Written by AbangNara | June 11th, 2009

dayana anak wayang

Ish ada ke patut orang kata muka Dayana peserta Anak Wayang nie macam Scha Al Yahya. Mana ada kan? Tak serupa langsung kan? Scha lagi comei dan cute daripada Dayana nie.

Tapi bila tengok gambar Dayana Anak Wayang nie mungkin matanya yang sepet agak serupa dengan Scha. Minggu lepas kami tengok ulangan Anak Wayang, not bad jugak lakonan Dayana nie. Bersahaja dan ada bakat tersendiri.

Rasanya Dayana boleh pergi jauh dalam program realiti Anak Wayang nie. Mana tau rezeki dia ada dalam bidang lakonan. Haja haja fighting!!!

Lagi gambar Dayana peserta Anak Wayang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

dayana anak wayang

dayana anak wayang

dayana anak wayang

dayana anak wayang

dayana anak wayang

329 responses to (GAMBAR)Dayana Peserta Anak Wayang

  1. Lovelyvic says:

    nama sket2 nak dekat ngan nama aku Diana

    0
    0
  2. aries_april says:

    dh bwa kisah dia blm metro smlam…
    mda lgi bdak ni…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      tp aku suka tgk dia dlm anak wayang..tak berapa over cam sekor tuuuu..nama pebenda ntah..cam masa pertandingan tu, dia kena babak salun tuuuu

      0
      0
  3. aries_april says:

    aries prsan…
    mka dia ada skit cam amy mastura la…
    skit ja la…
    xbnyk pn…

    0
    0
  4. eclipse says:

    yg pntg hidung dayana ney xkembang cam hdg scha…muahahaha…
    jht aku…hehehe…

    0
    0
  5. eclipse says:

    dlu aku mcm kat ats tue la pki bj putih tue…skali lari bidang daa….rindu aku nk pki uniform tue…huhu…

    0
    0
  6. aries_april says:

    naper leh lari bdng lak?

    0
    0
  7. cumel says:

    mana ble nk lwn scha..scha cumel sgt beb..
    waaa Schaaaa..

    0
    0
  8. aries_april says:

    aries lgi cumel….
    :-)

    0
    0
  9. boleh blaaaa says:

    tapi aku baca dalam berita harian,dia macam nak ikut gaya scha lerrr…asal bukan cwidya je yang dapat watak 2

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      dia lebih berbakat atau kekadang mereka telah diprogramkan…itukan siaran berbayar…macam kes radio era, pemenang lagi this year no.1 terHOT..

      0
      0
  10. aries_april says:

    NK BT CAM NA…
    REZEKI MSING2X…

    0
    0
  11. aries_april says:

    DH MNGKIN GYA DIA CAM TU..
    DRI BLUM MSK ANK WAYANG DIA DH CAM NI…
    KTA MNA TAU MNCUL JDI ARTIS THEN ORNG KTA PASTE IDNTTI ARTIS LAIN…
    CAM NA?

    0
    0
    • boleh blaaaa says:

      laaaa kan dalam berita harian dia memang mengaku mirip ngan scha..tp xpala kita manala tau kan macam aries ckap td memang perangai dia macam 2,,(xpun sj nak buat buat mcm scha,kan dia ada mrp mcm scha comel)biasalah dah jd artis mesti nak cepat naik,tiru indentiti orang len pun xpa

      0
      0
      • eclipse says:

        x org xkite…rmi gak nak jd mcm ct….nyanyi pon nak tiru lenggok ct gak…biarla dia…

        0
        0
        • mm.. says:

          masa dalam cite anak wayang aku tgk tembab dia ni nak banding ngan scha.. wateva, dia ni xdela lawa mana pun.. senyum pun style senyum kambing… whahahaha.. terlebey sudahhh..

          0
          0
  12. jerneh says:

    mata sebalah kanan aq mcm AA
    sbelah kiri ada mcm BH
    kalu dua mata lak nampak mcm DS.
    Har Har Har…

    0
    0
  13. luvrina says:

    aku tgk kekadang mcm scha kekadang pose cam irma hasmie kekadang pose cam amy mastura kekdang pose cam ako mustafa eh..eh silap plak huuhuhu terlebih sudah…..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      kdg2 macam ko time dia muncungkan mulut…wakakaka

      0
      0
      • luvrina says:

        hahahahahaahaha muncung mulut camni ni ea pewittttt wakakakak (sambil memuncung kan mulut sendri hahha)

        0
        0
      • luvrina says:

        hahahahahaahaha muncung mulut camni ni ea pewittttt wakakakak (sambil memuncung kan mulut sendri hahha) nape komen aku x lpas ni huh

        0
        0
  14. aries_april says:

    cam saper2x pn xkisah…
    als bhgia…
    rzki ada utk isi prut sdah…
    tul x?

    0
    0
  15. mawar says:

    tgk gak anak wayang aritu tp xbrape concentrate..xminat sgtla…

    0
    0
  16. luvrina says:

    hahahahahaahaha muncung mulut camni ni ea pewittttt wakakakak (sambil memuncung kan mulut sendri hahha) nape komen aku x lpas ni huh aku akan cuba lagi…..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      woitttt luvrina..ko ni knapa…ayat yg sama jer…mesti muncung giler dh mulut ko..tak payah ofis aku seidakan penyangkut blezer kat bilik aku ni, pinjam mulut ko jer..hehehe

      0
      0
  17. aries_april says:

    pc dia prob le 2…
    that y ayt yg sma…

    0
    0
  18. singaganaz says:

    patutlah dia nih nk mintak clash dgn aku… nk masuk anak wayang rupanya… aku suruh masuk akdemi al-Quran xnk plak dia… huuhuh…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ye ker?? aku dgr criter ko gi serang dia masa tgh shooting kes cemburu…siap lempang2 lagi tuuuuu..padahal dh clash dh masa tuuuu..hukaloh larrrrrrrrrrr

      0
      0
    • jerneh says:

      ceh! over lak kawu singa.. leh la
      next seasson kawu lak join AW.. gugugaga..

      0
      0
  19. aries_april says:

    amboi snga…
    lma hlng….
    mncul2x bt kntrvrsi hebat…
    caya la….

    :-)

    0
    0
  20. S!ezan says:

    jauh berbeza ngan muka scha la..rabun kot..

    0
    0
  21. aries_april says:

    ya…
    ampun kan kami…
    tpi kmi xbt statement kt mka dia sbjik scha…

    dlm hal ni sape yg rbun?

    0
    0
  22. DelimaSaraa says:

    UDOH UDOH UDOH…jgn silap channel..sekarang masa utk penama spt di atas..jangn bertukar lagiii…aku marah niiiii wehhh

    0
    0
  23. aries_april says:

    sara…
    naper kwan kta srng tu xnk komen pe2x hri ni?
    nk insf pn,
    tggu ar esk…

    @ dia x da mood..
    kan perang ke -5 x sattle lgi..
    cian dia.

    0
    0
  24. abrablog says:

    aah. ada iras-iras sket la..

    0
    0
  25. bahulu hangit says:

    wei kengkawan…aku datang setelah setengah hari dok klinik g test darah..korg cite hidung sape yg kembang ni..setau aku artis yg kembang hidung siti sarah jer..ade lg ker yg lain

    0
    0
  26. bahulu hangit says:

    yup…aku nk kawen dh la..tgh prepare borg2 yg penting nk anta kt tok kadi..

    0
    0
  27. aries_april says:

    congrat….
    bt la kat KLCC…
    klate jauh sngt la…
    kat KL leh la kmi p rmai2x…

    eh…enth2x kawen ngan darkshed…

    0
    0
  28. aries_april says:

    bahulu…
    nape si singa pla jdi idman?
    cri la badboy ker…
    ada gak faedahnya…
    leh ajr dia jdi bdk baik…
    phla dpt kat bahulu…
    snang msuk syurga…

    0
    0
  29. aries_april says:

    nak compon ngan darkshed @x…
    bhulu tng dh ker lum g?
    klau lum…
    2 bkan clon darkshed la…
    dia bru nk tng esok…

    0
    0
  30. aries_april says:

    xleh…
    nnti singa mnganas cam na?
    time 2 dia dh xknl saper2x lgi…
    xtkut ker?

    0
    0
  31. Zaza Muhammad says:

    oooo dia ni lah yg ade satu artikel smlm ke 2 hari lepas, peserta realiti drama yg prasan rupa can actress hehheheh… hmmm awal2 dah kena kondem dek wartawan… well all the best to you. weh! drama yg dia blakon ni aaaa kes serang menyerang tuh

    0
    0
  32. aries_april says:

    ada ker…
    xda ker…
    nnti kita serang rmai2x rmah bhulu…
    mkn nsi myk dia…
    sara kn ska mkm free…

    0
    0
  33. bahulu hangit says:

    ni berita arini..
    Seorang bapa menyaman syarikat penyelenggaraan Taman KLCC bagi menuntut ganti rugi lebih RM5 juta kerana didakwa cuai sehingga menyebabkan kematian anak lelakinya akibat terkena renjatan elektrik pada awal pagi 1 januari lalu..
    aku baru plan nk bt kt taman kt klcc tu..dh ade plak terkene kejutan letrik…cancel la…kang aku yg terkejut

    0
    0
  34. bahulu hangit says:

    korg dtg la aku bg mkn bahulu jer…cut cost..

    0
    0
  35. aries_april says:

    xleh…klau gnting kmi sjuk cam na?
    korang xpa la ber2….\

    0
    0
  36. aries_april says:

    korang best la…
    kita orng yg x best….

    lain la kita kawen rmai2x hri tu..
    ada jg yg best nye.

    0
    0
  37. aries_april says:

    eh sdah….
    lri topik dh ni…
    karang ada orng mrh kn kta pla….

    klon2x kta kn sllu bt dajal kat kta…
    tkut aries…

    0
    0
  38. jerneh says:

    eeeeeee
    takut banget nih…

    0
    0
  39. bahulu hangit says:

    aku nk kuar dh lunch…korg dh mkn ker…jom la join aku…

    0
    0
  40. kmyk_maniax says:

    x sama dgn scha pun.. x tgk sgt la anak wayang.. asik tak berpeluang je..

    0
    0
  41. x-not-x says:

    adala sket2 tu…tp scha lagi comel!

    0
    0
  42. c gurl says:

    mirip ngan muka amy mastura la..

    0
    0
  43. badboy says:

    kejap aku ngok cantik
    kejap tak
    kejap nampak muda
    kejap tua
    sume gambar ada perasaan tu
    nenek kebayan ke dia ni..
    dasyat boleh buat muka tua n muda..
    aku pun pandai blakon gak
    tp rugi tak p uji bakat anak wayang
    hari2 aku buat wayang kat cni

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku rasalah ko kot yg nenek kebayan..sebab ko jer tgk jd mcm tuuuu..jangan marer gang

      0
      0
  44. badboy says:

    atok kebayan..
    pembetulan

    0
    0
  45. aries_april says:

    I….
    slmt ptng smua…
    dh mkn ke kwan2x aries ni….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku tak makan lagi…aku tak dok duit…aku tgu kad jemputan kawin jer..buleh mkn free..hehehe..jimat 3.50 aku

      0
      0
  46. rosh says:

    gambo dia ngan nanu ada iras scha…

    0
    0
  47. aries_april says:

    naper xmkan sara?
    nnti x bsar kot…
    sara ingt syarifah amani tu lawa ker?

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      tu ar pasal..lawa ke tak ek???ramai gak kata aku cam dia..terutama sikap aku…hahaha..

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        sharifah amani lawa…
        aku dh jumpa dia live…
        siap bergambar sama2…
        mcm anak patung… cun habis

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          hehehe..aku jumper ngan kakak dia kat OU…giler punyer tomboy..

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          hehehhe… aku bergambar diapit oleh amani dan aleeya la… 2-2 mmg lawa. kulit putih bersih… mcm kulit telur ayam kampung. Masa tu aleeya tgh mengandung 3 bulan. Tapi amani lawa sket dari aleeya.

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          pd hari yg sama gak di tpt y sama aku jumper suami ina, ina ngan anak ina…ya allah, bagusnyer suami dia..aku mintak jodoh aku nanti ‘sejuk’ macam suami dia ..nama dh luper dahh

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          suhaimi…
          mmg baik betul…
          kata2 dia pun lembut je
          cakap beralas je….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          pilihan seperti itulah pilihan yang hebat untuk membentuk keturunan kita kan..

          0
          0
  48. aries_april says:

    lain la…
    aries orng kata cam angelina jolie g…..
    bdan cam Jlo.

    0
    0
  49. aries_april says:

    TU AR…
    SMUA ORNG CKAP CAM TU….
    :-)

    0
    0
    • eclipse says:

      klu kawen mst wedding of the decade…angelina jolie msia tue…jgn lupe jmpt eclipse tau??

      0
      0
  50. aries_april says:

    jngn pnsan love…
    nnti xda orng yg nk tlng angkt kn…

    0
    0
  51. boleh blaaaa says:

    asal c angelina jolie 2 kena gelar bibir seksi,aku tengok buruk je bibir die..xseksi pun.lawa pun tak

    0
    0
  52. aries_april says:

    smua kwan2x aries kat BN aries jmpt…

    orng lain kawen xthu le nk jmpt ker x…..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      alamat????takkan aku nak dok depan lactop ofis ni tgu nasik ko..hukalohhh

      0
      0
    • eclipse says:

      eclipse mst jmpt nya…umah nak roboh blkg kire…
      aries…prob dh settle…alhamdulillah.. :-)

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        ko ni gaduh setakat setengah hari jer..aduhlarrrrrrrrrrrrr…baik aku kalau gaduh terus setengah abad…

        0
        0
  53. boleh blaaaa says:

    buruklah bibir c angie 2..mana ada seksi

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      jgnlah kutuk ciptaan allah..dh takdir dia tuuuu…kalau baju seksi takper..

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        seksi ar tu…
        kalau tak seksi camna leh dpt Brad Pitt..
        Brad Pitt sanggup clash ngan aku…
        sbb nak angelina tau…
        aku nak buat juih2 bibir gak la…
        biar seksi!

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          a-a, kalau bibir terjuih juih, ponggok tonggek2, mesti pilihan utama lelaki…

          0
          0
      • eclipse says:

        ko ney boleh blaa aku tgk asyik nak mengata org jer…tue xcntk la…ney burukla…
        ape kate ko komen aku plak…nak tgk…bernas x komen ko tue…huhuhu…

        0
        0
        • Lovelyvic says:

          aku komen ko yer eclipse…
          cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…….
          spek hitam ko..
          beli katne?

          0
          0
        • eclipse says:

          aku buy kt PS jer…org ssh mcm aku mn mampu pki spek cam ekin…mahal wooo…

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          alaa…. ko ingat ekin tu dulu bleh beli ke spek mahal2?
          dulu dia beli kat PS gak…
          skang ada mawi… perabihkan harta mawi je la…
          ko carik la sorang yg kaya leh paw duit dia mcm mawi tu…
          pakai spec jenama GUCCI ke PRADA ke

          0
          0
        • eclipse says:

          ape nk bt love…bf keje potong rumput jer…shoping pon kt psr mlm jer…org ssh mcm ney la…huhu…

          0
          0
        • boleh blaaaa says:

          suka ati akulah nak ckp ape..dah betul pun

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          beauty is depend on the eye of beholder…
          ada org kata muka gini lawa…
          ada org kata muka gitu lawa…
          tp yang paling seram bila seseorang tu asyik mengaku diri dia lawa….
          sedangkan org keliling sorang pun tak rasa dia lawa…
          itu kes paling seramm….

          0
          0
        • eclipse says:

          1 jer aku nk ckp kt ko….NOBODY PERFECT…

          0
          0
        • eclipse says:

          TUL TUE LOVE…AKU SOKONG…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          coh korang komen aku plak????aku terima seadanyer..kekadang kita dikomen baru sedar saper kita..cepat lar wehhh..hehehe

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          saraaa….
          aku tak nampak muka ko kecuali icon kaler gerigi kaler merah…
          ko nak suh aku komen ttg icon tu ke?
          aku rasa… icon ko ni… comel la…
          Tapi ada empat lubang putih…
          klau wat 5 lubang pun ok gak.

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ikon tu wakil aku lar :-

          merah – hati aku marah bila lesung ngan kesum menyerang

          4 lubang – menandakan lubang2 yg menerima jemputan kenduri korang2..buleh aku mkn free, itu cam peti surat umah aku ar…

          gerigi plak – tandanya, kalau orang kutuk BUDU, aku gaji korang..pdn muka, jadi cam arwah dato’ mazlan

          0
          0
  54. aries_april says:

    tu la blh bla xtau tngok….
    klau bbir cam dia la orng kata bbr sksi…
    bbr pngoda….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku tanya ni..alamat kawin ko mana??kang aku gi kang nak tuju kemana..nak booking flight ni..kang firefly tak leh book lbt2…

      0
      0
    • boleh blaaaa says:

      orang yang xtau tgklah ckp bibir dia 2 seksi,penggodalah..tengok macam biasa2 je.xda seksi mana pun

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        ikut suka depo lar nak cakap apapun..kang kita bebas memandang..bukanyer depo2 tu guna mata ko pun..

        kalu ko pandang tak macam depo, ko diam jer lar…ish ish ish

        0
        0
  55. aries_april says:

    jgn naik fire fly…
    nnt hlng xdpt ksan….
    naik la mas….
    stabil jg…

    dh sattle?
    ok..
    alhmdlh…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      MAS aku naik bila free je..dgn duit sendiri ni kena naik plg muroh lorrrr..hahaha..weh, nanti aku ada miting kat putrajaya..nanti aku nak gi alamanda lar..tak pernah plak aku melepak kat sana..hari tu g beli novel jer…baru sekali

      0
      0
      • eclipse says:

        saraa ajaklah aku…aku nak ikut g alamanda gak…ko belanja aku mkn kat manhattan bleh?huhuh..

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          boleh..tp manhattan tu pebenda??aku pun tak pernah gi sana…aku ni selalu makan kat warung man dah katan jer…

          0
          0
        • eclipse says:

          manhattan fish market la…aku wpon idup ssh…umah nk runtuh…tapi mkn x kalah…nak yg sedap2 jer…sbb tunang aku slalu blanja mkn yg best2 jer…hehehe…

          0
          0
  56. aries_april says:

    xla besar cam ank pak zain tu…
    kecil skit…

    0
    0
  57. aries_april says:

    aries nk p jga…
    sara ajk la aries…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko nak gi mana weh?? dtg tunang aku lar..raya ke empat ni..si eclipse belum tentu kawen lagi tuuuu..ntah2, bergaduh plakk pilih warna tema..berlarutan..tak jadi lagi..buat penat jer kita tgu

      0
      0
  58. aries_april says:

    amboi…
    rya pn xthu lagi date bla…
    booked ry ke-4konon….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      alaaa aku tak cakap raya apa..maybe raya puasa, raya haji, raya cina atau pilihanraya..janji raya larrr

      0
      0
    • amanda says:

      korang buat cmana letak gambar,aku dah bnyk kali buat tapi xdapat.boringlah gambar hijau ni.xsuke warna hijau

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        aku pun tak letak gak…malas nak pikir..ingat nak gak letak, gambor singer ker, batu lesung ker, anak kuda ker…nanti arr..rasanyer dekat avatar kot

        0
        0
  59. amanda says:

    aku pun sokong ckp bole blaa.xseksi pun bibir c angielina jolie 2.seksi lagi bibir anna hatteway

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      amanda ngan boleh blaa ni org yg sama la…
      hahhaha… bengoz ar ko ni..
      kot ye pun nak menyamar…
      biarlah icon nya berbeza…
      dh lama ke ko buat kerja2 menyamar ni???

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        sebenarnyer aku pun dah dpt tgkp dah tp kang aku cakap kang kena cahaya lazer plak…hehehe….mesti kot takut org suruh ko blaaaaaahhh kan tu tukaq tuuu..soryy

        0
        0
  60. aries_april says:

    eclipse naper bleh bla tu ckap ksar sngt ar…
    ska mlut dia ja nk kluar ayt…
    aries ni dh la jnis yg snstif….

    enth2x, dia klon kta dlu…
    skrng dh xleh klon..
    dia nk marah kat kta….
    nk lpas geram….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku kasar tak??

      biarlah dia, mungkin jenis yg berterus terang..kekadang kita jer rasa dia kasar tp ht dia lembut dan baikk…

      0
      0
      • amanda says:

        laaaa….aku memang mcm ni..ckp memg kasar tapi baik tau…hehe…aku lau ckp memg laser…jgnlah ada yang terasa plak….

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          tak per..ko cakap jer mcamana pun…sebab aku ni jenis open..blh terima dlm apa jua bentuk..hehehe…

          0
          0
        • Lovelyvic says:

          aik… aries komen ttg boleh blaa… amanda yang jawab…
          wakakakakkakak…. kantoi…
          lawak la ko ni boleh blaa @amanda…
          ko wat statement takde org sokong
          ko sampai sanggup create klon utk sokong statementt diri sendiri…
          ko jgn wat gitu… kang masalah mental..
          sape susah?
          mereka dan keluarga mereka..

          0
          0
    • Lovelyvic says:

      aries ko tak leh cepat sgt terasa…
      cam mana ko nak jadi artis…
      nanti ko jd artis dpt peminat mulut laser mcm kitorg..
      takkan ko nak nangis je…
      ko wat tatau je dah…
      camna nak jd angelina jolie ni..

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        hak hak hak..aku tukang gelakkkkk..pecah perut aku ngan amanda…

        saraa : cantik nama tu, aku bygkan orgnyer lembut dan sopan..

        0
        0
    • eclipse says:

      aah…laser gak dia

      0
      0
  61. aries_april says:

    alah sara…
    tdi eclipse dh tgur pn…

    0
    0
  62. aries_april says:

    eh…
    aries x ckap amanda pn…

    tpi ayt cam bleh bla ja…
    ke orng yg sama?

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      org yg sama daaaaa..tgk ikon dia..ko tak perasan ker???gaya ckp pun sama..nthlahhh..kalau bukan, i’m sorryyyyyy

      0
      0
  63. aries_april says:

    tgur sape g…
    si bleh bla la…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aries, ni aku nak tegur ko ni, coh ko reply jer bawah aku atau sesaper jer…bila ko bukak kotak baru jadi cam dh tukar tajuk lain walhal ko reply yg kat kotak atas tuuu…hehehe, jangan marer

      0
      0
  64. jed hijau says:

    Assalamualaikum,

    seronok semua nampak….tapi …ada yang marah2 la..???????? jangan marah2 ye….

    budak dalam gambar ni…ada iras2 scha yahya la….kalau dah anak dara betul2 mesti macam adik-beradik…

    rindu betul la kat korang sume..tapi…tengah banyak keje…

    sampai jumpa lagi…bye….

    0
    0
  65. nekounam says:

    yang pastinye die cantek…

    0
    0
  66. ok bah kalau kau says:

    hai guys!!can i join

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      meh lar…tp kalu kulit telinga ko nipis, nampak ko akan menangis lar dengan keLEZERan kami di sini..org lain semua baik kecuali si delimasaraa tu..memang celupar…sebab dia tgh berlatih nak gantikan sarimah..

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        ha cek bebetul….
        mana tau si ok bah ni sebenarnya boleh blaa @ amanda yang dah pandai tukar ikon plak…
        ekekekkee….

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          love, jgn cakap gitu kang dia menangisss plakkkkk….ala ala bucuk22 ok bah, jgn nangis ek..mama luve tu dia gurau jer tuuuu

          0
          0
  67. aries_april says:

    lantak la sapa pn…
    p page sblah…

    0
    0
  68. flowerHoRn says:

    adalh sikit2….

    0
    0
  69. boleh blaaaa says:

    suka hati akulah nak buatpe pun..asal xpuas hati ke??boleh blaa la korang(aries,delimasaraa,lovelyvic)

    0
    0
  70. Akak says:

    ni anak wayang ni rancangan apekebenda plok ni…adoi, ttinggal kete api lg akak…huhuhu…
    tp klu tgk gambr yg ditepek kt ats tu, bdk pompuan ni muka mcm pelakon media corp, s’pore…apa nama.. fiona xie…btl ke idak ni..lupa dh namanya…

    0
    0
  71. trAnForMers says:

    hallooooo…..leh join ngutuk…

    0
    0
  72. Gosip Hangat says:

    Dayana Peserta Anak Wayang mungkin diorang kembar siang hari coz.. jangan mara dayana u look comel la..

    0
    0
  73. trAnsForMers says:

    hmmm…..lpas aku ngok pilih kasih smlm…
    rasanhya pilih kasih lg best….cuma kurang di segi promosi jerk…
    sayang dak Ray 2 kuar smlm aku ngok dia yg trbaek…

    0
    0
  74. lizz says:

    semalam baru tgk die ngn Jimmy. im not her fanz tp pas tgk trek selebriti die ni…rase sker lak cuz die x hipokrit at all.siap cakap die nyer habits panjat pagar skool ar mcm2 lagi, best!

    0
    0
  75. glenzz says:

    aku suka sgt ngan dayana 2..da la cute x hipokrit lgsung..
    huhuhu…aku nak sgt jd fren dia tau??? tp klu die jd awek aku lg aku suka…hehehe..jan mrah yee…

    0
    0
  76. acan says:

    lawa nye dayana. leh jadi awek aku tu.

    0
    0
  77. Hakimson says:

    ha’ah la mcm chipmunk… hehehe

    0
    0
  78. oit ni awek aku lah………

    0
    0
  79. s00ner says:

    cam amy mstura adala..
    Scha??
    hu2,xde lnsung

    0
    0
  80. wei,btul kew ang nie awex AKIM AF7??just ask you….ang nie x padan dgn dia…dia tu hnya ssuai dgn AISHAH AF7 jew….FAHAMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!

    0
    0
  81. izzaty says:

    comey la muke akak..
    nak amik jadi kakak angkat ley..
    hahahah..

    0
    0
  82. usher says:

    minah ni poyo..
    da la kurang ajar ngan mak..
    korng tngk sndri arh video yutube psl dy

    0
    0
  83. Kaye Breiner says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  84. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  85. porno izle says:

    Thank you for this blog. Thats all I can say. You most definitely have made this blog into something thats eye opening and important. You clearly know so much about the subject, youve covered so many bases. Great stuff from this part of the internet. Again, thank you for this blog.

    0
    0
  86. sabrina says:

    hai kaka dayana kenal tak ni baby yang kakak dayana belakon

    0
    0