Written by AbangNara | January 22nd, 2009

For Malaysia celebrities, especially female celebrities, getting older is a scary thing. When you are old, people will still start to overlook you and search for a younger, sexier and more beautiful talent.

If we are not mistaken these birthday party celebration of Fasha Sandha was taken last year on her 24th birthday. This Malaysia female actress look amazingly gorgeus and beautiful in green dress.

More pictures of Fasha Sandha’s 24th birthday party celebration by reading the full article.

75 responses to Pictures From Birthday Party Celebration Fasha Sandha

  1. Aireen says:

    mcm kareena kapoor je pic yg bwh ni..

    0
    0
  2. Anggerik Merah says:

    la…keturunan keling ke minah nie… patut ler segala statement yang dia bagi kat media semua putar belit..ayat tonggang terbalik cam keling…hahaha

    0
    0
    • suka hati dia nie jer pakai baju cam sari.ntah apa2

      0
      0
      • putra says:

        eelehhhh…..yg ko jeles 2 ape sal……da si fasha 2,mmg da cun.suke die lah nak pakai ape punnnn…..

        0
        0
        • min says:

          yg ko tu suke sgt kat sundal tu watpe?heh eleh!ntah 2….

          0
          0
        • aisywarya rai says:

          cun penye….lawa aku lg…hahaha

          0
          0
        • fae says:

          i agreed wif u..kita xlayak untuk mengkritik org kan…tp apa yg saya baca komen2 sebelum ni seolah2 mereka sempurna sangat…fasha is a human…byk lg yg kat lua sana teruk lg drpd dia..mengkritik biarla berpada2…

          0
          0
        • lol says:

          berdozen sbb org x suke fasha..dia yg buat org x suke kat dia..x pandai jage prangai. tlg lar jgn bela dia seolah2 dia pun sempurna sgt..mmg byk kt luar yg lg teruk dr dia tp jgn lupe dia ni artis dan jadik perhatian masyarakat. kalo nak kene puji manjang jage lar imej dan prangai. sure org suke!! nak bela artis pujaan pun biar lar berpada2..kalo dah buruk prangai jgn expect org puji dia ok!!

          0
          0
      • ludv98 says:

        ,.udf87wjafkjdlyrtn…….

        0
        0
  3. cik anon says:

    ni bukan sari lar. dia mcm punjabi suit.

    0
    0
  4. sis na says:

    cantek per……….
    npk tembam la fasya

    0
    0
  5. caca says:

    minah yg sengal

    0
    0
  6. teddycha says:

    xcantik ponnnnnnnnnnn

    0
    0
    • barang siapa yang jeles…muka dia 10 kali lebih buruk dari fasha…hahahaha

      0
      0
      • fae says:

        setuju..setuju..kmk pun biak swak juak..hehe

        0
        0
        • lol says:

          biar muke buruk..jgn prangai buruk!!

          org bukan jelez tp meluat..tlg pahamkan ok!
          yg jelez muke akan buruk? well, teori mane ko blaja tuh? rendahnye mentaliti..asal tak suke dikate jeles..
          theres noting great bout tis woman who is hated by majority of malaysians. jelez? eeeewwwwwwwww…why shud people be jelez of someone wif no pride..pleeeeeeaase!!

          0
          0
  7. aku says:

    minah ni mmg keling r..

    0
    0
  8. Anonymous says:

    kakakakak.bagus la ayat lu anggerik.
    mmg die suka menipu n perasan bagus.
    melenting x tentu pasal.
    dah la suka buat hal…
    lupe diri ke HOT lepas kes ganja…
    PUBLISITI MURAHAN

    0
    0
  9. [email protected] says:

    ye ker fasha ambik ganja, anonymous?

    0
    0
  10. flower says:

    biar la dia ngan hidup dia..

    0
    0
  11. eton(bknnamasebenar) says:

    ramai xske fasha eh..
    tp die cntik..
    dlu aku ske die..
    skg aku xske die..
    erm..
    aku pn xtau np aku da xske die.
    hehe

    0
    0
  12. ni says:

    aku pn x suke jugak

    0
    0
  13. hany says:

    PERASAN LAWA
    HAT….TUIH……………………………

    0
    0
  14. […] tudung semasa sambutan hari jadinya ke 25. Kami pun tak percaya jugak sebenarnya. Pelik jugak sebab gambar semasa sambutan hari ke 24 Fasha Sandha, dia pakai baju macam style Punjabi […]

    0
    0
  15. warga malaysia says:

    fasha? biarlah apa pn dia nk wat ngan idup dia… tapi sbgai artis dia kn terima la kalu ada komen n kritikan sbb dia kan public figure… kn terima baik @ buruk… tapi wat fasha, jangan lupa asal usul dah la… walaupn bergelar artis, anda tetap manusia… :)

    0
    0
  16. the moon says:

    mcm hindustan jer..haha..leh blakon kt bollywood lak fasha nih.

    0
    0
  17. Rumandawi says:

    Yang korang sibuk pasal fasha tu apa hal..sibuk2 mengutuk org tp x sedar diri yang siri sendiri pun dikutuk..wakakakak….wat apa nak bercakap berbuih mulut,tak ade maknanye…

    0
    0
  18. Rumandawi says:

    Yang korang sibuk pasal fasha tu apa hal..sibuk2 mengutuk org tp x sedar diri yang diri sendiri pun dikutuk..wakakakak….wat apa nak bercakap berbuih mulut,tak ade maknanye…

    0
    0
  19. boxer hugo bosss says:

    mmg rupe hindustan tol/..hahaaa…

    0
    0
  20. kipas sush mati says:

    tp slack suare xleh blah..rase nk gelak je..bile die marah pon aku nk tergelak..huhuhu

    0
    0
  21. Rin says:

    dia ni mmg cantik 4 sure la..
    aku x nafikan dia artis ppuan yg cantik kat Msia ni..
    kdg2 prgai dia je yg mcacatkan imej dia..
    antra Fasha dgn Fouziah ghous, fasha aku bg 5 bintang, fouziah xde bintang.

    0
    0
  22. onda onda says:

    orang kata…kalau jumpa ular dgn keling serentak…pukul keling dulu sbb…belit dia lagi power…termasuk la minah atas yang suka belit2kan statement….sampai punah rumah tangga orang…tu pun x mengaku lagi

    0
    0
  23. beautifulmind says:

    mmg ramai org x sk die bb dengki, tp hakikat kena terima yg die ni dlm ktgri cantik.. nak kutuk die pn kutukla tp gunala otak skit, takkan sampai ktrunan yg xde kn mgena pn di babitkn skali.. org kalo dah jahat ke, hati busuk ke x kira bngsa, agama, sume pn sama gak.. xyah nk tndng jari kat sorang je..

    0
    0
  24. kepet says:

    AEEERMMMMMMMMMM CNTIK LA

    0
    0
  25. wan8377 says:

    gua menyampah tengok gambar luuuuuu..

    0
    0
  26. Hassan Deekun says:

    bagi abang…mak fasha ni pun mengancam juga…apaun tetap abang beli toyota rush dengan cash

    0
    0
  27. pinky_girl says:

    dia lawa perr..ko org smua dngki erk..

    0
    0
  28. slayer92 says:

    woiiii….engt2 tuhan wehhhh….
    x pyh r nk kaco umah tangge owg!!!
    ce kalo kne kt btg idung sniri, bwu ko sedor agknye. egt!!! tuhan itu adil!! x kene skarang, kt akhirat nti ko akn dpt azab-NYa

    0
    0
  29. Babebajik says:

    Dulu i minat Fasha tapi sekarang tak lagi, dia ni hipokrit.

    0
    0
  30. Babebajik says:

    Muka saja cantik tapi perangai dan hati tak cantik pun tak de maknanya. Muka yang cantik bila dah tua pun kerepot jugak. Si Rizal tu buta cinta tak tahu mana kaca dan intan, bila dah kahwin nanti baru dia rasa hidup tak sentiasa manis, cantik sahaja tak menjamin bahagia.

    0
    0
  31. amyra says:

    org islam… wat party india.

    0
    0
    • ladycool says:

      dia kacukan india dan melayu.. org india muslim pun kalu majlis kawin ke apa ka pun wat macam kenduri di india punya meriahnyaa…

      0
      0
  32. poco poco says:

    haha mcm kareena kapoor gemoks

    0
    0
  33. desi says:

    perasan lawa..nak wat muka ayu konon..cam taik je ko tu..perampas laki org…nape la ko ni plastik betui..xphm aku

    0
    0
  34. kunjut says:

    Kat sini ade resepi buat roti jala tak?teragak lak…

    0
    0
  35. Anonymous says:

    mn pic die

    0
    0
  36. mama monster says:

    Actually dia ni asal PENANG..kalau tak silap aku la…sebab tu statement slalu buat org pening…
    dia pakai baju bollywood..sebab dia ingat malaysia besar mcm india..sebab tu ape dia buat org tak ble tangkap…CIT,…ADIK MANIS..SUDAH LA..POOORAH…ACI MANYAK TANGKAP LU PUNYA BUSUK..BIKIN MALU LA ADIK MANIS..JANGAN JADI ARTIS LA..LAGI MENGELETIS ARRR..MALU ACI MAU BACA,,,

    0
    0
  37. Mencelan says:

    bulu lebat nie!!!..hahahaa..

    0
    0
  38. kote says:

    fasha = pelacor murahan, keling, pantat daki tebal

    0
    0
  39. a says:

    oooooooookkkkk la 2222222……..hehehehehhe

    0
    0
  40. ladycool says:

    lantak dialaa.. yg korang dok mengata org tu apasal.. korang punya perangai org keliling korang suka ka??? silap aribulan adik, anak2 keturunan korang yg jadi lebih teruk dari dia..amacam??

    0
    0
  41. yan says:

    memang fasha dah terkenal dengan perangai macam perempuan jala…..yang lelaki berkenan kat dia kerana ke jalang….la..

    0
    0
  42. noni says:

    pergaduhan yang tidak mendatangkan ape2 faedah..huhuhuh

    0
    0
  43. hehe says:

    hahah…..
    fasha keling

    0
    0
  44. hate fasha says:

    eeleh..teruk bebeno ngko ni fasha..rmai sgt xsuka kat ko.mgkn btul la ko ni gedik..kalau x..manala smpai ramai giler kata kat ngko..qabil pun sndiri ckp member dia nasihatkan dia sbb kwn gan ko..kalau dah mcm 2..pa maksudnya..ko fkirla sndri fASHa..hrpkan muka lawa tapi kalau PERANGAI MCM SETAN..ntah2 ko ni dah byk kali kena tebuk tupai doh..hahahahaha..

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      maybe ada sbb tu dia bt mcm tu..
      nk pplr kan dri..
      sapa tau kan?

      0
      0
    • wanct says:

      xbek btol la awk ni
      min2 tduh die cmtu
      untung la die
      dpt phle free tiap2 hri
      lantak die la nk gedik ke hape
      bknnyer die gedik nk mengorat laki awk
      pkir2la pnjg ckit ye nk mengate kt org
      utk ngko HATE FASHA

      0
      0
  45. tadzmahal s says:

    ni aku nak tanye ni,ko orang smua yg kutuk fasha sanda ni, dah baik sangat ke?ingat kita ni manusia biasa sahaja.ingatlah kita akan mati dan di sana akan terjawab segala-galanya.janganlah selalu buat fitna di mana kita tidak tahu hujung pangkalnya.sudah-sudah lah tu….ingatlah kematian itu akan tiab jua.

    0
    0
  46. tasya says:

    saya hanya memerhati..tak sebelah sapa2..mmg perangai die saya tak berkenan..cuma saya berdoa satu hari die akan sedar..dah berubah..lgpun kalau tuhan dah bg hidayah dlm sekelip mata manusia boleh berubah..mana tau die terus berubah dan lebih baik dr anda2 semua yg selalu kutuk2 die..pahala, dosa, syurga, neraka tuhan tentukan..kite hanya mampu berusaha ke arah itu..jadi sama2 lah beringat..mintalah hidayah dr tuhan sebelum kite tersesat lebih jauh..saya doakan buat semua kaum muslimin muslimat seluruh dunia..

    0
    0
  47. eacan says:

    i will support u,no matter how…no one perfect dlm dunia ni…byk2 lh brsabar ok……

    0
    0
  48. hater fasha says:

    dasar perempuan gatal…..biasala dulu hidup susah, bila senang lupa diri…. mudah2an dpt balasan setimpal….

    0
    0
  49. shuhada says:

    ala ckp j yng krng semua dengki nga fasha bdh a……….. nk ckp orang diri sndiri sempurna k

    0
    0
  50. shuhada says:

    kita hdp bkn untuk maki orang asyik buat ketupat psl orang.kpd hater fasha engkau sape nk ckp mcm t dekat orang perasan gila mulut t jaga sikit faham.engkau ckp fasha masa dulu hidup susah engkau th dari mn yng fasha t hdp susah nk ckp tk th apa-apa cerita gila k ape engkau n

    0
    0
  51. FASHA WE LOVE U…SEMUA DEKAT BEAUTIFUL NARA NI..BERI ANDA SEMANGAT..DAN MENYEDARKAN ANDA…..SAYANG FASHA..TERIMA KASIH SEMUA..SEBAB INGATKAN FASHA…..

    0
    0
  52. fisha says:

    Deepavali x lama lagi..

    0
    0
  53. My lecturer was talking about this idea just last week. I really should get back to working on my engineering management assignment as an alternative to studying blogs – I despise homework assignments but I really like the net LOL

    0
    0
  54. rina karina says:

    selamat hari jadi kak fasha…cantik sngt akak pakai sari…tp deepavali lmbt lg.. hahha…skrg ni akak bt pe?sje je rina nk tau…rina dari pining sje je komen…jgn marah yaa…i like kak fasha

    0
    0