Written by AbangNara | November 10th, 2009

fasha sandha

Wahhhhh (nada terkejut tahap gila-gila). Tak sangka mek Fasha Sandha kita pun minat bola rupanya. Terselit gambar Fasha Sandha masa final Piala Malaysia baru-baru nie antara Kelantan ngan Negeri Sembilan. Buat yang tak tahu, Fasha Sandha nie asalnya dari Kelantan. Tue yang pakai baju merah tue. Mesti Fasha sedih Kelantan kalah malam tue kan?

Tapi sebenarnya kami sedih  dengan sikap penyokong Kelantan nie. Terlampau sangat-sangat. Tengok bola buatlah cara tengok bola. Adat la menang kalah. Kalau setiap kali kalah nak bakar stadium memang leceh dan menyusahkan orang lain jer. Kita kan manusia yang diberi akal. Takkan sebab bola pun nak bergaduh dan buat kecoh sampai menyusahkan satu Malaysia?

Cuba tengok video keganasan penyokong Kelantan kat bawah nie. Memalukan!!!

Lagi gambar Fasha Sandha menjadi Red Warriors di malam final Piala Malaysia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fasha sandha

fasha sandha

245 responses to (GAMBAR)Fasha Sandha Di Final Piala Malaysia

  1. [email protected] says:

    gan le kutuk

    0
    0
  2. hantupensil says:

    agaknya fasha kot yg bkar kerusi tu..
    hehehe

    0
    0
  3. [email protected] says:

    negeri aku ni… KORANG JANGAN KUTUK TAU

    0
    0
    • ammey says:

      ish2…pe kne gan owg kmpg ko neh….

      0
      0
      • [email protected] says:

        gan le kutuk….
        tp aku x mcm 2 tau.. aku ader kesedaran sivik lagi tau

        0
        0
        • onCet says:

          bukan kutuk, cume terkilan dengan sikap penyokong kelantan..aku dulu keje kelantan, dan aku sayang kelantan..tp bile tengok cara penyokong kelantan, aku yang malu…ish..sedih la camni..sebb nila setitik, abis susu sebelanga ngkoooo….

          0
          0
        • LoL says:

          Jgn asyk nk slhkan pnykng klatan..
          sbb bkn sume pnykg klatan yg prngai cm2..
          salah satu faktor trjdi eksiden sbb pngrusan
          stadium yg lemah.. x bleh just nk tunding jari
          kt pnykg klatan..
          blom tntu org yg bakar krusi 2 org klatan..
          mgkn dy nk membrukkan nme klatan
          dgn mmakai dan duduk di tmpt klatan..
          pas2 buat onar..

          0
          0
        • tingtong says:

          tauxp.pntu pgr xbkak2, pdhl org dtg dr jauh, hjan lg.
          tau r bkak kul 5, tp xyhla skema gt.mtkla ckit perikmnusiaan.org tgh hujn, xkn br gtu je.dh tu, kna serbu pntu pgar dlu bru rti nk bkak..pastu, pndailak ckp kt paper yg org klntn srbu pntu pgr sbaik sje pntu pgr dbkak..pembohong!! pntu pgr xbkak2 pn..siot tul

          0
          0
      • manis says:

        dari pemerhatian aku tgk video tadi x nmpk ade org cemas pung. pastu asap pemadam api di sembur jauh beberape meter dari tmpt kejadian. lpstu pasukan rela yg ade x cpt2 bertindak pun? berlegar2 kat tepi padang wat pe? penyokong2 bola kat sekitar tu pun tgk kejadian tu mcm x de pape2 pun yg terjadi… hurmmmm… x paham aku… huhuhu….

        0
        0
        • julie says:

          aku de kat stadium ni.. sume slh..hoho.. mmg pnyokong dieowng silap.. pagar tu dah dikawal ketat.. siap tinggi lagi pagar tu.. pnyokong klntan pnjat.. mmg klu jatoh..Innalillah kot.. sabo la. bkn tk bukak lg pintu.. dieowng yg tk sabo.. kan match kul 8lbih kul 5 kowang dah sibok nak masuk.. cume tk de sifat sabo cm nela jadiny.. diowng nk check lg.. polis bkn tk check beg masing2x.. mase balik polis siap beratur wat line dari stadium ke lrt.. mmg solute la kt polis time tu.. bkn stakat other rank..yng berpaku2x pon turun padang.. tu pon masih tk leh kawal.. polis or rela dh jalnkan their responsibility.. yg lps bwk mercun sb panjat la..tiket tk beli, so panjat jela.. rela blegar2..nope.. u r wrong.. korng tau tk..dieowng kene baling2x mercun..dari mati bek lari.. mmg biadap la sng citer..tk hormat sultan.. myb kalah pon sb tuhan balas cash.. Assalammualaikum.

          0
          0
        • redtube says:

          aku skong ko julie..btol tue ape yg ko ckp…aku bukan nk BIAS lar..setau aku tiap kali aku g tgk game lwn klate dorg msti nk EMo lebih..npe ek??aku wndering npe?cube jwb ckit org2 klate kat cni..huhuh…msti nk gduh pas2 nk bertumbuk mnang klh adat lar..cool sudey…xyah nk lebih2 emo…siot je prngai…

          0
          0
        • ranaia says:

          aku dak shah alm…bkn dak klntan.tapi aku nk komen ckit ni..sbenarnye…smua org tau msa tau kan stadium hmpir 80%pnyokong kltan berbnding nogori…tpi sure ke yg bkar n emo tu bdak kltan..xslap aku pyokong selangor n laen2 majoriti skg kltan berbanding nogori sbb dowg nye insting tu kuat kltan mnang siap ade yg kte 4-0 lah 5-0…xmustahil lah dowg terkejut ngn kptusan tu yg jdi cmtu…lgi 1 sb prnah trjdi kekacauan mse kt stdium kltan tu ble kne label pyokong gnas lah ape lah so ramai yg amik ksmpatan nk emo jgak sb dowg tau bkan dowg yg kne nama kltan gak yg kne sb yg maen mse tu kltan ngn nogori je xkn nk mgta negeri lain kot…pandangan sy je lah ni…spe yg xstuju..harap maaf…

          0
          0
        • ranaia says:

          aku dak shah alm…bkn dak klntan.tapi aku nk komen ckit ni..sbenarnye…smua org tau msa tu kan stadium hmpir 80%pnyokong kltan berbnding nogori…tpi sure ke yg bkar n emo tu bdak kltan..xslap aku pyokong selangor n laen2 majoriti skg kltan berbanding nogori sbb dowg nye insting tu kuat kltan mnang siap ade yg kte 4-0 lah 5-0…xmustahil lah dowg terkejut ngn kptusan tu yg jdi cmtu…lgi 1 sb prnah trjdi kekacauan mse kt stdium kltan tu ble kne label pyokong gnas lah ape lah so ramai yg amik ksmpatan nk emo jgak sb dowg tau bkan dowg yg kne nama kltan gak yg kne sb yg maen mse tu kltan ngn nogori je xkn nk mgta negeri lain kot…pandangan sy je lah ni…spe yg xstuju..harap maaf…

          0
          0
  4. violet says:

    apa da penyokong cmtu..
    ish2…
    tgk dah la.
    lg nk wat benda cmtu..
    x serik lg ker??
    huhu

    0
    0
  5. jull says:

    tak bertamadun………macam kera masuk pekan…..haprak punya mentaliti…..balik la pi belajar sivik dulu……

    0
    0
    • hantupensil says:

      mesti la bengang..
      da la dtg jauh… byr tiket mhal lak..
      pastu player maen mcm celake…
      huhuuhu…

      0
      0
      • violet says:

        antu…player la ngok..
        huhu..
        eh
        ko sokong kelate ke?
        sama kire eg
        huhu

        0
        0
      • BumbleBee says:

        tp antu…diorg bukan nk marah kt player diorg…yg kene baling – pemain N9(shahurain) masa nk amik 1st corner kick, pastu cameraman… penyokong N9 yg duduk bwh kene baling bende2 ngan pengokong klate yg duudk atas…org2 yg x bersalah je kene..yg lagi mensadiskan…brape byk plet keta start hurup ‘N’ yg kene pecah cermin malam tu… x ke menganiaya org tu…mana pi sporting spirit??

        kalah buat cmnih…buat lg org menghina ade…cube cool…confirm org respect…

        0
        0
        • jull says:

          ..dah dasar menjahanamkan harta benda orang lain…nak bersukan,nak tengok sukan tapi takdak semangat kesukanan….dah adat bertanding…ada menang dan ada kalah…terimalah hakikat pasukan lain lebih baik dari team kita sokong…..ini tidak macam dunia dah nak kiamat…macam la esok dah tak dak lagi….cepat putus asa….datang dari negeri yg menerapkan kepimpinan Islam tapi perangai macam hantu….nak kena tarbiah lebih2 skit penyokong kelantan ni…..tuan guru nik aziz bleh buat kelas kot…

          0
          0
        • tingtong says:

          woi jull!!!! ckp 2 jgn men sdap mlut je..
          org klntn pndai gak bkak blog ni.pandai mgeja pe yg ko tulis.jgn men sdap je mgata org.ko igt ko 2 bgus sgt?agk2 r.bgong punyer mnusia

          0
          0
        • manusia says:

          Jull, hanya kelantan ke yang menerapkan kepimpiann islam? bagaimna dengan negeri yang lain. dalam pemerhatian sy sebab kelantan memilih pemimpin berlandaskan islam maka kami dicaci , dikutuk sedemikian rupa.walhal lagi tidak bertamadun seseorang manusia itu jika memakai pakaian yang tidak menutupi aurat. begitulah manusia,bilamana seseorg itu mencuba kearah kebaikan maka makin banyak tohmahan dan cacian diterima…mengenai bola bagi sy sedikit sebyk sememangny org sentiasa2 menunggu kelantan membuat onar supaya lagi sedap untuk menghentam dan mengata.untuk meneujukkan kelemahan negeri.untuk menunjukkan miskinnya negeri….sedangkan kita saudara seislam…

          0
          0
        • gomoman says:

          kau mmg siot la ngok..

          0
          0
        • anak jati klate says:

          wei mahluk..ckp 2 jgn main sedap mulut la bodoh..
          mna ko tau org klntn buat hal..ntah2 bapak ko 2 bkr krusi 2….

          0
          0
    • violet says:

      taw xper..
      trima la hakikat dh kalah.
      sal bola pun jd cmtu..
      huhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        nak buat mcm mana kan dah fanatik kan…
        mcm peminat KAK ZIANA je dorang ni

        0
        0
    • gomoman says:

      sial kau!!!!

      0
      0
  6. nakie says:

    haha……..mmg x btamadun…….

    0
    0
  7. nurul says:

    woi jull….ckp 2 biar berlapik skit….org negeri lain pn wt onar gak….jgn ingat sume org kltn camtu…ktne pn same je.

    0
    0
    • ammey says:

      lilek2..
      besa r tmpat gosip

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu… gan le marah2 aku orang kelate gak… tp ok jer,,,,

        0
        0
      • yula says:

        mey kite org kedah

        0
        0
    • BumbleBee says:

      lek aa nurul…kan tgh ckp psal bola sepak ni…bukan general situation yg berlaku kt luar nuh…

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu,,,, kecin kat nurul

        0
        0
        • ranaia says:

          jull…mmg lah dowg merayu2 nk maen lgi..sb bkan player dia yg bkar n ctuskan mslah…msalah nye.dowg yg kne serpihan akibat pyokong yg xtau dtg dri mne ntah..rse2 nye ader yg dtg skong kltan KONON2 nye lah pdahal bkan btul2 skong pun just smate2 nk wat ONAR kt ctu bia bruk nma kltan…mmg lah ko leh ckap negeri9 pyokong die cool mse tu…..ko tgok lah sndri ciput mne pyokong dia mse tu lau dowg wat hal mau lingkup dowg ngn stadium2 tu skali….

          0
          0
    • jull says:

      pikior la skit….semua game melibatkan team KELANTAN akan melibatkan pergaduhan dan kerosakan,kebinasaan….apa ni….memang dah sah tak bertamadun…..cuba tengokla dunia sekeliling skit…..takyah pi jauh….penyokong neg. 9 cool je….dah kena larang main kat tempat sendiri pasai gaduh, rayu2…tapi perangai masih tak berubah….apehal…….

      0
      0
      • iman says:

        hang ckap biar blapik skit jull…nti xpsal2 mulut kou aq bakar. Org ln pun emo gak tp ckap agak2 la…….

        0
        0
        • tingtong says:

          ko jgn lyn die2..mmg bgong.xsyg mlut.haprak punyer org.ko pgi dk dlm hutan r xnk cmpur gn org len.yg tuan punyer blog ni pn 1.sje je nk wt sume gduh2.xyh r nk ckp ko sdih ke ape.mmalukan la.ko smpn jela dlm ati.dh nk wt blog, pndai2 r pk sume org dr plbgai negeri akn bce.so, nk ckp2, blapik r ckit.jgn r nk tnjuk ko sblah kt mne2 pihak.dk ats pgr r weh.ape r.nk wt blog,tp etika blog pn xtau.bleh lingkup negara ni ad org cmni

          0
          0
        • aku says:

          ko jgn layan…
          org nama jull ni bukan pernah pegi stadium tgk bola pn..
          main bola pn tak gheti…jenis tau komen apa yg ditunjuk kan jek…
          same jek tmpt lain…
          cuma kan..mmg ada penyokong yg banggang camtu..tp dah bape ribu org ada…pastu tiap kali match…bape kerat jek stadium yg penuh…tak kelantan selangor…negeri lain…wat malu jek ada stadium besar…penonton ciput…tp kaki komen pasal bola tempatan dr negeri2 tersebut….berlambak2…

          so camane nak kontrol…
          ingat negeri lu tu sume org baik2…

          0
          0
        • tingtong says:

          ak skong AKU.minah2 dlm ni pn pndai ckp je.sal bola pn xtau.mlut je pndai bckp.tp ksong.mrapu ntah pape.klu dh ati2 xd smgt bla, pai ble2 r xphm.ak bkn org klntn, tp ak rse pe dorg rse sb ak jwa bola.ad kala bola 2 sgt kejm, bak kte fergie.org2 dlm ni xtau papepn.mlut men tibai je.tmsukla yg tulis blog ni

          0
          0
        • jull says:

          aku org kedah….dah 2 thn berturut2 pegang piala…tak kecoh pun bila thn ni kalah…ni apahal….berpuluh2 thn baru dapat masuk final dah jadi macam kera duku/kera masuk kampung….terooook betul la….pi la sekolah balik…belajar sivik @ tatarakyat,

          0
          0
        • ranaia says:

          stuju ngan “AKU” 100%..tau xpe..aku dak shah alam.duk kt PERDANA dpan stadium shah alm je…lau slengor maen mmg penuh sme je ngn kltan…tpi tgok lau negeri maen pyokong duk umah tgu berita sukan je tau….tapi komen nk meletup

          0
          0
      • zeet says:

        xya msuk liga m la kltn ni. antor je g iraq sumo

        0
        0
    • marah says:

      kenapa insiden kat perlis snyp smpi skrg…FAM tgh cut lag ker…ke xpnah buat keja…rombak je pengurusan fam…bg y betul2 pkr dlm bidang ni….stakat dtg keja..buat press conferrence…org lain pun blh…ngabis duit rakyat byr gji puak2 ni….

      0
      0
    • aril says:

      wahai penyokong2 klntn! terimalah hakikat penyokong anda memang dr dl lg berperangai camtu. klh jer hbs nk di bkr nye.x bertamadun langsung segelintir penyokong klntn nie. nama je negeri serambi Makkah, tp perangai tah hape-hape tah

      0
      0
      • manusia says:

        Nauzubillah… lagi tidak bertamadun seseorg yang menfitnah menuduh dan mengata tanpa mengtahu sebab2 kenapa terjadi. Kita sesama islam manusia. jangn digunakan alasan serambi mekah itu. seperti kamu memperlekehkan agamamu sendiri..

        0
        0
  8. ammey says:

    aik..pasha ni bkn owg pnang ka
    awat dia p s0kong klntn lak

    0
    0
    • [email protected] says:

      dia minat kat aku 2

      0
      0
    • BumbleBee says:

      ntah…kene buang negeri kot…perangai kontroversi sgt…ekekekek

      0
      0
      • [email protected] says:

        nak mintak tunjuk ajar dai TOK GURU KOT

        0
        0
    • Anonymous says:

      bio r dy….asal dy bhagie….

      0
      0
  9. amy says:

    lalalala..

    0
    0
  10. scorpioncat says:

    bodoh + bangang diorang nie (yg wat hal je la, yg lain tu jgn terasa lak ye)… x der semangat kesukanan langsung.. baik dok utan je kalau tak reti besukan..bengong!!!!

    0
    0
    • jull says:

      sokong 101 %……

      0
      0
      • omg says:

        wei..ckp tu bebaik sikit..jull yg x puah hati sgt tu apahal..

        berapa juta org kasi kat ko ckp benda cam sial tu..mulut longkat

        0
        0
      • nain says:

        hahahaha,.,. aku sokong apa yang diperkatakan ttg KELANTAN,., ok ok,, camni lar yer,, dah byk kali dah kes ni berlaku,,. habih2,, pulang balik,, penyokong KELANTAN jugaklarrrr yg bt HAL, pulang balik penyokong KELANTAN jugaklarrrrrrr yg perosak harta bendaa,.,. dah mai nak tgk bola,, tgk je la,. yang hangpa dok p bakar mercun segala tuh bt ape??,.,. ketagih sgt nak main mercun??,, ketagih sgt nak perosak harta benda??, hangpa pi lar dok tpt hangpa,., dok rumah hangpa, dok kat hutan hangpa,, pi buat segla benda tuh,. habih crita, tadak sapa nak kecoh aih,,. puak hangpa yg panas2 jak dok main,, tadakk urg kcu,, dipersilakan,,.

        0
        0
  11. scorpioncat says:

    suami cousin aku org kelantan, mlm tu dier terus blah..malu nengok perangai org negeri dier.. cousin aku asyik gelak2 je…sian plak aku nengok dier, org lain wat hal, tapi dier yg malu…

    0
    0
  12. BumbleBee says:

    gmbr fasha yg 1st tu…dagu dier berlapis… dier dh put on weight ke ni? hehe..

    Hattan pun ade malam tu…tp dier pakai kuning…hehe…Biso Bonar…biso bonar…(stadium leh gi, mahkamah x leh smpai bg surat MC)….sian ex-wife dier….postponed lagi..

    0
    0
  13. puteriaquarius81 says:

    pasha org klate ke… hihi xper la, yg pntg n9 menang.. tp klntn pun kira mng gak sbb dpt smpai final.. cuma pnyokong je la yg x ptt. ada ke lps perlawanan diorg dok blsh bdk n9.. cian bdk tu. x psl2 je.. huhuhu xde kena mengena lgsg..

    0
    0
    • [email protected] says:

      HUHUHU…. memang aku x leh taruk pic le put

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        lorrr.. takut kena ngorat eehhh .. hihihi

        0
        0
        • [email protected] says:

          memang x leh ler…

          nama ko PUT nama aku PET

          dah dekat2 le 2,,,,

          ok lah aku nak kuar p makan dulu…

          nant kol 2.00pm sambung lagi….

          CWOOOOOW dulu

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          haha ye la .. putpet .. ok tlg mkn kan skali ntuk aku.. huhuhu

          0
          0
      • violet says:

        tu la put
        penyokong tu
        fanatik sgt

        0
        0
  14. violet says:

    yg bkr kosi tu
    p la jd player kan bgs
    ko ddk tgk jer pun kecoh..

    0
    0
    • [email protected] says:

      violet x makan ker

      0
      0
  15. Zaza Muhammad says:

    kelantan…ooo kelantan…
    x kire bola ke election ke memanjang suke wak kecoh…

    0
    0
    • iman says:

      ckap biar blapik skit ek….bkn smua org kelate cam gitu. MUka je cntik tp hati busuk buat pe….

      0
      0
    • marah says:

      hotak ko..negri ln pn sama la samdul…

      0
      0
    • omg says:

      apasal nak kaitkan dgn election plak..bila plak kecoh..org2 mcm ko jer yg suka mengkecohkan keadaan..org kelantan aman damai..org2 bodoh cam ko jer dok anggap negeri org lain x aman..

      0
      0
  16. pinkypanthers says:

    patut ar kelantan kalah….
    minah pacat ni ada rupanya…
    HOBIN JANG HOBIN….

    0
    0
  17. violet says:

    kire.
    whr r u syg…
    i terkutuk ni negeri u..
    huhu

    0
    0
  18. pinkypanthers says:

    agaknya si pacat ni nk ngurat si inderaputra kot…

    0
    0
    • [email protected] says:

      pacat ker lintah 2 akak pink

      0
      0
      • [email protected] says:

        kak pink pesal x leh nak letak pic mcm kak pink

        0
        0
  19. izzahfarhana says:

    eh smbut mereka ape ade bunga api.adei

    0
    0
  20. hazarimi says:

    bagus la fasha ada semangat kesukanan…
    but i tetap sokong n9 & hattan…

    0
    0
    • BumbleBee says:

      x pasti samaada betul2 semangat kesukanan or just nk carik publisiti…. kalo carik publisiti…syabas muka dh masuk entry BN…mungkin itu yg dier harapkan sbb press dh x layan dier…hoho

      0
      0
  21. ammey says:

    thn dpn owg xbg men bola dh padan muka…
    huhu

    0
    0
  22. aRieS ApRiL says:

    actually…
    fasha ni mmg born kat klntn…
    fmly dia asl prls….
    dia mmbsar same plce wit me…
    bkt mrtjm plau png….

    0
    0
    • ammey says:

      ARIES MINT DIA GK EK

      0
      0
      • aRieS ApRiL says:

        Mnt lakonan dia…
        just attitute dia ja yg aries x ska…
        actually dlu time study…dia ok…
        x smbg lgsg…
        ngan sapa pn leh kwn…
        xplih kwn pn…
        orng ssh pn dia kwn…

        0
        0
        • suri says:

          eh ada dgr jgak..dia ni mmg tak sombong, ramah tamah, btl la kot klu u kenal dia….sombong dgn wartawan jer kot hehe

          0
          0
      • hantupensil says:

        aries peminat no satu fasha..
        hehehe..xtau ke?

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          ye lah tu antu…
          ko kata aries ya?

          0
          0
        • [email protected] says:

          dia kalo orang kutu fasha… 40 ari xleh tdor….
          member aku kawan gan fasha…. sebab sepupu dia jualiana evan 1

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          aries 1 sek ngan fasha dlu….

          0
          0
        • [email protected] says:

          2 yang minat kat fasha 2… huhuhu…
          ari 2 aku jupe dia tme dia p umah member aku..
          heheheh

          0
          0
  23. Piston Pecah says:

    patot kot k’tan kalah…
    ad die…ish3…

    0
    0
  24. LaLuNa says:

    eh..???

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      napa luna?

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu… awal masuk

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          break awl…
          msuk awl la….

          lelama sngt…
          toilet xda orng cci lak…
          besa la…
          keja cleaner ja kot….

          0
          0
        • hantupensil says:

          cleaner yea?

          0
          0
        • [email protected] says:

          dia memang… tp cleaner tuk tandas jantan jer

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          eh…
          cam ko x tau…

          :-)

          0
          0
        • [email protected] says:

          antu mata jer besar,,, tp xleh nampak semua..
          xmacm aku… semua benda aku nampak

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          ska ko ja pet…
          kta aries ya?

          0
          0
        • [email protected] says:

          gurau jer,,, je tp memang betul kan… wahhh33

          0
          0
  25. tyco_ak2 says:

    fasha ikhlas tu sokong klntn…kalah menamg adat tu….

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      yp…
      tul tu…
      dah nk klh…
      nk bt cam na…
      nm pn adat brtnding…..

      0
      0
      • [email protected] says:

        salah fasha 2,,, kalo dia p pakai jubah mungkin kelantan leh menang… ni ader penyokong yang comel n seksi jadi pemain kelantan x tahan pikiran huru hara… xboleh fokus asyik tengk fasha jer… 2 yang kalah 2

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          dia pkai ok pa…
          xda la sexy sngt….

          0
          0
        • [email protected] says:

          tp selalu sexy kan… 2 yang xtahan 2…..

          0
          0
  26. pinkypanthers says:

    mana dak petra ni…
    apsal x reti2 nk ltak pic…
    dh gi kat gravatar ke lum?

    0
    0
    • [email protected] says:

      dah p tp memang x leh le akak pink

      0
      0
  27. [email protected] says:

    memang xdapat ler … jap aku cube balik… tp nant aku chat balik…ader orang datang nak buat pinjaman ler…
    kener layan dulu ni… duit masuk niiii heheheh

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      ok…bt la keja ko dlu…
      nnt x leh…
      kita orng ajr lain…

      0
      0
      • [email protected] says:

        AKU SILAP MASUK EMIL 2 YANG BERJAYA 2…. HEHEHEH

        0
        0
  28. sehati says:

    fasha tu bukan tgk bola pun.. korang prasan tak.. betul bajulah, beg lah berbuallah… ni mesti ader udg sebalik batu ni.. siapa punyer laki lah dia nak kebas ni….. (rita rudaini dah risau tu…takutttttttt)

    0
    0
  29. jmr says:

    yey..aku de jmp dia mlm tu..seb baik xdok sblh kusi dia…

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      klau ddk…
      conpon ko pn msuk BN…
      tul x?
      femes pas tu…

      0
      0
      • [email protected] says:

        U ALLL AKU DAH BERJAYA MASUKAN PIC HUHUHU

        0
        0
        • violet says:

          wah
          tu ke muka petra
          aum
          senget pale otak nk tgk
          huhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          KO TENGK LER… ok jer kan otak ko

          0
          0
        • violet says:

          lor
          dh senget2 nih nk tgk ko..
          huhu

          0
          0
  30. violet says:

    hjn…
    tdo…
    best..
    huhu

    0
    0
  31. blackberry00 says:

    x sokong mane2…
    tp mmg tol ganaslah penyokong2 kelate nih…
    2 yg umno x leh nak msk kelate….
    pe pun… aku minat bakat fasha ni….
    attitude dye 2, personally ade ramai lg yg teruk2 dr dye nih…

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      that right…
      aries skong black…
      mmg la dia nya prgai trk skit…
      dia ni dgil ya amt….
      tp bkt lknan dia mmg aries tabik…..

      0
      0
  32. [email protected] says:

    kak pin manar…. dah berjaya le akak taruk pic

    tadi salah letak emil ler…

    heheheheh

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      dh nmpk…
      tp pa tu?
      x mcm muka ko pn….

      0
      0
      • [email protected] says:

        p umah baru

        0
        0
  33. aRieS ApRiL says:

    ptt la aries tngk x mcm muka ko pet…
    senget rpanya…
    ceh….
    kita ni smpai nk trbeliak bji mata pnya ushar….

    0
    0
    • [email protected] says:

      p umah baru buat gosip kat sana lak

      0
      0
  34. iss_mee says:

    pasha nie talent ada, tp bab prangai tue yg x leh nak ckp………

    0
    0
  35. optimus prime says:

    sama je perangai die ngn penyokong kelantan tuh..
    poyo x abess….last2 telingkup..
    padan ngn muke…ape2 pun n9 da best team…hobin jang hobin…

    0
    0
    • iman says:

      ckap bior blapik ckit …..kou tu lagi truk duk mengata org je dosa tau. Jgn mengaibkn org…btobat la ckit

      0
      0
      • eden says:

        ko ni x abih2 timo lah kyataan..dah terang2 nmpk .lg mau nafikan.bkn sekali , dah byk kali mcm 2.klu kltan tlibat mesti ada kecoh. anyway tahniah buat n9. HOBIN JANG HOBIN. ZAKWAN no8 mmg hensem giler..

        0
        0
  36. pening says:

    Ala. relaxla..bola tu kan bulat….kalau x nak gaduh, bg je bola sorang satu..gerenti amannyee…hehe…

    0
    0
  37. iz says:

    hahah
    aku gelakkan aje :D

    0
    0
  38. cHoCoLoVeR says:

    fasha org kelantan?? asal slalu tulis dlm paper dy dilahirkan kt JB..dibesarkan di Penang…mane de sebut kelantan!!

    0
    0
  39. lanToK LeW says:

    emmm….kompius lak pasal c fasha nie….huhuhuhuhu…..setaw aku pon memang dia x de kne mengena ngn kelantan tuh…..huhuuhuhuhu…..pelik2…..

    0
    0
    • Rin says:

      ala sj lah tu.. mcm org negeri2 lain gak..
      dh dua negeri tu je pon yg masuk final, so plih ar mn 1 nk sokng..
      xde hal la, UNITY! UNITY!

      0
      0
  40. SaRah says:

    yea yea..n9 menang….kelantan ni tah ape perangai aku pon tataw…kalah wat hal menang pon wat hal…bile masa pulak si fasha gedik ni org klantan??ngee~~

    0
    0
  41. gosipgurlfea says:

    org kelantan hormat dan dengar cakap Tok Guru Nik Aziz, mesti Tok Guru N.A dah pesan, jangan bawak bendera parti tapi TERLUPO nak pesan jangan tunjuk persaaan…
    jangan bako tompet duduk… :P
    heheh
    tapi kira hebat gakla team kelantan dapat masuk final ok la tu.
    team N9 tahniah!

    0
    0
  42. leo says:

    itu le akibatnye x dpt kontrol perasaan smpai marah sgt… ye le die org dtg dr jauh, excited dpt masuk final, bile kalah jadi frust le… tp melampau la… smpai rosak stadium tuh, rugi beribu2… tp duit tiket korang gak kene bayar balik kerugian tuh…hah…

    “ni fasha sandha ni, lantak die le dr negeri mn… org sekeliling pon wat xtaw je kat die… x femes pon dh… cet!’

    0
    0
  43. sumbody says:

    name pon game kot..adatla kalah mng.. gerenti abg ipar aku malu gile sb org ngri die wt laku cmtu..tp bkn la seluruh rkyt klntn perangai huduh..cume setgh2 je yg ade otak tp akalnye pendek..x mustahil gak bkn org kelantan yg wt al sume tu n mayB r org luar sj nk wt onar n burukkn name kelantan.. org ramai nmpk slh org kelantan sb bende kecik n simple cmni di turutkn sgt smpai bperangai cm org x btamadun.. sebab bola je pon.. xleh nk slhkn org luar la kn..ape pon, aku pn mmg hangin la klu btol2 org kelantan a.k.a pyokong bola kelantan yg main bakar2 ni.. kn dh myusahkn org lain.. nmpk sgt la ke”stupidddd”an pyokong2 bola sepak kelantan yg _______ (sile isi tmpt kosong) hihi ;p….

    0
    0
  44. baem says:

    kelate..oh..kelate…kenapalah kau org nie mcm monyet

    0
    0
    • budokkelate says:

      baso nate pok2ni mu jange dekila doh si seksi babes ni nok sokong kelate,tu bermakno dio suko bare ore kelate bare pok2mu tok kerah npenjang wa cakap lu beb

      0
      0
  45. jane says:

    bukan berpihak mana2….tapi dah memang selalu sangat kelantan suka buat hal bila main game ni…. sikap yg fanatik ni baik negeri mana sekali pon org meluat…its just a game….bukan masuk syurga pon kalau menang yg sampai nak bakar kerusi nak pecah kereta org…itu sikap yg tak bertamadun….kalau lah sikap yg berkobar2 ni ada pada kita utk masuk syurga….aman dunia…. jadi utk org kelantan jgn la marah kalau org lain kritik sikap yg tak elok tu…kalau negeri lain buat pon kena kritik jugak…dont be a sore loser……..

    0
    0
  46. Rin says:

    kalah wat cara kalah wehhh!!..
    toksoh nk tnjuk gdebe! Tuhan pon tntu x bg menang.
    hnya yg baik & ikhlas sj akan d jnjikan kmenangan pd stp pjuangan..
    Tahniah N9. wlpon bkn ngri aku game bola yg btnding mlm tu..
    MALAYSIA jgn lah mentaliti mu masih kelas ke3!! wake up evrybody! move fwd..

    0
    0
  47. serai_patah says:

    seyes ckp…wlupon mak ayah aku owg klantan tp 100% aku xkan sokong klantan…aku dh taw dh bda2 mcm nie leh jd..bukab 1st time pnyokong klantan wat hal…bg pengkomen klantan,jgan r marah sbb diaowg nie ckp sal pnyokong klantan yg wat hal..bukan ckp kt korang..klu korang x wat lantak jew la diaowg nk ckp apa..tp klu aku la..aku malu nk ngaku aku owg klantan…sebot jew klantan,suma owg dh taw prgai cam ner…nsib bek aku lahir,besar sume kt phg..tgok la..apa kaitan nk blasah owg n9?apa kaitan nk pecahkan cermin flat keta “N”?apa kaitan bakar stadium?apa kaitan baling botol air mineral kt pemain?baling mercun?pkir la…..x malu kew ngan prgai diaowg?wat mcm 2 klantan leh menang smula kew?wat mcm 2 owg akan puji klantan kew?

    0
    0
    • ini dia says:

      abis tu kalu keta plet *D* kena pecah cermin that’s mean penyokong n9 yg bahlol la punye koja…

      0
      0
      • En. serai_patah, ko jgn nk poyo xsokong kelantan la konon..nyampah tahap gaban aku bC ko nyer comment. cam ler owg klntn jer yg jahat..negeri lain xde yg jahat..cara ko bg komen tu agak2 la sket woi..haprak nyer ank..mak ayah asal kelantan..tp time ngutuk..haaa…xhengat..

        0
        0
    • gomoman says:

      mung mmg bodo la….tk sedar diri,tk payah balik kelate la nnt mung…bodo!!

      0
      0
      • aku says:

        tgk sume perkataan org kelantan yg komen bukan2…
        haha..
        bdoh la.. sial la..
        lg org tak respect ko
        ptutla mak aku tak suke aku bercinta ngn org kelantan dulu..

        0
        0
        • serai_patah says:

          AKU SOKONG…AKU MMG X BALIK KLANTAN PON..MALU NGAN OWG KLANTAN YG PRGAI MCM TUTTTTTT…….X HERAN PON….

          0
          0
  48. ainsOo says:

    wah…berasap komen2x di ats…fasha bkn tgk pon match!sebuk wat bnde len….

    0
    0
  49. lala says:

    aku x suka org kelantan bab depa 2 bodh sombong??x bertamadun….sampai nak bakaq stadium…piii daaa mabokkk

    0
    0
    • putri_malaya says:

      xsme camtu la bodoh!!!ko org mane? ko tu baek sgt kerw?hahaha! cara ko bg komen pon da taw otak ko lagi la x bertamadun! ko pegi la maboookk sowg2

      0
      0
      • budokkelate says:

        jolotu bro,baso nate ore jahiliah puok negeri nih nok jubo tok pikir ko doso,duk ralik ingat ko sedak jah,pah tubik anok tohok kosir supo nate,takdok otok n jahiliah

        0
        0
      • lala says:

        ko yang x dak otak…kalau bertamadun mst la x wat cm 2…samapi nak bakaq stadium…BONENGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!

        0
        0
        • lala says:

          WAT PUTRI_MALAYA KE MELAYANG KE..TAHH?SUKA ATI KU LA NK KOMEN CM NE PN..KO KALUT 2 APE HAL…DAH MEMANG BETUL ORG KELANTAN CM 2…POYO JE TERLEBIH….K.L LG BGUS LA BONENGGGGGG…

          0
          0
        • putri_malaya says:

          ok2 baeklah [email protected]@pondan LALA…ko comment la aper2 yg ko nk comment..ko kn bagus…bagus sgt..KL la konon!shittttt!!!bangga sgt KL..ntah pape..msti ko ni dak KL lepasan SPM yg kje kt night club kn..(tgok pd cara ko bg comment..)hehehe..or ko penah t’kena maki ngn owg kelantan (sb prngai sial ko..)hahaha!sb tu ko anti klntn sgt..hahaha..adios!

          0
          0
        • lala says:

          woit boneng..suka mkn budu tp buduh lak…ckp baik2 ckit..kalau aku SMP x dak la ku keja goverment mangkok..kan ku dah cakap suka ati ku la nak comment pa pn..ko pa hal??suka ati mak ayam ko je kata ku perangai sial..aku kenal ko ke minah oi??gat bagus sgt ke ko 2..putri_malaya ke putri_melayan..Oppps

          0
          0
        • manusia says:

          KL LAGI BAGUS SEBAB ADA BERMACAM, DISKO,CLUBBING DAN SEGALANYA.. TERIMA KASIH WAHAI MANUSIA KERANA MENGATA KAMI ORANG KELANTAN SEBAGAI MONYET KERA DAN SEGALANYA.. APAPUN KAMI SEBAGAI ORANG KELANTAN SGT BERBANGGA DENGAN NEGERI KAMI. MENGATA KAMI MISKIN ,POYO DAN SEBAGAINYA.. TERIMA KASIH HANYA ALLAH SWT SHAAJ YANG DAPAT MEMBALAS ATAS SEGALANYA

          0
          0
  50. kelate kito says:

    mane nk cr penyokong mcm kelate..mane2 pegi mesti penyokong support..aku sendiri siap tempah tiket flight pegi blik semate2 nk bg support..kwn aku beli tiket ngan ulat smpai rm90..gile hape..tp bengang la gak ngan team kelate main supo lembu kenyang mlm tu..bkn ape..dtg dr jauh,duit byk habis tp susu dibalas tuba..tu yang smpai g bakar seat kot..

    0
    0
  51. aNgEl xOxo says:

    n9 main jht do….

    0
    0
    • kelate kito says:

      memang2…si kembar tu, aku konpius tp rasenye aidil masa sprh masa pertama tu bkn main guling2 sampai keluar padang..dah nampak nk msk icu dah..tp 2nd half tu blh berlari mcm kuda lagi..konpius aku..sakit betul ke main2…

      0
      0
  52. heh... says:

    ahahaha..nk wat cmna,dsr org ulu banat xpenah jmpa stadium..ksian2..kt dlm bkar stdium,lt lua pukoi org..mang dsr gdebe xdak plotak tol..seb bek ri2 fru2 xtibai ja bdk klntan kt lrt2..rmai2 brni la,dh sgsorg snyap..heh,pi mati r hgpa ni suume..

    0
    0
  53. kelantan....kk says:

    kelantan mmg dr dulu lg mmg mcm kera prangainyer. x tau le knape. konon2nyer serambi mekah. tp haprakkk. mentaliti diorang mcm org yg x betamadun. mcm x penah g skolah…. kalau aku le jd menteri sukan, dh lama aku x benarkan kelantan main utk liga malaysia nih. kalau mcm tu punya prangai depa layak tuk liga ceruk kg jer…… menyusahkan org jer. kalau dh x bole kalah jgn le masuk betanding, dh tntu x kalah kan.. yg aku bengang plak tuh kena denda 50k jer, cam x bebaloi jer dengan kerosakan yg diorg bt. x penah ade penyokong dr negeri lain kalau masuk final bt prangai camni…… cam SETAN……………

    0
    0
    • zeet says:

      xbenarkn masuk liga m tu 1 hal. klu nk yg lebih berat lgi singkirkn sja klntan ni dr mlysia abis crita

      0
      0
      • jane says:

        kalau kelantan tu pulau dah lama kena tolak gi jauh2….hihihi….jgn marah…

        0
        0
      • gomoman says:

        binatang kau!!

        0
        0
      • zeet_shit says:

        zeet,..sukati ko jer nk singkirkan klntn dari M’sia kn..sedar diri tu sket..ntah2 ko ni hidup merempat & xbg benefit kt negara lgsg..ko yg ptot kne singkir!ckp pkai otak kt kepala ko tuu, bkn gne lutut or tumit kaki ko tu..then ko pon same la ngn org yg bakar kerusi kt stadium aritu…mmg sah2 pemikiran ko same ngn dowg….2×5 jgk.xbawa ape2 manfaat!

        0
        0
  54. kd says:

    lagi malu kalau final satu negeri datang 10ribu orang

    0
    0
  55. budokkelate says:

    pado puok2 hok deki dgn fasha boleh blah la woi,sebab pele(konek) puok2 mu tok sekeras nsepanjang pele ore kelate,tu yang fasha syok dgn ore kelate tu,betul ko dok fasha!

    0
    0
  56. Lil' Princess says:

    Yang berperangai buruk tu pun cuma manusia2 bodoh yg suka giler dgn bola sepak….terkejar2 bola sebijik cam bodoh jer…pendek kata hampir semua bodoh x kira la mana2 pasukan dan mana2 penyokong…lagi satu…page ni tunjuk gambar Fasha, tp korang ni dok komen pasal bola…x faham konsep betul.

    0
    0
    • awekmas says:

      i pun p gak tp i penyokong nsembilan hahaha..layan ja lah dgn penyokong kelate ni..i pun memg ada nampak fasha ni..baju kaler merah makngah lg nyahhh kelazzzz.biasalah dimana ada vvip disitu ada cik kak ni ..bukan i yg ckp tp org yg ckp gitu kuikuikui

      0
      0
  57. lala says:

    dah kalah..kalah je la nk emosi terlebih palk kelantan nie…pas 2 dok wt kecoh pa hal..memag kurang ajar la penyokong kelantan…patut la banjir..

    0
    0
    • gomoman says:

      lala oh lala…..nape dengki sgt ngn kelate?kitorg kaco ko ke selame ni??mind ur own life la…

      0
      0
      • lala_melalak says:

        lala..lala..lala..byk tul ko mengomen psl org klntn..bkn psl bola sepak aritu..emosi nye ko lala..kesian ko..ko kje gomen ek.erm, malunye aku cara org gomen bg komen..smpai ke banjir pon ko masuk cite..ish2..

        0
        0
  58. yula says:

    ape la salah kerusi tu dibakar2
    huhuhuhu…
    masalah toi la
    kowang pon dok gaduh2 lak kat sini kang ade yg bakar pc lak
    hak..hak..

    0
    0
  59. julie says:

    no comment..yg pasti aku pon de gak tp fans of n.9.. menang beb..cayalah nogori..
    btw, patotlah kalah..minah ni de rupeny.. ke bcinta ngn player kelate..
    nk ikot rita ngn ayu..die kanminat laki yg involved sukan.. kuda n racing..now, ngn footballer..huhu

    0
    0
  60. erinna says:

    tingkah laku penyokong klntan swktu perlwnan d bkit jlil yang tidak beretika dan berakal!negara kita aman2 sibuk nak cetuskn kekecohan.jgn tru bdya barat.asal kalah bergadoh sesama sndiri.kata dr ngri yang islamik.tp tgkah laku cm ni x menjukkn negeri mreka sbgai negeri serambi mekah.bertaubatlah..

    0
    0
    • noni says:

      woi…ckp elok2 ckit..
      ko ni bdoh r..xkn la sume org klantn xde prangai..lau nk bg komen 2,pk la dlu..siot btl la..

      0
      0
  61. teku wong says:

    kawe tok pehe la , datuk sabri kato RM214 ribu termsauk tandas rosak. Masa kawe dok stadium pukul 5pm , tandas tingkat atas dok rosak doh, air pun tak dok . Terpakso lah kecing tok basuh. Kenyatan dato sabri nok buat naya kore jah.
    Yang pasti Stadium dah punah lama dah. Kelate jadi sebab nak buat untung atas angin

    0
    0
  62. phas3r says:

    die nieh macam maria ozawa ler..

    0
    0
  63. gomoman says:

    kepada sape2 yg kutuk kelate,tq byk2!!!!korang mmg siot..kitorg lah yg jdkan bola sepak malaya meriah mcm EPL!!bongok.

    0
    0
    • lala says:

      emosi lak?

      0
      0
      • gomoman says:

        ye ar…main hentam keromo je….kitorg pun manusia la..

        0
        0
        • anTI KELATE says:

          EPL 2 penuh ngan pujian…hang,penuh ngan cacian,makian.akhakkk……akhakkksss.lain kali blajo menghargai harta gov yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

          0
          0
        • aku says:

          haha..
          kne wat ssuatu dgn org cmni…
          bg ceramah..
          takde nilai moral..
          tgk komen pun tau..
          lalala..
          bf aku ade di situ…
          suda balik separuh mase kedua takut kne belasah..
          kalo die kne belasah ..
          sumpah kne bakar satu kelantan.lala..

          0
          0
        • lanToK LeW says:

          harta gov tu bukan datang dari rakyat ke????dan sebahagian kecilnya juga dari kelantan…x gitu….?????ko pon ade gak share lam tu….jadi jangan kata harta gov….tp harta awam….baru betul…pe daaa….

          0
          0
  64. gomoman says:

    ada perasaan..

    0
    0
  65. aku says:

    PENYOKONG KELANTAN MMG TAKDER OTAK….OTAK KT KEPALA LUTUT…BENGONG……

    0
    0
  66. manusia says:

    DUNIA SUDAH AKHIR ZAMAN KERANA SAUDARA SESAMA ISLAM MENCACI MENGATA SESAMA UMAT………………….

    0
    0
    • an2 says:

      mereka yg mencari pasal untuk dcaci nak wat cam ner.. name pn manusia…standart arr..

      0
      0
    • anTI KELATE says:

      lain kali kelate tak payah main bola kat stadium…main bola dlm kocek jerr…………dowg bkan pandai gune pn stadium 2…..wat abh duit gov jerrr baka2 sit… BANGGAK SUNGGUH…

      0
      0
  67. lanToK LeW says:

    aku ni orang kelantan but ase malu laa ngn sikap rakyat kelantan tu yg wat hal kat stadium tuh….x elok laa sampai wat camtu….kita ade akal dan ade adab….jadi…fikir2kan laaa….cakap banyak pon x guna…..

    0
    0
  68. Hanna says:

    hm,,,tepuk dahi tnya hati~

    0
    0
  69. nain says:

    penyokong kelantan mai bukannya tgk bola,, depa mai stadium nak test powerr ooo, ,almaklular,, nak cari publisiti murah, kot2, laa bleh dicalonkan utk dipilih pergi berjuang di negara yg tgh berperanggg,,. SYABBBBBASSS inspektor sahab,,, waakakka

    0
    0
  70. demm!!! says:

    berat kna pakoh sek klate dlm ni..hok aku tgk nga baco hok ino pon duk mrah..plik btol aku..mse di perlis ore klate kna pkul bkpo xdok tndakan??bkpo dok senyap jah..ko sje nk wat naya ko ore klate..kato ore klate xdok akal hbs ore ngri lain baik sngt ko..bnyk kes ank luar nikoh..ore islam duk mnum arok..duk g clubbing hok mmg blh dosa..xpkai tdung xttp aurat..pmpn brgaul bbs..
    gpo lagi prkara yg berakal ore ngri lain buat????
    jgn kita nk ngata bilo dri kito pon xsmprna..krna sek klte wat hal dlm bola bising satu ngara tp prangai mcm setan ngri len buat xheboh pon..bkpo????

    0
    0
  71. gapo2 says:

    kito ni org klate jge wak malu negeri kito, ore lain wak jht dio bule doso bkn kito. klu kaloh bola nok wak guano, mainan jah tu wei. adat doh tu kaloh menang. kalu nok menang sokmo kito main sdiri jah.. x leh nok maroh ore lain comment sbb saloh kito sdiri, slamo ni ore kato kito ni kenegerian tamboh lg kito wak g2 pulok koho la ore dok brahi kito. gapo2 hok ore kato kito sbb kito sdiri jugok, bkn nyo sbb ore lain. kito keno trimo la comment ore tu walau pun sakit hati dgr.. kitokeno bruboh baru ore tgk kito molek, ni sbb 50 ore semua klate keno. patut berkas hok tukang buat tu, hidup wak malu klate jah…

    0
    0
    • serai_patah says:

      betol…betol…betol…cam nie la bru owg leh respek..nie x..owg komen,lg g balas cam nk gaduh…owg komen sbb luahkan pew yg dia owg rasa..klu prgai x mcm yg bakar 2, wat pew nk marah?owg kutuk yg wat bda tue…bukan sume…len la klu wat..sapew mkn cili…mst la rs pedas…

      0
      0
  72. secret says:

    wei…sek mu jgn duk ngato la. ko sek klntan…keh budu la sek2 tino klate jd cmel2…lala bongok…bdo plak 2….pah bnjir mu kait dih smata-mta nk ngato ko sk klate….baik player sek2 klate smart2…n9 2 arap ko kmbar jah…

    0
    0
  73. lala_bongok says:

    betol3..baso lala bongok gilo..kalu aku knl dio nih, aku g simbah ngn budu kt muko dio..hahahahaha!bia dio merasa kesedapan budu tersebut..pastu sure jd pendiam xleh nk ngata org klate dah pasni..haha!sedap sgt duk mengata ko sek klate dih..cissss..!

    0
    0
  74. secret says:

    MAKE BUDU BLAKO……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
    Hok mno dgki nge sek klate 2 xsoh duk dgki la…..baik klate la leh msuk final do……………..

    0
    0
  75. mesti says:

    HAHA… org klate mmg best. patutla ramai yg dengki. org yg xminat bola n xtgk bola pun sibuk nak kutuk. kalo org minat bola mesti dia tau betapa teruknya perangai penyokong bola negeri lain cuma xklua kat tv jer. ada jugak yg klua tp kejap n xder saper nk bising2 kat blog dan lagi org xanggap teruk. org kelantan ni baik2, sorang buat salah habis nampak jahat. wei ada penyokong satu negeri tu (bukan kelantan), masa game tgh jalan, penyokong dia pi rempuh pagar masuk kawasan padang tu. xyahla aku ckp penyokong negeri mana, korang kat sini kan minat bola, mesti la tau kan…

    0
    0
  76. red_warriors says:

    bilo klate wk gni sumo paper tnjuk n kutuk…
    p lau team laen wk, xdop pn nk gege…
    sikap bias ore mlysia…..

    0
    0
  77. cyber_fc says:

    ape la korang ni dh lari topik dh ni….kate sembng psal fasha ni ni bola plk dh….adessss….

    0
    0
  78. ieta says:

    msty owg kafir sronok tgk psl msalh ni skunk.igt x sumph ketua firaund yg menguatuai agma kristian tlh brsumpah bhw dia akn mnyestkn para pngikut islam melalui plbgai cra n 1st ialah girl sbg bhn utamanya.n cra itu telh pon brjaye.
    n now,dey salurkn melalui sukan.tgklah.prgaduhan sesama islam!sbb bola jugk kite snggup xtunaikn solat..try pkir blik..bola 2 start n until?aftr maghrib rite?so,sesapa yg ade dekt stadium 2..cm ne dowg nk tunaikn solat 2??sy pon asl klntn but xdek lah minat sgt bola nie..tp xkn lah dsbbkn prgaduhn cm nie kowng sesama muslim nk maki?klu pe yg aq ckp nie de somethng wrong,im so swy but thz is wht i think bout..

    0
    0