Written by AbangNara | August 7th, 2009

dewi remaja

“Inikah gambar bakal dewi remaja yang bakal menggantikan Scha Al- Yahya?“. Itulah tajuk email yang kami terima daripada seseorang. Terus menggelegak kepala kami dibuatnya. Secara peribadi memang bagai jauh panggang dari api kalau nak dibandingkan wanita ini berbanding Scha. Oh ya, kalau anda tak tahu, Scha Al Yahya dulu adalah juara Dewi Remaja.

Kami tak sempat nak cari info biodata gadis di atas ini. Tapi rasanya memang betullah kot dia masuk bertanding pertandingan Dewi Remaja nie. Kalau tak, macam mana plak gambar dia leh kuar muka depan Majalah Remaja kan? Kalau salah sila betulkan kami. Manalah tau anda sedara mara atau ahli keluarga gadis ini.

Tapi bukan gambar di atas ini yang menyebabkan kami mengelegak kepala (saja wat ayat melampau sikit). Anda kena tengok dulu gambar-gambar gadis di atas dengan membaca artikel ini sepenuhnya untuk mengelegakkan kepala anda. Hehehe. (tapi mungkin bagi sesetengah manusia gambar dia nie biasa jer, so terpulanglah kepada pendapat peribadi).

dewi remaja

dewi remaja

dewi remaja

dewi remaja

dewi remaja

418 responses to (GAMBAR)Inikah Bakal Dewi Remaja?

  1. ~ Lulu Don ~ says:

    ~ 1st! ~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
    • tOmEii says:

      first jgk…dlm kotk first…kuikuikui…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • Lady-Not-Gaga says:

        Adoi….
        Aperla yg dok 1st2 nih?? Kompius aku.. Hihi…. Suka lah tu… O… Kat cni sibok nak 1st, masa time blaja dulu X dapat 1st kot, tuh yg skrg nk cover balik. Aper2 1st pon nak sapu eh?? Hihi…

        –> Kan Pu3?? Eh….Pu3… Where R u???

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          adoih.. siapakah gerangan yg memanggil dri ini.. tercokik durian ni.. uhuks kantoi lak termakan pulut durian si pinky order kemarin.. hihi.. amboiiii xper lady kiter maintain cam biasa.. duk dlm kotak 1st. hihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          muke die ni ade sket2 mcm mamak la……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • Lady-Not-Gaga says:

          Aku stuju ngan ko Pu3.. Kan kita maintain slalu in anyting.. Dun Wurry… Lady coverkan tok Pu3 sal rahsia TERMAKAN PULOT DURIAN PINKY!! Xder org tau, jgn isau.. Kita jek tau.. lol… 8-)

          –> Kpada sumer.. Ini adalah rahsia anak Raja, Pu3Aquarius. So, JGN BACA!!!! :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          aiyakk.. naper wat pengumuman plak.. hihi terlebih sudah.. apa2 pun tq lady.. ko mmg besh tahap gaban.. hihihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • whaty says:

          anzalna budak fb yang cantik humble pernah aku jumpa..perempuan ni slalunya kalau tau cantik sombong tapi aku suka anzalna tak sombong lgsg!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • chaiyo says:

          comel lar….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          testing…pic baru…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          bju oren nie lg yg kuar…uh…penat ah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          xder pun .. mana nyer..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          xde baju pun poco2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          tahlah…tension plak dah aku nie …sib baik arini ari jumaat…dpt bsabar sikit…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • average says:

          adik rozita ke die ni?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • merer says:

      i like this girl..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • adib says:

      anzalna nasir kan?bdk sk air keroh melaka.aku kenal die dulu satu skola.makin maju dia ni dulu ingat lagi kat skola slalu kena kaco yelah bdk cantik kat skola laki mana tak kaco..aku pun syok kat die tapi susah nak tackle..hehe

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • ferkin says:

      cantik anak sape la ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • imagination says:

        ini la kerja korang gosip tak a abis2..gmbar cam ni pun nak jadikan bhn mengutuk! dia ni bdk myspace.aku tak kenal sgt ngan minah ni tapi die baik ngan aku.aku bkn nak menyebelahi die tapi aku rasa gmbr die takde apa nak dikutuk .gmbr cantik.nasib baik takde gmbr cium kalo x aku rase cam nak tendang muka bf die

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • average says:

      shes sooo hot! nice face

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pressme says:

      jeles aku tngok minah ni lawa gler

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. manje says:

    leh tahan gak lah cun minah ni…
    ada iras minah endon sial (manohara)
    tp klu cm ne gayanya, sy rsa x layak lah nk jd dewi remaja… besepah ag yg lbh cun…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • pinkypanthers says:

      hmm leh ar..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • opssss.... says:

        aku pon rs cm ad iras manohara…pdhl mmg manohara kureng cun pon..smla ngn perangai depa

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          hihi… Nampaknyer org2 D C Ni menyampah gila ngan Manohara. Aku Xder la mnyampah pon cz malas nak amek port.. But Aku ader la dgr citer panaz yg amat sal dia n Xhusband dia yg cam sukar nak percaya , p terpaksa percaya.. N now, I dont blame her anymore.. =)

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • puteriaquarius81 says:

          xleh tahan.. x cun ar.. crita skit lady spya org lain pun x memblamekan si mano tu… nk tau gak ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          Mantoooooooooooooooooooooooop!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Nak tau yer?? Sb Aku nih mmg CUN, aku kena la bgtau.. Lau X bgtau, X cun la pulak.. P aku takot ader org carik aku nanti… Yerla, bocokan rahsia… Sikit jer klu yg dpt Lady bgtau Pu3, Dia jd mangsa Xhsbnd dia yg ader naluri luar biase n=in “tut” yg mana dia turut d kongsi bersama rakan2 suami..

          –> Cam kes lam metro in las 2 weeks… Ader baca x?? Lbh kurg la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • puteriaquarius81 says:

          yeker? aduhaiii.. kalau btl mmg ar x ptt.. terpaksa la percaya ni (smbl angguk2 geleng2)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • farida says:

          takde keja lain !!!!! anzalna memang cantik itu yg korang cemburu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kalau da anggok2 geleng2 tuh maknerner sangsi la kan?? Haha.. Lady pon Xtau.. P nih dr sumber yg blh D percayai la.. Kat tmpt Lady kj nih ader la org2 besar pangkat Dato’ yg ader ramai link n knal ngan org2 knamaan. Die yg story la.. Nih org2 lain Xtau cz ni kan sulit ner hal.. Huhu.. :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • puteriaquarius81 says:

          shhhhhhh jgn ckp kuat2 lady… t org dgr.. emm apa lg ko tau.. hah! x dgr la, ckp kuat sikit.. eh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rosh says:

      a’a..jap cam manohara…jap cam muke dia…huhuhuh
      tp kalu dh pic cam nie dh tersebar…tipis lah peluang..
      yg aku hairannya camne pic nie leh terbabas???…nak femes sblm di femes kan ker???hahahhaa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • merer says:

      dia ni lagi cantik berbanding scha

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • whaty says:

      apa bodoh la ko ni…ko kenal ke anzalna?tak kenal tak payah nak kutuk dia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. tOmEii says:

    HURMM XCUN LGSG….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Xcun pon X.. Xlawa pon X.. X chantek pon X.. X ayu pon X… Just biaser2 ajer.. As a normal human face.. Hihi.. Aku lagi lawa kot Eclipse kan?? Tgk la pose pusing blakang nih.. X ker menawan tuh?? Kah3… Nak lawan aku konon.. Maner blh!! Im the sexies woman eva!! –> Nih ayat Kim Kardashian la.. Hohhooo… :-P

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akula says:

      torkojut aku gamba no 3

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • adib says:

        kesian kwn aku kena kutuk..tapi aku tau anzalna pasti dpt jd dewi remaja kat skola pun ramai pompuan yg suka tiru cara die.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • farida says:

        ketinggalan zaman la weiiiii =p ikut trend la..cantik mana ada sexy!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. tOmEii says:

    spe nie xknl pn n xnk knl pn…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      mmg la Tomei.. Cz dak nih X femes pon.. Just cuba2 jek masok nak jadi dewi remaja… Tuh dia lah yg jadi Cover majalah remaja tuh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        mmg x knl n xnak kenal…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kampung@kl says:

          terpikir sejenak……adakah remaja kita sekarang terutamanya anak2 melayu sedemikian rupa…kalo gitu lah gamaknya….aduhai seribu kali sayang…begitu rendahnya maruah demi mengejar populariti dunia glamour yang seconit.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          ntahla… bdk2 skrg dah mkn jauh tersasar.. klu ditegur , memberontak plak. sdih btl mengenangkan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tk suka kutuk org says:

          korang ni mcm bagus je… aku rasa korang ni mesti dduk rumah lyn internet je, sbb tu keje kutuk org…. mcm lah bagus sgt kutuk org…mcm baik je. sudah2 la tu memburukkan org.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • samsame says:

          apa la korang ni kutuk jer..aku suke minah ni..cantik kalu nak bezakan ngan scha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • scha tak cantik says:

          haha..memang,…scha tu tak cantik!!camne tah leh jadi dewi remaja!!hidung ala2 asam jawa!!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kiki says:

        memang tomei gadis ni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. pizza says:

    Yup, ada iras2 Manoharam… oopppsss Manoohara

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. tOmEii says:

    org2 skrg ni ske sgt la pkai bj nmpk lurh
    nk tunjk ke spe lurh tu sbnrny…
    kalu la breast tu bsr cm pamela anderson thn la jgk nk tayang2….
    heran btulla..dhla mke xcntik pergai pulok xelok….adehh sian btul…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      dia nk tunjuk kat kita lah tu..
      hmm aku ada gak lurh..
      tapi tnjuk kat hubby aku jerk…
      heheheh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        btui2…aq pn ada jgk blh dktakn bsr la jgk cket dr die ni…huhu
        tp xde la nk tayang kt org laen…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          haha.. Cz ko X lupa diri cam dorg nih Tomeii.. Dorg prasan dorg punyer jer chantek n besar.. Dorg Xtau kita punya lagik……Lagik….lagik… I lost a word 2 say.. Kah3… Apela..

          Dorunk nk show kat Boy dorg yg X betol jugak lah tu.. P sumer org puas da tgk, da x heran pon…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          bangga org tgk kcantikan body dia… tu ler sbbnya..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kampung@kl says:

        hihihihihi… :-) baru betul cara pinky… amalan yang betul kepada yang betul… maka jadilah betul..betul..betul.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • samsame says:

        tak tunjuk apa pun mungkin tunjuk kecantikkan kot..biase la dah tau diri cantik

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • salmahayek says:

      korang ni jeles ke..cantik la minah ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. tOmEii says:

    aq pelik tgk gmbr no 4 tu…ape kejedahny tgkp gmbr cmtu…
    kalu nk cium sgt2 cium jela wtpe amik gmbrny pastu tayang pulok kt org…adehh hancur mse dpn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Kan da kater.. Nak cari publiCT n kontroverC yg mlampau sblom femes.. C… Tgk… blom jadik Dewi Remaja, dah free2 famous…. Mmg muka jamban burok sunggoh!! Xtau malu… Aku pon tau malu lagik walaupon aku nih Slumber orgnyer… 8-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kampung@kl says:

      bila dah tersebar kat internet…ada plak gmbr kena imposed gmbr bogel…barulah terhegeh-hegeh nak buat report polis…mulalah nak salahkan pengguna internet kata salah guna teknologi…salah sendiri sapa suruh amik gmbr mcm tu…padan muka!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shomeyy says:

      kalu nak cium baik dia dah cium

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cherrymarry says:

      die ni ok lagi..aku benci gler tngok si ramona and jujus.kaki club!! jujus bertindik merata cam pompuan sundal ramona tak abis2 bercium ngan pompuan bleh laki pun bleh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. laila sari says:

    hmmm TAK CANTEK pun!!! Sexy jer lebey.. skarang ni patern sumer artis tunjuk TETEK!!! heran aku!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      memg xcntik pn y aq pelikny cmne leh jd dewi remja nie…rseny bnyk lg girl cun2 kt lua ni tp apsl minh cmni jgk y dpt….kui3x…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • laila sari says:

        pasal pompuan yg jauh lebeh cun tak gedik nak tayang muka kat dewi remaja… hiiiya!!! mcm pompuan yg masuk gadis melayu yg kononnya melayu sgt… wehh kalau bebetul gadis melayu yang pemalu takde kejadahnya menayang muka dalam realiti show!! tu tak tahu malu… then hipokrit depan camera… ahh tak kuasa mak!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • salmahayek says:

          aku tngok dia and zura paling cantik for finalsit dewi remaja 2009/10

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • YONEXBEST says:

      itu je modal diorg..yang lain tak dapat nak tunjuk..kalo tunjuk..emm..lokap aarr.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        hahaha trgelak besar aku nengok gadis melayu smlm…
        cam tu ke gadis melayu…
        herankn dowang ni sanggup wat apa saje asalkn trpilih..
        dowang x malu…
        aku yg malu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          erm yeke nthla aq xtgk pn…
          xde mse nk lyn menda2 cmtu…kui3x
          lgpn kalu tgk pn bt skit mata jea…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          mmg patut x yah nengok tp smlm dh ank aku yg beria2 mngadap aku pun trtumpang nengok…
          yapi kita nengok pas tu pakat gelak ramai2 pasal gelagat dowang..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          er apa daa yapi…
          tapi..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • laila sari says:

          yeker… aku geli sgt nak tgk tak sanggup!!!!! baik aku tengok astro ceria!!! hahaha

          memang tak malu laaa!!! buat apa laa wat rancangan tu… menjatuhkan maruah gadis melayu lagi ader… tukar laaa
          Gadis meLAYU…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          hmm tau x pe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Wah… Sabau2.. Jgn bengang2… Biakan jek dorang tuh.. Da raser bagos lah tuh.. Mak Bapak dia Xheran pon.. So, Xyah la kita penat2 tego cz org2 camnih mmg Xder insurans pon.. Hukom Hakam pijak kat kaki jek…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kampung@kl says:

          ntah la pinky…zaman kita dulu x la mcm ni…memang jauh skali nak pakai mcm tu…nak beli sluar jeans pun mak tak kasi….punya la susah nak pujuk…bayangkan adat dan budaya kita masih terjaga. skrg ni agaknya parents dorang dah kureng iman kot..(wallahualam) tak pun takut digelar tak open minded…kat akhirat nanti tak tau la nak tolong mcm mana….Nauzubillah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          tul tu kampung@kl…
          aku dulu2 prnah gak ar seluar jeans aku kena gunting ngan arwah bapak aku…
          seharian aku mnangis mana taknya tulah baru prtama x dpt beli tu pun berminggu mujuk mak aku…
          dpt dek bapak aku hah ambek ko di guntingnya…
          skang ni hubby aku x kesah apa baju aku nk pakai tapi yg pnting mesti tutup aurat…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • salmahayek says:

          korang ni mulut cam org kg.shes gorgeous ok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hellyeh says:

      cantik gak…sesuai jd dewi remaja

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. tOmEii says:

    cmne leh jd dewi remja nie…xcntik pn aq tgk…
    nk2 lg gmbr y last skli tu cm nth menda2 je bergmbr cmtu…
    rmbt palsu pulok kemain serbutny cm org br bgn tido jekk….xptt2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • salmahayek says:

      DIA LAYAK JADI DEWI REMAJA =) I i knal anzalna ni dr myspace..tak sombng and always share kecantikan die ngan i..suka cara die.. i call die miss pantene =) rambut cantik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. bungateratai says:

    bajet bibir sexy.menyampah i

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      huhu bibir dh mcm mult itik dh aq tgk….kui3x
      tp cntik la mlt itik lg dr die nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • laila sari says:

      nenek aku kata bibir terjuih… mcm baby nak mintak nenen.. hua hua hua

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Bukan lah.. Bibir terjuih tuh mesti ader sebab… Ntah2 dah slalu sgt isap yg bukan2.. Tuh jadik terkeluar n Xnak masok2 balik.. Kah3.. Lady lagik LASER darik Azwan Ali!! Amek kau!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          haha ko cm tau2 je lady…kui3x…dh kawin lum nie hram2…kahkahkah…aq lzer jgk tau cz azwanali tu bespren aq…huuhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          hoho bahayanya ayat.. isap apa ni hah?.. eh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kah…kah…kah… Gila2 aku gelak ni PU3 n Tomeii.. Aku blom kawen lagik la… P aku nih updated punya org la.. Lady tau sumer ILMU!! huhu.. (statement hangat!!)

          –>Eh pu3, dah cukop umo ker blom nih?? Tomeii rase da blh komen benda2 nih, huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          mesti ar cukup.. dh akil baligh lagi.. hahahahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kampung@kl says:

          skrg ni jangan ingat dari segi luaran jer baik….silap ari bulan…kat blkg..perghhhhh mmg power rangers…sume aksi dah buat…kita ni jer terkinja2 baru tau…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • samsame says:

          muka die iras rozita and memey

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. pinkypanthers says:

    kalau bulu mata tu lebat skit lagi dh rupa Rozita che wan la plok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Betol…betol..betol…..

      Muka2 sepesen camnih X surprise langsong la nak jadik Dewi Remaja… Cam SCHA ok la kit aku tgk.. Sesuai dia dapat gelaran dewi remaja. Muka cun, ader gaya mudel n mmg mudel pon skg + blakon n slumber ++ sempoi!! Memang ader package yg tersendiri..

      –> At least, dia stay by her name, SCHA, X cam budak nih, ngan nama Manohara!! Kah3.. Wat mallu jek!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • average says:

        muke macam rozita che wan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • samsame says:

        i think shes so much better ngan scha.scha tu mcm jantan ckit la..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sheeda says:

        biaselah.. kalu dah pikiran tu mcm kampung, mmg mulut tu asyik nak ngutuk org jelah..
        ntah2 org yg mengutuk ni perangai mcm setan..
        kan bagus x payah nak kutuk2..
        mcm lah anzalna ni kacau hidup korang..
        aku tgk anzalna ni baik je orgnye..
        x kan lah sbb pic dgn bf dia tu pun nak dijadikan bahan..
        insaf2 lah weyh.. x payah nak mengutuk org lain..
        jaga tepi kain sendiri sudah..
        yg nak jeles sgt dgn dia tu buat ape..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. Lady-Not-Gaga says:

    Apela nak jadi..
    Sumer org yg nak involve in dunia seni nih mesti ader kontroversi. N sumernyer melampau soooo-Sialllll…!! Aku pon da Xtau nak kate pe. Tgk pader cover dewi remaja cam OK je.. Rupanyer pon KO jugak.. Cmna la nak jadik IKON REMAJA lau diri pon Xlurus?? Kan u all??

    –> 2×5 ngan Seripah Gadis Melayu jugak!!! :-P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      ada pn ko ingtkn xabis rht lg td

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        metro arini ada citer pasal siSeripah ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          yeke apsl??aq bc kosmo je arini cz xjmp lg ats meja paper metro…uhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Aku pon X bacer paper arinih.. Ari2 aku baca online jek.. SSh kit bc online cz kdg miss in action, hihi..

          –> Aku ader je Tomeii oi… Dah kenyang, mengarok kat cni smula la… Ko da mkn ker???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          aq kuren lunch…bese brekfst jea….cz tu bdn i maintain cm jlo…hhahaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          hoho jelesnyer aq..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Xyah la jeles Pu3.. Lady tgk Pu3 da lawa pon… Berbanggalah dgn apa yg anda ader, keh!! Hihi… Cz i m walaupon pd mata org aku nih X chantek pon.. huhu… Yeker?? X kot… Hihi.. :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          yerla.. insafnyer aq. thanx lady coz mengingatkan. alhmdllh syukur apa yg ada..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • samsame says:

          mata die menawan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hellyeh says:

          dewi remja 2009 =)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. tOmEii says:

    adehh mne org laen nie xnk komen ker?
    anne,eclipse.aries,put3,LNG….
    mne korg sume pegi???????
    xkonyang lg ke pert dh abis wktu rht dh nie weiii….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      dowang gi shop…
      arini masuk office kul 3 la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        org pompuan pn rht lme jgk ke?
        g smbhyg jumaat jgk ke?
        aq ingtkn laki je rht lme ari jmaat…kui3x

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • huda says:

          haiiii tomei xkan tension kot biasa arrr ari jumaat,rehat lama apa lagi g kuar arrr cr apa yg tak patut

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          aq xske la kua siang2 cmni,,pns tau nti terbkr kulit aq y putih melepak nie…..huhuh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          masa rehat dowang sama kot…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Yuhuuu… Yihaaaa…. LNG ader D cni la.. Tadik aku tgk2 kumen korang kat atas… Hihi.. Now aku D bawah sudah.. Cian ko tomeii.. Buring ya sorunk2??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          xboring bored jek…haahaha…
          jomla kte kutuk scra berhemah…kui3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          coming my dear!!! sdp sgt menu ari ni.. tu ar lmbt msk.. hiihi kenyg giler..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • samsame says:

          wow nice!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Memek says:

          Bodo nye ko, kalau rehat Jumaat tak kira lelaki ke, pompuan ke, pondan ke, rehat sama panjang! Ish…macam katak bawah tempurung lah ko.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. huda says:

    ckp kat pompuan ni kalau setakat tuuuuut besar tuh baik xyah tunjuk kat org,lgpun kat malaysia ni kalau org berjalan bogel jer org tengok.setakat pose murahan cam bambar kat atas ni biasa sangat arrrrrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      adehh cmne nk ckp yerk knl pn tdk…tgula sok aq sruh kak nara tlg smpaikn yea…huuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • laila sari says:

      hahah best giler jalan bogel… alaa nak attract org tak susah pun… cuba hari ahad ke korang pegi klcc jln jln pakai baju kurung… sur org tengok!!! kalau pakai baju sexy tak plak org heran… pelik kannn… pakai sexy tak malu… pakai baju kurung malu!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        hmm dowang mana ada lg perasaan malu…
        aku jwb soalan ko tomei..
        kisah si seripah yg bersosial x hengat tu la kisah apa lagi…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Alah…
          Bukan malu pakai baju kurong.. Maybe Xtahan panas… Kang angin tiop, Sexy wo…. Abes nanpak lekok2 kat badan n tuh sebab ramai mata memandan.. Terpesona ngan Gadis berbaju kurong yg nampak sopan p maintain SEXY secara semulajadi dlm diam..

          Kan Tomeii?? Hihi.. :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          tul2….org laki kata org pompuan ni pkai bj kurung pling sexy tau nk dibndgkn pkai tiub nmpk pust tu…huhu…
          org laki la kata aq xkata…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        ko ckp cm dh bese je jln bogel…..kahkahkah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • huda says:

          kowang ni keje apa?katne?x rehat ker?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          pergh panjangnya soalan ko…
          tapi aku jawpannya…
          X KEJE….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu kak pinky suriumh spenuh mse…kui3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          pandai ko tomei..
          ko nk hadiah x?
          nnti aku anta erk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          blh jgk kc aq hdiah sofa L yea nk pkai raya nti…kui3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          hahaha aku baru nengok kat paper tadi iklan Cavenzi sofa L tu murah jerk aku baru brangan nk amek…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Memag lo… Dalam bilik air.. Kah3… Ko nih… Sajer jek nk mencetuskan kontroverC untok aku.. Lau real Kim Kardashian tuh ader n da biaserla jalan Bogel.. Hihi.. :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • samsame says:

          comei bdk ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farida says:

        tak payah nak kutuk! u tak kenal dia..anzalna seorang yg baik dan manja orgnya!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. huda says:

    bukan dah biasa tapi aku pernah tengok orang gila jalan bogel berebut org tengok sampaikan siti nurhaliza kat sebelah pun aku x perasan hu hu hu ada yg sampai jatuh longkang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. huda says:

    tur arrr pasal,belum org yg x gila saja2 nk pose tengah jalan mcm gambar pompuan kat atas ni….mau terbeliak mata suma org.kalau masuk dewi remaja kene undi guna sms sure menang.tupun kalau body dia cantik masa bogel arrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      kalu terbeliak mata myb laki je aq x pny…tp kalu pompuan pn terbeliak jgk bijik mta lesbo la tu nmeny…hahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Aku stujuk gn ko Tomeii..
        Mata ko pon besar cz ko bekakkan ngn tgn ko bagi besau, hihi.. Tuh bukan terbeliak kan? Jgn marah Tomeii.. Aku gurau2 jek.. Nanti X tomei lagi lau marah.. Alla Bucuk!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu itu bkn terbeliak itula terkelua biji mata nmeny…hahaha aq nk tkar pic laen la pulok cz rmai sgt puji mata aq cantek sangat……ahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          tukor cpat .. pasni pic apa plok.. idung ker mulut ker.. hihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Aku Suggest……. Hot touge! Lidah yg hangat! Yerlah.. B4 diz mata yg Chantek, nih lidah pulak la yg hot terkeluar cam mata tuh, hihi… ok kan Pu3.. ??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          OK sangat.. karang terjelir plak lidah org lain yg nengok.. hihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • samsame says:

          mata aku terbeliak cuz cantik sgt.mix apa minah ni?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hellyeh says:

      ko ni otak kotar a..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ~ Lulu Don ~ says:

    ~ muke dy cam sepesen dgn memey :P ~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      memey?
      nanti aku telek puas2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • huda says:

        memey tu poyo pdn muka norman xnk kawin ngan dia

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        adehhh ni pelnduk brpa rpe dh nie??sume ada gaya…femes la die kalu cmni…uuwwwaaa xleh jd ni mke cm jamban xciap je aq tgk kalu cmtu memey,manohra ngn rozita c wan seangkatn dgn diela mke cm jamban….hahahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Agaknyer la cam Jamban…. Tuh yg X malu tuh. Jamban kan Xder insuran.. X malu.. Busuk2 pon pintu dia terbuka luas gak.. Mmg sesuai la panggil Jamban.. Dah tau pompuan, melayu n sepatotnyer sopan, dorg bukak2 jugak!! Ape da…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • average says:

          is she related to rozita che wan?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Memek says:

          Ko sebenarnya jeles, hati hitam. Ntah-ntah ko nii ada masuk dewi remaja gak.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. tOmEii says:

    1 kali pndg cm mano,2 kali pndg cm rozita,3 kali pndg cm memey tp 4 kali pndg cm azwanalia la pulok aq tgkk….
    hahhhhhahahahahahaahahahaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      5 kali pndg cam mka semua diatas… campuran ar tu.. hihi aduhaiiiii…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        hahaha kacuk byk sgt tu psl byk sgt rpe tue…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          yerla .. terus jadi kacip plak.. huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hahaha.. KOrunk nih mmg fasih la bab2 kacok2 nih. Pandai sunggoh dgn golongan nih n camna nk kacok. Aku kene menuntot ngn korunk la…

          –> Weh PU3, ko p mana baru muncoi?? Pauh aku panggil name ko, p X muncoi2 gak??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          hahahah jampi ko ada terkehel sikit ar … tu sbb lmbt mncul.. haaa ni dah muncul.. moh kiter gosip.. eh astaghfirullah .. ari ni ari jumaat (pinjam lg ayat poco2)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ferkin says:

      muka diew byk cam rozita la aku tngok.cantik sial! boleh pegi jauh ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. delimajelita says:

    cantik la dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      mmg cantek(sambil mnjuihkn bibir cam angelina jolie)..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        haha tul2 n smbil menunjkkn lurah terpendam

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          tmpg tanya.. cntik tang mana tu? sy ada kemusykilan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • huda says:

          tang lurah yang x cukup dalam hu hu hu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu nthla aq pn musykil,,…
          myb tang taik lalat die tu dakk….hahaha
          put kalu xcy tnyla delimajelita…hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          hoho yer la.. patut ar taik lalat kak pah dah clean n clear.. reropanya dah gi melekat kat dada dak pompuan (xtau nama) ni.. huhu sori yer.. ari ni ari jumaat

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • riena says:

          Tang lurah dia la cik puteri oii,,,,,
          hikhikhik,,,,,,montok gie aku nyer,,,,tp xder pon terliur nk tnjuk2 kat org,,,,,

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          LURAH DENDAM…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Betollah tu chantek.. Lalat pon suka… Sampai lalat tuh menapakkan najis dia kat lurah dendam pompuan nih. Bukan 1 pulak tuh. P 2-3 aku rasa, kah3….

          –> Mana kira-kira ah?? Dia mesti arif n teror gila nk kira bab2 nih.. hihi.. =)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          kira2 bz lg tuh .. dok mengira taik lalat.. eh silap dok mengira emmm apa ntah .. sori kekira. tersyasyul

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          kira2 g smhyg jumaat daaaa….lmbt abis cz tertggl sepruh jln td…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          ye x yer.. alahai lpa plaks kira2 kan teruna melayu sejati.. ampun dan maaf dipohon. selamat ari raya

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kira-kira jadik mangsa kadaan d sebabkan nama dia, hihi… Lawak2 n cian kira2… Lady rasa ari jumaat kira2 jadik baik kot.. Tuh yg dia ilang tuh… Ari Senin nanti tunggula,… Mesti dia mengganaz balik, kira komen yg 1st!! Kah3…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cherrymarry says:

          muka cun gler ada pakej

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • average says:

        very nice..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. mysexyheart says:

    nice…beautiful face…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. pening says:

    Alahai…..x abis2 citer ‘pempuan melayu terakhir’ ni…mak oii..tahi lalat dia tersusun cantik je….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      tahi lalat aq pun tersusun cntik.. hihi tp bkn disitu (jgn gatal2 nk bayang plak) kat muka ni ha .. tersusun jer 3 baris.. hihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. jojio says:

    Cantik….tapiii….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      tapi….. jojio selalu wat ayat x abih n menyuspen kan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      tapi pe jojio?????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Pu3… Baca komen Lady kat atas tuh!! Sal rahsia sulit mulit C Manohara tuh!! Cepat!!! lADY DA REPLY.. p KLU KIT2 JEK!! hIHI…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          bc dah.. huhu btul ker tu.. teruknya. cam hamba s,,ks plak dibuatnya ek..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          ya ke?
          ada bukti dh ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Xder la bukti kukoh cz maner Lady ader video time kejadian ker hapa.. P nih darik sumber2 yg amat2 blh D percayai… From 1-last, hohhoo…. Baca komen tambahan Lady kat atas sana k… :-P Fonat Lady nk ylang bnyk2 kali.. huhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. tOmEii says:

    loo apsl kua mata aq lg nie pesl xkua pic br nie….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. EclipsE says:

    hey..hey…hey…
    i’m back….huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      welcome back… yuhuuuu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        weh korang sume dh mkn ker?
        mkn pe?
        solat dh?hehehe…
        aku sume dh…
        keje jer blm lg bt….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          sama ar kita.. tp aq kenyng smpai xleh wat keja… ish ish ish x baik lar.. ari ni ari jumaat.. hihi keja mesti wat

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          aku pon kenyang gile mkn + kenyang mkn angin…
          smpt td g parkson…hehehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        adehh lme btui ko rht eclipse….
        ni sah tido bwh meja lg nie…kui3xx
        pttla bos ko call aq td tny ko kt mne…huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          kn aku penah ckp rehat aku atas 11.30 sblm 3.30…so skrg ade ms lg…
          boss aku ckp ape kt ko?
          dia nak ngurat aku yea??hahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          haha die ckp ko ajk die dinner mlm ni tp die xnk tkut kna hambat ngn bini die so ko mrjuk tido bwh meja….hahahahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          lamanya wktu rehat.. ada borang kosong x tmpt keja ko.. hihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          ade pu3…
          ko jd asst aku nak…
          massage bdn aku…hahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          woaaaaaaaaaaaahhhhh time rehat kan pnjg.. konfem aq x dpt rehat coz urut ko…. huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. nitrogieniq says:

    anzalna nasir nama dia..
    cari dalam myspace
    dia melayu yg duduk satu family dekat australia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. EclipsE says:

    inilah dia bakal dewi neraka…muahahaha…
    jahat mlt aku…
    poco tlg dtg sdrkan kwn mu ini…(klu ko anggap aku kwnla..heheh)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. jed hijau says:

    muka lawa perangai tak lawa……

    ntahlah….

    apa-apa ajelah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. EclipsE says:

    posing dgn bf xhengat dunia…
    dorang ney xtau malu ker?
    sian kat mak bapak dorang klu tau pngai anak cam setan…huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. EclipsE says:

    woi korang sume dh lari ker??
    ker pulaukan aku??
    ney yg nak nangis ney….sob…sob…sob…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. refelsia says:

    dari segi paras rupa memang cun habis…..tapi perwatakan pula hmmmmmmm………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. EclipsE says:

    aku nmpk poco sblk bunga la…
    ko men sorok2 dgn sape tue??
    jgn…nti kena sorok dgn hantu kopek…muahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ANneDeSilva says:

    hallo kawan…
    tak miss aku kew?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ANneDeSilva says:

    ape citer nii/??
    sape wanita shengal nie??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      mana pg ni anne… aq pun x knl .. wat2 kenal jer..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Budak cover gal tok pencarian dewi remaja lo…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Mmg Xder org knal pon cz dia kan mmg bkn saper2, X famous pon… Baru nk cari LUBANG untok famous… So, cenggini la caranyer… hihi..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. lilies says:

    niyh mesti org amek dr hp or facebook/fs or her blog yer..xbaek tau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pmpuan nih lg x baek.pose cam gtu….cer die amik gmbr kt umah tgh tlong mak die msk ke,sapu laman ke, xdelah org nk curik pic die….tp klo ade org curik pn org jdi suke bkn ktuk,yelah anak baek 2 tlong mak……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • laila sari says:

        dah taknak org curik gambar kejadahnyerr pi letak kat face book tuh!! huhuhu malang seyh.. memang sengaja MENCAPUB! dengan niat pun nak org nengok pic dia sexy.. aah laa tahi lalat dia tersusun hingga ke breast tuh perghh….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Akak Leen says:

    tgh muda belia….mmg la cantik….
    dh tua nanti tau la mcm mana…
    lelaki tu suami dia ke? hehehehehehehe…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      yerla kak leen.. lgpun org skrg ni tmbh2 kalau mka cun n bdn lawa mula la nk seksi meksi.. trend zaman skrg

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. kira-kira says:

    lawa gak minah nie aku tgk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. kira-kira says:

    dak ni msok lam dewi remaja gak ker??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      lau dye mng pn mmg layak kot…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        layak ke menang? kena ker

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • merer says:

          wei puteriaaquarius ko ni anti ngan pompuan ni ke?asal huh?ni tak lain tak bkn jeles kan?mesti muka ko buruk kan itu yang ko kutuk die abis2.sory la..wa main2 jer..hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hellyeh says:

        layak la die menang cuz die cantik sgt

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. kira-kira says:

    tgk kt cover dewi remaja 2,,da cm norish karman pn ade gak…
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Danny0range says:

    perh,,,cantik btul….
    pakej lengkap,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. vios_vaio says:

    cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. macam manalah korang boleh dapat gambar nie hek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      de la 2 mne2 smbernyer..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • asiah50sen says:

        layak la jadi dewi remaja dibanding pompuan lain..gambar die tak teruk pun bukan bercium pun pegang pun tak ok la tu..cuma nasihat aku kalu nak pg jauh kena pndai bwa diri la

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. emma says:

    kalau nak masuk dewi remaja ni gambar2 dia seksi2 ke? tunjuk dada? peluk2 dengan jantan? memang undang2 dia macam tu ekkkk?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      gitu ler gamaknya .. tp pluk2 ngn jntn tu pic peribadi…ntahla, plik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cherrymarry says:

      nasib baik bukan gmbar bercium kalau tak lg megelegak aku.bf die bleh thn gak hehe gatal lak aku ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Zaza Muhammad says:

    cam memey je muke dia hahahah…
    Aku nk ucapkan tahniah utk Scha, wpun x menang FFM mlm tadi tp tercalon dlm 5 calon unggulan… mmg best lakonan dia lam histeria… xpe… pasni leh try lai… Tahniah gak Liyana Jasmay sbb memang best Actress…
    Scha pun blakon gak lam Papadom yg menang filem terbaik…eeeiii camni x sabo2 nk tnggu filem tu, Afdlin Shauki tuh… ehheeh… Se lai heppi sesgt bile Los dan Faun menang komedi terbaik… aku mmg suke cite tu berkali2 tgk…ala2 CSI gtu…Tahniah kepada smua pemenang termsk……sedey sbb Yasmin Ahmad (Allahyarham) dah x bersama kite utk memeriahkan industri kite… thanks to jury sbb masih menghargai karya terakhir arwah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cherrymarry says:

      nak dibandingkan ngan scha aku suka minah ni lg..cantik..pakej lengkap

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • asiah50sen says:

        aku setuju scha tu bkn lawa pun kalu tak pakai makeup.kulit muka die teruk la tngok dkat2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. abg jack says:

    ada gambar tu tengah menetek ker..skadar btanya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. gg says:

    x cantik mane pn…dedah jer lebih..kalau jd cleaner sape pn xpandang..pas tu so sial je lebih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. baohuluna says:

    eh..cm memey gediks jek..xsuka2 (smbil geleng kepala)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. abg jack says:

    gambo 1st tu mcm manoharam laa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. apsal pompuan melayu ( that bitch is malay?? ) suka Mat Bangla + Nepal??y?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. ONCET says:

    kejap nmpk macam manohara, tengok dari tepi macam memey…

    hehhee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. farawahida says:

    bagi aku gambar dia ni biase je…bukannya sexy pun..dia ni cantik aku suka sama dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. merer says:

    gorgeous..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. mira says:

    minah ni aku penah nampak real life cantik sial rambut die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. adib says:

    macam mana nak contact anzalna huh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. ferkin says:

    kalu nak bandingkan dia ngan scha jauh berbeza! dia ni cantik muka nampak sopan si scha aku tngok ganas semacam mcm jantan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. imagination says:

    apa la korang nak bising dia bukannya bercium berpelukan pun..takde apa yang nak menghairahkan pun..biasa jer gambar.. setakat nampak sikit line biase la tu..ramai lagi artis malaysia yg melampau utk jadikan prbualan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. desaturatedgreen says:

    shes gorgeous layaak jd dwi remaja.sory girls………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. desaturatedgreen says:

    i want her,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. salmahayek says:

    i like the way she dressed up

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. average says:

    shes soooo pretty! i kno her frm myspace..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. samsame says:

    muka banyak cam rozita che wan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. hellyeh says:

    who is she?shes pretty

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. hellyeh says:

    beautiful gal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. shomeyy says:

    siapa ada number minah ni?aku nak masuk minang dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. cherrymarry says:

    ermmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. pressme says:

    finalist dewi remaja ni cantik aku suka tngok muke dye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. kuda belang says:

    ni membe ms aku ni anzalna ni.. dia ok laa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. fiona says:

    dia my junior masa sekolah dulu, org nya mmg lemah lembut,masa sekolah dulu lg cantik dari sekarang,ramai gak peminat, and cian dia selalu pindah randah ikut ayah dia. dia paling cantik dari adk beradk dia.perfect!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. polong says:

    em dier nie..aku x bpe knal dier tp mse aku photoshoot ngan dier dlu dier mmg gedik n ngada2..dier x bpe petah ckp melayu n pandi ckp spanish…tp aku tetap kte dier tak layak ganti scha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pocong says:

      haha..tgk muka pn tau gediks!!buat muka ala2 bajet menggoda laa konon!
      terliuk lentok mcm btina lapar batang!! aku sumbat baru tau..dh murah mcm placur sgt..placur bgus lg,di bri bayaran.yg dia ni free of charge beb!lelaki mmg suka lah,nk buat bini,sorry…
      klu dia ni mnang, mmg something wrong laa kt mna2 tu..bg diri kt judges ker..opss!!sory..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. theredora says:

    oh x paham ah , apa kene mengena ngan scha ? tu bukan scha la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. theredora says:

    Oh , well apa kene mengena ngan Scha ? That woman isnt scha. x paham la apa yg cuba dikatakan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. darkangel says:

    Sape kenal jujus?? aku ada true strory psl jujus nie… die prnh couple ngan bestfriend aku, HABIZZZZZz duit kawan aku tu die KIKIS, dah la kikis duit org, curang plak tue, bukan stakat curang pd 1 org tapi 3 org!! mak aii…sedap jak gune muke die ngorat laki then kikis everything!! teruk arr!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • keadilan boyz says:

      PENAT AKU TYPE NI, SO TOLONG BACA!
      owh,yer ker darkangel??hahaha..aku knal!jujus pn sama cam budak anzalnamentetek ni gak..dpt jd finalis dewi remaja gak..

      hah,padan!! fight la korg!!22 kaki jantan rupanya..ya Allah,rs nya smua yg msuk final dewi remaja mmg prangai mcm setan!

      tu psl remaja skrg pn dh mcm setan,coz ikon yg majalah REMAJA pilih pn mcm setan!!aku tak tahu lah mcmna majalah REMAJA ni buat pilihan..konon pemenang dipilih brdasarkan borang undian..tp,undi2 dr borang REMAJA tu ntah btl ke x..result pn tak dipaparkan!! ntah2 ada org dlm,ckp jer laa!!baik xpyh buat prtandingan!!
      nk dijadikan cerita…(sila baca):
      kazen aku msuk pertandingan ni,we all vote byk giler,dan rsnya tak terlawan bilangan undian dia!brtimbun2 bli mjlh(RM5 satu) smata2 nk dptkn sehelai borang undian yg mcm PENIPU tu!pnya lah bli mjalah byk2, sokong undi dia coz bg ssiapa sj yg knal kazen aku tu pasti kata dia layak dpt! pakej lengkap,selain cantik,berkaliber,terpelajar dpt anugerah dekan graduate universiti lg! bapa dia pn bkn calang2 orgnya kt msia ni!
      ni smua outa jer nk kita bli mjlh!padahal dh nyata2 dorg nk bg sp!anak beranak sedara mara,makwe,dan yg xkurang jual diri nk dpt jd cover-finalis! (sape mkn cili,dia la terasa..haha)!btapa murahnya!

      moral of story: x prcaya pd prtandingan bodoh mcm ni dh!!kitorang dpt sumber MAJALAH REMAJA manipulate borang undian!!bkn itu sj,mlh ktorg tahu sgalanya..klu majalah REMAJA mrh dgn knyataan berani aku ni,…nk fight,boleh jer..aku x takut..bukti ada!negara kita ada undang2!so,watchout! aku berani sbb aku nk kn keadilan bg pihak smua yg dikhianati dlm pertandingan bodo ni!!!klu tau main kotor mcmni,awl2 aku halang kazen aku dr msuk!
      pertandingan mcmni sama 2×5 jer ngn seripah sampah pertandingan gadis melayu! Xbermotif lgsg!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Darkangel says:

    >Keadilan boyz: serius ke awak kenal jujus tu?? mmg kaki jantan tu… pasang sini, pasang sana..mane2 pun ade spare bf… aku bukan ape, aku kesian tgk kawan baik aku kena peralat mcm tu, duit kena kikis sekelip mata je, alasan c jujus hidup susah, takde duit nak beli itu ini…i mean..Wat the F***!! ape pun, aku stuju dgn awak… aku pun rse ptandingan bodoh mcm nie mmg gune org dlm or maybe dorg mengampu dgn crew2 mjlh Remaja… jual diri mcm yg awak ckpkan tu… zaman skrg ni pun, sbb nak mengejar populariti, sggup sgt nak buat ape je, yg penting muka masuk majalah!! S**T !!
    aku pun nakkan KEADILAN YO!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. simelar says:

    i think shes gorgeous..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. simelar says:

    shes a very lucky gal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. gaga says:

    shes my fwen frm fb.shes next dewi remaja =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. eyez says:

    cantik bangat! tapi syg dah ada balak…melepas aku!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. forever21 says:

    siapa jujus wei?cantik ke?yang aku kenal Anzalna jer frm finalis dewi remaja..klu siapa nak kenal anzalna die ada fb and myspace.aku kenal pun melalui fb.die ni cantik muka ala2 rozita che wan.bf die membe bf aku..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. selloman says:

    she hot and sexy!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. bebe says:

    serious la muka dia mcm rozita che wan!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. rosemary says:

    aku rasa minah ni bole menang la cuz aku tngk gambar die kat fb cantik2 .ari tu tersemrempak ngan family die semua cantik2 mak die makan apa agaknye yek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. rosemary says:

    die patut menang!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sheeda says:

      yes.. anzalna patut menang..
      i pun ade fb and myspace dia..
      bdk nye baik..
      muka dah lah cun..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. masO says:

    darkangel….

    are u still online?

    cam kite b2 jerk de nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. someone~ says:

    jahat tol la~ 2 org adk dye satu skola ngan sy skrg nie… biase la 2.. brape lme dok lua negare~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Eddy says:

    wei korang takde keje ke? aku kenal Anzalna ni..bf dia kawan aku..best fren aku..korang tak kenal jgn sedap mulut je nk mengutuk org..aku kenal diaorg ni baik..setakat pakai seksi pon korang nak isukan,byk lagi benda lagi teruk kt luar tu knp tak heboh? buat hal korang sendiri sudah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. anakcomey says:

    aikk.. anak jiran aku ni.. camne leh x perasan.. tp aku suka family dia baik2 belaka n well-educated.. bukan puji cuma, seronok tgk family dia, cantik2 belaka since mak pak dorg pun muka mix and there’re very humble ppl..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. akakslumber says:

    kesian dengan org yg susah hati tgk anzalna menang.. btw the most manusia2 talking shit bout her, the most she close to become a winner.
    kalau attitude dia buruk skali pun, sapa kita nak menilai dia? do we look at ourself? everyone make mistakes and no one perfect. *wink wink*

    for those yg maybe so frustious dpt masuk dewi remaja, no give up try again ur luck next time..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. maira says:

    mulut lady not gaga cam gampang…
    anzalna kwn aku ok..
    aku knl die…
    die ok je.. ko yg lebey2….
    mentang2 muke ko buruk…
    nk kutuk org, muke ko da seswai ngan mulut longkang ko tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  88. manymore says:

    dia ni jelita…aku suka ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. sissya says:

    shes very talented,gorgeous,educated …gud luck anzalna!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. luna says:

    anzalna nasir ni sgt2 baik.. x sombong langsung.. walaupun dia sgt cantik, penah dok kt australia, speaking pn berabuk dia x penah sombong n nak bajet hot.. x cam sorg dewi tu (pernah terkontroversi psl org ckp dia LES padahal gosip bodoh je..) aku tgk kt myspace dewi tu kt comment box dia de sorg mamat ni tnye “HYE, NAME U APE?” si dewi prasan hot tu ngn sombong n bongkak nye balas kt comment box dia sndri tanye kt kwn2 dia yg knon2 fans dia tu lbh kurang cmni (lebih kurang ok.. bkn tepat2 cmni..) “CAN ANYONE TELL HIM PLS..” hadoi.. menyampah sgt sgt sgt.. n now dia brkawan rapat ngn anzalna sbb aku denga cite dia tu suke brkawan ngn org cantik n kaya je.. so klau nk bandingkn prmpuan yg konon2 hot tu ngn anzalna sgt2 brbeza.. klau sape2 nk burukkn dia ngn gmba kt atas tu aku x heran sbb aku tersangat suka ngn sikap dia yg lgsg x sombong and tersangat humble tu.. kalau de komen2 bodoh kt fb dia, dia still layan.. kalau si dewi prasan hot tu jgn harap nk layan..

    go anzalna nasir! aku dah vote kau.. harap kau menang.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. soffea_zulaikha says:

    anzalna..dia sangat cantik,jelita dan very kiut..i sendiri yg mekap kan muka dia untuk fotoshoot magazine..w0w!!!memang natural beauty..dia sangat merendah diri n peramah ..tak sombong n menghormati orang lain…kalau dia lah juara…why not??mmg dia layak dan rezeki dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. sally says:

    dah undi pun anzalna!!! go anzalna i kno u can do it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. syed fezriq jamalullail says:

    anzalna nasir ada seorang gadis yg baru berumur 22 tahun tetapi akalnya fikirannya bukan seperti budak hingusan beliau sorang bijak pandai dia tak tumpah mcm mama dia rajin membuat kerja rumah tak seperti gadis yg sama umur dgnnya yg hanya tahu melenggang kaki didepan tv dan malam ke pusat hiburan(clubbing)dia lebih suka ber-shopping dan melepak dirumah sambil mengemas apa yg perlu sebab itu membuat saya amat mengkagumi dia…dan saya amat bertuah kerana dia pernah menyangi saya sebelum ini…. tapi saya telah melukan hatinya dan kini masanya utk saya menebus segala kesilapan yg pernah saya lakukan… kawan2 yg ada disini mari la kita berdoa mudah-mudahan Anzalna akan membuka pintu hatinya kembali pada saya yg amat merindui dan menyanginya…. We all love Baby(Anzalna) -Lots of love Fred Jamalullail-

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • no name says:

      ehh.. u bf anzalna kn? hari tu i de tgk kt profile die, die tuka status single.. tp sekarang dah in a relationship balik.. masih tak baik2 lg ke? hope u guys berbaik semula n post pics yg sweet lg.. :)

      i x kenal anzalna tp tgk daripada cara dia dan life dia melalui myspace n FB, i tau dia mesti seorang gadis yg baik dan yg i paling suke, anzalna seorang yg humble.. dia lah satu2nya gadis cantik yg paling humble yg i penah tgk..

      harap korang berbaik semula ye.. owh lg 1.. u mmg org yg paling bertuah sbb disayangi oleh gadis seperti anzalna nasir.. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. syed fezriq jamalullail says:

    hi semua sorry mencelah saya kenal sangat ngan Anzalna Nasir dia seorang gadis yg amat lembah lembu kaya ngan budi pekerti tahu menghormati orang2 tua pandai membuat kerja rumah tidak seperti gadis yg sebaya ngannya yg hanya tahu menggoyangkan kaki mereka dihadapan pc atau pun tv menonton astro n bla bla.Anzalna seorang yg penyayang dan amat manja(like a baby)percaya atau tidak?dia sanggup mencuci baju dgn menggunakan tangannya,mengemas rumah dan sebagainya sebijik seperti mamanya yg terlalu rajin membuat kerja rumah… kepada mereka yg tidak berapa kenal ngan Anzalna jgn la cepat memandang negatif terhadapnya juz b’cuz of pic yg kat atas tu,dan saya saya tahu siapa yg melakukannya ingat Allah itu maha mengetahui…. kawan2 yg ada disini marilah kita berdoa mudah2han akan terbuka kembali pintu hati Anzalna kepada saya yg amat merindui dan menyanginya dan saya berjanji dihadapan semua yg ada disini yg saya tak akan melukainya lagi sampai keakhir hayat…. seperti lagu Ungu(Ku Ingin Selamanya) We all love U baby -Lots of love Fred Anzalna2010-

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  95. fly says:

    one day, im gonna marry u ..and take u as my wife .dunia & akhirat ..ill take care of u.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. sheeda says:

    kenapalah pic mcm ni pun nak disiarkan..
    biaselah pic mcm tu..
    mcm lah korg yg ngutuk dia ni baik and alim sgt…
    ntah2 korg berkali ganda lg teruk..
    kubur masing2 lah weyh..
    x payah nak bz body sgt..
    dah dia mmg cantek..
    korang tu je yg jeles..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  97. Bella says:

    Sape yg kutuk anzalna tue, sebab muka dia tak lawa… dengki tgk anzalna,ahaks… dia tak sombong,dalam fb reply je msg…. ala yg kutuk2 tue tak ada ape yg anna ada… thats y mulut lonkang hahahahaha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. dini says:

    cam bitch je aku tgok seyh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. aa says:

    fred ngan ena ke yg aku jmpe kat psr tg mlm tu
    da lme xjmpe ena…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. momoxmann says:

    syed fezriq…………….tolong laa ..kau macam budak2 laa….dalam dunia apa2 pun boleh terjadi….jangan memuji2 sangat pada gadis yang bernama ANZALNA…kau sendiri tahu sejarah2 anzalna sebelum kau berjumpa dgn dia dan dgn siapa dia bersama sebelum kau!!…mungkin bahasa aku kurang enak dan manis kepada kau tapi aku teramat2 kasihan dgn kau FEZRIQ!!…bangun dan sedar la wahai LELAKI …..yang bernama SYED FEZRIQ…..jangan jadi bodoh merayu2 kepada yang tak sudi ….DIA sudah ada yang lain DIA sudah berada didunia yang lain …DUNIA GLAMOUR!!…..dan kepada semua yang memuji2 sangat2 ANZALNA NASIR….DIA memang CANTIK dan SEXY tapi hakikat sebenarnya GADIS ini cuma cantik dari luaran sahaja…..didalam hanya rakan2 terdekat SYED FEZRIQ dan FAMILI beliau sahaja yang TAHU!!!!!……….saya disini cuma kasihan dengan lelaki yang bernama SYED FEZRIQ JAMALULLAIL…..saya berharap dia buka mata dan minda …..jangan hanya cinta …kerjaya dan rakan2 jadi binasa!!!! diluar sana ada beribu2 lagi gadis yang CANTIK ,SEXY dan MATANG!!!!bukan macam ANZALNA NASIR yang macam KANAK2!!!!!!…KAU TAHU HAKIKATNYA FEZRIQ!!…..salam semua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ryzal says:

      ko ni mesti Zuraida Kassim yg keja kat Air Asia kan?yg dah ada suami tapi buat sex ngan jantan lain..kesian suami ko…dapat isteri curang!! cepat cepat la insaf….ko nak cemburu sgt dgn Anzalna nape huh?????insafla cepat wahai zuraida kassim..and for ur information kat air asia ni semua fikir ko perasan hot!! ingat la sikit umur tu dah brapa muka pun dah berkedut…org kat Air asia dan MAS semua dah tau perangai ko yg sebenar Zuraida..melancap ngan bnyk jantan!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • momoxmann says:

        hahaha kau ni gila laa bro …siapa zuraida kassim yg kau merepek2 ni …..kalau kau tahu siapa aku tentu mulut kau TERTUTUP RAPAT!!!!!…..kalau aku turun KL cari kau tentu ibubapa kau minta maaf banyak2 dgn aku …..cuma aku harap kau tak terlalu gahirah untuk bercakap ……kerana mulut badan binasa……jangan cuba bermain api dgn aku nanti kau dan mereka2 semua tu susah!!!!…wasallam!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • momoxmann says:

          dan satu lagi ZURAIDA KASSIM ni cantik ke……kau kutuk dia cukup2 nampak….!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Hani chasez says:

    hahah…
    ala,normal la..if ada pendatang baru suma org nak kutuk…
    i sebagai org biasa ni pon da penah kene kutuk ngn artis veteren yg salu gak la belakon baik dlm drama nih everyday….she thought that im a new actres at the location n xpasal2 sound i ni sombong la,rambut perang la,mata biru la..lu sibuk apahal..ada aku kesah?…hello..i tukang teman bf i rent his beemer n fairlady for shooting jer..i tau la i lagi muda n cantiks (cantik kur?? biasa2 jur)so xperlulah kita mendengki satu sama lain yer..
    so now i can conclude that senior2 ni mmg xsuka org baru..last2 malu sendiri..wakaka!
    n for anzalna…keep it up girl,i pon dah masuk dwi remaja so i know how it feels…manusia ni xsenang tgk org lebih dr dia…so adala sifat2 xpuas hati.n to conclude all this,we must be grateful that Allah gave everything to us..kesempurnaan yg xberbelah bahagi gitu.. :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. mursyidah says:

    minah ni macam sundal je…dah la ggu bf org…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • farida says:

      kau yg sundal kot! tak pasal2 ckp anzalna ganggu bf org.. bf org yg slalu kacau dia..maklum la orang cantik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nananan says:

        cantik ke masalhnya? cuba ko tgok betul2 muka parents dia..bajet pussycat dolls malaysia adik badik dia

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. qalia says:

    terok nya wahai semua umat islam mengutok anna..
    sudah jelas yg anna ni cantik,yupp betol die langsung x sombong..peramah..
    walaupun org lain buat salah,bkn kite kena menjahanam kan lg org tu..nasihat cara baik jela..
    kesimpulan nya:
    banyak nya manusia yg busuk hati skang ni,yang dengki..masing2 ada kecantikkan sendiri,tidak perlu lah mengutuk ciptaan Alla..
    salam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. Reena says:

    First pix tu cam ada iras2 deja moss la pulak..ahak ahak..oppsss..terlebey sudah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. detective conan says:

    aku prefer neelofa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  106. aku says:

    kutuk org nombor satu lah kome ni. kalau diri dh cukup baik pun, xde nk kutuk2 org. berenti lah jd typical malay yg suka mengutuk org. cepat2 lah berubah. x puas ati x suke, tutup mata, tutup telinga, tutup mulut.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. Mushi Hilton says:

    ANZALNA NASIR TERBAIK!!!

    tak mcm awek lain bajet lawa sombomg plak tu, anzalna skit x sombong walaupun cam slow skit(innocent) hhahhaa

    anzalna!! go girl go girl xD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. cruzz26. says:

    dia sgt cntik… cemburu dgn kecntikn yg dia ade… dia pling cntik antara adik-beradik dia.. mula2 tgk dia rasa dia dlm 26 tpi msih muda rupanya.. dia yg pling melotop.. pic2 kt ats tu xpenting pun.sbb ade yg tutup aurat tpi bgi bf raba kt public lgi geli..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. cruzz26. says:

    preety………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. I am running a blog but never got any valuable comment form my readers. Hope your tips will help me to get some good and encouraging comments from my visitors.Thanks for sharing such beautiful tips.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. porno izle says:

    Thank you for this blog. Thats all I can say. You most definitely have made this blog into something thats eye opening and important. You clearly know so much about the subject, youve covered so many bases. Great stuff from this part of the internet. Again, thank you for this blog.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. WAN ATIKAH says:

    betina nii lawa macm aq lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. buang putih says:

    ala..aku kenai sangat die ni..
    bapak die satu tmpat keje dgn bapak aku..
    die dok kat tanjung malim..

    deorg adik bradik mmg cantek..
    baik tapi tu laa..
    sosial sngat..
    laki tu cucu raja perlis kalo x silap aku..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • abu huraira says:

      aku dah agak dia mesti keturunan!aku type nama dia keluar kat royalty family!CAYALA ANZALNA NGAN CUCU RAJA!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. buang putih says:

    slalu mcm ni kan kalo awek lawa balak msti (subhanallah)…

    kalo lawa gak msti pangai(wallahualam)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  115. oooo says:

    bestfriend mona lah. go anzalna..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. farida says:

    Anzalna cantik sangat adore this girl!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. buang putih says:

    SEBAGAI IBUBAPA..
    sanguup ke lihat gambar ank begini??
    malu seyh..
    alah syed fezriq jamalullail awk tu mcm lembu kene cucuk idung..
    kat tg malim tu sape yang x nampak..
    asyik mengekor je minah ni..
    tapi kalo awk tu berada di jalan yang lurus sangat sesuai lah anda dgn dia..
    tapi anda pun senget mcm ane la ank anda nnt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. nananan says:

    si anna ni dulu pernah sound sorang minah bertudung kat fb gara2 ingat minah tu nak rmpas balak dia..sian gila kt minah tu..tak patut btol la..si anna ni mesej minah tu sampai minah tu anngis..tak minta maap sampai skrg..minah tu tahu je anna yg buat..ann ni muka biase je, tapi prgai buruk seh. tayang body je lebih ni huh7uhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. ricky says:

    cuba lagi..usaha tangga kejayaan.. : )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. cherrymarry says:

    yes congrats dear dpt msk final jgn hiraukan apa org nak kata

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. cherrysingle says:

    gf ko la tu! tu psl beriya-iya back-up sgt dia wlu melentok2 kalah python kt atas tu! ntah2 ko yg si laki bangla nepal ngn dia atas tuh!hahaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. sissya says:

    bf dia pun hensem..ko ni jeles tak tentu psl knp !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  123. turn left turn right says:

    bf xder la buruk tp konfem xensem sbb bila ko ckp begitu aku kena naik atas tgk balik utk konfemkan n konfem xensem. kalo ensem mesti dah magnet mata aku n lekat dlm ingatan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0