Written by AbangNara | August 1st, 2009

diana amir seksi

Memang sungguh lucah majalah Mangga nie. Kini Diana Amir (pelakon Impian Sunsilk)plak yang jadi mangsa gambar separuh bogel majalah Mangga. Memang layak digelar majalah Playboy Malaysia. Seksi nak mampos gambar Diana Amir berkemban dalam majalah nie. Seksa mata melihat.

Nak kata artis Malaysia nie bodoh tak la jugak, tapi takkanlah tak berfikir langsung sebelum terima photoshoot gini. Nie bukan seksi yang biasa bagi kami, nie seksi agak luar biasa jugak lah. Ish-ish. Nak dapat populariti pun janganlah sanggup bergambar sampai macam nie. Pening kepala kami dibuatnya.

Kalau korang tak pernah tengok artis-artis wanita yang dah jadi mangsa majalah Mangga nie, kami cadangkan baca artikel kat bawah nie:-

Patutnya artis-artis Malaysia pun boikot majalah Mangga nie. Jangan layan sebarang permintaan photoshoot. Tapi tak tau ler kalau dia bayar artis-artis nie ribu riban, Maybe sebab tue diorang sanggup posing seksi tak hengat!!!

P.S: Terima kasih kepada seorang penghantar email yang berkongsi gambar nie. Tunggu nanti ada koleksi gambar Diana Amir dengan pakwenya. Ekslusif di BeautifulNara. Oh ya, pertandingan pengkomen terbanyak akan bermula 3 Ogos ini.

Baca Yang Ini Pulak:-

145 responses to (GAMBAR)Diana Amir Seksi Berkemban

  1. asha says:

    tolonglar…. mmg menyekse mate!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • Penari Poco2 says:

      mmg dah namanyer majalah mangga…
      peluang artis2 tayangkan buah mangga…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
      • apa punya LALO says:

        Kalu nak diikutkan nafsu lelakiku,, memang sedap tengok benda2 camni..

        TAPi..tapi..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
        • emm, segar skit malam ni..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • jimi says:

          majalah mangga mmg camtu..
          cuba menunjukkan pemikiran tahap berapa laa reporter dan editor diorang…
          suka naa siarkan gamba laki dan pompuan bergamba kat pool dan dok dalam keadaan sexi mexi…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          ALAHAI, ASYIK SEKSI N POSING GITU JER LA YG SI MANGGA NI KUARKAN.. PATUTNYA NAMA MANGGA TUKARKAN KE ‘MANGKUK’ BARU BTL…

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • kenape gomen x haramkan trus mangga ni ek?tp artis pun same x senonohnyee…..mak ayah dorg x malu ke tgk anak pki cam ni haaa………

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • rezab says:

          kalu comey takpe gak…ni dahla idung kembang semangkuk

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • nichkhun says:

        i like….ur komen..hua3

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • GadisComel says:

      wow seksinya nana =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • chaiyo says:

        memg pon…salah artis same..
        time job tp xpndang dosa ke tak…
        dhla seksi gla…
        astagfirullahalazim…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • wan says:

      insaf la diana sebelum dunia nak kiamat

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • cuci mata says:

      rsa bgus la korang nie… ku cnfdnt most of the male that ‘rsa bgus’ comment this pic pun stim tgk diana amir gini… kan2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. kila87 says:

    perrgghhhhhh seksa mata memandang…hhuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. jinsaga says:

    perhh cun siott
    rase cam nak geget jerr!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • Penari Poco2 says:

      alaa…org lelaki biasa lar…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • nak geget gak ,tp nak geget2 staf mangga yg jhat tuh….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • rosh says:

        agknya artis2 pom nie bile gambar dorang ada kt majalah mangga nie.,dorang rasa bangga sket kot…yelah
        dapat menyeksi…tp bg aku lah..aku rasa artis2 nie leh menolak dr bpakaian camtuh….tp kalu dh dorang suke myeksi..nak kata camnie lagi…sesuai sgt lah tuh…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. jal says:

    xseksa bagi laki huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. kira-kira says:

    awak nmpak merah larrrrrrrr………hahah…
    npe krajaan hanya haramkn harakah jer ritu…patot haramkn trus jer mjalah mangga or playboy mesia nie…………………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  6. nha says:

    tu la pasal.. artis2 malaysia ni tak cukup pandai ke nak tolak request magazine tu? klu diorg tolak, takdenyer photoshoot sebegini rupa..

    makin menjatuhkan maruah diri adela. kesian toll..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. pening says:

    jgnla lurus bendul sgt..pntang org suruh jje,.buat…kalau org suruh b*g*l pun buat gak ke??tlgla..pk la gune akal tu…apella dorsang ni..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. damia zahra says:

    aiyakkkkk!!!!~
    astaghfirullah…seksi giler minah neh…
    da lama x singgah kat bn neh..
    masuk2 jer da tgk seksi…sabo je la…
    budaq neh mmg seksi pown…
    maner ar my member2 kat bn neh…
    windu kat dowg…huhuhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      tue yg aku heran…
      asal ko masuk jer trus gmbr seksi…
      asal gmbr seksi jer ko trus masuk…
      ish…ish…ish…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        adehs…poco2…tu la tu..
        laju jer aq masuk bn tadi biler tgk pic sexy c diana neh…hokhokhok

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. kira-kira says:

    nara xder citer baru ker..boring r psl artis berkemban posing maut nie………..tp pmnang nyer still nek jijah yang pgang….heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. nani says:

    artis murahan!!!!!!! huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  11. emma says:

    masalahnye bukan pada majalah mangga je… artis tu sendiri yang nak berpakaian macam tu…. nak tunjuk body tu lawa, gebu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • kila87 says:

      a ah..mentang2 la putih gebu..jeles i tau ngeee~~

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • d prblem is knape jahat sgt bg baju cm2 kt artis,artis lak mmng jnis x senonoh,sume blh asl x naked..pdhal staf mangga 2 most of them melayu + islam………jawablah nnti kt akhirat………..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • sara says:

        minah nie pon bajek cun tyg body….
        cun ker?????
        jwb ler ko kt akhirt………

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kila87 says:

          mmg cun doww..cuma slek dia terover seksi~ hhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • xdelah cun mane pn tgk…hidung kembang…….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sara says:

          agk kombang ler…suare pon ccat….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kila87 says:

          wei nk kutuk pn agak2 r.aku pn xsuka jgk kt dia.yg seksi tu bdn dia,dia slh sbb xde moral dedah2 body dia.yg suara dia ngn idung dia tu tuhan da kasi,so korg xde hak nk kutuk2..akai tadak ka..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • 2lah sbabnye lain x pkai 2 snonoh ckit…org klo muka x law a,idung kmbang ke.sore ccat ke tp klo pkai 2 sopan,tutup aurat, yg x lawa pn mmpak lawa…tp klo dh cam gini, lawa cammane pn tp kita ttp akan nmpak yg buruk2 gak….taupun allah yg kasi sume 2 tp xnak ikut printahNYA.wassallam .sekian trime kseh….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • sara says:

          diana yg xder akai ler….bkn kitowg..
          dlu dier junior aku kt usm..btdung,,sowpan…lst2 year,,togel semer..tyg2 body kt smer..malu jer bpk dier tu lec…pgrh rkn sbyer kowt???

          dh mmg idung kombang…trime ajerler….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kila87 says:

          ok..relex akak2 abg2 sume..hhe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. kreemix says:

    kena pakai seksi baru laku….nampak x ada parut kudis tepi paha dia tu hehehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. avironhen says:

    majalah mangga patut tukar jadi majalah betik. baru ngam dengan artis-artisnya.. maaf kalau tersinggung

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. sukakucing says:

    pasni artis tnjk ttk la plak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  15. kita says:

    nara ni macam kering idea je
    tak der cite lain ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  16. shin says:

    alaa mcm x bese, mangga kn mjalah lucah yg ade lesen kt mlaysia ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • a’ahkan,I HATE MANGGA SOOOOOOOOOOOOO MUCH.mangga nilh pnyebab org jht rape org n segale macam jenayah kt malaysia trcinta nih.bila org kte camni mrh pdhal dia yg mrnsang nafsu org jht tuh….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. Kamui Gakuto says:

    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Kamui Gakuto says:

      hanya ingin bersangka baik..
      mugkin baju kurung dan tudung dia kena curik time tu, tu lah pasal pakai baju yang pihak majalah berikan..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  18. kuman says:

    1. Saya bukan peminat majalah hiburan. Kalau ada duit lebih sikit saya lebih suka beli majalah lawak, Gila-gila atau apo.

    2. Majalah Mangga sebuah majalah yang telah lama bertahan di Malaysia. Setiap majalah mempunyai permit dan akan diperbaharui setiap tahun. Isi kandungan majalah akan dipantau oleh KDN dengan penghantaran keluaran majalah kepada KDN setiap bulan.

    3. Gambar-gambar yang seksi merupakan salah satu untuk menarik minat pembeli. Ternyata cover yang seksi dengan isu -isu yang berunsurkan sex kontroversi akan membuat hasil jualan majalah bertambah. Lagi seksi dan seks lagi laku.

    4. Gambar cover majalah di atas memang seksi .Menggoda. Sesuai dengan konsep Mangga yang masam dan sesuai untuk ibu mengandung mengidam. Walaupun masam dimakan orang juga.

    5. Isi kandungan yang bercerita gosip yang tak bertepi mampu menjana pemikiran yang cerdas dan kreatif dan digalakkan untuk remaja yang baru membesar untuk bahan bacaan menjelang peperiksaan SPM dan STPM.

    6. Selamat maju jaya semua.

    7. Wassalam.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. Zaza Muhammad says:

    LOL… playboy versi mesia katekan….
    Kena plak artis cam Diana ni… BN, Diana ni bkn mangsa aaa, tp mmg dia ni species x reti pakai baju cukup kain… so kena plak mangga ni suuuuuuuuuuuuuuuuuuukeeeeeeeeeeeeeeeeee artis yg camni.. well bagaikan org mengantok disorongkan bantal le… dan hasilnye.. Tadaaa !!! Seperti di atas. Enjoy!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. akuler says:

    Artis pun satu, masa muda2 ni x nak pikir betul2.nnt dah berumur sket barula nak nyesal,sb buat bnda xde faedah. diorg pilih cara mcm ni la nak tonjolkan diri dgn mudah waktu muda.kalo dah tua esok cmana nak tonjolkan diri mcm ni, konfem majalah mangga x nak amik.kecuali nek jijah.hahahahaahha.uwekkkkkk…………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. Akak Leen says:

    uuuhhh….uh! aku plak takut bila tgk gmbr seksi2 mcm ni, terbayang2…terngiang2 ustazah kelas fardhu ain masa aku kecik2 dulu berkata2 ….sape x tutup aurat nti kt akhirat kena bakar kt api neraka…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. lanToK LeW says:

    hmm…artis laa ktakan…
    kekadang da berumur pon masih lom insaf2 g…
    amik gambo n posing x ingat dunia…
    n kata x de pelajaran…ade…walaupun stakat spm…
    tp…x leh nk pk mana baik mana buruk…
    ni bukan salah ibu mengandung taw…
    tp salah anak yg x leh nk d ajar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. lanToK LeW says:

    pe pon doa jela moga2 pintu hati dia n artis2 yg len terbuka utk berubah 1 hari nanti….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aku says:

    ksian aku dengan dia ni…harap2 berubah..contohi wardina…kta berdoa sajala la…semoga Allah bagi petunjuk buat minah ni…muka dh lawa..inilah ciptaan Allah..tp dia mensia2kan ciptaan Allah….ini lah yg dikatakan beauty without brain…MasyaAllah…ingat 5 perkara sebelum 5 perkara….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. pinkypanthers says:

    fuyoh seksi x hengat minah ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      80% terdedah… pasni pakai aaa yg 2 piece punye plak, kasi nmpk perut tu, tutup mana yg patut je, posing2 aa ala2 Kim Kardashian tu ke.. biar smpi 90% terdedah gtu, pasni kua lam majalah playboy, apa klas playboy versi mesia ni aka mangga….HA!,, nk sgt seksi2, kang alter ngan photoshop baru tau. kuang3x… eeiiii Moge2 dia dan sesiapa yg berkenaan dapat hidayah dan insaf sblm terlmbt…
      ekceli aku minta tgk Diana ni blakon, sayang aaa klu over expose camni… wak tenggelam bakat dia yg bebenornye…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • narcissistic says:

        melampau tol la majalh mangga ni..
        dah x de org nak beli kot majalah die coz dah x de gosip.
        sume dah up date kat beutifulnara.tu la terpakse tayangkan gambar2 camtu kot..ish,terok tol la..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • topo says:

          tu la psal.. aku ingat dah tak wujud dah majalah mangga ni sebab area rumah aku memang dah xde dah majalah picisan ni.. hohoho

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ejan says:

    aduhhh…seksanyaa…..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Kak Su says:

    Ni la contoh anak2 tak TERDIDIK….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  28. abg jack says:

    ada salahkan mangga..xploit
    ada salahkan artis..x sdar diri
    ada salahkan krajaan..x kuatkuasa
    ada salahkan bn…….x de idea
    tapi diri sndri…..ada yg syokkk
    lu pk la sndiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ellisya yasmine says:

    isy..isy..isy… seksi btul lah tk malu ke dosa aw pkai baju seksi ..tuhan mrh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. bangiperdana says:

    soalan:-
    1.agak2nya si Diana nie pakai seluar dalam tak?
    2. berapa sen nasi lemak dia

    jawap jangan tak jawap…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. topo says:

    patut macam kenal je.. hohoho pelakon sunsilk impian rupanya… hohoh wujud lagi rupanya majalah mangga ni.. aku ingat dah terkubur dah.. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. jojio says:

    Mak aiiii…..yadaaaaa…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. slurppp says:

    pergghhhh!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Permata Hati Mama says:

    Eyy.. korang kenapa kutuk majalah kesayangan aku hah?? majalah tu ok ape… tiap2 issue aku beli, lgpun aku beli pakai duit aku….
    wartawan dlm t sume kejer carik makan jer kan… kalo xder majalah ni susah la dorang kan?? aku pun susah gak…

    sbb tiap2 keluaran mags ni… aku tampal gambo2 dia kat toilet umah aku… ngahahahahaha… gila seriyus!! cam real je nk backing td kan…. gahahahah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. anonymous says:

    astagar….ape nk jd la ngan makcik sekor ni ha??skt jntung thp dewa dh aku nengok!stau aku die ni xla femes mane pn!stkat blakon cite 15minit tu je ha!wei makcik, ape ko igt ko pkai gini ko blh amek ati org msia ke?ko g fun fair ko gi mirror house tu haa….aku konpem diri ko yg dlm cermin tu bjuta kali lbh cntek dri yg ni!yg mjlah mgga pn satu hal…dri zmn aku kcik smpai aku dh bsar xabeh2 nk jhnamkn ank dara melayu! hai sadis2…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. topan says:

    i like you, i hope you come to boyan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Mangga=playboy..that bitch so cheap..do watever u want

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. No Name says:

    pehhh…mmg mantap..
    mesti dah kna ngapp..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. thunder jet says:

    korang xprasan ke tgok muke dye kt tb rupenye hidung dye kembang mcm buah jambu……..dgn lakonan yg xreti baik xyah kua tb cz wt malu industri jeee…dye la pelakon yg paling ak menyampah!!!!trgedik-gedik!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. adalaa says:

    artis malaysia smua same….xde vsorang pn yang senonoh.aku ingatkann ada la jugak yang senonoh…. hampehhh artsi malaysia ni.x bole buat contoh masyarakat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. minah nomad says:

    so far yg kite pasan pasal majalah mangga mmg ‘tapak’ artis nk tyg badan..n msti ade pose dlm swimming pool..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Pal says:

    Menarik sungguh gambar Diana.Kecantikan dan keayuan gadis tempatan memang tidak dinafikan. Mangga patut dipuji dan disanjung kerana menyiarkan gambar-gambar yang amat menarik mata memandang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Shaf says:

    die ni sume dah mantap dah tapi hidung die je slek sikit ‘kembang’. ex aku muka mcam die. teringat pulak kat die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. benci artis sexy says:

    Cepat bertaubat…sebelum malaikat maut menjengah…u msih ade ms untuk menjadi insan yang lebih baik.x baik tayang body kepada orang yg bukan muhrim.Pakaian baik (menutup aurat) mngikut landasan Islam adalah lebih baik dan dapat membuat diri u lebih ayu dari ini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. mat gaban says:

    rugi betul tengok gambar ni.patutnya selak sikit lagi kain tu dapat la kita tengok jubor ramai ramai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. lisa says:

    bla…bla…bla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. nirahgurl says:

    kan bagus kalau dia bertudung cam dulu ,manis dan sopan ,tapi sekarang dah jadi artis kenapa berubah sampai begitu sekali tak malu ke/???KAU TU ORNG ISLAM SEDAR SIKIT ,(NI NAK MARAH NI)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. maria says:

    aku xheran tgk gmbr minah ni cmni..dia ni mmg pkai bju xckup kain..biasa la,budget dah jd artis,bju pun kene la dedah2,baru dpt publisiti lbih..piiiraaahhh!!!!..berlakon xbagus,ade ati nk bertahan lama dlm dunia lakonan..ni semua jenis otak letak kt lutut..bila ade org komen ckit,mula la nk melenting..dasar xtahu jg maruah diri n keluarga..blah la wei!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. dayana says:

    isss…….buat dose jek korg nie kutok2 org kn bole mnimbol kn fitnah tuu……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dayana says:

      bKn nK mN!mbOlkn f!tnah la…
      aBs pkA! nyE bRkMban sPe yG b0le thAn…
      kLw da kNew r0g0L nK sLahkn sPew?
      orG lAk! tGk mAu xbRnApsu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. maria says:

    org xkn mengutuk kalo benda2 buruk xde kt dpn mata..kalo nk elak kn fitnah,pandai2 la bwa diri n jga maruah diri tu ckit..tp mmg xdinafikn,minah ni xberbakat lgsung jd pelakon..aku sakit telinga bile dgr dia berckp,suara dia cm…ntah la,mmg sumbang,sengau,pelat n cacat..berlakon pun cm kaku keras je..xbest lgsung dowh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. leNd!k says:

    elEh lU m!nah pErasAn !dOng dA aR bEs0 cAm !d0ng bAbon……
    bAjEk dA lAw0 sGt gAknyE…………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. bdkbaek says:

    da mantap lgsg!da t*t*k kcik..hrap idong jew bsa..nsib bek idong ak mancung..hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Gavan says:

    ginilah kalau orang tak cun nak tarik perhatian ramai.. pakai dedah lew jawapnya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Sayonara says:

    Beauty and TheBeast

    o0o o0o o0o o0o

    reporter manga orang melayu ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. wan says:

    Insaf la sebelum dunia nak kiamat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. sedapnyee says:

    best gak minah nie..comelpun iyer gaks..sedap mata jantan aku tengok..tp kalu open lebih lagi best..sikit sangat tuh..tang kaki kasi bukak..wat pe tutup2..x amerikaaa lar..heheheh..sluuurrrppp..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Julie Anne says:

    amerika tak amerika la broooo hekhehek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. [...] Pening kepala dibuatnya.Antara gambar-gambar majalah Mangga lain yang memang kurang hasam ialah:-1. GambarDiana Amir seksi berkemban yang menyebabkan rabun mata rakyat Malaysia berkurangan 2. Gambar Zizie Ezette seksi pakai baju [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. 1sense says:

    kome x yahla heran.. lau x kuar kt mjlh mgga pun.. deme ni mmg seksi smp x hingat.. kome apa kurangnya… mdedahkn crita keaiban deme.. sm jer hukumnya pun.. lau itu cara deme nk lariskn jualan… abis kome apa…?deme ni bkn bebal or what… tp deme tlupa akal deme kt atas kpala… bkn kat bwh kaki…meke ni bkn nk mggalakkn mjlh magga pun.. tp apa kata kita pakat ramai2 amek cermin besar… cermin diri kita dulu.. wokeh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  60. jum.... says:

    seksi giler……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. kipas lipas says:

    pompuan ni idongg sikit punye besooooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. idam says:

    tak luak pun dia pakai macam ni.. jual murah tu beb.. sekilo…….. singggggggggggiiiiiiiiiitttttttttttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. syasya says:

    kesian bakal suami dia… untung org lain dpt share tgk badan bakal isteri dia… rugi bakal suaminye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. ruslan says:

    Aduhhhhh…. Sakitnya hati………. Bagi aku lahhhgh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. unknown says:

    ek eleh..korg ni baru tengok mcm tu dah mengelabah… ok lagi la tu… dari pada pakai bikini.. baru pakai seksi sikit pun dah nak kecoh… aper lah..bukanya tak biasa artis mmg mcm tu..

    menyampah lah dengan org2 kat m’sia ni.. seksi sikit dah nak kutuk…lantak dia lah.. nak pakai apa… ingt korg tu semua perfect sgt ker nak judge org lain..

    baru pakai seksi sikit dah suruh artis tu bertaubat…hello! korg tu kena bertaubat sebab suka mengutuk dan judge org lain..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. cantek sagat ke……. sampaiiiii masuk internet ye…………………..(@_@)hahahahahhhhhh……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. lu……………………… igat ini tempat lu…………….kah……………………………..luka mu luka ku juah andai ku milik ki semua dan d saat akir …………………………………. andai aku pandai meghaji

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Aliff Haiqal says:

    aduh , aq pemint dye k0wt…
    jgn la pkai pkaian cmneyh..
    xel0k la..diana cntek per..korang neyh pe rr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. rakyat malaysia says:

    berapa ringgit semalam?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. halim says:

    muka kalau lawa takpe gak der

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. mia says:

    ala..semua org ade otak..tak kira la artis atau org biase..xleh slhkan majalah tu 100%..dah artis pon rela body diTAYANG seluruh negara..mcm xde harge diri je…pelik2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. apipinksss says:

    bwk2 la betobat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. shida says:

    ala,biasa la tu……..mata duitan, dapat bayaran tinggi, apa lagi……bogel pun sanggup….bagi orang-orang macam ni, agama dah tak penting….., yang penting adalah duit!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Tiera Peru says:

    Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. robi says:

    oky kois

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. mizz says:

    iiisshhhhh….sxc jugak..tp dia nie cute lh…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. -- says:

    Yea, painful for the eyes cos she’s ugly.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1