Written by AbangNara | March 2nd, 2010

betty benafe

Seram sejuk sekejap kami dibuatnya melihat kegothikan gambar Betty Benafe nie. Bulu mata dia panjang semacam je. Lagi panjang dari bulu mata unta nie. Mungkin keadaan di studio agak berhabuk. Itu yang dia pakai bulu mata panjang mengalahkan Rozita Che Wan. Kalau Azwan Ali mesti dia akan cakap “Kelas gitu nyah ~~~

Dahulunya kami fikirkan artis Malaysia nie tak cukup duit beli kain jer, tapi lepas tengok gambar Betty Benafe kami dah buat kesimpulan baru. Tahap kemiskinan diorang semakin tegar sehingga terpaksa recyle tali bra letak kat depan baju. Wajarkah kami membuat tabung derma kepada artis-artis sebegini? Kesian pulak kami tengok diorang.

Lagi gambar Betty Benafe dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kepada sengkuang basi yang menghantar gambar ini. Anda juga boleh berkongsi gambar/gosip/pandangan menerusi email kami di borakartis@gmail.com Gambar asal dari blog RajaFaisal.

betty benafe

betty benafe

betty benafe

betty benafe

betty benafe

betty benafe

betty benafe

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

223 responses to (GAMBAR)Betty Benafe Yang Gothik, Seram Sejuk Dibuatnya

  1. Amber says:

    Very unflattering

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. natts says:

    OMG! dia apahal? what’s going on? wake up pls!!!!!..eeeiiii nampak lagi buruk lah..xleh nak tgk lelama…sorry betty. ( UGLY BETTY ).

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. kura kale2 says:

    pergh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rosh says:

      dh takde modal…
      kuor gaya seksi sket…
      up lah sket nama dia…hahaha

      bagi aku ..dia nie ada bakat lam lakonan…
      tp bile dh jd artis suam2 nie..
      nie lah padahnya…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. nic@pet says:

    dah x mcm muka dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. setujusaja says:

    lah.! pastu sibuk nakkan abang nash alim..waddehalll!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • futuremagistrate says:

      alim lar sgt si Nash kalo nak kat pompuan cenggini…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. fifie says:

    adoiii sekali tgok dh mcm pondan pon ade…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. smart says:

    1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. FTNer says:

    tak paham lansung.
    apa masalah dia ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. cikpuanezah says:

    perrghhh..menakutkan ah tgk gmbr dia..abis semua nk terkeluar..heeeeeeeee… :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. BlackBerry00 says:

    lamak sik dengar cerita kitak nic@pet, nak fly lagi ni nait belon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. fikir says:

    very2 desperate.. huhu.. adakah ini satu gimik utk sebuah publisiti murahan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. anies says:

    ape la uat muka cam ne… igt kn bapok td…. eeee btul2 x senonoh la… ngn tetek nya jtuh… ishhhh truk2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nic@pet says:

      pekataan TET…….. xsepatutnya sebut kat BN ni… nant bang nara n kak nara sekat emil u…

      kalo boleh mintak maaf gan tuan punyer BLOG

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. jue says:

    buroknya..mcm bulu apa je kat kening tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. east woman says:

    mak aiiiii seksa abiz!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. lina says:

    macam LAHANAT…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. lina says:

    macam SETAN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. situt says:

    eh ni tak mcm gothic. ni mcm cleopatra versi pelik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Rain_17 says:

    macam jantan!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. BumbleBee says:

    apesal minah ni skarang dok nk tayang bahgian depan tu? kt AJL aritu pun ala2 nk terkeluar gak… motif? artis terdesak nk kawen…so jual diri dgn style cmni…?

    berlakon x hebat pun…rupe… alamak kene bgtau karam singh walia dlm ‘aduan rakyat’ utk diturap… tunjuk aset lebeh. Tapi aset pun x gorgeous..camaner? ho ho ho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Hahaha…teguling2 aku gelak bila baca komen ko ni ha! Mak aii…takkanla muka uneven pun nak kena panggil KSW lak untuk diturap?
      Tu laa…aku pun tak paham apa motif minah ni pakai seksi meksi semenjak 2 menjak ni! Nak kata top sgt, tak pun! Tp sian kat bakal suami dia nanti, sbb blom pape ! Malaya dah nengok aset dia yg tercembul2 tu! Perrghhhh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. OVA says:

    umang ai!! cm hollywood photoshoot sudey…
    1st pic tu ak ingatkan laki mane… dh scroll bwh br la nmpk betty..

    ish3! tatau la mau komen hape.. cm trend plak artis2 ni amek gmbr seksi2! dpt duit lebihkah posing seksi ni? (jwb2 supaya bleh clarify reason dia pkai seksi nh!)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. fruitted says:

    korang nie.. ni kan wat fotoshoot utk newspaper… dia tgh keja la tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nic@pet says:

      walaupun kejer kener ingat akhirat gak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      matlamat tak menghalalkan cara… kalu cmtuh… perompak, pencuri, peragut, pelac*r dan yg buat keje2 yg haram tu pun leh ckp cmni…

      merompak bank, kene tangkap….polis tanya…jawab “saya tengah keje laa”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • OVA says:

      gmbr cenggini ley msk paper k? cm mengganggu sensitivity masyarakat jek….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. sarahQ says:

    hudduuhh…
    dia ingat dia lawa le tu….yuuukkkss!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. haRdisK_gUrL says:

    looks very desperate….tlg la bukak mata,xelok la cmtu betty…adoyaiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. hek says:

    hahahhaha……lawak tul gambo nih….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. AnneDeSilva says:

    alamakkk..
    geli tgok gambar pes dia tu..
    yukky betooll..
    wekkkk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. AnneDeSilva says:

    sangat burokk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. nic@pet says:

    ***Itu yang dia pakai bulu mata panjang mengalahkan Rozita Che Wan.

    BANG NARA KUTUK AKAK PET LAK… NI XLEH JADI NI… HEHEHE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. uuweek says:

    bley bla nak jadi ikon aku!!!x hingin!!!..huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. awekmas says:

    hai dear..morning all..lama x masuk..awat pic 1st betty tu..hodohnya..omg!!make me sick!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. AAA says:

    lol..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. mario says:

    kulit muka kasarnya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Nurul says:

    aduhai. peliknya gambar dia ni. adeh……tak layak jd model kut..hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      thu x per….
      hrp body ja cntk..muka x leh blah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Cantik ke body dia ni? Aku nengok pic dia yg pertama tu…lawak betol! Tgn dahla berketol2 mcm ahli bina badan…ala2 bapok pun ada! Tambah2 lak tgk aset dia yg jatuh ngan bulu mata unta tu! Hish….loya tekak aku….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. aries_april says:

    bju tu yg x than…
    + ngan muka lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Dysebel says:

    eeeiii…ni apesal la amek gambar camni ni…betty…ko ni Islam ke omputih…bangga sangat ke ada breast sebesar tu? malukan ompompuan je tau…macam kain tak cukup ela. kot agama lain, takpe la jugak. selama gambar ni berjalan, selama tu la dosa ko around the world straight to the sky and last going to the akhirat…Nauzubillah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tu la ikn dyung…
      :-)
      malu ja dia bt cam tu..islam ja..tp cam bkn islm dh….
      skit g ja nk nmpk smua…
      klau tul brni…bka la smua…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sserai_patah says:

        bahaya la aries….xpsl2 BN kena block…tmsuk dlm black list….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          Bn just bt research..
          dont worry serai..
          nothing happen..
          :-)

          i trust BN

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. SayuR BaYaM says:

    cleopatra tak siap..~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. tutupmulut says:

    mesti si betty lepas ni jawab

    “itu hanya photo shoot ntuk tambah portfolio saya sebagai artis. orang orang luar disana tiada hak, kerana hanya Allah sahja yg tau niat sy..”

    hahhaha! jawapn klise artis. bosan.basi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kak tie says:

      betol2x… mmg artis akan ckp cam tu… tapi yg dengar mmg panas telinga.. kalo dah niat nak pakai camtu.. halal ker?,..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Ayat dia ni sama cam ayat Azwan Ali masa jadi maknyah kat JB dulu!
        Ooooo…org lain tiada hak…..abis tu apa hak ko sebagai makhluk Tuhan? Buat tygn percuma ke Betty oii?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. tutupmulut says:

    lepas ni mesti si betty jawab

    “ini hanya photo shoot conceptual untok tambah portfolio saya sebagai artis. orang luar tidak layak labelkn saya apa2. Allah sahaja yang tau niat saya…”

    hahah! jawapan klise artis.bosan.basi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. aku lg cun says:

    macam nyah je aku tgk
    setuju ngan tok batin

    huduh dan buduh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. tutupmulut says:

    tak sabar nak tggu jwpn beti nanti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. nic@pet says:

    ramai tol pengomen baru kat BN… hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Greenbulu says:

      huhu,..nak tompang gosip gak en pet~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Apasal plak…tak leh ada pengomen baru plak ke kat BN ni En Pet oii?
      Bukan ke BN ni top blog kat Malaya, mesti la ramai yg nak komen..nak2 plak topik menarik!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Clipkertas says:

    sekom smue……….
    wah meriahnyer… hari nie???

    smue ade..
    betty nie dah cantik,, jgn la meng huduh kn rupe paras tu lg… bab tu bleh dikate kan cam mak nyah..
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akuu says:

      sape pulak kata pompuan ni cantek woii?? dah la kureng, perangai lak hudohh .. aiii.. veryyyy typical punya artis mesia .. publisiti murahan lagi menjijikkan ..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. aa says:

    xcantik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. atuk says:

    betty oh betty….terlampau nak nampak kelainan dah macam kena sawan.. he..he..
    nash oi……….cepat2lah pinang dia….dia buang tebiat tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekmas says:

      nash xmau dah ka kat die..aritu bukan main lg kat party

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awekmas says:

        pet..i ni kira pengkomen baru ke..hehehe.kakak i pon layan gak komen kat sini .

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. seri says:

    Astaghfirullahalazim…Ya Allah..berilah kami semua petunjuk ke jalan yg diredhai-Mu Ya Allah….AMIN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ViZard8 says:

    adoii.. muke dah ok daa…pas2 wat gi2 plak, seram + hodoh la aku tgk. sedih2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. zack says:

    menyampah tul aku tgk org duk tunjuk tetek dia..ape dia igat dia sorang de ader….pehhhh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. umie says:

    ciannya.. cian sangat2…. jadi mangsa fesyen.. nak ikut sangat arus moden.. sangup wat apa saja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. ViZard8 says:

    ntah aku pon ade tetek…^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Lv says:

    Malu nya aku tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. ViZard8 says:

    T_T, lain kl die kena pkir 2 3 4 5 kali..ni msti pkir 1 je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. esah says:

    tepat skali…arab pornstar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. nic@pet says:

    AKAKAWEKMAS KAN NAMA AKAK AWEKMAS KAN…..
    HEHEHEH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. cikedi says:

    ini ke calon isteri nash?? uhuhuhu..kalo ini calon isteri nash…hemmm…pk la seniri…dulu beria ia nash kata mcm2 bekas isteri dia tak pakai tudung la apa laa…ni bukan kata tak pakai tudung..apa yg ada semua nak buka..ishh,..ish….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. tED| says:

    tayanglah apa yg mahu sementara Allah bagi nafas lagi ni!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. ViZard8 says:

    sokong tedi, tayang sementara masih smpt *_*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. nape la die brgmbr cmni..sama la cm kat mentor 2..bile dh x femes brgmbr cmni…nak naik populariti cpat..wat malu org islam je betty ni..harap je reti speaking arab n ade darah arab….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. lilies says:

    gosh..wht happe to her eyes..cm semak jer.. rimas..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. mr ehem2 says:

    pix ats skali cm amy search.. haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. cheezz says:

    Korang per sakit. Kwn 2 nyer la rasa seksi maut abih. Malaikat maut pun tkut nk dkt. LOL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. yana says:

    subbahanaallah…ntah2 ape2 la…
    burok gler..x sesuai la dgn umor dia..
    aku tgk cam pondan pn ade kn….
    bawak2 la bertaubat..huuuuu
    baik bogel je snang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. cheezz says:

    Akak ni cantik kalo makeup memolek. tapi kalu bertudung & mengaji laagi nampak kelas owg arab akak 2. smoga dpt bbetol jdoh yg alim. tp nash tu…? astaghfirullah halazim..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Greenbulu says:

    semoga sempat dapat Nur dariNya..amin~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Kak Long says:

    Salam buat semua. Agak2nya Betty ini sekolah sampai darjah/tingkatan berapa ye? Kalau dia saorang Melayu dan beragama ISLAM dia tak akan buat begini. Bila ditegor artis tak bermoral dan x boleh dijadikan Ikon melenting marah. Hakikatnya lihatlah sendiri…..? kita yang dah kawin ini pun segan nak tengok. Oh…..Betty mengucap dan beristifar banyak2 ingat mak bapak dan yang paling penting ingat TUHAN.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Wxyz says:

    Artis oh artis, kenapa engkau artis? Hehe,betty nak tunjuk,so korang tgk la..memang dia nak public tgk n komen,lau x,x kan berani dia nak pose segothic2nya. Harap menteri penerangan,komunikasi dan kebudayaan,datuk seri dr rais ambil perhatian..bukan saja kat betty,malah semua artis,supaya pasni dorang x sesuka hati,yg artis jer,yg bukan artis,.sendiri mau ingat la.hehe.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. cili api says:

    ingatkan jantan mana tadi. upenya minah ni. hinanya jerk nampak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. gurlz says:

    aduhai..comfirm mlm nie ngigau pas tgk pic dia nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. yang heran says:

    Bila dah tak sayang maruah agama dan bangsa…………………..buat sesuatu jgn fikir diri sendiri sahaja….fikirkan orang lain…ambil iktibar dan semoga diberi hidayah……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Tiffany says:

    Astaghafirullah…
    Dia ni kenapa???
    Dah tak laku sgt sampai sanggup jadi camni.
    Mana pegi nye sifat malu dalam diri dia?
    Dah hilang melayang ke mana ntah.
    Ini ke perempuan yg Nash (konon Nash islamic sgt) banggakan sgt?
    Hurm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. nyonyot says:

    sekali mata macam dukun degawan daa…. but she has a nice tats… keh keh keh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. ctzen says:

    (istighfar…istighfar…)
    umat akhir zaman…
    kembali kepada zaman jahiliah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. pwincez says:

    baru pasan, pix nih same ngan pix melly goeslow.. nmpak kat berita harian.. adeyh, ape nk jadi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. minah bibir merah says:

    sah meroyan dah orgtua ni…
    cantik sgt ke muke tu sampai leh pakai tang seksi2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. jane says:

    dia punya t-t-k dah 3/4 terjonjol…. hish kasi keluar semua la…apa nak malu lagi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. jane says:

    gambar yg 1st tu dah nampak macam ramli ibrahim penari klasik india….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. tutupmulut says:

    nampak tough.macho.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. h says:

    macam bapok plak aku tgk lama2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. Sizen says:

    Buruk occayyy… macam bapuk je. Dah la muka menggerutu. Posing lak cam ganas. Lagi tak cun.
    Ni ke pompuan si Nash nak buat bini… baik pikior 80 kali … kalau aku jadi Nash.. dah 3 bulan lepas cabut lari.
    Eyyewwww…… x selera.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. JIJIkk..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. yula says:

    apa nak jadi ni ngan die
    cam antu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Anonymous says:

    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Gosipgurl_fea says:

    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. bulan purnama says:

    dia ni dah la hodoh buat pulak style mcm ni, bodoh betullll

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. aniza says:

    hahahaa..
    lucu a ntah pape je pkai bulu mata cmmtu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. PeMerhaTi says:

    Kesiannnn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. brongko says:

    aduhhh….kalau lah tengah malam ker dia tahan aku nak tumpang keta ke minta tolong mahu aku ingat kan dia mak lampir………………..apa lagi cabuttttttttt…………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. redtube says:

    xpun igtkan die nie yg cam slalu berlegar2 tepi jalan…abg…jom abg….nak x abg…sore jntan skali da kuar…..hahahhaa…ishhh nger dowh…..hahhaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. blair says:

    ai,die ne bukan ke pegi kelas agama mnde ntah…kunun2 nak p blaja agama la kot…lpas tu elok plak p dinner pkai jubah itam berlitup kunun baru pas blik dari klas agama..dpat bunge sekuntom darik abe nash…tup2 kuar gmba yang posing nye mcm nak tonjol pe yang da tertonjol…haishhh…tk phm ak…da p klas agama pon tk insaf2 lagik???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • exMAAJ says:

      dia ni bukan setakat kelas agama.. masa sekolah menengah dulu, dia belajar kat Madrasah Al Attas Johor (now known as SMA(B) Al Attas.
      Nama sebenar dia Siti Ibtisam Sheikh Abu Bakar Banafe.
      Anak tokey kantin masa kat Al Attas Wadihana dulu.
      Jadi, dia ni mmg tau hukum hakam agama.
      Diulangi, dia ni bekas pelajar Madrasah!

      mcm hampeh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • alim says:

        pasal tau tu dan ariff tentang hukum hakam yang jadi macam tu.kira dia nie dah maju lah kononnya.
        masa allah.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. ade satu citer die brlakon dulu..cerekarama kat tv3..sbb cter 2 la die femes..pasal perkhwinan die x direstui oleh mak si lelaki…coz khwin ngn org arab bkn org melayu lakonan betty ni la..suami die 2 lakonan zamarul hisham x silap aku..mse aku tgk cter 2 aku pun trpikir Masya Allah cntiknye pmpuan ni.ye la dgn tudunnya..lakonan sopan nye..muka pun ala2 arab so sgt2 la terserlah kemanisannya di situ..cntik n trtarik gak la menengoknya..tp rupa2 nya hakikat di luar sgt berbeza dgn lakonan die 2..malah sgt2 le seksi mlampau2…pastu trus x mnat dh die ni…

    btw die ni nk jadi cm LADY GAGA ke pkai pelik2 cmni..hehe unik n abstrak sgt la gamaknye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. eehae says:

    masya Allah… apa nak jadi da…. bukan kak Betty tak tahu hukum hakam pasal aurat ni…rasanya kak Betty nie melampau-lampau da tunjuk apa yang kena tutup…satu Malaysia dah tengok kak Betty punya…secara tak langsung Kak Betty telah merosakkan minda semua masyarakat, baik golongan kanak-kanak mahupun dewasa. Dalam soal ni jangan kaitkan dengan keprofesionalan dalam profesion. Tak ada profesionalnya kalau dah perintah Allah diketepikan…fikir-fikirlah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. cun99 says:

    mmm len lar muka dia…. nmpk ntah ape2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. tutupmulut says:

    hehheeheh..tak sabar tggu melodi. ntah hape jwpn beti nanti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. shisha says:

    kamon la,tak baik kutuk2 orang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. abam_jagung says:

    dah macam setan dah aku tgk….
    huh~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. nia says:

    mkup cm jln rya kalau x mkup lg cm ap tah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. kipas lipas says:

    elehhhhhhhhhh nak tiru ala2 aleeza kasim la kunun….makin sexy aku tengok die ni…ntah ape2 ntah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. Lys says:

    mcm nyah pun ada gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. bella says:

    pinjam bulu mata sket…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. DiNdAkAnDa.. says:

    konon2 yg bg idea suh pakai camni mesti igt kita2 ni akan kagum arr..lain pada yg lain..huuhuhuh..idea celah longkang nih..huduh,buruk dan seadanya la….baik tgk wonder pets..ada paedahnya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. nis says:

    betty,ingatlah KITA semua bukan siapa2 di dunia ini.hanya hamba yang hina menumpang di bumi Allah swt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nur says:

      betol tu nis,saya pun tak faham ape motif dia pakai macam tu?Ker sebab nak diri tu cepat lagi laku ek.hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. nish says:

    betty,ingatlah KITA bukan siapa2 di dunia ini.hanya hamba Allah yang menumpang di muka bumi ini.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Nur says:

    betul kate awak tu nis,tapikan saya tak faham lah kenapa dia berpakaian macamtu,sebab tu lah wardina kate artis malaysia tak boleh dijadikan idola nie salah satu nya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. eshy eshy says:

    buruknye… sgt huduh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. Reena Shah says:

    bulu mata cam bulu ketiak cina ah pek lak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. mini says:

    gambar 1st mcm nyah.badan dia n muka.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. shsharina says:

    Dulu aku penah pegi umah dia ni kat JB.. Arwah ayahnye punye la alim…. Kesian aku tgk dia ni semakin seksi pulak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. dayang says:

    dh la ak kat library ni….nk gelak kuat2 pun xbleh…huhu…memang huduhhhhhhhhhhh gile la pic ugly betty ni…huduhnye…….huhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. zaira_zafran says:

    waaa~ cantiknya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. HAMBA ALLAH says:

    Astaghfirullahalazim…
    Sepatutnya Wardina cakap artis tak boleh jadik Idol@Ikon…Menjelikkan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. questravilla says:

    hahah,,mcm2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. hahaha says:

    mcm pondan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. peah propa says:

    takutttt tgk bulu kening

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. LOL says:

    WOOhhhh.. Terkejut aku, ingat puaka Niyang Rapik.. uuuuuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. jojo says:

    muke kau dah mcm lubang kat jalan raye jer.
    taubat la woi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. Caldina says:

    aku suka pic ni… nampak kematangan dia… good job betty..

    p/s: kalau dia bend lagi bawah.. lagik aku suka tgk… :0

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. zettyhumaira says:

    kulit menggerutu mcm kodok dlm paya, ada hati nk jd model.. supermodel apatah lg!! huh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. ana says:

    cam setan jer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. sayangbear says:

    patutlah togel je bulu mata ayam belanda aku..rope-ropenya, betty dah kebas letak kat mata dia. tak pasal-pasal rabun ayam aku kena habuk tak boleh berkelip.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. ape..??!! says:

    muke mcm jantan,,hodoh nye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. jidan says:

    Nash, Kau tashkil la sikit makwe kau nie. Dah kawin nanti terlambat. Kau kan bapa misali.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. pewwwittt says:

    masyaallah….memperbodohlan diri sendiri..lagi ramai la kutuk n blam dia ni…dia ingat masyarakat kita suka ke dia mcm ni……tobatlah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. pewwwittt says:

    tadi dlm melodi nangis plakkk…ermmmm kalu nangis kerana insaf alhamdulillah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. Idam says:

    inilah gara2 nak buat yg terbaik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. Nurul Diyana Ibrahim says:

    betty u looking rock..berani lah…how ever biar ape org nak kate..u buat jer ape yg u rasekan betul n just go for it..ikut kate org sampai bile pon tak bahagia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ahakz! says:

      nurul diyana,ko ni buduh ke ape?betul ke ape y dia buat tu?sentitif la sket pada agama….jgn nak main bedal je…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. lelaki says:

    comel giler!!nak kiss leh???nak cium leh???nakk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. betty says:

    dh sendiri yg mahu tangkap gambar mcm nie, pas2 nk marah org pulak, kalau xmahu jgn bg org tangkap gambar mcm nie, sendiri mau ingatlah xpun lu fikirlah sendiri!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. ikhlas says:

    biar muka buruk asal molek pakerti…….x payah nk salahkn wartawan…kalau awak x setuju nak buat smua ni x kn jadi….artis yang x berapa nk laku ni mmg akan wat mcm2 utk tarik perhatian….memang geli la klu guna cara mcm ni….balik kg la tolong org tua kt kg dpd dok tayang benda x elok ni merata2…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. am says:

    oit..ko pehal minah..
    cm desprete sgt je..huhu..

    wat mlu je..
    psl ni ak anti ngn dak sek agma ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. Amoi chanteq says:

    mungkin dye rase dye lawa kot buat pose ala-ala pornstar tu..bagi aku dye tu sebenarnye cari publisiti jer..dye kan tak populer..so dengan publisiti yang macam ni naik la sket name dye.. Wuek! Geli aku..anyway hope dye brubah.. mUKE MACAN JALAN RAYA!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. papa odei says:

    bodo punye owg aaaaaa
    piiraaahhh desperate doe..mmg sah nk mencarik publisiti murahan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. papa odei says:

    sian laki ko..bini da tayang bodi..lemau aaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. dunyafana says:

    ini rupa beetina gersang..rupa buruk peranagi hodoh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. seksi…..tapi seksa mate memandang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. riena says:

    slut!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. orang.... says:

    ha ha ha macam jin la . … jin pun lagi lawo kut …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. Betty u r SUCK !!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. porno izle says:

    This is a good piece of content, I was wondering if I could use this blog on my website, I will link it back to your website though. If this is a problem please let me know and I will take it down right away.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. After using a whole cocktail of sports supplements, and reading the advice here and on so many other blogs and websites, Ive come to the conlusion that I am totally confused. I mean, what really, is the very best sport supplement pre workout drink to use? Ive tried Jack3d and No Xplode and all the rest, they all seem pretty similar to me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. potenzmittel says:

    It? s the first time I have heard that in Macedonia, obits are an unusual observe. You have wonderfully written the post. I have liked your way of writing this. Thanks for sharing this.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. ehandel says:

    Wonderful job right here. I genuinely enjoyed what you had to say. Keep heading because you definitely bring a new voice to this subject. Not many people would say what youve said and still make it interesting. Nicely, at least Im interested. Cant wait to see more of this from you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. Thanks for posting this! Smart Fix 3355 Spring Mountain Rd #8, Las Vegas, NV 89103 (702) 875-4050

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. imortal says:

    Took me time to read all the comments, but I truly enjoyed the post. It proved to be Pretty helpful to me and I am certain to all the commenters here It is always nice when you can not only be informed, but also entertained I’m sure you had fun writing this post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbour were preparing to do some research about that. We obtained a superior book on that matter from our local library and most books exactly where not as influensive as your information and facts. I’m incredibly glad to see this kind of data which I was searching for a long time.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. Your website ((GAMBAR)Betty Benafe Yang Gothik, Seram Sejuk Dibuatnya | Beautiful Nara) won’t display correctly on my blackberry – you may wanna try and look at that :) Gwendolyn Weiss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. Politika says:

    May the Jesus fills your hearts with joy,peace,prosperity and with his blessings.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. “A man can do all things if he will.” — Leon Battista Alberti (1404–72)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. This really answered my drawback, thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. Your RSS may well be having some coding dilemmas, i can’t appear to add your webblog to an Rss.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. I would like to thank you for that efforts you have made in writing this write-up. I am hoping the same most effective work from you inside the long run also. In fact your creative writing skills has inspired me to begin my own BlogEngine weblog now.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. The new mam says:

    If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. NICKNAME says:

    Stop hack the program!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. Need your computer fixed? Give us a call!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later. Many thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  153. Valuable info. Fortunate me I found your web site accidentally, and I’m stunned why this coincidence did not took place in advance! I bookmarked it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. I just signed up to your RSS feed after reading this post! Can you write more regarding this in future articles?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0