Written by AbangNara | February 1st, 2010

fasha sandha hisap rokok

Fasha Sandha. Satu nama yang sentiasa penuh dengan kontroversi. Kontroversi dengan Facebook I Hate Fasha Sandha, kontroversi gambar mesra dengan bekas suami Nora Danish dan hari ini kontroversi gambar Fasha Sandha hisap rokok. Katanya gambar nie diambil semasa sambutan hari jadi Fasha Sandha.

Kami taknak salahkan Fasha Sandha kerana merokok. Kami pun ramai jugak kawan-kawan perempuan yang hisap rokok. Cuma nasihat kami kepada artis-artis Malaysia nie, kalau boleh janganlah amik gambar time tengah hisap rokok ke, pegang botol arak ke, menari tak ingat dunia ke. Anda tue tumpuan ramai. Jadi berhati-hatilah dengan kelakuan anda.

Lagi gambar Fasha Sandha dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan ZonArtis.

fasha sandha hisap rokok

fasha sandha hisap rokok

162 responses to (GAMBAR)Fasha Sandha Hisap Rokok Dengan Machonya

  1. miss annur says:

    buruk nye rupa pompuan merokok..

  2. miss annur says:

    yeay!! bangga plak first time dpt jd 1st komen..

  3. miss annur says:

    x minat la minah ni.. perangai mcm taik.. lurah tu dalam btol..

  4. bungateratai says:

    loh..ingat kan da insap…

  5. yula says:

    fuyoh……
    mcm2 hal
    lantak hang la nk isap pa pon

  6. starrzz says:

    tah pape je minah x ingat akhirat btollll!!!harap muka je lawa tpi perangai masyaalllah …..bwat saudari fasha sanda ingat2 lah mati n allah….setiap perbuatan pasti ada pembalasan ……………………………………………………….jagalah adab bukan hanya anda seorang melayu,tapi hanyakerana andaseorang yang beragama ISLAM…..

  7. jenna says:

    tp bila time org interview…ckp lembut..heh huh hih…pijak semut pun x mati…bila melalak malam…sebijik cam jalang….hisap rokok..baju seksi…ish

  8. maria says:

    xde makna nye kalo muka lawa,tp perangai buruk..honestly,xbagus n xmanis kaum hawa merokok..hrp2 fasha berubah ke arah yg lbih baik n positif..but so far nmpak nye fasha mcm selesa n bangga dgn segala kontroversi..

  9. azza says:

    Pelik la Fasha ni… suka buat sesuatu yg memburukkan imej artis…

  10. zz says:

    ntah apa-apa minah ni…….siap ada botol arak lg….

  11. kakak says:

    mcm pompuan sundallll

  12. Cik Mah says:

    Hmmm….x suda2 hal minah nie. Tapi nk gambar baru ke lama? bkn skang rambut Fasha pendek ke?

  13. bean moreno says:

    minah ni memang ade skit mental prob la agaknya…makin terukla plak….

  14. tambah sikit..bila wartawan terjah nyatakan yg beliau bukannya pakai tdung yg sebenar, slamber je Datuk CT ckp jgn ikut dia…dia tahu dia tak pakai tudung yg betul sambil menunjukkan jari kepada beberapa org wanita (remaja) di hadapannya yg memakai tudung dgn sempurna.. dan di sambung : ikut mcm mereka..jgn ikut macam sy..

    oh artis..

    • jane says:

      itu org bodo punya cakap…..

    • minah bibir merah says:

      yele…ct tu buat statement bodoh…

      • Geli Hati says:

        BILA KITA MARAH CT KATA GITU PEMINAT CT BACKING GILER2 KATA KITA PHD LA. X SEDAR KE SI CT TU DAH MENGHINA ORG PAKAI TUDUNG CARA BETUL.

    • AnneDeSilva says:

      yekew??
      bodo punya CT..
      dia ckp kat mana??
      dalam tv ke?

    • Clipkertas says:

      eee….. bodoh punyer statement….
      aku skrg nie, klu dgr lagu die jerk,,, cepat2 dan sepantas kilat aku tukaq!!!
      huhuhuhuuu

    • BumbleBee says:

      ishhh…. tp minah ni ramai back-up… x betul pun back-up gak…cmner.

    • manjalara says:

      dato’ siti tu bodoh tak reti nak jwp soalan wartawan, aku tgk smlm bila wartawan tanya mcm tu dia dah panik, terus buat ayat cover tunjuk budak2 yang pakai tudung kat depan dia, nampak sngt dia bersalah,dulu nak tunjuk kat org luar yang dia ni ckp serba bikin, last sekali mcm artis lain juga tak tetap pendirian, apatah lagi senjak kawin dgn dato K perangai dia dah smcm, elok la kwn dgn KD

      • Geli Hati says:

        AKU PUN MARAH JUGA DGN CT KATA GITU. CAM HINA PUN ADA CAM PERLI ORG PUN ADA.

        • ko pn same says:

          bongok la korang ni sume..betulla ape die cakap, dia pakai tudung x betul so jgn ikut contoh die, ikutla contoh org yg pakai tudung betul2..ape salahnye statement tu?
          lainla klu die kata ‘cara saye pakai tudungla yg betul so ikutla saye’ barulah bole korang kate jawapan die bodoh seolah2 menghina pemakaian tudung
          korang tu yg bodoh

  15. affa_anis says:

    kalau depan tv, cakap dengar x dengar je. budget lemah lembut. bila off screen, x padan dengan rupa. inilah artis2 kita.

  16. cintaqaseh says:

    semoga fasha berubah…urmmmm

  17. budakbiru says:

    giler nampak longkang dengket tu…

    sib baik aku bukan kaki kelabing…

    p/s:dulu kaki joget lambak jer hahahaha

  18. ^.^ says:

    btol2..itu budus nye ckp. Cayola fasha, gue respek lu, mmg idola gue sepanjang zaman. ^^

  19. fatin says:

    wah arak…agknye kehidupan artis mcm nie yek..teguk arak cam teguk air paip je..

  20. yaya says:

    waaaAA…lawa tol lurah berapi tuuuu..mzt da rmai yg xplore kn…

  21. sitikus says:

    wow…rokok tu takpe lagi kot, yang botol byk2 tu ape citer… tp comey la ble isap rokok tuh..hahaha

  22. Zark says:

    isap rokok kemudian isap ganja dan bila dah khayal isap ehemmm pulak…

  23. ???? says:

    KENAPA ARTIS KAT MALAYSIA NI
    APA DAH JADI
    NAK KATA KAFIR, SAMBUT HARI RAYA
    DAN BUKANNYA KRISMAS
    HUKUM HAKAM DIBUAT MAIN2
    MCM DAH TAK ADA AGAMA DAN PENDIRIAN
    DEPAN WARTAWAN LEMBUT TUTUR KATA
    MALAM2 MACAM PEREMPUAN JALANG
    SUNDAL..
    SUNDAL TAKPE LA JUGAK, SEBAB BERBAYAR
    DORG NI BAGI FREE KAT ORG LAKI PUN TAKPE
    APA NAK JADI NIH..????

    NAK KHABAQ KAT KORANG
    DULU MASA KAT SEKOLAH
    FS NI MEMANG SORANG YG LEMAH LEMBUT
    BERBUDI BAHASA, DAN TERTIB ORANGNYA
    BILA DAH JADI ARTIS
    MACAM CULTURE SHOCK
    TAK SEDAR DIRI
    TAK INGAT DUNIA
    NAK MEROKOK NAK MINUM
    LANTAK LAAAA FS
    TAPI JANGANLAH TERLAMPAU BANGGA
    MAK BAPAK DAH TAK BOLEH NAK KATA APA
    SEBAB FS NI BANYAK BERBUDI KAT FAMILY
    BELI RUMAH BESAR
    FAMILY PUN DAH JADI ORANG KL

    NASIHAT….
    INSAFLAH FS

  24. BlackBerry00 says:

    ni mesti kes
    frust tak dapat jantan…huhuhu
    kesian kat ko fasha….

    • ape ni? says:

      macam haram je jawapan tu..apepon..merokok ni memang xleh halang..da die nk jadik cam pompuan J####ng..lantak pi la..ade mate dan otak..bek ikot..rosak pi jahanam la..aku senang je..sape jadik peminat die mmg bodo la..minat sb lawa..lawa ke???uwekkk..

  25. mia says:

    biarlah dia..kmu maki, marah sbb dia artis tapi kamu x tau luar sana ramai lagi org islam dan melayu yg hancur…porah…kerja mengomel.

  26. komputer_lembab says:

    gambar no2,mata FS dah merah…hu3,so faham2 la ye……

  27. AnneDeSilva says:

    apa nk jadikkk…..

  28. nana says:

    mmg dh tau lama dah prangai FS ni.satu penang dh tau la…x yah la nk wat baik..blah la wei

  29. IngatMati... says:

    `Kami taknak salahkan Fasha Sandha kerana merokok. Kami pun ramai jugak kawan-kawan perempuan yang hisap rokok’….plis, plis, plisssssss…. jgn bagi statement mcm nih…nampak sangat yang u all menghalalkan perkara yang dah terang2 haram di sisi islam….confusing…kenkadang beautifulnara ni mcm islamic ttp kenkadang mcm jahil pulak…

    • sha sha says:

      betull betull

      • yana says:

        laki mrokok x de plak korg komen..
        x pnah aku dgr rokok halal bgi laki..
        laki pmpn,due2 dpt dose..
        jdi encik/cik ingat mati,ko g nasihat 2.9 juta prokok laki dri 3.1 juta prokok di malaysia ni skali tau..

        • anti paknara says:

          hahaha. korang taktau kisah si pakcik nara korang ni.. mmg jahil & tak ensem yg sudah pasti..
          bukan lagi jahil, kafir, munafiq,,semua pun ada.. :)

  30. nana says:

    dah tau lama dh prangai buruk FS ni..satu penang dh tau.x yah dok wat baik la wei

  31. May says:

    jd KUTUK org lebey2 tu halal lah??????ada pahala????hahahahaha…anyway i tetap suka Pasa Sanda ni karena mmg sjak beliau masuk arena seni pon aku dah soka.Dan olih krn bliau tak knl aku dan tada pa2 mslh ngan aku, so i still o…kkkkkkkk ngan pesa sande ni…

  32. May says:

    org mesia ni dah terkena jangkitan penakit kaki pengutuk.

  33. Clipkertas says:

    wah.!!!!! trsenyum lebar kwn2 iblis tu…
    kat tempat yg plg baik…..punyer tempat syaitan tu…
    jgn komen FS jerk…. komen sekeliling gak….
    smue tu kepale dah biolll… bab dah kene air kencing syaitan tu…

    dunia…. dunia….. insaflah insan yg brname manusia…
    huhuuu

  34. nurul says:

    smga brubah…..amin…

  35. sakura says:

    monink kwn2

  36. junnosuke nezharyo says:

    hi geng???
    mner yg lain???

  37. i hate fasha says:

    eeeee rokok tu dh la satu hal cube tgk gmbr 1st tu arak bertabur…ade ke celeb bday dgn keadaan cmni…org ptotntye bsyukur sebab umo dipjgkn…buat knduri ksyukuran ke ni x berparti soSIAL cmni…xingt akhirat lngsung!!!

  38. Zaza Muhammad says:

    gambo lama nih… aku penah tgk kat blog lai, baju sama just posisi lain je… mmg tol dia ngaku merokok tp bkn heavy smoker. apa pun merokok merbahayakan kesihatan, especially ppuan, ble mengganggu kesuburan dan klu preg leh ganggu janin so selain jgn merokok jauhi gak asap rokok…

  39. IngatMati... says:

    kawan-kawan beautifulnara pun ramai yg isap rokok?..biar betul…dah terang2 rokok tu haram, kenapa nak halalkan…ingat mati woi…!!

  40. wieda says:

    dah melalutlah 2 fasha…

  41. nta ape2 ntah says:

    apela minah ni buat smpai merah mate nye..hisyhhh..
    kesian dia…ni la jadinya if social life terlebey sudah…

  42. bazil says:

    patut la yg bawak kuda 2 pun lari xnak kat fasha ni…
    wat malu keluarga je…hehehehe

  43. manjalara says:

    fasha hang jaga la tingkah laku hang skt, org luaq byk dah meluat kat hang, jgn la dok kontroversi baru, hah la ni keluaq gambar hisap rokok pulak, entah2 esok keluaq gambar hisap lain pulak, mcmana tu, tingkah laku hang dah teruk sngt dah

  44. manjalara says:

    cuba cari dalam you tube , may be ade yg download

  45. kuntoss says:

    alaaa releks la…baru isap rokok…fasha boleh isap macam2… kan fasha kan…apasal kalau artis isap kecoh..orang lain pun isap juga…

  46. miss nina says:

    jgn kutuk org lebih2..tegur secara berhemah..nk tegur biarlah sbb niat nak suh die berubah..bukan saja2 nak damn die.aku pun x minat fasha nie..tp if kite duk sibuk kutuk org..tup2 nnti diri kite sdiri yg jadi mcm die..x pun anak2 cucu kite nnti yg kene..tu pglaman yg aku pnh tgk sdri terjadi kt org lain..

  47. unicorn says:

    ciri2 yg perlu ada utk adi artis:
    1. isap rokok
    2. tonggang beer
    3. clubbing(sambil ambik gambar)
    4. dikelilingi member2 clubbing yg lebih mantap(mcm yg rambut blonde kat atas)

  48. naim says:

    so lau dia ckp mcm tu korang mati ke?,btl le ape yg dia ckp tu jgn ikut cara dia ikut le cara brtdng yg smprna dh dia blm brsdia lg bak kt org seru lum smpai.. artis veteren rmai gak yg x pkai tdng dato shrifah aini,seniwati mariani,norlia ngani dan rmai lg kn.. so aku rs tak ada ape2 msalh pn.. at les dato ct brslendang..

  49. cik jiji says:

    klu org meluat…jgn la marah…mmg ko mengundang kemeluatan peminat wahai cik FS..

  50. fuhhhh yoooo…

    perghhhh pelh perasaan mak bapa diorg kn?

    ish2…skali terkucil hati mak bapa mlihat anak cmtu perghhh dpt dosa tuuu…ish2…lglh mak yg menitiskn air mata kerna keburukan anaknyer…ish2…

  51. misscasanova says:

    Apa macam x stress….dia tunggu orang meminang tapi tak ada yang datang …sedihnya …

    Tapi dia tu memang cantik ….cuma perangai tak elok kaki rampas suami ….

  52. Geli Hati says:

    RAMAI ARTIS WANITA HIDUP ROKOK. ARTIS FOFULAR PUN HISAP ROKOK SALEM LAGIK.

  53. JULIASANDRAA says:

    Nafsu mengatakan perempuan itu cantik atas dasar rupanya. Akal mengatakan perempuan itu cantik atas dasar ilmu dan kepintarannya. Dan hati mengatakan perempuan itu cantik atas dasar akhlaknya

  54. betty says:

    artis malaysia!!!!

  55. vee says:

    apa nk jadi dgn fasha ni,..lps satu2 dia wat…smpi bila tu…mak dia xkn diam jer tngok anak dah smpi jd camni..wat la tindakan perintah bkurung ke…

  56. kailah says:

    okok 2 xsdap sngat . nk lg sdap meh isap pelir aku .hahaha . bodo pnye pmpuan !

  57. kurus says:

    hellloooooo….dia cakap salah ke betul?

  58. xoxo says:

    eeeeeeee pompuan ke laki ke sumpah burok kalau isap rokok! yukss

  59. jinggo says:

    hisap rokok hidup lagi best

  60. fifi says:

    kak fasha i like u then when i saw u hisap rokok i hate u
    !!!!!!!!!!!!!!!! i dnt like u 2 hisap rokok. tk manis dipandang orng. akak ley tk stop hisap rokok. i want to like u more like my own sister

  61. pelik tapi benar says:

    ‘Kami taknak salahkan Fasha Sandha kerana merokok. Kami pun ramai jugak kawan-kawan perempuan yang hisap rokok’…. korang kata psl artis kuarkan statement mangarut tahap cipan.. korang pun sbrnya sama 2×5.. paku dulang, paku serpih kata org.. korang lagi lebih…tau x korang cakap mcm k*li*g. buat kenyataan yang tak masuk akal macam kat atas tue. Rasa nak terajang je.Cakap macam orang tak ada akal. d sbbkan ramai kwn pompuan korang mrokok, korang cover.. wehh deh.. malu la sikit…

  62. SP says:

    Eh, tolong lah. aku paling tak suka, kalau orang melayu nak jatuh kan bangsa sendiri. dalam agama kita tak ada pon ajar sruh buat mcm ni. its her life, and she can do wht she wnt to do. as long she’s not bother ur family. pls lah dude, kalau tk ada dia, tk ada hiburan lah dlm industry seni. think wth brains, not ur but. and btw, engkau siapa nak judge dia? engkau dh ckup sempurna? sendiri fikir lah, kau tulis, sggp crk gmbar dia siap post ni, kira baik lah? nak sedar kan org, bkn mcm ni bero. salah.. ppl nowdays useless.

    gentle gua mmg tk fhm dgn org zaman sekarang.

    Macam mana bangsa melayu nak maju kalau bangsa kita menkatuh kan bangsa kita sendiri?

    LOL!

    Get a life lah bero.

  63. ya Allah selamatkan lah perempuan ni.

    bagi la support pada dia..aku tgk dah mcm tak tentu arah.

  64. ganyang says:

    meh isap kote abg!!!

  65. faz says:

    die bkn ape nk maintain kurus…korang jgn salah anggap…so sesape yg nk kurus, rokok lah byk2 smpi mati…

  66. ibnusiman says:

    senang je bg fasha utk peminat nak suka ko balik,perbaiki cara pemakaian ko tu..terlampau seksi sgt…setakat isap rokok tu ramai artis pompuan yg isap rokok…..pakaian fasha terlalu seksi…ape yg ko nak tunjuk?????

  67. jangnara says:

    um dah sangap sgt kasi isap batang kang!!haha

  68. rosek says:

    ala biar la fasha dgn imej dia… aku suka cara dia… fasha cantik sgt… fasha mmg artis yg menjadi pujaanku

  69. syasya says:

    Si dia ni bkn hisap rokok je…. laki org pun nak kebas…. knp lah dia mcm ni…. sebenarnye aku minat kat dia… tp krn dia perangai cam ni… kecewa akuuu….

  70. rana says:

    i like fasha sanda becausa fasha is a beatiful girls

    • selirve says:

      saya harap fasha sandra berubah buat kali nie k………. amin…………..!!!!!!!!!!!!!!

  71. wat eva says:

    benci gla fasha sanhda tu..
    arp muke je…
    tp prangai cam haram….

  72. pAau+ says:

    mke fasha sbanrny ayu taw . . lw dy uba pgai dy grnti rmai nak kat dy . . fasha isap rokok ney nak dpt ank merah kewk??? lw nak dpt ank merah isap lar lagi rokok too . . . lw boleh hbes kan 1 kotak too dlm 1-2hari. . . baru boley dpt ank yg lagi merah taw . . SELAMAT MENCUBA ! ! ! !

  73. lady gagap says:

    ni bkn PEREMPUAN beb , ni BETINA !

  74. mia reza says:

    cun si0t!!!!!!!!!!!!!!!!!

  75. yati says:

    tak payah lah mengata orang…entah betul entah tidak….dia hisap dia tanggung..kau orang sibuk tu apasal…

  76. ramli says:

    XBOLE BERBUAL PSL UKUM AKAM AGAME DGN ORG SPT DIA(FASHA)..GOLONGAN YG KUFUR,AKN MGATEKN N MGHALALKN APE SJ..JWPN STEREO TYPE,SP YG TH SP YG MSK SURGE N NERAKA…KLU DA BENDE YG SENANG XBOLE NK WAT,AA NERAKA LA JWBNYE..NGUCAPLA WAHAI FASHA….INIKAH DIDIKAN YG U DPT DR KEDUA ORG TUA U???WHAT A SHAME GIRL…

  77. deen says:

    muka ok tp manner…out

  78. apa2 ajer says:

    Muka cun tapi mulut bau busuk daaa… Nanti belum tua gigi dah berkarat ngan asap rokok tu..

  79. SIOT says:

    TOK T PUN HISAP ROKOK SALEM LAGI

  80. hothotheat says:

    alahai….ak pon mrkok gak..tade la na menayang cm die nh time pose pic..uplod ka fb ke ms…
    cm bagos2 r die nh

  81. hothotheat says:

    ahai…dlumse mule2 na up jd artis bkn men lg ckp dlm metro …na bela nasib mak y di tngal ayah…
    hampeh..bile da knl dunie…sume porak la…

  82. Firdaus says:

    Orang yg x ingat ALLAH, akan buat perkara yg x elok……kita boleh simpulkan bahawa FS mmang x sembahyang..Walwahualam….ALLAH berikan kita rezeki ttp mengapa kita gunakan utk keburukan…ALLAH BERIKAN kita akal utk berfikir ttp kita menggunakan ke jalan jahanam….fikirlah wahai artis zaman sekarang…Ingat siapa yg MENCIPTA kita…ALLAH sentiasa berada di sisi kita jikalau kita sentiasa mengingati Nya dan sering beramal soleh.

  83. lantaliban says:

    mls nk ckp byk2 wat dosa je.. dpt kat aku mmg aku wat video je stle.. so 1 malaya leh tgk aku dan dia huhuhuhu .. renong2 fikir2 karam sing wilia tv333333333333333333

  84. anis says:

    sy mmg kureng ngan fasya..meluat nguk die duk ganggu owg..

  85. i’m not smoking…but in this pic i can see she is smoking….

  86. sazali says:

    selain rokok u hisap apa?

  87. fashahater says:

    nilah artis paling murah,paling sundal,paling tak tau malu,paling segala mcam paling yang pernah aku jumpa wujud dalam industri tanah air,atau mungkin paling hampeh kat dunia…jangan lupa kat azab yang dah tearng2 untuk kau yek fasha sundall

    • Fasha Sendat says:

      saye setuju … kesian kat mak bapak dia… ni bukan nak mengutuk or buat fitnah.. tapi dah terang2 dia buat… siap bagi semua org tahu …. isk isk isk

      • leqa says:

        btol aq s0k0ng k0 100 pratus …. mmng x malu p0n fasha uh , msti mak bapak dye malu dpat ank cm uh …..
        FASHA X TAWU MALU !!!!!!!!!!!!!!!

  88. adam says:

    perrgh…teruk btl..
    xsdr diri,xtw malu…

  89. Fasha Sendat says:

    dah le buruk … mendedahkan yg buruk pon satu hal jugak… budak FS ni mmg penuh dengan tipu helah… PLASTIK – kalau perempuan… dia jalan langgar2 … kalau dengan lelaki … dia jalan pijak semut pon tak mati!

  90. wana says:

    heh,,minah kalut….usik cket pun da mlatah..time dye usik laki orang tgah bini ngandung…lepak je minah tu jge air mke…jntan pun same je…gatal ****** nak bebini lebih…tringin ngn fasha lak toh…ish3..aku lau bg free fasha tu,,,sumpah tak pandang………..

  91. sasuke says:

    huh…FS wei…baju tshrt kat pasar longgok 2, lime helai RM10……………….murah sgt….x de duit ke nk beli baju yang senonoh……xde duit beli yg mhal..budle ade….

  92. ibnucasillas says:

    ciri2 belen..isap rokok

  93. upin!!!!!!!! says:

    hrap muke jer lawa p prangai mlebihi beruk hutan….dh hsap rkok bnda len pun leh isap g!!!!!!!!

  94. sumpah , benci gile kat fasha . sumpah benci , benci sgt . gedix nya pompuan . sian nora danish yg kiut
    miut tu . and thanx to tiz zaqyah sbb buat fasha bengang . HAHA

  95. mawar_berduri88 says:

    skati ko la……………dh bsr kn……………..

  96. im says:

    x tau nak komen apa dah…orang pu dah tau dia sedia ada teruk…bodoh n x sedar diri..

  97. rio says:

    mcm betina sial

  98. $$$$ says:

    yg korg sbuk2 tu psl pe?lantak la die nk wat pe?org mrokok x semestinye jahat.yg x merokok pn ade yg jd j######.2 kn hak msing2.

    • leqa says:

      mmng la hak msing2 …. tpi kalu p0mpuan isap r0k0k nnti owang g0l0ngan BOHSIA …msti d0rang x nk an klau owang pnggil dye cm uh …. urmmmm ….. apalah ……

  99. minah solehah says:

    x baik merokok mmbhayakn ksehatan!!!

  100. leqa says:

    fasha nie hrap jew muka cntik tpi , pranggai cm pew entah …. sedar ar skit fasha uh p0mpuan bkan lelaki …. cba tunjuk skit agama uh …. klau owang bgi nasihat bkan nk dngar , slalu sngat ikutkan aty ….. MENYAMPAH AQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  101. amieza says:

    fasha n sbenaryer sosial artis sekrg kalu xbuat bnde2 plek mmg xsah!!nk cari keunikan katakan huhuhu…minah nmmg cntikkkk tapiii sayg perngai xberapa elok sangt lahhhh knape erk??lembut luaran dalaman ntahh pape!!meluatttt yerrrrrrrrrr

  102. nur afiqah says:

    buat perangai lek lok , nanti kenduri kahwin orang kampung tak mai .

  103. mira cute says:

    wahai fasha, lebih baik cik brtaubat

  104. mira cute says:

    hai,cpe nk jd kwn dgn cye sila cari nme cye..

  105. kimcynic says:

    Meh rokok sebatang!!!!!

  106. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

  107. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

  108. PuTeRa AzWaN ShAfArIzAl... says:

    patutlah org bnci kat ko…
    dsbabkn prngai ko 2…
    mlampau dh trlbh had dh 2..
    insaflah…
    ingtlah sma dnia.,..
    ksian makbapa ko…
    dh la prngai mcm iblis…
    patutlah blog nie pnuh ngn komen psai ko la….
    aq skong tiz zaqyah krna wt dia hot giler…
    pdan mka ko…
    btina xtau mlu!!!!!!!

  109. miss iena says:

    x heran leeeeeeee………..hisap rokok.
    rokok jejai pun die hisap jugak…….oooppssss!!!!!!!!!

  110. tee says:

    ompuan cmnie jejai nk wat istri??
    bute ke hape??
    benchikkkkkkkk sggh tgk pic dyeorg…
    ntah2 si fasha pndai bg service baeeekkk pnyer 2 yg jejai tpikat kot…
    baek si fasha tukar name jdk fasha sundal…
    sesssssssssuai sgt2…

  111. rasheedbangla says:

    Agama Islam sudah memberi peringatan dalam Al-Quran dan Hadis. Bahawa yang ramai menjadi penghuni NERAKA adalah wanita. Memang kubur asing-asing tetapi saya hendak juga berpesan kepada Fasha Sandha bahawa anda dianugerahkan cantik rupa paras oleh ALLAH maka Bersyukurlah dan beringatlah bahawa setiap INSAN itu akan tiba masa AJALNYA. Dimasa itu kesalan airmata darah sudah tidak berguna. Bertaubatlah wahai Fasha. Nikmati hidup ini dalam keimanan. Amin.

  112. nadzma says:

    tak.baik.merokok.membahayakan.kesihatan.cik.yang.cantik.lagi.manis.

  113. yanis says:

    sya sngt sukak samak fashak sandak

  114. akakkakaakka says:

    yang korang sibukkkk judge orang len ni x ingat ker saper yang akan mengadili kita kelak d akhirat…duh…ingat diri perfect sgt ker…bodoh tul la korang ni..jaga hal sendri la..fasha dgn hal dia…dia nak rosak ker tu hal dia,..mengata pun dosa tau..ek eleh

  115. man tapau says:

    fasha sandha ni bukan islam kan? nasibb…. kalau x malu agama aku..Alhamdulillah.. x pa la dia org kafir gak..

  116. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!