Written by AbangNara | January 14th, 2013

Seronok juga menjadi pelakon kerana dapat berjalan-jalan ke negara orang sekiranya penggambaran dilakukan di luar Malaysia. Semenjak dua menjak ini Abang Nara perasan yang produksi tempatan suka bebenor shooting di Abu Dhabi dan Dubai. Mungkin nak feel Arab lebih kot.

rozita che wan

Yang terkini, Fahrin Ahmad, Fouziah Gous dan Rozita Che Wan telah terbang ke Abu Dhabi dan Dubai untuk penggambaran drama Rindu Bertamu Di Abu Dhabi dan Cinta Di Burj Khalifa. Turut sama terbang ialah Aiman Hakim Redza dan Noorkhiriah. Pasti seronok dapat berjalan-jalan di negara orang.

rozita che wan

Pastinya kedua-dua drama terbitan Zeel Production ini ditunggu-tunggu oleh peminat drama tempatan. Kalau tak silap, drama-drama ini akan ditayangkan di TV3. Tak sabar jugak nak tengok kecantikan Abu Dhabi dan Dubai di dalam drama ini. Sama-samalah kita nantikan waktu tayangannya kelak.

rozita che wan

13 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Ibu anda ialah seorang pembohong

rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan

60 responses to (16 GAMBAR)Fahrin Ahmad, Fouziah Gous & Rozita Che Wan Di Abu Dhabi

  1. kiko says:

    Nice

    0

    0
    • loveONEW says:

      wow, sape empunye bdn yg pkai skirt pendek ituu

      0

      0
      • sunshine says:

        gilerr arr skirt cik taa… anak2 dia rase malu x

        0

        0
        • i'm not a monster says:

          Cik Ta ker yg skirt pendek tu ? atas peha beb skirt dia, giler lah

          ok lah drama melayu shooting kt luar negara..maju lah tu berbanding dgn sinetron indon yg asyik2 berlakon tempat sama jer..mcm tu juling perez kata sinetron dia maju..balik lah

          0

          0
        • Kak Long says:

          Cik ta, pakai skirt pendek, ngan handbag Chanel,
          tarik luggage bag LV –> feeling artis hollywood la tuu..
          tak sedaq sndiri mkn belacan, ckp loghat utara..
          tolong berpijak di bumi yg nyata cik ta oii..
          kalo org ckp dh tua tak sedar diri, marah..
          tp sendiri mau pk laa…apelaa…

          0

          0
        • amoi says:

          itu tanda Cik Ta tak takut mati..har har har

          0

          0
        • Anonymous says:

          x malu ke kalo angin tiup n nampak????

          0

          0
      • cik ti says:

        Makckik tu ker yg pakai skirt pendek, astaghfirullah… tak ingat mati ke makcik….

        0

        0
    • gusi says:

      chek ta feeling2 remaja

      0

      0
      • Olga says:

        MESTI YG JELES DGN CIK TA NI PEREMPUAN YG DH BERUMUR, LPS TU DUDUK RUMAH JE, X BERKEMBANG, TERPAKSA JAGA ANAK KAT RUMAH.. BODY MEMBOYAK.. MUKA LGSUNG X CANTIK! KEJE BERANAK, MAKAN TIDO JE! LPS TU JELES BILE CIK TA NI CANTIK! AKU GERENTI BERAPA KERAT JE WANITA2 YG DH BERANAK PINAK MASUK USIA 40-AN BOLEH DPT BODY & MUKA CUN MCM CIK TA NI… MESTI YG JELES NI TARAP2 BINI PPRT! GAJI LAKI X CUKUP NAK BELI BAJU2 & BARANG BERJENAM! INSECURE MUCH?

        0

        0
        • i am xoxo says:

          olga, ko bini PPRT eh? sangat memahami je…oh…PPRT is not even a people. ouch.ouch.

          0

          0
        • i am xoxo says:

          olga, ko bini PPRT eh? memahami betul…eh, PPRT is not even a people. ouch.ouch. u r stupid much??

          0

          0
        • kejadah nak jeles! says:

          kejadahnya nak jeles…..tapi gambar tu terang2 show off handbag classic chanel (rege dalam RM10,000++) dan LV travelling bag semua tu dah dalam 20k+++..banyak nyaaa duit jadi retisssss beli beg2 ni semua…dah bayar income tax ka?????…kalau aku lah…baik aku simpan dlm ASB kot kot kalau dah tua nak mampos ada lah simpanan…bukan beg2 tu semua dok tolong cheq oiiii! takyah lah nak show off sgt sebab banyak lagi org kt luar yg kayo tapi low profile…ni show off tahap gaban pastu dah tua2 esok dook sibuk mengharap belas ehsan..boleh blah! :P

          0

          0
  2. nazrul says:

    fouziah sombong gileeeeeee!

    0

    0
  3. muahhhhhh says:

    sape pakai skirt tu ???? auwwwww

    0

    0
  4. mayo says:

    uishh pendek nya skirt RCW tu…..

    0

    0
  5. JaneEyre says:

    Amboi cik ta…nak tayang kaki kecik keee..

    0

    0
  6. JaneEyre says:

    Amboi cik taa..nak tayang kaki kecik kee tu.

    0

    0
  7. zufa says:

    che ta mase muda mudi xdpt pakai skirt pendek kot..dh kertu baru dpt pakai..apa lg culture shock la..che ta..dh xsesuai usia awak ni pakai skirt cam ni walaupun ade leggin. mungkin kalo skirt tu bawah lutut sikit atau atas sikit je pada paras lutut ok la…ank2 awak pn msti dh tau malu kan..peace che ta..:D

    0

    0
  8. Ni Lopak Tu Lopez says:

    rcw NE CANTEK TAPI OVER SGT LA PULAKKK….

    0

    0
  9. saya tak suka says:

    nyampah bila trgk artis belakon pakai tudung ,, watak alim2..
    cm mempermainkan agama… saya tak suka!!!!!!!!!!!!1

    0

    0
  10. nafies says:

    che ta panas kot kat sana.
    sebab tu pakai skirt.

    kan che ta?

    0

    0
  11. Glamer Gilerrr says:

    Lawa la body RCW… kalah anak dara semua….. Anyway, btl ke ramai ckp Fauziah Gout tu sombong????

    0

    0
    • joyah.. says:

      yup.. aku nmpk fauziah gous ngan ikram dinzly dulu… ikram ok jek, siap senyum, fauziah tu yg pe hal ntah meroyan, siap jeling2, pastu tetiba ada lak beberapa org nak tangkap gambar dgn depa,
      dia pun buat la muka senyum kelat tak ikhlas, pergi je peminat2 tu, terus dia buat muka geli geleman… eiiii, tobat joyah tgk, mcm nak hak tuiii jek muka sombong dia tu..

      0

      0
  12. cikikaka says:

    xde feel la nak tgk cite ni… kat dlm cite je berlakon baik + pakai tudung.. kat luar dr atas smpai bawah ketat… sgt mempermainkan hukum Allah…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    panas eh dubai.. Pendek skirt mcm cheerleader sekolah

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Fuhhhh RCW lawa lah dia badan kalah anak dara…..
    But skirt terpendek ke? Hehehe niwae… U look gojezzz…
    Pernah nampak fouziah nie punya lah sombong mcm org utang dia…
    But tk tau lah mayb tym tu muka tgh masam ke tgh binggit ke..hehe

    0

    0
  15. saya jahat says:

    Che Ta bile nk insap nie :( takot aku tgk cara pemakaian org sekarang …akhir zaman … moge2 kite semua sentiase diberi hidayah dan di lindungi Allah..

    0

    0
  16. wah says:

    fuyoooo ~~~ sesuai rse nye fahrin dgn cik ta . elok la dua2 belum kahwin lagi :O HAHA

    0

    0
  17. baby says:

    AKU HARAP CITER NI DITAYANGAAN KAT MUSTIKA HD….BARU NAMPAK VIEW YG CANTIK MCM CITER JAUH

    0

    0
  18. hurmmm says:

    nmpk gaya mcm bukan che ta yang pkai skirt pendek tu..

    0

    0
  19. lola says:

    Eeee geli nya tgk makcik Ta pki skirt…. Skirt mcm ni jgk la dia pki time citer anak ikan kt astro…x malu ke… Da tua kot… Ms awal2 kemunculan dia, asik brlakon pki bju kurung je..skang ni, ha amek kau! Skirt pendek trus..ish ish…

    0

    0
  20. zamani says:

    ooi.. che ta bukan pakai mini skirt sj ooi.. dia pkai leggings kaler light brown.. cuba tgk btol2.. adoi… sian kene mngata ngan minah n mamat x brtanggungjawab kat ats nih.. cube la tgk dlu, teliti dlu sblom mngate..br lah fitnah x tjadi kat dunia ni..arios..

    0

    0
    • Anonymous says:

      x der maknanya

      0

      0
    • joyah.. says:

      kalau skin colour pun, perlukah pakai kaler mcmtu..?? saja jek kan..??nak feel ala2 kulit real..
      tak leh ke pakai kaler lain..???

      kalau mcmtu, lepas nih, meh kita pakai baju melekap, full dr atas sampai bawah skin kaler mcmnih.. geli tak..?? kan macam bogel namanya..

      0

      0
    • ckp jer says:

      gmba ke-5 tu ke yg ko mksdkn skin kaler?
      aku x nmpk cm leging skin kaler pun.
      aku nmpk cm kaler skin dia free je
      kalau kami salah sekalipun, mna bole pkai yang menyerupai cmtu, sama jekkk

      0

      0
  21. zamani says:

    ooi

    0

    0
  22. kak Dara says:

    cantik pemandangan, harap2 drama yg nak ditayangangkan pun best jgn asyik buat crita ala2 ayat2 cinta sudah naik muak aku tengok crita2 camtu.

    0

    0
  23. FD says:

    korunk2 nie bab ngutok no.1 kn..budget baek jerk sumer..da compem ker tu gmbo cik Ta?if ia pn tu dosa die..yg korunk sibuk nk tmbh dosa g tngok pic die n ngutok2 +double dosa u alls dpt..muhasabah diri sndr lg better..

    0

    0
  24. mrs, eng says:

    nara, ko saje je kan letak gmbr awek sexy tuh.. nk timbulkan issue kat sini..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    amboi cik taa..pendeknya skirt!! silap angin kuat sikit nampak tut…tut baru taw!

    0

    0
  26. conan says:

    che ta mcm haram jadah

    0

    0
  27. Leen says:

    Eeuwww…geli tgk che ta..wuekkk

    0

    0
  28. Rozita Che wan Kembang says:

    Lol … punye la pendek skirt mu wahai auntie Rozita … nape tak pakai bikini atau borat aje? memalukan >.> Mesti org ingt ko ni bkn Islam kan?

    0

    0
  29. Adika says:

    Oh yes fauziah gous sombong. Time diorang kat sini terserempak fahrin ahmad kat kedai makan kat abu dhabi, friendly sangat siap bergambar semua. Tapi fauziah gous aku terserempak kat kedai makan kt dubai, please lah eh, SOMBONG NAK MAMPOS! Siap menjeling, hidung tinggi! Syukurrrrrrr aku tak terasa terhegeh pun nak pergi tegur bergambar ke apa. Kau punya jeling tu je, hazabbbbbbbb.. Meja makan kat belakang ni boleh rasa!!!

    0

    0
  30. virgo says:

    itu tasha shilla lah..

    0

    0
  31. virgo says:

    itu tasha shilla lah…

    0

    0
  32. auh says:

    itu bukan RCW….mungkin tasha shilla

    0

    0
  33. DondangSayang says:

    Semua nampak buruk Che Ta dengan Fauziah Ghous.. kenapa tak nampak Khiriah yang manis menutup aurat ?

    0

    0
  34. no name says:

    ..kalau la gambar tu bkn che ta….kan dapat dosa,,,,

    0

    0
  35. bukan peminat mereka says:

    jangan tambah dosa…kot2 bukan gmbar che ta

    0

    0
  36. shikin says:

    abng nara ni tak payahlah nak jdikan isu pulak siapa artis yang pkai skirt pendek tu. itu memang bukan che ta lah. hanya sekadar gambar orang lain sahaja yg idiletakkan. mana boleh nak judge orang dari belakang. Tolong lah abang nara perjelaskan balik. Kalau tdk nanti abang naralah kena tanggung dosa semua.

    0

    0
  37. HOLLOW says:

    kenapa aku rasa macam fauziah gous je yang pakai skirt pendek tu……. lgpun fauziah tu dkt sini pun mmg pakai macam tu kan

    0

    0
  38. zana says:

    Khairiah yang menutup aurat xde org nk komen keeeee???

    0

    0
  39. […] (16 GAMBAR)Fahrin Ahmad, Fouziah Gous & Rozita Che Wan Di Abu Dhabi (58) […]

    0

    0
  40. CT K says:

    alaah..takat beg LV buatan siam…umah kt utara pon dkt je dgn thailand…pecayala sgt korang kt artis2 gediks…

    0

    0