Written by AbangNara | April 9th, 2010

[Gambar-gambar dalam entri ini berkemungkinan besar tidak sesuai untuk mereka-mereka yang mempunyai kadar degupan jantung yang laju]

dj fiq seksi

Sebagai seorang lelaki sejati, Abang Nara sememangnya jeles melihat tubuh mantap, gagah perkasa DJ Fiq nie. Hebat beb. Ketul-ketul badan dia. Abang Nara badan ketul gak tapi ketul sebijik kat perut jer. Yang nie ketul dia banyak nie. Memang mantap!!!

Misteri jugak kenapa beria sangat posing di tepi pantai yang indah. Siap pakai spender je. Rasanya nie mesti ada photoshoot untuk majalah seluar dalam nie. Kalau tak, takkan la si DJ Fiq nie berani sangat nak amik gambar agak terlampau macam nie.

Korang layan jerlah lagi gambar DJ Fiq berlagak Superman di tepi pantai yang indah dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Diingatkan yang gambar ini mungkin tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung.

P.S Keje dah setel, awek dah setel, mak bapak dah setel, bajet kahwin tak setel setel lagi?

dj fiq seksi

dj fiq seksi

dj fiq seksi

dj fiq seksi

dj fiq seksi

dj fiq seksi

Kredit gambar kepada MediaMalaya.

172 responses to (GAMBAR)DJ Fiq Berlagak Superman Di Tepi Pantai

  1. not fanatic says:

    pehhhh tergugat jantung ni nengok….bestnyeeee

  2. model ke die ni…dah abis sgt ke org ensem kt malaysia ni smpai die ni kene jd model…xlawa manapun body tuh.. geli geleman nengoknye…konon2 dah abis macho le posing tuh…yg plg xtahan pkai kaler oren plak tu…adusss adusss artis m’sia ni…sian sungguh

  3. princessbutterfly says:

    seksinya…. dah x jadi DJ makin seksi nmpak….
    aurat lelaki terdedah…

  4. natts says:

    adoiiii..sakit mata siuttt..hahahaaaa..tak tahan seh!..

  5. fruitted says:

    napa plak ibu ngandung takleh tengok? biase je aqu nengok… yg takleh tengok budak bwh umo la bang nara..

    • Neslo says:

      Ibu ngandung x leh tgk takut kenan plak kt baby nt… so bek tgk pic baby chumel.. nt dpt anak chumel…huhuhu..

  6. pritiodd lis says:

    bajet hot la tu!!!!!!!!!!! haiyakkkk~~~

  7. BumbleBee says:

    pakai spender putih tu…gulpp~

    bang Nara ni… ari2 jumaat yg mulia entry spender laa plak…haha…

    layannn~~

    p/s: mamat ni dulu timbul gossip kata dier Gay kan?kantoi tru gmbr… pastu terus x jd DJ kt hot dah…

    • fikir says:

      aah b.. aku igt dh. pastu katanye blah dr hot fm sbb nk smbg blaja kt s’pore. hancur budak ni. jd dj x la best mana pun. nk muntah ijo aku tgk bdk ni. giler ko nk keja kt media prima kalo ada skandal gitu. igt x dulu kes nurfaraahin? trus ‘direhatkn’ brape thn..

    • jane says:

      hehehe…Bbee..ko tertelan air lior ke??? ye la bang nara ni hari jumaat plak entry camnii… spender putih tu tak sanggup eden tengok….

    • ketakodok.. says:

      bee.. ko kata kaler putih baru aku pasan yg parking dia pun senget.. hehehehehe!!!!! x terliur aku brg kecik… hahahaha!!!!

  8. hantupensil says:

    gilokkk….

    • lanToK LeW says:

      fuhhhhhhhhhhhhhhhh laaaaaaaaa makkkkkkkkk aihhhhhhhhhhhhhh……!!!!!!!!!! x encem n x mantap pom tubuh dio tuh…goli goloman den nengoknyo aihhhhhhhhhhhhhhh….huhuhuhu

  9. SIOT says:

    JANTAN LAK TUNJUK SEKSI GILER

    • Ryta says:

      Ok aa tu….sekali sekala pembaca ‘dihidangkan’ dgn gambor lelaki seksi, pe salahnya…..ni asik2 nengok yg pompuan punye aje!
      Apa2hal pun, aku mmg tegelak besar nengok eh, nak2 gambor spender putih tu….(nampak tersembol semacam jek brg dia) ngan gambar spender kaler oren last sekali (nak bg nampak up le tuh wat gaya camtuh!)
      Wakaka….layannnnnnnnnnnnnnnnn…..:-)

  10. ali says:

    semoga sempat bertaubat sebelum nyawa di ambil

  11. SIOT says:

    SIAPA DIA NIH FIQ X KENAL PUN. YG AKU KENAL FIQ MENTOR JE.

  12. fifie says:

    euwwww disgusting!!!
    adeiii rosak budak nih…apelaaa
    bkn x bole nk posing camtu,tp jgn la hanye ber’spender je..ish ish ish

  13. princessbutterfly says:

    peh… seksa mata memandang..

  14. SIOT says:

    FIQ SEKSI CAM SI AMMAR TARI TIRANA. KALAU BOLEH NAK TUNJUK SEMUA.

  15. FTNer says:

    ape kejadah posing pakai spender ni???

  16. SIOT says:

    PRINCESSBUTTERFLY KO X STIM KE NENGOK SI FIQ NI HEHEHEHEHE

    • princessbutterfly says:

      xde maknanya nak stim.. ntah2 ko x yg stim…
      mata ni pejam celik pajam celik adelah…

  17. SIOT says:

    KENAPA TINGGIL SIKIT JE FIQ BAIK BUKAK SEMUA EHEH LAGI SEKSI KEHKEHKEH

  18. cik karma says:

    yawww…lucah jugak, tapi tak lah over, nak lagiii..

    • Ryta says:

      Hahaha….besar harapan ko cik karma….hehehehe…
      Lawak giler bila jantan tunjuk seksi….kalah pompuan!

  19. manjalara says:

    mcm promote nak jadi gigolo ja

  20. bikin panas says:

    Ahaks…tergoda nyah2 n gay2 kat luar tu…..

  21. ctzen says:

    huh
    tak bermoral langsung!
    cam hampeh

  22. mia reza says:

    peh!!!!!!!!…cair aq tgk kt ats……b0dy fit…….tp brg kcik r….hihi….

  23. anti gay says:

    truly gay..pelir besar putik cili..mcm sial

  24. megahertz says:

    astaghfirullahal’azim…

  25. maria says:

    badan mmg mantap tk besar sgt macam mamat tari tirana tuh hhehe i likee :)

  26. dyesebel says:

    wooooo

  27. jijah says:

    cinoneeeetttttt je pun.

  28. princessbutterfly says:

    mane dapat gmbr ni ea… seksanya…

  29. Queen Elizabeth says:

    I like babeh…..whahahaha

  30. ladybird says:

    adoiii haii….nak jual sepender la 2…

  31. Neslo says:

    rosak2…

  32. haney says:

    aduhhh…pening ngan celebriti m’sia nih..mengalahkan artis antarabangsa..

  33. Jess says:

    ya ampun..ya ampunnn……kenapa bah, kenapa bah…
    kenapa kau tak simpan je kesekc-an kau tu eh…
    kangkang kau bukan main lagi…kalah P.andrewson…
    ~~SIGH~~

  34. gades says:

    ee..gelinye

  35. bernama says:

    glurp..mak bapak dia tahu tak ni? sanggup biar anak jd mcm tu

  36. iela says:

    masyaallah…seksinyeee……..x sanggup nk tgk….

  37. nico says:

    mak aii… elok bebenor le melihat gambo2 camni di hari jumaat ni.

    DAMN!

  38. troll says:

    gila geli warkah picisan ni.

  39. dak ain says:

    nak termuntah aku nengok…

  40. boikotsexy says:

    dah la x femes, nak jadikan diri tu femes kena pakai cam tu ka? entahla la artis malaysia skang kebanyakkan x dak harga diri. ingat la kiamat dah dekat. bertaubatlah selagi ada hayat…………………………..

  41. puteri says:

    hahahhaa…geli-geliman lah i tngk…x nmpak seksi mane pun coz kecik jew dia pnya..oppppsss..hahaha
    nmpak mcm gay boy ada ar…..

  42. Zamrud says:

    dia ne gay ke?

  43. insuraya says:

    hahaha..
    mantap..

  44. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    AUW…AUW..
    TRBUTA JAB MTA NI.HHIHIHIHIHIH

  45. pim says:

    geli den…

  46. setia says:

    geli plak aku tgk..speder mcm pempuan..bertambah plak dosa aku dihari jumaat yg mulia nie….

  47. Mimie says:

    haha…………boleh tahan juga

  48. awek pulau says:

    erk~!
    cam gay lak aq tgk
    bila d pk2 blk
    melayu muslimkah dy?

  49. Zaza Muhammad says:

    ntah… bese2 je. langsung tak hot,… hot lagi hubby aku hehehhe

  50. lolcats says:

    BN pun satu…hari jumaat wat entri entah apa2…tak elert ke?

  51. king kong says:

    gayboy..

  52. tutupmulut says:

    MACAM PAKAI SPENDER PEREMPUAN JE NOK.hahah! adik adik ni..gaya pun dah tau. apatah lagi, gambar die dulu yang bergaya depan cermin dengan “pasangan”.heheh

  53. Closetfreakz says:

    Adoila…berani mati hadek-hadek sekarang yer.Konfiden pakai seluar kecik berwarna warni itew di tempat awam.KO ADO!

  54. pen biru says:

    im sorry, but this is the definition of gay porn

    • senorita says:

      mmg pun ..kaum GAY jer berani bwat mcm ni !!! lelaki sejati xsuka bwat keje mcm nie ….kenapa awek2 minah2 senang kena tipu ,kelabu mata , xblh nak beza antara GAY dan straight guy ..asal hensem asal half naked pose, da syok dan tergoda ….kesiannn….

  55. balo0n says:

    cam syelake..

  56. noorafzan says:

    die nih..err..seksi sgt la ..
    x sanggup nak tgk lelama

  57. Gosipgurl_fea says:

    Gay~

  58. hazles says:

    berani dan tak pernah nak insaf…..jom meh insaflah weehhhh

  59. shimah says:

    kcik je xselera aku!!

  60. Leo says:

    eeiiiyee… geli tgk nk muntah… bajet hot.. hot fm.. kene la hot cm dia ..haha…

  61. Nurain says:

    emm..blh la tahan.. :)
    rpanya dia dj kt hot fm eh??
    x sngka..

  62. tik tok simpati says:

    NI SURE P.L.U (PEOPLE LIKE US)

  63. [email protected] says:

    ak xkenl pown mamat nih….awat la syok sndiri nih…memalukn jew amik gmbr cam gini…gay ker die nih…

  64. sepi says:

    hak elahhhhhhhhh bajet ko ensem ke pe… xsenonoh tol org skg.. elok plak 2 seketul je nmpk.

  65. sagara91 says:

    cam gayboy jer si fiq tu…geli aku tgk…

  66. johnson says:

    Haha..kote kecik lagi nak eksen pakai spender ketat2. Ingat hang model spender Calvin Klein ke..CK Chow Kit bole la….

  67. nuna says:

    gayboy ??????

  68. betty says:

    yelah kotek kecik…buat malu aje…artis m’sia ikon? nilah ikon nya…jahanam negara…

  69. me says:

    bertaubatlah..berhentilah jadi Gay..

  70. hadui says:

    aku xtaw la kalo ade pompuan yang tersangkut tgk gambar ni.Aku ni pompuan tp laju je aku scroll down gmbr2 tuh.Geli la weh.x padan ngan gaye and rupe.buwekkk

    • maya says:

      kalau budget pompuan baik,xyah la baca blog gosip2 nih…byk lg blog lain yg berfaedah
      (bosan ngan pompuan pompang sana sini dia baik)

  71. malayan.news says:

    his body quite tough..
    but,its…………

  72. mrs carlisle says:

    pergh…bajet mantap…tp tang ehem2 kecik jer…hahah…dia nie gay kan???

  73. ViZard8 says:

    gay shial, serious shit gay..mmg dak ni gay, bergmbar cam gay, gilo gay3 la…hrp3 x de la yg ikut gay cam gi2, nabi x ngaku umat.

  74. Lily says:

    gelilah dia ni……mcm gay jerrrr.
    tk taulah fatimah juling mana yg sesat kot……

  75. bby u says:

    pergh….
    :)

  76. Ewan says:

    Gay siak
    <3

  77. DolceNCabbana says:

    pict yg 1st tue…die pkai spnder orenkuning pas2 ade cam tali lak kat blkg die…yg oren tu…leh nmpk alo bontot die daa…hahah…geli aku kalo putih le lg aku suke..hahaa..konon AKON malaysia lar nie????hahaaa…
    pict yg 2nd lak tu hmpir nmpk fur lak tue…hahaa…xtrim ke???hahaa…baek tnjuk skali…xsegan ke?kalo ade awek nie awek die tgk pun jd malu tnjuk kat sume org…yaikkkkkk!!!!

  78. lily suria says:

    his gay…….

  79. wayde says:

    he’s a gay la!! obvious dowh..mmmmm

  80. bawahlicin says:

    wow lucah betul gambar nie..DJI fiq ni saper? aku tak kenal pun..macam poyo jer..

  81. memey says:

    badan dah ok.. tapi tang dlm spender tu mcm kecik jerk hahaa

  82. kicap says:

    i would say…

    my dick is bigger than his

    *in your face!

  83. bukanartis says:

    kpd budak gay ni yg gila glamer gamaknya…klau engkau kafir,lantak engkaula… tp kalau engkau seorg muslim, aku doakan engkau cepat2 bertaubat sblm nyawakau dicabut jibrail….

  84. Lalu says:

    mak aih..lucas btui la

  85. noty2 says:

    ahahahaha cm ape lak aku tgk…
    muke da ok….tang len2 susa nk komen.
    speechless…keh3

  86. shah says:

    aaaaaaa

  87. Fact-oriented Person says:

    Tengok gambar2 ni rasa serba salah..rasa cam geli geleman pun ada, menyampah pun ada, pelik dan semua rasa yg tak best.. Eyaarrrkkhhh!!! Malunya kenapa ada laki2 yg begini tak malu & segan macamni.. Nak syak dia gay pun tak rasa berdosa,hehe…

  88. rocco says:

    lawak aku tgk komen² dlm..
    yg pompan duk kutuk² x ensem la,geli la,nyampah la..
    padehal korg tgk jgk..yg byk komen pun pompuan jek..
    hipokrit la korg..padehal suke tgk..caiitt!!

  89. mia says:

    KENAPA TIDAK KENA KUTUKYANG BINA BADAN, SAMA SAJA..PASAL DIA ARTIS JE KE…..

    • BumbleBee says:

      bina badan tu salah satu acara sukan… disiplin especially dlm bab pemakanan, latihan memerlukan komitmen tinggi…then menang dpt medal, nama terpahat utk world/universe…. yang ni??

      • Fact-oriented Person says:

        Aduhai..ape la kaitan gambar2 mamat ni dgn sukan bina badan tu??? Semata2 pakai spender ke? Nape tak sebut orang2 yg mandi kat swimming pool sekali?

        Come on la…gambor2 di atas adalah sesuatu yg kalau tak buat pun takpe, malah lebih baik takyah buat. Manakala sukan bina badan pulak memang macamtu dari dulu requirement dia..judges nak tengok semua otot2 yg ada kat badan termasuk kat paha, that’s why kena pakai spender je walaupun bagi umat Islam rasanya tak perlu cebur sukan yg pakai steroid tu. Berdosa satu hal, merosakkan badan sbb steroid pun satu hal. Boley ke bina badan nak pakai sopan2 guna seluar pendek atau boxer atau seluar panjang? Masalahnya tak boleh, that’s it.

  90. nana says:

    oraitle tu.. time x takut dosa la nak tayang….sok2 klu dh insaf, x dapat nak tayang…rugi..(klu sempat insaf…huhuuu)…

  91. budakbertuah says:

    Astaghfirullah hal azim..aku nak mengucap tapi nak gelak lagi banyak. Macam cibai je noxxx~~~

  92. [email protected] says:

    tlg la….mnjatuhkan maruah jew…awat la mamat nih eh…lau dlu ak tngok ensem la gak….tp bile kuar gmbq cam nih….dh xder dh ensemnye…hampeh tol…uwekkkkkksss…(muntah ijau)….

  93. artis terdedah says:

    brg xdela besar mane.badan pendek,tp jd model.. bluwek..
    bodoh cam lembu artis laki cmni..

  94. to says:

    muka xensem, pendek plak, mcm gay jer nengok. kalo ensem dan tinggi macho gak tgk

  95. LadyLynn says:

    wow.. kecik. tak puas. kecik!!

  96. naims says:

    ko korang semua ni komen mcm jeles jerrr..yer la…tak dpt body dan kacak mcm tu kan…yg pompuan lak …tak dapat anggur masam katanya….

  97. navi says:

    alamak… x stim lsg pun tengok..geli pulak..

  98. Y says:

    geli siot…yurk!

  99. azioo says:

    eee geli….

  100. romeoStorm says:

    ape punye sengal daa..die ni kan mmg gay.dulu da kua kt emel.

  101. naz says:

    cam bdoh jer….knp xde stail da ker nk hot???
    tlgla…..
    pe nk jd kt arts maly nih….
    xelok sgt la….
    insaf la….

  102. jaja says:

    dunia akhir zaman……….

  103. Halimah Jongang says:

    Alaaa…uolz sume jealous…lantak la, putik cili ker, barang kecik ke…korang hadap gak…
    yg jantan2 konon barang besar tu, korang hade berani ke amik gambar mcm die…yang hado..!!!

  104. AKU says:

    eeeuuuuwwww……for what intention die nih amik gambar gini??private collection???xpenah nk belajar dri kesilapan org len…dh jd seleb…cbe jgn buat mende2 macamni…sah2 org akan tahu gak nnt…tersebar gak nnt…so wutseva..hurm hope u learn from ur mistakes….. sungoh xcool pon kalu ada gambo gini…wake up pls!!!!

  105. aki says:

    ahahahaha.. lawok2..

  106. kukui says:

    gluup…ensemnyer =D mmg mantop tp muka cam jambu je..badan je yg best..eheeeeekk..tp kalau ada ketinggian yg cukup lg best…hhhheeeeee

  107. lovesucks says:

    dia ni memang gay pun…

  108. Anonymous says:

    dier nie gay ker?

  109. koako says:

    kalau dah gay.. gay jugak..

  110. meii says:

    dj fiq ni xrase malu ke?? n xsedar ke bpe bnyak dose dye dpt n dose owg yg tgk pic2 ni dpt?? huh. terok!! da xtaw mane aurat, mane tak.

  111. Chasity Hipp says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

  112. Randy Mcgurk says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

  113. niesa says:

    kesian lelaki tu…
    hensem jugak…tapi kenapa mesti tunjuk macam tu…tak malu ke..rasa segan…

  114. niesa says:

    nanti ramailah mak datin nak dating dgn awak…

  115. I dont commonly post on many another Blogs, nevertheless Thanks continue the amazing work. Ok unfortunately it’s once again time to access school.