Written by AbangNara | August 1st, 2009

diana amir seksi

Memang sungguh lucah majalah Mangga nie. Kini Diana Amir (pelakon Impian Sunsilk)plak yang jadi mangsa gambar separuh bogel majalah Mangga. Memang layak digelar majalah Playboy Malaysia. Seksi nak mampos gambar Diana Amir berkemban dalam majalah nie. Seksa mata melihat.

Nak kata artis Malaysia nie bodoh tak la jugak, tapi takkanlah tak berfikir langsung sebelum terima photoshoot gini. Nie bukan seksi yang biasa bagi kami, nie seksi agak luar biasa jugak lah. Ish-ish. Nak dapat populariti pun janganlah sanggup bergambar sampai macam nie. Pening kepala kami dibuatnya.

Kalau korang tak pernah tengok artis-artis wanita yang dah jadi mangsa majalah Mangga nie, kami cadangkan baca artikel kat bawah nie:-

Patutnya artis-artis Malaysia pun boikot majalah Mangga nie. Jangan layan sebarang permintaan photoshoot. Tapi tak tau ler kalau dia bayar artis-artis nie ribu riban, Maybe sebab tue diorang sanggup posing seksi tak hengat!!!

P.S: Terima kasih kepada seorang penghantar email yang berkongsi gambar nie. Tunggu nanti ada koleksi gambar Diana Amir dengan pakwenya. Ekslusif di BeautifulNara. Oh ya, pertandingan pengkomen terbanyak akan bermula 3 Ogos ini.

145 responses to (GAMBAR)Diana Amir Seksi Berkemban

  1. asha says:

    tolonglar…. mmg menyekse mate!!!!

  2. kila87 says:

    perrgghhhhhh seksa mata memandang…hhuu

  3. jinsaga says:

    perhh cun siott
    rase cam nak geget jerr!

  4. jal says:

    xseksa bagi laki huhu

  5. kira-kira says:

    awak nmpak merah larrrrrrrr………hahah…
    npe krajaan hanya haramkn harakah jer ritu…patot haramkn trus jer mjalah mangga or playboy mesia nie…………………………………..

  6. nha says:

    tu la pasal.. artis2 malaysia ni tak cukup pandai ke nak tolak request magazine tu? klu diorg tolak, takdenyer photoshoot sebegini rupa..

    makin menjatuhkan maruah diri adela. kesian toll..

  7. pening says:

    jgnla lurus bendul sgt..pntang org suruh jje,.buat…kalau org suruh b*g*l pun buat gak ke??tlgla..pk la gune akal tu…apella dorsang ni..

  8. damia zahra says:

    aiyakkkkk!!!!~
    astaghfirullah…seksi giler minah neh…
    da lama x singgah kat bn neh..
    masuk2 jer da tgk seksi…sabo je la…
    budaq neh mmg seksi pown…
    maner ar my member2 kat bn neh…
    windu kat dowg…huhuhuhu…

    • Penari Poco2 says:

      tue yg aku heran…
      asal ko masuk jer trus gmbr seksi…
      asal gmbr seksi jer ko trus masuk…
      ish…ish…ish…

      • damia zahra says:

        adehs…poco2…tu la tu..
        laju jer aq masuk bn tadi biler tgk pic sexy c diana neh…hokhokhok

  9. kira-kira says:

    nara xder citer baru ker..boring r psl artis berkemban posing maut nie………..tp pmnang nyer still nek jijah yang pgang….heheheh

  10. nani says:

    artis murahan!!!!!!! huhuh

  11. emma says:

    masalahnye bukan pada majalah mangga je… artis tu sendiri yang nak berpakaian macam tu…. nak tunjuk body tu lawa, gebu….

  12. kreemix says:

    kena pakai seksi baru laku….nampak x ada parut kudis tepi paha dia tu hehehehhe

  13. avironhen says:

    majalah mangga patut tukar jadi majalah betik. baru ngam dengan artis-artisnya.. maaf kalau tersinggung

  14. sukakucing says:

    pasni artis tnjk ttk la plak

  15. kita says:

    nara ni macam kering idea je
    tak der cite lain ke

  16. shin says:

    alaa mcm x bese, mangga kn mjalah lucah yg ade lesen kt mlaysia ni..

    • a’ahkan,I HATE MANGGA SOOOOOOOOOOOOO MUCH.mangga nilh pnyebab org jht rape org n segale macam jenayah kt malaysia trcinta nih.bila org kte camni mrh pdhal dia yg mrnsang nafsu org jht tuh….

  17. Kamui Gakuto says:

    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  18. kuman says:

    1. Saya bukan peminat majalah hiburan. Kalau ada duit lebih sikit saya lebih suka beli majalah lawak, Gila-gila atau apo.

    2. Majalah Mangga sebuah majalah yang telah lama bertahan di Malaysia. Setiap majalah mempunyai permit dan akan diperbaharui setiap tahun. Isi kandungan majalah akan dipantau oleh KDN dengan penghantaran keluaran majalah kepada KDN setiap bulan.

    3. Gambar-gambar yang seksi merupakan salah satu untuk menarik minat pembeli. Ternyata cover yang seksi dengan isu -isu yang berunsurkan sex kontroversi akan membuat hasil jualan majalah bertambah. Lagi seksi dan seks lagi laku.

    4. Gambar cover majalah di atas memang seksi .Menggoda. Sesuai dengan konsep Mangga yang masam dan sesuai untuk ibu mengandung mengidam. Walaupun masam dimakan orang juga.

    5. Isi kandungan yang bercerita gosip yang tak bertepi mampu menjana pemikiran yang cerdas dan kreatif dan digalakkan untuk remaja yang baru membesar untuk bahan bacaan menjelang peperiksaan SPM dan STPM.

    6. Selamat maju jaya semua.

    7. Wassalam.

  19. Zaza Muhammad says:

    LOL… playboy versi mesia katekan….
    Kena plak artis cam Diana ni… BN, Diana ni bkn mangsa aaa, tp mmg dia ni species x reti pakai baju cukup kain… so kena plak mangga ni suuuuuuuuuuuuuuuuuuukeeeeeeeeeeeeeeeeee artis yg camni.. well bagaikan org mengantok disorongkan bantal le… dan hasilnye.. Tadaaa !!! Seperti di atas. Enjoy!

  20. akuler says:

    Artis pun satu, masa muda2 ni x nak pikir betul2.nnt dah berumur sket barula nak nyesal,sb buat bnda xde faedah. diorg pilih cara mcm ni la nak tonjolkan diri dgn mudah waktu muda.kalo dah tua esok cmana nak tonjolkan diri mcm ni, konfem majalah mangga x nak amik.kecuali nek jijah.hahahahaahha.uwekkkkkk…………

  21. Akak Leen says:

    uuuhhh….uh! aku plak takut bila tgk gmbr seksi2 mcm ni, terbayang2…terngiang2 ustazah kelas fardhu ain masa aku kecik2 dulu berkata2 ….sape x tutup aurat nti kt akhirat kena bakar kt api neraka…..

  22. lanToK LeW says:

    hmm…artis laa ktakan…
    kekadang da berumur pon masih lom insaf2 g…
    amik gambo n posing x ingat dunia…
    n kata x de pelajaran…ade…walaupun stakat spm…
    tp…x leh nk pk mana baik mana buruk…
    ni bukan salah ibu mengandung taw…
    tp salah anak yg x leh nk d ajar…

  23. lanToK LeW says:

    pe pon doa jela moga2 pintu hati dia n artis2 yg len terbuka utk berubah 1 hari nanti….

  24. aku says:

    ksian aku dengan dia ni…harap2 berubah..contohi wardina…kta berdoa sajala la…semoga Allah bagi petunjuk buat minah ni…muka dh lawa..inilah ciptaan Allah..tp dia mensia2kan ciptaan Allah….ini lah yg dikatakan beauty without brain…MasyaAllah…ingat 5 perkara sebelum 5 perkara….

  25. pinkypanthers says:

    fuyoh seksi x hengat minah ni..

    • Zaza Muhammad says:

      80% terdedah… pasni pakai aaa yg 2 piece punye plak, kasi nmpk perut tu, tutup mana yg patut je, posing2 aa ala2 Kim Kardashian tu ke.. biar smpi 90% terdedah gtu, pasni kua lam majalah playboy, apa klas playboy versi mesia ni aka mangga….HA!,, nk sgt seksi2, kang alter ngan photoshop baru tau. kuang3x… eeiiii Moge2 dia dan sesiapa yg berkenaan dapat hidayah dan insaf sblm terlmbt…
      ekceli aku minta tgk Diana ni blakon, sayang aaa klu over expose camni… wak tenggelam bakat dia yg bebenornye…

      • narcissistic says:

        melampau tol la majalh mangga ni..
        dah x de org nak beli kot majalah die coz dah x de gosip.
        sume dah up date kat beutifulnara.tu la terpakse tayangkan gambar2 camtu kot..ish,terok tol la..

        • topo says:

          tu la psal.. aku ingat dah tak wujud dah majalah mangga ni sebab area rumah aku memang dah xde dah majalah picisan ni.. hohoho

  26. ejan says:

    aduhhh…seksanyaa…..huhu

  27. Kak Su says:

    Ni la contoh anak2 tak TERDIDIK….

  28. abg jack says:

    ada salahkan mangga..xploit
    ada salahkan artis..x sdar diri
    ada salahkan krajaan..x kuatkuasa
    ada salahkan bn…….x de idea
    tapi diri sndri…..ada yg syokkk
    lu pk la sndiri

  29. ellisya yasmine says:

    isy..isy..isy… seksi btul lah tk malu ke dosa aw pkai baju seksi ..tuhan mrh

  30. bangiperdana says:

    soalan:-
    1.agak2nya si Diana nie pakai seluar dalam tak?
    2. berapa sen nasi lemak dia

    jawap jangan tak jawap…

  31. topo says:

    patut macam kenal je.. hohoho pelakon sunsilk impian rupanya… hohoh wujud lagi rupanya majalah mangga ni.. aku ingat dah terkubur dah.. :D

  32. jojio says:

    Mak aiiii…..yadaaaaa…..

  33. slurppp says:

    pergghhhh!!!!!!

  34. Permata Hati Mama says:

    Eyy.. korang kenapa kutuk majalah kesayangan aku hah?? majalah tu ok ape… tiap2 issue aku beli, lgpun aku beli pakai duit aku….
    wartawan dlm t sume kejer carik makan jer kan… kalo xder majalah ni susah la dorang kan?? aku pun susah gak…

    sbb tiap2 keluaran mags ni… aku tampal gambo2 dia kat toilet umah aku… ngahahahahaha… gila seriyus!! cam real je nk backing td kan…. gahahahah…

  35. anonymous says:

    astagar….ape nk jd la ngan makcik sekor ni ha??skt jntung thp dewa dh aku nengok!stau aku die ni xla femes mane pn!stkat blakon cite 15minit tu je ha!wei makcik, ape ko igt ko pkai gini ko blh amek ati org msia ke?ko g fun fair ko gi mirror house tu haa….aku konpem diri ko yg dlm cermin tu bjuta kali lbh cntek dri yg ni!yg mjlah mgga pn satu hal…dri zmn aku kcik smpai aku dh bsar xabeh2 nk jhnamkn ank dara melayu! hai sadis2…..

  36. topan says:

    i like you, i hope you come to boyan

  37. Mangga=playboy..that bitch so cheap..do watever u want

  38. No Name says:

    pehhh…mmg mantap..
    mesti dah kna ngapp..

  39. thunder jet says:

    korang xprasan ke tgok muke dye kt tb rupenye hidung dye kembang mcm buah jambu……..dgn lakonan yg xreti baik xyah kua tb cz wt malu industri jeee…dye la pelakon yg paling ak menyampah!!!!trgedik-gedik!!!!!!!!

  40. adalaa says:

    artis malaysia smua same….xde vsorang pn yang senonoh.aku ingatkann ada la jugak yang senonoh…. hampehhh artsi malaysia ni.x bole buat contoh masyarakat

  41. minah nomad says:

    so far yg kite pasan pasal majalah mangga mmg ‘tapak’ artis nk tyg badan..n msti ade pose dlm swimming pool..

  42. Pal says:

    Menarik sungguh gambar Diana.Kecantikan dan keayuan gadis tempatan memang tidak dinafikan. Mangga patut dipuji dan disanjung kerana menyiarkan gambar-gambar yang amat menarik mata memandang.

  43. Shaf says:

    die ni sume dah mantap dah tapi hidung die je slek sikit ‘kembang’. ex aku muka mcam die. teringat pulak kat die

  44. benci artis sexy says:

    Cepat bertaubat…sebelum malaikat maut menjengah…u msih ade ms untuk menjadi insan yang lebih baik.x baik tayang body kepada orang yg bukan muhrim.Pakaian baik (menutup aurat) mngikut landasan Islam adalah lebih baik dan dapat membuat diri u lebih ayu dari ini…

  45. mat gaban says:

    rugi betul tengok gambar ni.patutnya selak sikit lagi kain tu dapat la kita tengok jubor ramai ramai

  46. lisa says:

    bla…bla…bla…

  47. nirahgurl says:

    kan bagus kalau dia bertudung cam dulu ,manis dan sopan ,tapi sekarang dah jadi artis kenapa berubah sampai begitu sekali tak malu ke/???KAU TU ORNG ISLAM SEDAR SIKIT ,(NI NAK MARAH NI)

  48. maria says:

    aku xheran tgk gmbr minah ni cmni..dia ni mmg pkai bju xckup kain..biasa la,budget dah jd artis,bju pun kene la dedah2,baru dpt publisiti lbih..piiiraaahhh!!!!..berlakon xbagus,ade ati nk bertahan lama dlm dunia lakonan..ni semua jenis otak letak kt lutut..bila ade org komen ckit,mula la nk melenting..dasar xtahu jg maruah diri n keluarga..blah la wei!!!

  49. dayana says:

    isss…….buat dose jek korg nie kutok2 org kn bole mnimbol kn fitnah tuu……..

    • dayana says:

      bKn nK mN!mbOlkn f!tnah la…
      aBs pkA! nyE bRkMban sPe yG b0le thAn…
      kLw da kNew r0g0L nK sLahkn sPew?
      orG lAk! tGk mAu xbRnApsu….

  50. maria says:

    org xkn mengutuk kalo benda2 buruk xde kt dpn mata..kalo nk elak kn fitnah,pandai2 la bwa diri n jga maruah diri tu ckit..tp mmg xdinafikn,minah ni xberbakat lgsung jd pelakon..aku sakit telinga bile dgr dia berckp,suara dia cm…ntah la,mmg sumbang,sengau,pelat n cacat..berlakon pun cm kaku keras je..xbest lgsung dowh!!!

  51. leNd!k says:

    elEh lU m!nah pErasAn !dOng dA aR bEs0 cAm !d0ng bAbon……
    bAjEk dA lAw0 sGt gAknyE…………………

  52. bdkbaek says:

    da mantap lgsg!da t*t*k kcik..hrap idong jew bsa..nsib bek idong ak mancung..hehe..

  53. Gavan says:

    ginilah kalau orang tak cun nak tarik perhatian ramai.. pakai dedah lew jawapnya..

  54. Sayonara says:

    Beauty and TheBeast

    o0o o0o o0o o0o

    reporter manga orang melayu ke??

  55. wan says:

    Insaf la sebelum dunia nak kiamat….

  56. sedapnyee says:

    best gak minah nie..comelpun iyer gaks..sedap mata jantan aku tengok..tp kalu open lebih lagi best..sikit sangat tuh..tang kaki kasi bukak..wat pe tutup2..x amerikaaa lar..heheheh..sluuurrrppp..

  57. Julie Anne says:

    amerika tak amerika la broooo hekhehek

  58. […] Pening kepala dibuatnya.Antara gambar-gambar majalah Mangga lain yang memang kurang hasam ialah:-1. GambarDiana Amir seksi berkemban yang menyebabkan rabun mata rakyat Malaysia berkurangan 2. Gambar Zizie Ezette seksi pakai baju […]

  59. 1sense says:

    kome x yahla heran.. lau x kuar kt mjlh mgga pun.. deme ni mmg seksi smp x hingat.. kome apa kurangnya… mdedahkn crita keaiban deme.. sm jer hukumnya pun.. lau itu cara deme nk lariskn jualan… abis kome apa…?deme ni bkn bebal or what… tp deme tlupa akal deme kt atas kpala… bkn kat bwh kaki…meke ni bkn nk mggalakkn mjlh magga pun.. tp apa kata kita pakat ramai2 amek cermin besar… cermin diri kita dulu.. wokeh?

  60. jum.... says:

    seksi giler……

  61. kipas lipas says:

    pompuan ni idongg sikit punye besooooo

  62. idam says:

    tak luak pun dia pakai macam ni.. jual murah tu beb.. sekilo…….. singggggggggggiiiiiiiiiitttttttttttttt

  63. syasya says:

    kesian bakal suami dia… untung org lain dpt share tgk badan bakal isteri dia… rugi bakal suaminye…

  64. ruslan says:

    Aduhhhhh…. Sakitnya hati………. Bagi aku lahhhgh

  65. unknown says:

    ek eleh..korg ni baru tengok mcm tu dah mengelabah… ok lagi la tu… dari pada pakai bikini.. baru pakai seksi sikit pun dah nak kecoh… aper lah..bukanya tak biasa artis mmg mcm tu..

    menyampah lah dengan org2 kat m’sia ni.. seksi sikit dah nak kutuk…lantak dia lah.. nak pakai apa… ingt korg tu semua perfect sgt ker nak judge org lain..

    baru pakai seksi sikit dah suruh artis tu bertaubat…hello! korg tu kena bertaubat sebab suka mengutuk dan judge org lain..

  66. cantek sagat ke……. sampaiiiii masuk internet ye…………………..(@_@)hahahahahhhhhh……….

  67. lu……………………… igat ini tempat lu…………….kah……………………………..luka mu luka ku juah andai ku milik ki semua dan d saat akir …………………………………. andai aku pandai meghaji

  68. Aliff Haiqal says:

    aduh , aq pemint dye k0wt…
    jgn la pkai pkaian cmneyh..
    xel0k la..diana cntek per..korang neyh pe rr..

  69. rakyat malaysia says:

    berapa ringgit semalam?

  70. halim says:

    muka kalau lawa takpe gak der

  71. mia says:

    ala..semua org ade otak..tak kira la artis atau org biase..xleh slhkan majalah tu 100%..dah artis pon rela body diTAYANG seluruh negara..mcm xde harge diri je…pelik2..

  72. apipinksss says:

    bwk2 la betobat….

  73. shida says:

    ala,biasa la tu……..mata duitan, dapat bayaran tinggi, apa lagi……bogel pun sanggup….bagi orang-orang macam ni, agama dah tak penting….., yang penting adalah duit!!!

  74. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

  75. Tiera Peru says:

    Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  76. robi says:

    oky kois

  77. mizz says:

    iiisshhhhh….sxc jugak..tp dia nie cute lh…..

  78. -- says:

    Yea, painful for the eyes cos she’s ugly.