Written by AbangNara | August 25th, 2009

diana amir dan kekasih

Wow. Hensem gila tue. Itulah ayat pertama yang keluar daripada mulut Kak Nara bila tengok gambar Diana Amir bersama kekasihnya nie. Tapi Abang Nara dengan selambanya berkata tanpa sebarang perasaan kepada Kak Nara:-

“Kalau macam nie hensem, maksudnya aku nie super duper hensem la”.

Terus Kak Nara terpaksa pergi ke tandas untuk memuntahkan dirinya. Nasib baiklah dah bukak puasa. Kalau tak free-free jer Kak Nara batal puasa. Hehehe.

Oh ye, tahniah kepada Diana Amir sebab dapat keluar BIPOP hujung minggu hari tue sebab gosip pasal gambar dia keluar. Tak sia-sia kitorang letak gambar Diana Amir ngan lelaki yang kononnya pakwe dia. Free-free jer dapat promosi daripada kami dan Berita Harian.

Buat mereka yang terlepas pandang, di bawah adalah artikel dan gambar Diana Amir bersama seorang lelaki yang kononnya bukan pakwe dia:-

  1. Gambar Diana Amir dan jejaka bermata merah menonton Manchester United
  2. Gambar Diana Amir dengan bukan lelaki di atas

Kiranya sekarang nie ada 2 lelaki dalam hidup Diana Amir. Tapi tak tahu yang mana satu pakwe sebenar dia. Tapi kalau anda jadi Diana Amir, siapakah yang anda akan pilih?

Lagi gambar Diana Amir bersama kekasih sebenarnya ? dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana amir dan bf

diana amir dan bf

diana amir dan bf

187 responses to (GAMBAR)Diana Amir Bersama Kekasih Sebenar?

  1. hantupensil says:

    arghhh…………….
    ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  2. puteriaquarius81 says:

    woah

  3. tOmEii says:

    uhuks…..
    hensem ke,,,,,
    ermmm blhla….huhu

  4. pinkypanthers says:

    bolehh tahan..

  5. miss suka+suki says:

    not bad la

  6. violet says:

    ensem ker..
    huhuhuhu

  7. eclipse says:

    boring nya…

  8. violet says:

    ooooooooooohhhhhhhhhhhhooooooooooooooiiiiiiiiiiiii
    :)

  9. new moon says:

    huh….aku kureng sket ar ngan die ni…coz aku tgk die ni jnis yg pyh nk snyum…sori kalo xbetol…tp tu yg aku npk la..klo dlm iklan sunsilk tu ckp pn mcm di teran2 jerk sorenye..

  10. new moon says:

    huuuuuuuuuu…………………………. mantok…….tlg….aku xleh bkak mate ni….sape2 ade lidi mncis tu hulur2 la aku nk wat sendal ni…hikhikhik…

  11. yula says:

    morning suma…cpat tol korang ye..

  12. LaLuNa says:

    ensem jugak ler… kalo lalu sebelah aku kompem toleh dua kalik..ihiksss

    • tOmEii says:

      huahuahua……
      kalu 10 org ensem lalu sblh ko 20kali la ko kna pusing kpla….
      xlme konpem teleng…..
      huhu…..
      jgn mare…..
      huahuahua…..

      • new moon says:

        hahahahahahahahha………………….tomeii……..lawak yg kreatif……hahahahahaha………aku suke…………….kehkehkeh…..

      • LaLuNa says:

        ahaks..yg tertentu jek…takyah la smpai 20 kali mau patah tulang tengkuk aku

    • violet says:

      erk…
      bf law ensem ssh gak..
      law jln ader jer mate2 tgk dye…
      payah gak…
      huhu

      • tOmEii says:

        huhu xpela tumpong glamer skjp…
        bgga bf ensem….kui3x….

      • new moon says:

        betoi2….aku stuju sgt yg tu….lg hangat kalo yg bf pn same lyn…haaa tu kalo wat kt aku mau nk kene wat bebola celup tpung mate die tuh……

  13. tOmEii says:

    alahiii mne plak peginy geng2 nara nie……
    yuhooooo……………
    ada org lg x nie…….
    sengalll seyhhh duk sorg2….

  14. eclipse says:

    aku xmnt la dgn diana ney…
    bkn nya cantik pon…
    glamer sgt ker dia ney??

  15. eclipse says:

    aku online dgn aries kat ym…
    tp tetibe lak minah tue hlg…

  16. yula says:

    tunang aku lg hensem dr bf dia.bg aku biase je tu.bkn aku nak jeles k.tp kenyataan huuhuhuuu…jng mareee..

  17. puteriaquarius81 says:

    Perut punca segala penyakit
    Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

    Anda kerap diserang sakit perut tanpa sebab? Atau anda sering berasa tidak selesa di bahagian perut? Awas! Ia mungkin pentanda awal kepada penyakit lain yang merbahaya kepada anda. Seperti mana Sabda Rasulullah s. a. w, maksudnya: “Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan.” (Riwayat ad-Dailami)

    Al-Ma’idah dalam bahasa Arabnya bermaksud perut (ventrikulus) dan dalam bahasa Inggerisnya disebut stomach. Merupakan salah satu dari organ-organ pencernaan. Perut juga merupakan salah satu dari tempat atau sarang penyakit.

    6 punca penyebab penyakit dari perut:-

    1. Cara pemakanan seharian yang tidak sistematik.

    2. Terlalu berlebihan semasa makan.

    3. Tidak berwaspada dengan makanan dan minuman yang dihinggapi serangga.

    Sabda Rasululluh s. a. w, maksudnya: “Jika ada seekor lalat jatuh ke dalam tempat minuman yang akan kamu minum, maka celuplah keseluruhan tubuh lalat tersebut ke dalam minumanmu tadi kemudian angkatlah (buanglah) lalat tersebut. Kerana sesungguhnya pada salah satu sayapnya mengandung ubat dan pada sayap yang lainnya mengandung penyakit.” (Riwayat Abu Hurairah)

    4. Tidak cermat semasa meneliti isi kandungannya.

    5. Kurang kesedaran dalam menjaga kebersihan diri.
    Sabda Rasulullah s. a. w, maksudnya: “Bersiwaklah (menggosok gigilah) kamu semua, sebab bersiwaak (menggosok gigi) itu adalah membersihkan mulut dan Allah redha kepadanya. Setiap kali Jibril datang kepadaku, ia selalu berpesan untuk bersiwak
    (menggosok gigi).” (Riwayat Ibnu Majah)

    6. Kebiasaan memakan ubat tanpa nasihat doktor.

    Oleh itu jagalah cara pemakanan anda, dapatlah anda menghindari dari segala penyakit yang berbentuk kronik ataupun sebaliknya. Amalan yang dilakukan oleh Nabi Muhammad s. a. w iaitu berpuasa merupakan sebaik-baik pencegahan dan pengubatan.

    Sabda Rasulullah s. a. w, maksudnya: “Berpuasalah kamu, nescaya kamu menjadi sihat.” (Riwayat Abu Hurairah)

    • new moon says:

      huuuuuu…..bgus neh…byk tol info aku dpt rini…tp no 3 tu cam xsggup sgt nk wat…pape pn tu sabda nabi…

  18. pinkypanthers says:

    eeee leceh tullah asik ar nak refresh jerk…

  19. new moon says:

    yooleeeehuuuuuuuuu……………aku di sini…….kamu smua di mana??ninggalin aku keseorgn di sini…

  20. puteriaquarius81 says:

    erkkk .. lapo la plak..

  21. eclipse says:

    weh sesape yg tau…
    tlg bg aku biskut semperit asli…
    aku suke mkn…
    or ade sesape x yg jual?
    sng jer…trs aku beli…xpyh bt2 dh…hehehe…

  22. pinkypanthers says:

    aku nk gi makan dulu ar…
    hehehe
    nk cari kesabaran yg hilang ni kena mkn bnyk2…
    hahahha….

  23. eclipse says:

    afakufu pefeningfing dufudukfuk defekatfat sifinifi…huhuhu…

  24. aries_april says:

    abg aries g kcak…
    klau x…
    kak ipr aries x kenan la…

  25. ANneDeSilva says:

    hensemnyaaaa….
    yg dalam iklan sunksilk tuee…
    bencinya aku….hahahahahhahahah
    ala tu sume pinjaman tuhan….
    takpe bergembirala dulu dgn wajah yg kacak tu k..
    tua nanti kerepot and berkedot gak kan..huhuhuhu

  26. hantupensil says:

    arghhhhh……!!
    bestnya dapat tido bawah meja smbil peluk2 cpu..
    hehehehehe….

  27. yula says:

    tomei aku dah bg add aku

  28. yula says:

    kat ats

  29. cinoi says:

    kawan2 die kot

  30. cinoi says:

    kawan2 die kut

  31. Akak Leen says:

    kak nara abg nara?
    adik beradik ker laki bini? hehehe….lari topik laks…

  32. puteriaquarius81 says:

    crita br xder ke? next pls… huhuhuhu

  33. aries_april says:

    boring ar kat sni…

  34. Jojio says:

    Laaa sumer geng Muslimat jer……mana yg lain….???

  35. ANneDeSilva says:

    cepatnya korg comment..
    taw2 dh smpai bawah…

  36. @heheh. sabar ye semua. kalau komen tak wat camnie.bn terus hang nanti. so kena refresh camnie. mintak maaf byk2 tau.
    @jgn la boring2. bulan pose nie mmg mencabar kesabaran

  37. LaLuNa says:

    ari nih jam bergerak sgt sehlow…. !!!

  38. ANneDeSilva says:

    anne tak paham tol mcm ni..
    lambat nk taw sape yg bals..huhuhu

  39. yula says:

    tak de cite panazz…ke.ni cite mnah x brapa glamor pl.

  40. badboy says:

    poco2 tu resipi tiru dalam majalah atau secret resipi
    hu3

  41. badboy says:

    apakah semua ini…sesungguhnya aku telah pening…

  42. tOmEii says:

    lol ngp xde org dh nie……..

  43. violet says:

    boring weh
    mane kira2 eg.
    xnmpk pon…
    huhu

  44. puteriaquarius81 says:

    adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  45. eclipse says:

    alahai…
    rs nak tdo…
    tp xleh plak…
    tensen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  46. violet says:

    g page sblh…
    ;)

  47. Zaza Muhammad says:

    eeiiii pompuan ni… blakon x seberapa, filem pun xde lai stakat ni wase… gossip ngan lelaki je lebey… sayang tol sbb dia ni berbakat blakon, tp byk sgt bab2 personal yg teroverexpose…

  48. luk'lu says:

    yeke laki neh yg model iklan sunsilk…
    xpasan lak aku…

  49. ricky says:

    hensem lg atuk aku…ekekeke

  50. ricky says:

    hensem lg atuk aku..ekekeke

  51. nina says:

    aku rser diana nih yg promote gmba bf dier sndri…takot org rmpas….wakakaka

  52. diana lg pdn ngan mat bangla mate merah 2…..lagi sesuai nanti dpt anak muke mix…..huhuhu……..

  53. tukang sebat says:

    dia ni memang pelacur nombor satu

  54. pening says:

    Jgn da tyg2 kat public, x jd sudah…..kalau da berkenan tu..cpt2la nikah…

  55. hensem gile ah… muke dieorang pon ade iras2.. so ade jodoh la rasenye

  56. Rin says:

    gmbar lelaki tu yg last skali comelll…. :D

  57. zam says:

    korang apehal orang ade bf pon salah,,klaka btol,keje carik kesalahan org,get a life la guys

  58. maria says:

    aku xrase minah ni akan kekal dgn bf dia..minah ni bkn jenis yg setia dlm hub..suka wat scandal n sanggup keluar dgn mane2 llaki yg berduit so dia xpayah kuar sesen pun..besides,dia ni kn budget hot..ingat ramai org suka dia padahal muka kg xhengat,budget vogue urban..naseb ko la diana amir,fizikal buruk,akhlak ko lg buruk..hahahaha..

  59. ladyBug fie says:

    ntah gtau la ktorg bee….
    suspious ni…hehhehehhe…

  60. Sayonara says:

    w0w chantek gila la…perhh

    testing2

  61. Sayonara says:

    Beauty and the beast

  62. kongkang says:

    dia dah putus la dengan mamat ni

  63. I agree along with your article. However, do you’ve any sources I can cite for my paper?