Written by AbangNara | August 4th, 2009

emak manohara

Sekali imbas memang ada nampak macam muka si mak Manohara. Dua kali tengok dah nampak macam bibik Indon kat rumah kitorang dulu. 3 kalli tengok dah nampak macam Indon tepi pasar. 4 kali tengok dah tak tau macam Indon ke apa.

Rasa-rasa macam bukan gambar emak @ ibu si Manohara Odelia Pinot. Tapi itulah tajuk email yang kitorang dapat. Jadi kitoarang pun kongsi la ngan anda semua. Berkemungkinan besar, kalau ini bukan emaknya si Manohara, minah di dalam gambar ini saja tangkap gambar nie untuk bagi kat suami @ bf dia kat Indonesia sana. Hehehe.

Lagi gambar yang dikatakan ibu @ emak Manohara dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

emak manohara

emak manohara

emak manohara

emak manohara

332 responses to (GAMBAR)Emak Manoharakah Ini?

  1. hajar says:

    biar btl

    0
    0
  2. hajar says:

    hari ini aku first huahhuah

    0
    0
  3. riena says:

    hehehe,,,1st ker???

    0
    0
  4. riena says:

    yer ker ni mak manohara??? naper muda sgt???
    mcm sama baya ngan anak dia jer…???

    0
    0
  5. EclipsE says:

    fuyoo…
    xingat mati woo..

    0
    0
  6. kira-kira says:

    nmpk cm mude jew??

    0
    0
  7. kira-kira says:

    nthlar,,,gmbr bibik mne la 2…

    0
    0
  8. EclipsE says:

    kak nara…
    dr ltk pic indon ney…
    bek ltk pic eclipse…huhuhu…
    glamer gak eclipse…
    nak gak tgk ape yg kwn2 kat cni kutuk eclipse…hehehe…

    0
    0
  9. EclipsE says:

    geli aku tgk minah ney…
    xbselera lngsg…
    bajet cun la tue…amik pic sndr…
    tp maybe cun lg dr aku kot…hehehe…
    ape2 aje lah…

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      kite ompompuan mmg lar xselera tgk…
      tp onglaki2 cam kira2 ngan mlm ptama tue bertambah2 seleranyer tgk…huhuhu…

      0
      0
  10. kira-kira says:

    eh mne tomeiiiiiii td,,,xkn da mrajok kot…
    nmpknye trpksa lar aku undurkn diri wt seketika………
    aku lau tomeiii xder xleh nk komen……
    hehehe

    0
    0
  11. nmpk prut bncit die….hihihi…..

    0
    0
  12. puteriaquarius81 says:

    eeeeeww (pnjm ayat beby)

    0
    0
  13. riena says:

    mcm ner nk letak pic ek,,,ajar la,,, kak nara please la,,ajar la mcm ner nk letak pic,,nk gak letak gambar sy yg cun melecun dr pompuan ni,,,,heheheh

    0
    0
    • EclipsE says:

      la…siannya…
      eclipse bleh ajar…
      tp sebaris ayat yg kuar…sy charge rm 5…setuju??hehehe…

      0
      0
      • riena says:

        x kisah la,,janji wajah ku terpampang di BN nie,,,nk gak glamour mcm EclipsE…huhuhuhu

        0
        0
        • EclipsE says:

          ok nti jgn lupe bank in kat acc cimb…
          acc no : 255252252255…heheh…
          ok …awk pg kat——-www.gravatar.com
          then 4low jer…
          must register 1st..

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          anne belajar dr eclipse jugak sbb tu semua leh tgok pic anne..heheheh

          0
          0
  14. Akak Leen says:

    muka tu mcm ada iras2…tp pompuan dlm gmbr ni nmpak muda skit la dr mak dia yg selalu kita nmpk tu… pastu x dapat nk pastikan coz gmbr ni dr sudut tepi (sisi)… tp seram pulak akak nengok klu ini la mak dia…huhuhu

    0
    0
    • EclipsE says:

      ape plk akak nak seram??
      dia bkn nya puaka niyang rapik…huhuhu…

      0
      0
      • Akak Leen says:

        alaaa….penat akak taip tiba2 page cannot found lak… apa daaa…..malas la nak taip balik….huhuhu… apa2 pun akak nk ckp akak nmpak senyuman dia tu semacam jerk, menyeramkan akak…huhuhu

        0
        0
        • EclipsE says:

          senyuman hendon kak…
          jage2…
          mn tau dia sembur ape2 kat akak..
          tue yg page akak not found…hahaha…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          hahahha…
          ada beza ekk senyuman endon dgn x/…huhuhuhuh

          0
          0
        • Akak Leen says:

          hissshhhh….budak ni….memandai jerk nk takutkan org….ko jaga2 nti nk balik dr ofis…..pandang kiri kanan…akak ni xpe, duk dlm rmh jerk 24 jam…. hahaha…takut x? takut x? akak tgh takutkan ko nih… hehehe

          0
          0
        • EclipsE says:

          mslhnya sy xtkut kak…
          sy ade gak pki ilmu ney…
          ilmu hisab…hahahaha…
          yg akak duk umah 24 jam nape?
          kena ikat ker ape?hahhahaha..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aku plak gune ilmu alam…
          setiap alam kat bdn ko aku leh nampak…hehehe…

          0
          0
  15. kira-kira says:

    aku da wt bnyk org berduka,,,,,,,,
    aku nk out dlu.
    tok eclipse n tomeiii aku nk mntk maap…
    smbil nyanyi maafkn kami….smbil nangis….
    hehehe
    bye.salam sume

    0
    0
  16. ANneDeSilva says:

    makk aiii…
    jap jek dh ramai…

    0
    0
  17. ANneDeSilva says:

    lurah dendam dia warna itam ekk..
    tak gosok ke pompuan nie??
    chittt!!!
    ada hati nk tayangkan lg…

    0
    0
    • EclipsE says:

      e…yuks!…hahhaa…
      daki byk tue…
      pttnya kena sental dgn clorox..+ berus dawai..hahaha…
      terbakar kulit…

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        hahhaha…
        taw takpe..
        kelihatan sungguh…..
        tak pandai nk cover tol minah indon nie…
        tp takkn la ni mak manohara tue….takde kedot2 pon..
        guna sendayu tinggi agaknya…huhuhuh

        0
        0
  18. puteriaquarius81 says:

    wokeh tmn2.. pulang dulu yokk… kul 6 ni kena ajar poco2… eh poco2 meh la join skali.. sila tunjuk ajar.. hihi

    0
    0
  19. ANneDeSilva says:

    manohara ni peatotnya kita jangan sokong2 dia…
    sbb endon nie lain mcm sikit taw…
    mudah lupa diri…
    mcm dia la..
    menyampassss anne dgn dia..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      alalala…elek2…

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        relax la nie poco2…..
        kalau tak dh lama anne lawan joget poco2 dgn dia..huhuuh

        0
        0
        • EclipsE says:

          hahaha…
          poco ko ble nak kawen…
          ari tue tdgr gak ura2 yg thn ney ko nak nek pelamin…
          makcik blkg umah ko bg tau aku…hehehe…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          yela makcik belakang umah poco2 punya menantu pon ada gak bgtau kat jiran makcik anne….

          tak lama lg tu poco2 nek pelaminla..huhuuhhu

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          tgk lar kalo ader jodoh…
          nanti korang dtg lar ke swak…aku bg tmbg free kat korang…tp korang byar ye…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aku xbrani nak komen pasal org indon nie…
          ko tau naper…???
          bab aku pinjam lagu diorg tuk menari poco2…
          uiissshhh…(jari telunjuk kat atas bibir)…ko diam2 je lar anne…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          hahahahahha…
          ye tak ye gak…
          kan kena ban ko gak tak leh cari makan ek poco2…
          k la aku tukar lawan silat gayung…hahahahaha
          ok x??

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          ok lar tue…
          p jgn lupe masa nak silat bawa sekali gayung kat tandas ko tue…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          isshhhh jgn risau…
          kalau gayung umah anne tak cukup pinjam gayung tandas umah ko la eh poco2…..
          untung2 libas skali pala mnohara tersumbat terus dalam mangkuk jamban..huhuhuhuh

          0
          0
        • EclipsE says:

          seronok berdiskusi nmpk?
          bleh join??hehehe..

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          lambatla eclipse nie..
          anne dh nk balik baru menjengah ke kotak kami..
          sok sambung diskusi kita ek…
          lg panas and hangat..
          bye eclipse..
          jg diri eh..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          alaa eclipse…ko diskusi lar ngan bibik cam muka mak mano nie…

          0
          0
  20. ANneDeSilva says:

    anne nk balik dulu…
    sume jaga diri..
    ceria2 selalu…
    muaxxx guyss….
    jupe esokk..

    0
    0
  21. EclipsE says:

    weh korang xblk2 ker lg?
    ker br msk keje??hehehe…

    0
    0
  22. EclipsE says:

    aku blk dlu yea?
    bye sume…

    0
    0
  23. ANneDeSilva says:

    laaa….laaa..laaaaaa…
    balik la…;p

    0
    0
  24. miss suka + suki says:

    wuhuuu
    sanat seksi

    0
    0
  25. emma says:

    alah. kalu pakai push up bra..memang la.,,, ce x pakai pape,,,, x seksi langsung

    0
    0
  26. hajar says:

    gravatar

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      amender ko taip gravatar kat sini plak…ko taip lar kat address atas pc ko tue…

      0
      0
  27. hajar says:

    harap harp bejaya ada pic

    0
    0
  28. hajar says:

    testing hehehe

    0
    0
  29. Akak Leen says:

    dh senyap dh bn budak2 ni dh balik dr ofis……

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      poco2 ader lg nie kak…

      0
      0
      • Akak Leen says:

        terang mata akak nengok baju oren poco2…. kotak ni kecik so, x nmpak clear la muka tuan empunya baju oren nih,….hehehe

        0
        0
        • kira-kira says:

          iii kak leen ngan poco2 dri tadik ag melekat kat bn nie…
          da solat ker??
          hehe

          0
          0
        • Akak Leen says:

          kt sini wkt isyak dh lebih dr masuk dah…..ni dh tgh mlm buta dh ni….huhuhu…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          alar bju sponsor lar akak tuk buat psmbhn…poco2 bknnyer minat sgt ngan wana oren nie…poco2 minat ngan wana coklat…kalo x nmpk muke poco2 akak gune lar kanta pembesar…biar nmpk sikit taik lalat kat pipi tue…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          ko nie kira-kira…
          kak leen duk kat New Zealand, aku plak duk kat Swak…
          mane leh sama ngan waktu solat ko…huhuhu…
          kite awal lg…

          0
          0
        • Akak Leen says:

          ooooo….baju sponsor….tp akak tgk menyerlah jerk poco2 dgn kaler oren….maybe sbb kotak ni kecik kot…tp akak pun x suka jgk kaler oren ni….dlm kotak ni nampak muka poco2 ni mcm cun….ni bkn puji, akak cakap apa yg akak nmpak jer…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          xtau lar akak…dah muke poco2 mcm nie…nak buat camner…

          0
          0
        • kira-kira says:

          oo yeke…sory2……
          sy bdk bru kt cni……
          hehe

          0
          0
  30. hajar says:

    np tk leh lg

    0
    0
  31. hajar says:

    harap 2 bejaya

    0
    0
  32. lily says:

    YA AMPUNNNNNNNN………..
    hrp luaran(muka) jer cantik tapi……..better dia pki purdah lgi bgs…….

    0
    0
  33. lanToK LeW says:

    emmmm……..da pernah tengok pic2 ni kat blog len…
    smua kata ni mak si manohuruhara tuu….
    heh….da tue bangka pon nk amik pic camni g kew…???
    huhuhuhuhuhu

    0
    0
  34. hajar88 says:

    lalalalla…ada la adala

    0
    0
  35. hajar88 says:

    maseh pada sudi mngajar…mmg tk leh bt heheheh papai

    0
    0
  36. laila sari says:

    mak dia dah tua laaa.. ni tah pompuan gedik mana tah snap gambar… kalau mak dia kan kayo rayo… takde nyer tempat letak barang barang guna almari kasut murahan cam background tuh!!! muka jerk seiras… sian lak pompuan nih.. moralnya… jgn gedik amek gambar sendiri!!!

    0
    0
  37. Ntah la... says:

    Macam bukan jer

    0
    0
  38. bebygaox says:

    perasaan haku time tengok gambo nih >> pelik2 + geli geleman…last2 rasa mok tetak belongkeng2 ( ketawa sambil berguling2)

    0
    0
  39. pening says:

    Amboi mak datuk…minah ni posing x hingat dunia…ish3…ape ni BN,..post kau ni asyik yg ‘seksa’2 je..bru nak baik pening aku ni..huhu..

    0
    0
  40. shussh says:

    memang muda…menang sah bukan die…kalau ini msa muda pun..takkan lah ada hp kamera ker kamera mcm nie.ahahha:p anna sui lagik~zman dia tak ada kot ahha

    0
    0
    • aries_april says:

      sapa tau….
      dia kan stay kat france dlu…
      kmra sn up 2 date skit…
      jd ar pic cntk cam gini…

      0
      0
  41. kira-kira says:

    mne ko tau dye mude,,aku tgk cam da sparuh abad jer.
    heheh

    0
    0
  42. pinkypanthers says:

    hahaha cam x betul jerk…
    tapi disebabkn aku x suka dowang..
    aku anggap betul jerk leh x?
    hehehe….
    jgn maree…

    0
    0
  43. Asian Teens says:

    tetap maintain hoott !

    0
    0
  44. Danny0range says:

    bersungguh2 betuk pompuan ni ambik gamba die,,
    hihihhihi,,,
    klaka pon ade gak ngan pangai manusia zaman skang,,,

    0
    0
  45. Zaza Muhammad says:

    LOL !!! Cannot be lah ! Bibik umah sapa tuh ?

    0
    0
    • aries_april says:

      mmg mak dia kot kak zaza….
      time dia orng stay kat france…
      aries prnh nengok pic dia org…
      mak dia mmg seksa cikit….

      0
      0
  46. Rin says:

    aku baca kt blog lain tulis, ini bkn mak manohara..
    tp sape ntah yg muka ala2 indon sama dgn muka mak manohara..
    kui3… geli kan..

    0
    0
  47. hajar88 says:

    pic aku dah ada heheheh

    0
    0
  48. EclipsE says:

    morning all…

    0
    0
  49. aries_april says:

    eclipse….
    this weekend aries ada prlwnan…
    xjdi lg trn KL….
    :-(

    0
    0
  50. puteriaquarius81 says:

    morning all. dh bfast? mka ni lg.. emmm xder crita baru ke cik abang nara?

    0
    0
  51. jojio says:

    Tak da selera langsung…..

    0
    0
  52. siezan says:

    x kan kot..nampak mcm muda jer..

    0
    0
  53. ANneDeSilva says:

    Morning semua ………..
    panjang dh berdiskusi ekkk…///
    anne dh tertinggal nie..

    0
    0
  54. aries_april says:

    kaka nara…
    tkar citer la…
    naik loya tekak ni nengok bh btik dia….
    boss kat blkg asyk ushar la…
    naik sgn aries…

    0
    0
  55. aries_april says:

    xda orng ker hri ni?
    love, tyra, eclipse, kak zaza, kak lee, pink,bad,trans, glory singa n yg lain2x p mn ar?
    dh lma xmncul kat carpet biru ni….

    0
    0
    • ANneDeSilva says:

      arini takde topic yg menarik kew??
      muntahla kak nara asyik tengok minah indon nie..
      naik berrkulat nie..
      hurmmm……….

      0
      0
  56. aries_april says:

    kwan2x?…
    mn korang smua ni?
    xulat ker hri ni?

    0
    0
  57. jojio says:

    Gambar sape pun tak pa janji bagi la yg jernih cikit….

    0
    0
  58. puteriaquarius81 says:

    huhu bz sikit pg ni. nk wat gj pkerja termasuk haku sendiri..

    0
    0
  59. EclipsE says:

    xtau dh nak komen ape tntg bibik ney…
    nek pening aku tgk dia lg ade la…
    nara tkr la artikel br…
    loya la tgk indon ney…

    0
    0
  60. ANneDeSilva says:

    susahnye kalau selesema nie..
    badan2 pon nek letih…sakit….

    0
    0
  61. ANneDeSilva says:

    ahhaaaiiiiii……….

    0
    0
  62. ANneDeSilva says:

    now a daysssss ari2 jek kita dengar pasal itu selesema babi..
    ada jek yg meninggal akibat and punca wabak nie…
    dengar kata ada vaksin yg leh disuntikm dalam badan kan utk buat antibody kuat…
    klinik panel anne ada buat…
    kalau group dia amek satu suntikan RM80….

    0
    0
    • aries_april says:

      mhl la klau tuk orng mskin kan?

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        memangla aries..
        tp tu swasta…
        kalau klinik kerajaan anne tak sure la dorg ada atau tak bg suntikan tue..
        kalau ikotkan bg free jek kan kat rakyat..
        kalau betol la dorg sayangkan rakyat nie..
        tp ntahla aries..
        lom dengar paper news lg…

        0
        0
  63. ANneDeSilva says:

    mana yg lain g???
    anne masuk jek sume ilang eh?

    0
    0
  64. ANneDeSilva says:

    moning…
    tomeii sume pon kat page barula..
    dh ada citerr baru..
    takmo tgok indon nie..huhuhu

    0
    0
  65. jed hijau says:

    waduh….waduh…

    iki kok gamber lucah kiyeii….karang sopo lah kuwei…

    kok di omongnge mak manohara….kabeh2 tegang…kok ngalahkan manohara….opo yo…orak lah….mak ee manohara kan wis kendur……

    kuwei usah buat lawaklah NARA…isin aku ah…

    0
    0
  66. ninikebayan says:

    setan bejambul la mak manohara ni!! dah lah tak cantik!!ada hati nak pakai seksi2x..rasa mcm nak muntah jer tgok gambr die nier…tembak ngan petir lgi bagus!!!

    0
    0
  67. mayrien says:

    eih..geli pulok nengokkk gamba niii

    0
    0
  68. PaMa says:

    aku mmg nyampah ngan hindon ni…camne ek kita nak buat supaya stesen tv n radio tak amik lahi drama n lagu indon…

    mmg tak dinafikan lagu n drama diaorang kekadang best tp ada dia kesah ngan lagu n drama kita????

    dengar dengarkan dan selamat menonton (ala2 ustaz lamak lupa la nama dia)

    0
    0
  69. kita says:

    stim juga aku tengok cewek indon ni

    0
    0
  70. kurus says:

    ALAH… asal usul kte dari hendon gak..
    g tanyer nenek…

    tapi aku memang skeptikal dengan mak dier tu..
    memang sangat skeptikal…

    (geli lak bahagian depan dah penyek kedut)

    0
    0
  71. hantupensil says:

    ish2 bibik indon mane nih…

    0
    0
  72. kuntilanak says:

    pompuan nie perasan tetek besar…ambik gmbr nk tunjuk tetek jeeeee…………….

    0
    0
  73. Kipas Lipas says:

    kring……kring

    0
    0
  74. nuci says:

    meleleh gak tgk..tp bla tgk muka..trus nk muntah

    0
    0
  75. gosipgurlfea says:

    Uwek!

    0
    0
  76. refelsia says:

    banyak btol perempuan nyasau sekarang ni……banyak kerja nak wat bila masa lapang mop lantai ke, cuci baju ke, gosok baju ke, cuci pingan ke,cuci keta ke, masak ke, baca buku ke, kalau orang gaji buat pergilah windows shoping ke kalau tak pun gi lah belajar agama dapat pahala paling tidak pun tido……..hilang nyasau tu hehehehe

    0
    0
  77. gosipgurlfea says:

    nyasau tu pew???

    0
    0
    • refelsia says:

      nyasau tu sasau lebih kurang macam orang gila tapi fivty fivty lagi lah tak tahap gila hehehehehe

      0
      0
  78. Manokaran O'the-Liar Pinyot says:

    No.. this is not Mano’s mum… her mum is older than this.. real old lady… just another stupid rumours… this is not dessy fajarina…

    0
    0
    • ros merah says:

      Iya… agree with u…tapi ada juga yg suka memfitnah orang dgn tujuan memalukan…kalau kena batang hidung sendiri baru padan mukakan..! Jgnlah benci sgt dengan mano dan ibunya biarlah Tuhan yang membuktikan siapa benar siapa salah..Dgn Tengku Fakry pun kasian juga tapi nak buat macam mana..kita org luar setakat tengok je lah dan jgn panaskan keadaan, Kita berdo’a semuga kehidupan Tengku Fakry Sekarang lebih bahagia..Amin

      0
      0
  79. kelas tenggkorak engkau.Panggang betul mesti org lain tu memeng bodoh giler macam setan kat neraka. Aku cakap x salah kan dah memang betul. :(

    0
    0
  80. memeng bodoh giler babi

    0
    0
  81. name says:

    huhhh

    0
    0
  82. LumiGlow says:

    org indon ni dah napa ha?is is is is

    0
    0
  83. mus says:

    ngam mak dgn ank.. ktandusan la 2 siok sndri ambk gmbr mcm la cntik btl …. pi tgk kt kdai cermin byk 2??

    0
    0
  84. aku mmg nyampah ngan hindon ni…camne ek kita nak buat supaya stesen tv n radio tak amik lahi drama n lagu indon…

    mmg tak dinafikan lagu n drama diaorang kekadang best tp ada dia kesah ngan lagu n drama kita????

    dengar dengarkan dan selamat menonton (ala2 ustaz lamak lupa la nama dia)

    0
    0
    • ros merah says:

      Ha yang ni aku sokong…! Lagu dan drama Indon tu berlambak-lambak di stesen TV M’sia..sampai2 lagu artis M’sia ada yang tak pernah berkumandang…asyik2 lagu Indon je..! Yang ni Kerajaan patut utamakan dulu rakyat sendiri ya kan !

      0
      0
  85. ros merah says:

    Kalau tak pasti jangan tuduh2 ..memfitnah namanya tu..kita semua ada agama tau hukum hakam agama ya..Kalau gambar tu bukan ibu manohara (Dessy Fajarina) ..berdosa besar kita….!!!! Kalau benci sgtpun jgnlah memfitnah orang lain dengan tujuan memalukan.. Ingat HUKUM KARMA..!

    0
    0
  86. agree with u…tapi ada juga yg suka memfitnah orang dgn tujuan memalukan…kalau kena batang hidung sendiri baru padan mukakan..! Jgnlah benci sgt dengan mano dan ibunya biarlah Tuhan yang membuktikan siapa benar siapa salah

    0
    0
  87. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  88. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  89. Your site offers a lot of unique insights and information. I haven’t really thought about it like that.

    0
    0