Written by AbangNara | November 18th, 2008

#Wanita tidak bertudung di atas ialah Ain, kembar Ekin

Bakal pengantin baru Mawi dan Ekin pastinya sudah tidak sabar nak menunggu ketibaan hari perkahwinan mereka. Sebelum kita lihat gambar-gambar majlis perkahwinan Mawi dan Ekin, apa kata kita imbas kembali Ekin sebelum bertudung

. Baca artikel ini selengkapnya untuk tengok gambar Ekin tidak bertudung.

TAGS: ,
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to Gambar Ekin, Tunang Mawi Tak Bertudung

  1. Anonymous says:

    saya    mahu    melihah     gambar    mawi

  2. NURIN says:

    itu dulu….

  3. DEBAB! says:

    e…mak nenek nie lagie…

  4. subucni says:

    gmbar dia cam buat plastik surgery laaa.ahaks…

  5. tak tau says:

    actually ekin lebih cantik tak pakai tudung .apa2 pun ekin pakailah tudung yg betul jgn meniru style org lain .jadilah isteri yg soleha.

  6. texter_bling says:

    kalu tgk blk pic xpakai tudung…bagus arr ekin brubah cm la nih..pakai tudung lg cntik…lawa bangat…aku suka dia punya style….

  7. leez says:

    cantik..
    ngn tudung pun cantik..
    jaga diri yer..

  8. chantek says:

    hopefully kekal sampai bile2 la imej btudung tu ye…jgn sampai mcm2 ada artis tu, bile dah bcerai, terus bukak tudung…

  9. ni says:

    sy pn suke dia pki tudung
    lebih sopan

  10. flower says:

    dia dh pakai tudung pn..
    harap pakai la sopan2 sikit..

  11. sharmainie surianto says:

    kelira kak ekin mana yang sata ni kakak dan adik sama iras bey semoga kak dan bagia hingga ke akhirat….muaaah….

  12. […] dulu kembar Ekin yang sering menginterframe di dalam gambar-gambar Ekin, kini giliran adik Ekin yang bernama Sheera pulak mengfemeskan […]

  13. nor says:

    ekin minta puju dia pya kat bawah dah besar maw pla jd pak sanggup