Written by AbangNara | November 15th, 2008

Wah, Fasha Sandha dah berjaya menjejakkan kakinya ke bumi Winter Sonata rupa-rupanya. Yang bagusnya Fasha bawak ahli keluarga dia sekali. Memang bertuah budak-budak kecik yang dapat join Fasha ke Korea. Dah la masa winter pulak tue. Mesti kesejukan diorang kat sana.

Tahniah buat Fasha Sandha kerana walau sesibuk mana berlakon masih ingat kat mak ayah dan bawak mereka bercuti. Kesian pulak kat orang tua Fasha. Mesti tak tahan sejuk bumi Korea. Tengok baju masing-masing tebal betul.

Yang penting Fasha Sandha pun nampak macam awek Korea bila pakai baju winter. Siap pakai penutup telinga lagi.

Untuk gambar percutian Fasha Sandha di Korea sila baca artikel ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to Gambar Fasha Sandha Di Korea Winter Sonata

  1. ni says:

    enjoy la….

  2. flower says:

    dia ni mmg lawa tp kalau dia ok lg lawa..

  3. ko pehal????nyibokk says:

    ayah dia indian muslim ke? family dia semua mcm hindustani kan

  4. Mustaffa says:

    best main salji

  5. haniey says:

    bila entah aku dapat pg sana…besttttt nyer……
    aku nak pg gakkkkkkkkk

  6. SARA says:

    testing

  7. Good stuff, do tell me when you post again something similar!