Written by serenity | September 26th, 2011

Baru berlangsung petang tadi ialah pelancaran album Inggeris Dato’ Siti Nurhaliza iaitu All Your Love. Mengenakan sut merah menyala dan topi hitam, beliau kelihatan anggun sekali. Kami telah pun membeli muat turun album “All Your Love” dari www.cdbaby.com dua hari lepas. Album ini sememangnya menarik, dengan lagu-lagu yang segar dan hip. Lagu favourite kami ialah “Stand Up”, “All Your Love” dan “Nobody Else”.

Ramai selebriti terkenal telah hadir ke majlis pelancaran album tersebut di Starhill Gallery. Untuk 5 keping lagi gambar, boleh anda dapati dengan membaca gosip ini sepenuhnya.






338 responses to (GAMBAR)Dato’ Siti Nurhaliza Di Pelancaran Album Inggeris, All Your Love

  1. wahaha says:

    first ke?…wahaha

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      cantek ct bertopi baju merah lagiiiiiii…..makin hari ct makin jambuuuuuu lov u ctttttttttttt

      0

      0
      • Fida Gerhana says:

        yaa ampoon awat buruk sngt cover album dia… dh mcm album dangdut tahun 80an jee..x minat la nk beli

        0

        0
        • ex-fan says:

          dari serkup…ke fesyen topi pulak dah….kenapalah liat dan keras sangat hati kau siti?

          memang patut la kau mandul…kau mempermainkan agama & Islam!

          0

          0
        • Benci Artis Hipokrit says:

          Apa pulak masaalah dia nie? Tak habis-habis!!!!

          Dia dan KrisDayanti tu same le. Kwn baik kanjjj? Ini kah yg dikatakan ‘hajah’ uols? Makin hari makin pelik.

          Semoga Allah membuka hatinya untuk bertudung @ menutup auratnya suatu hari nanti.

          Dugaan, glamor atau kedegilan? Aku dah tak koserr ngan dia nie.

          0

          0
        • Macam Sarkas says:

          LAWA @ LAWAK..?

          mana janji kau Siti untuk bertudung?

          0

          0
        • Miss Layu Kering says:

          OK le tewwww…

          Orang ulu kampung buat album Ingerris lah katakan !!!!

          0

          0
        • anti-CT says:

          mak oiii…buruk nya fesyen Siti..!

          0

          0
        • ilhamny says:

          kan lebih baik kalau kita doakan dia…jangan la doakan orang macam tu ‘ex fan’.. mandul, mandul, rezeki kita pun tak tahu lg akan datang, jangan dek keceluparan mulut kita mengata orang, nanti kena kat batang idung kita atau anak2 kita balik nanti…

          0

          0
        • Topix.com says:

          Sedehhh..Siti nak tiru lawan artis Indon …. ANGGUN !!!!

          0

          0
        • Flop says:

          she is so .. boringgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

          0

          0
        • jas says:

          aku rasa ct nak tiru fesyen norin aziz kot but nampak pelik pulok huhuhu..apa yg aku perhatikan dia hanya pakai topi aje..kalu salah sori..

          0

          0
        • exfan gila! says:

          kau tu x mainkan agama? suruh org pakai tudung tp mengata org tu mandul!! mak kau x ajar pendidikan agama ke? ?ke kau ni kafir sbnrnye!

          0

          0
        • zac says:

          mula2 tudung…lepas tu serkup….lepas tu ‘kain perca’…lepas tu topi….lepas tu pulak?

          moga hajah kita ni dibukakan hidayah…insyallah amin..

          0

          0
        • HIPPOTAMUS says:

          ARTIS HIPOKRITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

          0

          0
        • fitt says:

          yg bertudung lg sundal,tergedek2 dgn jantan,apa kes beb,geli ler

          0

          0
        • mak cik Markonah says:

          Tok Tie…masih lagi bebugil.. huk huk huk

          0

          0
        • Pedas Mulut says:

          mcm Yahudi mabok aku tengok dia ni. tak sesuai langsung..

          0

          0
        • awan nano says:

          currrlasssss kau ..lepas nie sepupu hang Fida pun tiru la fesyen hang yg tak senonoh ni ya?

          0

          0
        • alahai says:

          yg penting…waktu nak jawab interview..terkebil-kebil mata tok tie memikirkan cara nak guna bahasa Ingerrisnya yng sejak azali lagi hancur berderai itu…

          0

          0
        • Mak Ajie Mordern says:

          Sorry la, akak tak berape paham sebutan Siti. I mean… pronunciation Siti bila nyanyi lagu Inggeris tak le sumbang tapi sedikit ‘kembang’.

          Tahniah la..kerana berani mencoba. Jangan buat lagi ya. Malu la dik.

          Ps: Tunggu album Irama Malaysia Siti..lagi best!

          0

          0
        • next says:

          English ABUM= EPIC FAIL !!!!!!!!!

          0

          0
        • Kak Rock says:

          mak cik dah penat tunggu /doa Tok Tie tutup aurat tapi makin hari makin hodoh jadi nyer.

          mak cik pon give up la dik. mak cik dah stop beli album dia since dia kawin ngan Datuk K.

          perampas suami orang. kauorang sokong ka? memey dan CT..tiada beza. semuanyer same je.

          0

          0
        • budak nakal says:

          betul kata pengkritik2 awam….aku pun benci artis HIPOKRIT macam dia ni !!!!!!

          She is a bullsh1t..!!!!!!!!

          0

          0
        • This Is So Wrong says:

          ceh..

          dia ni CT semua dia nak ‘sapu’ walaupun Ingerrisnya tak berapa nak ‘kelas’. Kononnya fesyen nak kena ‘urban’ la.

          kakak, adik, sepupu.semuanya sama. Gila glamour.

          kalau pergi Mekah tapi hati tak bersih dan iklas..inilah jadinya.

          very the salah!

          0

          0
        • artis bodoh says:

          SITI NURHALIZA DAN PEMINAT2 NYER SAMER JEW..@ BUTA KAYU..TOLOL!

          0

          0
        • fitt says:

          ko tu bagus sgt ker budak nakal

          0

          0
        • fitt says:

          tak minat jgn beli beb,ko puja ler org kafir tue

          0

          0
        • lanun says:

          kitorg tk puja org kafir, tp kitorg tk suke org pura2…nk kate mcm munafik bleh???…die org islam bai, dulu kate nk pakai tudung, skg ni pe cer?? aku pun bkn alim sgt, tp at least aku tk de nk poyo dulu janji pkai tudung skg bukak balik…tk gitu??

          0

          0
        • fakta says:

          Siti Nurhaliza..pembohong besau!

          0

          0
        • Rimas rimas rimass says:

          dulu cakap nak buat lagu ngan Sean Kingston la..Pittbull lah…

          propa jew lebeh dia ni. Malas aku nak layan pompuan talam dua muka ni.

          0

          0
        • Nak Muntah Aku Tengok says:

          dia dah lupa Tuhan..!

          0

          0
        • baby_80 says:

          Terus terangla…sbnrnya biar pun aku ni xla pndai sgt omputih tp apa yg siti nyanyi mmg 1 pun aku xfaham kecuali perkataan ‘falling in love with u’…maafla siti tp u mmg gagal babe!!!….

          0

          0
      • Potong Stim La Dia Nie says:

        Cantek…???? Nampak kampung sangat.

        0

        0
        • All The Bullsh*t says:

          English dia mesti ‘F’ kan ???? Sebutan pun tak betul.

          *MEMALUKAN*

          0

          0
        • TanganKu Puaka says:

          tul..tul..percobaan yg entah apa2. Mungkin untuk budak2 tahap 6 ke bawah. Tak heran kalau album ni tak terjual.

          ***takziah****

          0

          0
        • insan biasa says:

          org kmpung pon xde yg mcm ni k..ni truk lg kot..

          0

          0
        • Jangan Terpedaya says:

          ala..ini semua strategy untuk anugerah AIM nanti…!!!!

          tak ade makner yer ‘percubaan berani’..Dia nak rebut anugerah lagi …album Ingerris terbaik. Pas tu lagu2 dia akan dimainkan dalam radio siaran Ingerris.

          it is all about popularity.

          0

          0
        • Konpius Akak says:

          tompang tanyer

          pe lak fungsi topi, boots dan baju hujan tu eh???

          x phm….

          0

          0
      • The Secret Life of Markonah says:

        takkan beli pun album ni. buang masa je la hai..

        0

        0
        • Hantu Mak Limah Dah Naik Muak says:

          Free pun aku tak nak album ni. Lebeh2 lagi Siti…lagu2 lately macam sampah.

          0

          0
        • BARBARA MORI says:

          KO XBELI PON ADER ST KISAH KER…. KO KAN HANTU MANE DGR LAGU2 NI… SUKA HATI CT LA, NAK WAT APE PUN , BKN PAKAI DUIT KORANG SATU SEN PON. SEBENARNYER YG KOMEN XSUKE NI JELES DGN SITI DAN HATI BUSYUK, SERTA DENGKI… KALAU XSUKA SGT TUTUP TELINGE PI DUK BANGLADESH LA HAHAH.. SB CT NO 1 DI MSIA NI….

          0

          0
        • Yer Tak yerr says:

          tak lama lagi jadi Syarifah Ani la..yg atas tetap akan ke bawah!

          0

          0
      • Mood Akak Drop Terus says:

        CT oh CT…dari kau habis duit buat album Ingerris..lebih baik kau masuk kelas belajar Inggeris.

        0

        0
      • TITIK says:

        Menutup aurat itu…….. HUKUM ISLAM !!!!!

        (mari kita sama2 renungkan bagi peminat2 Siti Nurhaliza ataupun yg anti- Siti)

        0

        0
      • SUDAHLAH RIMAS AKU says:

        MEMANG LAYAK DIA DAPAT ANUGERAH- ARTIS PEREMPUAN PALING HIPOKRIT 2011 !!!!!!!!!!!!

        JANJI NAK BERTUDUNG…SIA2 AKU UNDI DIA ANUGERAH BINTANG POPULAR BH

        0

        0
    • TanganKu Juga Sama Puaka says:

      BILA SITI PAKAI PELIK2 SEMUA KOMEN.. “LAWAAA” “LAWAAAA” “GOJESSSSS” “MELETOPPPP”..

      BILA SI FIDA, SEMUA USTAZAH2 DAN USTAZ2 KELUAR BAGI KOMEN..HUHUHU

      0

      0
      • Norma Jean says:

        Bila masa SEMUA komen lawa? Sorang dua je yg kata lawa. Cuba baca betul2 apa orang tulis. Melambak yg kutuk. Reti baca ke tak ni?

        0

        0
    • Jacker says:

      GEMUK!

      0

      0
    • Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

      Langkah paling berani… gue respek… buat album omputeh time industri muzik Malaysia tengah senak. Mungkin target Dato kali ini, nun ke internasional…

      Jangan kita internasionalkan album Dato dalam 4 SHARED udah laa~ kesiaaaan Dato.

      0

      0
      • whateverrrrr says:

        …hmnn….pasti gagal..nak jawab soalan pun terhegeh-hegeh..

        0

        0
        • Tul Tak says:

          kenapa kaurang ni otak udang ha? Ini bukan pasal berani..tak berani. Ini semua pasal rating..buat album Ingerris ..pas tu dia nyanyi kat show2 international..pas tu buleh la dia promote/taja makeup dia tu…Simplsiti.

          dia dapat duit..kaurang..dapat album Gred S= sampah!

          he he he..

          0

          0
        • wakakaka!! says:

          i sapot Tok T…flying kisss>>>> tok ti lah contoh meleis terbaek.. berusaha dan kedepan..kedepan dan berjaya… berjaya makin berjaya…gud luck tok ti..lap u 1000x

          0

          0
    • Cermin Ajaib says:

      TETAP DI COP …PERAMPAS SUAMI ORANG!

      kuang…kuang..kuang…

      0

      0
    • joker malaya says:

      dah mcm muka jocker dah aku tgk..

      0

      0
    • dekdek says:

      kenape ekh mulut korang cam memantat jer… ade jer yg x kena kalo nak komen.. bagi ler yg positif ker,,, doa2kan ker.. nih cari kesalahan orang jer.. cermin ler diri sikit.. ingat tuhan…….. ggggggrrrrrrrrrr… sabo jer lar… :))

      0

      0
      • Cegahlah Maksiat says:

        kenapa kau tak suruh betina sundal tu tutup aurat ha? Kau suka la gaya dia macam minah Indon…

        buta kayu..!!

        0

        0
  2. gurl says:

    aikk…bertopi plak dye :-(…ini laa penangan album inggeris. …

    0

    0
    • kiki pemalu says:

      berdoa yang terbaik, agar satu hari nnt (tak tau la bile… ) disedarkan oleh Nya untuk mengotakan janji beliau…
      kalau sampai tahap antarabangsa nanti (didoakan juee), jangan la pulak topi tuh hilang terus ye.. mana la tau, kot2 tuntutan kontrak kat sana ker..
      pape pun good try n good luck lah yer… :)

      0

      0
    • langkah mayatnya dulu !!! says:

      alicia keys la ktakn ;) tp btul ker pronunciation minah ni bad??? @pn NOT BAD??? hehehehe. dia blm dpt hikmah lg ni, insyaAllah klu Allah nk bg hikmah, btudung litup la dia ni. aku heran gak dia lbih selesa pki mcm ni….x la cntik mna pn……lg cntik dia pki tudung litup. dia tgk cermin ker x ni yer….

      0

      0
  3. Juon says:

    Ok percubaab terbaik dr siti tapi, aq masi prefer siti nyanyi lagi versi melayu

    0

    0
  4. lalala says:

    bolehlah..

    0

    0
  5. saya says:

    Dah.. Pakai topi la plak.. I cant seem to find my slendang ooooo

    0

    0
  6. terepUTri says:

    wahhh… cantik kak siti…. terpegun laaa…

    0

    0
  7. gurl says:

    bertopi plak dye yer….bertudung litup kan manis….

    0

    0
    • saya says:

      nk jd omputih

      0

      0
      • honey says:

        Yuna pn wat album inggeris,international lg.tp bleh je betudung litup.semuanya tergantumg pada hati,nak bertudung utk menutup aurat ataupn sekadar berfesyen.artis lain yg nk berubah semuanya terus bertudung litup,xikut peringkat-peringkat pn.bg sy,budak2 yg br nk blajar pakai tdung je yg ikut peringkat-peringkat ni.maaf,skdar pndapat.mungkin dia ikut prinsip,practice make perfect.tp,brapa lama nk practice je,kan?.

        0

        0
        • cika says:

          ni sekor lagi.. yuna tu bertudung tp jean ketat jgk.. ada korg komen? SUARA tu aurat la muslim2 skalian… jgn menidakkan ape yg benar. jgn hanya sbb korg x suke CT korg hentam dia, jgn hanya yuna bertudung, ok dia korg suke plak…. nampak x ketahpapean korg… aiyoooooo

          0

          0
        • Kacang Soya says:

          yg sebenarnya si tok T ni buta fesyen. sebab tu la ape je yg org sediakan, dia sarung je. dr mula2 jadi artis dgn muka selenge tu sampai la dah meletop2 skrg. cara dia berfesyen mcm tu je la. bila aku tgk betul2 dah rupe guard yg jaga Buckingham Palace pon ada. tok Ti…tok T ntah sampai bila la ko ni nak ‘dikudakan’ dek pereka2 fesyen & stylist kat Malaysia ni.

          0

          0
        • Hmm says:

          die pakai jean ketat ke ape ke,setakat ni aku x penah lagi tengok rambut die..move forward la cika

          0

          0
  8. natalie angelina says:

    dato hajahhh siti maaflah dh x minat kat ko, zaman sore2 ct waa dh x layan x besttt..donlod pon mls apatah lg nk beli wakakaka..

    0

    0
  9. sukati says:

    sukahati lah dia. But Okay juga lagu dia

    0

    0
  10. Jerome says:

    Topi dah sama ngan tudung apparently :S

    0

    0
  11. panther says:

    dah hilang tudung tok CT ni… pakai topi pulak dia sekarang… papehal.., tok CT mmg cantik ;) … subhanALLAH.. cantik ciptaan-NYA

    0

    0
  12. froggy says:

    boring nye dgn ct nie…

    0

    0
  13. Fiqa says:

    tak minat pun~

    0

    0
  14. hmmmmm says:

    Biler si suami kata jgn pkai tudung…saye tk berape suke…si sang isteri Ikut sgt cakap suami…biler ditanye itu adalah salah satu tanggungjawap seorang isteri…tpi dimanakah tanggungjawap dan janji anda sebagai seorang islam yg menyeru utk memakai tudung/menutup aurat???di manakah tanggungjawap anda yang telah berjanji kpd peminat untuk memakai tudung??…pade saye jgnlah membuat janji/statement jika anda tidak bersedia sejak dari mula lagi…kerana janji anda…rmai yg termkn dan rmai yg kecewa…jgn jadi seorang yg munafik…

    0

    0
    • awak says:

      dey, SUARA pun aurat la.. jgn suh dct pakai tudung je, tp still nyanyi. suh dia stop nyanyi trus, then pakai tudung. ok, aku harap org yg tgur2 ni JGN LA SKADAR PAKAI TUDUNG TP, LENGAN BAJU SINSING NAMPAK LENGAN. AURAT JUGAK. JGN LA TGK DRAMA KOREA YG KISS2 BAGAI TU, COZ KENA JG PANDANGAN JUGAK. JGN LA PAKAI TUDUNG, TP NGUMPAT BERTEPUK TAMPAR DGN BF PLAK, SBB FITRAH PUN KENA JAGA.. DEYYYYY SELEMAH2 IMAN BERPGANG TEGUH HANYA PD HATI. so sama kita renungkan la yek…

      0

      0
  15. mari komen says:

    semua org hipokrik la..bila siti ni pkai topi mcm ni pun dok puji lagi…camon la siti..tunjuk lah cth yg baek…awak tu hajah ok..yg si fida tu bdk2 lgi kira ok la perangai mcm tu..tp awk tu bkn bdk..dh tua pun..pakai lah tudng elok2..awk mesti tau kalo awk pkai tudung ni sgt cntik dan lebih ayu dari bertopi mcm tu…

    0

    0
  16. didie says:

    cube comparekan dua lagu ni. lagu ;falling in love’ si siti nih dengan lagu aizat ‘a years from now’. Lagu mana yang
    1. nampak sangat bukan orang putih yang nyanyi sebab sebutan orang putih dia macam bersungguh2 beno…
    2. lagu yang bila kita dengar je.. kita tak dapat detect langsung yang lagu tuh sebenarnya orang melayu yang nyanyi bukan orang putih sebab sebutan nampak sangat natural dan bukan dibuat2…
    Ehe… aku rasa lagu si siti tuh yang no 1… hahaha.

    0

    0
    • kiki pemalu says:

      setuju… tade sape ke yang check ke sebutan ct masa ct nyanyi lagu n? ke yang tukang check tu kaki kipas, “bagus n ct, u’r dooing great job”.. ct pun dengan bersungguh2 nyanyi dengan sebutan yang sangat tidak natural.. bila dengar dek peminat.. alaaahaaaiii…
      kot nak betul2 nyanyi lagu inggeris ct, g kelas dulu, belajar dan dengar betul2.. practice la banyak kali sebutannya… then only decide to sing an english song or not..
      good try ct :)…

      0

      0
  17. rooney macaroni says:

    cuba compare kan ngan sebutan english kau pulak…..sesuka hati je nak compare2 orang sebut omputih…macam kau bagus sgt…

    0

    0
    • didie says:

      peminat siti ke? huhu. well.. sebab tu aku tak jadi penyanyi lagu omputih. ehe. tap…i tak boleh menyanyi tak semestinya tak boleh nak menilai… anggap jela aku ni juri awam ye… huhuhu =)

      0

      0
      • cika says:

        dah x boleh nyanyi, opkos bleh menilai… sume org boleh menilai.. masalahnya tahap penilaian tu yg x berkualiti.. kelas x jawapan aku??? mesti ko yg bnyk undi AF kan, sbb tu x kemana pun kalau juri nya cm ko… sedeyh!

        0

        0
        • didie says:

          huhu… cika oii… FYI aku tak pernah sekalipon membazirkan kredit aku untuk mengundi mana realiti tv. Tapi.. kalau kau rasa si siti tuh besar sangat sampai tak boleh nak ditegur oleh peminat/pendengar, tahap pemikiran kau masih berada di takuk lama la… aku tak kata dia salah buat album english. sukati diala dia nak buat. tapi jangan assume suma akan jadi perfect. yang tak perfect kenala tegur. baru boleh improve. banyak lagi ruang nak perbaiki kelemahan. kalau asyik nak kena puji je.. tak kemanala… huhuhu

          0

          0
      • rooney macaroni says:

        at least siti ni cuba utk menyanyikan lagu omputih..ada setengah orang tu, xnak cuba sebab dia tau dia memang x boleh buat..tapi bila org lain buat, kutuk2 pulak…kesian ko didie…hahahahaha..

        0

        0
        • didie says:

          yeke macaroni oii… hahaha. tulah. tak boleh ditegur.. Encik/puan/cik macaroni, dia tuhkan penyanyi… of corse la dia akn menyanyi… aku tak nafikan pon suara dia memang sedap, yang aku tegur adalah sebutan. Aku tak comparekan dengan celine dion ke, bruno mars ke, aku comparekan dengan Aizat je pun. Aizat tu boleh je nyanyi elok.. awat dia tak boleh? Sebab tu aku cakap..Kita tak boleh menyanyi tak semestinya tak boleh menilai.. kita nilai dari segi lain la.. dia tu public figure kot.. penyanyi no 1.. hasil kenalah bagi yang terbaik.. kita pendengar, kalau tak boleh nak tegur. sampai bila penyanyi nak improve… huhu. Encik/cik/puan Macaroni, sila buka pemikiran anda yerk..=)

          0

          0
        • sizzling pasta says:

          cuba ukur lidah ct panjang mana lidah aizat panjang mana..sebuatn, diction, pronunciation ni sume bergantung dengan lidah, cara kita bercakap jugak..cuba kau compare cara kau cakap dengan orang lain cakap…xtaw la kalau kau boleh imitate cara semua orang cakap…plus, xperlu pun ct nak ikut cara aizat bercakap, menyanyi..she has her own personality and her own way to speak, sing or even stand! so selagi dia tak menyusahkan hidup kau, get the efff off la..tak payah nak butthurt sangat

          0

          0
        • rusman says:

          apa pon aizat lebih baik menyanyi english song berbanding siti..

          0

          0
        • mee bandung jerk. says:

          er… aku rasa.. dari gaya tulis menulis nih, ko yang butthurt wahai sizzling pasta. yela.. kipas susah mati si siti nih… ahakz!! tak payah nak cakap orang butthurt, tanya sama hati sendiri siapa yang butthurt sebenarnye… toksah marah2 sgtla.. ehe.

          0

          0
  18. mak ayam says:

    mak syg tok ti poeber n aber u go gojessss

    0

    0
  19. HODOH NYER KAU says:

    HODOHNYA FESYEN SITI NIE. BUAT SAKIT HATI JE. MACAM KOBOI MUSIM SALJI…

    0

    0
  20. sue says:

    PesaL pp ie semacam eh..suntix ka?!!!

    0

    0
  21. Jessie says:

    Alamak! English siti ni mmg teruk sangat lah! Masa interview pun terkedu kedu menjawab dgn broken english nye! Now buat album english ke?? Ye la org banyak duit boleh buat apa dia suka kan!

    0

    0
    • pape je.... says:

      kan… mula² dgr lagu ni pon rse klakar gler… sengetla ct ni… hahahah… dh lame jd artis n byk wit blajar la BI 2… adoyai… kcan plak tgk artis ni… memperb***hkan dri sndri… lg 1 pasal tudung tu… hmmm.. ct oo ct cabut jela klu blum bersedia nk pkai… wat org len dpt dosa je.. ko nye dosa suka ati kola.. tp yg ngutuk² ni dh bertambh dosa die.. hihihi… so ct aku sarankan ko bukak jela.. same dgn je skang ni ko bukak n tutup… adoi… artis yg kurg glamour pon pndai yg dh tutup aurat… contohla dierg ct… org nk g tanah suci ko nak g gak.. adoii… tak suka CT…

      0

      0
  22. annoying says:

    hahah..sah gojes la sb make up tebal giler. sume pon nak wat, pas nie tak tau la ape lg nak…nak kebas sumenya, nak jadi serba boleh nombor satu negara..udah2lah, bg pluang kat artis lain plak.

    0

    0
  23. Piston Pecah says:

    shilla hamzah lawo!

    0

    0
  24. yoe says:

    daripada korang kutuk siti wat tambah dosa baik korang pergi masjid solat berjemaah..bnyk lg pahala korang dapat…cermin diri sendiri dulu

    0

    0
  25. akizlani says:

    Aku xphm ble dier nyanyi….serious

    0

    0
    • Lipstick Hijau says:

      2 pun nk heran ker..bukan ker ko fail paper bi spm dlu? Wahahaha. Ok jer aku dgr sebutan minah ne.. Ker telinga ko bnyak taik.?

      P/S sy bukan fan minah ne ye..

      0

      0
      • kambing says:

        sedih hidup ko..pergi belaja bi dulu sebelum dgr lagu bahasa inggeris…sumpah! nampk sangt kebodohan ko bila ko ckp x phm aper…kesianyer…

        0

        0
        • FAN ct no 1 says:

          kambing: YG PASTI CT LG BJAYA DLM HIDUP DIA DR KO YG X TAU APA KERJANYA!!! KAYA RAYA MENYENANGKN MAK BAPAK DIA… KO ADA KER???? MCM MELUDAH KENA MUKA SNDR BLK… TUIIH,,,,, DH LA NAMA PUN KAMBING… IYARKKKK BUSUK… SUHHHHH G JAUH2 KASI BUSUK WALL NI JER..

          0

          0
        • FAN ct no 4 says:

          hello aku rase kau salah tegur orang..si kambing tu back up ct jugak la ngok…cuba baca balik dye hentam orang yang xpaham english tu…sekarang sapa yang ludah ke muka sendiri??haha

          0

          0
  26. aziah says:

    salam abang nara,

    sy hanya ingin bertanya sesuatu…boleh tak abang tukar iklan2 ditepi page abang ni….abang nara ni seolah2 mempunyai pendirian ‘islamik’…menegur artis yg membuat maksiat etc…tapi iklan2 abang disebelah ni ada yg berbaur seksual….iklan teka pun ada gambar sisi bontot lelaki spooning perempuan….iklan nak besarkan alat kelamin pun ada. HIPOKRIT ke abang nara ni?. Ke sebab duit je…abang terima iklan2 sebegitu? Sila jelaskan.

    0

    0
    • hazel says:

      Aziah, i would have to agree with you. Jenis iklan-iklan yg dipaparkan mmg tak sesuai. Indirectly, it reflects our level of thinking and credentials. Duit tu duit jugak, kredibiliti kena jaga. My two cents worth!

      0

      0
    • mmgHIPOKRITpun!! says:

      FYI aziah, blog ni mmg HIPOKRIT pun, tgk tuannye blog pun da tau.. aku tataw la dosa nara ni da btimbun byk mane.. lg2 kalo da ltk iklan sexy tu..ditambah pulak ngn bangse melayu y dlm ni rata2nye menjatuhkn bangsa sendiri dn menunjuk kn tahap kebahalulan masing, sah2 la saham ko menimbun wahai nara, aku y bace blog ni pun da rase mnyumbang dosa kt ko..tu la kan, sape suh?? drpd ko nk kecam artis bt slh itu ini better la ko tgk diri sndiri…bape byk pekung fitnah dgn aib org y ko da bukak..agaknye ni la style org mengate mngumpat zmn IT..lg cepat dn bkesan kekdahnyer… ko kne bertobat NARA! aku bg nsht jujur dn ikhlas ni walopn telinge ko pedih~ pk2 lh..ko pn da tue~

      0

      0
      • Bellaluna says:

        I sgt menyokong statement u.. 500%!!

        0

        0
      • aLLy says:

        “aku y bace blog ni pun da rase mnyumbang dosa kt ko..”

        eehhhh, boleh ye sumbang2 dosa kat org…??? kira ko baca blog ni, x berdosa laaa, sebab ko transfer dosa kat abg nara??? aiyooo…

        x paham laa, kalo nak baca, baca laaa, tak nak baca, x yah la… adoyai…

        0

        0
        • Bellaluna says:

          uols, xfhm ke maksud die? means sumbang dosa tu terang2 la si nara dapat dosa and of coz die bace pun xpsl2 dpt skali.. lps tu for sure la xbaca dh sbb kesian kt diri sendiri and si nara sekali sbb lg byk dosa die dpt kalo die terus bace news2 lain…. tu pn xfaham. appa daaa

          0

          0
    • lovecartoon says:

      Btl… Budak2 sekolah pn read this blog tau… So please jaga lah sikit iklan tu yer Mr Nara…

      0

      0
  27. Qaseh says:

    Cara Dato’ Siti berpakaian mmg makin lama makin pelik..Rinduuuuu zaman “aku cinta padamu/purnama merindu/cindai” dulu… Ayu sangat

    0

    0
  28. nara gay says:

    btul aziah.. sinara ni talam dua muka… cam haram.. tamak ngan banner ads.. benci ako… tak habis tayang tunang… muka cam haram..

    0

    0
  29. Qaseh says:

    Rinduuuuu siti masa zaman purnama merindu/cindai dulu… Ayu sangat. Skrang fesyen Siti makin lama makin pelik

    0

    0
  30. kambing says:

    geli ketiak aku membaca komen ats..dah lumrah org melayu suka berdengki and x pernah nak rase banga kejayaan org lain..x sabar nak tungu malaysia ni kene conquer ngan org cina..just like singapore!

    0

    0
  31. lolok says:

    sheila ni ada iras Yoona Girls’ Generationla pulak…cun~

    0

    0
  32. Mya says:

    wan, kirim salam lyn.
    ckp ngan dia nnt gmbr dia akak letak kt blog akak ek.
    (komen takde kena mengena dgn entry)

    ok bai

    0

    0
  33. bintang hati says:

    pelik betulla org2 malaysia ni.. pada saya..CT buat satu usaha yg baik utk diri dia.. kenapa nk mempertikaikan bahasa english dia… kl kita duduk di kelompok mat saleh..sikit diaorg tak ketawa bila kita ckp BI walaupun mcm budak tadika.. diaorg lagi respek sebab kita boleh ckp 2 bahasa..

    lagi satu.. kl pergi international conference… mcm2 slang BI yg kuar… bila tanya soalan.. diaorg langsung tk tau nk jawab dlm BI.. tp tak ada plak yg boo dlm dewan tu..

    berbalik pada soal CT…music itu universal.. memang sebutan dia tak sedap… tp yg penting music dia… mcm K-POP… berapa kerat la sangat org mesia ni yg tau ckp korea… tp org bagai nk mati minat artis korea tu… jgn pandang apa yg kita nk nampak.. cuba tgk apa yg kita tk nampak…

    0

    0
    • effie says:

      yup aku agree ngn ko bintang hati!

      Bila Siti nyanyi lagu inggeris semua cari silap dia sampai ke sedetail2nya! tapi kalau K-Pop mcm Wondergirls tu nyanyi lagu inggeris dgn jelas ada slang Korea, takde lak org Melayu kita ni nk kutuk, lagi puja-puja adalah…

      Aku tak la minat Siti, tp aku kagum dgn keberanian dan semangat yg tak penah luntur utk improve diri dia walau berjuta yg mencemuh dr peminat yg sebangsa dgnnya..

      0

      0
      • Abang Korea says:

        betol2..setakat salah 2 3 x payah la nak heboh.slang penyanyi lain pun ntah betul ke tidak..2 belom tngok pronunciation lg..haha!

        yang RAKYAT MALAYSIA sume nie nak jadi judges kenapa ek?lahir kat UK ke?ke US?haha!pelik2..

        itik pun x mengueekkkkk nie ayam pulak yang dok sebok berkookkkkoooookkkk..haha!low class betol la sebahagian rakyat malaysia nie…kalo sume mcm nie sampai bila pun mane2 individu kat malaysia nie yg nak berjaya tersungkur dek mulut2 rakyat low class…adehhhh

        0

        0
  34. pillow says:

    bagus siti..keep it up….u are awesome….at least ada pembaharuan…..

    0

    0
  35. topiJerami90 says:

    siti???dulu minat la..sekarang jarang dengar lagu dia,dah xminat da…

    jom melawat saya kat Sini

    0

    0
  36. BEBE says:

    tak paham laaa ., semua ct buat korang ta puas , kalo ta suke diam laa weyh , buat semak je . shuh2

    0

    0
  37. Naz says:

    tahniah dato’ dah buat album inggeris

    0

    0
  38. meeradriana says:

    bertopi plak dah..
    tudung dah terbang kat mana dah..
    aduyai..

    0

    0
  39. dato`kay says:

    lawo lagi bibik filipina aku tu…keh keh keh

    0

    0
  40. longkunkboosouk says:

    lawa lg bibik aku dr filipina tu….keh keh keh………………

    0

    0
  41. abu says:

    isu tudung jugak yang di sebut oleh pngomen kat sini..macam dah tak de isu lain2.. baik pegi tegur semua orng islam yg ada kat tepi jalan tu, soh dia pegi pakai tudung.. banding dok kat sini kuarkan kata2 kesat, makian..

    0

    0
  42. ada says:

    dia pakai 2dung ka,pakai topi???????

    0

    0
  43. mak siti jual kuih says:

    toooooooooollllllloooooooooooonnnnnnnnggggggggggg makin hari makin geli…tua dari usia … oh my goshhhh … orang putih tak paham apa yang dia nyanyi …

    0

    0
  44. memiawwwww says:

    dh boring kot ngn tokti nie…sori tokti
    aku pasan tokti ni klu nyanyi omputeh or setakat komen2 simple omputeh…dia punye *slang* omputeh tu over sgt….kunun2 bajet terer speaking with damn words!!! kite org melayu tokti broken2 sudahhh tkyah bajet slang…lainlaa klu kite ni dh dipupuk speaking sejak azali lagi mmg laa klu bckap tu agk2 berabuk sket contoh cam…cheryl samad…fazura…sazzy falak…all of them when speak in english look so natural!!!

    0

    0
    • aummmmm says:

      and you here commenting in bahasa rojak with broken english too..do you notice that even your writing look so awkward and it not even close to your so-called NATURAL??duhhh~

      0

      0
      • seventeen says:

        bi korang dua-dua fail. lg satu, aummmm… dan semua commenters lah, kok ye nak tegur org punya bi, pastikan bi diri sendiri pun betul. sekian.

        0

        0
        • aummmm lagi says:

          aku bukan tegur bi dye sbab aku taw aku memang guna broken english and ada aku kesah??yang si memeow tu nak kutuk bi tok tie buat apa…faham tak situasi sekarang?

          1) memiawww with broken english -> betulkan english tok tie

          2)aummm with broken english -> condemn broken english memiawww yang sesedap condemn english tok tie dengan menggunakan broken english…

          faham?

          0

          0
  45. kpopsudeyyy says:

    AKU X PAHAM LA ORG MELAYU NI.. BILA SLANGA NK KEORANGPUTIH SGT, DIA KECAM, BILA SLANGA MELAYU SGT PUN KENA KECAM… HADOIII! AKU RASA YG KOMEN2 NEGATIF KEBANYAKANNYA BETINA SUNDEL YG JELES NGAN SITI. DPT LAKI KAYA TP KORG HADO! BELAMBAK DUIT TP KORG HADO! HAHA LAWAK~ AKU X MINAT SGT TOKTI NI, TP ALBUM NI BOLEH LA… AKU PUN DONLOD JE. BTW, TTG ISU TUDUNG, AIYOOO BERZAMAN DA ISU NI… AKU RASA BALIK2 ORG YG SAMA JE BISING TTG NI. UDAH2 LA.. DAH DIA XNK BERUBAH LG, NK BUAT CAMNE.. IM SICK OF MALAYS N MUSLIM ESP, GAYA NYA MCM NK BERDAKWAH N SOKONG KEBAIKAN, TP CARA MCM MENGECAM.. PLS LA. BG AKU LA KAN, DCT MMG LA X PAKAI TUDUNG WATSOEVER LA, TP AKU RASA STAKAT NI DIA JE LA YG PANDAI BWK DIRI. AKU RASA KAN, KALO DCT BERTUDUNG PUN, MESTI ADA SUNDEL YG BISING2 KATA SUDAH2LA MENYANYI. SUARA TU AURAT JUGAK!BEK KORG TRUS SUH DCT STOP BUAT ALBUM TRUS, SBB SORE TU AURAT! BONGOK KAN KORG NI… SBB SUNDEL2 TU SEBENARNYA JELES… HAHA ITU REALITI LA AKU RASA, POMPUAN MMG XLEH TGK POMPUAN LEN DPT LEBIH… DAHLAH POMPUAN, THEN MELAYU PLAK TU… HERM, MMG X KE MANA LA BANGSA KORG… SIAN~ BEK AKU LAYAN KPOP.. LALALALALALALA

    0

    0
    • kpop jgk says:

      jom undi pas okay! supaya tiada hiburan melalaikan! insyaallah.. jgn stakat komen dan mencari kekurangan org je, apa kata kita lakukan perubahan!

      0

      0
      • kpop sikit2 je says:

        insyaAllah…tapi yang pak ustad duk kat sini dah terlalai jugak ke??moh kite ke surau beriktikaf dan bertafakur…

        0

        0
  46. gorillaz says:

    siti….siti..siti…walaupun dah pegi haji…pakai tudung x reti2..makin tua makin menjadi2..peminat nk marah komen aku ni? mampuih pi!

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau pe hal nk marah2 ct ni ha gorilla !!! dh tk reti bahasa ke??? kau ni kena dudok dlm hutan je kawan ngan monyet !!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  47. dya says:

    setuju giler dgn pandangan kpopsudeyy…

    drg ni semua ckup agama sgt ke smpai nak ckp org lain mainkan agama islam la bagai…cermin diri tu dulu..ckup ke amal ibadat kita tu sblm komen org..jgn kita 2 x 5 sudah la…sedar2 la wahai melayu…

    dct yg korang kutuk2 sgt tu dah berjaya…korang ada???

    melayu…melayu..

    0

    0
    • saya yg kecewa says:

      sila lihat dan dgr nasihat yg diberi..bukan tgk siapa yg beri nasihat..kalau asyik nak cakap orang lain xbagus, n xboleh nak nasihat orang,sampai kiamat pun xde orang yg akan saling menasihati..sbb manusia x sempurna ye..sila faham…manusia x sempurna..tp dr semasa ke semasa,cuba cari kesempurnaan dalam diri tu..cuba berubah utk jadi yg lebih baik..bukan mcm DCT ni,makin lama,makin teruk la pulak…lps dia buat umrah ramadhan 2011 tu,nak sgt2 tgk dia mcm mana…dah berubah ke x..tp hampa je bila tgk dia makin teruk mcmni…..

      0

      0
      • cika says:

        dik, kitorg fans siti pun bukan x mengharap sinar hidayah pd dct… tp selemah2 iman adalah dgn hati. yes! sbg muslim mmg aurat patut ditutup. tp jgn jdkan org lain sbg tempat kita menghentam. prihatin itu bagus, tp dlm hal ni kurang relevan. even, dunia hiburan pun lebih banyak yg melalaikan. kalau kita btol2 sayangkan islam, lantik pemimpin yg betul2 boleh laksanakan hukum islam yg boleh melksanakan dan memastikan aurat muslim itu terjaga. dik, jgn la kata pulak i ni nk berpolitik, tp kalau u btol bela agama, xde fahaman berada ‘ditengah2’, blog hiburan yg membawa keaiban dan perpecahan ni pun x sepatutnya ada… tapi itulah gunanya AKAL yg dikurniakan tuhan. setiap manusia berhak tentukan dan pilih cara akal itu digunakan… kita x boleh harap bila balik umrah, sume org boleh jd alimah. even makcik2 kampung pun balik haji, pakai tudung tp mengumpat sana sini… dats why pentingnya akal utk kita pilih, jalan mana kita nk… dan pastinya, itu sume berpandukan iman masing2. iman siti mungkin tak sekuat anda, so jgn pulak kita bertelagah, mengecam umat sendiri atas nama dakwah.. niat pun x menghalalkan cara….

        0

        0
      • AnakIkanEnsem says:

        bole blah la komen ko SAYA YG KECEWA!! ko sgt HIPOKRIT!! xyh nk BERLAGAK ALIM!!! sedeyh~!!

        0

        0
    • Norma Jean says:

      Kalau nak tunggu manusia yang perfect beri nasihat baru nak ikut, sampai ke kiamat la takkan ada siapa yg boleh beri nasihat, bai. Mana ada manusia yg perfect dlm dunia ni. Tapi, bila manusia lain nampak manusia yg lain buat silap/salah, hendaklah ditegur supaya manusia yg buat salah tu sedar. Kalau dibiarkan sbb kononnya yg menegur tu tak cukup ilmu agama, tak perfect semua, bertambah teruklah manusia yg buat salah tu. Faham?

      Buka minda dan buka hati tu luas2 skit.

      0

      0
      • cici says:

        edited:

        dik, kitorg fans siti pun bukan x mengharap sinar hidayah pd dct… tp selemah2 iman adalah dgn hati. yes! sbg muslim mmg aurat patut ditutup. tp jgn jdkan org lain sbg tempat kita menunjukkan keprihatinan kita dan hentam. prihatin itu bagus, tp dlm hal ni kurang relevan. kalau kita btol2 sayangkan islam, lantik pemimpin yg betul2 boleh laksanakan hukum islam yg boleh melksanakan dan memastikan aurat muslim itu terjaga. dik, jgn la kata pulak i ni nk berpolitik, tp kalau u btol bela agama, xde fahaman berada ‘ditengah2’, blog hiburan yg membawa keaiban dan perpecahan ni pun x sepatutnya ada… even kita x sepatutnya layan drama2 yg pelakonnya x bertudung sbb semua tu aurat. tp kenapa itu bleh plak kita bertolak ansur? atas nama manusia tak sempurna? DCT pun x pernah kata dia sempurna kan sbb dia juga manusia BIASA. tapi itulah gunanya AKAL yg dikurniakan tuhan. setiap manusia berhak tentukan dan pilih cara akal itu digunakan… kita x boleh harap bila balik umrah, sume org boleh jd alimah. even makcik2 kampung pun balik haji, pakai tudung tp mengumpat sana sini… dats why pentingnya akal utk kita pilih, jalan mana kita nk… dan pastinya, itu sume berpandukan iman masing2. iman siti mungkin tak sekuat anda, so jgn pulak kita bertelagah, mengecam umat sendiri atas nama dakwah.. niat pun x menghalalkan cara….

        0

        0
  48. Pak Jali says:

    Sabda Rasulullah S.A.W. bermaksud: “Awaslah daripada mengumpat kerana
    mengumpat itu lebih berdosa daripada zina. Sesungguhnya orang melakukan
    zina, apabila dia bertaubat, Allah akan menerima taubatnya. Dan
    sesungguhnya orang yang melakukan umpat tidak akan diampunkan dosanya
    sebelum diampun oleh orang yang diumpat” (Hadis riwayat Ibnu Abib Dunya dan
    Ibnu Hibbad)

    0

    0
    • saya yang kecewa says:

      ye..ye..betul pak jali…so,sila delete blog ni atau semua blog2 gosip artis…sbb gosip=fitnah ye kawan2…

      0

      0
      • hello says:

        kau perli Pak Jali ke perli kata-kata Rasulullah s.a.w? Kalau kecewa sgt pun, agak2la takkan sampai kata2 nabi pun nak tibai

        0

        0
        • tok que says:

          yang kau kata dia perli apesal? susah ke nak percaya orang zaman sekrang??take ir as what it is la..unless kalau dia taruk “HAHA” ke or sesuatu yang menampakkan dia perli barulah boleh kau nak marah..mana taw dia memang support pak jali tu…isy…prejudis tak habis2

          0

          0
  49. puteh says:

    mmmm…..CT is the best……..gudluck yer…….!!

    0

    0
  50. hana says:

    walaupun ct ni x b’tdung, tp xde lah seksi dedah2. dr dulu smpai skrg msh memakai pakaian yg sopan. ulu2 pun, dia pnyanyi no.1. artis ke2 wat konsert kat royal albert hall laondon tu. korg hado? rmai lg artis lain yg lg teruk. apa pun x bley!

    0

    0
    • separa ulu says:

      btol2! ulu2 dct pun dye dah berjaya..dye takdelah seksi sangat..kalau kau nak marah org seksi nuh ramai lagi yang perlu ditegur..lagi satu ulu2 kuala lipis kampung dct tu, ramai artis datang dr situ okay….even PM najib sekarang tu pun lahir kat kuala lips…BANDAR kau ade??

      0

      0
  51. puteh says:

    CT sangat cantik………….!!

    0

    0
  52. hehehe says:

    aku dah agak dah kalo artis lain kumain ramai yg mengutuk kaw2 tp bl time mak cik sorg nie…kumain melambung pujinye…pd aku ct nie dah jd tah ape2 tah…dr segi fesyen dia tu dah ketinggalan zmn lar…kalo ko jns yg fashionable tu bkn jns fesyen yg terkini… mcm zmn arwah sudirman cuma bznye sudirman pakai bj itam gan topi n tongkat dia nie pakai bj merah menyala… warna pun x sesuai dgn dia……lgpun fesyen nie tak sesuai dgn dia coz dia dah 30an nie tuk bdk2 muda yg slim2 cantik lar…tgk tang pinggang malu melihatnye…pasal tudung makin lm makin ilang dr selendang ke serkup skrg ke topi…nampak sgt x ikhlas nak pakai tudung…nak tunjuk konon baik sgt la tu…meak up pun punya la tebal…kalo tengok dkt2 tentu x lawa…dlm gambar leh la nampak lawa…aku dl ms study sll kn tmnkan roommate yg fans siti nie…kene tlg ambikkan gambar dia org…serius kalo time bergambar mesti si siti nie akan mendada n meak up dia punya la tebal…shading pipi n idung…nak bg nampak runcing n mancung… bab lagu baru nie pulak btl mcm ramai yg ckp kalo setakat slang je mcm org putih bt per…x dengar mcm aizat nyanyi trs dr bibir nie dengar mcm menghafal jer…lg pulak konsep k-pop x sesuai dgn suara siti yg dah kembang nie…suara dia sesuai dgn lagu irama tradisional…lagu dia nie kalo bg shila amzah atau farahdiya atau jack victor lg best dgr…sebutan tentu clear(kata my hubby)…ape yg aku nampak dia nie mcm nak lawan yuna…tak nak jatuh popularity dia….pd aku lar…muzik lg tu sdp tp x sesuai dgn sore ct nie…ape2 pun kita duk komen kat sini dia bc ker…aku x rs dia bc coz dia kan bz gn twit dia jer n mesti perasan bgs coz dpt bt album bi…what ever…

    0

    0
    • student says:

      meak up? ni lg mengalahkan siti punyer bi kampung ni…haha…kiddin2 =D

      0

      0
      • Student IPTA says:

        nak kutuk BI org lain tp dri sendiri pun hancussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss………..hahahahahhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        p/s: learn from others k…

        0

        0
        • tak payah nak bangga sangat kau student IPTA.. ada sejuta lagi dalam malaysia ni says:

          malu aku student IPTA tak kenal maksud typing error…dalam bahasa kampung maksudnye TERSALAH EJA lah dik…isy pergi cari pengalaman lagi kat IPTA…mestu duk kat IPTA ceruk2 ni..tak pun IPTA yang separa swasta…ewwwwwwww

          0

          0
        • cika says:

          cik, TYPING ERROR bermaksud SALAH TAIP, bukan salah eja… sian kan kat ko… haha eja dlm BI SPELLING… aku ni guna google translate je… hahahahahahahahahahahahahahahaha

          0

          0
        • Student IPTA says:

          special to :tak payah nak bangga sangat kau student IPTA.. ada sejuta lagi dalam malaysia

          dah sah ko bodoh lagi bangang..nak buat camna..ye x??
          owh typing error???haha!pndai lak nak backup diri sendiriiiiiiiiiiiiiiiii…hahahaha!manusia ape la ko nie..patotnye doakan la supaya siti nurhaliza berubah..nie x ko mengutuk lagi..islam ke x ko nie?aduhhh..susah tol la ckp ngan org cm ko..

          aku bangga jadi student IPTA..tau la ko tu xde certificate kat mne2 IPTA..keje ko dok kutuk orang je 24/7…aishhh.ko TAK LAYAK jadi rakyat MALAYSIA la!…

          TYPING ERROR=SALAH TAIP

          buat ko: pegi la msuk skolah dulu or msuk IPTA la senang..leh blaja third language ngan kitorang..huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

          0

          0
    • nano says:

      Tolong le sapa kata tak seksi siap sekarang pakai baju ketat gila…… dah le tu now ni zaman kejatuhan Siti…….sapa beli cd dia ni buat habis duit je….please le….

      0

      0
  53. wawa says:

    ntahlaa… aku tkder masalah pon dgn album dia. leh tahan jugak lagu2 dia. Tang english tu, tu lah dinamakan english ala melayu. hehehe… macam bangsa lain cakap n nyanyi lagu inggeris la kan. Biasalah, kalau dah tk suka tu, terbaek mcm mana pun kerja kita ada jer kekurangan kt mata org lain. :). Adat la tu. Lagi2 minah mcm siti nih. APAPUN, LAGU STAND UP DLM ALBUM NI MEMANG TERBAEK N PALING BEST. Kui3.

    0

    0
  54. janet says:

    siti ngn sepupu die,fida da sama je.kg nk msuk bndar.tudung da xde topi pon jdik la nk ttp kepala. kalo da nama artis num 1 npe nk jatuh kn lgi martabat melayu dgn cara pmakaian topi g2.kalo x nk pakai tudung wat liputan media ckp xnk pakai.saje nk ikot fesyen

    0

    0
    • Shila says:

      first ak nk tnye..ko nie islam ke x?
      nma nak janet je..haha!pastu komen2 mengalahkan ustazah..

      ubahla diri dulu sblm nak skolahkn org lain..ok 2 je

      0

      0
      • Kau mazhab aper says:

        bodo..Islam tak suruh pakai topi cowboy..ooiiiii.!

        0

        0
        • Shila says:

          aku tak cakap pun siti nurhaliza PERFECT!..MEMANG LA DYE KNE UBAH DIRI..TAPI CARA KITA MENGUTUK DYE KAT BLOG NIE TAK MENDATANGKAN APA2..

          SEPATUTNYA KTE DOAKAN LA DYE SUPAYA BERUBAH LOL!..BUKAN MENGUTUK LAGI..YG KO NAK CARI SALAH ORG LAIN JE NIE KO DAH RASE PERFECT SANGAT???

          HIDUP KO PUN TAK BETUL..NAK JAGA HIDUP ORANG PULAK..

          0

          0
  55. hehehe says:

    lupa pulak meak up dr simply sity ke or dr produk lain…warna merah meyala mcm tu mcm knl jer dr produk mn….huak3x…

    0

    0
  56. ehem says:

    berlambak2 lgi artis dh pegi haji tp tk pki tudung tk de pulak nak komen..balik2 nak komen isu tudung..sekurangnya die tk tunjuk rmbut blakang die yg kite tk tau pjg atau pendek mne berbanding ngn fida tu…nth pape je pemikiran semua..nk tgur tp mcm nak perli bgus sgt e korang pki tudung tp mengutuk org?

    0

    0
    • zazmi says:

      Al Quran pun mmg selalu sebut pasal aurat lebih2 lagi pasal aurat wanita. ayat ko ‘..balik2 nak komen isu tudung’ tu mcm ko disregard teguran dlm AlQuran. Kalau mcm tu,teguran dlm Al Quran tu outdated ke? satu lagik ayat ko ‘sekurangnya die tk tunjuk rmbut blakang die yg kite tk tau pjg atau pendek mne berbanding ngn fida tu’. Sebenarnya inilah bisikan syaitan yg mhalalkan maksiat kita. Cuba ko perati, dosa besar sbb mdedahkan aurat. Tp bila ko compare dgn org yg lagi teruk, ko xkan rs dosa tu besar. ko akan rs dosa tu lebih kecik dr dosa org lain sdgkan ko tgh commit dgn dosa besar mdedahkan aurat. Tak semua org dlm dunia ini sempurna, namun jgn mgunakan alasan tu utk melakukan kekhilafan

      0

      0
  57. kakak_comel says:

    assalamualaikum…haih..ntah la pe nak jd ct nih..kita semua ni komen kat sini x denye dia bc..akak kalau di beri kesempatan nak berjumpe dan menegor dia nih dr hati ke hati..insaf la…x takut ke azab akhirat nanti..kenapa degil sgt perndirian kamu ct..mempermainkan aurat dlm agama islam..taubat la sebelum terlambat..azabNya nanti kamu sorang je yg akan merasakan…jika kita di beri kesempatan melihat azab seksaaNya..nescaya kita manusia semua akan jd takut utk melakukan sesuatu yg salah di sisi agama…

    0

    0
  58. ntahapeapentah says:

    sebenar nye kebanyakan org2 kat atas tu yg pandai komen ni jeloussssss ngan siti….sbb tu depe semua tak suka ape yg siti buat… baik dr segi pakaian/nyanyian/album dlll..

    0

    0
  59. Saharizam says:

    Dato’ Siti kini merupakan artis yang berjiwa usahawan. setiap gerak dan program kerjayanya sentiasa menampakkan kemajuan diri dalam kerjaya sebagai penghibur. Walaupun ada isu peribadi yang kita tak berapa suka, namun itu tidak menutup kejayaan Dato’ Siti membuktikan bahawa orang biasa yang asal dari kampung mampu mencapai impian, jika kena cara dan sanggup berusaha keras.

    0

    0
    • cika says:

      kannnnnnnn, wanita2 yg kata dia tu bandar sgt, hadap je la makan gaji, hujung bulan pokai. yg bangga ada anak, n kata dct tu mandul, hope xde la hilang anak tiba2…haha

      0

      0
      • Curlezzz Khau Nyehhheheh says:

        kannn…wanita2 yg menyokong Siti pastinya suka rampas suami orang sampai bercerai khenn???..moga2 tiada peminat2 dia yang mandul….

        0

        0
  60. sarah says:

    xyah wat slang orang amareka or inggeris pn xpe tp grammar betul cukup. I BELIEVE YOU DID IT SITI=)

    0

    0
  61. hehehe says:

    pd aku kalo aku komen tu bknnye aku jeles pon…x de makne nak jeles2 nie…bl ditengok2 ms ml2 dia nyanyi dl x la trk nau cm skrg nie mkn x semengah jdnye…ingt kalo nak maju kn dgr n ambik perhatian ape yg org kritikkan coz org yg mengkritik akan nampak ape yg slh bkn org yg memuji mmg x nampk slh kalo nampak pon tutup mata…mcm aku kata kalo siti nie bt ape pun korang skg n puji tp tgk artis lain…nurul,fida,zz mesti korang hentam kaw2…

    0

    0
    • katakau says:

      kata kau!
      haha, mcm mana plak kalau menda yg pada kau ok, pada kitorg x ok?
      propa sgt~ so, tolong bgtau contoh kritik dan kutuk… aku ni bodoh sket. x sepintar ko.. xpun buta x dpt baca komen2 org atas ni sbg kritikan.. kelas kau jah!

      0

      0
  62. AdAakUkEsaH... says:

    KORANG SI (-) KOMEN GALI KUBUR MASUK DALAM TANAM SENDIRI…ADOYAIII BOSAN DEGAN PERANGAI CAM %&$#@ X UBAH2 NK MEGKRITIK JE….TENGOK SUDAHHHH…X SUKA DIAM2..X YAH NK JADI PENGKRITIK TETAP STAKAT SUARA %#$@#$@!!!

    0

    0
  63. aya says:

    kalau kita jadi artis , ada duit, tentu kita pun nmpk cantik, sebab kita dah mampu untuk mendapatkan perkhidmatan pemutihan kulit, kolagen yang beribu ribu harganya, placenta, dll.tapi tak perlu la begitu rasanya.sebab wanita2 melayu sememangnya dah cantik dengan kejadian semulajadi yang diciptakan ALLAH.

    0

    0
    • cika says:

      sbb dia artis la kena jaga penampilan… kalau x jg penampilan nnt dikatakan KAMPUNG pulak… susah kan jd dct ni… mmg mustahil nk puaskan selera sume.

      0

      0
  64. astaga says:

    laknat la hidup sapa yg mengkutuk sesama islam…aku rase korang nie semua syaitan bertopengkan islam,…laknat la hidup korang semua…

    0

    0
    • student bandung says:

      ko siapa nak laknat2 umat islam lain? kalau cmtu ko laknat gak la ko melaknat org islam..patutnye doakan org tu terima hidayah..duh~

      0

      0
  65. basshunter says:

    baju merah menyala tu mcm watak jahat zul yahya dlm supermak je…ekeke..siap dgn topi lagk….ekekekekke

    0

    0
  66. rantai emas says:

    aku rse ok je ct ni,klu nk bndg ngn artis lain seksi mcm x ckop kain tp nyanyi tah ke mane..ct stil the best..

    0

    0
  67. lady says:

    OMG!!!Seriously Dato Ct kite nie dah PARAH…makin hari makin teruk & merepek fesyen dia…wahai CT walaupun berhijab itu wajib dlm islam tp klu daripd dlm diri & hati kamu blm btl2 ready & ikhlas nak pakai tudung knp perlu pura2?cabut jerk lah topi kamu tue…xyah ssh2…& klu duit dah bnyk sgt tak tahu nak wat ape lbh baik wat rawatan ivf (bkn hina jauh sekali tp klu ssh dpt try lah IVF nie mane tahu berhasil dpt tgk ct junior) or masuk english class lagi banyak manfaat…membazir jerk wat album sampah mcm nie…org putih dgr mahu dia org gelang guling2 n ckp”are sure that she’s malaysia num 1 singer”>>>haha

    0

    0
    • cika says:

      aah, bm ko ko pun berterabur..

      “GELANG GULING@”… gelang la sgt….kutip cpt gelang omputih yg guling2 tuh. haha babo!

      0

      0
    • muhammad says:

      anda masih belum bertudung…apa yang ct pakai sekadar berfesyen..ikutlah hukum Allah yamg termaktub dalam Al-Quran..malu pada orang yang bukan islam

      0

      0
  68. joeANNe says:

    mcm kepala botak lak dia ni pakai topi…..hurm.. kwn bek dengan jejai kot….

    0

    0
  69. zack zai says:

    bila orng berjaya mcm ni la jd nie..asyek nk dengki jer..
    lantak dia la nak pakai tudung camna pun..
    dosa di tanggung sendiri,ada die suh korang tanggung??xda kan!! so,kalu xsuka diam2 sudah..xpayah nak kutuk lebih2..engt hangpa pandai sgt english ke..cermin diri sendiri la sblm kutuk orng..dia ni siap masuk kelas BI ag nk blajar english k..sekurang2 nya ada hasil nye kite nampak!

    0

    0
    • Yang Salah Tetap Salah says:

      tutup aurat itu hukum Islam…

      jangan jadi munafik buleh tak peminat2 Siti?

      0

      0
      • ANN WEE says:

        mmg kena ke kita komen2 kutuk2 org2 yg buat salah..sedangkan Allah kata kalau kita cover kesalahan kawan kita, Allah cover kesalahan kita kat akhirat kelak.
        just because we dont join in the kutuk-mengutuk activity does not make us munafiq. in fact kami inshallah terlepas dari dosa mengumpat siti. korang camne? jgn la atas alasan ‘menegur’ korang caci maki.. ni bukan tegur.

        0

        0
  70. Bidasari says:

    Janganlah pertikaikan sangat pasal sebutan english dia tak betul, superstar macam Shakira pun sebutan tak betul.. cuba dengar lagu2 Shakira, boleh faham ke apa yang dia kata? Rasanya Shakira bangga menyanyi guna loghat Spanish dia yang pekat

    0

    0
    • Yukh says:

      tapi Shakira tak rampas suami orang dik..

      Kuang kuang kuang….

      0

      0
      • mama mia says:

        kalau kau ckp shakira english sebutan tak betul, maknanya kau yg tak paham english. betul je sebutan dia.. cuma dia slalu selit2kan perkataan bahasa2 lain dlm english dia. agaknya kau ingat yg perkataan bahasa2 lain tu english kot. tu pasal kau tak paham

        0

        0
      • kk says:

        apa kaitan sebutan dengan rampas suami orang..

        0

        0
    • mama mia says:

      @ Bidasari.. kalau kau ckp shakira english sebutan tak betul, maknanya kau yg tak paham english. betul je sebutan dia.. cuma dia slalu selit2kan perkataan bahasa2 lain dlm english dia. agaknya kau ingat yg perkataan bahasa2 lain tu english kot. tu pasal kau tak paham

      0

      0
  71. ape daaa says:

    lawak2…ape la korang dia…duk gaduh2…setiap org kan ade pendapat masing2…x yah nak gaduh2…psl ct nie nak bt album bi ke pakai bj pe ke pakai tudung or tidak…lantak dia ler…korang komen pun dia bkn pnh bc pun komen2 korang kat BN nie..dia pun x penah ambik berat tentang kmn2 korang…buang karan je korang gaduh2…dia ada fans dia yg ramai…jd dia bt mcm mn pun fans dia ttp skg dia…

    0

    0
  72. has says:

    aku tk faham….knp kalau menyanyi lagu org putih nk kena pakai style mcm tu, bertopi berbagai…..nampak sngt nk ikut style org lain…

    0

    0
  73. has says:

    aku tk faham..knp nak kena pakai style mcm tu kalau nk nyanyi lagu enggeris….

    0

    0
  74. Hahahaha..terlebih style plak Datuk Ct nie..walau ape pun tanhiah untuk Ct kerana berani membuat perubahan genre lagu..biasa la mane boleh nak tutup mulut tempayan kan..ahakkksss..
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  75. dira says:

    sye buka peminat siti, tapi sye suke shila oiam =)) yg kiut….sye rase, siti tu pakai baju sponsor tu…Valentino sponsor..takkan nak tolak..lagipon mmg artis akan kerjasama dgn designer2 bju ape yg dorang pkai..cantik atau tak, itu satu kerja juga..and pasal album english…atleast die berani nak buat perubahan daripada duduk di takuk lama…die ade duit…shila plak.ade bakat besar, cakap omputeh pn best….tapi mungkin bajet utk album takde lagi

    0

    0
  76. entah apa2 says:

    lagu inggeris versi ct nurhaliza…memang berbulu telinga dengar lagu die tu..menyampah….suara dia tu mmg tak komersial langsung sama semua suara utk setiap lagu….pasal tudung menudung ni…pergi haji pun nak beli haji je…beli umrah je…duit banyak nak banyak kan lagi supaya senang dpt tender,senang popular semua artis atau sesiapa induvidu yg terlibat la bukan bab ct sorang…..antara 1juta yg pegi umrah atau haji ada 10 org yg tak ikhlas….

    0

    0
  77. PIJA says:

    janji bertudung selepas haji
    tapi skang dia bertopi
    dulu minat giler ngan ct.
    skang aku dah tawar hati

    0

    0
  78. qush says:

    Slm Bang nara, kenape Kak Siti pakai ala2 “Lady in red”?

    0

    0
  79. postvthinker says:

    dato siti …. dato siti …. ape da jd nie fesyen ape yg di pakai nie da mcm baju arwah surdirman pkai masa wat konsert je… aku tgk tlg, la siape la perunding imej dy nie… truk? tudung pun da terbang emm.. da byk kali gi tanah suci pun blum dpt hidayah lg… ni pegi tanah suci holiday ke wat ibadat?

    0

    0
    • ANN WEE says:

      wow. ada jugak org yg rasa dia boleh baca hati dan niat orang..boleh nilai keikhlasan orang lain buat ibadat. amazing.
      nama positive thinker tapi negative gile.
      .

      0

      0
  80. Lady100179 says:

    Ya Allah, teruknya korang ni. Teruk sangat. Korang ni ingat Islam kasi ke korang kutuk macam tu sekali , yg cakap mandul tu? Teruk sgt la awak ni! Sedih betul. Allah lantik korang ni ke untuk tulis amalan orang and hukum orang? Kadang kadang kita ingat islam ajar tutup aurat je tapi bab mengutuk mengumpat ni Allah sebut dalam Quran tau tak. besar dosanya, jgnla jadi orang yang rugi di akhirat amalan banyak Tapi kena amik oleh orang yang dikutuk. Bila baca quran tolong baca tafsir sekali please. Jangan kata hati siti keras, entah entah amalan dia lg banyak dari korang. Mmg berdosa tak tutup aurat tp bukan untuk korang kutuk. Boleh benci benda yg dilakukan tp bukan benci orangnya. Doa untuk siti. Hidayah Allah yg kadi. Saya malu kalau org bukan islam baca kata kata korang, betapa teruknya umat islam mengutuk sesama sendiri. Kalau ada sesapa yg kenal mereka yg kasi komen dasyat2 ni tolong nasihat pls. Saya lebih risaukan hati mereka dari siti. Sedih…

    0

    0
  81. AB says:

    hahahaha! apasal baju serupa dengan curtain kat belakang tu?? n…buka jelah tudung tu makcik…ekk…mana tudung/serkupnya? topi je tu aku tgok…..ai….makin teruk….

    0

    0
  82. mek says:

    percaya x? siti pun salah satu artis guna susuk.artis paling kuat pakai susuk adalah rcw..so korg pikirlah..kita nk agungkan org mcm ni ke?bykkn amal ibadat,,,dunia da nk hampir ke penghujungnya..

    0

    0
    • ANN WEE says:

      nasihat banyakkan ibadat tu dah bagus dah.
      sebar2kan menda yg belum tentu sahih tu berdosa besar.

      ini lah manusia zaman skarang. sibuk menegur kesalahan orang.. dalam proses nak mengata mengeji mengutuk tu, diri sendiri pun buat dosa yg lebih teruk. memburukkan org lain diibaratkan makan daging saudara. dalam alquran tertulis. punye berat dosa tu.

      iblis tu.. sebelum dia jadi terkutuk camtu.. iblis mmg kuat beribadat dan tinggal di syurga juga. akibat bongkak, see what happens to him. so jgn la kita overconfident sgt dengan amal dan ibadah kita dan memperlekeh kan org lain…

      0

      0
    • mok says:

      wahhh kelasss kau mek..mesti kakak kau yang nama mak kiah tu pakaikan susuk dorang berdua kan..hebat!

      0

      0
      • postvthinker says:

        da… da ckp2 cian anne wee tu da nk ngis da bila baca akk ct dy kene kutuk , bkn ape anne wee ct tu langsung nmpk x ikhlas ngan perhijrahan dy … dr selendand ke serkup dr serkup ke topi…walaupun artis nie x ylayak di jd kn idola tp percayalah mesti sikt sebyk ada yd terikut2 ngan fesyen dy skang,,,,

        0

        0
  83. Mulut Longkang says:

    Kalau style dia buruk, salahkan la Fashion Advisor or stylist dia. dah sah2 la diorang yg pilih baju n penampilan DCT. tengokla baju2 yg dia pakai from Rizman R ke Micheal O, semua macam bapok salah operate. bukan salah siti, dia pakai jew uolzzz..
    betul ke tiddakkkk?? hehe

    0

    0
  84. zawyah yg hot says:

    tudung dh ilang trs?bgs2..hrp muka je la..lagu,pakaian,sebutan..ish..malas nk komen lebey2..sedihla cite ni..nti fida pn iktla pki cmne ek.bg nmpk leher suma bagai

    0

    0
  85. Bedah Cerlakha says:

    ni yang comment2 laha ni mesti bedah2 takde kerja.. yang malas nak mekap, pakai baju kurung tak iron. tapi ada hati nak laha2 orang. laki ko kaya ke nyahhh nak mengata orang? Ko sembahyang subuh tak Kerang nak mengata orang. ke ko ni tak kawin lagi tapi sebok nak mengata orang mandul bagai. eh, ingat sikit, umo ko tu dah lanjut, kang expired lak kerang ko. hhahha..

    Ni lagi, Bedah feeling western, ko belaja kat mana nyahhh?? apa??Sekolah kebangsaan jewww?? ingat ko study dengan kate Middleton. ingat Ko ni ambil A Level, rupanya Sijil Pelajaran MALAYSIA sajooo!! so xyah nak mengata orang english betrabur ke ape. ko pun kat rumah cakap Dielek Nogori jugekk..

    semuanya feelingggg kau la bidadari syurga berketurunan queen Elizabeth!!

    0

    0
    • yang penting says:

      laki aku tak kaya…tapi aku tak rampas suami orang.

      tidur malam aku nyenyak..jiwa aku tak khacau!

      0

      0
      • yang tak penting says:

        mana kau taw tido ct tak nyenyak??? STALKER~

        0

        0
        • yang penting sangat kan says:

          bila pulak aku cakap CT tidur tak nyeyak???..pahaman bahasa melayu kau pun ‘F’ macam bahasa Inggeris tok tie jugak kewwwwwwwww?

          0

          0
        • yang tak penting langsung says:

          dah kau nak tekankan sangat kau tido nyenyak buat ape..ade sape2 kat sini kesah ke kau tido ke membuta ke tak pun mampos…yang orang kesahkan si tok tie tu..kau??non hadoooo…so get the eff off and mind ur own business…ewwwww ade orang perasan popular!!nak lawan tok tie lettewwww…LOL low-class~

          0

          0
        • Kau Pun Celakha kanz says:

          siapa yg menyibuk…??/ cakap ngan cermin ke???

          sial..peminat2 Siti..semuanya perangai mcm agent Yahudi!

          0

          0
    • Bedah Cerlakha says:

      dah lah laki ko tak kaya.. dapat bini lak macam kau! sesuai la ngan hidup ko kerangg! makan siang pagi dengan mengata orang.. takuk tu je ko nyahhhh!!

      sekarang ni jiwa ko terganggu la wahai betina bila tengok dia hidup senang.. ko plak sebok mengadap benda ni nak sakit hati.. kesian ko pondannn…

      hahhaha

      0

      0
  86. Bidadari Porok says:

    ni yang comment2 laha ni mesti bedah2 takde kerja.. yang malas nak mekap, pakai baju kurung tak iron. tapi ada hati nak laha2 orang. laki ko kaya ke nyahhh nak mengata orang? Ko sembahyang subuh tak Kerang nak mengata orang. ke ko ni tak kawin lagi tapi sebok nak mengata orang mandul bagai. eh, ingat sikit, umo ko tu dah lanjut, kang expired lak kerang ko. hhahha..

    Ni lagi, Bedah feeling western, ko belaja kat mana nyahhh?? apa??Sekolah kebangsaan jewww?? ingat ko study dengan kate Middleton. ingat Ko ni ambil A Level, rupanya Sijil Pelajaran MALAYSIA sajooo!! so xyah nak mengata orang english betrabur ke ape. ko pun kat rumah cakap Dielek Nogori jugekk..

    semuanya feelingggg kau la bidadari syurga berketurunan queen Elizabeth!!

    0

    0
    • oh well ..whatever says:

      kau pun mesti jenis rampas suami orang jugak..sebab tu lah kau terasa kepanasan nyer ye bila orang kutok CT???

      0

      0
  87. alahai says:

    MANDUL…MANDUL>>> TERUS MANDUL….!

    KARMA BUAT SITI..

    0

    0
  88. Fan ct no 18 says:

    hello..yang bagi ceramah tu duduk cni godek2 cari gosip buat apa…dosa okay…baek kau tweet terus direct ke DCT atau kau jumpa dye terus tegur depan2…nak senang kau pegi jalan kat KL tu berlambak budak2 tepi jalan tak pakai tudung…kalau nak kata DCT dah tua, insaflah, Norlia Ghani tu lagi tua tapi pakai baju yang setebal inner je then rambut beruban tu dye blond okay..btw, maut tak kenal umur..so kau tak payah nak suruh orang bertaubat sedangkan kau belum bertaubat lagi..nyah dari gosip2 nih…
    lagi satu, tak payah nak kutuk2 diction DCT sangat macam kau tu speaking berhabuk..kalau setakat “aku tak boleh sebab tu aku tak buat..yang dia buat eventhou tak boleh tu kenapa” baek tak payah la weyh..at least dya cuba walaupun sikit2..kau ingat aizat, sazzy, fazura, cheryl tu sume lahir2 terus speaking…biar la dct blaja dari bawah…macam mana dye blaja dr mula2 nyanyi dulu..kalau dye boleh naik dari budak tingkatan 5 yang minat menyanyi kepada penyanyi no 1 malaysia, kenapa dia tak boleh naik dari speaking macam budak tadika kepada speaking macam KAU SEMUA YANG MENGEJI??
    lagipun, kalau dengar penyanyi AS pun, diction diorang bukan best sangat..plus, slang dalam lagu dorang tu buat lagu dorang lagi best..ni mesti penyokong kuat AF nih yang sibuk2 tekankan diction la pronunciation la sebutan la…hello cuba tengok reality tv negara luar, dorang lagi suka slang tu sebab lagi menarik taw tak..xcaye tgk The Voice, ramai penyanyi ade slang n itu yang best…even Christina Aguilera pun ade slang..kalau kau hebat sangat kau akan perasan…

    so tak payah nak condemn sangat la butthurt sekalian…kau condemn pun ade dct bace? kau condemn pun ade duit dct berkurang? kau condemn pun susuk dia keluar? kau condemn pun ade orang mintak pulangkan balik duit yang dah bayar untuk lagu2 dct? KALAU DAH BUTTHURT TU BUTTHURT JUGAK LA…hahaha..lawak aku rase dengan butthurt2 sekalian…

    ouh btw, aku bukan fan ct sangat pun..aku peminat lagu2 yang best n Falling In Love is good for my ears! so kalau tak suka, ada aku kesah??telinga aku bukan telinga kau…HAHA

    0

    0
    • cak cak cak says:

      peminat Tok Tie macam dia juga- BODOH selevel kerbau!!!!

      0

      0
      • Fan ct no 18 says:

        and now you are replying to this idiot’s comment and on the post of a same-level-idiot! HAHA..one more member of the Butthurt society..

        btw, may i ask you what is your upsr, pmr, spm result and IF you ever went into any unversity, what is you CGPA yang melayakkan anda cakap orang bodoh..kthnxbai

        0

        0
        • mangkuk hayun says:

          kau pun sama2 jugak bodoh. Kalau CT tu pandai sangat…dia takkan amik suami orang la hoi. dia pun sama ngan Memey…

          Busuk..sebusuk nanah!

          0

          0
        • lala says:

          konsep “jodoh” ko paham? bini dato k pn da selamat kawin lain.

          0

          0
        • alahai penat lah says:

          tak bermakna perempuan 2 ada ticket untuk rampas suami orang..?

          Kan? kau kenapa? Bini no2 ke?

          0

          0
    • mamat jambu 24jam mengadap iPad2 says:

      aku suka komen ko Fan ct no 18!!! persetankn mangkok2 ni semua! hahahaha…

      0

      0
      • sila la jawab says:

        kerbau main Ipad…??? waaahahahahahah

        0

        0
        • tolong jawab says:

          adik baru masuk tadika ke baru nak belajar ABC? mesti mak yang tolong tulis kan adik kan…adik ni cuba suruh mak adik yang santek sangat tu bacakan MAMAT JAMBU bukan KERBAU…haha..LOSER~

          0

          0
        • mamat jambu 24jam mengadap iPad2 says:

          HAHAHAHA… sgt LOOOOSSEEERRRRR!! sedeyhhh la ko “sila la jawab”!!

          0

          0
    • tak habis habis says:

      christina aguilera lah pulak.. slang apa nye? anyway, slang2 tu tak kisahla. masalahnya sebutan tu kena org paham. nak slang melayu ke jawa ke jepun ke yg penting org native speaker paham. semua nama2 artis2 lain yg disebut2 kat sini semuanya betul je sebutan english diorang. native english speaker mmng paham apa yg dioarng ckp/nyanyi. tp siti ni native speaker kene ckp, “I’m sorry?” byk2 kali jugaklah sbb tak paham. diulang: masalahnya sebutan tu org tak paham. slang tu lain citer

      0

      0
  89. anis says:

    salah satu cara utk lembutkan hati seseorang adalah dengan sedekahkan alfatihah

    0

    0
    • Fan ct no 18 says:

      see! there is a way…so butthurt2 sekalian apa lagi! cepat!! bukan lama pun alfatihah…it doesnt even take half of your life…tambah pahala kau lagi la…daripada kau komen2 kat cni yang dct takkan baca, apa kata kau bacakan alfatihah and doakan kat Tuhan…

      0

      0
  90. alamak! says:

    Ujian 10 saat – Apakah ini?

    1) Orang berpelukan
    2)Kaki
    3)Padang Pasir

    Tahan Lama? Panjang? Besar? Klik sini!!!

    Suami Power! Tambah ‘Size’ Tahan Lama’ Klik Disni!!!

    Pssst! Nak lebih kepuasan Seksual?

    haha..abg nara, u really need a filter…

    0

    0
  91. Kacang Soya says:

    baju tok T mcm guard yg jaga Istana Buckingham Queen Elizabeth la. hahahahaha!!! very100 FUNNY!! betul2 fashion victim!!

    0

    0
  92. yoe says:

    aku bangga dgn dato siti sbgai artis melayu paling hebat pencapaiannya
    dlm bab2 agama xnk masuk cmpur….moga dibuka pintu hatinya untuk menjadi muslimah sejti

    0

    0
    • zoe says:

      to all, pls jangan dislike dulu komen atas ni..cuba baca betul2..dia cakap tak campur soal agama but dia sempat mendoakan pintu hati siti terbukak..kau ade????

      0

      0
  93. kuskus says:

    ape pun yg siti buat semua org tak puas hati…
    die buat baik pun de org kutuk
    apatah lagi klu die buat slah…
    klu rase die menyakitkan hati korang
    tak pyg care la pasal die..thats all

    0

    0
  94. murni says:

    Owh, ada Shila Amzah. Baiklah siti jadi produser lagu utk Shila jer.

    0

    0
  95. layP says:

    eh siti pakai tudung eh? bila? lols.. mana de

    0

    0
  96. Ann Wee says:

    If the kutuk2 comments were addressed to anyone other than siti in public mcm ni, i would have acted the same. Apa perasaan awak kalau people sesuka hati kutuk2 awak. Sebarkan positibthinker pakai susuk segala in an open forum. Ni org x kenal awak, maybe ure cool. Jgn judge org kalau xnk org judge kita. Are you yourself a perfect muslim? Cos perfect muslims are not judgmental

    0

    0
  97. do i care?? says:

    shila lg lawa dr ct walaupn mekap nipis je.ct mekap tebal sgt la..pakai plak bj merah menyala cmtu lg la nmpk menakutkan..serius ape yg dipakai nmpk xkena je..wat ct nmpk gemuk.topi tu perlu ke?lg satu..tu rantai ape yg mcm taring rimau tu??tangkal kencing mlm ke ape??

    0

    0
  98. yg mengomen says:

    pela ek?????

    0

    0
  99. wat ever says:

    mcm siot..

    0

    0
  100. maria mando says:

    SIBUK JE NAK CERAMAH KAN MANUSIA LAIN..UOLSS TU SUME BAIK SGT KE..DA BYK SGT PAHALA NAK SEDEKAH KT CT?KUTUK LA LAGI..MAKIN BANYAK KUTUK, MAKIN BYK PAHALA KORG SEDEKAH KT DIA..

    SEBAIKNYA UOLLSS DOAKAN, BUKAN KUTUKAN….

    KORG KUTUK PUN, DY XTERGUGAT PAPE..UOLSS KAYA KE?XKAN..HARAMM….

    OK..TENUNG2 KAN….DAN JELING2 KAN

    0

    0
  101. LANDORY says:

    UOLLS NI DAH BYK SGT KE PAHALA NK KUTUK2 ORG LAIN…

    UOLS KUTUK LA LAGI..MAKIN BYK KUTUK, MKIN BYK PAHALA KORG SUMBANGKAN PADA CT…

    NI SUME PASAAN HASAD DENGKI JE..

    UOLS KUTUK PUN, CT XJEJAS PAPE..

    KAN LAGI BAGUS DOAKAN TERBAIK UNTUK ORANG LAIN..

    UOLSS YG KUTUK2 NI, BILA JMP CT DEPAN2, PNDANG 2 3 KALI GK KAN..SILAP2, YG KUTUK LEBIH2 TU SIAP MNTAK OTOGERAP..

    TENUNG2KAN, DAN FIKIR2KAN

    0

    0
    • lame lame lame says:

      Dah tutup aurat tu hukum Islam..kenapa nak tegakkan benang basah?

      Bila kutok Siti berdosa la..bila dia mainkan isu tutup aurat….pakai serkup jala…dapat pahala la???

      Pergi mampus agent syaitan sekalian!!!!

      0

      0
  102. hamba says:

    jodoh tu kan allah tentukan..kalau korg kata ct tu jahat rampas suami org, sebenarnya korg salahkan jodoh yg dah ditentukan allah ke?

    think la korg..pk lagi mendalam…jangan main hentam je sesedap mulot korg…

    0

    0
    • renungkanlah says:

      Kau dah silap..’jodoh’ macam juga ‘nasib’.

      Allah tak akan memberkati sesorang jika seseorang itu tidak mau mengubah nasibnya.

      Sesungguhnya Allah tidak merobah keadaan sesuatu kaum sehingga mereka merobah keadaan yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki keburukan terhadap sesuatu kaum, maka tak ada yang dapat menolaknya; dan sekali-kali tak ada pelindung bagi mereka selain Dia (Ar Ra’d / QS. 13:11)

      0

      0
    • nano says:

      Jodoh??? Pueklah kalau tepuk sebelah tangan tak berbunyi le. Dulu laki org nak kat aku jugak tapi aku tak lah bodoh……aku cari yg teruna gak. Kalau tak layan tak jadi.

      0

      0
  103. HEHEHE says:

    tuk Bidadari Porok aku rs ko tu yg tak de kejenye…koo yg mls meak up…ko yg pakai baju kurung x iron…walaupun laki aku x sekaya mane tapi aku x rampas laki org(tu yg penting) aku duk umah pun ada org gaji…x usik duit ko pun…Ko 2 sembahyang sgt ke atau duk cover artis kesygn ko….ko tu dah nikah ker dah ada anak ker kalo x der anak baik ko diam kalo ade baik ko didik anak ko jgn jd mulut longkang mcm mlt ko…

    lagi satu aku paling benci org yg memperlekehkan pengkomen kat BN punye education…ko nie berlagak sgt ko tu satu univ dgn kate middleton ke…ko 2 kn sdr diri ko sendiri ko tu bljr sampai mana…entah2 ko nie bljr setakat sek keb jer tu yg ko mcm org banggang hentam education org lain…ko ada ape setakat pmr,spm,stpm,degree,master or phd…jgn ko memperlekehkan org yg komen kat sini…coz ko tak tau taraf hidup org n taraf pendidikan pengkomen kat sini…ade ke org nak berlagak ckp bsr kata bljr kat jpn n duk kat sn tuk tunjuk bgs…x de kan …org msk kat sini sbb nak bg abg nara duit…lantak la org nak kata ape kat artis mn2 pun…tu yg penting…

    0

    0
  104. like or deslike says:

    lagu pun english..pakaian pun kena english2 jugak…..yg lain2 lu pikir la sendiri haha

    0

    0
  105. Fed Up says:

    Malas aku nak layan peminant CT dan CT sekali gus. Memang bebal CT nie.

    HiPOKRIT !!!!!

    0

    0
  106. Adui..cik siti ni..Asal Omputih jer alasan xpakai tudung..Janji Pakai tudung..Sekarang apa crita..

    0

    0
  107. laluna says:

    apa punya fashion daa…

    0

    0
  108. zuff says:

    blog serius ade wt trol psl die..heheeeee

    0

    0
  109. osman says:

    aku tgk siti ni aku rasa mcm nak bg penampaq ja..ngada ngada..fasha sanda jujur,,

    0

    0
  110. zuff says:

    blog serius ade bt entry trol psl die…heheeee…

    0

    0
  111. whateverrrr lah says:

    All The Rubbish- album Inggeris Siti

    0

    0
  112. Datuk CK says:

    Terpanggil utk memberi komen;
    1.kenapa ct buat album inggeris?pasaran d mana?kalau pasaran tempatan rasanya baikla album melayu saja.Nak g luar rasanya bukan nak mengata memang tak leh pergi la dgn lagu2 yg macam tu. Sorry to say sebuatan lengguk gaya macam nyayi lagu melayu,Baik buat lagu melayu terus.
    2. aku pun tak la terrer inggeris ni, tapi artis2 malaysia ni kalau buat album inggeris macam terus dapat tiket nak g hollywood. Padahal pasaran kat msia saja, pendengar2 majoritui melayu, ada la 1 % kut pendengar bukan melayu yg minat ct.
    3. penyokong ct ni bukan main sentap lagi bila org kutuk ct.ni la sokong buta tuli.org komen lihatla utk memperbaiki diri dia. sebab terlalu banyak yg puji sebenarnya org yg puji lebih2 tu yg tak ikhlas.

    0

    0
    • cermin puaka says:

      ala..dia nak jual makeup dia…bila nyanyi kat konsert..Cina2 tengok…dia pun jual lah Simplisiti tu. Sponsor la..sekali.

      dia kan artis hipokrit…khennzzz???

      0

      0
  113. tanganku puaka & beracun says:

    Dulu waktu muda-muda bukan main sopan CT..sekarang baru nak terhegeh-hegeh…menari lah…topi lah…macam2 lah.

    Dah macam orang Yahudi mabok aku tengok..

    0

    0
  114. garra says:

    org italy, spanyol, nyanyi lagu english pon bunyi gak slang2 bhase negare diorg, ape de hal lau ct nyanyi englsih bunyi melayu

    0

    0
  115. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    oi puaka ! komen baik2 sikit eh ! kau ni mesti minah tudong kn ! kau ntu bagos sangat ke? baik sangat ke? jangan2 kau tu menghalah kn setan n iblis ! suka hati ct la nk pakai topi ke nk berbogel ke kenape jeles pasal ct jambu??? kalau dia macm yahudi mabok pn kenape? sila jawab sOalan exclusive dari minah jambu ni PUAKA HAMLAU !!!!!

    0

    0
    • minah jambu batu berbulu says:

      oiii..minah…minah ke kau atau mamat tak cukup hormone lelaki??? Pengid kot kau kehnnn..???

      kau nie macam bosia menaip..sudehhh..aku tak ade maser nak layan kau dan PC buruk kau tu.

      kau terase apehal? kau ke yg pakai topi koboi macam lahanat tu ha? Berapa CT kasi kau bila dia dipuji? free kheennn…baik kau rebus jagung dalam seluar kau lepas tu jual kat lorong…kalau tak laku kau kasi anjing maken…

      0

      0
      • Ct liner says:

        aku setuju dgn minah jambu batu berbulu ni.

        Biasanya peminat CT yg extreme biasanya lelaki-lelaki lembut yg perasan nak jadi diva. Jarang peminat perempuan nak mepertahankan ct.

        ko pergila karaok tengok, lelaki2 separa wanita ni yg mengepit2 suara menyayi lagu citi.

        So aku percaya 99% minah jambu ni lelaki jadi-jadian

        0

        0
        • Cik Puk says:

          Kebanyakan peminat2 Siti..bapok..sebab tu fesyen Siti pun dah jadi macam drag queen tak cukop budget!

          0

          0
        • cik puki says:

          MAK AIII, NYAH, AKU DOAKAN NNT YG KUTUK2 NI DPT ANAK YANG LEMBUT N NYAH. X PUN NNT DPT CUCU YG NYAH BAPOK GAK… X PUN KALO POMPUAN, HARAP NNT LAKI KORG LARI NGAN PONDAN…. HAMBEK~ KELAS KAU PONDAN2! HAHA

          0

          0
  116. Mamat says:

    SUDAH-SUDAH LA…..APE LA KORANG SEMUA DAPAT KALAU KUTUK-MENGUTUK SESAMA SENDIRI KAT BLOG NI..AKU SENDIRI AKUI MEMANG SITI NURHALIZA ADE KELEMAHAN SANA SINI TAPI SEBAGAI MANUSIA BIASA KITA DOAKAN SUPAYA SITI NURHALIZA TARUDDIN MENDAPAT HIDAYAH DARIPADA ALLAH TAALA…

    KOMEN IKHLAS KPD SITI NURHALIZA

    *KALAU BOLEH KEMBALIKAN IMEJ YANG DULU2..KAN LEBIH MANIS & AYU

    *KALAU DPT BERHIJRAH DENGAN BERTUDUNG PUN LAGI BAIK..MANIS + AYU + CANTIK

    *PENAMPILAN ANDA SEKARANG SEPERTI ADA YANG ‘TIDAK KENA’..HARAP DPT MERUBAH…

    *1 USAHA YG BAIK BILA ANDA MENGHASILKAN ALBUM ENGLISH..MENUNJUKKAN SUATU ANJAKAN DALAM HIDUP ANDA SEBAGAI SEORANG PENGHIBUR YG TIDAK MENGENAL ERTI LELAH..

    *ANDA SEMEMANGNYA BERTUAH KERANA MEMPUNYAI FAN BASE YG CUKUP BESAR..KERANA APA?KERANA ANDA MEMPUNYAI PERSONALITI YG SOPAN..ADA CIRI2 KEMELAYUAN

    *TERUS TERANG COVER ALBUM ANDA ‘KURENG’ COMPARE DGN YG SBLM2 NIE TP IT’S OK..ORANG NAK DENGAR SUARA ANDA BUKAN COVER ALBUM ANDA.

    *SEBUTAN ANDA MEMANG KURANG JELAS TAPI BILA AKU DENGAR BEBERAPA LAGU ENGLISH ANDA..SEMEMANGNYA DIAKUI SUARA ANDA MEMBUATKAN RAMAI YG TERPIKAT..SEDAP DIDENGAR..

    *APA PUN AKU DOAKAN SUPAYA SITI NURHALIZA MENJADI INSAN YG LEBIH BAIK, DIKURNIAKAN ANAK YG SOLEH & SOLEHAH, DPT BERBAKTI KPD AGAMA..BANGSA..NEGARA…AMIN

    buat semua tukang2 komen..STOP
    jangan tambah dosa kita sesama muslim kat sini..kalau yg bukan islam pun x elok mengumpat sbb BUDI BAHASA BUDAYA KITA..

    marilah kita buat sesuatu yg membanggakan demi AGAMA, BANGSA & NEGARA

    kpd suri rumah eloklah pergi melayan suami & anak2..kan dapat pahala

    kpd student2 pegi la study..exam pun dah dekat..xkn la nk jwb siti nurhaliza pulak dlm paper nnt

    kpd remaja2..jgn ikut cara siti berpakaian tp contohilah semangat dia untuk berjaya..dari seorang gadis kg menjadi siti nurhaliza seperti yg kita kenali hari ini..aku sendiri pun kagum dengan dia..

    kpd staff2 government/private..buat2 la berehat2..esok nak keje lagi..kang tenaga xde mula la amik MC

    sory kalo ade yg salah..ikhlas dri aku

    0

    0
    • Maria Kambeng says:

      melyu memang kami ampu..walaupun terang-terang brdosa…

      kipas…jangan tak kipas…walaupun berdosa tak tutup aurat..kipas..sebab ye lah…peminat kehnnn..???

      0

      0
      • Adira says:

        maria kambing yg mmg kambing….

        ko buta ke???bace la dulu ayat mamat tu..kn dye cakap..dye pun nk siti berubah..LOL

        0

        0
    • Oh well says:

      Please..Siti Nurhaliza is your idol..not my idol. She is never a good singer to me!

      0

      0
  117. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    untok siti minah jambu nasehat kn jangan dengar cakap orang2 yg tk reti bahasa ni nanti stress………………buat bodoh pn cantekkkkkkkkkkkkkkkkkk asek nk dengar cakap oranggggggggggggg je hidop pn nanti tk leh sakses…………………..sooooooooooooooo teroskn perjuangannnnnnnnnnnnnnnnnnn…………………..

    0

    0
    • Kami Anti-Siti Bukan Hipokrit says:

      engkou pon hipokrit juga la….talam dua muka. Kau suloh la muka kau yang macam jantan tu kat chermin…Komputer kau pun benci tengok muka kau khennnn?????

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai……………….burong ape tu???????????? burong muraiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!! hahahahahahahaahaaaaaaaai burong ape????? hahahahahahahahahaaaaaaaaaaai dorang yg kutok2 siti ni sebenar nye jeles ngan sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

        0

        0
  118. heran aku... says:

    yg aku herannye naper la wartawan2 kt Malaysia nie takut bebenor nk negur si Ct nie…
    yg aku herannya naper ramai benor org dok kutuk Ct , tp Ct ttp menang ARTIS PLG POPULAR…
    heran…heran….

    0

    0
  119. moshi moshi says:

    Aik?! Dah tk tau nk buat fesyen apa lagi untk kepala tu?dah ikut stail norin aziz.pompan ni bole ke nyanyi org puteh?jwb soalan dulu pun terkial2.sudahlah ct…cukup sudalah.tk cukup2 lagi ke???

    0

    0
    • benci dengan Siti says:

      dah le menjiplak style Norin Aziz..dia ni kalau buleh semuenyer nak buat. tak reti nak ukur baju ke badan sendiri, gila glamer…buat malu jer yhek?

      0

      0
  120. benci siti says:

    benci aku die ni………..bajet bagus jer.nasib la dato k nak kat ko.tiap2 malam ko menonggeng kat die.hahahaha

    0

    0
  121. Goosedown says:

    Tiap kali terpandang gmbar2 Hajah Siti Nurhaliza yg terkini.. bmacam2 persoalan bermain di fikiran ni. Yg plg utama skali, rasa hairan. Hajah ni sgt cantik bila bertudung litup siap dgn jubahnya dlm slh 1 program sempena mperingati Rasulullah saw suatu ketika dlu. Tp knpa dia memilih memakai pakaian sebegini yg sgt hodoh dan ganjil dr kepala smp ke kaki? Aku kian keliru…

    0

    0
  122. girang says:

    nampak macam ramai tak suke siti…tapi, kalau ade award…selalu je menang…kategori besar2 plak tu..tahun depan kalau lagu2 english baru die ni dapat award,,memang sah la de something..heheh..orang byk duit……cerite2 tak yg xelok sume boleh tutp…;)

    0

    0
  123. Hunny says:

    KENAPA LAH KORANG JELES SANGAT KAT DATO’ CT. DIA TAK KACAU KORANG PUN! KORANG JE LEBIH… HAHA

    0

    0
    • bluek says:

      Ini lah Melayu…bila kritik sket..kata jeles..dah terang2 dia tak tutup aurat @ penipu janji nak bertudung..semuanya propanganda palsu..

      Porahhhhhhhhhhhhhh

      0

      0
  124. SA says:

    Dato’ Hajah Sharifah Aini yang ada anak belajar di Mesir, gemuk, tua, botox tu pon belum dapat hidayah lagi nak bertudung…

    0

    0
  125. aku says:

    mcm noren aziz plak

    0

    0
  126. ntahapeapentah says:

    bluek….adakah anda tidak mendedahkan sikit pun aurat anda@tidak pernah menipu

    0

    0
  127. adik hensem says:

    ishh inilah org kita..tahu nk kondem org laen je..jgnlah camtuh…cograts siti for the album..and am gonna beli satu sbgi tanda support pada siti k…

    0

    0
  128. safiza says:

    NARA KO NI BYK DOSA DAH TAU X!

    0

    0
  129. alya says:

    sayang sungguh…antara hamba Allah yg berpeluang dan mampu ke tanah suci berkali2….masih juga tak menutup auratnya…salah siapa?…salahkan diri sendiri & jgn kata belum bersedia atau sebaliknya….

    contohilah artis spt irma, farra, nora & dll yg bertudung….rezeki datangnya dr Allah SWT…so tak perlu takut ttg semua tu….

    0

    0
  130. Ct says:

    Tak payah la paksa2 suruh siti pakai tudung, kan dalam islam tiada paksaan, lebih baik kita doakan supaya 1 hari nanti terbuka pintu hati siti pakai tudung. Sekurang-kurangnya siti tidak la dedah sana dedah sini mcm artis2 lain tu.. Ada yg dah tua2 bangka pun masih lagi tidak pakai tudung.. Jauhkanlah hasrat dengki tu dari hati kita kerana itu 1 dosa..

    0

    0
    • c ta says:

      Alamak ct, kau ni rabun ke buta?tulah…sebuk cari duit sampai tk tahu apa jadi kt luar sana. Kau tk tau ke???dah ramai dah artis dah bertutup.itupun kau tk malu ke?macam2 kau bole beli,tkkn tudung/selendang kau takleh beli?!serkup nelayan jugak kau suka.Patut nelayan slalu ckp serkup dorang hilang.meh!aku kasi duit!.gi beli gi!he..he…

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        itu diorang punye pasal lah nk pakai tudong !!!! tkan siti nk ikot2 pulak ! artis lain tu dorang nye pasal lah !!! siti…siti nye pasal lahhhhhhhhhhhhhhh !!!!! buat bongok pn cantek lahhhhhhhhhhhhh ye sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

        0

        0
  131. kadir says:

    abang kadir tau siti belajar cakap orang putih pakai kaset kan…sebutan tak brapa kena..abang kadir pun dulu belajar pakai kaset jugak

    0

    0
  132. baju kebaya dot-dot says:

    style si siti dengan fedora tu dah mcm Freddy Krueger la. tambah2 plak dgn lipstik merah menjerit tu. mcm cik Pon baru lepas hisap darah je. Twilight la sgt. takuuuuut. ngeeee…..

    0

    0
  133. xpahamla says:

    sebab dia nk buat albuk inggeris la dia bukak tudung…

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      siti nye pasal lah !!!!! yg korang ngamok2 ni pesal? jeles siti buat album inggeris ! jeles la tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      0

      0
  134. siti says:

    Salam semuanya..

    wah banyak ye org berhati busuk macam korang nih.

    Ada CT kesah? Dapat banyak pahala lagilah, harta berganda, kalau jumpa CT tetap hipokrit mcm korang gaklah yg pi kejar dia nak amik gamba letak Profile picture kat FB nak poyo berlagak.

    Wakakaka org mcm korang ni busuk hati, dia nak buat album Inggeris suka hati dialah. Tak payahla nak jeles2, dia mmg terbaekkk, si Omputih tu pon x ckp apa psl sebutan dia yg korang bkn darah campuran mat saleh sebok2 nak kata dia nyer sebutan tunggang langgang ko sapa??

    Weyyy hati busuk tak kemanalah. Korang kat takuk tu aje, buruk tetap buruk, tak reti solek, bodoh tetap bodoh, miskin tetap miskin, tak pernah bersedekah tp mulut mcm lahanat korang gaklah tu.

    Aku nak tergelak tgk peribadi mcm ni. Dia tak pakai tudung pun dia tak pernah pakai baju mcm nak telanjang. Yg korang dengki sgt dia x pakai tudung apa pasal? Si menteri Shahrizat tu pakai serupa mcm dia gak ada korang nak kutuk bagai nak rak?

    Jumpa Shahrizat tetap salam mcm muka x malu. Jumpa CT lagi terkinja2 mcm beruk tak g skolah.

    0

    0
  135. peminat ct no 100000 says:

    apa ni komen2 ct.I benci tahu kat abang2 jantan yg nak tunjuk macho dekat sini.u susah apa kalau nyah2 minat ct.ct memang vogue, akak suka ct.

    nak pakai topi macam ct la lepas ni.mesti vogue gitew.lakula topi2 ala2 ct lepas ni,nak buak bisnis topi ct

    0

    0
  136. rozi says:

    Malas nak cite pasal pakaian ke tudung ke…dah basi…isu lapok…yg pasti bernanah telinga dengar suaranya bila nyanyi orang putih…tapi masih ramai yg hipokrit cakap “sedap, CT nyanyi lagu orang putih”…aduiiii yaaiii

    0

    0
  137. saja nak komen says:

    semakin hari Dato Siti makin berjaya.. walaupun der org tertentu yang asik dok mengatakan dia org kampung… yahhh org kampung pun boleh berjayakan…. tak kesah mengaku org kampung pun… i love kampung… but anyway.. kalo boleh bila dah berjaya tu jangan lupakan Allah… jgn lupakan ibadah… insyaallah… berkat kejayaan tu… looking forward to see Dato Siti pakai tudung properly.. mesti lagi cantik dan ayu… by the way.. love ur new english song… harap boleh tembus ke pasaran luar negara pula…insyaallah… amin…

    0

    0
  138. ser says:

    dah nama pun artis. apa nk bising. klu pakai tudung labuh sampai lantai pun, klu nyanyi… haram gak. artislah… ttg mengandung / tak, tu keja org atas.

    org kutuk2, album dia laris je. huhuhu… apa nk bising2? aurat sendiri dh betul?

    0

    0
  139. nafiz says:

    aik… dato ct, nmpk leher bukan bertudung namanya…. rambut pun nmpk…. buatlah keputusan betul2 nk bertudung ke tak….

    0

    0
  140. yoe says:

    jgn sesekali kita berani kutuk kelemahan seseorang.sebaliknya kita berdoa.kn dah dituntut dlm islam…tak takut ke semua ni berbalik kepada anda

    0

    0
  141. aku bukan artis says:

    Wahai smua pembenci..lagi kau kutuk lagi murah rezeki Ct..kau dapat apa…habuk pun tarak ada!!!! haha!!!!

    0

    0
  142. Honestly, im not CT fan’s. Tapi tolong la berfikir sebelum memberi pendapat. Produk yang CT jual di sini adalah karya seni bukannya TOPI atau fesyen. Anyway this album is superb! Bukan jenis album inggeris artis melayu yang berangan konon2nya bunyi international. They do homework before produced its!

    0

    0
  143. lolz says:

    masa belum kawin dgn dato K tu , bukan main lagi sopan , baju pon tak ketat , lepas kawin , trus berubah ! culture shock ke ape siti ni ?

    0

    0
  144. jijah says:

    Album All Your Love..TERBAEEEKKK!
    tak semua orang suka..apa pun we’re expecting ur next new english album..Hope so Siti will use much better stylist for her next album..keep improving ur english Tok Ti..practise make perfect! Don’t care what the fools said..insyaAllah juga berbakul2 penghinaan dan kutukan yang kita terima semakin banyak kebaikan dan kemulian yang akan Allah SWT kurniakan..itu janji Allah!

    0

    0
  145. gadis says:

    apa la suma kondem dia ja…sebok hal dia pakai topi …. jaga diri sendiri dulu…fikir hari2 korang tuh betul ka xda buat dosa ..jangan asik nak sebok jaga perihal dosa orang…dia tahu la betul salah sbb dia dh tua..tunggu nak buat ka x.. kita sebagai rakyat malaysia nih.support la local artis yang nak mencuba…nih x ..panggil dia minah kampung plak.. kihkihkihkih….

    0

    0
  146. Farah says:

    i love u la siti… u mmg best!

    0

    0
  147. CICI says:

    DAH DENGAR SEMUA ALBUM INGGERIS SITI. KHABARNYA, ORANG2 YANG PERNAH BEKERJA DALAM ALBUM LADY GAGA TELAH TERLIBAT DALAM PEMBIKINAN ALBUM SITI. TAPI, MENGAPA LAGU-LAGU DALAM ALBUM SITI TAK KEDENGARAN HEBAT SEPERTI LAGU DIAORANG?

    0

    0