says:

      Tadi aku nampak kaki Lisa yang aku terbayang humpty dumpty bila tngk.
      Kali ni Fasha plak. Bayangan yg muncul dlm otak aku cumalah sebatang hotdog goreng yang kembang.
      Aku kagum ngan artis hollywood kalu pegnen. Dorang bleh menten badan. Kalu naik pun x nampak sangat gemoknya.

      0

      0
      • Tom jerry says:

        hmmm…mcm la dri ko tu perfect sngat!
        Cian mak bpak ko kn..dpt ank mulot jmban mcm ko…
        Bkn nye die mkn duit nenek moyang ko ponnn…lantak die la nk gemok ker kurus ker…
        Laki die kaye…bkn mcm ko pape kdane!!!
        Hahaha dengki..

        0

        0
  2. syuhada says:

    berseri bakal ibu ni..nampak sihat…smg baik2 shj :)

    0

    0
  3. uitt, Fasha kini makin sarat mengandung lak..huhu…=)

    0

    0
    • hisham says:

      singkatnya baju dia, mudah nak kasi angin masuk..

      0

      0
      • hashim says:

        mudah jugak kalau orang tarik dia ke semak… nak rogol…. peringatan untuk semua puan…

        0

        0
        • Bonjol says:

          kasi tibai je pompuan camni, tak sedar diri.. cara berpakaian yg sengaja mengajak lelaki utk mencabulinya.. bila dah kena barulah nak menyesal.. bengong punya sundal !

          0

          0
        • Tom jerry says:

          ko ni giler seks ker progol bersiri…hmmmm…cian

          0

          0
        • manusia says:

          Bonjol, knp dgn mulut kamu tu? dia pernah sakitkn hati kamu ke? perbanyakkan berkata2 yg baik2.. Allah maha mendengar & maha mengetahui setiap hambaNya.. wallahua’alam..

          0

          0
  4. PutihSalju says:

    Moga dipermudahkan semuanya

    0

    0
    • ketot says:

      habis nora dessing sampai nampak panties. pakai baju seksi dlm mjlh lelaki tu. ko ingat takde org nak cabul ke. lagi mcm betina sundal yang sedang kegersangan.

      0

      0
  5. Anonymous says:

    berkerak ketiak..biasa lah ketiak keling..hu hu hu

    0

    0
    • Sofea says:

      tak suka dia dressing camni, kenapa tak pakai pakaian yg lebih elok??

      0

      0
    • rona says:

      sesetengah org pregnant lagi berkerak dek pembawakan budak.. kira kulit fasha ni bersih gak la time ngandung.. sbb tu dia brani tunjuk ketiak kot..heheh

      0

      0
    • yuhuu says:

      macam la ketiak kau licin bak sutera..puiiihh!

      0

      0
    • yeke says:

      cuba angkat tangan tengok ketiak sendiri? biasa orang yang suka mencari silap orang ni.. benda yang dia cari tu ada dekat diri sendiri. ke kat rumah takde cermin? hahaha :)

      0

      0
    • tom jerry says:

      bukan ker keling tu keturunan mak bapak ko…
      HAHAHAHA…

      0

      0
      • cerek says:

        tom jerry..
        utk pengetahuan ko…c anonymouse tu bodoh tak sedar diri..
        Dia tak sdar yg keling tu ketrunan nenek moyang die…
        Kesian kan die…

        0

        0
  6. lola says:

    Cantekk…
    Tp dia nmpk pendek pulak..

    0

    0
    • Kak Kiah says:

      nampak pendek sbb pregnant.. kenapala dia pakai camtu, pakailah baju yg sesuai sikit

      0

      0
      • tom jerry says:

        suka hati laki mak tiri die la kak kiah oii…
        kak kiah jelez ker sebab x dpt pkai mcm tu…
        wahahaha…

        0

        0
        • Anonymous says:

          sibuk si tom jerry ni nak galakkan org telanjang cam dia jugak.. tahulah kau tu binatang, mmg tak pernah pakai kan

          0

          0
        • Tom jerry says:

          binatang abah ko…!
          Ko ni giler ker bodoh tahap dungu hah???
          Binatang mane pndai taip menaip beballll…!
          Bodoh nk mamposs gak ko ni kan…
          Mnghabih kan duit mak bpk ko jer dulu sekolah kn ko..tetap bodoh!!!

          0

          0
    • moo.net. says:

      tapi fasha nih tak la tinggi sangat sebab aku yang tinggi 163cm nih pon, ri tuh diri sebelah dia nk tangkap gambar, dia rendah lagi.. maybe dalam tv kot nmpak dia tinggi

      0

      0
    • KAKI CUN says:

      FASHA SNDA MMG CNTIK…..

      0

      0
  7. aku ialah jejai suke pakai cap says:

    aku lg suke kalau bini aku pakai baju yg senonoh sikit.dua2 bini aku seksi.dah nasib aku.

    0

    0
  8. saya OK je says:

    comelnya. berseri sangat. heee. good luck!

    pakai la bertutup sikit. bukan apa. nanti takot masuk angin. hahah.
    happy always… semoga semuanya dipermudahkan ye :)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    comel tapi tutup aurat lg comel…

    0

    0
  10. Adam says:

    agak2la dressing cik kak oiii.. awak tu dah pun nak jd mak org, bukan anak dara lagi pun.. suami tak tegur ke bini pakai singkat camtu? atau suami bangga bini tunjuk aurat kat org ramai?? sedihnya

    0

    0
  11. Sudah says:

    Maaf, x suka dia. Sori kalau ada yg sentap.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    kurang cerdik la jejai ni da dpt putih gebu yang itam berkerak jugak di pilihnya..mesti anak2 dia rupa mamak keling nanti..

    0

    0
    • Anonymous says:

      jodoh di tangan Allah…ni sume dh tertulis laaa….yg ko suke2 ckp si pasha ni mamak keling…nape? mamak keling pun manusia gak cam ko!!!!

      0

      0
    • synonymous says:

      weh Anonymous
      mamak bukan keling lah bodoh…..kalu xtau jgn kutuk…bahlol bin tolol….kalu tak psl omputih bawa mamak dr negara india yg islamkan korang mmg xjd islam keturunan korang tau tak….jadilah melayu bukan islam yg berteraboran kat negara ni ……. sorry no offence to others …. just giving a piece of mind to this stupid idiot

      0

      0
    • ting tong says:

      tengok FS ni pandai jaga suami..selalu berada disisi suami dan rajin masak..mmg Allah dah tetapkn jodoh mereka berdua..

      0

      0
      • Anonymous says:

        ala setakat masak ikan goreng kecik2 standard kucing mkn ..apa la sgt..ha ha ha

        0

        0
      • zee variasi says:

        erk? pandai jaga suami?
        kalau aku, maksud pandai jaga suami tu more kepada
        PANDAI JAGA MARUAH SUAMI
        so, yang pandai jaga maruah suami ni mesti jaga 2 benda utama:
        JAGA SOLAT! JAGA AURAT!
        barulah namanya pandai jaga suami.
        tak tarik suami masuk api neraka.

        0

        0
    • cerek says:

      kenapa lah korang ni nak sibok2 gaduh kat sini..ape faedah yg korang dapat…

      0

      0
    • Tom jerry says:

      C anonymous ni kan mmg dah d lahirkn bodoh…x tahu ckp sbok gak nk ckp…mamak keling tu pon ciptaan tuhan gak..
      Bodoh nye la ko ni anonymous…

      0

      0
  13. airin says:

    cantik lagi nora danish masa ngandung…

    0

    0
  14. antibodi says:

    memangla xperlu bab peribadi…tp seeloknya ada perubahan dari seksi ke mak orang…
    xkan nk tggu kaki kedut bru nak pakai jubah..

    fasha…keje ok..disiplin ok..ramai peminat…tp kalo berubah ke arah litup cikit..confirm ramai peminat tegar lg

    0

    0
    • manusia says:

      same2 doakan dia kearah kebaikan.. bukan seperti manusia2 yg berhasad dengki yg penuh dengan kata2 keji.. smg Allah bukakan pintu hati hambaNya utk menjadi org yg beriman suatu hari nanti.. In sya Allah… amin.

      0

      0
  15. nafies says:

    fasha berlakon best weh.
    wahaha.
    pendeknya skirt..

    0

    0
  16. . says:

    Fasha ni kalau pas beranak nti x tahu jaga badan..haii abis la…dh x cantik nti….sblm mengandung dh kembang setaman n mengandung plk dh kembang semangkuk…takut nti pas beranak dh kembang segala-galanya….

    0

    0
  17. lin says:

    semoga Allah memberkati kehidupan beliau dan semoga Allah membuka hati beliau ke jalan Allah. Semua orang boleh berubah dengan kuasa Allah, kita doakan sahaja :)

    0

    0
    • muslim says:

      lin, Allah akan buka pintu hati seseorang itu jika dia berusaha mencari hidayah Allah..”tidak akan berubah sesuatu kaum itu sehingga kaum itu sendiri mahu berubah”..bukan mudah nk masuk syurga Allah..

      0

      0
  18. Menyampah says:

    aku x nk campur hal peribadi dia…tpi fasha berlakon ttp best….

    0

    0
  19. Syahirah Abdullah says:

    hairan tengok artis2 ni… tau lah awak tu ngandung… tapi xpayah ler nak tayang perut… kalau ambik gambar pegang2 perut… mcm lah org xnampak perut tu makin m’besar

    0

    0
    • Pojiah Gas says:

      nak show off lah katakan.. kalau tak pakai singakt dan pose pegang2 perut, bimbang takut org tak tahu dia tgh pregnant

      0

      0
      • Anonymous says:

        nanti bila time fasha nak baranak, suruh fasha buat pose tgh meneran pulak.. push.. push.. huh.. huhh.. push.. push…

        0

        0
  20. Whadda F? says:

    Aiyyoooo kalau dress tu ade lengan sket, short sleeve pon jadi laa…dapat la jugak sorok lelemak bawah ketiak tu…ni dah gemok camtu nak jugakkk pakai sleeveless. Ini namanya membuka keaiban diri sendiri.

    0

    0
  21. Just opinion says:

    kenapalah suka mengata org.. kadang2 apa yg dikata tu akan balik ke kita.. tak suka takyah tgklah..kalau suka nak tgk smpai juling mata pun..tgklah. Penilaian buruk pada org..kadang datangnya dari pemikiran singkat..sbb mereka2 ni lupa utk menilai dan melihat diri di cermin dahulu. Beringatlah sblm melemparkan hinaan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      klu taknak org kritik/tegur pakai baju elok2 sikit ya.. jgn nak pakai cam pelacur, dahla perut buncit.. aku rasa fasha ni nak pakai bikini tapi tak muat sbb pregnant, tu sbb dia tibai je pakai baju singkat ni..

      0

      0
  22. MAK NGAH says:

    X sesuai fasha dresup macam ni.dresup macam ni sesuai dgn org yg comel je.fasha muke tak comel.fasha ni muke cantik.so kne dresup yg menampakkan kecantikan die.besar nye punggung,lengan macam bodybuilder huhuhuh.kalah jejai punye lengan kikiki

    0

    0
  23. cindai says:

    nama pun tempat untuk komen, dah tangkap gambar macam….org kata le…aiyoooo….sendiri mau ingat le….kau ni “Just Opinion” tak sesuai tul nak bagi nasihat kat kami kat sini….

    0

    0
    • mawar says:

      terang2 fasha pakai cam bohsia, kalau budak pompuan umur 2 tahun pakai camni takpela tp budak2 kecik skrg pun dah pandai n malu nak pakai camtu lagi.. ni dah nak jd mak org pun masih tak sedar2 diri.. lain kali tukar nick dari ‘just opinion’ kpd ‘silly opinion’..

      0

      0
      • spicy says:

        yg silly u kot..sbb apa hak u nak hina org? I don’t think fasha or others care about your stupid opinion..u just nobody…. hahaha

        0

        0
  24. ex-laki tok fasha yg sangap says:

    napa la hang fasha…? awat laki hang tak cukup duit ka nak beli baju yang elok2 tutup aurat? hang dah la makin lari chasis…lengan ketiak pun dah ngelembiak, macam nyonya tua…tu pun hang nak tayang kat orang….simpan je la weih…tok hang pun dulu pernah muda jugak…tapi tak dak la jadi lagu ni….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Awat hang dok hingaq kat sini ex-laki tok fasha yg sangap oii… Biaq pi la kat dia nak pakai baju lagu tu ka, nak tayang ketiak ngelembiak dia ka…. Laki dia tak pa pun, hang nak gaduh apa.
      Rapla jingga aihh pompuan ngandung pakai baju lagu ni tyg kepak karat….
      Ehh…. mana yg betoi ni…. aku pun konpius…..

      0

      0
      • bedah says:

        la ni pasa dah tak cakap utagra…dia cakap perok…

        0

        0
      • Anonymous says:

        apa la hang anon…hang pun sama dok hingaq kat sini…hang nak bela dia sangat pooon…hang adik dia ka…hang pon konpius, apa hang cakap…camna tu. dah ni pon tempat meluahkan komen2 yg terbuku dalam jiwa…biasa la…

        0

        0
      • speak up says:

        dasar pompuan tua dressing bajet budak2 SmartReaderKids.. mesti senang dia nak beli baju utk anak dia yg bakal lahir nanti kan? dua2 beli baju’ kiki-lala’ pastu leh gilir2 pakai mak dan anak

        0

        0
  25. Anonymous says:

    kat sini tak pyh la nak ckp lebih itu ini segala bgai kat fasha sian dia tgh mengandung baik doakan yg elok2 untuk dia melahirkan……x abis nak bandingkan dia n nora danish masing2 dh ader idup sndiri…….fasha ni bagus orgnya klu tgk kat instagram dia pndai jaga laki tiap hari masak n jaga perut suami…..klu tgk instagram nora plk asyik nak bergembira jer sbb tu la laki pun bosan kot sbb tak peduli rumahtangga dulu kot …..dulu x suka jgk fasha tp tgk dia dgn jejai hepi couple fasha masak n jejai makan air tgn tu yg bt suami syg n duk lekat kt rumah

    0

    0
    • Anonymous says:

      fasha ni mmg bagus berkepit dgn suami jer tapi masalahnya masa si lelaki masih ada bini pun dulu dia berkepit gak..camna tu….

      0

      0
    • agree says:

      Aku setuju, hidup happy masa kahwin dulu.org kaya. boleh aku tumpang harta engko.(dlm hati nora) ada jg peminat mcm ko ye anynomous.

      0

      0
  26. Anonymous says:

    saya suka fasha..:) comel,sorang cool.xpyh la cakp dia perampas laki org ke..itu kan dah jodoh..yg tetapkan YANG MAHA ESA..kita ni nak buruk kan org cuba nilai diri kita ni mna buruknya..semoga fasha sihat2 selalu…mis u fasha…

    0

    0
  27. tokey ajl says:

    lutut berkedot!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  28. Anonymous says:

    xbaik mengata fasha dia tgh peknen kan baik doa yg baik2

    0

    0
  29. Anonymous says:

    dia wife yg baik pandai jga makan minum jejai follow la instagram dia mmg salute sgt tu yang buat suami syg

    0

    0
    • Anonymous says:

      mesti kena jaga beb..kang di kebas kutu lain melepas pulak…da la berhempas pulas dia merebut, sampai jatuh2 tertiarap..sbbnya pun lelaki tu kaya raya…materialistik tahap gaban… ha ha ha

      0

      0
    • zee variasi says:

      wife yang baik? pandai jaga suami?
      kalau aku, maksud wife yang baik dan pandai jaga suami tu more kepada
      PANDAI JAGA MARUAH SUAMI
      so, yang pandai jaga maruah suami ni mesti jaga 2 benda utama:
      JAGA SOLAT! JAGA AURAT!
      barulah namanya wife yang baik dan pandai jaga suami.
      tak tarik suami masuk api neraka.

      0

      0
  30. Anonymous says:

    klu tgk instagram nora plk suke berangan n feeling cantik jer pastu asyik enjoy cam org muda mana la laki nak tahan…..x pyh la nak bandingkan fasha n nora masing2 dh ader kehidupan sndiri

    0

    0
    • cella says:

      abis tu ko nk c nora danish uplod gmba mcm mne? peleseran dgn jantan2/ atau gmba dating ngn laki org? dia uplod gmba kehidupan dia.. biase la tu..klau dia ade laki pon dia akan buat bnde yg same..

      0

      0
  31. Anonymous says:

    da macam orang kuat jew…

    0

    0
  32. ask me says:

    xsuka fasha..suke cipta kontroversi…

    berlakon pandai,ke, cantik ke, disiplin ke….

    sume xjamin ke syurga gak…

    baik Heliza, Diana Amir…sekurangnye diaorg dh laksanakan 2 3 jalan ke jalan ALLAH

    0

    0
  33. notti says:

    bigfoot~~~~ besarnya kaki~~ hehehehe… jgn marah FS… Kenyataan…

    0

    0
  34. Daku says:

    Rasanya lepas bsalin pun body dia akan confirm maintain mcm zaman anak dara. Sebab???
    1) dia artis
    2) dia ada salun sdiri
    3) mesti ada yg sponsor dia jadi Duta
    4) mesti A. aida nak sponsor jugak.
    Artis weyh, kna jaga penampilan baru dpt job.

    0

    0
  35. zarazoro says:

    wow kaki….bambam cikebumbum

    0

    0
  36. kembang says:

    Perasan tak, abg nara kalau letak gambar artis yg mengandung, mesti keluar ayat favourite “terserlah wajah seri ibu mengandung”

    0

    0
    • mat tajam says:

      sebab bini dia dah pernah mengandung..klu cuba dah bertahun kawin x juga dapat rezeki..apa ayat abang nara yerk

      0

      0
  37. Ali Zain says:

    Betis FS tetap sexy mexy bunting padi tak gemuk mcm kaki gajah! We love FS foreversssssss.

    0

    0
  38. mat tajam says:

    kembang dah scandal aku ni tp aku rasa dia tetap cantik..korang tengok la nanti pantang x habis lagi tapi body dia dah mantap..orang berduuueeeeetttttttttttt

    0

    0
  39. Pinang sebtg says:

    Fs bole bla…yg paling keji bila citer anak halal..1st sceen dia keluar,dia bawa kete langar air kene kt farid kamil…dia kuar kete mcm terkejut beruk n minta maaf kunun2 xsengaja…1stly aku tgok ingatkan dia jd maklawak sbb suara tersepit mcm itik nila xpulang2 ptg…pastu terus je dia pkai sora cmtu smpai suda,….xtahan le tgok aksi romantik pkai sora sepit dia tu…burukkkkkssss seiiii…xyah la amik dia jd heroin wahai pengarah..sbbnye klu oversea tgok filem kita dgn heroin cmni sure kne gelak peca perot….aku yg tok dgn bff asian pun look sound soo stupid n funny…huh

    0

    0
  40. zigurat says:

    Baru je beberapa mlm minggu lepas aku nampak suami dia si Jejai tu dtg kelab malam kt Lot10 tu. Bkn main mata suami dia berligar2 tgk perempuan lalu lalang masuk tandas. Sempat juga dia tgk aku, aku jeling kat dia. Bini kt rumah tgh sarat dia boleh pula masuk kelab malam dgn kwn2 lelaki utk lepak. Jejai ni pendek je, x menarik langsung

    0

    0
    • Anonymous says:

      padan muka ko fasha ….laki ko da menggatal balik…x lama lagi dpt la ko adik baru..he he he

      0

      0
      • cot cot says:

        aku pun nampak laki kau masa tu peluk baik punyer pinggang awek tu..seksi. padan muka ko kan tak pandai haga laki dok mengutuk fasha aje laki ko kena kebas. hahaa

        0

        0
        • Anonymous says:

          kenapa pasha ko x suka bermadu ke..susah nak terima kalau tu kenyataan kan..terimalah wahai fasha walaupun ia pahit..ha ha ha

          0

          0
    • teratai says:

      laki aku pun nampak gak..tapi pub area changkat chulan
      tapi si jejai dengan perempuan lain..
      perempuan tu pakai suar pendek paras paha..
      aku berfikiran baik je la..
      mungkin tu adik dia kot…
      jaga2 jejai..ada yang merati..haha-kiah propa

      0

      0
      • Anonymous says:

        yer la si pasha tu ingat dia da masak ikan kecik2 tu laki dia, suka sgt la, da jemu mkn ikan esok dia cari la restaurant makan dgn orang lain, masa tu ko menangis air mata darah pun x guna, da la laki reject, inlaw2 semua reject, balik la ko ke tempat asal..ha ha ha

        0

        0
  41. zaia says:

    nak nak nak pregnant jugak.,tapi orang lain tolong beranakkan..

    0

    0
  42. kak li says:

    bagi akak si pasa sendat ni bermatian jaga si jejai tu sebab dia tau dia ambik laki orang. muka senyum , mana tahu dalam hati takut bagai nak mampus, kot di ceraikan masa beranak. dulu nora masa jadi isteri jejai, makan minum jejai dia jaga tau, tapi si jejai tu miangnya sangat tinggi. kalau tidak sayangkan laki tak kan la si nora tu bermatian nak selamatkan rumahtangganya. akak tidak setuju kalau ada yang menyalahkan nora, Bagaimana kalau pekara tu berlaku pada anda, sedangkan anda sentiasa berusaha jadi isteri mithali pada suami. Sebab tu bekas mak mentua tetap sayang. mana ada seri wajah si pasa ni, macam mengandung anak bongsu pula, manis lagi muka nora masa mengandung walaupun tak da sang suami di sisi. Love u Nora…..

    0

    0
    • Sis Sha says:

      Bermatian jaga si jejai.Alhamdulillah..Suami dia, dia jaga.Padan muka si nora vanish tu, kena cerai, tak pandai jaga laki.nak sgt jadi artis, ambil kena cerai.dah tahu si jejai tu buaya, tak reti2 bawa diri, diri tu bergelar isteri. Sibuk kumpul duit jejai.Aku rasa si Vanish ni makan hati tu.Kalau kat fb upload gambar mak mentualah, anak dualah.nak ambil simpati org.Ambil ko, bila aku bc, kena sebiji dkt diri ko bila peminat bagi ko kaw2 komen, dan delete terus komen tu.Siap beri gambar happy bila peminat mempertahankan diri dia..hahaha.Aku bangkang engko akak,ko ingat nora tu baik sgt ke? dan ko igt fasha tu jahat ke?mentang2 ko peminat si vanish tu.mak mentua syg apa? terhegeh2 nak ikut pergi, adalah. bekas menantu tak bawa, susah pula. dh jadi isteri, masa mengandung tu,jgn mudah pelempang2 org na..Luv u Fasha..

      0

      0
      • Anonymous says:

        fasha tu pernah tidur lokap

        0

        0
      • rosli says:

        Fasha pernah tidur lokap

        0

        0
      • kak li says:

        Bagi akak engkau pun apa kurangnya, nanti nasib engkau macam si nora tu baru tau, pasha tu kau ingat baik telebih sangat ke, kontervesinya bukan main dasat lagi, yang dia kacau boi fren orang sana sini, tak kan kau tak ingat, sampai di pulau TV3. Akak dah kawen. Dah bermacam, karenah yang akak nampak. Perangai macam si pasha ni dah melambak di sana sini, akhirnya hidup tak berkat kerna meruntuhkan rumahtangga orang. Hak orang tetap hak orang. Mak mentua, kalau kita rapat dan anggap macam mak sendiri, dia akan cover kita macam manapun. Sebagai mak, tak da orang sanggup tengok hidup anaknya yang dah kawen di ganggu perempuan lain.
        Kalau sis sa ni dah bermenantu seronok ka tengok anak u main kayu tiga. pikir la dik. kalau la si jejai ni dapat bini macam irma hasmie, lain jugak. Perangai jejai tu sendiri dah teruk, macam mana nak jaga ajar bini….Tetap tak sokong pasa tu, sendat nafas.

        0

        0
  43. enot says:

    anak nora muka cam dia gak buruk hidung kembang setaman. anak fasha muka mix bodoh hidung mancung

    0

    0
    • Anonymous says:

      muka anak fasha bkn mix tapi rupa keling jual roti..ha ha ha

      0

      0
    • Comei says:

      Ak setuju sangat.Hidung kembang, handsome sangat ke anaknya?Dahlah muka mcm org myanmar,ikut keturunan belah perempuan perasan tu..dah mcm rupa org pendatang asing yg dtg kat malaysia..apa kelas..Anak fasha mesti cantik.

      0

      0
      • Anonymous says:

        yer la fasha anak ko pun nanti pun rupa pendatang asing gak, mana ada melayu rupa keling..ha ha ha kesian ko

        0

        0
  44. Anonymous says:

    fasha sandha dah buncittttt n boroiiiiii

    0

    0
  45. Anonymous says:

    fasha sandha buncittt n boroiiiii

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      huh ! boroi boroi fasha pon dapat laki ada duit nye orang ada kereta ada rumah ada hartaaaaaaa fasha sendiri pon ada duit ada harta hasil duit titik peloh berlakon…..tk macm yunaaaaaaaa dia tk payah keluar titik peloh dahhhh dapat juara n dapt duit tk payah keja keras huh ! semoga fasha dapt anak yg hensem dn comel lov u fashaaaaaaaaaaaaa….

      0

      0
  46. Fasha Lovers says:

    org komen mengutuk Fasha, ada aku hairan.Peminat dia bertambah ramai.Kalau tak kenapa masih bertahan lagi dalam finalis top 5 pelakon tv berbanding rakan-rakannya..Apapun, i luv u fasha until i die. Semoga menang ABP.I vote for you..

    0

    0
  47. merliss says:

    tak sesuai langsung bakal jadi mak org pakai dress mcm ni…dia ingat dia anak dara lagi ker??

    0

    0
    • eyza batrisia uuu says:

      mulut ko mcm sial kan. ko jelez fasha cantik drp nora pipi kodok tu. mulut nora mcm itik hidung sebesar umat. dah lah pendek betis pun tebal nora ni. peminat nora jenis dengki busuk hati mcm nora jugak asyik mengeletis aje dln ig. muka sume edit. kat luar mcm cipan tua

      0

      0
  48. naz says:

    hmmm,,, yup fasha xsesuai pakai macamni,,,, love fasha…

    0

    0
  49. somebody says:

    yela tu ko bwa la cinta ko pd cfasha sendat yg gemuk tu pai mampus,org mati bwa amal,tak da otak..

    0

    0
    • budak bijak says:

      ko tu ada otak sangat ke…dah artis..nak bogel pon ..dah artis! kalau nak tutp aurat ..tak jd artis, dia jd ustazah…bengong punya org!

      0

      0
  50. eyza busuk says:

    Nora tak cantik tak pandai jaga laki sebab tu kena tinggal asyik nak mengeletis aje. dah lah katek time pregnant pakai baju tek dia sampai bak terkeluar…

    0

    0
  51. nora pipi kodok says:

    fasha muka mamak lah. siapa kata muka keling bijik mata ko juling kot. fasha muda fresh tinggi rajin masak pacjage lengkap. nora ko tu tau melaram aje mcm minah gersang tetek bersepah. perasan seksi. pendek mcm charlie chaplin aje. dok menempel dgn keluarga mentua hahaha..

    0

    0
    • Anonymous says:

      x abis2 memuji rajin masak, oii masak lauk cam tu, standard pendatang asing kat rumah kongsi je mkn, x de klas lansung la kau fasha, ko ni artis syok sendiri, sampai kena booo pun masih x sedar diri…puiii

      0

      0
    • Anonymous says:

      mamak kan muka cam keling mana ada beza…da cuba julingkan mata pun, mmg mamak tu rupa keling ..ha ha ha

      0

      0
    • hahaha says:

      hahaha…betol2 aku sokong ko
      nora yg seksi xbertempt muka kegersangan
      kaki club kaki mabok pon koranh nk sanjung ke???
      hahaha

      0

      0
  52. aku says:

    tak paham la aku dengan korang yg tukang2 komen kat atas …yg dok cbuk soh pasha tu pakai tutup aurat tu napenyer..bukan fasha jer la..sape2 pon nama ARTIS..mmg tak tutup aurat tu hak diorang la..dah nama pon ARTIS…kalau dia pikir KESOPANAN DAN KESUSILAAN , SYURGA & NERAKA…dia tak jadi ARTIS la wei…tadak paham ka?? bengong la korang. komen tak relevan!!!! komen la bab pencalonan..layak ke tak..ada harapan menang ke tak…ni sokmo keluar track….korang ni blm matang la nak komen2 nie…!

    0

    0
  53. si kucing meowmeow says:

    xsyok tengok mak orang pakai camni .. dalah da boyot ..

    0

    0
  54. xxxxx says:

    suka ati diala nak pakai ape pn….. korang sebok apsal…. dosa dia BIARLAAAA….. x suka xyahla menyebok kt sini…..SAMPAH LAAAAAA………

    0

    0
    • Tom jerry says:

      Huh..upe ko lagi buruk drp c fasha ni…
      P cermin dulu rupe dri sndri..baru leh mngate org buruk…
      Ko ni mmg bangang mengutuk ciptaan tuhan…
      Ketrunan kafir ker ape ko ni…
      Bodoh punye org!

      0

      0
  55. leha says:

    perut dah mcm belon panas pun nak pakai cam budak umur 2 tahun..

    0

    0
  56. nora pipi kodok says:

    tgk gambar nora masa peknen pakai baju bukan main seksa lagi. dah lah muka cam singa time peknen dgn.rambut mengerbang sakan. nora memang tak pandai jaga laki sebab tu kena cerai 2kali dgn jejai. kalau elok perangai dia tak kan lah jejai ni nak skandal kat kat luar. sejahat jahat lelaki dia tak tinggal bini dia wkalau bini doa pandai jaga makan minum semua. ko tgk dato2 menggatal dgn pompuan muda dpt projek then tinggal. ni mesti kes tak pandai jaga laki ni sah hahaha..

    0

    0
  57. Anonymous says:

    buruk bebenor

    0

    0
    • Tom jerry says:

      ko lagi burok…!!!
      Dah la muka mcm jmban tak siap..
      Busuk punya org!

      0

      0
    • cerek says:

      ko ni anonymous tak baik ckp org buruk.Diri ko tu tak la elok mane pun…
      Mak bapak ko tak penah ajar benda2 yg elok ker utk diri ko tu..asyik nak kutok org jer..

      0

      0
      • Ubat gigi says:

        aku pon rase yg mak bapak anonymous ni tak pernah ajar die bersikap baik la..ntah2 anonymous ni anak pungut d tong sampah tak..mane tahu mak die pelacur!!!

        0

        0
  58. Mike says:

    Believe me or not, this lady hit on me several years back. Haha.. Very pretty

    0

    0
  59. ketot says:

    most of peminat nora un educated that’s why suka maki-maki orang. peminat artis lain cool aje.

    0

    0
  60. chienta says:

    aku tgk…sejak kahwin ngan jejai..makin bertambah seksi lak di SI SINDON nie….sadis tgk dia begitu……pape mag aku x suka ko la….

    0

    0
  61. Tg illa says:

    Cantik nye fs!!xsbr nk tgk anak fs
    u olzz xpyh la nk bdngki lgi
    MAMAK lg bgus dr pd NOra danish tu MYANMA sejati
    hahaha!xjelas asal usul..xde darah melayu pun ND tu!!
    fs ni lemah lembut hormat orgtua n pandai jaga mkn n minum suami
    lau nd tu nak enjoy je!!

    #xsbr nk tgk baby fs!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      x abis2 mkn minum..apa ko ingat si jejai tu pelahap sgt ke…kalau laki dia keje buruh binaan yer la..asyik nak makan aja…jgn perasan lebih konon ko tu pandai sgt nanti kena tinggal..nak letak muka kat mana weiii..laki org ko kacau..x yah tunggu lama x lama lagi kena la kat ko..mcm mana ko buat org …ha ha ha…

      0

      0
  62. perut memboyot tapi pakai seksi-2 . tak malu ke ?

    0

    0
  63. Heya this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have
    to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

    0

    0
  64. That little policy also has a cash value and
    accumulates dividends if the company performs well.

    over 50 life insurance There is no cash-value associated with term life insurance as there is
    with whole life insurance.

    0

    0
  65. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i got here to go back the
    prefer?.I am trying to to find issues to improve my web site!
    I guess its ok to use a few of your concepts!!

    0

    0
  66. Now I am going away to do my breakfast, when having my breakfast coming yet again to read other
    news.

    0

    0
  67. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement
    account it. Look advanced to far added agreeable from you!
    However, how could we communicate?

    0

    0
  68. new post says:

    Solid content. Actually informative and not a considerable amount
    of filler. It would be outstanding if more websites had this amount of content, then maybe the big g
    could loosen up on their rigid policies!

    0

    0
  69. Williemae says:

    Generally I don’t learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite nice post.

    0

    0
  70. payday loans says:

    Thus, if you are one of those victims, in that case what are people waiting for http://www.
    paydayloansaofl.co.uk/ There is nothing more productive for business owners who want near future
    finances

    0

    0
  71. I’m gone to convey my little brother, that he should also visit this webpage on regular basis to obtain updated from most recent news update.

    0

    0
  72. Herman says:

    My spouse and I stumbled over here from a different
    web page and thought I might check things out.
    I like what I see so now i’m following you. Look forward to finding out about your web page again.

    0

    0
  73. best ways to earn money online says:

    Hi, i think that i saw you visited my site thus
    i came to “return the favor”.I’m trying to find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!

    0

    0
  74. Kita Sama La says:

    Sebenarnya saya pun ada bentuk kaki yang lebih kurang sama dengan lisa. :)
    Ketebalan isi peha hingga ke betis kelihatan sama, sehingga memberi ilusi kaki yang lurus kalau pakai jeans/trousers/khaki etc. Pemakaian legging memang akan menonjolkan betis yang nampak tebal untuk kaki-kaki yang seperti ini. Memang nampak gemuk.

    Orang selalu kata saya mempunyai kaki yang lurus dan kurus. Walhal, yang menyebabkan kaki kelihatan lurus dan kurus sebab golongan kami jenis tak berisi di bahagian punggung. Leper aje. :P

    Apa pun, saya tetap sokong pemakaian menutup aurat akan mengelakkan mata-mata liar yang sering mencari kekurangan pada tubuh seseorang…. So, tutup la aurat ya muslims :))

    0

    0
  75. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
    you make blogging look easy. The overall look of your website
    is great, let alone the content!

    0

    0
  76. Thanks designed for sharing such a good thinking, article is fastidious, thats why i have read it entirely

    0

    0
  77. Nila says:

    You made some decent points there. I checked on the net for more info about the issue and
    found most people will go along with your views on this web
    site.

    0

    0
  78. Thank you, I’ve recently been looking for info approximately this topic for a while and yours is the best I have came upon so far. However, what concerning the conclusion? Are you positive in regards to the supply?

    0

    0
  79. Excellent post. I was checking constantly this weblog and I am inspired!
    Very useful information particularly the final section :
    ) I care for such info a lot. I used to be looking for
    this particular information for a very long time. Thanks and
    good luck.

    0

    0
  80. Howdy would you mind letting me know which webhost you’re utilizing? I’ve
    loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most.
    Can you suggest a good web hosting provider
    at a honest price? Thank you, I appreciate it!

    0

    0
  81. I have been surfing on-line more than three hours
    nowadays, yet I never discovered any fascinating article
    like yours. It’s lovely price enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made excellent content as you probably did, the net will probably be much more useful than ever before.

    0

    0
  82. spitbraai says:

    Excellent blog right here! Additionally your web site loads up fast!
    What host are you the use of? Can I get your associate link in your host?
    I want my website loaded up as fast as yours lol

    0

    0
  83. I have read so many content regarding the blogger lovers except this piece of writing is actually a pleasant piece of writing, keep it up.

    0

    0
  84. Lamar says:

    Superb blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
    I’m planning to start my own website soon but I’m
    a little lost on everything. Would you propose starting with a
    free platform like WordPress or go for a paid option?
    There are so many options out there that I’m totally overwhelmed .. Any ideas? Many thanks!

    0

    0
  85. I have read so many content about the blogger lovers except this paragraph is truly a
    pleasant post, keep it up.

    0

    0
  86. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave
    it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed.
    There was a hermit crab inside and it pinched
    her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but
    I had to tell someone!

    0

    0
  87. Hi there this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or
    if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

    0

    0
  88. Dumpers says:

    I wanted to thank you for this wonderful read!! I definitely enjoyed every little bit of
    it. I’ve got you saved as a favorite to check out new stuff you post…

    0

    0
  89. It’s amazing designed for me to have a site, which is beneficial in favor of my knowledge. thanks admin

    0

    0
  90. It’s amazing in favor of me to have a web page, which is useful in favor of my experience. thanks admin

    0

    0
  91. taxidermist says:

    Hi it’s me, I am also visiting this web site on a regular basis, this website is really pleasant and the visitors are truly sharing fastidious thoughts.

    0

    0
  92. A motivating discussion is definitely worth comment.
    I believe that you ought to write more on this issue, it might
    not be a taboo matter but generally people don’t speak about these topics. To the next! Cheers!!

    0

    0
  93. Hello, I think your website might be having browser
    compatibility issues. When I look at your blog site in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

    0

    0
  94. I’m really inspired together with your writing talents and also with the structure on your weblog. Is this a paid topic or did you modify it your self? Anyway stay up the excellent high quality writing, it is rare to peer a nice blog like this one nowadays..

    0

    0
  95. you’re really a good webmaster. The web site loading pace is incredible. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterwork. you have performed a wonderful process in this subject!

    0

    0