Written by AbangNara | April 27th, 2010

diana danielle

Aduh ~~~~~~ Gugur jantung kami melihat kecomelan gambar Diana Danielle nie. Indah sungguh ciptaan Tuhan. Terasa nak nyanyi lagu “Sempurna” plak bila tengok Diana Danielle nie. Bila entah akan ada peluang untuk diri kami melihat kecantikan Diana Danielle depan mata. Mesti cair badan, hati dan jiwa kami kalau dapat tengok DD secara live.

Katanya gambar Diana Danielle ini diambil semasa satu majlis anjuran majalah Media Hiburan. Gambar artis lain pun ada jugak. Kalau korang nak tengok bagitau la. Nanti kami uploadkan.

Lagi gambar Diana Danielle dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Ada bonus gambar-gambar DD masa kat tempat lain jugak.

P.S: Dialog di gambar atas hanyalah gurauan semata-mata. Kami percaya yang rambut Diana Danielle terlalu bersih untuk kutu hidup di atasnya.

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

80 responses to (GAMBAR)Diana Danielle Di PPMH 2010

  1. hannyzanina says:

    oit…comey ker comot…hehehe

  2. megahertz says:

    mmm… cantiknye…. sejuuuk je mate memandang. Yg bagusnye tntng DD ni, pakej dia; “antare artis yg cantik & bijak”. Harap DD sukses slalu & jauhkn kontroversi..

  3. BlackBerry00 says:

    harap2 dye kekalkan imej bersih dye tuh..

  4. NoorAfzan says:

    dia mmg cun sebab ada mix omputeh..

  5. WAH AKU MINAT GLERRR DOL NGN DIANA NIE.. XDISANGKAL LAGI.. MMG DIA SEMPOI.. I LOOOIIKKEEEE <3

    …MEH JEJALAN KAT BLOG DEN…

  6. locsin says:

    biasa je.aku tgk plakon mlysia ni biasa je.kalo plakon lelaki lg la berkarat.cube tgk filifino pny plakon mletup.n talented lak tu.sume cun n ensem.

  7. Wawa says:

    pernah nampak dia live, tak lah dekat sangat… tp siyes mmg sgt cun n sweet. flawlesssss sgt :)

  8. cili says:

    salah 1 kelebihan kawin campur, cantik.

  9. ct says:

    sbb kawin cmpur, memg la cntik….

  10. no name says:

    cntik….

  11. Neslo says:

    Org da sedia putih n chantek plus plak ngn make up mmg ler meletop…. cube g masok cerok2 kg cari anak dare kg, n make up kan dorg… boleh cun jugak… =D

  12. kuchiks says:

    kekal kn imej mu DD

  13. abgRoni says:

    sy mesti pileeehh DD..huhuhu

  14. awekAIRASIA says:

    hehehe cute!

  15. ctzen says:

    HMMM….

  16. FTNer says:

    mak aih..sejak pegi PLKN ni..DD makin bertambah-tambah cun..

    apa lagi..kenalah pegi PLKN..tapi kalau tak dapat pegi..
    jangan pulak jadi macam Tuan Muda..ataupun terpikir nak bunuh diri pulak!

    • manjalara says:

      haaahha nasib baik tuan muda tak p buat lawatan semasa diana kat PLKN kalau tidak entah apa yg dia mengayat dgn diana hahahah……

      nak tergelak semua kena diperbodohkan oleh tuan muda yg sakit jiwa

  17. Izat says:

    mmg comel n cun melecun…
    minat kat dia skg..
    fasha still minat gak..

  18. manjalara says:

    so sweet, diana jaga2 jgn ditaburi dgn gossip liar, so far u are good……

  19. yanz says:

    gambar yang last tu sekali tengok cam muka sofea jane masa muda….

  20. harun says:

    wow !! cantik tu…rugi betul la anak yusof haslam lepas dia …body baik tu…muka manis lagi beb…dulu body tak ada cutting…sekarang dah ada boob lagi tu..perhhh

  21. cili says:

    ada hikmahnya. cantik luar lom tentu cantik dlmnya……

  22. Piston Pecah says:

    ish..lebih tertarik dengan lisa surihani…
    diana memang comel…je..haha

  23. notty says:

    mcm sofea jane ms muda2 dulu…huhu

  24. Miss_hujaN says:

    One of the favorite actress yg haku minat..Dd u so cute biee


    Sent on a phone using T9space.com

  25. Jay Ar says:

    wow! memang cantik. sape le yang dapat dia ni…?

    ssuatu yg cantik mmg ssuai tuk jd kan hiasn n pamirn.

    Tpi xsmstinya leh djdikan penawar..

  26. qistina says:

    chumil r

  27. wawa says:

    er..bjak ke..spm 4 kn.ke kurang..

    • BumbleBee says:

      ishh….SPM tu just landasan jer. byk lg bende2 kt luar tu bleh guna pakai utk tentukan kredibiliti dan mentaliti kter ni… jgn jdkan SPM satu2nyer cara utk menilai kebijaksanaan seseorang~

  28. BumbleBee says:

    besarnyer subang ‘kajol msia’ tu…leh buat sangkut tuala lap tgn~

  29. lady gaga says:

    ada kwn aku sorang tu memang minat sgt2 kat dd ni haha..

  30. perghhh…ni kalau duduk sblah aku pun dah cukup boleh buat hilang waras

  31. ntah says:

    DD cantik tp..hidung kemek,,,,belum lg tahap sempurna laa,,,yg sempurna,,, hanya ALLAH taala shj,,,

    • kembali says:

      yg penting mata cantik dan bibir penuh manis. ramai hidung mancung tp xcantik pun bila mata dah kecik tp bukan ripit pun n bibir nipis dgn rambut yg nipis cam zombi

  32. shika says:

    nie bake bapak die ni,,,mak die x lawa sgt… klw mak die kawen ngan org mlysia, blum tntu si DD ni lawa…

  33. Aidah says:

    young is beautiful lah …….. ;-)

  34. kembali says:

    mak dia mmg kawin ngan org mesia pun, biasa aaa kat tumpat muka mcm ni bukan mix pun. tp mmg cun dd berbanding artis2 baru lain…

  35. ifa says:

    4 me,dia cuma cute..Fauziah gous is much prettier..

  36. Zaza gabor says:

    Mase rambut dd kaler blonde dulu mmg cantik macam doll. Sejak celup kaler itam ni nampak burok pulak. Hidung dd pn kembang pakai baju kembang . What a horror. Elok dd jumpe pakar bedah hidung jd mancung mcm hidung tok k(suami umi aida)

  37. Zaza gabor says:

    Kalau hidung dd mcm hidung tok pah baru nampak perfect

    • paper says:

      mata yg cantik dan bibir yg manis faktor cun. aku jumpa ramai jelitawan yg hidung xmancung tp sbb mata besar lentik n bibir penuh, manis gila. dan jumpa ramai yg huduh perasan lawa tp hidung jer mancung bibir xnampak, mata kecik tp perasan ripit (sadis)

  38. malaysian says:

    cute mmg cute tp…cuba tunjukkan muka dia tanpa solekan….baru boleh nampak seseorang tu cantik atau sebaliknya…

  39. chenta says:

    klu dh minah celup tu mst cantik punya..

  40. betty says:

    memang cantik gila DD nie, saya dh tgk live lg, masa kebumi arwah din beramboi di tanah perkuburan tmn ehsan, sampai jatuh lah yasin kwn saya tgh baca, sbb terpegun tgk DD lalu di dpn mata…hehehe,,,cun gila siot…

  41. Mugen says:

    Ceh, ak x penah langsung terlintas nk minat2 nk usha2 girls yg ad looks non Malay ni, Chinese look ke, Indian look ke, Japanese look ke, Eurosian look ke, lg2 kulit cerah, xde gaya Malay langsung!!!! petuihhh!!!!

    • Gen says:

      Eleh, ko pn kte Malay, Melayu lh bengong….. Ckp pn nk mcm org putih…. x suke konon. Tp pure Malay looks terbaek!!!!!

      • ada says:

        dd ni sbb dia kata dia mix ko nampak dia mix, cuba ko g kg aku, muka mcm ni xder saper kata mix tp kata cun n lawa adala sbb actually muka melayu jer ni, melayu yg jelita…
        aku xpelik kalo tetiba dia ckp, act bapa i malay

  42. peah says:

    sejak mula2 aku tgk muka dia dulu…mcm muka sofea
    jane masa muda2 dulu..

    2nd pic tu..sape pompuan kt sebelah dia tu?muka x ley blah ar..

    • Ryta says:

      Tu farahwahida la….yang dulu konon ada gosip ngan Julfekar! Subang dia tu besau giler! Kalau peragut tarik, boleh putus telinga rasanya! hehehe…

  43. […] lagi tak galeri gambar Diana Danielle yang kami pernah postkan suatu ketika dulu? Ha, banyak gambar-gambar comel DD diambil daripada […]

  44. chybee says:

    cun gile Diana Danielle…

  45. fara says:

    erm,,dd ney ok la,,kiut,,erm cantik,,,p nk ade ramai peminat arp dy kekalkan la,dy nyer status yg bersih taw,,,

  46. kalau seksi2 lagi orang sukakan

  47. Zna from Bintulu Sarawak says:

    hye princess diana

    u r such a wonderful creation of God

    juz b urself my dear
    tats d most important & dnt let people control ur life
    u r worth 4 urself not THEM!!!

    so go on dear
    kip up a gud work
    sexy or wateva it is, juz ignore coz u neva nude infront of THEM rite ;)

    my advise dear, as long as u remember God
    u r safe from harm owkehhh

    muahhh daaaa

    ~God owz luv u~

  48. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  49. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  50. Zulkarnaen... says:

    sape yg kutu nk di tanggalkan dari rambut diana tu yek?mungkin wartawan2 yg bersekongkol dgn kutu2 kt KL tu yek…dh makan batu?

  51. Miley Cyrus covered Stevie Nicks’ well known “Landslide” while in a performance in Brisbane, Australia on Sunday.

  52. There is obviously a lot to know about this. I feel you made various good points in features also.

  53. Great articles and great layout. Your blog post deserves all of the positive feedback it’s been getting.

  54. Buddy Hutnak says:

    But a smiling visitor here to share the love (:, btw great pattern .

  55. Reid Vicic says:

    Thanks for one’s marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you happen to be a great author.I will remember to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage you to continue your great writing, have a nice morning!

  56. Alexa Caplan says:

    Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really great articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Many thanks!

  57. Thank you so considerably regarding giving me personally an update on this theme on your web page. Please realize that if a new post becomes available or if any modifications occur to the current publication, I would be considering reading a lot much more and focusing on how to make great usage of those approaches you reveal. Thanks for your efforts and consideration of other individuals by making this site available.

  58. Alec Kandra says:

    Hello, I really loved your comments above. Keep up the excellent work ! Thanks.

  59. burn city apk Definitely believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly don’t know about. You mana…

    Definitely believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the n…

  60. Waldo Wenger says:

    I’ve recently started a web site, the info you provide on this web site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.