Written by AbangNara | August 11th, 2009

sheila majid

Dato’ Sheila Majid sememangnya seorang legend @ idol dalam dunia muzik Malaysia nie. Lagu dan suara beliau sememangnya mantap-mantap belaka. Kami pun kalau pergi karaoke tue kadang-kadang balun lagu Dato’ Sheila Majid sampai 4 5 lagu. Memang feel la orang kata.

Terbaru Dato’ Sheila telah keluar bergambar dalam media dengan bertudung. Walaupun masih belum bersedia untuk memakai tudung secara 100%, namun sekurang-kurangnya beliau nampak ada pergi ke arah tue. Lagipun nampak lawa cara pemakaian beliau. Takderlah ternampak-nampak rambut banyak sangat.

Buat Dato’ Sheila Majid, kami sebagai peminat sentiasa menyokong Dato’ kalau Dato’ nak pakai tudung. Takdernya turun populariti tue. Makin bertambah ada. Cuba Dato’ bayangkan kalau beribu peminat pakai tudung sebab Dato’ dah pakai. Besar pahalanya tue.

Lagi gambar keayuan Dato’ Sheila Majid memakai tudung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

sheila majid

sheila majid

469 responses to (GAMBAR)Ayunya Sheila Majid Bertudung

  1. kira-kira says:

    cutenyer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      huhuk tangkas spt biasa.. xper cam biasa dok kt kotak pes..
      comelnyer….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        bese jer..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        ye ye..saraa duduk kotak first………ada sesaper nak join tak…buat masa ni keahlian baru 3 org…

        presiden : cik kira2
        penasihat utama : cik puteri
        pemantau projek : saraa

        saper lagi nak join??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • HOT ZOOM says:

      siapa pun wanita kalau bertudung memang cantik.tapi kak sheila kalau bertudung bior le betul2 pakai tudung,satu gambar tu nampak rambut kat dahi hehehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • HOT ZOOM says:

      pencarian wanita melayu islam yang tulen.owh susahnyeeeeeeeeeeeeeeeee

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      semalam dan ari ini hanya memantau komen2 anda jer…xde mood nak pes…..ceronok bc komen korang ni…waduh….bisa2 juga ya..direct and indirect (sendiri paham jer lah ya :-p )

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. kira-kira says:

    heheh…1st…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Pot Pet says:

    Len mcm je pakai tudung 2.
    Tp ok la sket dr siti 2 jambul di depan..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      emm bese ar artis kan bertudung litup pd mjlis tertentu.. xperla , sekurg2nya hormat pd majlis..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Yup!! Biakan jerla… At least ati dorunk nih terbuka lah jugak nk pikio sal tudung dari sampai tua, p rambot berkarat mngalahkan babydoll… Cam c rosnah mak aris.. Dapat anak ikan teros senyap!! Huhu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          cntik lar pakai tudung…bile lg nak pakai tudung nie…kan wajib kankankan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          yehh wajib….

          tp jangan atas tertutup bawah terbukak…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          dah tentu lar bawah terbukak kalo ko p buang air…
          aper lar ko nie saraa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. DelimaSaraa says:

    kak nara,

    cepatnyer bg page baru…dari tersembur kepada bertutup litup…mesti akak dah tak larat dan kesiankan kami dok mengomen kak linda buncit qute miut kan….ampun kan kami!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • haha.tue lah. cian pulak kat linda jasmine kena hambu kat page sebelah. kita muhasabah diri kat sini.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        astaghfirllah hal azim…….

        alazilailah haillah, wallah ukahbar……..

        (takleh r kak nara tulih dlm BM, takut tersilap ejaan)

        kome carilah sendiri zikir harian ek…..hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hihihi… Lawak sunggoh lah ko nih Sara… Ok lah tu.. Slah eja pon.. Janji org pat tangkap per yg ko nak sampaikan tuh…

          –> BAM tuh kak nara lah eh??? Huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          elok lar bg gambar2 artis camnie…
          kan bln pose dah nk dekat…
          kite kene bg komen yg elok2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          poco, ko perli aku ek???

          huhuhuh, aku terima dgn ht yg terbuka….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aik…tepuk sambal belacan…terpancit kat mke sendiri…wakakaka…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. puteriaquarius81 says:

    amboii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. aries_april says:

    cantik…
    ++ colour ptih…
    nmpk ayu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      btl btl btl.. cukup 3x sama ngan ipin.. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Ipin mana pulak dah?? Upin ipin ker?? Hihi… P putih camtuh sesuai kai tok p sum place jek.. Xkan ari2 dia nk kai gituh… Mmg konfem x blh tahan punyer….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Pot Pet says:

    ingatkan sheila majid nak menikah lagi..hoho
    anyway…..u look so sweet…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. jap lagi kitorang upload video yang keluar tv semalam. sila komen kehenseman salah seorang penulis kami. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      kak nara nk pic red crpt leh x?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ffm22 ke? ada tu ada, tapi gambar amik pakai handphone jerlah. nak gak ker?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          ha…
          xper…
          h/p pn ok ar…
          asl ada udh….
          kat tv x der pic yg dkat..
          nk gak nengok pic yg dkat…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kak nara kasi pic yang meletop yang tersembor jer..yg berimej baik, kemudian kan…wakakakaka…hahahaha…..

          (kak nara, aries yang mintak tau, saraa tlg sampaikan jerk)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hahaha…. Orait.. Kami nih bab2 komen nih ok jak..

          –> Pic malam APM kat Indon ker mn ntah Xder ker k.nara?? Nak tgk pic Dato’ CT yg org ckp Xpakai tudung… Just pakai sumting like topi ngan kain nett.. P masa dia nyanyi, dia baru pakai tudung nampak jambol… hihi…. Tu Xder ke???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          daripada ko tgk ct baik ko tgk anita swak…kan lbh bgus…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • HOT ZOOM says:

          pas ni cari le gambo yg sesejuk mataku memandang plak post kat BN dah muak asyik gambo meleleh air liur je.banyak gak artis yang ok tapi x glamoe kot hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. damia zahra says:

    alhamdulillah…
    asyik tgk pic seksa jer…
    sejuk sket tgk pic kak sheila neh…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      alhmdlh….
      kta bla g?
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      bz menaip kt pge sebelah tu..da ader pge baru da…
      saraaaaaaaaaa…..
      ko tingglkn aku kat page sebelah tu yer…siap daq neh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        aku malas ar nak layan zina mata……………wakaka…aku biarkan ko, puteria, eclipse ngan aries menatap di sana…

        hok hok hok…(adoiii sakit plak tekak aku tiru ko damia, hehe)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aiyakkk sara…aku punyer la penat lyn c linda tu..dr kul 6am lbh tdi aku da lyn da…muahahaha
          astaghfirullah….insaf blk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          insaf2 lar kengkawan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      yer.. sejuuuuuk mata memandang.. mkn gula2 hall untuk tmbh lg kesejukan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        hall mmg nyaman…
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          aku tunggu gmbr aries pakai tudung…
          mesti ayu…huhu
          p/s: ikhlas ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          insyallah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          hahaha…. Ilex aries…. Aku pon teramek port gak… Bila sampai masanya n kesediaan itu, X kmana pon tudung Dato’ CT d kejar.. Janji ader duit jek nk bli, hihi..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          xder duit pakai kain batik mak kat umah lg ok per…janji tutup…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          saraa pakai tudung tak ayu ker??? huk huk huk………..nanti r saraa try pakai tudung cam makcik kat atas

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. delimajelita says:

    saraa betul ker ko ada sinopsis penuh citer nur kasih? bagi lah kat aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      amboi jelita…
      ddk 1 offc pn leh mnta kat sni g?

      sjk sara naik pngkat…
      ko dh tk jmpa dia ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • delimajelita says:

        ekeke.aku tak satu opis la ngan dia…kenal2 gitu je…hik2..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          bby ko sehat tak jelita?…
          aku ni manjang jer ask bby owg…
          maner da bby aku neh?…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku ngan jelita dulu dia bos aku….skarang aku dh lawan dia…aku dh jd bos dia …wilayah timur..dia masih tetap di wilayah selatan…..goo bye jelita…hek hek hek

          sesapa nak sinopsis nur kasih blh beli ngan aku yerk…aku jual secara haram…syyyyyyyyyyyy

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kantoi!! Aku dah tau… Nanti aku tolong repot ngn Pulis…. Smalam C remy tuh dtg Opis aku!! P sygnya…Aku terlepas nk jmpa dia!! Nih yg aku bengang… Colleague aku ckp dia Ensem n Nice…. Wo………..Geram!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aiyakkk sara…kestau kat mazidul….tak pun kat zakiah….
          ermmm bapa ko jual sara?…shhhhhh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          10 hinggik…aku beli 10 hinggik…..sampai bab akhir…hehehe….syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy….nanti aku kena cekup….ingat , ni rahsia kita dua jerk….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aiseh..murah tu…nak gak ar…
          hrp2 c mazidul or saper2 tukg cekup xder lepak kat cni sara…hokhokhok…
          ko jual ilegal…kene pakai pasword…
          ko sure guna pasword kak pah neh…
          ko kn die hard fans kak pah sara?….muahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kalo ko nak, ko kasi aku spuloh inggik….atau topup 10..nanti aku send ke email….tp ingat ni RAHSIA yer…hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aper nie…ader rasuah kat sini nie…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko jgn menyibuk poco…ini urusan jual beli…wakakaka….

          Poco, syyyyyyyyyyy, aku bebrisik…ko nak tak??hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. tOmEii says:

    hai guys i’m back…
    eclipse mne aq dh beli pizza tuk die td….
    huhu cpt kc add….sat lg smpi laa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. tOmEii says:

    kak nara sllu lmbt updte gmbr ni aq dh tgk 3hr lps…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • maafkan kami.hehe.kami hanya insan biasa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        ok2 dmaafkn…huhu…
        sok kc hdiah kt sy ye tnda mtk maaf…huhu
        jgn mare gurau jea…kui3x

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        xpa lmbt @ x….
        jnji ada page bru…
        bru syok brgsip….
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          tak per lambat pun..janji ramai aku ada tpt lepak utk mengutuk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hihi.. Bia lambat asal slamat…

          K.Nara, Xder ker gambo Norman n Bini dia in good pos… Ader tgk kat Web lain, p Pose Xok n Xklea… X blh nk tenong lama2…hihi….

          –> N betol ker dgr2nya Dato Farid Ridzuan nk kawen ngan Nurul Suhada?? Wat happen to Faiz????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          mane ko dgr ceta nie…betul ker…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • delimajelita says:

          hah yer ker? cam tak cayer jerk…toing…pening jap dengar khabar angin ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko ni jelita, tak payh pening2…tgu jerk….dan baca..pastu komplen byk2….tu jer aktiviti yg petut dilakukan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. jojio says:

    Kalu pakai tudung pasai nak jaga aurat…alhamdulillahhh…
    Tapi kalu pakai pasai konsent….????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      xtau nk ckp….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        tul2 tp xcntik la die pkai tudg cmtu cm tudg budk sklh je bezany cz ada mnik2 jek….
        pe slhny pkai tudg btul2 y cntik2…kui3x…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          ha…
          tpi xpa la…
          atleast ada prbhan….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          yup tp perbhan btul or skdr hrmt mjlis je nie…
          huhu
          xkeshla…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          tomeii bile plak nak bertudung ni..
          mgkin lps mgandung kot..
          hubby 2 pon nsihat2 la bini tu..hoho

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jojio says:

          Hihihi…nampak anak rambut….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          eheh potpet ko lwn tokey nmpk…
          apsl aq plk y ko kaji…
          jgn nk kaitkn hubby2 aq plak…
          wlaupn aq xb’tdg skurgny aq xde nk t’dedh cni t’dedh sne…
          hati2 berkata key…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Xpala…. Asalkan ati dia still terbuka tok pakai tudung… Janji dia ikhlas.. Lau pakai x ikhlas watpe gak kan…?? Bab2 nih x boleh nk paksa n soh org wat pe yg kta nk… Just let them decides wat da bes 4 them…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          ade aku kutuk laki ko ke..
          jgn men tuduh sebarangan!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          ko ni xphm bhs melyu @ xreti bc bhs melyu…
          aq kta jgn kaitkn hubby aq bkny kutuk hubby aq…
          aq y tduh sembrgn @ ko y tny sembrgn…
          lenkali sblm nk tny org sdr dr tu dl dh baik sgt ke???kak nara updte cite2 psl arts tuk kte komen bkny utk ko tny psl org laen…
          y ko beria2 pertikaikn psl aq td knp?????
          baek sgt dh ke ko tu…
          kalu dh ko tlis hubby 2 pn nsihtknla bini tu bkny ko kaitkn laki aq ker??
          kalu dh xreti bm g msk sklh smle jgn nk ngjar org laen plak kt cni.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          abis ko 2 baik sgt ke pggil org lain berok!!
          ade ke org suruh gosip psl berok dlm ni!!
          org lain bleh terima yg ko nak hangin apahal!!
          ko 2 msuk skolah tamil la klau x phm!!
          toksah letak gmbr kawin ko 2..
          mencapap btol..!!
          amik ko!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          eh, jgn gaduh2…saraa rasa ni kes salah phm…mungkim tomei nak gurau2…dan pot pet salah anggap kot…

          potpet, jgn mrh2, meh saraa masakkan ketam menangis nakkkkk tak??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          eheh ko ni phl bila plak kt cni ada isu beruk2 plak aq rse aq xckp org tu beruk aq just tlis ayt grau2 je lgpn kt ctu aq sndr ada tlis jgn mare…die xemo y ko emo apsl…aq emo sbb ko ktuk aq kalu ko xktuk aq xde mknany aq nk emo xtentu psl kt cni…ko jgn nk ngjar aq…ske ati aq la nk ltk gmbr pe2 pn y ko cbuk jg tepi kain aq pehl aq knl ko pn tdk cbuk2 kaji hal org…lenkali nk tlis gne otk jgn gne mlut ngn pkirn sempit ko tue…mancapap apeny aq rse xpnh lg dgr ayt cmtu kt sklh ni menunjjkn ko ni xpenh gi sklh bdoh sgt…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          weii bodoh!!!
          ko tau x agama Islam suruh org pakai tudung..
          ko Islam ke x bangang…!!!!
          isu skrg pasal pakai tudung!!!
          x blaja agame ke!!
          ckp baik2 x nak dgr..
          Blaja sket pakai tudung 2
          Terbakar jgk rambut ko tu 1 hari nnti klau dok tayang je kat org lain!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          tergelok besar saraa bila baca potpet kata terbakar..hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aper nie gaduh2…
          elek lar kengkawan…
          pakai tudung ker tak tue tpulang kpd tuan empunya bdn msg2…dier punya bdn dier punya kubur…
          kite x tau lg kan…nak pakai tudung nie kene slow2…xleh terus pakai…blm ader hidayah nak pakai tudung…mane tau esok2 tebuke pintu hati…terbakar ke x rambut tue biar Tuhan yg tentukan…ntah2 kite yg selalu mengata kat org nie esok2 terbakar pulak mulut kite nie kan Saraa kan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          ko ni dh lbh ni jgn nk bawak2 plak soal agma ye aq rse ko y teremo aq tgur ko elok2 aq ckp “jg kata key” tp ko plak teremo lbh2…aq nk pkai tudg ke x ke tu aq pny psl la dosa aq tnggng sndr y ko beria2 nk pertikai kn ni knp..aq xde agma or ko y xde agma..ada ke islm wjibkn utk umt die pertikaikn hak org lain…y emo sgt ni knp…
          lwak plak aq tgk ko nie nk sruh2 aq pkai tdung…ei ske ati aq la nk tyng rmbt ke pe ke y ko kesh sgt knp ko nk tanggng dosa aq ke…pndai ko ckp psl agma yea dh tu y ko tue duk maki2 org xtentu psl tu xdosa ke…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          a-aa, nanti terpakai cam dato’ siti….pastu sejuring rambut terkeluar terbakar…..

          jd apa2 dan sapa2 kita, kitalah yang mencorakkan warnanya…jg pribahasa diri supaya maruh diri tinggi..kan poco kan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. hantupensil says:

    mcm first time je pkai…
    huhuhu… ape2 pun…
    aku lagi cun…
    hahahaha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. EclipsE says:

    bp thn umur sheila ney…
    btl2 nmpk old…
    laki dia ensem…hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. jed hijau says:

    sheila majid ni ok lah, pada syarifah aini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      huishhh…ok byk2 ar sheila neh compare to kak pah tu…
      sara tu jer yg ske kat kak pah tu…muahahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        huhu memg jauh beza pn…
        kak pah tu xmsk record…huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aiyakkk…tang apa2 pun (pk sndiri) kak pah stil pegang record…hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu tul2 klh pmela andrson…kui3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          adehhh tomeii..lawak eh..pecah pewut aku…muahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          yehhhhhhhh….aku fan club kak pah…..linda…memana kopek tersembor aku lah fan fanatik bombastik dia..hehehe

          damia, siap ko….tau jer hati aku ni minat saper ek…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          wakakaka sara…lawak tul ko neh…
          buat2 luper ar artis sowg lgi tu…c lana nordin tu…mis push up kaw2…hokhokhok..
          aiyakkkk….bby aku poo poo la…
          nk operate jap bby aku neh…
          kuwa japs…ting~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tul tu kak jed….
      skong…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Hahaha…. Tol tuh..
        C kak pah tuh gila publisiti… Sal kes 83K duit dia ngan S Atan, idop2 aku x caya ngabn dia.. Bermati2an tuntot, las2 sng2 jek nak halalkan… Yerlah sgt… Dahla berdepan gn org yg imej Bersih. Xcam kak pah yg imej itam legam walaupon muka dia puteh, hihi….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          kak pah suara dier muda2 dulu mmg cun ar…tangkap lentok…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • delimajelita says:

          apa jadik eh kes kak pah ngan s atan tu last2…

          huhuh damia aku rindu aak aku…dah 2 bulan bdk tu kena x-port kat kampung…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Akak Leen says:

    secara ikhlas…nmpak cam pelik jerk dia pakai tudung…sbb x sempurna, masih nmpak rambut… tp x de la sepelik ct….. apa2 pun klu dia ada niat nk bertudung, moga Tuhan berikan dia hidayah….& sbgai pembaca, kita bg la sokongan untuk dia…..terbuka ke arah itu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      wahhhh…go leen…
      daging masak merah da masak ker?…
      mintak sket…muahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        hahahaha….dh siap dr td dh….ko nak? meh2 jemput ke niu zelen…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      huhu tul tue….
      kalu die pkai btul2 msti cntik gler kn..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        xcntik…
        kdng plik gak mikir artis yg brlkon pkai tdung ni…

        bkn nk kta la…
        xcntk lgsg dia orng pkai…
        kta orng x up 2 date la tdung tu…
        slkeh smcm ja…
        dia orng nengok x rs olik ker?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • GUGUgaga says:

        alloooooo…come g mak daqa nie…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          AlloOOOO……..
          iYOlah tu mak gugugaga….

          Yerla… Up 2 date lah tu lau dah tudung cam nk berlepas ke angkasa lepas tu.. hihi.. Aku rasa, tudung shiela nih ok la sikit….hihi… :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          mmg lar ok cume jambul tue nampak cikit…
          boleh ‘repair’ betul2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ninikebayan says:

    lebih cantik dia pakai tudung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Zaza Muhammad says:

    huhuhu… byk miss… dah le bz.. bile free ingatkan nk lepaskan tensen bukak BN… skali internet connection area cni buat hal… tensen tolll lembap giler… cam tahu2 je aku nk wak ‘keje selingan’….
    hmmm ayu kiut miut bile bertudung… compare page sblm ni yg x abis2 nk ‘tersembul’… moge pintu hidayah kepadaku dan hamba2 yg lain sentiasa terbuka..amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. tOmEii says:

    adoyaii mne owg laen nie sepi jek…
    kira ko dpt pes je trus ko bla yea…
    put,anne,lady,eclipse….mne korg sume???????aries,sara n damia je ada nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. EclipsE says:

    I/’ BACK…
    bz la…
    nak komen pon xdpt…
    bengang tul..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      ko asyk bz memnjg je tp aq xbz pn…
      kte tkar tmpt keje la bia aq nk mrasa cmne bz…
      huhuu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      cian ko…
      kami ni dari bab terjojol masuk bab tutup litup tau…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        tue la pasal…
        aku dh xleh mcm dlu…
        nti hjg bln lg bz…
        aku nak g mekah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alhamdulilah……..skrg musim panas melampau tau kat sana..aku br balik dr ryad, arab saudi..maybe dkt2 nak raya haji tak pnas lah kot…hehehehe…..

          bab kata kak nara, jom2 lah bermunasabah diri..jgn dok tgk yg bersembor jerk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          btl tue…
          mkn pasembor xpe…
          jom kite rmi2 p serang tempat psembunyian aries..
          sn byk mknan tue…hehehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          haha ko ni saraa dr td y tu jgk y ko sbut…
          xabis2 ngn n3 t’sembor tu…kui3x…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          yeke eclipse?…syukur alhmdulillah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Alhamdulillah….. Ko p ngan sapa Eclipse?? Moga sgalanyer brjalan lancar… Amin…

          Lady rasa, Saraa suka ngan ayat “TERSEMBOR” tu lah…Sampai dah X boleh tinggal… Tula, budak2 underage lau kasik layan benda2 cenggini, tuh yg x hengat dunia, hihi…. Ingt TERSEMBOR jek.. Jgn marah Sara…. Kidding3!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku doakan aclipse dipermudahkan urusan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          cantik ar…tudung dato s tue…hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          tudung jer yg cantik poco oi….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ANneDeSilva says:

    ahaii…
    nasib aku lambat..
    kalau tak bertambah2 pahala aku kat sni..hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      anne pi mne bz sgt nmpky….huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        P X Sebusy Eclipse kan?? N pu3 yg jap ader jap Xder tuh… Mana menghilang pon aku Xtau…

        ” da..di..du..di dalam perot…. Mana kau menghilang… Aku mencari korang…Amboi…..” :-P

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          amboi…br dua ari aku xder…terus dilupakan…sampai ati korang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ANneDeSilva says:

    ada tak agak2nya org yg rindukan anne??/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      ney ha orgnya….
      kira2…
      myorok lak dia anne kat tepi aku ney…hahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku rindu giler kat ko….mana ko pi??? jumpa linda ek..amik tips dada cantik..hehehe…ampunkan aku!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        hahaha saraa aq skit pert ngn ko ni…
        lg2 tetek linda jgk y ko sbut…huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        dia nak tanye si linda tue tempah baju sape designer nya…
        anne nak bt cmtu la kot…
        nak pki pg raya…
        jgn bwk g kubur dh…
        mjerit org2 kat dlm tue…hahahah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hahaha…. Upangyer.. Ada ati pon ko nak wat camtuh Eclipse.. OK, ko try luh… Nanti aku follo.. Lau ko x kena baling ngan pnyapu, nanti aku pon tempah sama… Hihi..

          –>Untok Anne..

          “MeMISSINGmu….. sepanjang D BN… Selamanya…. Kau tetap juga Anne… ” Aku pon X paham,….hihi….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          jahahahahah…
          ada gak ayat memissing mu ekkk??
          hebatla lady..
          mesti BM A++ nie….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        hahhahahahha
        ape daaa….
        tetek dia second punya..hahahahha
        aku nk lagi seksi drpada dia…hahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. EclipsE says:

    tomei pot pet sound ko ker td?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Aper pot pet SOUND dia?? Tuh yg Tomeii Xder mud tuh… JKnapa tomeii X fire Balik?? Hihihi….. Kasik rosuk speaker dia… =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        kat mana??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          aq dh bls pn…
          kuang ajr btul die ingt die best sgt agkny…
          pnzz ati aq pg2 nie…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          sbr tomei…
          gelabah jer dia tue…
          ari tue dia ade gak sound aku..
          bahlulul pnya olang…hahahah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          bace la ayat aku btul2 kat ats.
          aku tegur aries ok je die..
          tomeii sound org lain beruk xde pon org 2 marah.
          emotional plak!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          ari tue pon ko ade sound aku rsnya…
          aku emotional pe?
          aku ppuan…
          ko tino ker laki?huhuhu…
          sound aries xpe…
          dia ati batu…hahah…
          tomeii dh kawen…
          sensitif lbh sket…
          lg2 bab auratul…huhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          eheh ble plak aq sound ckp beruk nie…aq just tlis ayt grau2 je n aq sndr tlis jgn mare…y ko lbh2 ni knp…laen org laen peel die…kalu ngn aries ko blhla bt mlut sial ko tu tp ngn aq sory k aq bkn cmtu brni krn bnr tkut krn slh…jgn nk cr kaslhn org lain plak…tu menunjkkn ko ni xphm bhsa bm cz tu ko xdpt bezakn sound or ayt grau…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          aku pon ade jgk tulis hoho kat belakang tu..
          ko bute ke bodohhhh??
          aku pun gurau gak…
          yang ko mcm org meroyan 2 apesal!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Tulah…. Aku pon kompius…. Eclipse wat statement Hot nih… Pueh aku baca komen2 nih p 1 pon tarak jumpa d mana….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Weh…. Sabau2…. Hanagt sunggoh!!

          Nih baru betol… Lebih hangat darik biasa…. Ilex ar gang… Kita kat Sini just for fun…. Kan Anne?? Anne, ko iyerkan ajerlah…. Huhu…. :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          dh meletup pon…hahaha…
          aku lak yg emotional dr tomeii…
          huhuh..
          k la pot pet..
          mls dh aku nak pot pet dgn ko…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          korang layan aku jer lah…hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. damia zahra says:

    nak kuwa p beli mee cury japs…
    nnti cek in lik…
    ting tong~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Plus 1 kueh teaw tomyam seafud + sayo spesyel 3…!! Tok aku, n Eclipse n Anne…. Arinih aku blanje korunk k!! Yg lain dah cabot kot… Hihi… :-P

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        sedap tue…
        sesape yg dh kawen msk la kat umah…
        lenla cam aku…
        order jer…hehehe…
        lady ari ney gulai pe??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      eh…eh…cik kak ni….main beli plaks…cuba2 msk sendiri….hehehe….tlg bgkus kt aku 2 tau! kekekeke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        saraa masak sendiri…..apa korang nak makan???? cakap jer..saraa no hal untuk kengkawan………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          aku nak ketam goreng menangis…ko tau bt x??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          alaaa…itu senang jer…smbil masak, sara kena la menangis…pastu air mata tu msuk dlm mskn ketam…. kasi eclipse mkn….kakakaka…. issshhh…pelik2 betoi ank dara nih….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          sume org xtau…
          eclipse jer tau nak msk mcm mn…huhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku akan try ikut resepi kak leen…eclipse, coh bagi alamat..siap masak kang aku nak pos…..

          tp kat tpt aku ada pos lembap jer, pos laju dh hbs stok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        aiyaks leen…teringin ar nk mkn mee cury…x reti nk masak mee cury tu…huhuhu
        adeh…nk amek my sis lg…
        kuwa dlu yer kengkwn…sejuk ar mee cury aku neh…x smpt nk mkn…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko ni ntah peapa damia…masuk jap ketuk pintu pastu kuar balik…….eeeeeeeeeeee geram betul……..tau ko tgh sibuk nak buat bj stail akak linda..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          hihhhh ko neh sara…aku bz jd pak supir my sis ar neh…mood my sis x baik ar tu…jap nk p korek rahsia dier dlu…kuwa jap yer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      ko minum samsu ker damia smpi dh ting tong??hahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        kuang3…. Lawaks2…. Ko nih Eclipse…. Kang terlanggar tunggol budak tuh pikio per dia samsu… X pasal2 mintak mamak tuh campo samsu lam dia punya kari kasik aku!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          hahaha…xsamsu…msti damia pg td minum tuak…
          tue yg pening…hhahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huisshh ko neh eclipse…ting tong tu bunyi bel umah aku ler…aiyakkk…nk amek my sis japs…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Lady-Not-Gaga says:

    Maner sumer Org!!!!
    Korunk main Sorok2 ker???
    X ajak lady pon????
    Penat aku cari Xjumpa2…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. ANneDeSilva says:

    pot pet tu dak baru ke tomeeiii…??
    agak2 mcm nk bertikam lidah jek…
    ko lek eh tomei we always beside u..
    muaxx..
    tayang tomeiii..heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      biar jer…….jgn amik ht…kita di sini utk bersuka suki…..dan memenangi peraduan kak nara

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        yela..
        biarla peorg nk kata..
        kutuk tetap kutuk..
        menang tetap menang..
        whatever…
        buat mcm eclipse..
        korek idong pastu celet kat baju lady…hahahhahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      aq dh bls anne pi bc kt atss…
      pnzz ati tul org cmtu…
      aq plak y di komeny..
      sesuai sgtla dgn nme die tu POTPET…
      jg tepi kain aq wtpe jg r tepi kain sndr tgk lwa sgt dh ke peel sndr tue…huh pnzzz2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        kat ner…jap i scroll up

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          wei Tomeiiik ko ingt peel ko 2 bagus sgt ke!!
          sini tempat gosip!!
          aku lagi hangin ngan ko nii..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku ingt Tomei ngan Potpet ni ada jodoh ni….teringa aku ngan singa ganaz dulu..hehehe….

          jgn gadoh2, tak best ar….teringt kak lesung ngan kesum….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          relax la pot pet…
          kita kan bergosip utk suka2 kat sni..
          bkn utk gaduh2…
          kitorg nk KEAMANAN k…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          aq xkata pn peel aq bgs…
          aq tau cni tmpt gosip cz tu ari2 aq duk bergosip kt cni tp aq rse ko tue y xtau cz kalu ko tau ko xde nk emo2 kt cni psl org lain…cian btul org cm ko nie br msk kt cni dh nk emo2 psl org laen kalu nk emo psl artis2 thn la jgk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        takpe sabar ehtomeii..
        dia minat kat ko tu saje jek nk tarik perhatian dr ko..
        buat2 rabun sudeh……hehehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Ish…. Aku nak kena tuka baju lain nih… Leklok aku lawa2 abes Eclipse tonyoh benda yg x spatotnyer kat baju aku… Tu lah… Tol kata Sara… We r here jus 4 fun.. jgn bengang2.. Xbes lo… Just ignore about nonsense things Tomeii.. U’ii B ok then..k!! ;o)

          –> Ko O-K ke K-O Eclipse???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          aku xok la….??
          lg2 pas kena samsu…
          ting tong…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          ish ish ish dorg ni men gado2 lak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku hrp Tomei ngan Potpet tetap setia di sini yerk….aku sokong u all berdua…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          jgn rsau aq memg sntsa setia kt cni…
          ari2 aq msk kt cni n bergosip scra berhemah xdela nk emo xtentu psl n cr keslhn korg kn3x….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          aku dr thn lps lg tngok gosip2 ni..
          cume aku slalu tuka name je..
          ko 2 yg baru msuk sini nak tunjuk samseng plak..
          meroyan lebih plk!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          hahaha………..saraa yg plg muda kat sini..baru jer join……..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. ANneDeSilva says:

    mano sumooo nie??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ANneDeSilva says:

    Kepada semua rakan2 BN disini..
    relax2 la k..
    tak payah nk sound2..
    kalau rasa tak suka ape yg BN fans kat sni tulis korg buat2 tak nampak jek atau saket hati sangat jgnla komen paper kat sni supaya takde sape2 yg saket hati..
    kami disini pon sekdar berhibur dan bersembang sambil memenangi hadiah yg ditawarkan..
    takde niat pon saketkan hati sape2..
    so as a human being kita tak lari dr buat silap..
    so tak payahla nk sound2 kengkawan kat sni k..
    nanti BN bkn jadi medan gosip tp medan pertempuran plak..

    ikhlas dr AnnE DE SiLva
    muaxxx…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku plak…..korang suka saraa atau tak, saraa tak per….cuma saraa mintak maaf kalau saraa terlebey sudah..

      kdg2, if saraa over, u all sound lah saraa…hidup ni kena tegur br kita tau silap dan salah kita…ampaun saraa yerk kengkawan semua…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Ya la Anne….
      Lady mrangkap Vise president ko bersetuju yg amat sgt2 la ngan Anne…. Jgn amek lam ati… Jgn simpan2…. Nih tok hiborkan ati kita jek d kala boring.. Info2 sal artis nih blh wat kita berdiskusi sambil bergelak ketawa n ilangkan stress, p bukan nk mnambahkan stress kan?? Just dont take it seriously…

      –> Ninik kebayan…. Tolong bg nesihat sikit.. Slalu org yg mkn garam n berpengalaman darik anak2 muda nih, hihi,… =) PEACE NO WAR!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        yela tak patot gado2 ni..
        what for saketkan hati masing2..
        kita kat sni nk eratkan hubungan sesame kita…

        P/s : Lady ape jawatan aku??/
        ko sejak bila jadi VICE PRESIDENT???
        aku jadi sec ko pon ok kot..huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. EclipsE says:

    biarla tomei…
    dia suke nak jage tepi kain ko..
    maybe ko pki seksi x?hahaha…
    nak jage tepi kain org…
    kain sndr tkoyak…hehehe…mcm aku…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pening says:

    Walaupun msh lom perfect pemakaiannye tu..tp still ok la..dr Dato’ sorg lg tu..ntah ape2 fesyenntah tudung dia tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. puteriaquarius81 says:

    salam u allzzzz…
    i’m back.
    eh naper ni? hangat semacam jer.
    aq br nk msk , bc menda x besh plak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      haha…Tomei gaduh ngan Potpet….

      cian Tomei, Cian Potpet…aku pun tak tau nak tlg cam ner dah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        lar yeke? naper gaduh kengkawanku..
        sbr ek. nobody perfect. aq dh bc td, kpd potpet : kita mmg digalakkan menegur tp bila terlebih sudah kita kena mnta maaf. jgn kaitkan org lain k.. kpd tomei : bila org tegur kita terima seadanya wlupun itu menyakitkan. ok. maaf yer kalau dua2 terasa..
        senyum sikiitt.. kiter smua kan kawan bkn lawan. pasni bila terlepas kata cepat2 mnta maaf.. kita sm2 baiki diri kan.. ok potpet n tomeii.. u r my pren even x penah kenal… peace no war.. muah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          coh ko tegur saraa plak???? geram betul aku ngan dia tu……..!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          sbr saraa…. nanti ilang kecunan ko tuh. hihi jgn geram2.. ko kan kwn aq gak.. kalau nak geram, geram kt bontot kuali sbb dia itam.. hihi jgn geram kt aq plak..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          apa kata aku germa kat ko ko geram kat aku…pastu kita gi tumbuk poco…ok tak????

          wakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          lol cian poco.. x pasal2 dia kena tmbuk. wakaka..
          ni aq nk mrh ngan ko ni saraa karang aq gi mkn nasik patah tengkuk si poco baru ko tau.. eh poco lagi kena.. sorry my pren.. huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          hahaha…tengkuk poco jd cam tengkuk ayam serama…cian poco

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          aq xkesh pn die nk tgur aq tp jgnla nk kaitkn laki aq plak ada ke ptt die ckp hubby tu pn nsihtla bini tu cket…xke die kaitkn laki aq cmtu..aq knl pn x ske2 ati nk ckp cmtu…korg xkawin memgla korg xtrasa pe2 kalu org ckp cmtu…lgpn aq rse aq tgur die ok je aq bkny sound die pn tp die plak emo sound aq…
          slh aq ke
          ????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          ye tomeii.. wlupun aq blm kwin tp aq dpt rasa.. jgn mrh2 lg yer.. pot pet pun dh mnta maaf.. mmg x ptt kaitkan org lain.. aq pun dah nasihat gitu..
          senyum sikitt tomeii ku.. hihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      ala….
      gado2 manja…
      hangit2 mcm nasi hangit jer…huhuh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Kua mamam jap…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        ko jgn maman jer..kunyah skali nanti muntah..hehehe…

        kalu nampak pakwe ensem jgn lupa kenalkan kat aku ek..hok hok hok

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        aik nk kuar dah.. mana janji manismu lady.. kata nk bg sate kjg.. huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      alaaaa…. x payah la gaduh2….meh sini meh…
      meh salam2….bermaaf2an……meh laaa…..nti nk pose… ……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        tak yah lagilah bermafan..tgu raya dulu…baru dpt angpow

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          ko dh keje mana boleh kutip duit raya lagi… ko la kena kasi duit raya kt bdk2 plak….huhuhuh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. kira-kira says:

    di umumkn ktbaan kira2….
    beri laluan..
    hhahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. asparagus says:

    nk 1st gak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. hantupensil says:

    ish2 xyah gaduh2…
    jom kite pegi zoo…
    tengok monyet… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      xpyh..tgk ko dh kat cni…
      mcm nyet gak..
      hahahah…
      gurau2…
      jgn plak nti ko meroyan cam org tue…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        hantu pensil..semua gara2 ko si Tomei ngan Potpet gadoh tau…….hahahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          rileks.. tgk hantupensil tuh maintain comel jer wlupun org ngata dia.. go go chaiyuk hantu (ish tkut lak nk pegang pensil)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ooooo, ko tak puji aku pun…nanti aku nak tukar nama lar, jadi “HANTU PEMBARIS”

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          jap2 aq nk tny ni hantu pensil marh ke aq ckp cmtu td…
          aq rse aq grau je lgpn kn aq dh ckp jgn mre….
          knp org lain plak emo nie…xphm aq…kui3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          tomei, dr apa aku perhatikan hantu pensil tak marah kot….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          hihi ala tomeii gegurau di siang hari namanya nih..jgn mare ek.. saraa.. ko nak jd antu pembaris? hahahahah jgn ar gitu.. merajuk plak.. sara maintain tersengih gitu.. hihik

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          kalu hntupensil xmarh knp die nk emo plak…
          xphm aq..,.
          tbe2 je nk cr keslhn org laen

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          aku mmg comel pun…
          wakakakakaka…hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          hahaha…
          dia ney ade bwk saka pe??
          bis sume org nek hantu..huhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          eclipse ko ckp ke spe ke aq ker?huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          cantik gak kalau ada tajuk movie ” naik hantu” hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          xkanla…aku nak ckp ko..
          agak2 r sket…
          aku kwn ko…
          ape la…hehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Pot Pet says:

    gile meroyan la 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. EclipsE says:

    dh kite sume kena bsatu padu…1 malaysia…hehehe…
    klu kite nak org hormat kite…kite kena hormat dr sndr dlu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      eclipse, ko dh tunang ke belum??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        aku?hehehe…ko rs??
        tekala..tekala…(bckp dlm gaya manja cam ella…hahahaha)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          dah lar tue…muke tunang dier cam acis, laki dato s…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          sape poco?? muka tunang eclipse ker??? biar bebenor?? ish ish ish, ensem nyeh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          hahaha…ambik ko…hehehe…
          rupenya poco ngendap aku pg dating selama ney…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          tau xper…
          aku dah pasang cctv masa ko tgh dting…
          aku jer tau perjalanan cerita kat cctv tue…
          saraa kalo ko nak tgk…aku jual disc RM100.00 sebiji…
          ko nak…???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Pot Pet says:

    aku phm perangai pompuan ni..
    aku da minta maaf dah
    tutup kes
    kang aku smbung ngutuk plak kang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      bawak bsabar k…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      tuela…ko kena memahami ppuan..
      ppuan kaum yg lemah…
      mdh terase…mcm aku…hehehe…
      ko g mintak maaf kat tomei…
      lbh afdal…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      heheheh…mengaku salah pun…
      hahahaha….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      ok2 dah tu yer.. pompuan kan sensitif.. buka buku baru.. senyum lah senyum lah ahaiii
      cik mek tomeii
      senyumlah senyumlah ahaii
      abg potpet..
      hah sekali dua aq sbut nih..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        hahahah…lawak ko ney pu3…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        perempuan dgn lelaki pompuan lagi kuat……lelaki sekelian jgn perasan kuat yerk..hehehe…..sebab allah jadikan pompuan beranak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. EclipsE says:

    mn yg lelain ney?lady?tomeii?(jgn merajuk yea?syg tomeii…muah…pu3?
    sume dh g mencekik ker?hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      lunch hour..almaklum

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      xde mknany nk merjuk aq cool orgny xamik kesh pn menda2 kecik cmni………huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        bgs2. itu yg kita mahukan.. tomeii always cool. chaiyok chaiyok.. yg lain ni sedap sgt mkn.. dh la x ajak kiter

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          loteh tul ar…br blik dr kuching…
          ptg aku elek kat umah jap…jaga mata…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. miza says:

    baru buka BN…jgn gaduh2 bape ari lg nk posa ni..okle ada sorg lg artis nk pkai tudung tp tgk paper brita harian smlm wan nor azlin dah npk jambul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. hantupensil says:

    makan time….!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. DelimaSaraa says:

    aku nak kuar jap ar…nak gi beli tepong..tepong tak cukup nak uli biskut raya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      aq pn nk kua jp nk g amik angin bia msuk kang xteremo dh,,,,,huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      mak aih saraa semangatnya.. posa blm lg dh siap uli kuih raya.. har har haruuuuun

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pot Pet says:

      nak rase biskut ry…
      bg la sample sket..hoho

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        haaa jgn x tau .. aq ada jual almond london. dijamin best.. 50bj rm18 , 100bj rm35…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          mhl la…
          mak aries bt free ja…
          siap msuk mlut…
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          alahai kalau free bukan murah namanya tp mmg utk dmakan.. hihi xper, bisnes cara berhemah.. xleh paksa customer bli apa kita jual.. rock uuuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          yup…
          tul tu…
          mak aries, every year…
          wjib ada almond london.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. EclipsE says:

    aku nak g makan dh…
    sape nak kirim??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Akak Leen says:

    akak cadangkan 1st ramadhan nti nara buat artikel mari bermaafan…..masa tu boleh la kita pakat2 bermaaf2an…..sama ada sesama pengomen kt sini atau dgn artis yg dh dikutuk tu….huhuhu….
    bermaafan bkn hanya pd hari raya atau masa nk raya…. sepatutnya pd awal ramadhan….supaya dpt berpuasa dgn diri yg ‘bersih’ …..klu kita byk buat salah dgn org lain, mcm mana kita nk berpuasa dgn sempurna…. silap hb dpt lapar & dahaga ajer…ni akak cakap jgn sape2 kecik hati pulak…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pot Pet says:

      btul 2…
      ampun…..maaf….
      pose nak dkat ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        nasihat yg bgs kak leen… yer mohon maaf pd sumer (eh awal lg) xper2, sok2 mntk maaf lg.. kalau aq ada terkasar bhsa ker.. biasa la gegurau .. maaf yer.. 0 – 0

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        betul ckp akak leen tue…
        tp pas raya sambung balik gaduh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          btul tu…
          pas rya leh gna otk brnas kta mngutra kn prktaan d sni…
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. puteriaquarius81 says:

    alaaa smua nak kuar ke? aq xleh kuar sbb bos blok keta aq (hampeh nyer bos)… mkn angin jer a nmpknya nih.. huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      sng jer…ko letak paku kat bawah tayar keta bos ko tue…
      hehehe…(eh, iblis dah mula menghasut sblm masuk kandang…nauzubillah…)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        ARIES BRU NK SRUH….
        POCO DH SRUH….
        APA PNYA ORNG LA…
        OTK LTAK KAT PALA LTUT KER?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        hahahah cdgn yg bgs.. tp kalo letak paku. lagi ar dia xleh gerak.. camno den nak balik plak karang..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      akak rasa rahsia ko lepak kt bn dh bocor la puteri….sbb tu kete ko kena blok….mesti bos ko kasi hint la tu…kikikiki…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        xpa akak….
        skli skla…

        put, kli ni ja keta dia xleh grak…
        esk2x dia x ltk dh blkng keta ko…
        pas ni otk dia ltk dl pala lah….
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        allamak!! kak leen naper announce kt sini.. wakaka
        kantoi plaks.. hihi dh mkn ker ni smuanya? ulur2 lah sikit kt insan yg lemah & kelaparan nih.. hihi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miza says:

      okle x kluar mkn ari ni…krus skit bdn..mkn angin xpe jgn naik angin

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        betul betul betul… aries, bos put tu lain sikit prangai. mmg otak dia letak kat lutut.. arituh x perasan dia sangkut plastik itam smpah tu kat blkg keta.. nsb bek blm kuar ke jln bsr.. bos cal wat2 tanya : ko nak jd superman ke ari ni.? apa lg terus brenti , bila tgk blkg elok jer tergantung .. nsb x terbang btl2 keta tu… kuang asam nyer bos..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        bljr2x la lpr…
        nk pose dh….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Pot Pet says:

    apehal la x selero plak mkn ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Lady-Not-Gaga says:

    Im Coming Home….. ;o)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      where yr home?
      here friend?
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Hai Sume….
      Dah kenyang ker?? Dah mkn mesti dah kan..
      Cuma blom tentu kenyang jak… Hihi… –> Adus, sorry lo Pu3… Sate kajang da bankrup lo… X sempat nk blikan… :-P

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Hihi… No la… My home kat BN.. But mu real home kat sumwhere in Malaysia.. huhu… Ko da mamam n kunyah n telan ker Aries??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        huhu sampainya ati mu… meninggalkan aq. menghabiskan boreh tanpa kesian…
        eh apo ngarut lak nih

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      i’m here..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        I cant C n hear U… Say again?? Sponge box square pants…… hihihi… Aper gossip paling hot kat Cni??

        –> Tomeii da OK ker??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        Hai guys i’m back..huh konyng mkn chcken chop siang2 nie…huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. damia zahra says:

    humang aihh…sdpnyer mee cury td….
    aiyakkk..mner da member2 neh?…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      ada ni kak damia oi….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      aku xmakan pun…
      xdak duit….
      waaa……huhuhuhuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Pot Pet says:

        ko jgn mkn kutu kat bdn plak…hoho

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Lah…. Kaya la ko lau ader duit…. Weh, tuan ko X belikan ko pisang ker?? Hihi.. Ker ko makan nasik?? :-P Jgn mare hantupensil… Gegurau jak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          lady baik2 kang hantupensil trsa plak…kui3x
          xpsl2 emo kt cni plak…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          aku jenis xterase hati punya la…
          heheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu bgs ko ni nti aq pesn kt kak nara kc hadiah kt ko tmpt pertma yea…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          ade banyak ni…
          ko nak??
          nantiu aku kurier…
          hehehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Ok Eclipse, Aku try cover2 jadik baik2 punyer!!

          Weh… Ko nih betina ker jantan..?? Nih aku nk turonkan Ilmu.. Kmarin aku ader p Spa.. Akak kat Spa tuh cakap, pompuan Xelok mkn pisang bnyk2.. It’s not good 4 Ur health n u as a woman.. So, lau ko Betina, jgn mkn Pisang K.. Tembikai pon.. Betik Xpa, hihi…. =)

          –> Ok X Eclipse?? Aku jokkingkong jer nih… Maap HantuPensil…. :-P 0-0 k!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          oo…kalo pompuan xleh makan pisang yea…
          xpe2 nanti aku bagi tau sekelian alam…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. malaun says:

    u all smua p mn ar?
    xda sapa pn ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      ado ni ha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        orng pnya rmai kat sni…
        leh tanya g…
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hihi…. Dia Xnampak lah tu… Tambah tgh hang dah tukaq gambo chantek, lagik x cam ko ni ha….

          –> A-Kau suka Paris hilton ka??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          paris hilton tu sape??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          pris hilton tu aries laa…
          awek pling glam kt cni…huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Ish…. Tulah… Nanti soh tuan ko blikan MAGAZINES banyak2 k.. Dia tuh anak bakal pwaris Hotel Hilton. Dia tu Penyanyi suam2 kuku.. De jd Model kit2, Blakon pon idop segan mati Xmau.. P tang perfume dia yg dia kluakan atas nama Dia, Paris Hilton, Not Bad,… I like!! Hihi… Tv Show dia kat TV ngan C Nichole richie, The Simple Life.. C Paris nih pnah ader kontoversi ngan Video “tut” dia yg tersebar kat internet.. n Cam2 lagik la..

          –> Nanti ko cari sndiri.. P tang Video tuh, Ko X blh tgk.. Lau umah ko ader TV, Boleh…. layan… hihi.. =)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rezab says:

          sori…dalam banyak2 artis mat salleh ni…Paris Hilton la yg paling aku nyampah skali…nampak cam pompuan “cantik yang bodo” jer….sayang…siannn

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. jaslene says:

    salam guys..saye nak tanya ckit..herm..korang rasa berdosa tak kite sumpah suami kite dan ibu mertua kite kalau diorang bersubahat menipu kite dan menggunakan duit peribadi kite tanpa meminta izin terlebih dahulu??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      emm? sumpah yg macamana tuh?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        DOSA LA….
        MN LEH SMPH ORNG…
        EVEN HUBBY KTA SNDR….
        ALLAH LAKNAT ORNG YG MNYMPH ORNG.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      sumpah2 ni xde dalam islam…
      dalam melayu ade…
      harammmm…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        TUL TU…
        ALLAH MMG XSKA.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jaslene says:

          tapi kalau diorang ambik duit tanpa izin?mcmana?tu kan kire mcm mencuri…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ninikebayan says:

          sekali ni jer ke?or dah berkali2x?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          repot je kat polis…
          hehehe…
          jangan sumpah jadi monyet udah…
          hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jaslene says:

          berapa kali dah sye kena tipu oleh suami sya lgi pon duit yg dia ambik bukan ckit beribu jugak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          hah…ni dh kes bert nie…
          awk jgn biakn kte sbg pompuan ni kte kna kuat kte jgn bg org laki pijk kpla kte….
          wlaupn suami tp tetp ada btsny…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          beribu? bahaya nih.. naper x report jer.. tp kemusykilan, diorg amik cara mcamana? jeslene letak duit banyak bwh bntal ker…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          ingt sesumpah td..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu knp ni lari topik ke…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          cara yg terbaik ialah berbincang ngan suami…
          terus terang dgn die…
          pastu duit 2 x leh la simpan merata2..
          sorok2 sket duit 2 suami pon x tau..
          klau ko bg aku duit 2 pon aku terima..hoho
          berbincang la plg penting!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          emmm jeslene, dlm hal ni kena rujuk pd pakar yg lbh tau tp yg pasti mmg kita xleh menympah sesapa tmbh2 plak suami kita sndri.. nanti derhaka jadinya.. tp dlm Islam kita dibolehkan menegur untuk kebaikan dan bagi kesedaran pd dia cth x solat, kita blh tegur spaya dia ubah camtu gak hal2 lain yg x baik.. mksdnya menegur dgn cara yg baik ok.. sorry if i’m mistaken.. tp biasa la mnusia kan, bila terkena diri sndiri mmg lupa smua tu.. hrp jeslene blh bersabar & bincg elok2 dgn suami n mk mertua dmi kebaikan bersama ok..
          peace no war

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ninikebayan says:

          uyss…dah berapa kali dah..tampar jer ngan selipar jepon!!!kuang hajaq punye laki..repot pat pejbt ugama!!!hehe..sabo je la jaslene..atok ko pon kdg2x suke tipu nenek jugak…sudah nenek bagi flying kick tu tros dia tak buat lgik!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          xlh la ninik…
          kejam sngt tu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huh garng jgk nenk nie…
          nek baik2 kang atok mrjuk xlik umh nangis nek nti…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Act…. Sumpah2 tuh not Good la.. X seharusnya d amalkan.. P lau nk ikotkan, kalau Emak yg sumpah anak dia, mmg X spatotnyer… P lau bini pon sama jugak.. Dosa bini, suami tanggong… So, just bawak perkara ni ke muka pengadilan so dat u get the fair judgment…

          –> Betollah org kata… Even he is our hsbnd, don just simply tell him about our personal pin num, asset, and anything valuable… No 1 can B trusted wen money involved!! RITE GUYs???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. jojio says:

    Ramadhan datang lagiii……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. ANneDeSilva says:

    wehhh pi la page sebelah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. miza says:

    kcian jeslene kan sabarjelah btul kata puteri 2 buatle sembahyang hajat moga terbuka pintu hati suami

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. nmpak tue lah pkai tudung…ke sbab dah kurus…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. ricky says:

    Alhamdulillah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. pingkypanthers says:

    hmm comei ar kak sheila pakai tudung..
    kalau pakai terus lg bagus..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. yula says:

    ayu ke.bute ke.aku tngk mcm org kekok pkai tudung je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. ROSE MAWAR says:

    apa yang hendak di kecohkan,pakai tudung kan wajib bagi wanita Islam yang kita harus kecohkan yang tak pakai tudung.sori

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. ZAS says:

    Makeup tak sesuai dgn pakaian la… gincu merah benar… Cam gaya budak2 pakai tudung pun ada… hehehe… budak baru belajar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. aqma says:

    mak aihh . comel nyaa . :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. ??? says:

    Actually genuinely great weblog article which has received me considering. I by no means looked at this from the stage of look at.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. ??? says:

    Thanks for this! I’ve been searching all over the web for the data.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. ??? says:

    Wonderful article post on the blog bro. This particular is just a tremendously nicely structured blog post, just the data I was looking just for. Thank you

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. ?????? says:

    Hi, can I quote some of the content found in this entry if I provide a link back to your site?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. porno izle says:

    Thanks for sharing, please keep an update about this info. love to read it more. i like this site too much. Good theme ;).

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0