Written by AbangNara | April 1st, 2010

gambar fasha sandha sambut hari jadi

Wah ~~ Heppi sungguh riak wajah Fasha Sandha menyambut hari jadinya. Mungkinkah kerana kehadiran lelaki berbaju putih tue? Siapakah lelaki berbaju putih itu? Nampak seperti pernah ku lihat wajahnya tapi di mana ya?

Hehehe. Sapa tak kenal jejaka kacak tampan bergaya berbaju putih tue nampak sangat tidak meminati gosip tentang Fasha Sandha. Saja je kami taknak sebut nama dia kat sini sebab dah buat dialog khas untuk si lelaki kat atas tue.

Kami tak kisah pun kalau betul si Fasha bercinta dengan si lelaki tue. Kami suka lagi adalah. Kalau betul Fasha nak berahsia tentang hubungan dia dengan si lelaki tue pun kami tak kisah. Masing-masing ada hak peribadi masing-masing. Yang penting bahagia. Betul tak?

Lagi gambar Fasha Sandha menyambut hari jadi bersama rakan-rakan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar fasha sandha sambut hari jadi

gambar fasha sandha sambut hari jadi

gambar fasha sandha sambut hari jadi

120 responses to (GAMBAR)Fasha Sandha Menyambut Hari Jadi Bersama Rakan-Rakan

  1. Cherrina says:

    erk!

    0
    0
    • alz says:

      dia da kawen la.. kuar kat soseh2 metro ke atau dengarnya berita harian semalam lupa pulak kat surat khabar yang mana satu.. tapi semalam memang ada kuar berita tentang dia yang menyatakan dia da kawen ngan jejai tu.. x caya, tengok la paper semalam yer…….

      0
      0
      • cik lopes says:

        eh. tu marsha kan..

        0
        0
        • futuremagistrate says:

          cuber si jejai nie miskin tahap mentibang laut…ader ker si fasha nak kat dia?

          0
          0
        • dienisz says:

          hahaha..lawak la futuremagistrate ni..mentibang laut pe dia? tp betol gak..stuju sgt2..rupe x hensem mane? tp harapkan duit je la..kalo xde duit pasha sandel pandang ke? kalo x, mesti cari org bese2 je..cube dia pakai kete myvi ke atau proton iswara..mesti pasha sandel ckp kat dia..HADE AKU KISAH???

          0
          0
      • nurcahaya says:

        aha..aku ade baca gak….kalo ikut klu2 wartawan tuh memang tepatlah kena kat Fasha ngan jejai tuh…sampai press tu kata kengkawan yang datang x leh bawak kamera ngan phone tu kan kalo nak masuk….semoga diorang berbahagia…so x yah lah nak kutuk2 diorang lagi…..dah jadi suami isteri….lagi wartawan tu kata kalo tanya empunya badan confirm dia menidakkan berita dia dah kawen tuh….ntah lah…..

        0
        0
    • erika says:

      perempuan jahat khas untuk lelaki jahat.. betulla cakap dalam Quran tu..

      0
      0
  2. kechik says:

    tu marsha kan? komain lg b’peluk2…hmm..psl si fasha sendat nih, xnak amik tau da… nak t’lingkup ke, nak terlentang ke…lantakla…yg pasti, api neraka menantimu…

    0
    0
  3. khayraz says:

    ni bukan gmbr lama ke?

    0
    0
  4. FTNer says:

    ada lagi kisah diorang berdua ni ye

    0
    0
  5. [email protected]&pet says:

    banyak tol lilin dia

    0
    0
  6. Hidier says:

    cantik2 belaka :)

    0
    0
  7. AnneDeSilva says:

    tu marsha kan?
    amboii berpelok sakan dia..
    untung mamat tu..hahahhaha…
    apepon tak amek port pasal pasha dah..

    0
    0
  8. Sis_Black00 says:

    subhanallah…
    tak taw nak komen ape..
    sedih lagi nih
    sama2 tlg doakan DB tu, ek..!!!

    0
    0
  9. hantupensil says:

    uik..botol kicap pun ade..hahha…

    0
    0
  10. Sis_Black00 says:

    dlm bab2 gini
    org laki la paling untung
    dpt peluk free
    tak kawen pun takpe

    0
    0
  11. Sis_Black00 says:

    KUALA LUMPUR: Pelawak dan penyampai radio, Din Beramboi yang dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Selayang (HS), Isnin lalu disahkan dijangkiti demam denggi berdarah dan keadaannya dilaporkan tenat dan kritikal.
    Pengarah HS, Dr Siti Zaleha Mohd Salleh, berkata Din Beramboi atau nama sebenarnya, Mior Ahmad Fuad Mior Badri, 43, dibawa ke Jabatan Kecemasan Isnin lalu pada jam 3.27 petang dan dimasukkan ke Wad Rawatan Rapi (ICU) kerana mengidap Dengue Shock Syndrome.
    “Dia mengalami perdarahan dalaman dengan komplikasi kegagalan beberapa organ utama dan keadaannya sangat tenat serta kritikal,” katanya yang dihubungi malam tadi.
    Sementara itu, Isteri pelawak itu, Suhaini Che Man, berkata suaminya sempat berpesan untuk meluangkan lebih masa dengan keluarga selepas selesai malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009 (ABPBH 2009), Ahad ini beberapa hari sebelum dimasukkan ke hospital.
    Menurutnya, Din Beramboi memberitahunya, dia mendapat cuti selama 10 hari selepas ABPBH yang berlangsung pada 4 April ini.
    “Dia berkata mahu berehat secukupnya dan meluangkan lebih masa bersama anak-anak dengan membawa mereka berjalan ke Genting Highlands.
    “Anak kami amat merindui bapa mereka terutama anak bongsu kerana Din mempunyai rutin menciumnya setiap kali sebelum masuk tidur,” katanya yang ditemui di Hospital Selayang, di sini, semalam.
    Pengurus Saluran Era FM, Nazri Noran, pula berkata semua ahli keluarga pelawak itu melakukan solat hajat serta bacaan Yasin malam tadi memohon semoga Din kembali pulih.
    Nazri turut meminta peminat Din Beramboi bersama-sama mendoakan keselamatan pelawak itu. Tinjauan petang semalam mendapati ramai kenalan dan rakan karib pelawak itu mahu melawatnya tetapi hanya ahli keluarga terdekat saja yang dibenarkan masuk.
    Pihak hospital turut membuat kawalan ketat kerana tidak mahu pelawak dan penyampai radio Stesen Radio Era itu diganggu kerana dia masih dalam pemantauan rapi doktor.
    Akhbar semalam melaporkan, Din Beramboi sebelum ini mengadu demam dan mendapatkan rawatan di pusat kesihatan berhampiran kediamannya di Rawang yang kemudian dirujuk ke Hospital Selayang.
    Din Beramboi dikatakan mula demam sejak Rabu lalu dan semakin kritikal sehingga tidak boleh bangun tetapi disebabkan tidak suka berjumpa doktor, pelawak itu hanya mendapatkan khidmat urut membuang angin, Ahad lalu.

    0
    0
  12. princessbutterfly says:

    ni gmbar lama ke gambar baru??

    0
    0
  13. ajuera says:

    fasha ni dh kawen ke??laen mcm je ak tgok dia ni…..
    ahhh lantak la..bkn minat pon kt dia ni…

    0
    0
  14. bungateratai says:

    sweet 26th..semoga mendapat hidayat dan terbuka hati untuk berubah..aminn…

    0
    0
  15. mia says:

    mmg jejai ni yg gilakan fasha…jd jgn salahkan fasha sorang pasal penceraian jejai dgtn nora..bertepuk sebelah tangan x akan berbunyi…

    0
    0
  16. ina says:

    lantak la nk idup ke mati ke x de pdulik la…

    0
    0
  17. mario says:

    aku suka fasha.. cantik n talented..

    0
    0
  18. maslinamansor says:

    amboi… ari tue kata tak betul…

    0
    0
  19. Geli Hati says:

    GAMBO LAMA KENAPA KUAR SEMULA BN. NAK PROVOK LE TUH.

    0
    0
  20. aku benci fasha says:

    memang ko FASHA SUNDAL.

    0
    0
    • ding dong says:

      ntah2 ko lg teruk dari fasha…huhuh….klau ko baik ko x cakap org sundal….

      0
      0
      • kOp_p3k3t20 says:

        jeles xdpt jjai tuh or jeles psl xsecantik fasha..? dah memang itu gaya hidup artis.. islam ada hari.. nampak botol dpn kek tuh..?heh

        0
        0
  21. insuraya says:

    xbaik sundalkan orang..hahahaha

    0
    0
  22. Fact-oriented Person says:

    Warkah utk Fasha…;

    “Maafkanku wahai Fasha Sandal, entah kenapa dari mula2 lagi kau jadi artis trus aku dah banned namamu Fasha..mungkin cerita2 yg ku dengar ttgmu sebelum jadi artis banyak mempengaruhi persepsi aku terhadapmu. Nak kata cerita2 tu fitnah, ada logiknya melihatkan dah berpuluh2 cerita & gambar2mu ni clubbing & what not. Arak? Heh..no komen. Bila dah rampas suami orang tu, lagi la bertambah2 aku banned kau Fasha..& aku yakin insya-Allah tak salah bagiku utk membenci wanita sepertimu Fasha…selagi kau tak berubah…”

    Yg benar,

    0
    0
    • kiera says:

      lol
      mase mule2 de blakon x tau pun pasal prangai dia
      tp tetap x minat sebab suara dia irritating gila
      bila tengok rase nk ttp tv je
      syg dia ni blakon best jugak >.<
      cume suara n attitude je hancus

      0
      0
    • Bodyguard Pasha says:

      Mcm ayat skema je..org tak buat dh ayat mcm ni cek ooiii..siap ada yg “Yg benar” tu yg x tahan nk gelak tu..

      0
      0
  23. gosipgurl_fea says:

    SUPER UGLY

    0
    0
  24. princessbutterfly says:

    xsuka………

    0
    0
  25. awekMAS says:

    apalah …

    0
    0
    • [email protected]&pet says:

      hai awekmas rindu kat ko… sihat ker skarang ni

      0
      0
  26. manjalara says:

    diorg memang dah tak dapat dipisahkan, elok la fasha kawen dgn jejai tu, lagipun diorg memang sepadan, cuma dinasihatkan fasha lepas ni kurangkan lah dgn gosip2, lbh baik awak jaga jejai tu baik2

    0
    0
  27. Piston Pecah says:

    Fasha Sandha nih dari segi bakat memang ada…cuma itulah dia…personal dia tuh susah nak nak faham sangat…adakah dia nih suka bersosial sesangat2.

    0
    0
    • dienisz says:

      menurut sumber kawan yang dok kat p.pinang, pasha sandel ni memang sosial sblm jadi artis lagi..family dia pon x kisah sangat kalo dia ber’clubbing ni..so, x kisah la after jd artis bertambah clubbing..duit poket manyak untung ma..ada sponsor lgi..hehehehe..tolong jgn saman saye..saye xde sugardaddy nk byr duit saman..oppsss..terlebey sudah..
      pstt: seronok ke masuk pub ni?? huhuhu

      0
      0
  28. ct says:

    ni foto lama ke baru..kta da xnk kwn dgn c jejai ni?! xpahem2..

    0
    0
  29. Puteh says:

    CINTA & KAWAN
    kredit -tazkirah online-

    Satu hari CINTA & KAWAN berjalan dalam kampung …
    Tiba-tiba CINTA terjatuh dalam telaga … Kenapa??
    Kerana … CINTA itu buta..
    Lalu KAWAN pun ikut terjun dalam telaga… Kenapa??
    Kerana … KAWAN akan buat apa sahaja demi CINTA!!
    Di dalam telaga CINTA hilang … Kenapa??
    Kerana … CINTA itu halus, mudah hilang kalau tak dijaga, sukar dicari apatah lagi dalam telaga yang gelap…
    Sedangkan KAWAN masih lagi tercari-cari dimana CINTA & terus menunggu .. Kenapa?? Kerana … KAWAN itu sejati & akan kekal sebagai KAWAN yang setia … kan?-?
    Jadi, hargai lah KAWAN kita selagi kita terasa dia BERERTI ….
    Walau kita punya kekasih, ..Kawan masihl paling setia.
    Walau kita punya harta banyak, …kawan masih paling berharga.

    0
    0
  30. kareem says:

    kalo tak salah aku ini gamba mgu lepas nih..lokasi adelah kelab sebelah Borneo Rainforest Restaurant milik Tiara Jacquelina..aku nampak si jejai n fasha turun dari kete lamborghini silver depan kelab tu..parking betol2 depan motor aku n membe aku..baju pon sama mcm dlm gamba..

    0
    0
  31. les says:

    Biarlah si fasha tu…. life dia biarlah dia tentukan sendiri. Dosa pahala dia tanggung. Kita jaga diri masing masing dahlah… Yang kita ni sudah sah ke akan masuk syurga nanti… dari mengumpat mengata dia, dia macam tu gak. Rezeki pun makin murah… peminat ni pandai kutuk belakang jer… tapi kalau ada berita dia nak tahu gak.. fikir fikirkanlah…

    0
    0
    • futuremagistrate says:

      mmg ar dose pahala dia tanggung, tp selemah-lemah iman adalah membenci dgn hati, kita bukan kutuk dia kaw-kaw, kita kutuk habit dia yg tak berape elok spy dia tahu yg apa dia buat tuh tak elok- mengaco laki org, isap rokok, drinking, bercampor laki pompuan, telan ubt tido sampai masuk spital…renung-renungkanlah

      0
      0
    • aku says:

      sama sepadan, cara hidup bersosial, mmg ditakdirkan

      0
      0
  32. tania says:

    eeeeeeee
    xsesuaiiii

    0
    0
  33. bawahlicin says:

    saya yakin mereka pasti pernajh melakukannya

    0
    0
  34. Zaza Muhammad says:

    kang dia dah ngaku secara ‘open’ live depan penonton lam program AC? bile ade sorg peminat tnye lam segmen kaunter AC? tuh… so no big deal le klu dia kapel2 pasni…..

    0
    0
  35. marki says:

    Fashaaa…gadis ku..muahahhaa

    0
    0
  36. mira says:

    takleh salah si wanita , da si lelaki suka,
    wat nora cari la yg lain, takyah la ingat laki yg sanggup tinggal isteri & anak kerana wanita lain!

    0
    0
  37. kun says:

    tak salah jika benar mereka bercinta atau berkawan.. masing2 single.. perkara yg berlaku dulu (penceraian).. sudah tertulis takdirnya begitu.. redhakan saja..

    0
    0
  38. Luna says:

    oitt marsha…apa ko buat tue…ceii !! ko geng FS ke skrg?? aiikkk nahh kooo..

    0
    0
  39. aku benci fasha sendat says:

    Eh korang..
    agak2 la..
    Kalau yg sakit kne virus kecing tikus ke denggi bdarah ke
    kalau fasha yg kene
    bkn din beramboi
    org ksian tak?
    ke balasan Tuhan ek?

    0
    0
  40. i3ka says:

    ada aku kesah????

    0
    0
  41. nurul says:

    kalo fasha y kena aku tak kcian pown…..lantak die lah.

    0
    0
  42. sipottolla says:

    gmbor latest ni…tahun ni dia da 26 tahun…confirm….

    0
    0
  43. Kapamilya says:

    Aq cume tgk talent dia aje. She talented,beauty and can take crowd. Terbukti dia adalah top 5. Fasya sanda u a star

    0
    0
  44. hmmm says:

    dia ni kan pelacur… murahan… berlagak mcm sial…

    0
    0
  45. kin says:

    memang dorang dah nikah la..

    0
    0
  46. raikin says:

    Patut tu ler si qabil taknak kawen fs masih gayut ngan si rizal tu

    0
    0
  47. Simpati says:

    Biarkanlah mereka Fasha…. Nanti kalau fasha dah meninggal, baru mereka semua akan melihat kebaikkan mu… puji tiinggi melangit, tengok jelah apa yg berlaku kat arwah Din Beramboi… masa hayatnya, dikutuk habis… dah meninggal… , baru tulah tunjuk simpati mereka…. Manusia kaki kutuk jangan dilayan.. Moga Fasha akan semakin sucess.. masih ramai yang bersamamu di luar sana. Go fasha go.

    0
    0
    • original says:

      jgn samakan fasha dgn arwah din beramboi..
      fasha idup tak berlandaskan agama..citer psl kburukan lbih byk drpd kbaikan. idup or meninggal takkan ade beza..org dh benci tetap benci!
      Dia tak pernah berubah atau cube jage imej..saper nak tunjuk simpati kalo dia mati kalo idup perangai mcm pompuan sundal?

      0
      0
      • ina says:

        sgt setuju..tlg jgn samakan fasha n din beramboi…jauh berbeza…haishhh…. al fatihah utk din beramboi..to fasha…bawak2 r insaf…jage r martabat wanita islam..jangan memalukan diri sendiri dan menjejaskan nama wanita islam lain…sungguh tak bertanggungjawab… -nasihat ikhlas dari seorang wanita islam..

        0
        0
  48. Love says:

    Aku minat Fasha dari Nora… Nora lakonannya tak kemana… lain lah Fasha.. Semua pakej lengkap… Jejai pun sayang gila kat dia… dah reject pun, masih tersorong sorong lagi… kalau aku jadi Fasha, aku on jelah. Makin org benci dia, makin laris dia. Wartawan pun tak leh jatuhkan dia… malu sendiri. Dulu cakap wartawan boleh jatuhkan artis. Tapi sekarang sudah tukar versi, artis yang jatuhkan diri sendiri. Dah malu lah tu..

    0
    0
    • access denied says:

      aku pown…fasha mmg pandai act..tp kehidupan peribadi dia, aku xnk komen lebey

      0
      0
  49. Love says:

    Fasha tak dapat qabil, dia pun tak kisah… qabil je yang meroyan lebih.. tak gentlement langsung.

    0
    0
  50. artis terdedah says:

    cam bangsat la fasha ni..menjatuhkan martabat artis wanita.. pu****k betol la..

    0
    0
  51. bazooka penaka says:

    bile lar plak fasha nie laris..x laku ada lar..
    fasha nie dh jatuh..mcm2 hal lar minah sekor ni!! sume yg org x bekenan..gedik!!!
    dgn zamarul pun nk menggedik..mmg sah fasha nie minah murahan..kalo x takkan kiantoi gi becuti ngan jejai dlm melodi. ermmm…qabil x meroyan tp dia yg reject fasha. tlg bace paper yer pminat fanatik fasha! jgn meroyan fakta yg slh ok!

    0
    0
  52. lolcats says:

    toink…toink…katak puru.

    0
    0
  53. AkuBukanlahSuperman says:

    DEAR FASHA SANDHA..HAPPY BESDAY TO U.. NO MATTER WHAT PEOPLE SAID ABOUT U..JUST IGNORE… TAK PAYAH FIKIR LA.. ABOUT U AND JEJAI… TAK APA, KALAU DAH JODOH TAKKAN KEMANA. PEDULIKAN APA SAJA ORANG NAK KATA ABOUT BOTH OF U. KAWAN2 I TAU… JEJAI YANG SUPRISE BIRTHDAY PARTY FOR U IN SUNWAY… BUKAN U YANG MINTAK… SEMUA ORANG KAT SITU PUN NAMPAK.. SO JUAT PEDULIKAN ITU SEMUA… AND BE HAPPY. LIVE LIFE FASHA.. KAMI FROM SABAH WILL ALWAYS SUPPORT YOU

    0
    0
    • original says:

      haha..leh tau katner dan konon semua org nmpk tau psl suprise birthday party..iyo larrr..nmpk sgt pminat fanatik fasha yg tak tau per2 tp saje nk back up fasha..lol!!!
      tak pegi becuti ke bangkok lagi dgn jejai ke fasha?kan kat m’sia asyik kantoi aje..lalalalalalala

      0
      0
  54. pewwwittt says:

    eeeee…sosialnyeerrr..tak takut mati ker

    0
    0
  55. bocor burger says:

    halaaa…..klu kuar je gambar fasha ni, lokasi mesti kat party, clubbing.

    0
    0
  56. love says:

    Wahai ahli ahli syurga…Teruskan mengutuk kalau mengutuk boleh membahagiakan hati korang… ,

    0
    0
    • bazooka penaka says:

      tahniah krn anda menyokong ‘ahli syurga’ yg bernama fasha sandha.. hahaha

      0
      0
  57. roti says:

    SAYANG TUL RIZAL KAT FASHA… KAMI BUKAN FANATIK FASHA, TAPI BENCI DNGAN ORANG YANG SUKA MELEMPARKAN KATA KATA KESAT KEPADA ORANG LAIN. KEPADA FASHA, LINDA ONN DAN YANG SENASIB DENGANNYA, TERUSKAN PERJUANGAN, PEDULIKAN ORANG YANG SEMEMANGNYA CEMBURU DENGAN KEJAYAANMU. . MASIH ADA INSAN LAIN YANG MEMINATIMU.

    0
    0
  58. julie says:

    ni pix lame kot.. setahu aku die rmbut pendek..tk taula.. urm…pade nara.. tlg jgn terlalu bukak citer die.. bg die rehat n sebarkan imej positif lak.. die pon bkn jahat sgt.. de ramai lg yg jahat.. tk kan pasal nora danish sume banned die.. dgo citer sbelah pihat tk gune..bkn die sorang je sexy.. majority artis.. cube wat citer yg bek ttg artis.. sejuk je bace.. ni wat owang benci sesame sndiri..

    0
    0
    • kawan Nara anak makcik Tipah says:

      kalo si fasha ni buat amal, pihak wartawan lagi suka dan jaja cite dia beramal..contohnye dia sambut besday kat umah anak2 yatim ke, x pon jejai wat birthday party kat umah orang2 tua ke, lagi bagus..ini x, da asyik kuar cite buruk je ttg dia..wartawan pon buat la keje diaorang..kita x boleh nk salahkan blogger atau wartawan…xkan wartawan nk sorok perangai artis..kalau wartawan atau blogger x tulis pon, peminat sekarang mesti boleh dapat cite ni gak drpd sumber2 terdekat..diaorga bukan duduk kat US..kat malaysia ni gak..p pasar malam berdua pon mesti jadi isu punya la..dulu fasha pernah diblacklist oleh wartawan coz sikap dia..tpi dia akui silap dia..kita pon x sebelah mane2..tp life fasha ni memang macam ni kot..xpe la, mase akan merubah segalanya..cheeewaaahhh!!! pewitt..hehehehe

      0
      0
    • ape daa.. says:

      rasanye dlm pic ni, nara x ckp pape yg negatif pn psl diorg.

      0
      0
  59. pizza says:

    Hihiii, yang backing si FS ni, aku cuma bole cakap, x kena buku dgn ruas lagi. Try la mintak pd ALLAH utk rasa apa yg ND dah lalui akibat perbuatan FS. Tengok skit, tergamak lagi tak ucapkan selamat maju jaya pd FS?

    0
    0
  60. original says:

    org benci fasha bkn sbb dia rampas jejai n seksi aje.. tp prangai dia yg kaki mabuk, clubbing, smoking, kaki propa smpai wartawan boikot..bykkan membace kalo nk tau prangai sbnr fasha.. kalo stkt dia seksi n prampas org xkan benci dia smpai camni..website benci fasha dpt sambutan giler2. Kami bkn bodo x tau menilai antara realiti dan nyata..

    0
    0
  61. original says:

    org benci fasha bkn sbb dia rampas jejai n seksi aje.. tp prangai dia yg kaki mabuk, clubbing, smoking, kaki propa smpai wartawan boikot..bykkan membace kalo nk tau prangai sbnr fasha.. kalo stkt dia seksi n prampas org xkan benci dia smpai camni..website benci fasha dpt sambutan giler2. Kami bkn bodo x tau menilai antara gossip dan realiti..

    0
    0
  62. sirna says:

    macam botol arak je depan kek tu….

    0
    0
  63. aku benci fasha says:

    kawen jelah kalau dah x tahan sangat daripada wat maksiat.sudah2 lah wat dosa tu.fasha ooo fasha…

    0
    0
  64. chiara says:

    close-up cam kenal jer botol tu…

    0
    0
  65. lili says:

    botol aper tue

    0
    0
  66. Too Much says:

    Ni memang gambar terbaru Fasha Sandha.
    bukan gambar lama. confirmed!

    0
    0
  67. betty says:

    walaumcmmanapun sampai skrg fasha xkahwin2…pelik? mungkin dia cuma stok geli2 aje kot….

    0
    0
  68. aimizulaika says:

    mcm couple je………….

    0
    0
  69. Naura says:

    Xyah risau la semua yer, dorang now dah jadik hasben n wife dahh..semoga bahagia selamanya dan dapat anak yang comel2 cam fasha yer…:))

    0
    0
  70. Lalu says:

    uik..dah besar2 pun sambut besday ag…

    0
    0
  71. sayang fahsa~~~ says:

    hi….fasha…hrp sihat yer..cantik owh..mesti fasha da bc sume komen2 ni kn..hi3..tpi xpe lh..sume yg komen fahsa kat sni bukan benci pun ma fahsa..krn prihatin dan syg ma fahsa lh durg komen..hi3..ku tetap mjdi peminat mu no1..so sweet n pretty gurl~~~ambk tguran tu utk mprbaiki diri..xde stu manusia pun yg sesempurna pencipta kita..hi3..luv u FASHA SANDHA~~go~go~go…pretty gurl~~

    0
    0
  72. saidah nafisah binti abdul aziz says:

    hai..ini saidah. fasha sandha kiut2 untuk ally

    0
    0
  73. wateve says:

    fasha sundal (fasha sandha) . .

    pe ar laki uh , dlu bini pnye cun melecun g cerai kn .

    nk gk kt pmpuan cm e . . ad0y

    0
    0
  74. oppppsssss i'm gorgeous :) says:

    i’m the one of fasha fans a long time ago but it is totally different now when she’s doing bad thngs to kak nora…i love kak nora so muchhhh!!she’s so shuweeeet!!tomei sgt taw!!i was so upset with fasha…huhhh too many bad thngs that she do..to kak nora im alwys with you :)
    to kak fasha please do smthng to ur fans…

    0
    0
  75. syamira says:

    kak fasha kalo xda kontroversi..kmpom dpt anugrah stp taun mcm siti…
    kak fasha cntek..sila cari org yg hnsem sikit…nper la bila ade duit bnyk, smua dpt..mcm si jejai 2…adeiii..
    1 lg..udah2 la gaduh dgn kak nora..korg kn pmpuan…malu je….jejai adalah laki2 yg plg bruntung kat malaysia…

    0
    0
  76. notnot says:

    hal mereka la.apa mau sibuk2.kita sndri pn blm khawin lagi..1hari nt kita ada anak sndri jg…sndri pun tak pasti lagi anak nanti sdh besar jadi apa…jgn terlalu mengata org.cukup kita dngr kita doa jak…

    0
    0
  77. ayu says:

    aku tetap suka fasha..cantik dan berlakon pun best….memang jejai dh gila2 kt dia.nk kata apa lg,penceraian ngan nora danish tu dh tertulis,bior je la dorg kwin….yg korg sbuk apsl????tk da la bruk ngat muka jejai tuh.yg korg mrah benor npe??jeles ke hape????mcm la nora danish tu baik sgt ???yg korg beria2 nk salahkan fasha…huh..

    0
    0
  78. net net says:

    aku tgk si jejai tuh tak laa hensem….buteee klu ada org ckp dia hensem…tapi klu tak hensem pun..baik budi pekerti dh jadi kategori hensem jugak…tapi masalahnya..dh mmg dia tak hensem…tak kan nak cakap hensem gak….tapi klu poket hensem aku caya gak laaaa…..hidup diatas kesenangan mak pak..bole laa klu setakat org biasa2….jgn kata fasha…myanmar dukung anak mintak sedekah pun wat derk jew kot….huahuahuahua

    0
    0
  79. sasuke says:

    si perampas laki orang ni aku x tao ble nk insaf….mrepek je pompuan gni…x sbr nk tgu fasha sambut tarikh ‘mati’ seronok jgak aku dgr,,sejuk industri seni lau minah ni berambus tanam diri,,,,=)

    0
    0
  80. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  81. Leslee Radle says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  82. ainaa eryna says:

    erk , menyampah tol tengok si fasha nim . gedikk nux mampus . bajet cantek ah 2 . muka cam sial jer aku tengok !

    0
    0