Written by AbangNara | October 14th, 2014

Sudah pun selamat bergelar isteri kepada Farriz Fauzy, tiba-tiba gambar Erin Malek yang didakwa bersosial di Rootz KL telah pun tersebar hari ini. Pelik tetapi benar. Abang Nara tertanya-tanya motif si penyebar ini. Mungkinkah ada pihak yang kecewa, patah hati dan remuk hatinya apabila Erin Malek bergelar isteri sehingga sanggup menyebarkan gambar sebegini? Ish,ish,ish. Tak perlu kot cemburu sampai ke tahap begini. Biarlah Erin bahagia di samping suami tercinta.
erin malek bersosialKepada Erin Malek dan suami, pedulikanlah penyebaran gambar sebegini. Ini semua kisah lalu. Jangan fikir yang bukan-bukan. Kisah silam bukan untuk dibuka sejarahnya. Yang penting adalah masa depan anda bersama. Jalani kehidupan sebagai suami isteri dengan tenang. Lagi 2 gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber OhMedia.

P.S: Wanita dibelasah oleh 4 wanita lain

erin malek bersosial
erin malek bersosial

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

115 responses to Gambar Di Rootz KL Tersebar, Ada Pihak Cemburu Dengan Erin Malek?

  1. brbb says:

    KECIKKK

    0

    0
    • middlefinger says:

      peewitt…

      0

      0
      • Olga says:

        ingat ye…people will judge you by your actions, not your intentions!!!

        0

        0
        • Idayu says:

          nara oiii, nak cemburu apa mendenya? memang dia retis. kalau cerita2 cemni mmg habuan la yerk. dress pendek, pegang arak dan kat disko.resipi tercepat jadi habuan utk orang awam mengutok.

          0

          0
        • Mak Jemah says:

          Sebijik…Leina Hangat.
          K bai.

          0

          0
        • tok kay says:

          OMG OMG OMG….stim tak terkata.

          0

          0
        • wedding planner lembut says:

          konsep majlis: lurah dendam….

          0

          0
        • Melati says:

          body tak cantik la wak. takde cutting. ada hati nak pakai dress singkat? puiihhh sikit jah.

          0

          0
        • greenday says:

          mata lebamm dohh ! dah stim maut nihh ..

          0

          0
        • Ixara says:

          Anak Datuk K, Adib Dilantik CEO Tune Studios

          Anak Datuk Seri Khalid Muhammad Jiwa atau Datuk K iaitu Mohd. Adib dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Tune Studios/Tune Records yang sebelum ini disandang oleh Allahyarham Jeremy Ahmad Maikel.

          0

          0
        • Whatever says:

          “Kepada Erin Malek dan suami, pedulikanlah penyebaran gambar sebegini.” tapi Abang Nara juga yang tolong sebarkan… Tak guna!… :P

          0

          0
        • WeAreBeautifulJustTheWayWeAre says:

          xde cutting?really??ok je..boleh la tu bukan xde cutting lgsg..
          u nak cutting cmne lg, nak mcm nicki minaj anaconda?ha.ha.ha.
          some fat girl always put the meaning of “lemak berlebihan” as a “ada cutting” & merendah2kan orang lain..nak cover kegemukan @ desperate nak beri hint diri tu lawa?whatever ur intention is, berpada2 lah…
          Cuba puji diri sendiri TANPA merendahkan kelebihan orang lain..
          cubalah, u will feel better..

          0

          0
      • Raja Bomoh says:

        ahem….berapa harga ayam di KL sejam?

        0

        0
      • mutiara says:

        orang laen jamu dulu body die before asben..siannn

        0

        0
      • pelik says:

        “Kepada Erin Malek dan suami, pedulikanlah penyebaran gambar sebegini. Ini semua kisah lalu. Jangan fikir yang bukan-bukan. Kisah silam bukan untuk dibuka sejarahnya. Yang penting adalah masa depan anda bersama. Jalani kehidupan sebagai suami isteri dengan tenang. Lagi 2 gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.”

        Dah ko bagi nasihat suruh pedulikan, ko suruh plk org baca artikel sampai habis utk tengok gambar ye Nara? kekadang aku pelik Nara, gosip mosip ni memang sah2 la tak elok tp standard la orang suka komen2..aku pon komen.. tp ko selalu ckp tak sama dengan ko buat. minah ni baru kawin je woi.. aku sikit tak heran sbb tak minat erin. tp dah kalau ko suruh pedulikan, knp ko publish? kalau minah ni dah niat nak berubah, and sebab artikel ni depa ada isu, ko tanggunglah nara.

        erin, ko ingat. setiap masa lepas akan buru kita balik. so waspada selepas jadi bini org ni.

        0

        0
      • tok khadie says:

        nak berlakon lagi lepas kawin sebab memang jenis nak expose dan x pernah puas. memasak, mengemas, melayan, basuh baju laki tak nak buat tapi kawin nak. inilah mentaliti artis2 m;sia. bila cerai..tahu plak nk melalak depan tangga makamah syariah masing2 tuding jari. 24 jam nk glamor je. padahal semuanya gatal puki !!!

        0

        0
      • Abg Nara says:

        saya sbg blogger hanya melaporkan….salam ralat.

        0

        0
        • Pity nara says:

          Melaporkan gmbar2 yg lama…sesuai sgt ko nyah!!xyah la nak habaq yg ada org cemburu.sbb ngko pun sama 2×5

          0

          0
      • pontianak versi moden says:

        baju cam tu hanya layak jadi baju dalam jer.
        kenapa artis2 melayu suka pergi club ???

        0

        0
        • Peanut says:

          what do you people expect from a girl yang bangga ada tatoo dan bangga ada tindik kat lidah???? of course la dia kena pg clubbing. *sarcasm

          0

          0
      • ain says:

        ala.. dlu mmg dak erin ni byk kontroversi sbb sosial sgt…

        0

        0
    • mutiara says:

      sosial..harap2 dah kawen, jadi isteri jangan sosial sgt, nak sosial dengan kawan2..sian orang laen dulu jamu mate tatap body die

      0

      0
    • puikkk says:

      kecik happee..sedap2 dh la ni.. hadoii jgn la rmh tangga dorg kucar kacir sbb ni..yela..klu ade org cucuk2 ke parents suami die kn..mne nak tawu.. sedey aa..die ni muke baik..tp sygnya lifestyle die tersasar. :(

      0

      0
    • Voon says:

      Hahahahaha…….. Kamu tertipu……….. Itu gambar lama!!!!!!!!

      0

      0
    • booo says:

      ala dia ni mmg sosial ponn.. ape nak heran

      0

      0
    • along says:

      pedulikan lah penyebaran gambar ini?? apa motif penyebar gmbr ini?? kelakarlah, sbb nara sendiri pun salah seorang yg menyebarkan gmbr ni.. tak perlu nk nk tanya apa motif org tu, blh tanya diri nara sendiri apa motif nara?. kisah silam bkn unt dibuka sejarahnya konon.. nara sendiri pun salah seorang yg membuka kisah silam org pun.. kalau pun nk cerita tentang kisah ni, rasanya tak perlu kot nk sertakan gmbrnya dan yg kelakar tu story yg nara tulis tu seolah-olah menepuk air kt dulang, tp terpercik ke muka sendiri… wuhuuuuuu.. :P

      0

      0
  2. farriz fauzy says:

    alah body x stim pon…x best2

    0

    0
  3. farriz fauzy says:

    alah bdn x stim pon…x best2

    0

    0
  4. farriz fauzy says:

    syg lps ni minum zofea beauty….kasi mantoppppppppppp

    0

    0
  5. mak mentua says:

    mak aaiiii…..mana tidak kuala lumpur tu di landa ribut ….Ya Allah …adik dunia nk kiamat dik tanda2 besar dh byk berlaku…

    0

    0
  6. farriz fauzy says:

    syg lps ni minum zofea beauty……kasi mantoppppppppppp

    0

    0
  7. Anonymous says:

    bila artis dijadikan bini…inilah ghupernyeer

    0

    0
  8. ombak says:

    Kau mengata org sebar gambar ni Nara, yang kau sebar gambar ni xpe pulak?

    0

    0
  9. badang says:

    apasal badan dia mcm dah ada anak…masih dara kah dia nie

    0

    0
  10. Anonymous says:

    salam…xbaik aibkan org…yg jahat or jahil masa dulu bukan bermakna jahil jugak akan dtg atau selamanya sbb hidayah tu milik Allah…sy pun pernah menjadi begitu suatu masa dahulu…n lepas berkahwin Alhamdullillah segalanya berubah…hidup berkeluarga banyak mengajar sy erti hidup n nilai sesebuah kuarga n agama…kini dah hampir 10 tahun sy dah cuci tgn n kaki n thanks to Allah sbb masih sayangkan sy walau sy dulu jahil pada-Nya…sesungguhnya segala yg baik dtg dr Allah dan yg buruk itu dari kita manusia..berhenti la dari mengeji org..sbb org yg mengeji itu lg hina dr org yg di keji…wallahua’lam…

    0

    0
  11. student uitm says:

    Salam.abg nara tak patut tolong sebarkan gambar ini diruangan gosip abg untk memberi peluang haters mengutuk erin..mashaallah abg nara pun akan dpt sahamnya nanti…

    0

    0
  12. damai says:

    Astagafirullah knp lah penggomen2 and penyebar photo nie. Please lah itu kisah lama tak baik aibkan org yg aru sahaja bernikah. APa motif sebenarnya? satu aja pada penggomen kutuk2 dna penyebar gambar ini, ingat anda akan ada anak and watever you do will come back to ur anak. so ingat2 lah yea

    0

    0
  13. miahaha says:

    selamat menanggung future dosa erin ye encik farriz..miahaha

    0

    0
  14. Mak Hayam says:

    body tak solid. kena pergi gym supaya kental.

    0

    0
  15. aku says:

    hurm . apa beza nara dengan penyebar asal gmbr ni?

    0

    0
  16. Abg Nara says:

    saya sbg blogger hanya melaporkan…….harap maklum!

    0

    0
    • Gundek Nara says:

      setuju 101% setuju dgn abang ku !!!!
      dah tahu diri tu artis buatper pakai cam pelacur? pas tu nak salahkan orang plak gambar2 dia.
      sangkak diaorang ni kan?

      0

      0
  17. USTAJAH says:

    NARA, KO SURUH ERIN DGN LAKI DIA TAK PEDULI HAL GAMBAR NI, TAPI KAU SALAH SORANG PENYEBAR GAMBAR NI. SKRG AKU KOMPIUS DGN KAU.

    0

    0
  18. ilya jugak says:

    ko sedar x…ko mungkin akan meruntuhkan 1 masjid ni nara oi. otak letak kat lutut

    0

    0
    • La Jubor Al Poyos Ko Ni Dah says:

      what???? nara tuhan ke wei???….kau dah salah akidah ni. rezeki jodoh ditangan tuhan. kitab mana korang baca ni?

      0

      0
  19. Anonymous says:

    ALA apa le korang ni…

    Pandai buat pandai le tanggung… rasa dia n keluarga dia pun x kesah dgn gambar2 ni….

    0

    0
  20. Opsssss says:

    badan mcm dah kena lanyak daaaaa….

    0

    0
  21. minah says:

    Apa beza BN dengan penyebar gambar ni?

    0

    0
    • Cili Api says:

      apa bezanya kau masuk ruangan gossip?

      0

      0
      • minah says:

        La, aku tanya apa beza, kau sentap kenapa? Dah aku bangang tak paham.

        0

        0
      • Jalapeno says:

        Opssss says:
        October 14, 2014 at 12:51 pm
        badan mcm dah kena lanyak daaaaa….

        badang says:
        October 14, 2014 at 12:01 pm
        apasal badan dia mcm dah ada anak…masih dara kah dia nie

        Cili api, kau nampak tak kesan news ni ada kt sini? Orang boleh buat fitnah sesuka hati.

        Nak tunggu kau masuk blog agama tak tahu bile, biar aku tarbiah kau kat blog BN ni.

        0

        0
  22. Anonymous says:

    mcm tu rupenye keje kau erin…kesiann!

    0

    0
  23. KAHAK HIJAU says:

    SALAH DIRI SENDIRI LA…X PAYAH NAK SALHAKAN BLOGGER. KAU YG BELI DRESS ALA2 PELACUR NAK SALAHKAN ORANG PLAK. BODOH BETUL GENG2 ERIN KAT SINI. IQ SELEVEL KERBAU.

    0

    0
  24. kenapa begini saripah says:

    runtuh tiang masjid kerana akhlak. sekian.

    0

    0
  25. hm says:

    x sangka erin malek mcm ni ..

    0

    0
  26. Lorna says:

    salah dia erin……bukan salah photograper atau blogger.
    korang menggelupor pehal?
    x suka tak yah masuk sini.
    tolol!

    0

    0
  27. dadat says:

    erin malek ni adik min malek lagu flora cinta tu ke?

    0

    0
  28. Tukiman says:

    diri sendiri rosak moral, nak salahkan org lain. podahhhhhhh !!!!!!

    0

    0
  29. Zzzz says:

    kecik tetek cam budak PMR…nak hisap pun xde selera.

    0

    0
  30. Marwahan says:

    Pilih akhlak bukan rupa semata bila nak berbini. Kesian keluarga mertua yang turut sama tanggung aib. Tinggalkanlah dunia begini adik oi. Tak berkat hidup berumah tangga selagi masih bergelumang maksiat. Btw, 4+3 jawapannya 7 Nara.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    laen kali pakai elok2 sikit..kau yg bukak aib kau. so?

    0

    0
  32. Pro Nara says:

    artis tayang tetek..blogger disalahkan. ape punye pundek korang ni?

    0

    0
  33. Agasi says:

    Yang bukan artis pun sama ligat gak…tak yah poyo sangat….yang dok komen tetek kecik n body dah mcm ada anak tu dan kata xde selera tu….kalau dia mengangkang depan korang…for sure korang rembat juga….tak yah poyo sangat

    0

    0
    • Kesian Nyer says:

      memang kami akan rembat….sejam je. pas tu kami tendang…laki lain pulak ambil. free, saper xnak… :(

      0

      0
  34. Sudip says:

    Salam,
    Salam,
    Abg nara sudah2 lah bagi anak bini mkn duit hasil sebarkan aib org, nnti mati entah sempat ke tidak nk mintak maaf dkt diorang ni. Cuba tgk dari tahun berapa abg nara duk buka pekung aib org, dari 2-3 orang je tahu, 1 malaysia tahu aib diorang ni.

    Ingat abg nara tu ada bini, ada anak lelaki, banyak2 kerja lelaki sihat blh buat, tulis gosip jugak yg abg nara pilih. Taubatlah abg nara. Maaflah kalau ckp saya ni kecilkan hati abg nara, tp serius saya pulak yg risau, betapa bnyk dosa sebarkan aib org ni. salam.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Abg Nara says:
      October 14, 2014 at 12:45 pm
      saya sbg blogger hanya melaporkan…….harap maklum!

      copy paste dari sumber lain bukan melaporkan Nara oii, tu lebih dikategorikan sebagai menciplak dan jd tukang sebar plak…

      0

      0
  35. Lallalalaa says:

    nak jadi ustezah cepat masuk ke syurga…jgn masuk sini. masuk je blog majlis ilmu. sekian

    0

    0
  36. Fap Fap Fap says:

    SALAH DIRI SENDIRI LA…X PAYAH NAK SALHAKAN BLOGGER. KAU YG BELI DRESS ALA2 PELACUR NAK SALAHKAN ORANG PLAK. BODOH BETUL GENG2 ERIN KAT SINI. IQ SELEVEL KERBAU.

    0

    0
  37. titi says:

    beza betol dia dengan adik dia ye

    0

    0
  38. Keledek Goreng says:

    ramai yg nk mati cara islam
    tapi x ramai yg nak hidup cara islam…..

    :(

    0

    0
  39. abcdefghijklmnopqrstuvwxyz says:

    ta suka ah erin malek. bajet hot stuff padahal sama level je mcm budak gedik masa zmn aku form 3.

    0

    0
  40. jenab says:

    Erin erin … hanya mampu geleng kepala , dapat duit menang fear factor tapi dibelanjakan dgn cara yang salah . hmmmm

    0

    0
  41. damai says:

    Apa motif penyebar photo ini dan penggomen2 bukan main lantang kutuk dan caci maki. This is before she get married and people can change and please lah org tu baru sahaja bernikah knp penyebar nie baru sebar skg, ada motif tersembunyi ker? yg nara please stop sebarkan keaiban org jk org tu sudah bernikah. Pada penggomen yg kutuk dan caci maki, semoga satu hari nanti anak prmp anda, kakak atau adik prmp anda, atau juga ibu anda akan terjadi cobaan seperti ini dan org pun sama2 keji dan caci maki apa perasaan anda. she now married and please dont becos of this rumah tangga yg dibina berberantakkan. tak faham btl fikiran org melayu nie

    0

    0
  42. nnn says:

    mungkin erin malek tak puas explore dunia lgi?

    0

    0
  43. erin si lunyai says:

    teringat lak masa dia kecik2 berlakon citer tentang bulan..ms tu ckap..cantiknya budak nie..huhuhu…bila mai hah tudiaaaa…naaaalaaaa baq ampa…

    ermmmm..tp nak heran apa..mak dia pun rambot air karat..bergambar duckface bagai..x terkejut sgt la….

    ermmmm..x apa lah..dosa pahala tanggung sendri..antara kau ngn tuhan la…wallahualam

    0

    0
  44. KECEWA says:

    la betoi la ada org kata nampak mak & bapak tiri die pi sama,mula2 tak percaya sebab erin nampak sopan sgt..hmm kecewanya lepas tu nanti timbullah air tu air buah jer..ok faham artis!!penuh dramatik..

    0

    0
  45. Biskut says:

    camni ke baju pegi rootz? salu baju gini aku guna time tido jer….

    0

    0
  46. Entoh ler says:

    Nauzubillahminzalik! Aku yang perempuan ini tengok pun rasa malu. Allahurabi, artis-artis malaysia memang kebanyakkan macam ini kan. Pakaian tak cukup kain. Kalau ya pun tak malu dekat orang, malulah sikit dekat Allah, Pencipta kita. Ada kain lebih tak? Nak tutup-tutup je badan dia yang terdedah itu. Abg Nara pun, rasanya abg nara pun tahu kan, yang menyebarkan gambar-gambar yang terdedah auratnya yang sangat teruk macam ini, abg nara juga yang dapat sahamnya di akhirat nanti. Tahu abg nara blogger hiburan, tapi menulis dan sebarkan hiburan itu dengan etika yang ada rasa malu, tanggungjawab. Lagi-lagi kita ini, orang Islam abg nara oiii. Abg nara post, orang tengok, abg nara pun dapat juga sahamnya. Saham menyebarkan gambar. Tak pasal-pasal nanti erin tuntut dekat akhirat.

    0

    0
  47. Azza says:

    “Abang Nara tertanya-tanya motif si penyebar ini”

    So ape motif Nara pulak sebarkan gambar ni????
    Owhhh … sbb nak kasik nasihat seperti :

    “Kisah silam bukan untuk dibuka sejarahnya.”

    So tak payah kot Nara nak blog kan benda macam ni!

    0

    0
  48. kimkay says:

    Ko ni Nara..dah2 la tu…klu ko xsebarkan..kitorg pun xtaulah…xyah nk buat artikel berbaur innocent..tp sebaliknya ko real devil sebenarnya…

    0

    0
  49. Nara Reader #1 says:

    Totally off topic. Tapi mana Erin beli Dress tu eh? Cantik wei! On a Positive note, at least bukan gambar Mabuk hodoh, muka macam hantu (ala-ala Make-up cair).

    Its ok Erin, we were all young once.

    0

    0
    • Muda sekali Neraka selamanya says:

      Tp neraka selamanya … sblum itu padang masyar …. titian mustakim dulu …. pakat berjuta tahun ler ko kat situ sblm ko nak masuk neraka tu …. klu ko tak sempat bertaubat ler … apa daaaaaa . Klu ko mati umur muda @ mati accident @ mati mengejut masa umur ko 20an … mcm mana ? Cakap pakai la imannn derrrr bukan pakai nafsu tp aku doakan ko di beri hidayah & sempat bertaubat dr cakap sedap mulut jari tak reti nak diam tu …. klu nak buat jugak maksiat .. terpulanglah tp tak yah lah nak bermegah2 maksiat tu … dress tu keterlaluan ler … decent dress tak boleh ke wlpn free hair ..babe … sian tngk cara awk berfikir

      0

      0
  50. minah jambu merah biru says:

    elehhhhh tu kan gambar dia sebelom kawinnnnn tkde ape yg nk di kecohkan…minah jambu tengok gambar dia pon biasa2 ajeeee tkde ape yg nk di terperanjatkan…orang yg sebarkn gambar2 erin ni dh tentu bontot dia terasa panas pasal erin kawin ngan laki hensemmm emmmm mlayu punye prangai macm gini la adeeeee ajeeeee nk dengki kan…mentang2 la erin tu jambu cantek cute dapat laki hensem pulak tu emmmm memang orang2 di sekeliling tk boleh dudok diam ! macmana pon mesti ada yg nk porak peranda kn rumah tangga orang ! ini lah dia mlayu…mlayu mlayu mlayu tk habis2 nk mendengki ….sabar ye erinnnn jangan cepat naik darah buat bodoh sudaaaaaa yg peduli ngan itu gambar..lov u erinnnnnnnnn..

    0

    0
  51. […] Gambar Di Rootz KL Tersebar, Ada Pihak Cemburu Dengan Erin Malek? […]

    0

    0
  52. […] Gambar Di Rootz KL Tersebar, Ada Pihak Cemburu Dengan Erin Malek? […]

    0

    0
  53. Anonymous says:

    btul ke 2 erin? kutuk2 rupe2nyer org lain sb ape sy ckp cam 2 sb die xangkat kepala tp klu btul INSAFLAH WAHAI UMAT BNYKKANLAH BERTAUBAT&BERIBADAT DH NK KIAMAT Kkot xtkut ke?….

    0

    0
  54. cik bunga says:

    sedihnya tgk artis melayu kat malaysia ni. yang islam tp ikut cara org barat.. nama je negara islam, tp hmmm. malunya tgk. sedarlah dunia dh akhir zaman, dh nk kiamat. kesianlah kat suami ayah kamu tanggung dosa buat mcm tu. berapa ramai yg dah tgk gambar kamu berapa byk dosa yg kamu dpt. :(

    0

    0
  55. Linzy Longkang says:

    pergghhh cayalah ko nok, baik buat bachelorette party sblm kawen sbb dah kawen nanti kebebasan tersekat, air dlm gelas wine tuh aku bersangka baik ianya sekadar apple juice betul tak?

    0

    0
  56. mak mah naik angin says:

    kalo kat kpg somi mak mah kat felda nun, kitorang minum air kelapa jek tarok dlm gelas berkaki camtu bajet mcm wain

    0

    0
  57. zu says:

    antara yang menyebarkan adalah beautifulnara.com. tahniah

    0

    0
  58. Fair says:

    Nara ni ntah apa2. dah terang2 dengan pakaian and club malam what so ever. perlu ke nak fikir baik lagi. kemain conclusion kau positive kat si erin ni. bila isu shila aritu kemain conclusion kau mcm haram menjatuhkan budak tu. pls lah wei shila tu jauh beza dengan yang ni. tak seksi, tak amik laki org, tak travel sesuka hati dengan lelaki, sentiasa je dengan parents dia. FIKIR lah kalau nak tulis tu nara.

    0

    0
  59. Macam kenal artis nie…Anak murid i masa kt sekolah Pandan Mewah..
    Dah kawen yerrr…huhuhu

    0

    0
  60. XOXO says:

    kenapa ek???lagi di larang…yang di larang e2lah yang dibuat.Tahu syaitan yg hasut,kan ada akal fikiran…dimana letaknya iman???senangje….mmg x takut n percaya Allah…betul x Erin???

    0

    0
  61. hah says:

    benda mcm ni la yg selalu jadi punca keretakan rumah tangga .. gaduh sikit .. terus ungkit kisah silam , terus bg pebandingan ngan pompuan lain .. sekarang ni munkin ok lg .. baru kahwin la katakan .. akan dtg tuu .. so jaga la hati suami tu baik2 dari skrg

    0

    0
  62. Anonymous says:

    jika benar cara hidup dia begitu..itu mungkin cerita lama…tapi nara sensasikan perkara ni, bagi saya amat mendukacitakan…hukum membuka aib seseorang adalah dosa besar…biarlah dia bersalah antara dia dengan tuhan..tapi org ramai tiada hak pulish gambar dia mcmni…
    dia dh berkahwin..ada keluarga mertua..ada banyak hati nak dijaga…dari ramai x tau terus ramai tau nara oiiii

    0

    0
  63. aku says:

    hakikatnya, dia mmg cantik xyah plastic surgery atau pi angkat2 tulang hidung mcm yana shamsuddin.
    body ok la mcm tu..takkan nak mcm Pamela yg nyata plastic.
    at least kat erin semua ori ..
    cuma dah makin putih. tu je yg aku perasan..sei aurawhite lettew :)
    seksi, minum…tu pon korang nak jadikan isu. ah nama pon artis..tipu kalau tak sentuh/ buat benda2 cenggitu.
    kalau ustazah buat cenggitu layak la korang publish & kutuk kaw kaw.
    korang ni tak ngagak ar.

    0

    0
  64. Sado says:

    AL IMAM AL Tabari
    wala tajassasu bermaksud jangan kamu mencari keaiban satu sama lain, jangan kamu mencari rahsia-rahsianya dengan tujuan untuk mengetahui kecacatannya. Namun berpadalah dengan apa yang nyata dari dirinya. Nilailah dia atas asas tersebut sama ada baik atau buruk. Jangan kamu mencari kesalahannya. Kata Ibn ‘Abbas: “Allah melarang orang mukmin daripada mencari keburukan-keburukan mukmin yang lain.

    Kata Mujahid: “Ambillah apa yang nyata, dan tinggalkan apa yang Allah tutup”. Kata Qatadah: Tahukah kamu apa itu tajassus? Iaitu kamu mencari-cari keaiban saudaramu untuk mengetahui rahsianya.

    Kata Ibn Zaid: “Tajassus itu kamu berkata: sehingga aku dapat lihat kesalahan itu, aku bertanya mengenainya untuk mengetahui adakah benar atau tidak”.( al-Tabari, Tafsir al-Tabari, tahzib: Dr Salah al-Khalidi, 7/40-41 Damsyik: Dar al-Qalam (1997)

    0

    0
  65. nyonya says:

    tak heran pon sbb mak dia pon cenggitu jugak uols. mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.

    0

    0
  66. enon says:

    Mmm what shud I say? I feel sorry for the husband :(

    0

    0
  67. hoittt says:

    kpd yg komen negatif pasal gmba ni. ni bukan gmba lpas die mjlis nikah la. sbb ane ade inai kt jari time tu. sedangkan mase nikah tgan die penuh inai. masalah tol org yg dok sebar gmba ni. nk bergosip tp xpakai akal. hahhahaha. lawak. klu perbuatan die silap, org yg sebarkn gamba ni pn silap. sengal bertingkek2. terima kasih.

    0

    0
  68. hani says:

    ape nk heran…standard la…baik artis atau org biasa..mcm ni la…akhir zaman…ish ish ish..

    0

    0
  69. no entry says:

    alah bukan setakat erin malek ja pegi club. malah kebanyakkan artis kt Malaysia ni ada yang pergi club. Kebanyakkan club2 kt malaysia nie yg pergi kebanyakkan orang melayu. so tak payahlah jadi judgemental sgt. Erin Malek tolonglah ubah perangai awak. Awak ada suami, lagipun background family mentua awak daripada golongan kebanyakkan jadi ubahlah perangai. Tak payahlah nak menilai bentuk badan die semua. Mungkin satu hari nanti die akan berubah lagi baik daripada kita semua

    0

    0
  70. Mamee says:

    lol

    0

    0