Written by AbangNara | July 20th, 2009

bcl honeymoon

Kalau dalam part I gambar berbulan madu @ honeymoon Bunga Citra Lestari (BCL) dan Ashraff Sinclair banyak pose-pose seksi dan menarik dari si isteri. Kali ini dalam part II fokusnya lebih kepada suami. Asyik-asyik BCL je tak best jugak kan. Ashraff pun nak interframe jugak. Tak gitu?

Ada pembaca yang cakap tempat Bunga Citra dan Ashraff Sinclair honeymoon nie adalah Maldives. Memang nampak lawa dan menarik tempat nie. Kalau ada duit nanti kami pun nak bercadang wat bulan madu kat situlah nanti.

Lagi gambar-gambar honeymoon @ bulan madu Bunga Citra Lestari dan Ashraff Sinclair dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

bcl honeymoon

bcl honeymoon

bcl honeymoon

bcl honeymoon

76 responses to (GAMBAR)Berbulan Madu Ashraff Sinclair Bunga Citra Lestari Part II

  1. beezeebowdy says:

    apa pun… aku tak suke la cara diorang yg kewesternan sgt ni…

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      Assalamualaikum guyz…
      hari2 yg lepas aku terlalu bz…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        w’salam….hari cuti aku disajikan dengan aksi2 mantap dr insan seagama dengan ku…uhuuuu….

        0
        0
    • hafizatul says:

      ada gmbr prt 1 tu nampak bunga pegang gelas wine je…merokok tu dah x heran la yek…apa nak jd la diorg ni…

      0
      0
  2. CIKPUAN says:

    SABO JE LA…

    0
    0
  3. mbaukm says:

    eh2….awal jugaa….malas nak komen

    0
    0
  4. trAnsForMers says:

    hmmm x tau nk komen ape?

    0
    0
  5. (^_^) says:

    ermmm…

    0
    0
  6. CamBagus says:

    marilah mencermin diri sebelum mengata orang ek? :-D memangnya sekarang banyak islam atas kertas saja… aku pun tak baik mana so NO KOMEN juga!!! hehehe… (tapi macam best la berbulan madu!)

    0
    0
  7. damsel says:

    wowww cute laaa

    0
    0
  8. Hassan Deekun says:

    abang rasa…nordin mat top patut fikirkan sesuatu kezutan untuk diaorang berdua ni..apapun…tetap, rush yang abang pakai tetap abang bayar cash.

    0
    0
  9. 123 says:

    huh

    0
    0
  10. morning says:

    ?

    0
    0
  11. aries_april says:

    morning friends…
    have a nice day.

    nice background….
    :-)

    0
    0
  12. trAnsForMers says:

    morning AA dh 2 hari x nmpk muka pergi mana?
    honey moon gak ke?…..
    he he he jgn mareeee………

    0
    0
  13. aries_april says:

    morning trans….
    ha…
    honeymoon kat danga bay…
    :-)

    0
    0
  14. aries_april says:

    aries cri gak…
    tp xnmpk pn orng yg mka dia cam MJ…
    :-)

    0
    0
    • trAnsForMers says:

      ha ha ha ha …………..
      ko klau nengok aku terkezut AA sbb blum di transformkn lg ke muka MJ…….
      by the way seronok ko bercuti?

      0
      0
      • Kak Su says:

        Ha..ha…klu tak jumpa muka cam MJ cari muka
        cam tin2 biskut ke…

        kan trans ni keluarga transformer..ha..ha..

        0
        0
  15. aries_april says:

    xda la trans…
    rmh ja…
    ada kndri…
    ahd kmas rmh ja..

    0
    0
  16. tyrabanks says:

    lama x br chating ngan u all seme..
    mcm crite dah tyra ketinggalan…sibuk laaa….
    xsenonoh betui asraff ngan si bunga ni…tyra ni x pakai tudung pun dah rasa dosa sgt..ni plak brbikini2 ni..si bunga ni nama je dah mcm pem mel trakhir…dahsyat laaa….

    ehh.. dia ni islam ke apa hahahhhh!!!!

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      kan……………………entahlahhh…tak malu ker dok pakai spender dengan bra…uh uh uh

      0
      0
  17. aries_april says:

    hai jg tyra…
    indon…
    islam @ x…
    sma ja…
    klua kawen pn xyah convert…

    0
    0
  18. trAnsForMers says:

    hai TB lama x dgr kaba ko…………
    aku x tau nk komen pasal diorang ni…………..
    lebih sgt ke barat…..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko tk yah komen peapa..ko tgk jer buat dan jadikan teladan……..hehehehe…

      0
      0
      • trAnsForMers says:

        aku x leh nengok lama2 dhlh bini org pas tu terlebih2 lak buka aurat………..
        aku ni pun bknnya baik sgt…….

        0
        0
  19. beezeebowdy says:

    salam sume..
    hmm.. kes 2 org ni aku dah taknak komen dah aaa.. sbb dosa pahala isteri dah kat poket si suami.. tapi at least lah kan.. diorang dah berakadnikah.. sah as suami isteri..
    yg aku & jiran2 kat sini ni.. sengal dah kebas habis satu badan… maksiat makin berleluasa.. makin menjadi2… pagi2 buta dah berkubang 2 ekor tu.. apa kesss..?? si bunge&ashraf ni at least nak bogel ke apa ke.. terang2 diorang buat..kita blh nampak spende&bra apa si bunge ni pakai.. ashraf pakai suar kaler apa… tapi yg 2 ekoq tu dok senyap2 tak berbunyi apa.. sapa pun tak nampak.. Allah jek yg nampak.. ntah kan kalah si bunge ni punye spende&bra…?? wallahualam.. aku tak kata.. Allah je t\yg tau segalanya.. makin berbaloi2 lah kifarah & bala kat area ukay perdana ni.. eeeeeee… bila nak gol lah 2 ekor ni!!!!

    0
    0
  20. BumBLeBee says:

    aiyohhh……

    0
    0
  21. aries_april says:

    dia orng stil kat sana ka BZ?

    0
    0
    • beezeebowdy says:

      bukan ‘still’ tapi forever and ever… ngaku jek la kalo dah nikah.. ni mati2an kata tak nikah la.. tak mo ingat pasal kawin la… hahaha.. memang la tak nak ingat pasal kawin sbb dah lama kawin pun.. eeeeeee… sengallll!!!!!!

      0
      0
  22. trAnsForMers says:

    bkn ko kata nk serang dia aritu beeze?
    aku pun x paham ngan 2 ekor ni kalau dh nikah bg taulh xde ar org berprasangka buruk…..
    mngkn diorang rasa bangga dgn prbuatan diorang 2

    0
    0
    • beezeebowdy says:

      sume kat luar sana baca jek cite diorang… dgr dr org laen… tp kami2 kat area tu yg nanggung ari2.. siang malam… eeee….. kalau lah boleh di blink2 jek.. hilang diorang dr sini kan bagus… panggil ultraman ke… ha ko trans… apa lagi..?? haha.. boley gile oooo… hidup sekampung ngan babun2 mcm tu ha…

      0
      0
  23. aries_april says:

    udh2x la tu…
    klau leh knsgsi sktil…
    kawen ja lah…
    tp trans….
    br hri tu kan ada ckp dia blik tdr rmh wife dia ka?

    0
    0
  24. lizz says:

    a’ah ek. cmner sistem islam kat Indo leh lepaskan org yang blum convert islam kawen ngn islam???? sah2 anak tak sah daa….

    0
    0
  25. aries_april says:

    indon sama ja cam india…
    pmrntah kata ok…
    ok ja lah rkyat dia…

    0
    0
  26. pizza says:

    sepadan sungguh makhluk ALLAH berdua ni….. match made for hell (for the time being)

    0
    0
  27. Jiojo says:

    Hai all…..dia worang ni…hmmmmm….

    0
    0
  28. aries_april says:

    nk bt cam mn …
    dia org syok mcm ni…

    0
    0
  29. pening says:

    Same naik laki bini ni…..

    0
    0
  30. aries_april says:

    xpa la…
    jnji dia orng happy..
    dosa klau jdi laki bini, laki tnggung…
    dia sma mazhab ngan kira…
    halal haram dia thu.

    0
    0
  31. Slexer says:

    ramai je orang merokok..kat sekeliling kita..tak kira laki ker perempuan kesan merokok sama jer….biar jer diorang buat ape diorang suka.

    0
    0
  32. aries_april says:

    actually rmai orng bt cam gini…
    cma dia orng smua bkn artis…
    that y orng x ambl ksah sngt…

    0
    0
  33. vios_vaio says:

    Aku nak comment pasal background je la..cantik giler la Maldives ni…bile la aku nak sampai neh..dapat snorkeling ke..scuba ke (bile nak p amik lesen neh??) best tu…kalau Maldives dah secantik ni..kepulauan Galapagos gamaknyer lagi cantik kot..sipadan pon cantik gak..tp yg tak bestnyer..semua tempat2 cantik ni tercemar kesuciannyer dgn tingkah laku manusia yg buat maksiat kat situ…

    0
    0
  34. abg jack says:

    lantak koreang llerr…asal bahgiaa….jgn pas abih bulan madu …kena madu udahh

    0
    0
  35. Lovelyvic says:

    Perhhhh masa ashraf ambik gambar lompat tu.. mmg hebat giler… timing baik giler.. muka still leh control hensem… ISO ngan fokus ngam2 cun… tabik spring… serius aku jadi nak pergi sesangat tmpt dowang ni… dowang berdua telah menjadikan aku begitu tempting untuk honeymoon skali lagi di tempat yang cantik ini…

    0
    0
  36. Slexer says:

    saya sangat suka bali……………..love the culture!

    0
    0
  37. kurara chibana says:

    im first..meluat tgk 2 org ni..

    0
    0
  38. gee says:

    hohohohoohoohhoooo

    0
    0
  39. pinkpanther says:

    hensem ashraf ni…..
    bunga pun lawa juga………

    0
    0
  40. yana yana says:

    bestnya depaaaaaaaaa

    0
    0
  41. mcmanalh klu mak ashraf tgk gmbr mnantu dia nih.msti malu ngan org+kwn dia.dhla mak dia pkai tudung…sian.

    0
    0
  42. Anonymous says:

    if not mistaken tis is Sheraton, Maldives

    0
    0
  43. ???? says:

    bahagia d dunia tapi d akhirat mcm mana agaknya??

    0
    0
  44. fauziah says:

    bunga panjang atas, pakai sexy makin menampakkan kaki pendek

    0
    0
  45. SISTY says:

    MANTAP CUYYYY

    0
    0
  46. aku says:

    dia orang mana ada perasaaan malu…. dia org dah terbiasa begitu.. tak ada yg pelik

    0
    0
  47. aten says:

    apapun aku dukung dech! yang walaupun orang bilang apa yang penting happy, semua arang punya dosa.

    0
    0
  48. […] (GAMBAR)Berbulan Madu Ashraff Sinclair Bunga Citra Lestari P&#1072rt II (70) […]

    0
    0
  49. taurus says:

    aq x suka la tengok gambar hot diarg ni…mcm dah x de gambar lebih bagus lg untuk dtayang…x sopan btul arr 2 org artis ni…diarg sebegai artis haruslah tunjuk perlakuan yg baik untuk para peminat diarg…klawlah sikap diarg mcm ni pasti kehilangan ramai peminat…aq pown salah 1 peminat bunga tp sekarg ni dah JIJIK nk tengok muka dia…

    0
    0
  50. muhamad wahid says:

    kasian udah di kuasai setan..mudahan cepat taubat

    0
    0
  51. The new mam says:

    Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

    0
    0
  52. I wanted to compose you this tiny word to say thank you again just for the remarkable thoughts you have featured in this article. It is quite unbelievably open-handed of you to provide without restraint all most people could possibly have distributed as an e book to help with making some dough for their own end, and in particular given that you could possibly have tried it if you wanted. Those thoughts as well served to provide a fantastic way to understand that the rest have similar desire the same as mine to grasp more and more in terms of this matter. I believe there are numerous more pleasurable situations ahead for those who discover your blog.

    0
    0
  53. Can I simply say what a aid to seek out somebody who truly knows what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know how one can carry an issue to light and make it important. More people must learn this and understand this aspect of the story. I cant believe youre not more widespread since you positively have the gift.

    0
    0