Written by AbangNara | February 21st, 2014

Kadangkala memang sudut memainkan peranan penting di dalam sekeping gambar. Dengan sudut dan “timing” yang terbaik, gambar yang nampak biasa pun boleh menimbulkan kontroversi. Mungkin itu yang terjadi kepada gambar yang sedang bertebaran di laman sosial di mana kelihatan seperti Intan Ladyana  dicium oleh Shah Iskandar di bahagian rambutnya.

intan ladyana dicium kamal adli

Gambar di atas telah menimbulkan rasa kurang senang di kalangan para peminat Intan Ladyana yang mengetahui hubungannya dengan Kamal Adli. Iyerlah, risau juga kerana sekeping gambar begini hubungan cinta lebih 8 tahun antara Intan dan Kamal hancur berkecai. Namun Intan Ladyana menganggap ini semua adalah “camera trick” dan menafikan mereka bersentuhan. Kata Intan Ladyana menerusi Harian Metro:-

Shah cium rambut? Tak kena (kepala) dan tak rasa apa-apa punlah. Sebenarnya ketika kami ambil gambar itu, kami tak bersentuhan pun. Bukannya Shah cium kepala dan rambut saya betul-betul pun.

Saya tak rasa apa-apa dan tak kena pun kepala saya. Saya percaya itu helah (trick) kamera ketika gambar diambil. Apabila jadi gambar, orang nampak macam betul-betul cium padahal tak sentuh pun.

Saya terkejut bila jadi isu pula gambar kami padahal semua diambil daripada babak drama itu (Jika Itu Takdirku). Bukan kami berdua pandai-pandai ambil gambar untuk suka-suka dan jadikan simpanan peribadi pun.

Saya berharap penjelasan ini dapat meleraikan kekeliruan mengenai gambar itu

intan ladyana dicium kamal adli

Memang ada logiknya penerangan Intan Ladyna di situ. Semoga semua berpuas hati dengan penerangan tersebut. Apa pun, Abang Nara tertanya-tanya juga bilakah Intan dan Kamal akan menamatkan zaman bujang mereka dengan perkahwinan. Rasanya macam dah lama sangat mereka bercinta. Masing-masing pun bukannya bertambah muda. Rasanya tahun 2014 mungkin sudah sesuai untuk memikirkan masa depan mereka. Tak gitu?

intan ladyana dicium kamal adli

Kalau Abang Nara ada awek secomel dan secantik Intan Ladyana, memang tak fikir 3,4 kali nak masuk meminang. Baiklah dijadikan isteri cepat-cepat sebelum kena ambil dengan orang lain. Dunia ini kadangkala kejam juga. Lagi beberapa gambar si putih melepak Intan Ladyana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Anak pasangan Sweden dakwa dipukul lebih 1000 kali

intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli

intan ladyana dicium kamal adli

Baca Yang Ini Pulak:-

72 responses to Gambar Dikucup Shah Iskandar Bertebaran, Intan Ladyana Nafi Bersentuhan

  1. ehem says:

    alahaiii isu cium rambut je..abis tu drama2 lain tu tk de adegan2 cium ke?cuba tgk bukan kerana aku tk cinta tu lg byk adegan cium

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 104 Thumb down 3
    • Ritu vs Aya says:

      Klu berlaku kat Malaysia yg mengamalkan pemerintahan Islam ala-ala kadar ni, perkara mcm ni perkara biasa. Klu kat Brunei mungkin ada hukuman. Jgnkan Intan Ladyana ngn Shah Iskandar, Nelydia ngan Shahnaz yg lebih dr cium ramut tu pon selamat sampai skrg ni… Aku agak kesal dgn sikap ‘terlalu terbuka’ n ‘terlebih profesional’ dikalangan artis ni tapi aku hanya penjawat awam pangkat bawahan yg xmampu berbuat apa2

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 150 Thumb down 17
      • just saying says:

        @Ritu vs Aya
        artis brunei Nina Iskandar pun seksi okkkk, kat brunei pun ramai artis yang seksi..berlakon pegang2 gak, tu sebenarnya bergantung pada artis tu sendiri, duduk kat negara mana2 sama jer kalau tak reti jaga diri sama gak.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 6
        • kak semah says:

          akak pernah tengok drama Brunei, ada jugak adengan pegang-pegang, perempuan pun free hair. Sama jer dgn artis Malaysia ni.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 2
        • kek strawberry says:

          korang pernah tgk x drama pak arab ?? lagi lah hazab…lebih seksi dari Malaysia, mungkin kat Malaysia ni hanya siar drama arab yg berciri islamik jer kot, bukan pelakon jer seksi…penyanyi pun sama seksi, cth Haifa Wehbe. Haifa Wehbe kalau mai Malaysia confim kena banned. kekeke

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 3
        • Anonymous says:

          yes so true, iman tu bergantung pada seseorang, kalau iman kau kuat..kau duduk lah kat ceruk dunia pun..kau tetap beriman pada Allah, tapi kalau iman tak kuat..kau duduk lah dalam masjid tiap2 hari pun..kau tetap buat dosa.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
        • Anonymous says:

          bukan kerana aku tak cinta tu lagi berganda dasyat..
          raba, peluk,cium dahi, tangan merayap, punggung tertonggeng semua ada.

          baru aku phm kenapa Qi marah hari tu……dasyat drama malaysia sekarang.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 3
        • karipap sardin says:

          aku dah lama tak layan drama melayu,
          aku layan drama korea and running man jer. Drama melayu skrg semua sama lah, idea drama korea tahun 2003 dulu penulis novel ambik buat citer, sekarang drama korea buat ala2 time travellar, fantasy, sci-fi, superpower…nanti ada lah tu 10 tahun akan dtg..drama melayu tiru. tak kreatif langsung.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 8
        • mona says:

          to anon 1:59 pm
          cara kau komen mcm Qi tu suami Nelydia…please lah, Qi tu tak ada hak apa2, Qi tu pun sama lah..marah2 awek kena pegang tapi adakah dia sedar Nelydia yg dia pegang tu bukan mahram dia. tetap haram.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 2
        • K.A.A says:

          ohh alasan~~~

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • Melayu DUBAI says:

          mmg la hazab drama2 arab tapi Haifa wahbe aktif berlakon ke ?? setahu aku dia menyanyi je la !! dia tu muka dah byk repair byk org arab tak suka dia tu sbb toooooo sexyyyy & daring !!! anyway budak intan ni mcm Erra fazira jugak muka innocent tapi poyo hipokrits lebihh !!! opppss

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • miss m says:

        aik asal jadi isu dowh..someone,pengkomen penah kata, macam mane kalau drama2 tidur2 sekatil? tak jadi isu ke?

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • rambutku says:

          tak bersentuh dalam gamba je ke, abis kat luar gamba pe cer? tu tangan kat bahu tu. kamon lah. kamera trick konon.

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • miss ynwa says:

          KUSSS SEMANGAT…ingatkn KJ tadi !!! hahhahaha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • agaknye la says:

          alaaaaaaa.. baru cium2 rambut kut.. ada lagi andengan seksi dari ni. filem laga tu. yang c marsha milan tu. huhu..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • gisele says:

          oi agaknye la, dari cium rambut tu la boleh meleret sampai ke zina tau x?bodo punya org

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • LOL says:

        lawak betul pengomen kat sini…ckp ada adengan peluk, pegang, raba..so macam mana korang tahu ada adengan tu ?? nampak sangat korang tengok citer tu. Macam aku…aku tak tengok, so aku tak tahu nak komen apa pasal sesuatu citer tu.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
    • Olga says:

      INI SEMUA POYO UNTUK MEMPROMOSIKAN DRAMA JE MAKLUM LAH DRAMA XLAKU HERO N HEROIN SEMUA DAH LANJUT USIA!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 2
    • KELOLO says:

      I agree dengan adegan2 kurang manis dalam drama bukan kerana aku tak cinta tu. sampai i sendiri malu nak tengok adegan2 tu.. yang best nya.. tak de SIAPA komen langsung. Di instagram Nelydia dan Sharnaz dan penulis novel tu E-man Sufi tu siap memuji muji diorang tu couple yang sweet dan secocok dan berharap Nelydia dan Sharnaz betul2 bercinta. Cuba artis lain berlakon mcm tu, mmg dah kena taram dah. Why the double standard? Jebat dan Mas tu berlakon je jadi laki bini.. bukan betul2 laki bini.. Mentality terencat sungguh sesetengah orang ni.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 2
    • miss says:

      saya sebagai seorang rakyat malaysia yg beragama islam memohon agar drama ‘bukan kerana aku tak cinta’ lakonan sharnaaz dan nelydia diharamkan tayangan atas sebab adegan seksual yang melampau supaya menjadi pengajaran kepada pengarah/penerbit lain supaya menghormati budaya malaysia yang penuh ketimuran dengan majoriti penduduk beragama islam. sekian.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 4
  2. Gulahati says:

    aku suka cita jika itu takdirku. jalan cerita menarik. taklah asik kawin paksa-kawin paksa. and then, pelakon yang sesuai dengan wajah melayu kita xlah 100% handsome je..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  3. Nek Jah says:

    Dah nampak kertu.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  4. sue says:

    IL cantik la.. suke tgk die..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 8
  5. Aku says:

    Aduhaiii…benda ni pn nk jadikn isu..ap la…bukan cium mulut pn mcm nabil dlu tu…tpi cite jika itu jodohku mcm bosan le…x leh lawan cite Ariana Rose la…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 14
    • Anonymous says:

      apa yang best sgt ariana rose tu pon aku tak phm.
      heroin gatal sgt.
      sume jantan dia nak.
      hamikk !
      dgn so-called kawan baik pon bole baring2 atas pehe.hah !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 7
      • tarantulalalala says:

        tau takpe, ntah hape2 ending , habis camtu je. ending syok sendiri n takder idea, meluat tgk adegan bajet manja2 dengan suami konon2nyer halal la tu,tak payah nak tunjuk manje sgt lah!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
      • tarantunara nari says:

        apsal nara tak kuarkan komen aku dah dua kali tak kuar apsal………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kak non says:

        btol tu..meluat, menyampah dgn ariana rose..duhh

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  6. Beta says:

    Suka tengokk IL ne…makin hari makin cantik..untung KA..semoga hubungan berkekalan…tak over mcm artis yang lain..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
  7. Aku says:

    salah tulis…jika itu takdirku…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. mimsss says:

    aku cadang kan IL brenti belakon lah
    dah betaun2 dlm industri belakon tetap kayu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 5
  9. Anonymous says:

    Dia ni takda bakat… berlakon takda feel macam kayu. Dah bertahun berlakon pun tak improve

    Tengok tiz zaqyah… lakonan memang mantap

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 6
  10. Anonymous says:

    IL byk kena improve…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  11. Mirai Suenaga says:

    harap lawa jer. berlakon tetap kayu.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  12. don says:

    dah xde crita lain ke….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  13. Johan says:

    camera trick atau ayat trik penipuan standard artis malaysia?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  14. fairus b sulaiman says:

    come on guys !! wake up !!! korang suma ni dah kena tipu wei …xpayah gado2 . ni taktik publisiti murahan MIG nak naek kan drama hampeh ‘jika itu takdirku’ la … MIG saje je letak gambo tu …

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  15. senahtonggeng says:

    Filem melayu skrng tah pape . Asik cinta3 . Nek muntah da nengok . Cite neyh aq ta penah lyn uwn . Cm boring kut .

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  16. peanut says:

    sptutnya ambil la pelakon baru… barulah meletop. itu asyik2 muka tu..asyik2 muka tu..
    mana org x bosan…lepas ni pun kalau nur fathia ngan keith foo pun org dh x brapa dah.. kecuali di gandingkn dgn org lain.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  17. ana says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 30
    • zxcvbnm says:

      ko ni ahmad idham ke. ke peminat dia. crite korea teruk mana ko tengok weii. seteruk teruk crite korea teruk lagi crite melayu kita ko tau tak. buat malu jeee!! aih frust aku. tajuk crite “playboy tu suami aku” pas nih ape pulak tajuk?? perompak tu suami aku?? and the list goes on n on n onnnn…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
    • Diva AA says:

      to ana:

      daripada tgk drama melayu yg bercintan cintun konon nk tunjuk islamik padahal berlakon pegang tangan bagai. baik aku layan drama korea yg dh mmg confirm dieorg kafir, tgk pon tak sakit hati. ni cerite melayu, asal jalan cite semua sama, kena rogol la, pastu last sekali kahwin dgn perogol, kena kahwin paksa la. fans pon tergile gile nk lelaki idaman mcm tu. huh! typical malay drama! at least drama korea jln cite ade gak kelainan walaupon tak logik contoh my love from the star, master sun, i hear your voice. lg satu, kadang tgk retis melayu ni yg konon islam lg seksi berlakon contoh si hanez suraya dlm love you mr arrogant tu, perghh skirt sampai peha. cerite BKATC lg la, nk tgk pon malu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • milah sirus says:

      citer2 korea memanglah ada gak adegan2 romantik2..tp dah sah2 mereka tu bukan Islam..kalau tengok dgn anak2 pun ..boleh gak cover line ‘dorang tu bukan Islam..kita tak leh ikut sbb kita orang Islam’..kalau tengok drama tempatan yg adegan romantik2 depan anak2..dah2 lagi anak2 yg kuat bertanya soalan bonus..berbelit lidah nak mengexplainnya..pastu buat modal mengumpat je..
      kalau nak tengok ngan anak2..tengok filem p.ramlee lg best kot atau Tanah Kubur lg seriously best

      -setakat ni layan citer korea tak pernah pulak tengok ada watak2 gayboy,pondan,bapok,lesbian or pengkid….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • LOL says:

        betul tu…setahu aku yg banyak sonsang ni orang melayu, orang korea tu walaupun penyanyi kpop dorang mcm tu..tak pernah dengar lagi dorang jadi gay, lesbian. kpop tu kat stage jer mcm tu…dlm real life dorang real man kot. aku tahu sebab aku tgk reality show dorang. and tak semua selebrity korea muka jambu…ada yg manly, yg kutuk tu @ana …nampak sgt kau tak tahu pasal korea tapi gatal nak komen. dari kau kutuk korea..baik kau kutuk mat rempit bangsa melayu yg hanyut tu.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      sebelum kutuk…baik kau tengok storyline korea macam mana…memang menarik. kalau tak..tak kan org luar pun minat. citer melayu ada ker org luar nak tgk…tak ada kan..sebab apa kau pikir lah sediri & kau paham tak maksud muka jambu…walaupun muka jambu tak pernah lagi dorang jadi gay.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      memang betul pun drama melayu skrg tiru citer korea tahun 2003 dulu, dulu drama malay mana ada adengan romantik, manja2, cute2 ni semua, citer korea tahun 2003- 2010 banyak lah scene macam tu, sekarang drama korea buat theme lain..dah tak main cute2 hero buli heroin..tu semua old skool, dorang buat drama yg guna teknologi plak skrg, walaupun drama.. CGI dorang nmpk real, tu baru drama, filem dorang lagi lah best, ada storyline dan pengajaran..bukan macam film malay yg byk menghasilkan sampah. SAD !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • LOL says:

        bukan nak backup korea tapi kenapa kita drama kita tak boleh serba maju macam korea, korea pun asia macam kita, dorang boleh..kenapa kita tak boleh. drama korea menjelah dunia kot…maksud aku kat sini…org US, mexico, Arab, Rusia, Eropah pun tengok drama korea. Drama kita tak abis2 ulang plot sama, lagi satu lagu tu…sudah2 lah ambik lagu indon, Drama korea dorang buat ost sendiri..tak adanya pergi ambik lagu negara lain tepek kat drama dorang. Org Korea sgt cintakan kan produk mereka sendiri. Kita ?????? adakah produser kita pemalas atau tak kreatif atau syok sendiri.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
        • Joo Gon says:

          master’s sun !
          aku suka drama tu.

          tak payah banding drama melayu dengan korea.
          bagai langit dengan bumi.
          diorang pun ada buat scene bercinta, tapi takdela terok cam drama melayu.
          meluat..

          scene drama melayu yang klise adalah,
          masuk opis, pa dtg bwk dokuemn utk tanda tgn.
          kahkah.
          tak baca dulu sblm tandatgn.
          mmg 1 scene bongok yang plg aku tak suka

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. 2 Cents says:

    Ni semua strategi nak trending kan cerita Jika Itu Takdirku kat twitter macam beberapa drama sebelum ni yg trending

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. me not you says:

    saya pun sama tak minat drama melayu.. pnuh peluk peluk pegang tangan… layan drama korea dengan jepun lagi bagus… biarlah orang nak kata melayu tak sedar diri pun…ahahahaha… saranghae…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  20. NOTforeveryoung says:

    ntah pape crite melayu. crite projek memikat suami. lakonan dah ok. plakon comel manis btudung. mnunjukkan contoh yg baik sabar mlayan suami. double thumbs up. tapi ada pulak scene bergaul bsentuhan dgn kwn lelaki?? aku yg dulu xbtudung pon xde bsentuhan langsung dgn kwn laki aku. salam pun tarak. modern ke muslimah bersocial di belakang suami. modern xkena cara. my opinion btw nak bash aku pon bash ler

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      citer nelydia dgn sharnaaz 2 lg la hazab. nelydia dah pakai tudung tp still nk pukul bontot sharnaz siap dgn ayat tak tahan sbb geram dengan abang…..what d heck?????!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  21. thenijanija says:

    sorry tak minat la… bila member2 dok cerita psl drama tu best drama ni best.. aku try bukak tgk 10 minit, aku dh alih channel. jalan cerita lembap.. bosan… alih2 jalan cerita lebih kurang jer. berlakon pun kayu, scene yg tak sesuai dgn adab org melayu.. malulah kalau budak2 tengok. baik aku layan drama2 jepun. jauh lg menarik.. tak de pun pelakon2 kayu macam kat malaysia ni..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  22. minah jambu merah biru says:

    elehhhhh setakat cium rambot yg dorang nk kecoh2 kn ….dorang ni sengaja nk u putus ngan mateair uuuuuuuu ladyana oiiiiiiiii….tapi minah jambu percaya si kamal tu dia very understanding itu kn setakat berlakon aje bukan Nye betol2….kamal pon tau itu hanye lakonan kannnnnnnn tkan dia tk tau tol tak…..helo kamal be coolllll ok u jangan nak naik angin ngan si shah n ladyana pulak be profsional sebagai pelakon….kalau tk u kena kawin ngan ladyana cepat2 ..helo brape lama dia nk tunggu u kawin ngan dia ni !!! nk tunggu 7 taon mateair baru nk kawin ?????? nk tunggu u tertunang ngan bini orang dulu pastu putus baru u nk kawin ngan si ladyana ???????? kalau minah jambuuuuu minah jambu tkde nk tunggu lama2 lah setakat dua taon aje minah jambu leh tunggu tk kawin jugak helo lu boleh blahhh !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Diva AA says:

    aku sokong karipap sardin tu. daripada tonton drama melayu cintan cintun yg konon islamik padahal berpegang tangan bagai tu lebih baik layan drama korea. walaupon dieorg dh confirm kafir, takde la sakit hati sangat nk tgk mcm drama melayu yg pakai pon seksi mcm si hanez suraya dlm LYMA pakai skirt sampai atas peha (islam atas IC), pastu jalan cerita melayu ni semua lebih kurang sama je, stail kena kahwin paksa, kena rogol dan last sekali berkahwin dgn si perogol dan bikin satu malaya admire the hero. hahaha. (typical malay drama) Cerita BKATC lg la malu nk tgk beb, adengan perghh lg dasyat. At least, drama korea ada gak buat lain dari yg lain even tak logik kalo ikut kan mcm my love from the star, master sun, i hear your voice. lg salute dieorang punya director la!

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  24. mila says:

    ntah ape2 si jasmin hamid pakai cm tu kt kepala..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. Linzy Longkang says:

    setakat drama jekkk takyah laa nak promo bagai, pastu plak ada komen banding dgn drama brunei, alahai takder negara lain yg maju sket ker nak banding drama malaysia, camner nak maju?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. tarantulalala says:

    cerita ariana rose meloyakan ending dia, eiiiiiiiiii… konon manja2 tu org suke la… tak sesuai k, menyampah lagi ade, plz r tak payah nak bajet org suke tengok

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  27. kucing chomel says:

    Aku rasa uqasha putus tunang ngan pekin ari tu coz si nabil kuar statement dia penah bercium dulu…apa pendapat korang?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  28. Melor says:

    Eh bagus la drama tema cinta .,

    Takkan nak mainkan drama Bapok tengah mantat nanti korang pulak geli nk tengok.. !!!

    Da bagus ada drama tempatan, boleh jgk bumiputera cari makan ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  29. semalu says:

    Kenapa dgn minah ni, nampak over and gedik je, bergambar dgn mulut terbuka. Hmm…a picture paints a thousand words…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. Anonymous says:

    dia cantik…tp,ak xfhm,camne nk sembahyang klau rambut perang camni??
    peace!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • minah jambu merah biru says:

      elehhhhhh orang yg tk rambot perang banyak yg tk smbayang …. tengok orang sikit eh jangan main HEMBOSSSSSSSSS aje macm kiwak huh !!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  31. Ina says:

    Actually drama bukan aku tak cinta tu si nelydia yg nampak lebih2. yes aku tahu yg dia kena la ikut watak gedik si Mas. Tapi kadang2 mcam over la pulak. raba2 tu xyah cerita. aku yang umo dah 20 ni pun tengok dgn mak ayah jadi malu bila ada adegan panas. Aku memang dah baca novel dia, and bab yang “mas geram kat abang” tu xde pun dalam novel. Jadi apa motif director? director kata hari tu masa interview behind the scene dia kata yg tak smua babak dalam novel dia ikut sebab budaya melayu kurang sesuai…ni aku tgk yang cerita lagi ”hot” pulak dari novel.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  32. hmmm says:

    APPN, I GELI N RASA KEJI TGK SEGELINTIR ARTIS YG UPLOD FOTO CIUM MULUT/ BIBIR DGN ANAK. xkn sayang dgn anak pun spai nk comolot sekali? agak2 ye. adab antara ibu bapa dan anak pn kena jaga.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  33. yan says:

    Alahh…stakat cium rambut…ciumm je lahh…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. D.E says:

    dah tak laku dia ni. kesian2. cari publisiti murahan mcmni. pelakon dah basi. dah laa kayu.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  35. mulut celupar says:

    aku suka cita love you mr arrogant..lawak gitu. cita jika itu takdir ku xbrp best.hikhik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


7 − 6 =