Written by AbangNara | August 11th, 2009

bunga citra lestari

Memang sempoi betul lah si Bunga Citra Lestari nie. Pakai gaun tidur tue gi jalan-jalan kat tengah bandar Bali. Salute kami dengan dia. Memang penuh keyakinan diri. Confidence level memang paling tertinggi nie.(gambar ada kat bawah selepas nie)

Kenapa kami kata gambar-gambar terbaru BCL nie adalah Girs Day Out? Sebab tak ada langsung gambar laki-laki kat sini. Gambar Ashraff Sinclair pun tak ada. Jadi rasanya memang diorang kuar pompuan-pompuan jer kot.

Bestnya kalau jadi kaya macam BCL. Nak gi Bali tue pejam mata jer. Leh mandi-manda kat laut. Kami Langkawi pun tak pernah sampai lagi. BCL bukan setakat Bali, Maldives pun dah pernah jejak. Bila nak kami nak merasa.

Lagi gambar terkini BCL di Bali dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

bunga citra lestari

bunga citra lestari

bunga citra lestari

bunga citra lestari

bunga citra lestari

bunga citra lestari

bunga citra lestari

bunga citra lestari

bunga citra lestari

414 responses to (GAMBAR)BCL Di Bali, Girls Day Out

  1. ANneDeSilva says:

    yuhuuu..

  2. LUV says:

    seksi giler….geli giler… mmg giler…

  3. ANneDeSilva says:

    anne firstt…yahooooo…
    sexy tol pompuan sengal niee…

    • Lady-Not-Gaga says:

      Udoh2 lah tu.. Tua.. Anne 1st, hihi…
      E…………mmg sengal la pompuan nih.. Geli aku tgk cz dorg nih nampak cam koto n comot momot!! Knapa a…. Pakai kot dan sarong jek cz sng nak lerah kan smula baju dorg… Dahla body X chantek… Apeda… :-P

  4. miza says:

    jamu mata lagi..dia ni mmg hampeh

  5. ANneDeSilva says:

    dorg nie sume takde didikkan agama nie…
    ish ape nk jadi…
    ni leh kawan la laki dia dgn que…
    same2 brengsett!!

    • DelimaSaraa says:

      hahaha………….bukan tak dek didikan lah anne…ada didikan tp tak diamalkan………

      baju dia tu aku igt, kalu org bg free kat anak patung aku pun aku tak tergamak nak pakaikan dekat anak patung aku tu

  6. ANneDeSilva says:

    mane all my fwens nie??/
    tak balek lg dr lunch kew??

  7. jojio says:

    Adeh seksinyerrrr….

  8. mcD_Kfc says:

    amboi seksinye….x takut hari nk kiamat ke???
    bln ramadhan da dkt ni…bwk2 la bertaubat…amin~

  9. Pot Pet says:

    aik…!! pakai singlet jer..
    umah aku pon bnyk nak sedekah singlet ni..hoho

  10. kurus says:

    dun reli like her.. mke asam

  11. hantupensil says:

    fooooooyyyyyyooooooo……
    dasyat2…
    dasar endon btul…ish2…

  12. Pot Pet says:

    baju die ni seswai wat tgkap ikan.
    in case klau xde jala…

  13. kurus says:

    senyum cam bengis

  14. ninikebayan says:

    amboi baik mak bapak si ashraf tu malu dpt anak menantu mcm nie??

  15. zura says:

    u all i nak join korg…leh x ni??

  16. mamamaz says:

    waduhhh
    kalau begitu saya rasa itu terrorist patut kasi bom saja org indon itu sendiri, bukan dibom org asing yg melawat bali gitu…….

  17. DelimaSaraa says:

    adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………………..ntahlah…

    apa-apa jer lah

  18. aries_april says:

    wou….
    (smbl mlut trjuih ke dpn)
    :-)

  19. ANneDeSilva says:

    tomei sume mana ehh??
    korg hilang jek makan bape jam huh???
    back to BN please…

  20. damia zahra says:

    cian kat ashraf…
    klu c ashraf tu amek c sara or c aries tu kn baguih?…muahahaha
    maner da daq sara n aries neh?…

    • tOmEii says:

      xde ciany damia…
      ashrf tu pn 2 x 5 tu psl bini die gini…
      huh sekc xhengat minh indon nie…huhu
      sengal seyhh…

      • damia zahra says:

        x kesian ek?…aku dulu2 sma ngan budk ashraf neh kat uitm…ok jer dier tme tuh…
        ermmm kuat tul penangan minah indon neh…huhuhu

        • tOmEii says:

          huhu yeke damia…
          awtny dl ko xngort die kalu x die xjd la cmni…huhu

        • damia zahra says:

          aiyakkk tomeii….ko neh kn?…
          tak tepk pun nk ngorat c ashraf dolu2 taw…
          klu mcm tu kn tomeii biaq p lah dier jd lagu tu…
          muahaha

        • DelimaSaraa says:

          alahai, si bunga tu dah tepok air jampi kat punggong si ashraf..tu dia tak leh pandang malay girl…

          si damiya plak, ms tu jual mahal…konon nak tunggu si ashraf ngorat..huh, lastly damia gigit jari…

        • damia zahra says:

          ampeh tul sara neh…
          tak de maknanyer…ni terpaksa bukak kitab blk neh…
          c ashraf tu yg buat2 lalu lalang kat dpn aku…(citer dulu la kununnyer neh)
          aku jer maleh nk lyn…muahahaha

    • DelimaSaraa says:

      ada ni…………….aku tengah uli tepong..nak buat biskut raya

      • aries_april says:

        lau ambil aries…
        mau tngang rmh tngga.

      • kira-kira says:

        sara tat nenas sebekas ehk..
        heheh

      • damia zahra says:

        humang aihh sara…uli tepung tu jgn x uli…
        nk order biskut tart nenas 100 biji sara?…
        kasi diskaun yer?…hokhokhok

        • DelimaSaraa says:

          a-a…nanti aku intai2 memana yg jual murah…

          kak nara, buat page untuk upload harga biskut raya….saraa bukan buat biskut tat ke apa ke, saraa buat biskut kering dan biskut mayat jerk…saper nak leh order….

          sekati = RM 10.50 + gov tax 20 % + kos penghantaran 50%

        • puteriaquarius81 says:

          biskut raya pun main kati ker? hihik dasat ar ko nih.. siap gov tax lagik.. ish apokejadah biskut ko jual nih. mcm2 plak byrn.. hihi

        • kira-kira says:

          ko jual biskut ker jual kete??
          hahah

        • DelimaSaraa says:

          jual biskut…biskut aku spesel…hanya ada di malaysia…

          design kulit, ada pompuan seksi n ada nampak alor gajah…

          biskut aku plak aku bentukkan ikut muka artis…

          fikir-fikirkan…..hehehe

    • jojio says:

      Tak pun ponco2…..hihihi

  21. puteriaquarius81 says:

    xder la indahnya.. huhu makin kecik mata tgk. penat ar..

  22. kira-kira says:

    fuhh pntnyer mngira…
    salam…
    heheh

  23. ANneDeSilva says:

    ala tomeiii kawan baru tp yg lama tetap di hati..hahahhaha
    aku pess taw tomei…
    penat aku lari td nk pat tempat pess.s….hahahahaha

  24. kira-kira says:

    korg da solt zhor lom nie??

  25. cket ari lgi msti brcerai……….

  26. aries_april says:

    im coming friend…..

  27. ANneDeSilva says:

    alahai..
    apela yg dibebelkan tue?

  28. WaLoa says:

    mcm2 lah korang smua nie….

  29. ANneDeSilva says:

    pose nk dekat dh ekk..
    nanti beramai2la datang raya umah aku k..

    • hantupensil says:

      dapat duit raye x?
      heheheh

    • aries_april says:

      kat na tu?
      ksi add skli ya?

      • tOmEii says:

        nk join jgk…pakat bwk sdra rmai2 kc rnth umh anne…huhu

        • aries_april says:

          biar muflis si anne tu ya?
          :-)
          pas raya kna cri keja part time…
          @ nk mai keja ngan aries?

        • puteriaquarius81 says:

          PERHATIAN KEPADA SMUA PENGKOMEN2 DI BN..
          DIUMUMKAN PADA TAUN INI SATU PROGRAM AMAL KHAS AKAN DITUBUHKAN UNTUK MENGHULUR DUIT RAYA KEPADA SMUA… UNTUK ITU ANDA DIMINTA HADIR KE ALAMAT (akan dimaklumkan seminggu sebelum raya) YANG AKAN DIBERI. UNTUK MAKLUMAN SMUA, PENGASAS TABUNG INI ADALAH CIK ANNE KITA. ANDA BEBAS UNTUK MEMBAWA TEMPURUNG ATAU TUPPERWARE ATAU TABUNG DARI RUMAH ANDA UNTUK TUJUAN MENAMBAH PENDAPATAN..
          wakakaka.. jgn mrh anne. bersedekah kan sparuh drp imaaannn

        • DelimaSaraa says:

          ceh, aku ingatkan betul….aku dh nak mintak duit ngan damia nak dermakan…

        • ANneDeSilva says:

          kuan asam punya PUTRI…
          BANKRUPLA AKU MCM NIE..
          siap buat advertisment plak ko eh put3……….

        • damia zahra says:

          huishh…tu la sara…aku baru jer nak menderma tuk ko neh…huhuhu

        • puteriaquarius81 says:

          hahaha asam banyak jual kt kdai .. jgn mare anne. gegurau jer

        • ANneDeSilva says:

          hahahah takpe putri…
          anne tak kesah..
          mang kena buat umah tertutup la tahun ni…hahahahha

        • DelimaSaraa says:

          hok hok hok, aku terima derma….puteri jgn kedekut..nanti tuhan marah

        • ANneDeSilva says:

          semua pakat nk bankrupkan anne ehh..
          kuang asam tol…hehehhehe

      • DelimaSaraa says:

        umah aku tak siap lagi…aku dtg umah korg je lah….leh aku carik duit raya..standby anpow yerk terutama si anne tuu

        • damia zahra says:

          aku plak nk p umah jed..x jemput pun nk p gak…nk p tgk pewut dier…
          jed…maner ar ko neh?…
          x reti2 nk muncul ker?

        • ANneDeSilva says:

          utk sara anne kasi lebih sikit….RM2.50…
          ok x??/hahahah

    • kira-kira says:

      wit rya mst 50 keats tau..
      heheh

  30. EclipsE says:

    i’m back…
    cptnya korang komen…
    br jer beberapa saat aku tglkan…
    dh laju mcm ketaapi korang…
    letih aku nak kejar…
    nway congrats to anne cuz dpt 1st…
    mesti senyum smpi ke sok pg…hahaha..

  31. hantupensil says:

    huhuh…bye2 smua…
    aku nak kuar jenjalan…
    hahahah…
    bye…

  32. jed hijau says:

    nasib baik nasi lemak masing2 kecik…kalau besar terlambak-lambak….susah nak tampung….hahaha….

  33. ANneDeSilva says:

    pengsan aku si put put tu buat advertisment..
    aku ingatkan BN buat umah terbuka ke pe ke lastly umah aku yg dikatanya nk wat umah terbuka..ahhaaii put….
    gugur rambutku keranamu…hahhaahhaha

  34. EclipsE says:

    setakat bdn mcm BCL xselera org tgk…
    kurus kering mcm jerangkung…hahaha…
    len la si linda tue…pergh! mantap..huhuhu..

  35. DelimaSaraa says:

    PENGUMUMAN,

    setelah persetujuan bersama, di umumkan majlis rumah terbuka akan diakan spt berikut :-

    raya pertama : rumah damia (angpo 50/kepala)
    raya kedua : rumah puteri (angpo 55/kepala)
    raya ketiga : rumah aries (angpo -murah skit sebab aries kerja cleaner – RM35/keluarga)

    raya keempat : rumah anne (ni kaya skit sebab artis = RM 100/kepala)

    raya kelima : rumah tomei ( mahal sebab dh kawin = RM 150/kaki)

    yg lelain, pendftaran di buka untuk mengisi nama…..

    ohh lupa, rumah saraa : dikecualikan sebab saraa sibuk uli tepong

    • kira-kira says:

      nsib ler umh aku xder…selamat wit tabung ayam aku…
      hahahah

    • damia zahra says:

      humang aih daq sara neh…
      umah aku x per…50 jer..
      mcm neh..aku pun nk p umah n ngan umah tomeii…
      u guys..here i come…

      • DelimaSaraa says:

        alamak, aku lupa kira2….

        TAMBAHAN,

        kira2 sms aku, dia ajak g umah dia ..angpo murah tp nyer, dia tu kedekut, 50sen sorg jerk..huk huk huk

    • ANneDeSilva says:

      ambboiiii….
      apesal anne dg tomeii jek mahall????
      kuang asam punya punya sara….
      umah anne nanti datang tp bawak bekal sndri makanan sndri..
      yes SERATUS RUPIAH seorang…..

    • ANneDeSilva says:

      raya keempat anne takde umah la..
      g bangkok…SELAMAT DUIT AKU…hahahhaha

    • puteriaquarius81 says:

      wah saraa pandai ko ekk wat jadual plak… apsal umah ko terkecuali? ini x adil!! (dialog crita apa ntah).. raya ke 2 aq gi mesir la, ry kat sana. anak bujang kak pah jmput.. wkaka ko gantikan tmpt aq ar. rm55 bkn banyak mana pun.. har har har

      • kira-kira says:

        (dialog cter 333 abdul la pu3)pu3 tket g mesir da abis,,kira da check td,,,so tpkse lar pu3 wt umh tbuka luas 2 ehk..
        hahahah

  36. ANneDeSilva says:

    adooiihai..
    panas2…
    peluh2 aku dbuatnya..
    aku nk pi cari Nordin Mat Top la suh bom umah put3 dgn sara…hahhahaha

  37. EclipsE says:

    mn yg lelain ney…
    tdo pe?
    boringnya…

  38. Lady-Not-Gaga says:

    Aper yg dorunk keco2 nih?? Pelik Lady… Puasa bapa minggu lagik, korunk da plan nk p braya…. Pusa pon kompem x cukop nak raya sakan, hihi… Puaser tahon lepas da abes baya ker?? Hihi…

    –> Umah saper 1st list p braya?? Huhu… :-P

    • kira-kira says:

      lady tgk kt ats…..sara da wt list

    • tOmEii says:

      huhu umh pes umh saraa la umh aq last skli…kui3x
      mse tu poket korg sume dh pnuh so aq xpyhla bg duit rya dh pd korg…hahahaha

      • kira-kira says:

        tomeii ko da kawin,,,so sptotnye ko yg kne wit plg bnyk…hahah

        • tOmEii says:

          mne leh aq dh kawin ni jth miskin plak…hahaaha

        • kira-kira says:

          xkira…ko kne kasi gak..hahah

        • Lady-Not-Gaga says:

          Ish… Jgn cakap cenggituh Tomeii.. Kang masin mulot tuh, kang…. Owh… Nama Lady ader lam list X?? Lau Xder, alhamdulillah…. Save duit, kuih-muih, air n cam2 la.. hik..hik…

          –> X10Tion PLZ….!! Slagi bujang, layak dapat duit Ghaye!!

          Saper sokong aku?? Beauti Nundi at “Lady”> 12345!! Orait!! :-P

  39. kira-kira says:

    korg xnk g raya umh nek jijah ker??
    cian dye cucu2 sume da la xblk,,,c japrul lak cbuk raya ngan binik dye yg chat 2……..
    hahahahahahah
    cian aku kt nek jijah…:-)

    • tOmEii says:

      ko ni kira xabis2 ngn nek jah ko tu…
      aq taula ko ada skndl ngn die…hahaha
      drpd g umh nek jah baek ko ikt aq g umh bespren aq azwanalia….kahkahakah…

      • kira-kira says:

        eh mne ko tau nie,,,nnt japrul mrh aku…hahah
        wt pe g umh azwana..dye ade shooting kt umh dye…dlm prgrm si laser pondan pnyer rmah trbuka..hahahahah

        • tOmEii says:

          xpela kte tumpg sekaki nti msk tb tp sekaki je taw xleh lbh2…hahahah

        • Lady-Not-Gaga says:

          Ko nih kira2……Kang terluka ati C Anne tuh… Lain kali jgn la main kayu 3, main la kayu 8 pulak.. Bes sikit ramai.. Org 4, ko double 2.. Xpon, kayu 7. cukop2 la seminggu, hihi.. :-P

  40. Trans says:

    pergh lama sngguh aku x nyinggah sini….
    wah ramai gak knalan bru yerk……

  41. DelimaSaraa says:

    aku hilg skejap jer, korg semua dh kecoh nal larikan diri yerkkk…………siap korng, aku nak gi tempek billboard seluruh hway, jemputan rumah terbukak……

    pengumuman bla bla bla….sesungguhnya kami semua buat rumah terbuka kerana mencari pahala, u all silalh dtg dari kami semua :-

    n, pu3, damia, kira2, tomei, eclipse, aries,

    apa-apa masalah : kontek saraa

    • tOmEii says:

      blh2 raya 1 sume serbu umh aq yea aq wt aym golek…
      spe y xtau malu tu nk join leh kontek cik saraa kte ye…
      sume perbelnjaan trnspot di sponsr oleh cik saraa kte yea…hahaha

      • kira-kira says:

        aku rya prtama blk umh bini angkat…so korg xyah dtg la umh aku…hahahah

        • DelimaSaraa says:

          hahaha..ada gak status bini angkat…adoilahhhhhh, pecah perut aku memikirkan..hahahaha

        • Lady-Not-Gaga says:

          Ko nih.. Saper yg nikahkan ko kira2?? Bini angkat ko ader brapa org?? Kan Lady da cakap, alang2… Cukopkan 7… Bia cukop seminggu braya kat umah sorunk2… Hihi…

          –> Umah aku wat hari tertutop jek cz aku mmg design cenggitu… Xder pintu nak masok… =)

  42. EclipsE says:

    korang ney kecoh2 duit raya…
    dtg jer umah aku…kcik bsr,tua muda,dara janda duda sume aku bg…
    sethn skali sedekah…
    xluak nya…lg murah rezeki nti…
    tp duit my dad la…hehehehe…

  43. ANneDeSilva says:

    aku umah tutupla this yearr…hahha

  44. DelimaSaraa says:

    pasanan dari saraa,

    pesal korang melalut out of topic…kang kak nara bg pic kat atas tu..gi komen ikut tajuk nuh…

    uh uh uh..ish ish ish

  45. Trans says:

    seksi2 minah ni…….
    mcm gmuk lak aku ngok si BCL…………..

  46. Trans says:

    aku busy tul sjk MJ mninggl ni…..
    mklulh gantikn dia wat konsrt…..
    kahkahkah……..
    aku miss tul kat korang sumer….
    DS,PP,KAK SU,AA,TB,DZ,JH….dll…..

  47. ANneDeSilva says:

    ape2 ajeww…

  48. violet says:

    seksis nye…
    huhuhu…

  49. Trans says:

    JH mano lamo dah den dongar berito…..
    AA masih kije kat tpt lm ke?

    • EclipsE says:

      aku ko xnak tnye ker?
      ker ko mmg xknl aku?huhuhu

    • Lady-Not-Gaga says:

      JH?? AA?? Siapa itu…………..???

    • damia zahra says:

      tu ar…geng2 len da lama x dgr brita..kak su pun da lma x nmpk…sib baik daq sara neh ada buat2 nyibuk kat bn neh…klu tak sunyi den..hokhokhok

      • DelimaSaraa says:

        aku kan full time pembaca kak nara….aku kerja tau ngan kak nara………

        kak nara, kak nara suka saraa tak????? jawab skit…..

        • Lady-Not-Gaga says:

          Hahaha… Cengginilah gaya budak2 membodek… :-P Saraa… Ko mmg kj kt Bn ker?? Yerla.. Darik td aku tgk ko dok layan Bn nih X henti2.. Hihi.. Tido nanti jer kot ko benti, hihi,,

        • DelimaSaraa says:

          a-aaa….hr ni sehari aku melayan BN….aku kerja tukang uli tepung…sambil tgk Bn sambil uli tepung….

          (sebenarnya, bila aku dok tpt baru, aku rs aku dh takleh join BN kot, huk huk huk…so, aku hbskan dulu kegembiraan aku di BN, hehehe)

      • Trans says:

        sorry eclipse bkn aku x nk tnya tkut kena tmbok ngan tnang ko…..

  50. putraputri says:

    alooo…boleh mencelah tak? hehe.. boleh tak beautifulnara siarkan gambar aisyah sinclair o brita pasal dia. asyik muka adik ipar dia je yang keluar. boleh kan? boleh la boleh la boleh la…huhuks

  51. nmk says:

    kenapa la dressing mcm prostitute? buat org kompius je haha

  52. pening says:

    Huisshh..seksenye bini c Asyraf ni…ade ke g jln2 pakai bju camtu..kalau kt bilik tdo, lainlah….

  53. asparagus says:

    aku nak balon sume….. heheheh… bini org ke, mak org ker… huhuhu aku nak 1st gak…

  54. optimus prime says:

    bosan komen artis ni..

  55. optimus prime says:

    baik aku cri jdoh dlm blog ni……..
    ada ke sape2 sudi ngn aku????
    huhuhu

  56. pingkypanthers says:

    aku x minat kat kau Bunga..

  57. nuci says:

    ni kena rogol kat nordin mat top pn best gak ni.,..hahah

  58. pusak kunin says:

    tu memang macam carik pelanggan aje…. hati-hati.. takut check in salah hotel … kene bom JI…. mati dalam kekufuran ha ha…..

  59. zayn says:

    Biar aku setelkan pantun dia tu sebab aku tau indon tak reti pantun…

    Beramai-ramai pergi ke Bali,
    Mandi pantai memakai coli;
    Korang tak suka aku hapa peduli?
    Bukan aku kongsi korang punya laki…

    Hensem dan berbunga-bunga tak pantun ni?

  60. bangiperdana says:

    pegi memancing di batang kali
    dgn rakan namanya murali
    suka sangat mandi pakai coli
    yang tengok pun dah jadi lali

  61. bangiperdana says:

    bawa kompas sebagai penunjuk
    pegi bersama dengan nadia
    tak der lain yang nak ditunjuk
    naik jemu tengok tetek dia

  62. bangiperdana says:

    pandu kereta secara melulu
    sambil minum air sejuk
    pompuan ini tak tahu malu
    semuanya nak ditunjuk

  63. bangiperdana says:

    cuci tangan sehingga bersih
    menjadi amalan hidup ini
    hanya boleh dibuat kekasih
    jauh sekali jadikan bini

  64. bangiperdana says:

    kawan aku hari hi moody
    tak tahu kenapa jadi begini
    kalau betul nak tayang body
    masuklah pertandingan bukak bikini

  65. Zaza Muhammad says:

    Pasni dia ikut aaa plak jejak langkah Kimora Lee Simmons, pakai 2 piece bikini jejalan bwk merce baru dia (masa rakaman tu aaa) round LA… lepas smpi kedai baru saut baju… ikut le…

  66. asparagus says:

    mantop

  67. cicikgurl says:

    Pantun : Beramai-ramai pergi ke Bali, Mandi pantai memakai coli, jika dulu aku mengerti, engkau seksi sebab bercuti bersama suami, tapi kini, jalan di bandar pun masih seksi, kan da terpampang di Beautiful Nara lagi…..opps!! terlebih sudah….hehehehehe :D

  68. rezab says:

    cik sara uli tepung lagi
    kali ni nak wat maruku
    gaya cam gini aku geli
    rasanya mantap lagi aku…

  69. refelsia says:

    dah kenapa lah perempuan indon ni, kalau artis holywood pakini bikini oklah ada stail dan gayanya yang ada klas dan memang caranya….. ni aku tengok macam perempuan jalang nak cari jantan, padahal yang sekor betina tu dah berlaki yang lainya pula macam perempuan sasau…….. tak payahlah nak ikut-ikut trend dalam ‘majalah hot’ artis holywod tu awak tu dah indon islam pulak tu tak takot mati ke??? cermin mata tu ada brend ke? aku tengok macam beli kat pasar malam kat tepi-tepi jalan hehehehe tu yang excited nak mengepos heheheh agak-agaklah nak bersosial tu ya…….

    • rezab says:

      Aku pon da lama menyampah nengok si boncit nih…kalu cantik pon aku x ske…ni lagi r…mmg tak cun walau sposen ponnn…

  70. Queen Cobra says:

    muker biasa2 jer..kalau bunga bkn artis org x kan pandang dier..

  71. jimbo says:

    wau seksinya

    mp3zie.blogspot.com

  72. Wak Tempe says:

    Tumpang lalu…………

  73. ONCET says:

    rasa nya baik tak ya pakai baju minah ni….tutup tang bawah je..huhu..abis yang lain sume nak tunjuk…karang kene ‘tarik’ dek orang baru ko tau…

    senang nak jejalan, tak ya bawak beg beso2 ye…sumbat je dlam beg plastik, dah muat…

  74. wilsonn says:

    aduhai sampe tegang. aduh blesek nich

  75. nursabrina,azizul says:

    ingt2 la brTAUBAT bcl woi….

  76. gambar says:

    bcl pendek bawah, uduhla pakai bikini, kalo kaki panjang baru cantik

  77. sabrina says:

    EMM…

  78. s.... says:

    Aq mlz nk amik tahu psl dowg niy..bia dowg yg tggung dosa dowg..kte trahir taubt ar cpat2..slm..

  79. Well, this was kind of boring but whatever.

  80. matahari says:

    bcl tak cantik? kalau bukan artis orang tak pandang?
    abis korang cantik ke? ramai orang pandang ek?
    ahahaha…. kesian…

    aku sebenarnya kesian tgk si bcl ni.. tak abis2 org kutuk dia.. bukan aku suka kat dia, tapi macam kesian.. ala budak2 muda skrg ni, belambak la yg pakai macam ni g bercuti.. siap post kat fb lagi.. (bagi yg dah tua tu maybe korang tak tau kot) tak caya pi la curi2 stalk fb atau hp anak2 korang.. mesti ade punya teselit pic2 seksi macam ni.. tapi anak2 korang lucky coz diorang bukan artis, so takde la org nak kutuk2 diorang macam ni..
    sian ko bunga.. tu la, aku suh jangan jadi artis dulu ko degel.. kalau ko bukan artis, ko bogel pun tade org kutuk.. da la kat dunia ni ramai org2 yg perasan bagus, suka kutuk orang tak sedar diri sendiri pun bukan perfect… nasib ko la bunga.. ha ha ha

    :p

  81. I wish to show my thanks to the writer for bailing me out of this setting. Right after surfing through the world-wide-web and getting principles which were not beneficial, I believed my entire life was gone. Existing devoid of the strategies to the problems you have sorted out by way of your article content is a serious case, as well as the kind which might have adversely damaged my career if I hadn’t discovered your site. Your main knowledge and kindness in maneuvering everything was valuable. I’m not sure what I would have done if I had not discovered such a subject like this. I can also at this moment look forward to my future. Thanks for your time very much for the specialized and amazing help. I will not be reluctant to suggest your web page to any individual who should have direction about this subject matter.

  82. Desperately been searching just about everywhere on news about this. Really thanks a ton.

  83. herry teguh mulyono says:

    ha ha ha ha ha aku tepesona dgn bcl datang ke bali karena aku sangat menyukai kute bali sangat indah dan bisa untk melepas rasa penat artis selama di bali hore hore