Written by AbangNara | November 24th, 2008

Zandra Aziela Ibrahim Hakimi, 22 tahun telah dikenal pasti sebagai kekasih Anuar Zain. Lihat gambar Anuar Zain dan kekasihnya ini, ternyata amat mesra dan yang pastinya hubungan mereka sudah tidak rahsia lagi.

Zandra Aziela Ibrahim Hakimi merupakan pemain bowling negara. Nak tengok lagi gambar mereka berdua? Baca artikel ini sepenuhnya.

#sumber dari laman blog OhBulan.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to Gambar Dan Identiti Kekasih Anuar Zain

  1. Ade Ku Kesah..? says:

    leh pcye ke..?
    Hummm…

    0
    0
  2. iza says:

    SYUKRAN.. SO ABIS CITE SAL DIE GAY
    KLAU BETUL DOA2KAN JER..

    0
    0
  3. nanad says:

    yeke?gambo kedua tue mcm mesra jer..
    erm..

    0
    0
  4. nanad says:

    hehe..salah taip.
    *mcm x mesra..

    0
    0
  5. ni says:

    oklah tuh
    sweet jugak tgk gambo diorg nih
    sesuwai la

    0
    0
  6. tuit says:

    btol tu ni

    0
    0
  7. chantek says:

    ok ape…tak salah kalau dua2 single n available..

    0
    0
  8. flower says:

    bler nk kawen??

    0
    0
  9. zarina says:

    x suke ar abg nua dgn cewek 2..
    x sesuai…cri lah pasangan yg sesuai kit..
    bkn pe, npk sgt dak 2 cm mnth jek…tau ar dak 2 harapan negara, tp abg nua harapan kami…please tuko lah pasangan len…
    kang aku boikot kang…

    0
    0
    • wan fazlina says:

      I rasa abg nuar berhak tentukan pilihan idup dia sekarang kerana pilihan hati nya mungkin akan dpt menceriakan kehidupan serta rumahtangga mereka. kami di blog cuma mampu mendoakan. Jangan kritik i punya idola tau

      0
      0
      • jejaka tertipu..... says:

        cne kowang ase law ade yg sebok suh tkar pasngan….pkir la woi…utk abang anwar,i hope u will epy wth ur life….sblum ni,sy engt abng anwr gay gak,p,jelslh abg straight men…hot ag…

        0
        0
  10. Iela says:

    Ermm manis la anuarzain ni…

    0
    0
  11. melissa says:

    sepdan.klu dee jodoh kwinla dorg ni kn? Anuar Zain bkn muda lg 2…

    0
    0
  12. berbore says:

    opkvhvnflgtriortei[p………no komen

    0
    0
  13. aries_april says:

    WAH…
    KAT ATS SMUA ORNG BRU NI….

    0
    0
  14. aries_april says:

    SEPADAN DIA ORNG …
    ARIES MMG MNT ANUAR

    0
    0
  15. Linda says:

    ala..betul ke itu gf anuar???? ala, x syok lah la camtu. :(,

    0
    0
  16. za says:

    alamak mcm tak sesuai jer….hehehe.apapn moga ada jodoh

    0
    0
  17. lin says:

    cari yang tk seksi leh tak?
    seksi kan untuk suami je.
    eee kesian anuar zain,nk tunggu dpt gf je hampir 40tahun..dapat2 je yang kureng sopan pakaiannya.kenapa la pompuan melayu skrg camtu?ogak2 la lau nk seksi pun

    0
    0
  18. budaksuam2kuku says:

    biolh die…die kn bujang lg….good luck lh abg kua…

    0
    0
  19. Hello Website owner. I truly adore this posting as well as the web site all in all! That piece of writing is incredibly plainly created and also incredibly simply understandable. Your current Blog theme is impressive as well! Would undoubtedly be great to know exactly where My partner and i can get that. Please maintain up the wonderful position. We call for much more this sort of net masters such as you on the web and in addition much less spammers. Wonderful man!

    0
    0
  20. Cik Cinta says:

    hehehehe….nmpk sgt muka abg nuar ku sgt bahagia bila bergambar dgn gadis yg di khabarkan gf abg nuar ku sayang…
    Jgn risau abg ku syg, biarlah apa org lain nak kata. takkan terkesan pun dgn idup abg nuar ku.

    0
    0