Written by AbangNara | May 9th, 2011

gambar daphne iking mengandung

Kalau anda follow Abang Nara di Twitter, semestinya anda sudah melihat gambar terbaru Daphne Iking yang sedang mengandung semasa majlis pelancaran Celcom iPhone 4. Memang cantik dan meletup Daphne. Glowing in the dark. Memang seri orang mengandunglah kiranya ini.

Tahniah kepada Daphne Iking atas berita gembira ini. Dan tahniah juga kepada makcik angkat Abang Nara, Redmummy yang kini juga sedang mengandung. Lagi gambar Daphne Iking mengandung dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar daphne iking mengandung

gambar daphne iking mengandung

gambar daphne iking mengandung

gambar daphne iking mengandung

Baca Yang Ini Pulak:-

52 responses to (GAMBAR)Daphne Iking Mengandung, Sangat Glowing Wajahnya

  1. Chybee says:

    wah…nk jd mummy dah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. bdak cute says:

    buruknye bila org mngndung pkai bju ktat..nmpk pusat..huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
    • coo_lynn says:

      bukan buruklah seksi…jeles lah tu….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • mimiy says:

        OMG! TAK SUKA LAH iklan2 seksi kat tepi2 BN ni.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
      • budak cute says:

        xjles pun..tp mmg nmpk buruk..kn dia dh msuk Islam..ptt nye pkai lh bju yg sopan skit..dh nk jd mummy org dh..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
        • comot says:

          masuk islam sbb nk kawen je tu…..suami dye pown suke dye seksi,xnk tegur…..

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • jojet says:

          abih c fasha sendat – pkai bikini, dinas , zarina lucah dan lain2 tu seksi segala mcm. tu muslim sejak lahir.. jgn kecam dia hny kerana dia sorg muallaf, give her a chance, bg nasihat elok2, jgn nak perli je.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
    • comei says:

      nampak pusat timbul dia.pa pun, tahniah.jg kandungan elok2

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. ilhamny says:

    tadi pergi ikea, nampak dia ngan asben dia and a cute isobel..daphne tgh carik baby coat..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  4. Dieza says:

    Mana x glowing, dah die duta Nuvafemme..
    Produk ni bagus.. (Promote jap sbb penah pakai) ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  5. mak bidan says:

    kalau haku tengok pompuan ngandung dgn pusatnye terjojol ni, dia nak dapat anak jantan nih.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • ikan patin says:

      lawak la mak bidan ni.. tak semestinya
      my friend pregnant, pusat dia very2 terjojolllll but deliver gurl baby..
      conclusion nye, pusat terjojolllllll tu kan dh memang dari azali.
      pusat mak bidan cmner?
      terjojol ke kedalam?

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • donut says:

        pusat terjojol ckp org tua bdk tu kawin ngan org dekat bila beso nanti

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • otaytown says:

      x jugak… member baik aku.. 2 kali pregnant… 2 kali xde pusat terjojol.. tapi dedua dpt anak lelaki… ekekekeekeke

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. Reena says:

    Mengandung pun nak gak pakai heel..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      tengok Victoria Beckham…lg maut punyer tinggi heels dier daaa walaupun kandungan dh berusia 7bulan..aku plak yg seram tengok…~~

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Malaysian Lady says:

      ah well.why not.pregnant and looking fabulous.kalau x sakit,then thats ok..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  7. mixgirl says:

    mgandung…???
    cam br ajer dia kawen…hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • anon says:

      ehek…. cepat jek ko yek kalo bab buruk sangka ni… hahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Lyini says:

      peknen 2 bulan tp pewot dh besar mcm 4/5 bulan..hhmmm??

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • zaia says:

      yg bru ajer tu,bru ajer umumkn dh brkhwin,tp time tu dia dh brp bulan dh brkhwin..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  8. guantanamo says:

    huhuhuhu
    awat buruk sgt.
    ketat mcm sarug nangka
    boleh bnafas ke? kita tngok pun mcm sesak nafas
    huhuhu
    alahai kesian kat suami dia

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  9. zaia says:

    betapa terserlahnye perut..cam takot lak tngok..pic yg last tu..huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. diana says:

    nama Islam dia, Dahlia Iking, okeh…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  11. diana says:

    Nama Islam dia Dahlia Iking… knp still gune Daphne Iking?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • lili says:

      Tak salah pun nama daphne iking tu. Islam tak wajibkan pakai nama arab atau nama melayu. Nama dlm apa bahasa pun boleh. Yang dilarang dalam islam hanyalah nama yang membawa maksud tak elok. Itu saja.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  12. leng says:

    suke tgk muke dia ngandung…cute

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  13. jimmy says:

    femes gak abg nara ni ye.. senang2 jumpa org femes

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. jojo says:

    pic akan lagi cantik kalo takde kakak beg merah kt sebelah tu..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  15. kakak merah says:

    kakak beg merah tu pulak yg nampak mcm peknen kann?? terbalik tul. si daphne yg peknen nmpk slim ..ksian kakak beg merah tu , ingat dia lawo sgt la tuiuuu

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  16. bebebabe says:

    kawin ujung bln feb p perut mcm mengandung 4-5 bln hmmm????? mcm kes krisdayanti ke?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  17. islam says:

    islam ke cmtu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  18. lilo_stich says:

    untk pengetahuan kakak merah:
    kakak yang dok pegang beg merah tuh memg pn pregnant..x bc ke ape yang abg nara tulis tuh..haiyooo..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  19. zz says:

    harap2 suami daphne ni dapatlah tegur mcm mana sebenarnye cara pemakaian wanita muslim

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  20. Amier says:

    Nasib pam to ok,kalau rosak……..apamacam boleh nak kembong.Terkilan jugalah jawabnya dalam berpasangan hidup.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Amier says:

    Nasib pam tu ok..kalau rosak……macamana boleh nak kembong.Terkilan jugaklah jawabnya dalam berpasangan hidup.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. kalau pam ok hidup porak pranda pun buat apa… …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Gosipgurl_fea1 says:

    she is not malay right ? wow so beautiful.. hot mama~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. gorgon says:

    cantiknya dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. noname says:

    uish comeinya pusat dia.bulat ja!! jentik boleh??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. effie says:

    muka daph nampak lain… seri ibu mengandung, cuma bab pakai ketat tu, amatlah tidak disukai..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. moga kedua-duanya sihat2 aje sampai bersalin nanti.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. jejeles says:

    i yang dah pregnant 3bulan pun..perut xsebesar tu…jeles

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. QZ says:

    brape bulan ye die pregnant???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. justinbeber says:

    last time terserempak waktu konsert Maroon 5 dulu x nampak pula dia memboyot
    sekarang ketara betul!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ipohmali says:

    nyonya betoi!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. mulut capoi says:

    Awat pusat hang tersembui,gambaq no5 perut nampak londeh,ni mesti kes xpantang beranak dulu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. jerung says:

    yang mengepam tu ,pam muda ke atau yg dah berkarat,hari tu bukan main lagi berita hebat berscandel dgn bangsa lain ,tiba2 dah pregnen ni pula cerita kawin dgn org islam,apa kejadah tu????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. dapat zuriat says:

    congratulations daphne iking..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0