Written by AbangNara | January 5th, 2010

diana danielle

Bagus betullah si Diana Danielle nie. Muda-muda lagi dah pandai wat amal kebajikan. Pastue wat yang lain daripada yang lain plak tue. Rasanya tak pernah lagi ada artis Malaysia yang pergi melawat orang asli kat kampung diorang. Tabik spring kami kat Diana Danielle sebab buat kerja baik macam nie.

Kami sebenarnya suka gak kat Diana Danielle nie. Dia macam ada aura lain dari yang lain. Masa kitorang layan filem Setem dulu, terpaku sekejap bila part Diana Danielle. Walaupun tak banyak part dia (takder dialog sangat pun) tapi dia punya impak besar gak la. Masih terbayang-terbayang lagi sampai sekarang keayuan dan kebesaran mata Diana Danielle dalam filem Setem.

Buat Diana Danielle, teruskan usaha anda untuk berbuat amal kebajikan yang macam nie. Kalau orang kata anda tak ikhlas ke, nak cari publisiti murahan ke, pedulikan semua tue. Biasalah manusia nie memang pendengki. Takleh nak tengok orang senang. Yang penting kita ikhlas buat benda tue.

Lagi gambar Diana Danielle beramah mesra dengan orang asli dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

36 responses to (GAMBAR)Diana Danielle Beramah Mesra Dengan Orang Asli

  1. AnneDeSilva says:

    takde org?

  2. intan izani says:

    comelllll…
    diana nye comel…
    hehehe….

  3. julya215 says:

    NRDanielle Consultant? ad kaitan g diana ke? anyway gug job…tahniah diana…

  4. sakura says:

    wauuuuuuuuuuu…bgu3

  5. [email protected] says:

    rajin lak kak nara letak umah baru… semua p UMAH GBN 1

  6. Lady_Dea says:

    sedih…tak tau kenapa tetiba perasaan sedih tu hadir bila tgh pic kat atas tu. terbayang betapa itulah keadaan yg pernah aku lalui dulu. hidup penuh dengan kedaifan…

  7. abc+ says:

    Hanya warna kulit yg membezakan manusia, hakikatnya kita semua sama disisi Tuhan, untuk Diana teruskan usaha murni itu , kalau boleh lain kali cuba cari badan-badan kebajikan yang dapat membantu apa yang perlu , disamping sumbangan peribadi , ingatlah tangan yg memberi itu lebih mulia …..

  8. yubin says:

    waa…nice…
    two thumbs up 4 u diana…

  9. anak kecil: kak diana xnak ke tinggal kt sini dgn kami?
    diana: bkn xnak dik…kakak sibuk dgn keje…kalu ade mase nanti kakak dtg lg ye…
    anak kecil: yes…lain kali kak bawak kan kami nasi lemak maple ye…org cakap sedap..nk try gak
    diana: ooo..alah keje senang je tu dik….akak mmg suke nasi lemak maple..tiap2 mlm akak lepak sane…hehehe

  10. Rynie says:

    aku suka gak ngan Diana ni..so cute

    • die ni mmg kiut dan cun…tp biasela org yg lawa2 ni mesti ade jugak kureng die kan..org kate yg lawa2 ni gedik skit…ntahla..ade betul jugak dr pemerhatian aku

      • pon says:

        kalo ikut aku tgk, yg huduh pun ramai jer gedik tp bila yg lawa gedik ramai la yg tukang mengata, kadang2 xgedik pun org korek jugak carik buruk…

  11. BumbleBee says:

    alhamdulillah…bagus diana ni makin hari. aku pasan semenjak dier kuar PLKN…dier makin matang. Keep up the good work… jauhi kontroversi~

  12. torres says:

    liverpool dah ade sponsor baru..and of coz jersey baru…check it out

  13. pak mentua diana says:

    putih gler mka c diana nih…
    gebu.,,suci..beza ngn yg lainnyer,,huhu

  14. lanToK LeW says:

    da taw da dr pesbuk DD senirik….DD mmg bagus….

  15. pinkypanthers says:

    hope DD ikhlas ngan apa yg dia wat….

  16. ewiezz says:

    kang bagus artis2 wak keje amal camni dr melepak di kelab2… mule lah tertangkap and kua statement wrong place wrong time…

  17. comel jer D nih…
    bertambah comel bila disamping org asli tu..
    hahahahha..

  18. chumil says:

    comel tol bbudak tu…eii..geram tk pic sorg2..hrp kte bpluang ziarah n buat kbajikan pd saudara kte d sne..

  19. dome says:

    untuk maklumat lanjut berkenaan gambar di atas boleh rujuk ke : http://dianadanielle.yuku.com/topic/874

  20. chot says:

    bagus la diana.harap ang teruskan usaha macam ni.baru orang akan nampak yang kau ni berubah.orang akan nampak impak dari kem plkn ni.

  21. Wan says:

    she’a a bit different. kind of a thinker. just check out her website.

  22. Hannah-rose says:

    Harap setiap kebajikan di D buat dengan ikhlas hati..Teruskan usaha cam tu,,moga murah rezeki lg..
    Jgan seperti sesetengah pihak di negara kita yang memberi bantuan kepada orang luar/ negara lain yang berlebihan tetapi masih ramai lagi rakyat di negara kita yang perlu dibantu seperti di dalam gambar td..semoga ramai orang sedar akan tanggungjawab bersama untuk saling membantu rakyat negara kita..tapi perlu ikhlas bukan hanya untuk glemerkn name saje..apepun tq D untuk permulaan yang baik..

  23. aku_x_macho says:

    dialog2 dlm pic tuh klakar giler……. x tahan nk gelak aku… cam org giler jer kt dlm cc nih aku glak sorg2. wakakaka……….

  24. […] comel, cute dan sedap mata memandang. Tapi time dulu-dulu kontroversi banyak sangat. Tapi semenjak gambar Diana Danielle melawat orang asli Batek keluar, persepsi kami kat dia dah start berubah. Baik jugak budak nie. Ada bakat jadi duta keamanan […]

  25. Would you be all for exchanging links?

  26. Alegro says:

    You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with with your website.

  27. I am curious to find out what blog system you are using? I’m experiencing some minor security problems with my latest website and I’d like to find something more safeguarded. Do you have any solutions?