Written by AbangNara | September 24th, 2010

// Sila skroll ke bawah untuk membaca artikel terbaru//

fahrin ahmad

Tak salah kalau kami katakan yang Fahrin Ahmad ini merupakan jejaka terhangat di pasaran sekarang ini. Masih bujang, tak ada girlfriend, baik orangnya dan yang pasti confirm menjadi menantu pilihan ibu-ibu di luar sana.

Baru-baru ini Fahrin Ahmad telah pun selamat menjalankan ibadah umrah semasa Ramadhan. Rasanya kalau tak silap raya pertama pun Fahrin masih berada di sana. Rasanya artis-artis di luar sana boleh jadikan Fahrin Ahmad sebagai seorang idola. Kami doakan agar Fahrin terus kekal bebas dari kontroversi murahan.

Dan yang terbaru semalam Fahrin baru jer menjadi host untuk rancangan Forum Perdana di TV1. Kagum kami dengan Fahrin. Kalau anda berminat nak mengetahui perkembangan Fahrin dari tuan punya diri, boleh join Facebook Fahrin Ahmad.

Lagi gambar Fahrin Ahmad semasa umrah baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

celcom blackberry curve 9300

Baru-baru ini kami dah sharekan Celcom Biz Plan untuk Blackberry Curve 9300 3G, ramai yang bertanya apa yang bestnya guna Blackberry nie. Salah satu ke”best”an Blackberry bagi kami ialah kewujudan Blackberry Messenger (BBM). ┬áSenang cakap BBM nie adalah fungsi chatting untuk pengguna-pengguna Blackberry. Selamat, pantas, boleh share gambar atau video dan macam-macam lagilah.

Kalau anda pengguna Xpax dan inginkan BBM di Blackberry anda, cuma perlu SMS BB<space>ON dan hantar ke 28882. Jangan lupa untuk check Facebook Xpax (pergi ke tab XBerry) untuk tips-tips best pasal Blackberry dan berkenalan dengan mereka-mereka yang menggunakan BBM nie.

Dan yang paling best di Facebook Xpax ada bagi Blackberry Curve 9300 3G percuma setiap minggu. Anda cuma perlu pastikan komen anda di situ mendapat “Like” yang terpaling banyak.

Kami berani jamin yang anda akan gian gila bila dah start guna BBM macam yang terjadi kepada diri ini. Kalau nak tahu lebih lanjut pasal Blackberry Curve 9300 3G, sila klik sini.

fahrin ahmad

fahrin ahmad

fahrin ahmad

fahrin ahmad

fahrin ahmad

fahrin ahmad

91 responses to (GAMBAR)Fahrin Ahmad Semasa Umrah Baru-Baru Ini

  1. gogo says:

    1st. lg….

  2. new gen says:

    2nd :P for the 1st time huhu

  3. miswateva says:

    hehehe 2nd pic tu klaka la….tapi comei..semoga die gembira dengan kehidupan die sekarang..banyak hikmah atas satu2 kejadian….love u fahrin =)

  4. miss_pinky says:

    lor,xde komen pape pn.
    heboh dgn 1st n 2nd er.
    pape tah.
    btw,fahrin handsome.
    :)

  5. […] Panas, (GAMBAR)Fahrin Ahmad Semasa Umrah Baru-Baru Ini Submitted by selebriti on September 24, 2010 […]

  6. MisS PocO says:

    i like u Fahrin…

  7. lalalalla says:

    fahrin tiada jodoh dengan scha dan linda sebab dah tertulis ada jodoh yang lebih baik menanti untuknya..amin….

  8. BELACAN HANGUS says:

    hmmm..ok lah tu….

  9. natts says:

    oklah tu dekat diri pada Yang Maha Esa.. lebih ketenangan..nnt F.A dapat aweks/bini lagi meletoppp & sopan santun.. amin!

  10. Hani Bunny says:

    First of all, thank you to abang nara for posting Fahrin Ahmad.

    Teringat mase satu majlis yg dihadiri oleh imam muda asyraf dan fahrin. Fahrin cakap cepat je mesra ngan Asyraf. Macam kawan lame. Fahrin pun berharap dapat jadi mcm Asyraf one day. Saye doakan. Insya’allah.

    Fahrin Ahmad di hatiku…

  11. awal says:

    Alhamdulliah.. gambar yang menarik.. tq atas perkongsian

  12. awal says:

    Alhamdulliah.. gambar yang menarik.. semoga fahrin hidup dengan ketenangan..

  13. villa says:

    pergh byk tuh nasi seb bek ader pic last tuh ingt td 1 pingan tuh tuk fahrin sowarg…huahuahua..

  14. anak dara says:

    sejuk hati ku nengok di kau ..

  15. cikedi says:

    sejuk la hati mak fahrin dpt anak mcm nii…berubah kepada yg lebih baik…alhamdullillah..kita semua bila lagi yaaa…

  16. ratu hantu says:

    syukur kepadaNya….
    hrp2 lpas ni jgn la da gosip2 yg krg myenangkn…
    klu gsip ngn sy x pa…hehehehehe

  17. qisya qaisara says:

    fahrin sekampung ler..org jb…dulu sek kat EC di JB..dia active rugbi masa sekolah….smart boy…:)

  18. aries_april says:

    hope d kekalkan..sntiasa mndoakan yg trbaik untk hamba a;;ah

  19. ProfHariz says:

    Bila lelaki masih bujang dan hensem.. Pasti hot mcm fahrin ahmad :)

    New Entry ProfHariz
    Semak Jantina PC Anda

  20. amirah says:

    moga fahrin dapat jodoh yg baik dan bahagia

  21. pwincess says:

    lelaki yg baik utk prempuan yg baik..moga2 dia btemu jdoh yg lbh baik lps ni…smoga ape yg dia lalui sblm nie mmberi sribu hikmah…amin

  22. msmifa says:

    fahrin menjadi lebey baek dari sebelumnya… alhamdulillah… :) ada hikmah d sebalik kejadian yg jadi sebelum nie…doakan yg terbaek dan menjadi umat yg dredhai allah s.w.t :)

  23. Gosipgurl_fea says:

    Abang fahrin~~~ miow….hai doakan aku masok islam boleh mengorat dia :(

  24. pembaris says:

    kdg2 terpk..kte g tanah suci kena duit yg hala..bersih.. berlakon ?? adakah ia halaLL ?? sy tidak tau..blh ada yg expalin.. heeee :p

    • Amay Hamidi says:

      Sheikh,

      Bergantung kepada niat..Kalau dia berlakon kerana Allah, fisabilillah, kerana nak menyedarkan masyarakat, kerana kalau dia tak buat, siapa lagi nak buat, dan selagi dia tak menyamun duit tu daripada pengarah, selagi itulah halal, insya Allah..

      Allah yang takdirkan beliau ada daya, ada kemampuan, ada tangan dan kaki, ada aqal, ada kemahuan ke Tanah Suci, tak perlu kita bertanya itu ini..Kalau begitu susah juga jadi Cikgu sekolah, duit gaji dia dari mana, dari cukai syarikat mana-mana ke, semua tu nak difikirkan ke? Mari kita mengubah paradigma dan tanggapan kita kepada yang lebih baik dan lebih dewasa..Jangan benda2 remeh yang orang tak fikir kita nak fikir pula..Kalau benda yang bermanfaat kepada agama, boleh kita fikirkan..

      • lyla ahmad says:

        salam…tp awk..ape plak hkumnya blakon bsentuhan tgn dgn bukan mahram….itukah fisabilillah?? Wallahhua’lam…

        • aries_april says:

          yup…
          tu kan mmg dh haram bla brsntuhan?
          brpeluk bkn ngan muhrin..

          even cam cik amay kata
          ‘Bergantung kepada niat..Kalau dia berlakon kerana Allah, fisabilillah, kerana nak menyedarkan masyarakat, kerana kalau dia tak buat, siapa lagi nak buat, dan selagi dia tak menyamun duit tu daripada pengarah, selagi itulah halal, insya Allah..’

          kmi ni x brpa ckp ilmu agma..
          tp rsa orng yg high education cam u..leh xplain detail ngan we all

        • lyla ahmad says:

          Aries,
          yea..bgntung pd niat…tp ssh nk lht artis2 skrg yg blakon mengikut syariat islam….

  25. Reena says:

    Jgnlah jumud dan terlalu negative thinking sgt. A part from berlakon, Fahrin ni jugak jadi duta dan talent utk bermacam2 produk. As an ambassador, payment dia masyuk. Roughly 100k tak lari. Nak plak dia pemes. So stakat g umrah tu, apalah sgt. Lebih drpd mampu.

  26. Pergh... says:

    Maybe linda onn and scha dulu tak bleh blah dnga fahrin sbb farin nih aku rasa jenis yang baek…

  27. anny says:

    Semoga FA mendapat Rahmat DariNya, Amin.

  28. Amay Hamidi says:

    Satu2 nya pelakon lelaki yang saya kagumi kerana beliau berpendidikan tinggi dan berhemah mulia serta menghormati orang lain..Seorang yang komited terhadap lakonannya sehinggakan baru2 ini beliau melakonkan watak lelaki durjana iaitu bersepakat merampas harta suami kepada kekasihnya, orang marah (maknanya dia telah melakonkan wataknya dengan baik lah tu..)

    Syabas Fahrin..Kenangan2 lama yang tak best tu, leave it in the past..

  29. SWEET says:

    Fuhhh sedap nampak lauk
    mesti daging kambing nasi briyani
    Fuhhh sedap

  30. eszol says:

    ini org x boleh pcaye punya org

    suka tipu orang

  31. sawo matang says:

    Fahrin mmg the best, tapi skrg ada terbaca kat paper pasal gosip yang dia rapat dgn pelakon baru.Pelakon drama tu berlakon dlm citer Hotel Mania nama dia kalau x silap Adeline.

  32. yaka says:

    fahrin sempoi…scha ?

    Grrrrrrr…grrrrrr

  33. dia says:

    fahrin…mcm mana lah u boleh couple dgn linda dan scha tu?….skrg adeline lagi….apa istimewa sgt dia org tu..tgk gaya pun dah tau jenis mcm mana….u suka pilih sama2 artis kan?…apa slh keluar dari dunia atis tu…byk sgt dah berlaku kawin sesama artis dlm 10 haya 1 yg kekal…..itu lah biasanya yg berlaku…kenapa agaknya?…..fahrin pilih lah org luar daripada artis….org kg pun tak apa…

    • MisS PocO says:

      cth terbaik…ROSYAM NOR…istri dia org luar dr dunia artis…
      kekal shga skrg…

    • aries_april says:

      huhuhuh..i orng kg..
      leh anto resume kat dia?
      :-)

      akak…ska sngtl ife rosyam…

      • Erin says:

        Hello,ada gk artis kahwin bkn artis tp divorce gk..I think hny org dr dunia yg sama akn mjd psgn t’sebut lbh memahami…apa2 pun,semuanya itu terpulang pd niat.. soal jodoh dtgn Allah..

        • SWEET says:

          x pernah tunjuk anak bini dia kat majalah atau media
          tapi sekali tu kuar gambar
          punya la cantik bini rosham noor
          pakai tudung

  34. iza says:

    fahrin, i like u :)

  35. pascual says:

    bgusla fahrin.untung ko xdapat pmpuan mcm linda n scha tu..

  36. Hajimaru says:

    i lup u fahrin..go2 fahrin..chaiyo2

  37. Mmm..... says:

    ingat kata2 wardina.artis ni x boleh d jadikan idola.
    idola kita cuma sorang jek.pikir2 kan la….

  38. qisya qaisara says:

    aku tgk taste fahrin ni smua chinese look…cuba tgk linda, scha, adeline..smua nyer sama kan…

  39. nadya says:

    i like fahrin…semoga fahrin akan dipertemukan jodoh dengan sebaik-baik wanita…… trus trang tak berkenan dgn scha & linda……bkn perempuan terbaik…tq

  40. Tiffany says:

    Bagus lah dah pegi umrah…semoga Fahrin dipertemukan jodoh dgn wanita Muslimah sejati…

    Sudah-sudah la mencari perempuan seksi…takde apa yg ekslusif…

    Kalau mahu isteri solehah, carilah yang Muslimah sejati…

  41. xx says:

    bestnya..kalola sy wanita itu..kuang3..hu3

  42. Erin says:

    I like him, So Much…Good looking n baik. Semoga dpt jodoh yg baik…

  43. Bagus kalau semua artis macam dia ni…. :)

  44. qrom85 says:

    ALHAMDULILLAH,Harap fahrin sentiasa taat pd perintah allah hingga akhir hayat,sy doakan fahrin di tetapkan pendirianya dan tingkatkan amalanya kpd allah.AMIN

  45. lina says:

    i..like……uuuuu

  46. lara says:

    carik pompuan elok2 k nak wat bini..jgn biarkan sjrh berulang..

  47. MisS pOcO says:

    To Fahrin, jgn la cari dikalangan artis tuk wat bini…

  48. andy says:

    me too, love bbm. what’s ur bb pin bro nara? haha =] cheers!

  49. SWEET says:

    x salah fahrin ada degree undang2
    kenapa fahrin pilih jadi artis????

  50. Legalsounds says:

    We are a group of volunteers and starting a new project in our community. Your site provided us with valuable information to help us get started|.You have done a great job!