Written by AbangNara | May 17th, 2009

hafiz juara af7

[note] Jangan lupa sertai pertandingan isi slogan dan menangi top up di blog kami. Anda mempunyai masa sehingga Khamis ini untuk memecahkan otak dan membuat slogan yang mampu menggelikan hati kami[/note]

Buat peminat-peminat kipas susah mati (die hard fan) Hafiz AF7, kami paparkan khas kepada anda gambar semasa Hafiz digelar juara Akademi Fantasia 7. Tak ketinggalan video persembahan Hafiz AF7 di konsert terakhir semalam.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar dan video Hafiz, Juara Akademi Fantasia 7.

VIDEO HAFIZ AF7 DENGAN LAGU BARU MASIH JELAS



VIDEO HAFIZ AF7 DENGAN LAGU KAU BUNGA CINTAKU

hafiz juara af7

hafiz juara af7

hafiz juara af7

48 responses to Gambar Dan Video Hafiz Juara AF 7 Di Konsert Terakhir

  1. Zaza Muhammad says:

    hahahahhah gelak2…nara btul2 aaa lawak…. kipas susah mati…. eii xde emotions yg bergolek aaaa kat cni klu tak sure aku bergolek cam YM punye emotions

    0
    0
  2. Kak Su says:

    Suke la tengok budak2 ni. Comel je. Semoga mereka tak lupa daratan nanti bila dah popular.

    0
    0
  3. Kak Su says:

    Kak Su rasa Hafiz ni boleh lebih comel lagi kalu trim skit rambutnya tu. Serabut skit. Takut nnti banyak nyamuk tperangkap dlmnya. Hafiz kalu baca komen2 ni ambil positif ye..

    0
    0
  4. Kak Su says:

    Layanjer Kak Su minat semua. Sebab masing2 ada bakat tersendiri. Paling minat Aril,Akim dan Hafiz. Yg len tu Kak Su bagi sokongan moral kalu ada album Kak Su beli.

    0
    0
  5. Kak Su says:

    Tapi betul la lagu tugasan dan lagu khas utk pelajar utk konsert akhir ni tak best la. Tutama lagu utk Yazid. Kesian Kak Su tengok. Ada ke bagi lagu broadway. Tak kena dgn stail Yazid. Lagu tuk Aril pun sama ntah apa2 Toksik! Isma pun tpi lagu tu cam suaminya jer buat..

    0
    0
    • Abg Buntal says:

      Itu la lagu Ujian untuk semua pelajar, Kalau Lulus dia lah Juara.. Tapi, Semua dah melakukan yang terbaik. Apa apa pun… Congtz untuk semua pelajar kecuali Aril sebab dia AFMasuk.. Dah la suara macam menahan untuk melepaskan sesuatu.

      0
      0
  6. Kak Su says:

    Betul gak Layanjer.. Tengok la mana yg berkualiti. Kalu budak2 tu dpt komposer yg faham genre yg sesuai utk dorang lagi bagus

    0
    0
  7. Kak Su says:

    K adik2 semua Kak Su chow dulu. Dah petang ni. Nak mandikan anak2 dan nak masak. Ada silap kata Kak Su minta maaf. Ada masa esok lusa jumpa lagi.

    0
    0
  8. mien.. says:

    lgu mula2 2 x bez sgt laa…tnaga pngajar sje je bg lgu x bez kt hafiz..tp nsb bek lgu ke2 hafiz dpt capture prhatian sume pnonton blk..lgu ‘masih jelas’ 2 mmg besh gler…..
    u desrve dat hafiz!!!

    0
    0
  9. boxer hugo bosss says:

    die mmg ptot menang ler…die plaja yg consistent…
    dpt honda siot!!eden pun ndak….weng weng…
    begaye la wei ngn honda tue…

    0
    0
  10. betul2,cuma hafiz perlu lebih consistent dalam persembahan …

    0
    0
    • Abg Buntal says:

      Aku setuju, Vokal Hafiz dah ada cuma perlu meningkatkan mutu Persembahan… Mungkin Hafiz perlu menimba sedikit pengalaman dari Stacy AF6 or Aizat AF5 or Bob AF2… Kombinasi kertiga tiga Bintang ini akan membantu Hafiz lebih berjaya.. Hafiz Hafiz Hafiz Hafiz Hafiz you go Superboy

      0
      0
  11. samantha says:

    aku syg kat hafiz nie…aku pon nangis tegolek2 kat batu mase aku tawu yg hafiz menang af7 nih..haha..betuahnya aku…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku pulak menangis tergolek2 kat akar pokok bila tau hafis menanggggg…uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu terharunyerrrr, disebabkan rambut yg tebal, hafiz lebih menyerap ilmu2 fakulti bagiiiii…jd, tu sebab utama kemenangan dia..chayok hafiz..chayokkkk…

      0
      0
      • yann says:

        he he he ko ngok AF kat pokok mana delimasaraa pokok durian ke pokok pisang

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          aku luper ar kat pokok mana..tp yg aku tahu kawasan tu penuh ngan pokok pastu ada skrin besar tayang AF…masa aku ngah tgk tuuuu, angelina pun ada skali ngan akuuuu..kami sama2 tgkkkk…

          0
          0
        • yann says:

          peh dasyat giler ar tpt kau msti si angelina dtg ngan brad pit skalikn……………..

          0
          0
  12. tyrabanks.. says:

    Nara… tukar le topic lain plak,,, asyik crite hafiz je, dah 2 episod dah ni… xpun update crite blakang tabir af masa konsert last tu ke…. ye..yea….

    0
    0
  13. Car says:

    ehmmm, ok lah, walaupun tidak minat hoho

    0
    0
  14. Zaza Muhammad says:

    apa kata astro wak kuiz Teka Siapa Angelina hahahahah!!!!

    0
    0
  15. badboy says:

    ha ah ek..siapa engelina ha..aku nak sngt tahu..anyway tahniah hafiz..di mmg layak dapat..
    tp rambut tu style dia..hope dia tak ubah la.
    itu identiti dia..

    0
    0
  16. wife giler2 says:

    Akak suka sgt dgn ko ni Hafiz. Moga cerah masa depanmu dlm dunia hiburan. Pesan akak jgn lupa daratan. Tanpa peminat Hafiz tak mungkin akan kecapi kemenangan tempoh hari.

    0
    0
  17. betul2…harap hafiz x cepat melatah dalam mengharungi dunia sebagai artis…. :-)

    0
    0
  18. Abg Buntal says:

    Aku sampai sekarang x paham, Kenapa Adlin komen Hafiz teruk-teruk kat konsert akhir AF7 ini.. Kat konsert minggu ke 3 Adlin dah ISTIHARKAN Hafiz Juara.. Kurang mengerti dengan sikap manusia yang mudah berubah…Hairan !!!!!!

    0
    0
    • Sayang Salmah says:

      Adlin beri pujian dengan Akim, Apa yang aku perasan Suara Akim keluar suara Angsa pun kena Puji gak !!!! Adlin juga puji persembahan Aril, Artis Antarabangsa pun tak melompat dari pentas… Bersopan la sikit kalau nak buat Persembahan.

      0
      0
    • habuk says:

      adlin terpaksa puji aril and downkan hafiz.. mmg astro yang rancang. coz bnyk org pertikai AFMASUK.. astro trpaksa guna kuasa pengkritik untuk cover. lepas tu, adlin dah jemu dengan cikgu2 yang suka kat aril tu.. kan ke prnah cikgu menjawab masa adlin lepas bagi kritik tegur pasal aril kan? adlin dah jemu dah.. berlakon je la dia hari tu.. siapa yg tak kenal adlin tu.. dia kan pelakon, mst nampak real la acting.. aku tau, dia sbnrnya tak nak pertikai hafiz

      0
      0
  19. Sayang Salmah says:

    Adlin, Aku rasa bagus kau masuk kelas Vokal la.. Untuk menambah sedikit pengetahuan.. Baru boleh kritik pasal Vokal.

    0
    0
  20. mama_adam n hawa says:

    tahniah ler……….berjaya gak ko !

    0
    0
  21. bawang putih says:

    hafiz berjaya gak ko jd juara af musim ke 7…tahniah

    0
    0