Written by AbangNara | June 25th, 2009

gambar terbaru diana danielle

Satu saja persoalan kami, takkan pergi tengok GT Japan sorang-sorang jer kot. Tak bawak si abang Farid Kamil ker? Hehehe.

Lagi gambar terbaru Diana Danielle di GT Japan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru diana danielle

gambar terbaru diana danielle

gambar terbaru diana danielle

gambar terbaru diana danielle

gambar terbaru diana danielle

73 responses to (GAMBAR)Diana Danielle Di GT Japan

  1. jed hijau says:

    1st..yea..yea…

  2. jed hijau says:

    cute muka dia..

  3. jojio says:

    So cute…yadaaa

  4. aries_april says:

    htm la..
    kan bru blik PLKN

    • singaganaz says:

      hitam pun suke…

    • jed hijau says:

      DD kalau dah tua nanti..muka dia macam mak dia gak…agak2 jeee…

      • singaganaz says:

        mestilah… xkan nk macam erra fazira plak kot…

        • DelimaSaraa says:

          mak dia tak cantik langsung….

        • damia zahra says:

          mak dier ker tak tuh?…huhuhu

        • tokkaduk says:

          oit lau dia nk jd cam mak dia skrg dh leh tgk la…dia jauh lebih lawa laaa….kowank jgnla kutuk dia…xleh beza kamera ngn asl kew…ish ish…dia ttp cun melecun..nk kutuk psl mak dia watpe…cnne lau org kutuk mak korang cam2 padahal muka korang lawa tp muka mak korang hodoh korang sedih x lau org kutuk2…lau lawa korang kutuk xlawa pon kutuk…dengki jek..aku sgt duke diana nih…dh lme aku kje ngn astro mmg tgk perangai dia nih bgs xmcm artis2 bru yg lain…dia mmg baik…sbb 2 aku xsuke org kutuk dia….

        • damia zahra says:

          eh eh baiknyer tokkaduk neh…anak saper la budaq neh?
          iyolah2..ko minat kat c diana tu la…
          ko keje kat astro yer?…
          kim slm kat c jimmy tu yer…muahaha…

  5. aries_april says:

    tul ker kak jed…
    mak dia kn glap skit…

  6. jed hijau says:

    eden kuar dulu lah yo..apo2 yang korang cito den setuju ngan tak setuju jo…

    den nak sambung balik buek kojo….banyak kojo tak siap..kang bos den marah lak….

    bingit telingo den dongar dia momokak yo…

    jumpo laei esok..

  7. kira-kira says:

    eh dye da abis plkn ker??
    abg farid xder ke?

  8. trAnsFormeRs says:

    bila si farid nk msuk mminang bdk ni….
    lmbt2 kang aku yg gi pinang dulu….

    • DelimaSaraa says:

      wehh..cukupker aset nak bela diana ni…aku rasa makeup sajer pun 2 bulan gaji aku

      • trAnsFormeRs says:

        dia ada wit dia bli ar sndiri makeup dia…
        he he he.. aku nk tmpang snang ngan tmpang populariti dia jerk…

  9. Kak Su says:

    Sori Nara nak promo jap ttg kes Mano. Kengkawan tgk la
    http://rakyatkelantan.blogspot.com

    • trAnsFormeRs says:

      fuh penatlh k.su pnjg gila crite dia….
      anyway thanks k.su…
      skurang2nya dpt tau bnyk hal pmbohongan dua branak ni….

  10. tyrabanks says:

    huh!!!!
    bnyak betui kerja aku ari ni…
    tngok BN pun main pakai selak2 jerr…
    xabis lagi aku nak berdialog psl seksi meksi, dah ada page baru…huhuhuhu….

    • damia zahra says:

      huishhh…
      aku ckp pasal seksi2 kat page b4 neh pun…bru intro2 jer…
      dah ader plak page baru neh…huhuhu

      • tyrabanks says:

        aku xsempat nak intro2….
        pengenalan pun belummm……

        • damia zahra says:

          muahaahaa….
          klu ko tyra….10 page pun lum masuk pengenln lgi agaknyer…hokhokhok…
          hri neh kn…aku hampir2 nk pengsan d kerjkn oleh bby aku…
          papanyer kerjakan aku pun…lum pernah nak pengsan lagi aku rasa….muahahha
          kuat tul baby aku neh…hikhik

        • tyrabanks says:

          amboi!!!!
          keluarga bahagia btui kau ni…
          siang2 lagi papa nyerrr dah kerjakan mamanyerrr..
          memalam lerrr.. mlm nikan mlm jum..kakakaka..

        • damia zahra says:

          wakakaka…
          mlm ni tak der…tak kuasa aiiii taw…
          seharian aku d kerjakan baby aku…
          tanak ar aku d kerjakan papanyer plak!!!
          time ni la…aku kuwakn perkataan…’no mood!’
          hokhokhok

  11. tyrabanks says:

    dia ni pegi ngan saper ha??
    apsal org keliling dia itam2… lagi satu aku nengok dia ni dah gemuk ckit…

    • tyrabanks says:

      weyyy…ni mesti aku sorang2 ni..
      dah salah timing lerr ni…xpelah.. nanti mlm aku online k..aku nak siapkan keje aku dulu..
      kuntilanak…….
      kau ada xmlm ni..memlm jumaat kau suke lerr munculkan!!!

    • trAnsFormeRs says:

      wah ko TB komen x hingat….
      ntah2 family dia…..

    • damia zahra says:

      kat plkn tuh…mkn lebih dr cukup kot…
      tu yg mcm kena pam2 jer tuh…
      ni sure kes escape latihan neh…hokhok
      se…nang diriiii!!!!!!!!!….

      • tyrabanks says:

        kih..kih..kih..
        damia, kau xde keje ker…
        aku nengok aktip jerr jejari ko semenjak dua menjak ni..
        aku td try gak nak cilok kat page sblh tu, tpi xdpt…bkobar2 aku nak mengkomen..tup2 trus xtau nak ckp apa coz bnyak keje nak buek..huhuhu..

        asal ada topik ‘hot’….aku bnyak keje…..
        asal aku bnyak keja…ada topik ‘hot’….hishhhhhh…….

        • damia zahra says:

          humang aih tyra…aku byk keje la ari neh…
          aku nk pengsan jer rasanyer d kerjakan oleh baby aku tuh…
          mana taknyer..tak nak d letak kat katil nyer…katil aku pun dier tak nak..
          agaknyer dier nak kat katil ko kot tyra…muahaha…
          tdo pun tak nak…asyik nk melekat jer kat badan aku neh…huhuhu
          dah ler aku x cukup tdo lately neh…sabo je la…huhuhu

        • tyrabanks says:

          cian ko…
          xper, nanti aku kawing kaulah idola aku…
          w/pun ada anak kecik tetapi BN tetap dihati..

          meh…kuci..kuci..meh kat aunti tyra…
          ….lalalalala…’poyong bebek angsa….
          masak dikuali…………….
          nyonya minta dancer…..
          dancer 5 kali……………
          sorong kekiri…
          sorong kekanan…tralalalalalala lala..

          p/s kakak aku suke bukak youtube lagukanak2 tuk anak dia……tu yg dia suke nyanyi lagu tu..hihihi..

        • damia zahra says:

          wakakaka…aduh tyra..lawak eh…
          lagu tu…my mum nyanyikn kat aku time baby2 dulu ar…
          hokhokhok…
          saper la penulis lirik lagu neh…
          punya femes lagu dier…hokhokhok…

        • tyrabanks says:

          aku masa kecik2 mak aku xpun nyanyikan lagu tupun… cian aku..huhuhuhu..

          okay larr.. aku nak hand off dulu.. ni dah senjo dah ni..setan banyak.. nanti aku online lagi k..

        • tyrabanks says:

          ehhh..
          kak nara.. apsal komen tyra tu ada tulis your comment is awaiting moderation ek..

  12. trAnsFormeRs says:

    eeeeee….boring tullah arini..
    apsal tenet aku asik sngkut2 jerk ni…
    komen pun kadang2 lmbab….

  13. ANDY CHESTER says:

    aku suka diana ni, she’s very nice. dari awal lagi pembabitan dia dlm industri seni, aku dah minat, my family too. xda masalah pasal isu2 yg berkaitan dgn dia. best of luck diana.

  14. miss annur says:

    si DD ni couple ngan farid ke?? sejak bila plak ni?? kan si farid tu couple ngan lisa surihani..lg cantik dr DD..bodoh la kau farid!!

  15. trAnsFormeRs says:

    hmm aku baru lek dr ngok citer TRANSFORMER mmg best siot x trasa boring lngsung w/pun citer dia 2jam1/2 aku rasa cam x puas…
    minggu dpn aku nk ngok lg…

  16. trAnsFormeRs says:

    apsal mata aku x ngantuk lg ni…
    sok nk bgun pagi…
    klau x leh bgun sok aku mc jerk ar….

  17. BANYAK-BANYAK AWEK JEPUN YANG SEKSI MASA GT JEPUN TU…. MEMANG LA STIM KALO LAKI TENGOK.. TAPI AKU TETAP PILIH KO DIYANA…. KO MAMANG CANTIK.. TAPI AKU TAKUT KO DAH `BOLOSSSS’ … RUGI LA AKU KALO NAK PINANG KO 33 000 NANTI… UUHHH… TAPI TAKPE… KERANA KO AKU SANGGUPP…

  18. Luna says:

    lawa22..betul ke gosip ngan FK..?tak ngam lah!

  19. Wow, this was very fun to read. Have you ever considered submitting articles to magazines?

  20. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

  21. Hello, really like the layout of your site. Would you mind telling me what theme you are using? I’m new to this and I’m hoping to get mine looking anywhere near as smart as yours. Thanks a lot.

  22. Jutta Kuehl says:

    what blog platform are you using?

  23. Empster! I love it. Although it did drive me crazy when my step-sons went through a phase when they called their father D. But I dont live with your