Written by AbangNara | November 21st, 2014

Semenjak dua menjak ini Abang Nara hanya sering berkongsi gambar-gambar anak selebriti yang kecomelannya membuatkan anda semua geram. Apa kata sebelum ketibaan hujung minggu, kita sama-sama mengkagumi Diana Danielle yang semakin jelita sejak bergelar ibu. Kalau dulu Diana Danielle agak kebudak-budakan wajahnya, namun kini dengan usia yang semakin matang, kejelitaan wajah isteri kepada Farid Kamil ini semakin menyerlah.
diana danielleApa pun, Diana Danielle merupakan salah seorang pelakon kegemaran Abang Nara. Setiap drama/filem lakonannya memang tak pernah mengecewakan. Lakonannya bermutu tinggi, seiring dengan wajahnya. Diana Danielle bukanlah harap muka sahaja cantik tapi berlakon kayu seperti sesetengah pelakon lain.

diana danielle

Semoga Diana Danielle akan terus bahagia di samping suami dan anak tercinta. Bila nak dapat khabar gembira kehadiran anak kedua? Mana tahu kali ini rezeki dapat ‘baby girl’ pulak? Lagi beberapa gambar si jelita ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


diana danielle

diana danielle
diana danielle

diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle

diana danielle
diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

50 responses to (15 GAMBAR)Diana Danielle Yang Semakin Jelita

  1. Tumpang tanya says:

    Boleh tak saya kentut kat sini?

    Sapa komen bawah saya sory kalau terbau.
    Kikikikiki!!

    0

    0
  2. […] Semoga Diana Danielle akan terus bahagia …read more […]

    0

    0
  3. Fid Amran says:

    Sangat suka dengan penampilan yg sederhana dan keibuan…x perlu seksi coz u r naturally beautiful…congrates

    0

    0
    • bijan says:

      tak seksi lg ke tara tu?ish3..urban beno pemikiran ko..apa definisi seksi bg ko?bila pakai baju dalam ngn spender je ke baru ko nak kata seksi?

      0

      0
  4. jemah pkasam says:

    manisnya dd..like sofea jane..

    0

    0
  5. jojoyah says:

    Narcissistic Personality Disorder.

    0

    0
  6. Xoxoyyy says:

    DD looks old n haggard.Tak sweet langsung. Maybe make up terlalu tebal. She’s looking older than her age.

    0

    0
  7. bijan says:

    diana ney x de la cantik mana..tp sedap dipandang mata la..tapi aku dok perati gak tang mana yg eloknya tu..mata ka, idong tak la kan..mulut ka?

    0

    0
  8. Joyah Pok Pek says:

    Muka DD ni kalau di western x der nilai pun..terlalu common sesgt kat..kat Malaysia jek gah sb dia Pan-Asia kacukan..baik lagi lah muka Melayu kita..senyum manis lembut jah muka

    0

    0
    • Anonymous says:

      western ker melayu ker semua pun ciptaan Tuhan juga… cantik2 lawa2 jugak.. bagilah kredit sikit..duhh~

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Cantik ker?lisa surihani lgi cantik tk de makeup pon cantik…perangai pon cantik? Tu baru betui cantik!!…ini perangai kelaut…masa bunting lari ke luar negeri beranak kenapa ye?dgn emak sendiri tk bertegur….cam ner 2….setakat muka cam donald duck dan perangai cam bosia tk menjadi…jdi isteri pulak cemburu buta tk kena tmpt cam ni tk de le cantik mana pon nara ooiii!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko kate lisa cantik ke.!? muke je comei.. perangai, lepas kawin adik beradik kru ni dah makin pilih bulu plak aku tgk..:p

      0

      0
  10. amni says:

    Nara Kalau post yg boleh buat Org kutuk2 secara ttiba2 x payahla post sudahnya awak jadi pemangkin kepada isu2 kutuk2. Income blog pun masuk ye dak

    0

    0
  11. rombau says:

    kalau tak undang kutuk mengutuk itu bukan NARA namanya.. Diakan suka lagakan orang.. Zubir versi blog..

    0

    0
  12. dokter cantik says:

    kurus kering nye muke…

    0

    0
  13. rosita che wan says:

    xda la hebat mana lakunan..kayu gak aku tgk….nara ni mmg puji lebih2 xmengenal tempat

    0

    0
  14. Teddy Bear says:

    Cantik DD ni..

    0

    0
  15. chichi says:

    Org cantik blakon mcm kayu pon nara kata bagus..mentaliti org kita bila la nk berubah.

    0

    0
  16. Meri says:

    Dah abes prektikel kt mesia ke uols? Bila nk gi oz amek scroll?

    0

    0
  17. Mak Temah says:

    Lagi cantik kalau aurat ditutup.
    Sempurna iman.
    Insya Allah…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    gambar nenek kebayan takde ke dalam blog ni? Nara ni pilih bulu

    0

    0
  19. memang says:

    DD memang cantik. sangat cantik.

    0

    0
  20. rose says:

    Lebih cantik kalu tak perasan cantik n senyum dr hati

    0

    0
  21. Thanks for finally talking about >(15 GAMBAR)Diana Danielle Yang Semakin Jelita
    | <Loved it!

    0

    0
  22. Cantik la sgt says:

    Cantik…suma tu cptaan Allah dan hnye kcntikn
    tuk suami,x yah lh brgmbar bgai tuk yg xde kne
    mngena.baik suami pji dr org yg bkan mhram pji.
    Ada pham DD????

    0

    0
  23. aLiXaL says:

    Cantik luar bagus…. cantik dalam lagi bagus, peace yo!

    0

    0
  24. minah jambu tlajak habis merah says:

    muka diana dh macm gayatri mateair jul pulak emmmmm..

    0

    0
    • diana vs gayatri says:

      DD Versi santek dn mude ….. tp betul gak minah kata ada iras tp tak srupa. Gayatri umur boleh jd ibu DD.

      0

      0
  25. azmi says:

    mantaps…wlupn dh mempunyai anak tp masi punya waktu utk jaga penampilan…..

    0

    0
  26. Main Saham says:

    Dah besar anak depa ni..

    0

    0
  27. toink..toinkk.. says:

    lawa ko? dah nak ghupo mak dia tapi putih..

    0

    0
  28. niki says:

    DD dah berbaik2 ngan mak ke? dah mintak ampun dgn mak?

    0

    0
  29. Jenab says:

    Pernah nmpk depan2 , cantik gila !

    0

    0
  30. Cantik ke says:

    cantik ke…biasa jer…nasi lomak pn 15 sen….dlu ad gak suka kat dia ni..tpi menjak dia kawin n mcm2 kontrovesi…sorry la dh x minat…lagi2 dia kawin ngan mat y muka mcm bangun tido tu…lagi aku ttp buku kat dia…

    0

    0
  31. lili says:

    ropenye ramai jgk yg sependapat ngn lili..x suke DD..derhaka dik..x bau syurga tau..nnt mak xde ko nak meratap mintak ampun da x gune..lagi satu,toksah nak blagak DD ooi..cermin dr dulu..

    0

    0
  32. mimi says:

    mak aku lg lawo n cantik sepanjang mase

    0

    0
  33. zul104 says:

    Di harap abg nara tidak post topik2 yg boleh mengajak pembaca2 utk kutuk mengutuk sebegini..kepada pembaca, rasanya x perlu nk kutuk2 bagai, sampai include kan sekali isu2 bunting/relation dgn mak, dan lain2 yg langsung x berkaitan dgn topik..kritik la secara membangun..kata2 kita tu mencerminkan peribadi kita sdiri..

    0

    0
  34. sh says:

    DD dah studi 9 bulan kat ostralia dah dapat jazah ke atau tangguh belajar @ sambung studi bila ngandung len @ tak ngaji pun hari tu @ booking tmpt utk Muhamamd studi kat c tu…(banyaknya persoalan)

    0

    0
  35. mojo says:

    sekali sekala aku tengok dah macam Joker versi wanita.selalunya kalau tengok dia pasti teringat Joker.bibir macam Jokerlah.

    0

    0