Written by AbangNara | April 9th, 2009

gambar camelia minum arak?

Sila teka air apakah yang berada di depan Camelia dan rakan-rakan?

Selain dari gambar Camelia meminum air di atas, ada satu lagi gambar comel Camelia.

Teruskan membaca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar tersebut.

gambar camelia minum arak?

112 responses to (GAMBAR)Camelia Dan Air Teh O Ais Limau?

  1. ain says:

    hmmm teh o ais limau ka?tpi xkan dia minum arak kotttttt

    0
    0
  2. ain says:

    hai artis la ni memg pelik2..mcm2 gaya depa klu nk bergmbaq

    0
    0
  3. ain says:

    tgk gmbr no.2 tu..muka dh elk,ok tpi yg p jelir lidah tu apa psai..,nmpk hudoh trus

    0
    0
  4. luvlygurlz says:

    MEMALUKAN!!!!

    0
    0
  5. tuit says:

    macam2 ada…..

    0
    0
  6. Bunga says:

    .: Air yg gelas besar 2= Beer N air yg gelas kecik 2 = Champange..biasa arr artis minum..daa x larat nk tgk dorg kat club..mcm2 air lg ada..:.

    0
    0
  7. ain says:

    bg depa..dh jd kebiasaan kot mcm ni..x pkir pndangan org luaq mcm mn..dh jdi budaya barat dh…

    0
    0
  8. nang nak says:

    biser ler tue, ingat gambo pakai bikini kat tepi laut ka..org kayer, banyak duit la katakan

    0
    0
  9. ain says:

    klu bukan melayu aku xkisah sgt…ni melayu tulen..islam plak tu..dosa smua tu

    0
    0
  10. mantikulaz says:

    dunia akhir zamanlah katakan…
    benda yg x bleh d buat diorg buat,
    benda yg bleh d buat diorg xnaklah pulak!!

    0
    0
  11. ain says:

    tu la manusia..smua nk mencuba..klu cuba bnda yg baik xpa la..ni cuba bnda yg d larang..mg2 aku x jd mcm depa..Ya Allah, lindungi lah aku dr segala perkara mungkar..aminnnnn

    0
    0
  12. lilies says:

    well..kalu da artis tuh biaser ar..

    0
    0
  13. Who am i says:

    muka je suci tapi mmm tapi jahat nak mampos tuhan je yg tau

    0
    0
  14. ain says:

    depa ni tggu tua kot br nk insaf…tu pn klu umuq depa pnjng

    0
    0
  15. akulah!!! says:

    tu lah kalau artis nak selebrate sesuatu
    mesti ada arak

    bodo punya artis

    0
    0
  16. mamamia says:

    korang suma dia atas,tau jugak pasal dosa, tp masih mengutuk orang, sedarlah diri tu sendri, jgn asik dok mengutuk org je,cermin diri tu sendiri, siapa makan cili dia rasa pedas…

    0
    0
  17. nekounam says:

    banyaknye air zappel..caya gitu!!

    0
    0
  18. nurmie says:

    biarla dorang dgn idup neraka dorang tuh!

    0
    0
  19. nekounam says:

    BERI MALU ORANG SARAWAK JAK C UNTA YA!!!!!!!!!

    0
    0
    • garfield_82 says:

      hmmm….dia jek malu,bukan sume orang sarawak..hehehehe

      0
      0
      • Deedat says:

        Dia sendiri tak rasa malu pun…nak malu apanya memang minuman harian kebanyakan artis2 kat Malaysia ni. Yg artis kaki clubbing tu kalau tak teguk air tu memang tak sah!

        0
        0
  20. garfield_82 says:

    baru jumpe dia kat sunway ari2..cun gak minah n..tapi tu la sosial woo..

    0
    0
  21. melissa says:

    enth la artis ni sume,xtau ne yg btul2 baik ntah.. muka jek cntik n ensem tp prangai cam tuuuuuuutttt…. bla kte suka tgk muka cm baik jek,tup2 kuar gmbr yg cmni. nk cya slh xcaya pn xleh gak..

    0
    0
  22. zaza says:

    byk lg air lain blh diteguk…yg haram jgk yg dicari…klu btl x minum sure nak posing dpn air setan 2 pun x sanggup…sbb tau org blh bawa cerita yg mcm bla gambar dah tersebar. tp klu majlis fesyen sure ada hidang minuman mcm ni kan?

    0
    0
  23. PHD says:

    sure ke tu arak? dosa fitnah lagi besar dari membunuh woo.

    0
    0
  24. azam says:

    Tak nampak minum pun!!tapi aku heran dia ni tak nak kawin lagi ke..lama dah janda tak gian ke…

    0
    0
    • ain says:

      dia tggu ko masuk meminang

      0
      0
      • Deedat says:

        Bukanla…kalau dah kawin benda2 ni semua dah kena kurangkan atau tinggalkan, takleh enjoy sangat mcm skrg. So aku rase dia lebih suka hidup menjanda sebab boley bebas nak buat ape je yg dia suka & keluar dgn laki2 seramai mana yg dia nak…

        0
        0
  25. wan says:

    aku positif….itu mmg air teh o ais..wakaki!!

    0
    0
  26. kak propa says:

    gtu! teh o ais ye…hanjing sgt!
    mmg da nk mampos pompuan nih! xingt tuhan ke?
    napa skrg mkn ramai ISLAM minum arak n rosak akhlak? itu tandanya kiamat sudah hampir…satu persatu tragedi mnimpa umat islam kini!

    0
    0
    • kak propa says:

      napa ko xminum je brands innershine kt club tu? dasar nk teguk gak air kench setan tuh!

      0
      0
  27. Antasha says:

    kite jangan berlagak baik

    0
    0
  28. Deedat says:

    Ala korang ni…tu air chrysantimum tea je tu..(bersangka baikla konon). Aku tak rase tu air kencing setan, sebab air kencing setan takleh nampak ngan mata kasar. Maknanya mungkin air kencing orang2 yg pegi clubbing kat situ kot?

    0
    0
  29. Anonymous says:

    hhuuuaaaarrrgghhh…dah kenal sgt ngan artis malaysia…klu xtunjuk lurah neneng..duk blagak ngn kencing setan 2…pastu statment dia klu press tnya “itu hal saya ngan tuhan”..mmgla 2 urusan ngko ngAN tuhan tp klu tuhan nk turunkan bala,bkn ngko sorang jer yg kn……..luuu pikirlahhh bannggaanngggg!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  30. Lakmagah says:

    AIR BUNGA KOT???

    0
    0
  31. mehanrix says:

    dia org ( yg lain) tu dengki. wa fall in love dgn mimi dari 95′ lagi sampai skg

    0
    0
  32. sahak says:

    ada tengok adik camelia bertunang tak?

    0
    0
  33. aiman says:

    hmm memang air kencing setan pun.. tak kan la air teh ‘o’ ais kot…

    0
    0
  34. BESUTKITO says:

    BETUL KATA AKHIL HAYY,ARTIS MALAYSIA RAMAI YANG DAH SESAT.INSAF LAH SEBELUM TERLAMBAT

    0
    0
  35. BESUTKITO says:

    sesat sungguh artis loni…

    0
    0
  36. l says:

    Kesian, dah tua2 pun terpaksa buat camni jugak. Ambil gambar mcm orang gila. Orang muda buat ada la nampak comel jgk kadang2. Bila orang tua buat… hmm…

    0
    0
  37. mizhan says:

    saudara islam ku…mari kita semua bdoa agar kita semua dijauhkan benda haram ini…..sedarlah wahai semua….arak adalah ibu kepada semua kejahatan…wahai camelia,ku doakan agar dikau kembali kpdnya…arwah faizal yusop masih muda ttp sudah kembali kpdnya…bgaimana kita pula?Entah sok lusa giliran kita pula…kita sama2 brubah jd baik k…wssalam

    0
    0