Written by AbangNara | May 9th, 2011

gambar daphne iking mengandung

Kalau anda follow Abang Nara di Twitter, semestinya anda sudah melihat gambar terbaru Daphne Iking yang sedang mengandung semasa majlis pelancaran Celcom iPhone 4. Memang cantik dan meletup Daphne. Glowing in the dark. Memang seri orang mengandunglah kiranya ini.

Tahniah kepada Daphne Iking atas berita gembira ini. Dan tahniah juga kepada makcik angkat Abang Nara, Redmummy yang kini juga sedang mengandung. Lagi gambar Daphne Iking mengandung dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar daphne iking mengandung

gambar daphne iking mengandung

gambar daphne iking mengandung

gambar daphne iking mengandung

52 responses to (GAMBAR)Daphne Iking Mengandung, Sangat Glowing Wajahnya

  1. Chybee says:

    wah…nk jd mummy dah

  2. bdak cute says:

    buruknye bila org mngndung pkai bju ktat..nmpk pusat..huhu

    • coo_lynn says:

      bukan buruklah seksi…jeles lah tu….

      • mimiy says:

        OMG! TAK SUKA LAH iklan2 seksi kat tepi2 BN ni.

      • budak cute says:

        xjles pun..tp mmg nmpk buruk..kn dia dh msuk Islam..ptt nye pkai lh bju yg sopan skit..dh nk jd mummy org dh..

        • comot says:

          masuk islam sbb nk kawen je tu…..suami dye pown suke dye seksi,xnk tegur…..

        • jojet says:

          abih c fasha sendat – pkai bikini, dinas , zarina lucah dan lain2 tu seksi segala mcm. tu muslim sejak lahir.. jgn kecam dia hny kerana dia sorg muallaf, give her a chance, bg nasihat elok2, jgn nak perli je.

    • comei says:

      nampak pusat timbul dia.pa pun, tahniah.jg kandungan elok2

  3. ilhamny says:

    tadi pergi ikea, nampak dia ngan asben dia and a cute isobel..daphne tgh carik baby coat..

  4. Dieza says:

    Mana x glowing, dah die duta Nuvafemme..
    Produk ni bagus.. (Promote jap sbb penah pakai) ;-)

  5. mak bidan says:

    kalau haku tengok pompuan ngandung dgn pusatnye terjojol ni, dia nak dapat anak jantan nih.

    • ikan patin says:

      lawak la mak bidan ni.. tak semestinya
      my friend pregnant, pusat dia very2 terjojolllll but deliver gurl baby..
      conclusion nye, pusat terjojolllllll tu kan dh memang dari azali.
      pusat mak bidan cmner?
      terjojol ke kedalam?

    • otaytown says:

      x jugak… member baik aku.. 2 kali pregnant… 2 kali xde pusat terjojol.. tapi dedua dpt anak lelaki… ekekekeekeke

  6. Reena says:

    Mengandung pun nak gak pakai heel..

    • BumbleBee says:

      tengok Victoria Beckham…lg maut punyer tinggi heels dier daaa walaupun kandungan dh berusia 7bulan..aku plak yg seram tengok…~~

    • Malaysian Lady says:

      ah well.why not.pregnant and looking fabulous.kalau x sakit,then thats ok..

  7. mixgirl says:

    mgandung…???
    cam br ajer dia kawen…hehehehe

  8. guantanamo says:

    huhuhuhu
    awat buruk sgt.
    ketat mcm sarug nangka
    boleh bnafas ke? kita tngok pun mcm sesak nafas
    huhuhu
    alahai kesian kat suami dia

  9. zaia says:

    betapa terserlahnye perut..cam takot lak tngok..pic yg last tu..huhu..

  10. diana says:

    nama Islam dia, Dahlia Iking, okeh…

  11. diana says:

    Nama Islam dia Dahlia Iking… knp still gune Daphne Iking?

    • lili says:

      Tak salah pun nama daphne iking tu. Islam tak wajibkan pakai nama arab atau nama melayu. Nama dlm apa bahasa pun boleh. Yang dilarang dalam islam hanyalah nama yang membawa maksud tak elok. Itu saja.

  12. leng says:

    suke tgk muke dia ngandung…cute

  13. jimmy says:

    femes gak abg nara ni ye.. senang2 jumpa org femes

  14. jojo says:

    pic akan lagi cantik kalo takde kakak beg merah kt sebelah tu..

  15. kakak merah says:

    kakak beg merah tu pulak yg nampak mcm peknen kann?? terbalik tul. si daphne yg peknen nmpk slim ..ksian kakak beg merah tu , ingat dia lawo sgt la tuiuuu

  16. bebebabe says:

    kawin ujung bln feb p perut mcm mengandung 4-5 bln hmmm????? mcm kes krisdayanti ke?

  17. islam says:

    islam ke cmtu

  18. lilo_stich says:

    untk pengetahuan kakak merah:
    kakak yang dok pegang beg merah tuh memg pn pregnant..x bc ke ape yang abg nara tulis tuh..haiyooo..

  19. zz says:

    harap2 suami daphne ni dapatlah tegur mcm mana sebenarnye cara pemakaian wanita muslim

  20. Amier says:

    Nasib pam to ok,kalau rosak……..apamacam boleh nak kembong.Terkilan jugalah jawabnya dalam berpasangan hidup.

  21. Amier says:

    Nasib pam tu ok..kalau rosak……macamana boleh nak kembong.Terkilan jugaklah jawabnya dalam berpasangan hidup.

  22. kalau pam ok hidup porak pranda pun buat apa… …

  23. Gosipgurl_fea1 says:

    she is not malay right ? wow so beautiful.. hot mama~

  24. gorgon says:

    cantiknya dia

  25. noname says:

    uish comeinya pusat dia.bulat ja!! jentik boleh??

  26. effie says:

    muka daph nampak lain… seri ibu mengandung, cuma bab pakai ketat tu, amatlah tidak disukai..

  27. moga kedua-duanya sihat2 aje sampai bersalin nanti.

  28. jejeles says:

    i yang dah pregnant 3bulan pun..perut xsebesar tu…jeles

  29. QZ says:

    brape bulan ye die pregnant???

  30. justinbeber says:

    last time terserempak waktu konsert Maroon 5 dulu x nampak pula dia memboyot
    sekarang ketara betul!!

  31. ipohmali says:

    nyonya betoi!!

  32. mulut capoi says:

    Awat pusat hang tersembui,gambaq no5 perut nampak londeh,ni mesti kes xpantang beranak dulu.

  33. jerung says:

    yang mengepam tu ,pam muda ke atau yg dah berkarat,hari tu bukan main lagi berita hebat berscandel dgn bangsa lain ,tiba2 dah pregnen ni pula cerita kawin dgn org islam,apa kejadah tu????

  34. dapat zuriat says:

    congratulations daphne iking..