Written by AbangNara | August 7th, 2009

dewi remaja

“Inikah gambar bakal dewi remaja yang bakal menggantikan Scha Al- Yahya?“. Itulah tajuk email yang kami terima daripada seseorang. Terus menggelegak kepala kami dibuatnya. Secara peribadi memang bagai jauh panggang dari api kalau nak dibandingkan wanita ini berbanding Scha. Oh ya, kalau anda tak tahu, Scha Al Yahya dulu adalah juara Dewi Remaja.

Kami tak sempat nak cari info biodata gadis di atas ini. Tapi rasanya memang betullah kot dia masuk bertanding pertandingan Dewi Remaja nie. Kalau tak, macam mana plak gambar dia leh kuar muka depan Majalah Remaja kan? Kalau salah sila betulkan kami. Manalah tau anda sedara mara atau ahli keluarga gadis ini.

Tapi bukan gambar di atas ini yang menyebabkan kami mengelegak kepala (saja wat ayat melampau sikit). Anda kena tengok dulu gambar-gambar gadis di atas dengan membaca artikel ini sepenuhnya untuk mengelegakkan kepala anda. Hehehe. (tapi mungkin bagi sesetengah manusia gambar dia nie biasa jer, so terpulanglah kepada pendapat peribadi).

dewi remaja

dewi remaja

dewi remaja

dewi remaja

dewi remaja

418 responses to (GAMBAR)Inikah Bakal Dewi Remaja?

  1. ~ Lulu Don ~ says:

    ~ 1st! ~

    0
    0
  2. manje says:

    leh tahan gak lah cun minah ni…
    ada iras minah endon sial (manohara)
    tp klu cm ne gayanya, sy rsa x layak lah nk jd dewi remaja… besepah ag yg lbh cun…

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      hmm leh ar..

      0
      0
      • opssss.... says:

        aku pon rs cm ad iras manohara…pdhl mmg manohara kureng cun pon..smla ngn perangai depa

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          hihi… Nampaknyer org2 D C Ni menyampah gila ngan Manohara. Aku Xder la mnyampah pon cz malas nak amek port.. But Aku ader la dgr citer panaz yg amat sal dia n Xhusband dia yg cam sukar nak percaya , p terpaksa percaya.. N now, I dont blame her anymore.. =)

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          xleh tahan.. x cun ar.. crita skit lady spya org lain pun x memblamekan si mano tu… nk tau gak ni

          0
          0
        • Pot Pet says:

          Mantoooooooooooooooooooooooop!!!!!

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Nak tau yer?? Sb Aku nih mmg CUN, aku kena la bgtau.. Lau X bgtau, X cun la pulak.. P aku takot ader org carik aku nanti… Yerla, bocokan rahsia… Sikit jer klu yg dpt Lady bgtau Pu3, Dia jd mangsa Xhsbnd dia yg ader naluri luar biase n=in “tut” yg mana dia turut d kongsi bersama rakan2 suami..

          –> Cam kes lam metro in las 2 weeks… Ader baca x?? Lbh kurg la…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          yeker? aduhaiii.. kalau btl mmg ar x ptt.. terpaksa la percaya ni (smbl angguk2 geleng2)

          0
          0
        • farida says:

          takde keja lain !!!!! anzalna memang cantik itu yg korang cemburu

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kalau da anggok2 geleng2 tuh maknerner sangsi la kan?? Haha.. Lady pon Xtau.. P nih dr sumber yg blh D percayai la.. Kat tmpt Lady kj nih ader la org2 besar pangkat Dato’ yg ader ramai link n knal ngan org2 knamaan. Die yg story la.. Nih org2 lain Xtau cz ni kan sulit ner hal.. Huhu.. :-P

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          shhhhhhh jgn ckp kuat2 lady… t org dgr.. emm apa lg ko tau.. hah! x dgr la, ckp kuat sikit.. eh

          0
          0
    • rosh says:

      a’a..jap cam manohara…jap cam muke dia…huhuhuh
      tp kalu dh pic cam nie dh tersebar…tipis lah peluang..
      yg aku hairannya camne pic nie leh terbabas???…nak femes sblm di femes kan ker???hahahhaa….

      0
      0
    • merer says:

      dia ni lagi cantik berbanding scha

      0
      0
    • whaty says:

      apa bodoh la ko ni…ko kenal ke anzalna?tak kenal tak payah nak kutuk dia..

      0
      0
  3. tOmEii says:

    HURMM XCUN LGSG….

    0
    0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Xcun pon X.. Xlawa pon X.. X chantek pon X.. X ayu pon X… Just biaser2 ajer.. As a normal human face.. Hihi.. Aku lagi lawa kot Eclipse kan?? Tgk la pose pusing blakang nih.. X ker menawan tuh?? Kah3… Nak lawan aku konon.. Maner blh!! Im the sexies woman eva!! –> Nih ayat Kim Kardashian la.. Hohhooo… :-P

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        mmg x cun.. eh jgn kutuk2.. ari ni kan ari jumaat (pnjm lagi ayat poco2)

        0
        0
        • [email protected] says:

          aduhai…kalo gini la gamaknya…harap muka jer lawa tapi attitude takdakk…jgn harap la nak lama dalam industri kat negara ni….

          0
          0
        • tk suka kutuk org says:

          kau bagus sgt ke weh…. setakat nak kutuk org je keje tk perlulah!

          0
          0
        • farida says:

          muka cantik attitude pun ok!! i loike this gurl!!

          0
          0
        • farida says:

          tau takpe..nak kutuk buat pa the reality perempuan ni mmg cantik dibandingkan dgn minah kelantan tu!!!!

          0
          0
      • merer says:

        korang ni buta ke?cantik apa..

        0
        0
      • whaty says:

        jelous la tu..aku tau muka ko mesti buruk itu yg ko kutuk anzalna..

        0
        0
    • akula says:

      torkojut aku gamba no 3

      0
      0
  4. tOmEii says:

    spe nie xknl pn n xnk knl pn…huhu

    0
    0
    • Lady-Not-Gaga says:

      mmg la Tomei.. Cz dak nih X femes pon.. Just cuba2 jek masok nak jadi dewi remaja… Tuh dia lah yg jadi Cover majalah remaja tuh…

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        mmg x knl n xnak kenal…

        0
        0
        • [email protected] says:

          terpikir sejenak……adakah remaja kita sekarang terutamanya anak2 melayu sedemikian rupa…kalo gitu lah gamaknya….aduhai seribu kali sayang…begitu rendahnya maruah demi mengejar populariti dunia glamour yang seconit.

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          ntahla… bdk2 skrg dah mkn jauh tersasar.. klu ditegur , memberontak plak. sdih btl mengenangkan

          0
          0
        • tk suka kutuk org says:

          korang ni mcm bagus je… aku rasa korang ni mesti dduk rumah lyn internet je, sbb tu keje kutuk org…. mcm lah bagus sgt kutuk org…mcm baik je. sudah2 la tu memburukkan org.

          0
          0
        • samsame says:

          apa la korang ni kutuk jer..aku suke minah ni..cantik kalu nak bezakan ngan scha

          0
          0
        • scha tak cantik says:

          haha..memang,…scha tu tak cantik!!camne tah leh jadi dewi remaja!!hidung ala2 asam jawa!!

          0
          0
      • kiki says:

        memang tomei gadis ni..

        0
        0
  5. pizza says:

    Yup, ada iras2 Manoharam… oopppsss Manoohara

    0
    0
  6. tOmEii says:

    org2 skrg ni ske sgt la pkai bj nmpk lurh
    nk tunjk ke spe lurh tu sbnrny…
    kalu la breast tu bsr cm pamela anderson thn la jgk nk tayang2….
    heran btulla..dhla mke xcntik pergai pulok xelok….adehh sian btul…

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      dia nk tunjuk kat kita lah tu..
      hmm aku ada gak lurh..
      tapi tnjuk kat hubby aku jerk…
      heheheh…

      0
      0
      • tOmEii says:

        btui2…aq pn ada jgk blh dktakn bsr la jgk cket dr die ni…huhu
        tp xde la nk tayang kt org laen…

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          haha.. Cz ko X lupa diri cam dorg nih Tomeii.. Dorg prasan dorg punyer jer chantek n besar.. Dorg Xtau kita punya lagik……Lagik….lagik… I lost a word 2 say.. Kah3… Apela..

          Dorunk nk show kat Boy dorg yg X betol jugak lah tu.. P sumer org puas da tgk, da x heran pon…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          bangga org tgk kcantikan body dia… tu ler sbbnya..

          0
          0
      • [email protected] says:

        hihihihihi… :-) baru betul cara pinky… amalan yang betul kepada yang betul… maka jadilah betul..betul..betul.

        0
        0
      • samsame says:

        tak tunjuk apa pun mungkin tunjuk kecantikkan kot..biase la dah tau diri cantik

        0
        0
    • salmahayek says:

      korang ni jeles ke..cantik la minah ni

      0
      0
  7. tOmEii says:

    aq pelik tgk gmbr no 4 tu…ape kejedahny tgkp gmbr cmtu…
    kalu nk cium sgt2 cium jela wtpe amik gmbrny pastu tayang pulok kt org…adehh hancur mse dpn…

    0
    0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Kan da kater.. Nak cari publiCT n kontroverC yg mlampau sblom femes.. C… Tgk… blom jadik Dewi Remaja, dah free2 famous…. Mmg muka jamban burok sunggoh!! Xtau malu… Aku pon tau malu lagik walaupon aku nih Slumber orgnyer… 8-)

      0
      0
    • [email protected] says:

      bila dah tersebar kat internet…ada plak gmbr kena imposed gmbr bogel…barulah terhegeh-hegeh nak buat report polis…mulalah nak salahkan pengguna internet kata salah guna teknologi…salah sendiri sapa suruh amik gmbr mcm tu…padan muka!!!

      0
      0
    • shomeyy says:

      kalu nak cium baik dia dah cium

      0
      0
    • cherrymarry says:

      die ni ok lagi..aku benci gler tngok si ramona and jujus.kaki club!! jujus bertindik merata cam pompuan sundal ramona tak abis2 bercium ngan pompuan bleh laki pun bleh..

      0
      0
  8. laila sari says:

    hmmm TAK CANTEK pun!!! Sexy jer lebey.. skarang ni patern sumer artis tunjuk TETEK!!! heran aku!

    0
    0
    • tOmEii says:

      memg xcntik pn y aq pelikny cmne leh jd dewi remja nie…rseny bnyk lg girl cun2 kt lua ni tp apsl minh cmni jgk y dpt….kui3x…

      0
      0
      • laila sari says:

        pasal pompuan yg jauh lebeh cun tak gedik nak tayang muka kat dewi remaja… hiiiya!!! mcm pompuan yg masuk gadis melayu yg kononnya melayu sgt… wehh kalau bebetul gadis melayu yang pemalu takde kejadahnya menayang muka dalam realiti show!! tu tak tahu malu… then hipokrit depan camera… ahh tak kuasa mak!

        1
        0
    • YONEXBEST says:

      itu je modal diorg..yang lain tak dapat nak tunjuk..kalo tunjuk..emm..lokap aarr.

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        hahaha trgelak besar aku nengok gadis melayu smlm…
        cam tu ke gadis melayu…
        herankn dowang ni sanggup wat apa saje asalkn trpilih..
        dowang x malu…
        aku yg malu..

        0
        0
        • tOmEii says:

          erm yeke nthla aq xtgk pn…
          xde mse nk lyn menda2 cmtu…kui3x
          lgpn kalu tgk pn bt skit mata jea…

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          mmg patut x yah nengok tp smlm dh ank aku yg beria2 mngadap aku pun trtumpang nengok…
          yapi kita nengok pas tu pakat gelak ramai2 pasal gelagat dowang..

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          er apa daa yapi…
          tapi..

          0
          0
        • laila sari says:

          yeker… aku geli sgt nak tgk tak sanggup!!!!! baik aku tengok astro ceria!!! hahaha

          memang tak malu laaa!!! buat apa laa wat rancangan tu… menjatuhkan maruah gadis melayu lagi ader… tukar laaa
          Gadis meLAYU…..

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          hmm tau x pe…

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Wah… Sabau2.. Jgn bengang2… Biakan jek dorang tuh.. Da raser bagos lah tuh.. Mak Bapak dia Xheran pon.. So, Xyah la kita penat2 tego cz org2 camnih mmg Xder insurans pon.. Hukom Hakam pijak kat kaki jek…

          0
          0
        • [email protected] says:

          ntah la pinky…zaman kita dulu x la mcm ni…memang jauh skali nak pakai mcm tu…nak beli sluar jeans pun mak tak kasi….punya la susah nak pujuk…bayangkan adat dan budaya kita masih terjaga. skrg ni agaknya parents dorang dah kureng iman kot..(wallahualam) tak pun takut digelar tak open minded…kat akhirat nanti tak tau la nak tolong mcm mana….Nauzubillah…

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          tul tu [email protected]
          aku dulu2 prnah gak ar seluar jeans aku kena gunting ngan arwah bapak aku…
          seharian aku mnangis mana taknya tulah baru prtama x dpt beli tu pun berminggu mujuk mak aku…
          dpt dek bapak aku hah ambek ko di guntingnya…
          skang ni hubby aku x kesah apa baju aku nk pakai tapi yg pnting mesti tutup aurat…

          0
          0
        • salmahayek says:

          korang ni mulut cam org kg.shes gorgeous ok

          0
          0
    • hellyeh says:

      cantik gak…sesuai jd dewi remaja

      0
      0
  9. tOmEii says:

    cmne leh jd dewi remja nie…xcntik pn aq tgk…
    nk2 lg gmbr y last skli tu cm nth menda2 je bergmbr cmtu…
    rmbt palsu pulok kemain serbutny cm org br bgn tido jekk….xptt2…

    0
    0
    • salmahayek says:

      DIA LAYAK JADI DEWI REMAJA =) I i knal anzalna ni dr myspace..tak sombng and always share kecantikan die ngan i..suka cara die.. i call die miss pantene =) rambut cantik..

      0
      0
  10. bungateratai says:

    bajet bibir sexy.menyampah i

    0
    0
    • tOmEii says:

      huhu bibir dh mcm mult itik dh aq tgk….kui3x
      tp cntik la mlt itik lg dr die nie…

      0
      0
    • laila sari says:

      nenek aku kata bibir terjuih… mcm baby nak mintak nenen.. hua hua hua

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Bukan lah.. Bibir terjuih tuh mesti ader sebab… Ntah2 dah slalu sgt isap yg bukan2.. Tuh jadik terkeluar n Xnak masok2 balik.. Kah3.. Lady lagik LASER darik Azwan Ali!! Amek kau!!

        0
        0
        • tOmEii says:

          haha ko cm tau2 je lady…kui3x…dh kawin lum nie hram2…kahkahkah…aq lzer jgk tau cz azwanali tu bespren aq…huuhuhu

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          hoho bahayanya ayat.. isap apa ni hah?.. eh

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kah…kah…kah… Gila2 aku gelak ni PU3 n Tomeii.. Aku blom kawen lagik la… P aku nih updated punya org la.. Lady tau sumer ILMU!! huhu.. (statement hangat!!)

          –>Eh pu3, dah cukop umo ker blom nih?? Tomeii rase da blh komen benda2 nih, huhu…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          mesti ar cukup.. dh akil baligh lagi.. hahahahah

          0
          0
        • [email protected] says:

          skrg ni jangan ingat dari segi luaran jer baik….silap ari bulan…kat blkg..perghhhhh mmg power rangers…sume aksi dah buat…kita ni jer terkinja2 baru tau…

          0
          0
        • samsame says:

          muka die iras rozita and memey

          0
          0
  11. pinkypanthers says:

    kalau bulu mata tu lebat skit lagi dh rupa Rozita che wan la plok…

    0
    0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Betol…betol..betol…..

      Muka2 sepesen camnih X surprise langsong la nak jadik Dewi Remaja… Cam SCHA ok la kit aku tgk.. Sesuai dia dapat gelaran dewi remaja. Muka cun, ader gaya mudel n mmg mudel pon skg + blakon n slumber ++ sempoi!! Memang ader package yg tersendiri..

      –> At least, dia stay by her name, SCHA, X cam budak nih, ngan nama Manohara!! Kah3.. Wat mallu jek!!!!

      0
      0
      • average says:

        muke macam rozita che wan

        0
        0
      • samsame says:

        i think shes so much better ngan scha.scha tu mcm jantan ckit la..

        0
        0
      • sheeda says:

        biaselah.. kalu dah pikiran tu mcm kampung, mmg mulut tu asyik nak ngutuk org jelah..
        ntah2 org yg mengutuk ni perangai mcm setan..
        kan bagus x payah nak kutuk2..
        mcm lah anzalna ni kacau hidup korang..
        aku tgk anzalna ni baik je orgnye..
        x kan lah sbb pic dgn bf dia tu pun nak dijadikan bahan..
        insaf2 lah weyh.. x payah nak mengutuk org lain..
        jaga tepi kain sendiri sudah..
        yg nak jeles sgt dgn dia tu buat ape..

        0
        0
  12. Lady-Not-Gaga says:

    Apela nak jadi..
    Sumer org yg nak involve in dunia seni nih mesti ader kontroversi. N sumernyer melampau soooo-Sialllll…!! Aku pon da Xtau nak kate pe. Tgk pader cover dewi remaja cam OK je.. Rupanyer pon KO jugak.. Cmna la nak jadik IKON REMAJA lau diri pon Xlurus?? Kan u all??

    –> 2×5 ngan Seripah Gadis Melayu jugak!!! :-P

    0
    0
  13. tOmEii says:

    adehh mne org laen nie xnk komen ker?
    anne,eclipse.aries,put3,LNG….
    mne korg sume pegi???????
    xkonyang lg ke pert dh abis wktu rht dh nie weiii….

    0
    0
  14. huda says:

    ckp kat pompuan ni kalau setakat tuuuuut besar tuh baik xyah tunjuk kat org,lgpun kat malaysia ni kalau org berjalan bogel jer org tengok.setakat pose murahan cam bambar kat atas ni biasa sangat arrrrrr

    0
    0
    • tOmEii says:

      adehh cmne nk ckp yerk knl pn tdk…tgula sok aq sruh kak nara tlg smpaikn yea…huuhu

      0
      0
    • laila sari says:

      hahah best giler jalan bogel… alaa nak attract org tak susah pun… cuba hari ahad ke korang pegi klcc jln jln pakai baju kurung… sur org tengok!!! kalau pakai baju sexy tak plak org heran… pelik kannn… pakai sexy tak malu… pakai baju kurung malu!!

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        hmm dowang mana ada lg perasaan malu…
        aku jwb soalan ko tomei..
        kisah si seripah yg bersosial x hengat tu la kisah apa lagi…

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Alah…
          Bukan malu pakai baju kurong.. Maybe Xtahan panas… Kang angin tiop, Sexy wo…. Abes nanpak lekok2 kat badan n tuh sebab ramai mata memandan.. Terpesona ngan Gadis berbaju kurong yg nampak sopan p maintain SEXY secara semulajadi dlm diam..

          Kan Tomeii?? Hihi.. :-P

          0
          0
        • tOmEii says:

          tul2….org laki kata org pompuan ni pkai bj kurung pling sexy tau nk dibndgkn pkai tiub nmpk pust tu…huhu…
          org laki la kata aq xkata…..

          0
          0
      • tOmEii says:

        ko ckp cm dh bese je jln bogel…..kahkahkah..

        0
        0
      • farida says:

        tak payah nak kutuk! u tak kenal dia..anzalna seorang yg baik dan manja orgnya!!!!

        0
        0
  15. huda says:

    bukan dah biasa tapi aku pernah tengok orang gila jalan bogel berebut org tengok sampaikan siti nurhaliza kat sebelah pun aku x perasan hu hu hu ada yg sampai jatuh longkang….

    0
    0
  16. huda says:

    tur arrr pasal,belum org yg x gila saja2 nk pose tengah jalan mcm gambar pompuan kat atas ni….mau terbeliak mata suma org.kalau masuk dewi remaja kene undi guna sms sure menang.tupun kalau body dia cantik masa bogel arrr

    0
    0
    • tOmEii says:

      kalu terbeliak mata myb laki je aq x pny…tp kalu pompuan pn terbeliak jgk bijik mta lesbo la tu nmeny…hahahaha

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Aku stujuk gn ko Tomeii..
        Mata ko pon besar cz ko bekakkan ngn tgn ko bagi besau, hihi.. Tuh bukan terbeliak kan? Jgn marah Tomeii.. Aku gurau2 jek.. Nanti X tomei lagi lau marah.. Alla Bucuk!!

        0
        0
        • tOmEii says:

          huhu itu bkn terbeliak itula terkelua biji mata nmeny…hahaha aq nk tkar pic laen la pulok cz rmai sgt puji mata aq cantek sangat……ahahaha

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          tukor cpat .. pasni pic apa plok.. idung ker mulut ker.. hihi

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Aku Suggest……. Hot touge! Lidah yg hangat! Yerlah.. B4 diz mata yg Chantek, nih lidah pulak la yg hot terkeluar cam mata tuh, hihi… ok kan Pu3.. ??

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          OK sangat.. karang terjelir plak lidah org lain yg nengok.. hihi

          0
          0
        • samsame says:

          mata aku terbeliak cuz cantik sgt.mix apa minah ni?

          0
          0
    • hellyeh says:

      ko ni otak kotar a..

      0
      0
  17. ~ Lulu Don ~ says:

    ~ muke dy cam sepesen dgn memey :P ~

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      memey?
      nanti aku telek puas2…

      0
      0
      • huda says:

        memey tu poyo pdn muka norman xnk kawin ngan dia

        0
        0
      • tOmEii says:

        adehhh ni pelnduk brpa rpe dh nie??sume ada gaya…femes la die kalu cmni…uuwwwaaa xleh jd ni mke cm jamban xciap je aq tgk kalu cmtu memey,manohra ngn rozita c wan seangkatn dgn diela mke cm jamban….hahahahaha

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Agaknyer la cam Jamban…. Tuh yg X malu tuh. Jamban kan Xder insuran.. X malu.. Busuk2 pon pintu dia terbuka luas gak.. Mmg sesuai la panggil Jamban.. Dah tau pompuan, melayu n sepatotnyer sopan, dorg bukak2 jugak!! Ape da…

          0
          0
        • average says:

          is she related to rozita che wan?

          0
          0
        • Memek says:

          Ko sebenarnya jeles, hati hitam. Ntah-ntah ko nii ada masuk dewi remaja gak.

          0
          0
  18. tOmEii says:

    1 kali pndg cm mano,2 kali pndg cm rozita,3 kali pndg cm memey tp 4 kali pndg cm azwanalia la pulok aq tgkk….
    hahhhhhahahahahahaahahahaa

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      5 kali pndg cam mka semua diatas… campuran ar tu.. hihi aduhaiiiii…

      0
      0
      • tOmEii says:

        hahaha kacuk byk sgt tu psl byk sgt rpe tue…

        0
        0
        • puteriaquarius81 says:

          yerla .. terus jadi kacip plak.. huhu

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hahaha.. KOrunk nih mmg fasih la bab2 kacok2 nih. Pandai sunggoh dgn golongan nih n camna nk kacok. Aku kene menuntot ngn korunk la…

          –> Weh PU3, ko p mana baru muncoi?? Pauh aku panggil name ko, p X muncoi2 gak??

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          hahahah jampi ko ada terkehel sikit ar … tu sbb lmbt mncul.. haaa ni dah muncul.. moh kiter gosip.. eh astaghfirullah .. ari ni ari jumaat (pinjam lg ayat poco2)

          0
          0
    • ferkin says:

      muka diew byk cam rozita la aku tngok.cantik sial! boleh pegi jauh ni..

      0
      0
  19. delimajelita says:

    cantik la dia ni…

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      mmg cantek(sambil mnjuihkn bibir cam angelina jolie)..

      0
      0
      • tOmEii says:

        haha tul2 n smbil menunjkkn lurah terpendam

        0
        0
        • puteriaquarius81 says:

          tmpg tanya.. cntik tang mana tu? sy ada kemusykilan…

          0
          0
        • huda says:

          tang lurah yang x cukup dalam hu hu hu

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu nthla aq pn musykil,,…
          myb tang taik lalat die tu dakk….hahaha
          put kalu xcy tnyla delimajelita…hahahaha

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          hoho yer la.. patut ar taik lalat kak pah dah clean n clear.. reropanya dah gi melekat kat dada dak pompuan (xtau nama) ni.. huhu sori yer.. ari ni ari jumaat

          0
          0
        • riena says:

          Tang lurah dia la cik puteri oii,,,,,
          hikhikhik,,,,,,montok gie aku nyer,,,,tp xder pon terliur nk tnjuk2 kat org,,,,,

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          LURAH DENDAM…

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Betollah tu chantek.. Lalat pon suka… Sampai lalat tuh menapakkan najis dia kat lurah dendam pompuan nih. Bukan 1 pulak tuh. P 2-3 aku rasa, kah3….

          –> Mana kira-kira ah?? Dia mesti arif n teror gila nk kira bab2 nih.. hihi.. =)

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          kira2 bz lg tuh .. dok mengira taik lalat.. eh silap dok mengira emmm apa ntah .. sori kekira. tersyasyul

          0
          0
        • tOmEii says:

          kira2 g smhyg jumaat daaaa….lmbt abis cz tertggl sepruh jln td…huhu

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          ye x yer.. alahai lpa plaks kira2 kan teruna melayu sejati.. ampun dan maaf dipohon. selamat ari raya

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kira-kira jadik mangsa kadaan d sebabkan nama dia, hihi… Lawak2 n cian kira2… Lady rasa ari jumaat kira2 jadik baik kot.. Tuh yg dia ilang tuh… Ari Senin nanti tunggula,… Mesti dia mengganaz balik, kira komen yg 1st!! Kah3…

          0
          0
        • cherrymarry says:

          muka cun gler ada pakej

          0
          0
      • average says:

        very nice..

        0
        0
  20. mysexyheart says:

    nice…beautiful face…

    0
    0
  21. pening says:

    Alahai…..x abis2 citer ‘pempuan melayu terakhir’ ni…mak oii..tahi lalat dia tersusun cantik je….

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      tahi lalat aq pun tersusun cntik.. hihi tp bkn disitu (jgn gatal2 nk bayang plak) kat muka ni ha .. tersusun jer 3 baris.. hihi

      0
      0
  22. jojio says:

    Cantik….tapiii….

    0
    0
  23. tOmEii says:

    loo apsl kua mata aq lg nie pesl xkua pic br nie….

    0
    0
  24. EclipsE says:

    hey..hey…hey…
    i’m back….huhuhu…

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      welcome back… yuhuuuu

      0
      0
      • EclipsE says:

        weh korang sume dh mkn ker?
        mkn pe?
        solat dh?hehehe…
        aku sume dh…
        keje jer blm lg bt….

        0
        0
        • puteriaquarius81 says:

          sama ar kita.. tp aq kenyng smpai xleh wat keja… ish ish ish x baik lar.. ari ni ari jumaat.. hihi keja mesti wat

          0
          0
        • EclipsE says:

          aku pon kenyang gile mkn + kenyang mkn angin…
          smpt td g parkson…hehehe..

          0
          0
      • tOmEii says:

        adehh lme btui ko rht eclipse….
        ni sah tido bwh meja lg nie…kui3xx
        pttla bos ko call aq td tny ko kt mne…huhu

        0
        0
        • EclipsE says:

          kn aku penah ckp rehat aku atas 11.30 sblm 3.30…so skrg ade ms lg…
          boss aku ckp ape kt ko?
          dia nak ngurat aku yea??hahaha…

          0
          0
        • tOmEii says:

          haha die ckp ko ajk die dinner mlm ni tp die xnk tkut kna hambat ngn bini die so ko mrjuk tido bwh meja….hahahahah

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          lamanya wktu rehat.. ada borang kosong x tmpt keja ko.. hihi

          0
          0
        • EclipsE says:

          ade pu3…
          ko jd asst aku nak…
          massage bdn aku…hahaha..

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          woaaaaaaaaaaaahhhhh time rehat kan pnjg.. konfem aq x dpt rehat coz urut ko…. huhu

          0
          0
  25. nitrogieniq says:

    anzalna nasir nama dia..
    cari dalam myspace
    dia melayu yg duduk satu family dekat australia

    0
    0
  26. EclipsE says:

    inilah dia bakal dewi neraka…muahahaha…
    jahat mlt aku…
    poco tlg dtg sdrkan kwn mu ini…(klu ko anggap aku kwnla..heheh)

    0
    0
  27. jed hijau says:

    muka lawa perangai tak lawa……

    ntahlah….

    apa-apa ajelah….

    0
    0
  28. EclipsE says:

    posing dgn bf xhengat dunia…
    dorang ney xtau malu ker?
    sian kat mak bapak dorang klu tau pngai anak cam setan…huhuhu…

    0
    0
  29. EclipsE says:

    woi korang sume dh lari ker??
    ker pulaukan aku??
    ney yg nak nangis ney….sob…sob…sob…

    0
    0
  30. refelsia says:

    dari segi paras rupa memang cun habis…..tapi perwatakan pula hmmmmmmm………..

    0
    0
  31. EclipsE says:

    aku nmpk poco sblk bunga la…
    ko men sorok2 dgn sape tue??
    jgn…nti kena sorok dgn hantu kopek…muahahaha…

    0
    0
  32. ANneDeSilva says:

    hallo kawan…
    tak miss aku kew?

    0
    0
  33. ANneDeSilva says:

    ape citer nii/??
    sape wanita shengal nie??

    0
    0
  34. lilies says:

    niyh mesti org amek dr hp or facebook/fs or her blog yer..xbaek tau..

    0
    0
    • pmpuan nih lg x baek.pose cam gtu….cer die amik gmbr kt umah tgh tlong mak die msk ke,sapu laman ke, xdelah org nk curik pic die….tp klo ade org curik pn org jdi suke bkn ktuk,yelah anak baek 2 tlong mak……

      0
      0
      • laila sari says:

        dah taknak org curik gambar kejadahnyerr pi letak kat face book tuh!! huhuhu malang seyh.. memang sengaja MENCAPUB! dengan niat pun nak org nengok pic dia sexy.. aah laa tahi lalat dia tersusun hingga ke breast tuh perghh….

        0
        0
  35. Akak Leen says:

    tgh muda belia….mmg la cantik….
    dh tua nanti tau la mcm mana…
    lelaki tu suami dia ke? hehehehehehehe…..

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      yerla kak leen.. lgpun org skrg ni tmbh2 kalau mka cun n bdn lawa mula la nk seksi meksi.. trend zaman skrg

      0
      0
  36. kira-kira says:

    lawa gak minah nie aku tgk….

    0
    0
  37. kira-kira says:

    dak ni msok lam dewi remaja gak ker??

    0
    0
  38. kira-kira says:

    tgk kt cover dewi remaja 2,,da cm norish karman pn ade gak…
    hehe

    0
    0
  39. Danny0range says:

    perh,,,cantik btul….
    pakej lengkap,,,,

    0
    0
  40. vios_vaio says:

    cantik…

    0
    0
  41. macam manalah korang boleh dapat gambar nie hek?

    0
    0
    • kira-kira says:

      de la 2 mne2 smbernyer..

      0
      0
      • asiah50sen says:

        layak la jadi dewi remaja dibanding pompuan lain..gambar die tak teruk pun bukan bercium pun pegang pun tak ok la tu..cuma nasihat aku kalu nak pg jauh kena pndai bwa diri la

        0
        0
  42. emma says:

    kalau nak masuk dewi remaja ni gambar2 dia seksi2 ke? tunjuk dada? peluk2 dengan jantan? memang undang2 dia macam tu ekkkk?

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      gitu ler gamaknya .. tp pluk2 ngn jntn tu pic peribadi…ntahla, plik

      0
      0
    • cherrymarry says:

      nasib baik bukan gmbar bercium kalau tak lg megelegak aku.bf die bleh thn gak hehe gatal lak aku ni

      0
      0
  43. Zaza Muhammad says:

    cam memey je muke dia hahahah…
    Aku nk ucapkan tahniah utk Scha, wpun x menang FFM mlm tadi tp tercalon dlm 5 calon unggulan… mmg best lakonan dia lam histeria… xpe… pasni leh try lai… Tahniah gak Liyana Jasmay sbb memang best Actress…
    Scha pun blakon gak lam Papadom yg menang filem terbaik…eeeiii camni x sabo2 nk tnggu filem tu, Afdlin Shauki tuh… ehheeh… Se lai heppi sesgt bile Los dan Faun menang komedi terbaik… aku mmg suke cite tu berkali2 tgk…ala2 CSI gtu…Tahniah kepada smua pemenang termsk……sedey sbb Yasmin Ahmad (Allahyarham) dah x bersama kite utk memeriahkan industri kite… thanks to jury sbb masih menghargai karya terakhir arwah…

    0
    0
  44. abg jack says:

    ada gambar tu tengah menetek ker..skadar btanya

    0
    0
  45. gg says:

    x cantik mane pn…dedah jer lebih..kalau jd cleaner sape pn xpandang..pas tu so sial je lebih..

    0
    0
  46. baohuluna says:

    eh..cm memey gediks jek..xsuka2 (smbil geleng kepala)

    0
    0
  47. abg jack says:

    gambo 1st tu mcm manoharam laa

    0
    0
  48. apsal pompuan melayu ( that bitch is malay?? ) suka Mat Bangla + Nepal??y?

    0
    0
  49. ONCET says:

    kejap nmpk macam manohara, tengok dari tepi macam memey…

    hehhee

    0
    0
  50. farawahida says:

    bagi aku gambar dia ni biase je…bukannya sexy pun..dia ni cantik aku suka sama dia..

    0
    0
  51. merer says:

    gorgeous..

    0
    0
  52. mira says:

    minah ni aku penah nampak real life cantik sial rambut die..

    0
    0
  53. adib says:

    macam mana nak contact anzalna huh?

    0
    0
  54. ferkin says:

    kalu nak bandingkan dia ngan scha jauh berbeza! dia ni cantik muka nampak sopan si scha aku tngok ganas semacam mcm jantan

    0
    0
  55. imagination says:

    apa la korang nak bising dia bukannya bercium berpelukan pun..takde apa yang nak menghairahkan pun..biasa jer gambar.. setakat nampak sikit line biase la tu..ramai lagi artis malaysia yg melampau utk jadikan prbualan

    0
    0
  56. desaturatedgreen says:

    shes gorgeous layaak jd dwi remaja.sory girls………

    0
    0
  57. desaturatedgreen says:

    i want her,,

    0
    0
  58. salmahayek says:

    i like the way she dressed up

    0
    0
  59. average says:

    shes soooo pretty! i kno her frm myspace..

    0
    0
  60. samsame says:

    muka banyak cam rozita che wan

    0
    0
  61. hellyeh says:

    who is she?shes pretty

    0
    0
  62. hellyeh says:

    beautiful gal

    0
    0
  63. shomeyy says:

    siapa ada number minah ni?aku nak masuk minang dia

    0
    0
  64. cherrymarry says:

    ermmmmm

    0
    0
  65. pressme says:

    finalist dewi remaja ni cantik aku suka tngok muke dye

    0
    0
  66. kuda belang says:

    ni membe ms aku ni anzalna ni.. dia ok laa…

    0
    0
  67. fiona says:

    dia my junior masa sekolah dulu, org nya mmg lemah lembut,masa sekolah dulu lg cantik dari sekarang,ramai gak peminat, and cian dia selalu pindah randah ikut ayah dia. dia paling cantik dari adk beradk dia.perfect!

    0
    0
  68. polong says:

    em dier nie..aku x bpe knal dier tp mse aku photoshoot ngan dier dlu dier mmg gedik n ngada2..dier x bpe petah ckp melayu n pandi ckp spanish…tp aku tetap kte dier tak layak ganti scha…

    0
    0
    • pocong says:

      haha..tgk muka pn tau gediks!!buat muka ala2 bajet menggoda laa konon!
      terliuk lentok mcm btina lapar batang!! aku sumbat baru tau..dh murah mcm placur sgt..placur bgus lg,di bri bayaran.yg dia ni free of charge beb!lelaki mmg suka lah,nk buat bini,sorry…
      klu dia ni mnang, mmg something wrong laa kt mna2 tu..bg diri kt judges ker..opss!!sory..

      0
      0
  69. theredora says:

    oh x paham ah , apa kene mengena ngan scha ? tu bukan scha la

    0
    0
  70. theredora says:

    Oh , well apa kene mengena ngan Scha ? That woman isnt scha. x paham la apa yg cuba dikatakan.

    0
    0
  71. darkangel says:

    Sape kenal jujus?? aku ada true strory psl jujus nie… die prnh couple ngan bestfriend aku, HABIZZZZZz duit kawan aku tu die KIKIS, dah la kikis duit org, curang plak tue, bukan stakat curang pd 1 org tapi 3 org!! mak aii…sedap jak gune muke die ngorat laki then kikis everything!! teruk arr!!

    0
    0
    • keadilan boyz says:

      PENAT AKU TYPE NI, SO TOLONG BACA!
      owh,yer ker darkangel??hahaha..aku knal!jujus pn sama cam budak anzalnamentetek ni gak..dpt jd finalis dewi remaja gak..

      hah,padan!! fight la korg!!22 kaki jantan rupanya..ya Allah,rs nya smua yg msuk final dewi remaja mmg prangai mcm setan!

      tu psl remaja skrg pn dh mcm setan,coz ikon yg majalah REMAJA pilih pn mcm setan!!aku tak tahu lah mcmna majalah REMAJA ni buat pilihan..konon pemenang dipilih brdasarkan borang undian..tp,undi2 dr borang REMAJA tu ntah btl ke x..result pn tak dipaparkan!! ntah2 ada org dlm,ckp jer laa!!baik xpyh buat prtandingan!!
      nk dijadikan cerita…(sila baca):
      kazen aku msuk pertandingan ni,we all vote byk giler,dan rsnya tak terlawan bilangan undian dia!brtimbun2 bli mjlh(RM5 satu) smata2 nk dptkn sehelai borang undian yg mcm PENIPU tu!pnya lah bli mjalah byk2, sokong undi dia coz bg ssiapa sj yg knal kazen aku tu pasti kata dia layak dpt! pakej lengkap,selain cantik,berkaliber,terpelajar dpt anugerah dekan graduate universiti lg! bapa dia pn bkn calang2 orgnya kt msia ni!
      ni smua outa jer nk kita bli mjlh!padahal dh nyata2 dorg nk bg sp!anak beranak sedara mara,makwe,dan yg xkurang jual diri nk dpt jd cover-finalis! (sape mkn cili,dia la terasa..haha)!btapa murahnya!

      moral of story: x prcaya pd prtandingan bodoh mcm ni dh!!kitorang dpt sumber MAJALAH REMAJA manipulate borang undian!!bkn itu sj,mlh ktorg tahu sgalanya..klu majalah REMAJA mrh dgn knyataan berani aku ni,…nk fight,boleh jer..aku x takut..bukti ada!negara kita ada undang2!so,watchout! aku berani sbb aku nk kn keadilan bg pihak smua yg dikhianati dlm pertandingan bodo ni!!!klu tau main kotor mcmni,awl2 aku halang kazen aku dr msuk!
      pertandingan mcmni sama 2×5 jer ngn seripah sampah pertandingan gadis melayu! Xbermotif lgsg!

      0
      0
  72. Darkangel says:

    >Keadilan boyz: serius ke awak kenal jujus tu?? mmg kaki jantan tu… pasang sini, pasang sana..mane2 pun ade spare bf… aku bukan ape, aku kesian tgk kawan baik aku kena peralat mcm tu, duit kena kikis sekelip mata je, alasan c jujus hidup susah, takde duit nak beli itu ini…i mean..Wat the F***!! ape pun, aku stuju dgn awak… aku pun rse ptandingan bodoh mcm nie mmg gune org dlm or maybe dorg mengampu dgn crew2 mjlh Remaja… jual diri mcm yg awak ckpkan tu… zaman skrg ni pun, sbb nak mengejar populariti, sggup sgt nak buat ape je, yg penting muka masuk majalah!! S**T !!
    aku pun nakkan KEADILAN YO!!!!

    0
    0
  73. simelar says:

    i think shes gorgeous..

    0
    0
  74. simelar says:

    shes a very lucky gal

    0
    0
  75. gaga says:

    shes my fwen frm fb.shes next dewi remaja =)

    0
    0
  76. eyez says:

    cantik bangat! tapi syg dah ada balak…melepas aku!!

    0
    0
  77. forever21 says:

    siapa jujus wei?cantik ke?yang aku kenal Anzalna jer frm finalis dewi remaja..klu siapa nak kenal anzalna die ada fb and myspace.aku kenal pun melalui fb.die ni cantik muka ala2 rozita che wan.bf die membe bf aku..

    0
    0
  78. selloman says:

    she hot and sexy!!

    0
    0
  79. bebe says:

    serious la muka dia mcm rozita che wan!

    0
    0
  80. rosemary says:

    aku rasa minah ni bole menang la cuz aku tngk gambar die kat fb cantik2 .ari tu tersemrempak ngan family die semua cantik2 mak die makan apa agaknye yek..

    0
    0
  81. rosemary says:

    die patut menang!!!!

    0
    0
    • sheeda says:

      yes.. anzalna patut menang..
      i pun ade fb and myspace dia..
      bdk nye baik..
      muka dah lah cun..

      0
      0
  82. masO says:

    darkangel….

    are u still online?

    cam kite b2 jerk de nih

    0
    0
  83. someone~ says:

    jahat tol la~ 2 org adk dye satu skola ngan sy skrg nie… biase la 2.. brape lme dok lua negare~

    0
    0
  84. Eddy says:

    wei korang takde keje ke? aku kenal Anzalna ni..bf dia kawan aku..best fren aku..korang tak kenal jgn sedap mulut je nk mengutuk org..aku kenal diaorg ni baik..setakat pakai seksi pon korang nak isukan,byk lagi benda lagi teruk kt luar tu knp tak heboh? buat hal korang sendiri sudah…

    0
    0
  85. anakcomey says:

    aikk.. anak jiran aku ni.. camne leh x perasan.. tp aku suka family dia baik2 belaka n well-educated.. bukan puji cuma, seronok tgk family dia, cantik2 belaka since mak pak dorg pun muka mix and there’re very humble ppl..

    0
    0
  86. akakslumber says:

    kesian dengan org yg susah hati tgk anzalna menang.. btw the most manusia2 talking shit bout her, the most she close to become a winner.
    kalau attitude dia buruk skali pun, sapa kita nak menilai dia? do we look at ourself? everyone make mistakes and no one perfect. *wink wink*

    for those yg maybe so frustious dpt masuk dewi remaja, no give up try again ur luck next time..

    0
    0
  87. maira says:

    mulut lady not gaga cam gampang…
    anzalna kwn aku ok..
    aku knl die…
    die ok je.. ko yg lebey2….
    mentang2 muke ko buruk…
    nk kutuk org, muke ko da seswai ngan mulut longkang ko tuh…

    0
    0
  88. manymore says:

    dia ni jelita…aku suka ..

    0
    0
  89. sissya says:

    shes very talented,gorgeous,educated …gud luck anzalna!

    0
    0
  90. luna says:

    anzalna nasir ni sgt2 baik.. x sombong langsung.. walaupun dia sgt cantik, penah dok kt australia, speaking pn berabuk dia x penah sombong n nak bajet hot.. x cam sorg dewi tu (pernah terkontroversi psl org ckp dia LES padahal gosip bodoh je..) aku tgk kt myspace dewi tu kt comment box dia de sorg mamat ni tnye “HYE, NAME U APE?” si dewi prasan hot tu ngn sombong n bongkak nye balas kt comment box dia sndri tanye kt kwn2 dia yg knon2 fans dia tu lbh kurang cmni (lebih kurang ok.. bkn tepat2 cmni..) “CAN ANYONE TELL HIM PLS..” hadoi.. menyampah sgt sgt sgt.. n now dia brkawan rapat ngn anzalna sbb aku denga cite dia tu suke brkawan ngn org cantik n kaya je.. so klau nk bandingkn prmpuan yg konon2 hot tu ngn anzalna sgt2 brbeza.. klau sape2 nk burukkn dia ngn gmba kt atas tu aku x heran sbb aku tersangat suka ngn sikap dia yg lgsg x sombong and tersangat humble tu.. kalau de komen2 bodoh kt fb dia, dia still layan.. kalau si dewi prasan hot tu jgn harap nk layan..

    go anzalna nasir! aku dah vote kau.. harap kau menang.. :)

    0
    0
  91. soffea_zulaikha says:

    anzalna..dia sangat cantik,jelita dan very kiut..i sendiri yg mekap kan muka dia untuk fotoshoot magazine..w0w!!!memang natural beauty..dia sangat merendah diri n peramah ..tak sombong n menghormati orang lain…kalau dia lah juara…why not??mmg dia layak dan rezeki dia…

    0
    0
  92. sally says:

    dah undi pun anzalna!!! go anzalna i kno u can do it!

    0
    0
  93. syed fezriq jamalullail says:

    anzalna nasir ada seorang gadis yg baru berumur 22 tahun tetapi akalnya fikirannya bukan seperti budak hingusan beliau sorang bijak pandai dia tak tumpah mcm mama dia rajin membuat kerja rumah tak seperti gadis yg sama umur dgnnya yg hanya tahu melenggang kaki didepan tv dan malam ke pusat hiburan(clubbing)dia lebih suka ber-shopping dan melepak dirumah sambil mengemas apa yg perlu sebab itu membuat saya amat mengkagumi dia…dan saya amat bertuah kerana dia pernah menyangi saya sebelum ini…. tapi saya telah melukan hatinya dan kini masanya utk saya menebus segala kesilapan yg pernah saya lakukan… kawan2 yg ada disini mari la kita berdoa mudah-mudahan Anzalna akan membuka pintu hatinya kembali pada saya yg amat merindui dan menyanginya…. We all love Baby(Anzalna) -Lots of love Fred Jamalullail-

    0
    0
    • no name says:

      ehh.. u bf anzalna kn? hari tu i de tgk kt profile die, die tuka status single.. tp sekarang dah in a relationship balik.. masih tak baik2 lg ke? hope u guys berbaik semula n post pics yg sweet lg.. :)

      i x kenal anzalna tp tgk daripada cara dia dan life dia melalui myspace n FB, i tau dia mesti seorang gadis yg baik dan yg i paling suke, anzalna seorang yg humble.. dia lah satu2nya gadis cantik yg paling humble yg i penah tgk..

      harap korang berbaik semula ye.. owh lg 1.. u mmg org yg paling bertuah sbb disayangi oleh gadis seperti anzalna nasir.. :)

      0
      0
  94. syed fezriq jamalullail says:

    hi semua sorry mencelah saya kenal sangat ngan Anzalna Nasir dia seorang gadis yg amat lembah lembu kaya ngan budi pekerti tahu menghormati orang2 tua pandai membuat kerja rumah tidak seperti gadis yg sebaya ngannya yg hanya tahu menggoyangkan kaki mereka dihadapan pc atau pun tv menonton astro n bla bla.Anzalna seorang yg penyayang dan amat manja(like a baby)percaya atau tidak?dia sanggup mencuci baju dgn menggunakan tangannya,mengemas rumah dan sebagainya sebijik seperti mamanya yg terlalu rajin membuat kerja rumah… kepada mereka yg tidak berapa kenal ngan Anzalna jgn la cepat memandang negatif terhadapnya juz b’cuz of pic yg kat atas tu,dan saya saya tahu siapa yg melakukannya ingat Allah itu maha mengetahui…. kawan2 yg ada disini marilah kita berdoa mudah2han akan terbuka kembali pintu hati Anzalna kepada saya yg amat merindui dan menyanginya dan saya berjanji dihadapan semua yg ada disini yg saya tak akan melukainya lagi sampai keakhir hayat…. seperti lagu Ungu(Ku Ingin Selamanya) We all love U baby -Lots of love Fred Anzalna2010-

    0
    0
  95. fly says:

    one day, im gonna marry u ..and take u as my wife .dunia & akhirat ..ill take care of u.

    0
    0
  96. sheeda says:

    kenapalah pic mcm ni pun nak disiarkan..
    biaselah pic mcm tu..
    mcm lah korg yg ngutuk dia ni baik and alim sgt…
    ntah2 korg berkali ganda lg teruk..
    kubur masing2 lah weyh..
    x payah nak bz body sgt..
    dah dia mmg cantek..
    korang tu je yg jeles..

    0
    0
  97. Bella says:

    Sape yg kutuk anzalna tue, sebab muka dia tak lawa… dengki tgk anzalna,ahaks… dia tak sombong,dalam fb reply je msg…. ala yg kutuk2 tue tak ada ape yg anna ada… thats y mulut lonkang hahahahaha….

    0
    0
  98. dini says:

    cam bitch je aku tgok seyh

    0
    0
  99. aa says:

    fred ngan ena ke yg aku jmpe kat psr tg mlm tu
    da lme xjmpe ena…

    0
    0
  100. momoxmann says:

    syed fezriq…………….tolong laa ..kau macam budak2 laa….dalam dunia apa2 pun boleh terjadi….jangan memuji2 sangat pada gadis yang bernama ANZALNA…kau sendiri tahu sejarah2 anzalna sebelum kau berjumpa dgn dia dan dgn siapa dia bersama sebelum kau!!…mungkin bahasa aku kurang enak dan manis kepada kau tapi aku teramat2 kasihan dgn kau FEZRIQ!!…bangun dan sedar la wahai LELAKI …..yang bernama SYED FEZRIQ…..jangan jadi bodoh merayu2 kepada yang tak sudi ….DIA sudah ada yang lain DIA sudah berada didunia yang lain …DUNIA GLAMOUR!!…..dan kepada semua yang memuji2 sangat2 ANZALNA NASIR….DIA memang CANTIK dan SEXY tapi hakikat sebenarnya GADIS ini cuma cantik dari luaran sahaja…..didalam hanya rakan2 terdekat SYED FEZRIQ dan FAMILI beliau sahaja yang TAHU!!!!!……….saya disini cuma kasihan dengan lelaki yang bernama SYED FEZRIQ JAMALULLAIL…..saya berharap dia buka mata dan minda …..jangan hanya cinta …kerjaya dan rakan2 jadi binasa!!!! diluar sana ada beribu2 lagi gadis yang CANTIK ,SEXY dan MATANG!!!!bukan macam ANZALNA NASIR yang macam KANAK2!!!!!!…KAU TAHU HAKIKATNYA FEZRIQ!!…..salam semua.

    0
    0
    • ryzal says:

      ko ni mesti Zuraida Kassim yg keja kat Air Asia kan?yg dah ada suami tapi buat sex ngan jantan lain..kesian suami ko…dapat isteri curang!! cepat cepat la insaf….ko nak cemburu sgt dgn Anzalna nape huh?????insafla cepat wahai zuraida kassim..and for ur information kat air asia ni semua fikir ko perasan hot!! ingat la sikit umur tu dah brapa muka pun dah berkedut…org kat Air asia dan MAS semua dah tau perangai ko yg sebenar Zuraida..melancap ngan bnyk jantan!

      0
      0
      • momoxmann says:

        hahaha kau ni gila laa bro …siapa zuraida kassim yg kau merepek2 ni …..kalau kau tahu siapa aku tentu mulut kau TERTUTUP RAPAT!!!!!…..kalau aku turun KL cari kau tentu ibubapa kau minta maaf banyak2 dgn aku …..cuma aku harap kau tak terlalu gahirah untuk bercakap ……kerana mulut badan binasa……jangan cuba bermain api dgn aku nanti kau dan mereka2 semua tu susah!!!!…wasallam!

        0
        0
  101. Hani chasez says:

    hahah…
    ala,normal la..if ada pendatang baru suma org nak kutuk…
    i sebagai org biasa ni pon da penah kene kutuk ngn artis veteren yg salu gak la belakon baik dlm drama nih everyday….she thought that im a new actres at the location n xpasal2 sound i ni sombong la,rambut perang la,mata biru la..lu sibuk apahal..ada aku kesah?…hello..i tukang teman bf i rent his beemer n fairlady for shooting jer..i tau la i lagi muda n cantiks (cantik kur?? biasa2 jur)so xperlulah kita mendengki satu sama lain yer..
    so now i can conclude that senior2 ni mmg xsuka org baru..last2 malu sendiri..wakaka!
    n for anzalna…keep it up girl,i pon dah masuk dwi remaja so i know how it feels…manusia ni xsenang tgk org lebih dr dia…so adala sifat2 xpuas hati.n to conclude all this,we must be grateful that Allah gave everything to us..kesempurnaan yg xberbelah bahagi gitu.. :P

    0
    0
  102. mursyidah says:

    minah ni macam sundal je…dah la ggu bf org…

    0
    0
    • farida says:

      kau yg sundal kot! tak pasal2 ckp anzalna ganggu bf org.. bf org yg slalu kacau dia..maklum la orang cantik..

      0
      0
      • nananan says:

        cantik ke masalhnya? cuba ko tgok betul2 muka parents dia..bajet pussycat dolls malaysia adik badik dia

        0
        0
  103. qalia says:

    terok nya wahai semua umat islam mengutok anna..
    sudah jelas yg anna ni cantik,yupp betol die langsung x sombong..peramah..
    walaupun org lain buat salah,bkn kite kena menjahanam kan lg org tu..nasihat cara baik jela..
    kesimpulan nya:
    banyak nya manusia yg busuk hati skang ni,yang dengki..masing2 ada kecantikkan sendiri,tidak perlu lah mengutuk ciptaan Alla..
    salam

    0
    0
  104. Reena says:

    First pix tu cam ada iras2 deja moss la pulak..ahak ahak..oppsss..terlebey sudah.

    0
    0
  105. detective conan says:

    aku prefer neelofa

    0
    0
  106. aku says:

    kutuk org nombor satu lah kome ni. kalau diri dh cukup baik pun, xde nk kutuk2 org. berenti lah jd typical malay yg suka mengutuk org. cepat2 lah berubah. x puas ati x suke, tutup mata, tutup telinga, tutup mulut.

    0
    0
  107. Mushi Hilton says:

    ANZALNA NASIR TERBAIK!!!

    tak mcm awek lain bajet lawa sombomg plak tu, anzalna skit x sombong walaupun cam slow skit(innocent) hhahhaa

    anzalna!! go girl go girl xD

    0
    0
  108. cruzz26. says:

    dia sgt cntik… cemburu dgn kecntikn yg dia ade… dia pling cntik antara adik-beradik dia.. mula2 tgk dia rasa dia dlm 26 tpi msih muda rupanya.. dia yg pling melotop.. pic2 kt ats tu xpenting pun.sbb ade yg tutup aurat tpi bgi bf raba kt public lgi geli..

    0
    0
  109. cruzz26. says:

    preety………

    0
    0
  110. I am running a blog but never got any valuable comment form my readers. Hope your tips will help me to get some good and encouraging comments from my visitors.Thanks for sharing such beautiful tips.

    0
    0
  111. porno izle says:

    Thank you for this blog. Thats all I can say. You most definitely have made this blog into something thats eye opening and important. You clearly know so much about the subject, youve covered so many bases. Great stuff from this part of the internet. Again, thank you for this blog.

    0
    0
  112. WAN ATIKAH says:

    betina nii lawa macm aq lah

    0
    0
  113. buang putih says:

    ala..aku kenai sangat die ni..
    bapak die satu tmpat keje dgn bapak aku..
    die dok kat tanjung malim..

    deorg adik bradik mmg cantek..
    baik tapi tu laa..
    sosial sngat..
    laki tu cucu raja perlis kalo x silap aku..

    0
    0
    • abu huraira says:

      aku dah agak dia mesti keturunan!aku type nama dia keluar kat royalty family!CAYALA ANZALNA NGAN CUCU RAJA!!!

      0
      0
  114. buang putih says:

    slalu mcm ni kan kalo awek lawa balak msti (subhanallah)…

    kalo lawa gak msti pangai(wallahualam)

    0
    0
  115. oooo says:

    bestfriend mona lah. go anzalna..

    0
    0
  116. farida says:

    Anzalna cantik sangat adore this girl!

    0
    0
  117. buang putih says:

    SEBAGAI IBUBAPA..
    sanguup ke lihat gambar ank begini??
    malu seyh..
    alah syed fezriq jamalullail awk tu mcm lembu kene cucuk idung..
    kat tg malim tu sape yang x nampak..
    asyik mengekor je minah ni..
    tapi kalo awk tu berada di jalan yang lurus sangat sesuai lah anda dgn dia..
    tapi anda pun senget mcm ane la ank anda nnt…

    0
    0
  118. nananan says:

    si anna ni dulu pernah sound sorang minah bertudung kat fb gara2 ingat minah tu nak rmpas balak dia..sian gila kt minah tu..tak patut btol la..si anna ni mesej minah tu sampai minah tu anngis..tak minta maap sampai skrg..minah tu tahu je anna yg buat..ann ni muka biase je, tapi prgai buruk seh. tayang body je lebih ni huh7uhuhu

    0
    0