Written by AbangNara | August 11th, 2009

sheila majid

Dato’ Sheila Majid sememangnya seorang legend @ idol dalam dunia muzik Malaysia nie. Lagu dan suara beliau sememangnya mantap-mantap belaka. Kami pun kalau pergi karaoke tue kadang-kadang balun lagu Dato’ Sheila Majid sampai 4 5 lagu. Memang feel la orang kata.

Terbaru Dato’ Sheila telah keluar bergambar dalam media dengan bertudung. Walaupun masih belum bersedia untuk memakai tudung secara 100%, namun sekurang-kurangnya beliau nampak ada pergi ke arah tue. Lagipun nampak lawa cara pemakaian beliau. Takderlah ternampak-nampak rambut banyak sangat.

Buat Dato’ Sheila Majid, kami sebagai peminat sentiasa menyokong Dato’ kalau Dato’ nak pakai tudung. Takdernya turun populariti tue. Makin bertambah ada. Cuba Dato’ bayangkan kalau beribu peminat pakai tudung sebab Dato’ dah pakai. Besar pahalanya tue.

Lagi gambar keayuan Dato’ Sheila Majid memakai tudung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

sheila majid

sheila majid

469 responses to (GAMBAR)Ayunya Sheila Majid Bertudung

  1. kira-kira says:

    cutenyer

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      huhuk tangkas spt biasa.. xper cam biasa dok kt kotak pes..
      comelnyer….

      0
      0
    • HOT ZOOM says:

      siapa pun wanita kalau bertudung memang cantik.tapi kak sheila kalau bertudung bior le betul2 pakai tudung,satu gambar tu nampak rambut kat dahi hehehehe

      0
      0
    • HOT ZOOM says:

      pencarian wanita melayu islam yang tulen.owh susahnyeeeeeeeeeeeeeeeee

      0
      0
    • [email protected] says:

      semalam dan ari ini hanya memantau komen2 anda jer…xde mood nak pes…..ceronok bc komen korang ni…waduh….bisa2 juga ya..direct and indirect (sendiri paham jer lah ya :-p )

      0
      0
  2. kira-kira says:

    heheh…1st…

    0
    0
  3. Pot Pet says:

    Len mcm je pakai tudung 2.
    Tp ok la sket dr siti 2 jambul di depan..haha

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      emm bese ar artis kan bertudung litup pd mjlis tertentu.. xperla , sekurg2nya hormat pd majlis..

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Yup!! Biakan jerla… At least ati dorunk nih terbuka lah jugak nk pikio sal tudung dari sampai tua, p rambot berkarat mngalahkan babydoll… Cam c rosnah mak aris.. Dapat anak ikan teros senyap!! Huhu…

        0
        0
  4. DelimaSaraa says:

    kak nara,

    cepatnyer bg page baru…dari tersembur kepada bertutup litup…mesti akak dah tak larat dan kesiankan kami dok mengomen kak linda buncit qute miut kan….ampun kan kami!

    0
    0
    • haha.tue lah. cian pulak kat linda jasmine kena hambu kat page sebelah. kita muhasabah diri kat sini.

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        astaghfirllah hal azim…….

        alazilailah haillah, wallah ukahbar……..

        (takleh r kak nara tulih dlm BM, takut tersilap ejaan)

        kome carilah sendiri zikir harian ek…..hehehe

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hihihi… Lawak sunggoh lah ko nih Sara… Ok lah tu.. Slah eja pon.. Janji org pat tangkap per yg ko nak sampaikan tuh…

          –> BAM tuh kak nara lah eh??? Huhu…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          elok lar bg gambar2 artis camnie…
          kan bln pose dah nk dekat…
          kite kene bg komen yg elok2…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          poco, ko perli aku ek???

          huhuhuh, aku terima dgn ht yg terbuka….

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aik…tepuk sambal belacan…terpancit kat mke sendiri…wakakaka…

          0
          0
  5. puteriaquarius81 says:

    amboii

    0
    0
  6. aries_april says:

    cantik…
    ++ colour ptih…
    nmpk ayu.

    0
    0
  7. Pot Pet says:

    ingatkan sheila majid nak menikah lagi..hoho
    anyway…..u look so sweet…

    0
    0
  8. jap lagi kitorang upload video yang keluar tv semalam. sila komen kehenseman salah seorang penulis kami. hehehe

    0
    0
    • aries_april says:

      kak nara nk pic red crpt leh x?

      0
      0
      • ffm22 ke? ada tu ada, tapi gambar amik pakai handphone jerlah. nak gak ker?

        0
        0
        • aries_april says:

          ha…
          xper…
          h/p pn ok ar…
          asl ada udh….
          kat tv x der pic yg dkat..
          nk gak nengok pic yg dkat…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kak nara kasi pic yang meletop yang tersembor jer..yg berimej baik, kemudian kan…wakakakaka…hahahaha…..

          (kak nara, aries yang mintak tau, saraa tlg sampaikan jerk)

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hahaha…. Orait.. Kami nih bab2 komen nih ok jak..

          –> Pic malam APM kat Indon ker mn ntah Xder ker k.nara?? Nak tgk pic Dato’ CT yg org ckp Xpakai tudung… Just pakai sumting like topi ngan kain nett.. P masa dia nyanyi, dia baru pakai tudung nampak jambol… hihi…. Tu Xder ke???

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          daripada ko tgk ct baik ko tgk anita swak…kan lbh bgus…huhuhu…

          0
          0
        • HOT ZOOM says:

          pas ni cari le gambo yg sesejuk mataku memandang plak post kat BN dah muak asyik gambo meleleh air liur je.banyak gak artis yang ok tapi x glamoe kot hahaha

          0
          0
  9. damia zahra says:

    alhamdulillah…
    asyik tgk pic seksa jer…
    sejuk sket tgk pic kak sheila neh…huhuhu

    0
    0
  10. delimajelita says:

    saraa betul ker ko ada sinopsis penuh citer nur kasih? bagi lah kat aku…

    0
    0
    • aries_april says:

      amboi jelita…
      ddk 1 offc pn leh mnta kat sni g?

      sjk sara naik pngkat…
      ko dh tk jmpa dia ker?

      0
      0
      • delimajelita says:

        ekeke.aku tak satu opis la ngan dia…kenal2 gitu je…hik2..

        0
        0
        • damia zahra says:

          bby ko sehat tak jelita?…
          aku ni manjang jer ask bby owg…
          maner da bby aku neh?…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku ngan jelita dulu dia bos aku….skarang aku dh lawan dia…aku dh jd bos dia …wilayah timur..dia masih tetap di wilayah selatan…..goo bye jelita…hek hek hek

          sesapa nak sinopsis nur kasih blh beli ngan aku yerk…aku jual secara haram…syyyyyyyyyyyy

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kantoi!! Aku dah tau… Nanti aku tolong repot ngn Pulis…. Smalam C remy tuh dtg Opis aku!! P sygnya…Aku terlepas nk jmpa dia!! Nih yg aku bengang… Colleague aku ckp dia Ensem n Nice…. Wo………..Geram!!!!!

          0
          0
        • damia zahra says:

          aiyakkk sara…kestau kat mazidul….tak pun kat zakiah….
          ermmm bapa ko jual sara?…shhhhhh…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          10 hinggik…aku beli 10 hinggik…..sampai bab akhir…hehehe….syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy….nanti aku kena cekup….ingat , ni rahsia kita dua jerk….

          0
          0
        • damia zahra says:

          aiseh..murah tu…nak gak ar…
          hrp2 c mazidul or saper2 tukg cekup xder lepak kat cni sara…hokhokhok…
          ko jual ilegal…kene pakai pasword…
          ko sure guna pasword kak pah neh…
          ko kn die hard fans kak pah sara?….muahahaha

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kalo ko nak, ko kasi aku spuloh inggik….atau topup 10..nanti aku send ke email….tp ingat ni RAHSIA yer…hehehe

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aper nie…ader rasuah kat sini nie…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ko jgn menyibuk poco…ini urusan jual beli…wakakaka….

          Poco, syyyyyyyyyyy, aku bebrisik…ko nak tak??hehehe

          0
          0
  11. tOmEii says:

    hai guys i’m back…
    eclipse mne aq dh beli pizza tuk die td….
    huhu cpt kc add….sat lg smpi laa…

    0
    0
  12. tOmEii says:

    kak nara sllu lmbt updte gmbr ni aq dh tgk 3hr lps…huhu

    0
    0
  13. jojio says:

    Kalu pakai tudung pasai nak jaga aurat…alhamdulillahhh…
    Tapi kalu pakai pasai konsent….????

    0
    0
    • aries_april says:

      xtau nk ckp….

      0
      0
      • tOmEii says:

        tul2 tp xcntik la die pkai tudg cmtu cm tudg budk sklh je bezany cz ada mnik2 jek….
        pe slhny pkai tudg btul2 y cntik2…kui3x…

        0
        0
        • aries_april says:

          ha…
          tpi xpa la…
          atleast ada prbhan….

          0
          0
        • tOmEii says:

          yup tp perbhan btul or skdr hrmt mjlis je nie…
          huhu
          xkeshla…

          0
          0
        • Pot Pet says:

          tomeii bile plak nak bertudung ni..
          mgkin lps mgandung kot..
          hubby 2 pon nsihat2 la bini tu..hoho

          0
          0
        • jojio says:

          Hihihi…nampak anak rambut….

          0
          0
        • tOmEii says:

          eheh potpet ko lwn tokey nmpk…
          apsl aq plk y ko kaji…
          jgn nk kaitkn hubby2 aq plak…
          wlaupn aq xb’tdg skurgny aq xde nk t’dedh cni t’dedh sne…
          hati2 berkata key…

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Xpala…. Asalkan ati dia still terbuka tok pakai tudung… Janji dia ikhlas.. Lau pakai x ikhlas watpe gak kan…?? Bab2 nih x boleh nk paksa n soh org wat pe yg kta nk… Just let them decides wat da bes 4 them…

          0
          0
        • Pot Pet says:

          ade aku kutuk laki ko ke..
          jgn men tuduh sebarangan!!!!

          0
          0
        • tOmEii says:

          ko ni xphm bhs melyu @ xreti bc bhs melyu…
          aq kta jgn kaitkn hubby aq bkny kutuk hubby aq…
          aq y tduh sembrgn @ ko y tny sembrgn…
          lenkali sblm nk tny org sdr dr tu dl dh baik sgt ke???kak nara updte cite2 psl arts tuk kte komen bkny utk ko tny psl org laen…
          y ko beria2 pertikaikn psl aq td knp?????
          baek sgt dh ke ko tu…
          kalu dh ko tlis hubby 2 pn nsihtknla bini tu bkny ko kaitkn laki aq ker??
          kalu dh xreti bm g msk sklh smle jgn nk ngjar org laen plak kt cni.

          0
          0
        • Pot Pet says:

          abis ko 2 baik sgt ke pggil org lain berok!!
          ade ke org suruh gosip psl berok dlm ni!!
          org lain bleh terima yg ko nak hangin apahal!!
          ko 2 msuk skolah tamil la klau x phm!!
          toksah letak gmbr kawin ko 2..
          mencapap btol..!!
          amik ko!!!!!

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          eh, jgn gaduh2…saraa rasa ni kes salah phm…mungkim tomei nak gurau2…dan pot pet salah anggap kot…

          potpet, jgn mrh2, meh saraa masakkan ketam menangis nakkkkk tak??

          0
          0
        • tOmEii says:

          eheh ko ni phl bila plak kt cni ada isu beruk2 plak aq rse aq xckp org tu beruk aq just tlis ayt grau2 je lgpn kt ctu aq sndr ada tlis jgn mare…die xemo y ko emo apsl…aq emo sbb ko ktuk aq kalu ko xktuk aq xde mknany aq nk emo xtentu psl kt cni…ko jgn nk ngjar aq…ske ati aq la nk ltk gmbr pe2 pn y ko cbuk jg tepi kain aq pehl aq knl ko pn tdk cbuk2 kaji hal org…lenkali nk tlis gne otk jgn gne mlut ngn pkirn sempit ko tue…mancapap apeny aq rse xpnh lg dgr ayt cmtu kt sklh ni menunjjkn ko ni xpenh gi sklh bdoh sgt…

          0
          0
        • Pot Pet says:

          weii bodoh!!!
          ko tau x agama Islam suruh org pakai tudung..
          ko Islam ke x bangang…!!!!
          isu skrg pasal pakai tudung!!!
          x blaja agame ke!!
          ckp baik2 x nak dgr..
          Blaja sket pakai tudung 2
          Terbakar jgk rambut ko tu 1 hari nnti klau dok tayang je kat org lain!!!

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tergelok besar saraa bila baca potpet kata terbakar..hahaha

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aper nie gaduh2…
          elek lar kengkawan…
          pakai tudung ker tak tue tpulang kpd tuan empunya bdn msg2…dier punya bdn dier punya kubur…
          kite x tau lg kan…nak pakai tudung nie kene slow2…xleh terus pakai…blm ader hidayah nak pakai tudung…mane tau esok2 tebuke pintu hati…terbakar ke x rambut tue biar Tuhan yg tentukan…ntah2 kite yg selalu mengata kat org nie esok2 terbakar pulak mulut kite nie kan Saraa kan…

          0
          0
        • tOmEii says:

          ko ni dh lbh ni jgn nk bawak2 plak soal agma ye aq rse ko y teremo aq tgur ko elok2 aq ckp “jg kata key” tp ko plak teremo lbh2…aq nk pkai tudg ke x ke tu aq pny psl la dosa aq tnggng sndr y ko beria2 nk pertikai kn ni knp..aq xde agma or ko y xde agma..ada ke islm wjibkn utk umt die pertikaikn hak org lain…y emo sgt ni knp…
          lwak plak aq tgk ko nie nk sruh2 aq pkai tdung…ei ske ati aq la nk tyng rmbt ke pe ke y ko kesh sgt knp ko nk tanggng dosa aq ke…pndai ko ckp psl agma yea dh tu y ko tue duk maki2 org xtentu psl tu xdosa ke…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          a-aa, nanti terpakai cam dato’ siti….pastu sejuring rambut terkeluar terbakar…..

          jd apa2 dan sapa2 kita, kitalah yang mencorakkan warnanya…jg pribahasa diri supaya maruh diri tinggi..kan poco kan…

          0
          0
  14. hantupensil says:

    mcm first time je pkai…
    huhuhu… ape2 pun…
    aku lagi cun…
    hahahaha….

    0
    0
  15. EclipsE says:

    bp thn umur sheila ney…
    btl2 nmpk old…
    laki dia ensem…hehehe..

    0
    0
  16. jed hijau says:

    sheila majid ni ok lah, pada syarifah aini…

    0
    0
    • damia zahra says:

      huishhh…ok byk2 ar sheila neh compare to kak pah tu…
      sara tu jer yg ske kat kak pah tu…muahahaha…

      0
      0
      • tOmEii says:

        huhu memg jauh beza pn…
        kak pah tu xmsk record…huhu

        0
        0
        • damia zahra says:

          aiyakkk…tang apa2 pun (pk sndiri) kak pah stil pegang record…hokhokhok

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu tul2 klh pmela andrson…kui3x

          0
          0
        • damia zahra says:

          adehhh tomeii..lawak eh..pecah pewut aku…muahahaha

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          yehhhhhhhh….aku fan club kak pah…..linda…memana kopek tersembor aku lah fan fanatik bombastik dia..hehehe

          damia, siap ko….tau jer hati aku ni minat saper ek…

          0
          0
        • damia zahra says:

          wakakaka sara…lawak tul ko neh…
          buat2 luper ar artis sowg lgi tu…c lana nordin tu…mis push up kaw2…hokhokhok..
          aiyakkkk….bby aku poo poo la…
          nk operate jap bby aku neh…
          kuwa japs…ting~

          0
          0
    • aries_april says:

      tul tu kak jed….
      skong…

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Hahaha…. Tol tuh..
        C kak pah tuh gila publisiti… Sal kes 83K duit dia ngan S Atan, idop2 aku x caya ngabn dia.. Bermati2an tuntot, las2 sng2 jek nak halalkan… Yerlah sgt… Dahla berdepan gn org yg imej Bersih. Xcam kak pah yg imej itam legam walaupon muka dia puteh, hihi….

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          kak pah suara dier muda2 dulu mmg cun ar…tangkap lentok…

          0
          0
        • delimajelita says:

          apa jadik eh kes kak pah ngan s atan tu last2…

          huhuh damia aku rindu aak aku…dah 2 bulan bdk tu kena x-port kat kampung…

          0
          0
  17. Akak Leen says:

    secara ikhlas…nmpak cam pelik jerk dia pakai tudung…sbb x sempurna, masih nmpak rambut… tp x de la sepelik ct….. apa2 pun klu dia ada niat nk bertudung, moga Tuhan berikan dia hidayah….& sbgai pembaca, kita bg la sokongan untuk dia…..terbuka ke arah itu…

    0
    0
  18. ninikebayan says:

    lebih cantik dia pakai tudung..

    0
    0
  19. Zaza Muhammad says:

    huhuhu… byk miss… dah le bz.. bile free ingatkan nk lepaskan tensen bukak BN… skali internet connection area cni buat hal… tensen tolll lembap giler… cam tahu2 je aku nk wak ‘keje selingan’….
    hmmm ayu kiut miut bile bertudung… compare page sblm ni yg x abis2 nk ‘tersembul’… moge pintu hidayah kepadaku dan hamba2 yg lain sentiasa terbuka..amin…

    0
    0
  20. tOmEii says:

    adoyaii mne owg laen nie sepi jek…
    kira ko dpt pes je trus ko bla yea…
    put,anne,lady,eclipse….mne korg sume???????aries,sara n damia je ada nie…

    0
    0
  21. EclipsE says:

    I/’ BACK…
    bz la…
    nak komen pon xdpt…
    bengang tul..

    0
    0
    • tOmEii says:

      ko asyk bz memnjg je tp aq xbz pn…
      kte tkar tmpt keje la bia aq nk mrasa cmne bz…
      huhuu…

      0
      0
    • DelimaSaraa says:

      cian ko…
      kami ni dari bab terjojol masuk bab tutup litup tau…..

      0
      0
      • EclipsE says:

        tue la pasal…
        aku dh xleh mcm dlu…
        nti hjg bln lg bz…
        aku nak g mekah…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          alhamdulilah……..skrg musim panas melampau tau kat sana..aku br balik dr ryad, arab saudi..maybe dkt2 nak raya haji tak pnas lah kot…hehehehe…..

          bab kata kak nara, jom2 lah bermunasabah diri..jgn dok tgk yg bersembor jerk

          0
          0
        • EclipsE says:

          btl tue…
          mkn pasembor xpe…
          jom kite rmi2 p serang tempat psembunyian aries..
          sn byk mknan tue…hehehe..

          0
          0
        • tOmEii says:

          haha ko ni saraa dr td y tu jgk y ko sbut…
          xabis2 ngn n3 t’sembor tu…kui3x…

          0
          0
        • damia zahra says:

          yeke eclipse?…syukur alhmdulillah…

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Alhamdulillah….. Ko p ngan sapa Eclipse?? Moga sgalanyer brjalan lancar… Amin…

          Lady rasa, Saraa suka ngan ayat “TERSEMBOR” tu lah…Sampai dah X boleh tinggal… Tula, budak2 underage lau kasik layan benda2 cenggini, tuh yg x hengat dunia, hihi…. Ingt TERSEMBOR jek.. Jgn marah Sara…. Kidding3!!!

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku doakan aclipse dipermudahkan urusan

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          cantik ar…tudung dato s tue…hehehe…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tudung jer yg cantik poco oi….

          0
          0
  22. ANneDeSilva says:

    ahaii…
    nasib aku lambat..
    kalau tak bertambah2 pahala aku kat sni..hahahah

    0
    0
    • tOmEii says:

      anne pi mne bz sgt nmpky….huhu

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        P X Sebusy Eclipse kan?? N pu3 yg jap ader jap Xder tuh… Mana menghilang pon aku Xtau…

        ” da..di..du..di dalam perot…. Mana kau menghilang… Aku mencari korang…Amboi…..” :-P

        0
        0
  23. ANneDeSilva says:

    ada tak agak2nya org yg rindukan anne??/

    0
    0
    • EclipsE says:

      ney ha orgnya….
      kira2…
      myorok lak dia anne kat tepi aku ney…hahaha..

      0
      0
    • DelimaSaraa says:

      aku rindu giler kat ko….mana ko pi??? jumpa linda ek..amik tips dada cantik..hehehe…ampunkan aku!!

      0
      0
      • tOmEii says:

        hahaha saraa aq skit pert ngn ko ni…
        lg2 tetek linda jgk y ko sbut…huhu

        0
        0
      • EclipsE says:

        dia nak tanye si linda tue tempah baju sape designer nya…
        anne nak bt cmtu la kot…
        nak pki pg raya…
        jgn bwk g kubur dh…
        mjerit org2 kat dlm tue…hahahah…

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hahaha…. Upangyer.. Ada ati pon ko nak wat camtuh Eclipse.. OK, ko try luh… Nanti aku follo.. Lau ko x kena baling ngan pnyapu, nanti aku pon tempah sama… Hihi..

          –>Untok Anne..

          “MeMISSINGmu….. sepanjang D BN… Selamanya…. Kau tetap juga Anne… ” Aku pon X paham,….hihi….

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          jahahahahah…
          ada gak ayat memissing mu ekkk??
          hebatla lady..
          mesti BM A++ nie….

          0
          0
      • ANneDeSilva says:

        hahhahahahha
        ape daaa….
        tetek dia second punya..hahahahha
        aku nk lagi seksi drpada dia…hahahaha

        0
        0
  24. EclipsE says:

    tomei pot pet sound ko ker td?

    0
    0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Aper pot pet SOUND dia?? Tuh yg Tomeii Xder mud tuh… JKnapa tomeii X fire Balik?? Hihihi….. Kasik rosuk speaker dia… =)

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        kat mana??

        0
        0
        • tOmEii says:

          aq dh bls pn…
          kuang ajr btul die ingt die best sgt agkny…
          pnzz ati aq pg2 nie…

          0
          0
        • EclipsE says:

          sbr tomei…
          gelabah jer dia tue…
          ari tue dia ade gak sound aku..
          bahlulul pnya olang…hahahah..

          0
          0
        • Pot Pet says:

          bace la ayat aku btul2 kat ats.
          aku tegur aries ok je die..
          tomeii sound org lain beruk xde pon org 2 marah.
          emotional plak!!!

          0
          0
        • EclipsE says:

          ari tue pon ko ade sound aku rsnya…
          aku emotional pe?
          aku ppuan…
          ko tino ker laki?huhuhu…
          sound aries xpe…
          dia ati batu…hahah…
          tomeii dh kawen…
          sensitif lbh sket…
          lg2 bab auratul…huhu..

          0
          0
        • tOmEii says:

          eheh ble plak aq sound ckp beruk nie…aq just tlis ayt grau2 je n aq sndr tlis jgn mare…y ko lbh2 ni knp…laen org laen peel die…kalu ngn aries ko blhla bt mlut sial ko tu tp ngn aq sory k aq bkn cmtu brni krn bnr tkut krn slh…jgn nk cr kaslhn org lain plak…tu menunjkkn ko ni xphm bhsa bm cz tu ko xdpt bezakn sound or ayt grau…

          0
          0
        • Pot Pet says:

          aku pon ade jgk tulis hoho kat belakang tu..
          ko bute ke bodohhhh??
          aku pun gurau gak…
          yang ko mcm org meroyan 2 apesal!!!

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Tulah…. Aku pon kompius…. Eclipse wat statement Hot nih… Pueh aku baca komen2 nih p 1 pon tarak jumpa d mana….

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Weh…. Sabau2…. Hanagt sunggoh!!

          Nih baru betol… Lebih hangat darik biasa…. Ilex ar gang… Kita kat Sini just for fun…. Kan Anne?? Anne, ko iyerkan ajerlah…. Huhu…. :-P

          0
          0
        • EclipsE says:

          dh meletup pon…hahaha…
          aku lak yg emotional dr tomeii…
          huhuh..
          k la pot pet..
          mls dh aku nak pot pet dgn ko…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          korang layan aku jer lah…hehehe

          0
          0
  25. damia zahra says:

    nak kuwa p beli mee cury japs…
    nnti cek in lik…
    ting tong~

    0
    0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Plus 1 kueh teaw tomyam seafud + sayo spesyel 3…!! Tok aku, n Eclipse n Anne…. Arinih aku blanje korunk k!! Yg lain dah cabot kot… Hihi… :-P

      0
      0
      • EclipsE says:

        sedap tue…
        sesape yg dh kawen msk la kat umah…
        lenla cam aku…
        order jer…hehehe…
        lady ari ney gulai pe??

        0
        0
    • Akak Leen says:

      eh…eh…cik kak ni….main beli plaks…cuba2 msk sendiri….hehehe….tlg bgkus kt aku 2 tau! kekekeke

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        saraa masak sendiri…..apa korang nak makan???? cakap jer..saraa no hal untuk kengkawan………

        0
        0
        • EclipsE says:

          aku nak ketam goreng menangis…ko tau bt x??

          0
          0
        • Akak Leen says:

          alaaa…itu senang jer…smbil masak, sara kena la menangis…pastu air mata tu msuk dlm mskn ketam…. kasi eclipse mkn….kakakaka…. issshhh…pelik2 betoi ank dara nih….

          0
          0
        • EclipsE says:

          sume org xtau…
          eclipse jer tau nak msk mcm mn…huhu..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku akan try ikut resepi kak leen…eclipse, coh bagi alamat..siap masak kang aku nak pos…..

          tp kat tpt aku ada pos lembap jer, pos laju dh hbs stok

          0
          0
      • damia zahra says:

        aiyaks leen…teringin ar nk mkn mee cury…x reti nk masak mee cury tu…huhuhu
        adeh…nk amek my sis lg…
        kuwa dlu yer kengkwn…sejuk ar mee cury aku neh…x smpt nk mkn…huhuhu

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          ko ni ntah peapa damia…masuk jap ketuk pintu pastu kuar balik…….eeeeeeeeeeee geram betul……..tau ko tgh sibuk nak buat bj stail akak linda..

          0
          0
        • damia zahra says:

          hihhhh ko neh sara…aku bz jd pak supir my sis ar neh…mood my sis x baik ar tu…jap nk p korek rahsia dier dlu…kuwa jap yer…

          0
          0
    • EclipsE says:

      ko minum samsu ker damia smpi dh ting tong??hahaha…

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        kuang3…. Lawaks2…. Ko nih Eclipse…. Kang terlanggar tunggol budak tuh pikio per dia samsu… X pasal2 mintak mamak tuh campo samsu lam dia punya kari kasik aku!!

        0
        0
  26. Lady-Not-Gaga says:

    Maner sumer Org!!!!
    Korunk main Sorok2 ker???
    X ajak lady pon????
    Penat aku cari Xjumpa2…..

    0
    0
  27. ANneDeSilva says:

    pot pet tu dak baru ke tomeeiii…??
    agak2 mcm nk bertikam lidah jek…
    ko lek eh tomei we always beside u..
    muaxx..
    tayang tomeiii..heheheh

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      biar jer…….jgn amik ht…kita di sini utk bersuka suki…..dan memenangi peraduan kak nara

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        yela..
        biarla peorg nk kata..
        kutuk tetap kutuk..
        menang tetap menang..
        whatever…
        buat mcm eclipse..
        korek idong pastu celet kat baju lady…hahahhahaha

        0
        0
    • tOmEii says:

      aq dh bls anne pi bc kt atss…
      pnzz ati tul org cmtu…
      aq plak y di komeny..
      sesuai sgtla dgn nme die tu POTPET…
      jg tepi kain aq wtpe jg r tepi kain sndr tgk lwa sgt dh ke peel sndr tue…huh pnzzz2

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        kat ner…jap i scroll up

        0
        0
        • Pot Pet says:

          wei Tomeiiik ko ingt peel ko 2 bagus sgt ke!!
          sini tempat gosip!!
          aku lagi hangin ngan ko nii..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku ingt Tomei ngan Potpet ni ada jodoh ni….teringa aku ngan singa ganaz dulu..hehehe….

          jgn gadoh2, tak best ar….teringt kak lesung ngan kesum….

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          relax la pot pet…
          kita kan bergosip utk suka2 kat sni..
          bkn utk gaduh2…
          kitorg nk KEAMANAN k…

          0
          0
        • tOmEii says:

          aq xkata pn peel aq bgs…
          aq tau cni tmpt gosip cz tu ari2 aq duk bergosip kt cni tp aq rse ko tue y xtau cz kalu ko tau ko xde nk emo2 kt cni psl org lain…cian btul org cm ko nie br msk kt cni dh nk emo2 psl org laen kalu nk emo psl artis2 thn la jgk…

          0
          0
      • ANneDeSilva says:

        takpe sabar ehtomeii..
        dia minat kat ko tu saje jek nk tarik perhatian dr ko..
        buat2 rabun sudeh……hehehehe

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Ish…. Aku nak kena tuka baju lain nih… Leklok aku lawa2 abes Eclipse tonyoh benda yg x spatotnyer kat baju aku… Tu lah… Tol kata Sara… We r here jus 4 fun.. jgn bengang2.. Xbes lo… Just ignore about nonsense things Tomeii.. U’ii B ok then..k!! ;o)

          –> Ko O-K ke K-O Eclipse???

          0
          0
        • EclipsE says:

          aku xok la….??
          lg2 pas kena samsu…
          ting tong…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          ish ish ish dorg ni men gado2 lak…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku hrp Tomei ngan Potpet tetap setia di sini yerk….aku sokong u all berdua…

          0
          0
        • tOmEii says:

          jgn rsau aq memg sntsa setia kt cni…
          ari2 aq msk kt cni n bergosip scra berhemah xdela nk emo xtentu psl n cr keslhn korg kn3x….

          0
          0
        • Pot Pet says:

          aku dr thn lps lg tngok gosip2 ni..
          cume aku slalu tuka name je..
          ko 2 yg baru msuk sini nak tunjuk samseng plak..
          meroyan lebih plk!!

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          hahaha………..saraa yg plg muda kat sini..baru jer join……..

          0
          0
  28. ANneDeSilva says:

    mano sumooo nie??

    0
    0
  29. ANneDeSilva says:

    Kepada semua rakan2 BN disini..
    relax2 la k..
    tak payah nk sound2..
    kalau rasa tak suka ape yg BN fans kat sni tulis korg buat2 tak nampak jek atau saket hati sangat jgnla komen paper kat sni supaya takde sape2 yg saket hati..
    kami disini pon sekdar berhibur dan bersembang sambil memenangi hadiah yg ditawarkan..
    takde niat pon saketkan hati sape2..
    so as a human being kita tak lari dr buat silap..
    so tak payahla nk sound2 kengkawan kat sni k..
    nanti BN bkn jadi medan gosip tp medan pertempuran plak..

    ikhlas dr AnnE DE SiLva
    muaxxx…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku plak…..korang suka saraa atau tak, saraa tak per….cuma saraa mintak maaf kalau saraa terlebey sudah..

      kdg2, if saraa over, u all sound lah saraa…hidup ni kena tegur br kita tau silap dan salah kita…ampaun saraa yerk kengkawan semua…

      0
      0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Ya la Anne….
      Lady mrangkap Vise president ko bersetuju yg amat sgt2 la ngan Anne…. Jgn amek lam ati… Jgn simpan2…. Nih tok hiborkan ati kita jek d kala boring.. Info2 sal artis nih blh wat kita berdiskusi sambil bergelak ketawa n ilangkan stress, p bukan nk mnambahkan stress kan?? Just dont take it seriously…

      –> Ninik kebayan…. Tolong bg nesihat sikit.. Slalu org yg mkn garam n berpengalaman darik anak2 muda nih, hihi,… =) PEACE NO WAR!!

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        yela tak patot gado2 ni..
        what for saketkan hati masing2..
        kita kat sni nk eratkan hubungan sesame kita…

        P/s : Lady ape jawatan aku??/
        ko sejak bila jadi VICE PRESIDENT???
        aku jadi sec ko pon ok kot..huhuhu

        0
        0
  30. EclipsE says:

    biarla tomei…
    dia suke nak jage tepi kain ko..
    maybe ko pki seksi x?hahaha…
    nak jage tepi kain org…
    kain sndr tkoyak…hehehe…mcm aku…huhuhu..

    0
    0
  31. pening says:

    Walaupun msh lom perfect pemakaiannye tu..tp still ok la..dr Dato’ sorg lg tu..ntah ape2 fesyenntah tudung dia tu….

    0
    0
  32. puteriaquarius81 says:

    salam u allzzzz…
    i’m back.
    eh naper ni? hangat semacam jer.
    aq br nk msk , bc menda x besh plak…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      haha…Tomei gaduh ngan Potpet….

      cian Tomei, Cian Potpet…aku pun tak tau nak tlg cam ner dah…

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        lar yeke? naper gaduh kengkawanku..
        sbr ek. nobody perfect. aq dh bc td, kpd potpet : kita mmg digalakkan menegur tp bila terlebih sudah kita kena mnta maaf. jgn kaitkan org lain k.. kpd tomei : bila org tegur kita terima seadanya wlupun itu menyakitkan. ok. maaf yer kalau dua2 terasa..
        senyum sikiitt.. kiter smua kan kawan bkn lawan. pasni bila terlepas kata cepat2 mnta maaf.. kita sm2 baiki diri kan.. ok potpet n tomeii.. u r my pren even x penah kenal… peace no war.. muah

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          coh ko tegur saraa plak???? geram betul aku ngan dia tu……..!

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          sbr saraa…. nanti ilang kecunan ko tuh. hihi jgn geram2.. ko kan kwn aq gak.. kalau nak geram, geram kt bontot kuali sbb dia itam.. hihi jgn geram kt aq plak..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          apa kata aku germa kat ko ko geram kat aku…pastu kita gi tumbuk poco…ok tak????

          wakakaka

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          lol cian poco.. x pasal2 dia kena tmbuk. wakaka..
          ni aq nk mrh ngan ko ni saraa karang aq gi mkn nasik patah tengkuk si poco baru ko tau.. eh poco lagi kena.. sorry my pren.. huhu

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          hahaha…tengkuk poco jd cam tengkuk ayam serama…cian poco

          0
          0
        • tOmEii says:

          aq xkesh pn die nk tgur aq tp jgnla nk kaitkn laki aq plak ada ke ptt die ckp hubby tu pn nsihtla bini tu cket…xke die kaitkn laki aq cmtu..aq knl pn x ske2 ati nk ckp cmtu…korg xkawin memgla korg xtrasa pe2 kalu org ckp cmtu…lgpn aq rse aq tgur die ok je aq bkny sound die pn tp die plak emo sound aq…
          slh aq ke
          ????

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          ye tomeii.. wlupun aq blm kwin tp aq dpt rasa.. jgn mrh2 lg yer.. pot pet pun dh mnta maaf.. mmg x ptt kaitkan org lain.. aq pun dah nasihat gitu..
          senyum sikitt tomeii ku.. hihi

          0
          0
    • EclipsE says:

      ala….
      gado2 manja…
      hangit2 mcm nasi hangit jer…huhuh…

      0
      0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Kua mamam jap…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        ko jgn maman jer..kunyah skali nanti muntah..hehehe…

        kalu nampak pakwe ensem jgn lupa kenalkan kat aku ek..hok hok hok

        0
        0
      • puteriaquarius81 says:

        aik nk kuar dah.. mana janji manismu lady.. kata nk bg sate kjg.. huhuhu

        0
        0
    • Akak Leen says:

      alaaaa…. x payah la gaduh2….meh sini meh…
      meh salam2….bermaaf2an……meh laaa…..nti nk pose… ……

      0
      0
  33. kira-kira says:

    di umumkn ktbaan kira2….
    beri laluan..
    hhahah

    0
    0
  34. asparagus says:

    nk 1st gak….

    0
    0
  35. hantupensil says:

    ish2 xyah gaduh2…
    jom kite pegi zoo…
    tengok monyet… :)

    0
    0
  36. Pot Pet says:

    gile meroyan la 2

    0
    0
  37. EclipsE says:

    dh kite sume kena bsatu padu…1 malaysia…hehehe…
    klu kite nak org hormat kite…kite kena hormat dr sndr dlu…

    0
    0
  38. Pot Pet says:

    aku phm perangai pompuan ni..
    aku da minta maaf dah
    tutup kes
    kang aku smbung ngutuk plak kang..

    0
    0
  39. EclipsE says:

    mn yg lelain ney?lady?tomeii?(jgn merajuk yea?syg tomeii…muah…pu3?
    sume dh g mencekik ker?hehehe…

    0
    0
  40. miza says:

    baru buka BN…jgn gaduh2 bape ari lg nk posa ni..okle ada sorg lg artis nk pkai tudung tp tgk paper brita harian smlm wan nor azlin dah npk jambul

    0
    0
  41. hantupensil says:

    makan time….!!!

    0
    0
  42. DelimaSaraa says:

    aku nak kuar jap ar…nak gi beli tepong..tepong tak cukup nak uli biskut raya….

    0
    0
  43. EclipsE says:

    aku nak g makan dh…
    sape nak kirim??

    0
    0
  44. Akak Leen says:

    akak cadangkan 1st ramadhan nti nara buat artikel mari bermaafan…..masa tu boleh la kita pakat2 bermaaf2an…..sama ada sesama pengomen kt sini atau dgn artis yg dh dikutuk tu….huhuhu….
    bermaafan bkn hanya pd hari raya atau masa nk raya…. sepatutnya pd awal ramadhan….supaya dpt berpuasa dgn diri yg ‘bersih’ …..klu kita byk buat salah dgn org lain, mcm mana kita nk berpuasa dgn sempurna…. silap hb dpt lapar & dahaga ajer…ni akak cakap jgn sape2 kecik hati pulak…..

    0
    0
    • Pot Pet says:

      btul 2…
      ampun…..maaf….
      pose nak dkat ni..

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        nasihat yg bgs kak leen… yer mohon maaf pd sumer (eh awal lg) xper2, sok2 mntk maaf lg.. kalau aq ada terkasar bhsa ker.. biasa la gegurau .. maaf yer.. 0 – 0

        0
        0
      • Penari Poco2 says:

        betul ckp akak leen tue…
        tp pas raya sambung balik gaduh…

        0
        0
  45. puteriaquarius81 says:

    alaaa smua nak kuar ke? aq xleh kuar sbb bos blok keta aq (hampeh nyer bos)… mkn angin jer a nmpknya nih.. huhuhuhu

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      sng jer…ko letak paku kat bawah tayar keta bos ko tue…
      hehehe…(eh, iblis dah mula menghasut sblm masuk kandang…nauzubillah…)

      0
      0
      • aries_april says:

        ARIES BRU NK SRUH….
        POCO DH SRUH….
        APA PNYA ORNG LA…
        OTK LTAK KAT PALA LTUT KER?

        0
        0
      • puteriaquarius81 says:

        hahahah cdgn yg bgs.. tp kalo letak paku. lagi ar dia xleh gerak.. camno den nak balik plak karang..

        0
        0
    • Akak Leen says:

      akak rasa rahsia ko lepak kt bn dh bocor la puteri….sbb tu kete ko kena blok….mesti bos ko kasi hint la tu…kikikiki…..

      0
      0
      • aries_april says:

        xpa akak….
        skli skla…

        put, kli ni ja keta dia xleh grak…
        esk2x dia x ltk dh blkng keta ko…
        pas ni otk dia ltk dl pala lah….
        :-)

        0
        0
      • puteriaquarius81 says:

        allamak!! kak leen naper announce kt sini.. wakaka
        kantoi plaks.. hihi dh mkn ker ni smuanya? ulur2 lah sikit kt insan yg lemah & kelaparan nih.. hihi

        0
        0
    • miza says:

      okle x kluar mkn ari ni…krus skit bdn..mkn angin xpe jgn naik angin

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        betul betul betul… aries, bos put tu lain sikit prangai. mmg otak dia letak kat lutut.. arituh x perasan dia sangkut plastik itam smpah tu kat blkg keta.. nsb bek blm kuar ke jln bsr.. bos cal wat2 tanya : ko nak jd superman ke ari ni.? apa lg terus brenti , bila tgk blkg elok jer tergantung .. nsb x terbang btl2 keta tu… kuang asam nyer bos..

        0
        0
      • aries_april says:

        bljr2x la lpr…
        nk pose dh….

        0
        0
  46. Pot Pet says:

    apehal la x selero plak mkn ni..

    0
    0
  47. Lady-Not-Gaga says:

    Im Coming Home….. ;o)

    0
    0
  48. damia zahra says:

    humang aihh…sdpnyer mee cury td….
    aiyakkk..mner da member2 neh?…

    0
    0
    • aries_april says:

      ada ni kak damia oi….

      0
      0
    • hantupensil says:

      aku xmakan pun…
      xdak duit….
      waaa……huhuhuhuh

      0
      0
      • Pot Pet says:

        ko jgn mkn kutu kat bdn plak…hoho

        0
        0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Lah…. Kaya la ko lau ader duit…. Weh, tuan ko X belikan ko pisang ker?? Hihi.. Ker ko makan nasik?? :-P Jgn mare hantupensil… Gegurau jak…

        0
        0
        • tOmEii says:

          lady baik2 kang hantupensil trsa plak…kui3x
          xpsl2 emo kt cni plak…huhu

          0
          0
        • hantupensil says:

          aku jenis xterase hati punya la…
          heheheh

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu bgs ko ni nti aq pesn kt kak nara kc hadiah kt ko tmpt pertma yea…huhu

          0
          0
        • hantupensil says:

          ade banyak ni…
          ko nak??
          nantiu aku kurier…
          hehehehe

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Ok Eclipse, Aku try cover2 jadik baik2 punyer!!

          Weh… Ko nih betina ker jantan..?? Nih aku nk turonkan Ilmu.. Kmarin aku ader p Spa.. Akak kat Spa tuh cakap, pompuan Xelok mkn pisang bnyk2.. It’s not good 4 Ur health n u as a woman.. So, lau ko Betina, jgn mkn Pisang K.. Tembikai pon.. Betik Xpa, hihi…. =)

          –> Ok X Eclipse?? Aku jokkingkong jer nih… Maap HantuPensil…. :-P 0-0 k!!

          0
          0
        • hantupensil says:

          oo…kalo pompuan xleh makan pisang yea…
          xpe2 nanti aku bagi tau sekelian alam…

          0
          0
  49. malaun says:

    u all smua p mn ar?
    xda sapa pn ni….

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      ado ni ha

      0
      0
      • aries_april says:

        orng pnya rmai kat sni…
        leh tanya g…
        :-)

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hihi…. Dia Xnampak lah tu… Tambah tgh hang dah tukaq gambo chantek, lagik x cam ko ni ha….

          –> A-Kau suka Paris hilton ka??

          0
          0
        • hantupensil says:

          paris hilton tu sape??

          0
          0
        • tOmEii says:

          pris hilton tu aries laa…
          awek pling glam kt cni…huhu…

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Ish…. Tulah… Nanti soh tuan ko blikan MAGAZINES banyak2 k.. Dia tuh anak bakal pwaris Hotel Hilton. Dia tu Penyanyi suam2 kuku.. De jd Model kit2, Blakon pon idop segan mati Xmau.. P tang perfume dia yg dia kluakan atas nama Dia, Paris Hilton, Not Bad,… I like!! Hihi… Tv Show dia kat TV ngan C Nichole richie, The Simple Life.. C Paris nih pnah ader kontoversi ngan Video “tut” dia yg tersebar kat internet.. n Cam2 lagik la..

          –> Nanti ko cari sndiri.. P tang Video tuh, Ko X blh tgk.. Lau umah ko ader TV, Boleh…. layan… hihi.. =)

          0
          0
        • rezab says:

          sori…dalam banyak2 artis mat salleh ni…Paris Hilton la yg paling aku nyampah skali…nampak cam pompuan “cantik yang bodo” jer….sayang…siannn

          0
          0
  50. jaslene says:

    salam guys..saye nak tanya ckit..herm..korang rasa berdosa tak kite sumpah suami kite dan ibu mertua kite kalau diorang bersubahat menipu kite dan menggunakan duit peribadi kite tanpa meminta izin terlebih dahulu??

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      emm? sumpah yg macamana tuh?

      0
      0
      • aries_april says:

        DOSA LA….
        MN LEH SMPH ORNG…
        EVEN HUBBY KTA SNDR….
        ALLAH LAKNAT ORNG YG MNYMPH ORNG.

        0
        0
    • hantupensil says:

      sumpah2 ni xde dalam islam…
      dalam melayu ade…
      harammmm…

      0
      0
      • aries_april says:

        TUL TU…
        ALLAH MMG XSKA.

        0
        0
        • jaslene says:

          tapi kalau diorang ambik duit tanpa izin?mcmana?tu kan kire mcm mencuri…

          0
          0
        • ninikebayan says:

          sekali ni jer ke?or dah berkali2x?

          0
          0
        • hantupensil says:

          repot je kat polis…
          hehehe…
          jangan sumpah jadi monyet udah…
          hehehe…

          0
          0
        • jaslene says:

          berapa kali dah sye kena tipu oleh suami sya lgi pon duit yg dia ambik bukan ckit beribu jugak…

          0
          0
        • tOmEii says:

          hah…ni dh kes bert nie…
          awk jgn biakn kte sbg pompuan ni kte kna kuat kte jgn bg org laki pijk kpla kte….
          wlaupn suami tp tetp ada btsny…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          beribu? bahaya nih.. naper x report jer.. tp kemusykilan, diorg amik cara mcamana? jeslene letak duit banyak bwh bntal ker…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          ingt sesumpah td..

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu knp ni lari topik ke…huhu

          0
          0
        • Pot Pet says:

          cara yg terbaik ialah berbincang ngan suami…
          terus terang dgn die…
          pastu duit 2 x leh la simpan merata2..
          sorok2 sket duit 2 suami pon x tau..
          klau ko bg aku duit 2 pon aku terima..hoho
          berbincang la plg penting!!

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          emmm jeslene, dlm hal ni kena rujuk pd pakar yg lbh tau tp yg pasti mmg kita xleh menympah sesapa tmbh2 plak suami kita sndri.. nanti derhaka jadinya.. tp dlm Islam kita dibolehkan menegur untuk kebaikan dan bagi kesedaran pd dia cth x solat, kita blh tegur spaya dia ubah camtu gak hal2 lain yg x baik.. mksdnya menegur dgn cara yg baik ok.. sorry if i’m mistaken.. tp biasa la mnusia kan, bila terkena diri sndiri mmg lupa smua tu.. hrp jeslene blh bersabar & bincg elok2 dgn suami n mk mertua dmi kebaikan bersama ok..
          peace no war

          0
          0
        • ninikebayan says:

          uyss…dah berapa kali dah..tampar jer ngan selipar jepon!!!kuang hajaq punye laki..repot pat pejbt ugama!!!hehe..sabo je la jaslene..atok ko pon kdg2x suke tipu nenek jugak…sudah nenek bagi flying kick tu tros dia tak buat lgik!!

          0
          0
        • aries_april says:

          xlh la ninik…
          kejam sngt tu….

          0
          0
        • tOmEii says:

          huh garng jgk nenk nie…
          nek baik2 kang atok mrjuk xlik umh nangis nek nti…huhu

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Act…. Sumpah2 tuh not Good la.. X seharusnya d amalkan.. P lau nk ikotkan, kalau Emak yg sumpah anak dia, mmg X spatotnyer… P lau bini pon sama jugak.. Dosa bini, suami tanggong… So, just bawak perkara ni ke muka pengadilan so dat u get the fair judgment…

          –> Betollah org kata… Even he is our hsbnd, don just simply tell him about our personal pin num, asset, and anything valuable… No 1 can B trusted wen money involved!! RITE GUYs???

          0
          0
  51. jojio says:

    Ramadhan datang lagiii……

    0
    0
  52. ANneDeSilva says:

    wehhh pi la page sebelah…..

    0
    0
  53. miza says:

    kcian jeslene kan sabarjelah btul kata puteri 2 buatle sembahyang hajat moga terbuka pintu hati suami

    0
    0
  54. nmpak tue lah pkai tudung…ke sbab dah kurus…..

    0
    0
  55. ricky says:

    Alhamdulillah…

    0
    0
  56. pingkypanthers says:

    hmm comei ar kak sheila pakai tudung..
    kalau pakai terus lg bagus..

    0
    0
  57. yula says:

    ayu ke.bute ke.aku tngk mcm org kekok pkai tudung je.

    0
    0
  58. ROSE MAWAR says:

    apa yang hendak di kecohkan,pakai tudung kan wajib bagi wanita Islam yang kita harus kecohkan yang tak pakai tudung.sori

    0
    0
  59. ZAS says:

    Makeup tak sesuai dgn pakaian la… gincu merah benar… Cam gaya budak2 pakai tudung pun ada… hehehe… budak baru belajar..

    0
    0
  60. aqma says:

    mak aihh . comel nyaa . :)

    0
    0
  61. ??? says:

    Actually genuinely great weblog article which has received me considering. I by no means looked at this from the stage of look at.

    0
    0
  62. ??? says:

    Thanks for this! I’ve been searching all over the web for the data.

    0
    0
  63. ??? says:

    Wonderful article post on the blog bro. This particular is just a tremendously nicely structured blog post, just the data I was looking just for. Thank you

    0
    0
  64. ?????? says:

    Hi, can I quote some of the content found in this entry if I provide a link back to your site?

    0
    0
  65. porno izle says:

    Thanks for sharing, please keep an update about this info. love to read it more. i like this site too much. Good theme ;).

    0
    0