Written by AbangNara | November 23rd, 2012

Kepada pembaca non Muslim BeautifulNara, pasti anda sudah mula tercari-cari busana untuk perayaan Krismas yang akan menjelang tiba tidak lama lagi. Mungkin dengan melihat busana yang digayakan oleh Cristina Suzanne ini, akan timbul idea di benak kepala anda.

kl sogo cristina suzanne

Abang Nara dulu time raya pun suka jugak shopping dekat Sogo. Dekat dengan Jalan TAR. Boleh ke sana ke mari dengan mudah. Nampak gayanya untuk Krismas kali ini agak meriah sambutan yang dilakukan oleh pihak Sogo. Abang Nara paling suka tengok decoration pokok Krismas. Comel sangat-sangat.

kl sogo cristina suzanne

Lagi 9 keping gambar Cristina Suzanne menggayakan busana Krismas daripada KL Sogo dengan membaca entri ini sepenuhnya. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.trendsetter.com.my.

kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to (11 GAMBAR)Cristina Suzanne Cantik Bergaya Dengan Busana Krismas KL Sogo

  1. tien tien says:

    mesti ada org komplen..”nama je muslim, nape nak promo baju krimas?” hehe

    0

    0
  2. sally says:

    1st

    0

    0
  3. Cristina's fan says:

    She’s so gorgeous! And she can act minus any controversy

    0

    0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      gorgeous? aku dah 2 kali teserempak dgn minah ni kat giant seksyen 13 shah alam & restoran seksyen 13..biase jeeee la kalo xmake up..pucat lessuuu tompok2 hitam..kak cham lagii cunn. kalo make up mmg cnatik mabelless. .

      0

      0
  4. dayang ku intan says:

    Tahniah yang 1st. Anda memenangi tahik ayam buna!

    0

    0
  5. crabzz says:

    biase je pon bjunye..cm selalu tgok kt supermrket je..hahha

    0

    0
    • Anonymous says:

      memang la biasa tengok kat supermarket dah nama pon busana krismas sogo..
      orangnya memang cantik !

      0

      0
  6. huhu says:

    dia ni islam ke mix ek..cantik gak..suka tgk dia msa pilih kasih dlu…

    0

    0
  7. miss wawa says:

    Dia kan yg berlakon drama Bicara Hati dgn Sharnaz Shah….

    0

    0
  8. lady gaga says:

    ape masalahnye…sejak bile org x boleh memperagwkan baju gaun gaun…
    sejak bile gaun jatuh dlm kategori baju christmas…
    sejak bile korang heran…model bukan islam/a pakai tudung pakai baju kurung x pulak dipersoalkan…
    jangan buat islam / melayu itu prejudis dan buruk di mata org

    0

    0
    • rihanna lover says:

      lady gaga..ko pergi baca tjuk betul2x… “cristina suzanne cantik bergaya dengan busana krismas kl sogo”, ko tu yg cepat melatah x baca tjuk betul2x

      0

      0
    • Mencelah Bedah Mcm Hebby Heybadi says:

      Gaun christmas tak de kena mengena dgn unsur keagamaan , bukan nye die pakai mcm Rahib pon ,

      0

      0
    • Hehehe says:

      Sejak Allah mewajibkan perempuan Islam menutup aurat maka gaun tak blh diperagakan org Islam..Kecuali gaun tu memenuhi syarat menutup aurat..
      Gaun jatuh dlm kategori baju christmas sejak tajuk die..BUSANA KRISMAS KL SOGO..

      0

      0
    • Anonymous says:

      mesti diingat..nak komen pun pandang2..negara ni milik bersama..tak pernah didengar bahawa malaysia ni khas untuk yg muslim sahaja..hanya perlembagaan mengatakan agama rasmi adalah agama islam..berbaiklah sesama insan walau tak sama pegangan agama..

      0

      0
  9. a says:

    Iras iras natasha hudson lah

    0

    0
  10. pizza says:

    Minah ni punya classic look. Mcm muka anak patung.

    0

    0
  11. Raja minah jambu merah \ biru says:

    Tk kenal n tak minat terima khaseh aje lah ye thank u

    0

    0
  12. mek y[o]n says:

    muka blur tapi cantik!

    0

    0
  13. youp says:

    mcm muka natasha hudson pun ader ekk…

    0

    0
  14. stella says:

    ho ! ho ! ho !
    tk sbr celebrate christmas ou … cpt laa bln 12 ^^,

    0

    0
  15. miss wawa says:

    Mcm muka Gabriela Spanic..

    0

    0
  16. eysan says:

    wahhh…sweetnya cristina dlm pic n video2 tu…xsgka sogo ada wat suma ni…niceeee :)

    0

    0
  17. amy says:

    muka nampak sangat classic…

    0

    0
  18. miss wawa says:

    Opps sorry..Its sharnaz ahmad..

    0

    0
  19. kay says:

    mana boleh raya Christmas as a muslim. bodoh2 kita as a muslim pun jgnla suka sgt perayaan org bukan islam. jgn excited sgtla.

    0

    0
    • aeee says:

      abis tu kalau atuk dia christian celebrate Christmas so dia pun x boleh celebrate dgn atuk dia lah even atuk dia teringin sgt nk beraya christmas bersama? so putus hubungan dgn atuk dia yg bukan islam.. mcm tu? so bila anak dia masuk islam, si bapak tu tak boleh nak beraya dengan anak cucu dia dah.. mcm tu? lawak dow korang ni..

      0

      0
  20. Zaza says:

    Setahu aku, ayah dia american la. Ayah dia still keja kt US. Diorg adik beradik very humble even pan asian. Tp ade sebb nama dia xde binti.

    0

    0
  21. minah vogue says:

    dia nie dlu salah seorang peserta pilih kasih musim 1 kat rtm…….dia gne nma kris cempaka……and then skrang dh tukar nama jadi cristine bendetah….

    0

    0