Written by AbangNara | February 25th, 2009

gambar awek chinese

Gambar awek bukan Melayu tetapi Chinese yang seksi, mantap dan hot di atas adalah model yang digunakan oleh Fizow dalam satu sesi photoshoot.

Secara ikhlasnya tak kenal pun siapa Fizow, tapi yang penting awek yang digunakan dalam photoshoot tersebut sangat-sangatlah menggoda jiwa dan raga. Pandai betul dia pilih model yang seksi-seksi.

Nantikan lagi gambar-gambar posing menarik Fizow dan awek Chinese di atas dalam artikel seterusnya tidak lama lagi.

Baca Yang Ini Pulak:-

52 responses to (TEASER)Gambar Awek Chinese Yang Hot, Seksi Dan Mantap

  1. tautakpe says:

    Erm……bedepot…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 9
  2. [...] Originally posted here: (TEASER)Gambar Awek Chinese Yang Hot, Seksi Dan Mantap [...]

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
  3. [...] yang seksi-seksi. Nantikan lagi gambar-gambar posing menarik Fizow [...] Originally posted here: (TEASER)Gambar Awek Chinese Yang Hot, Seksi Dan Mantap Tags: artis-indonesia, artis-jepang, asian-lingerie, biografi-artis, copyright, foto-artis, [...]

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  4. Anonymous says:

    CHINESE KER?????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  5. miss^debab says:

    haah minah nie lg mantap dari syafinaz..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  6. big boobs KL says:

    i still dun belive.. Body thin but breast kinda big. Man!!!!1 this is heaven… Boobs can make guys love it

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  7. [...] ini kami ada berjanji untuk meletakkan gambar Fizzow Omar dengan awek Chinese yang mantap bodynya ini. Mungkin ada yang bertanya kenapa kami katakan awek ini Chinese. Sebabnya mudah sahaja, kerana [...]

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  8. dorothy says:

    tetek yang bulat!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  9. wie says:

    huh?????

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  10. nard says:

    bagussssss…………………

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  11. ainaq says:

    Mak Chick Tengok tak seksi pun………………..
    Mungkin lama tak makan jamu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  12. flower says:

    mmg mantap ler..
    hhahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  13. tuit says:

    btol3x

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  14. hani says:

    yang indah hanya sementara…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  15. Bard_kkmBoy says:

    ape bende yang selambak terkeluar tue???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  16. Penari Poco-Poco says:

    Ape nak heran! Kalu artis tua macam AZIZAH MAHZAN sanggup seksi, inikan pula awek mude seksi mcam die ini. Lagipun die tu cina, xpe la jgk…yang peliknya artis tua, islam pulak tu….nak komen camne? BorakArtisMalaysia boleh tolong jawabkan?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  17. pakcik daud says:

    pakcik nk jawabkan bleh ke..best gak ngok deorang ni seksi2..nt suh la btflnara ltak lg gmbr2 cmni..ltak la y xpkai bju..bru stim

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. Gakuto says:

    10 xkuar bilik kalau jadi bini

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. hana muslim says:

    lambatlah loading kat sini..huhu\ bencinyer!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  20. hana muslim says:

    lambat giler loading gambar!!!!bencu GUE….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  21. JU@I says:

    HAHA………CUN SIUT TERGODA AKU ……….
    klu jd bini aku ni wowowowowow

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. lamka says:

    wow…mesti byk susu ni..kantong besar bangat!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. jimmy says:

    gua jo x dpt awek seksi

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  24. sanie75 says:

    ketrampilan wajah lebih terserlah ‘n emmm menggodakan!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  25. Tak_Kuasa_Aku says:

    Kalau artis pempuan melayu (muda/tua) pakai seksi korang kata gatal. Minah ni pakai camni, korang suka lak tgk, wpun dia pun mungkin gatal. Mmg diorg tu bukan islam, tp aku rasa agama diorg pun tak bg tunjuk dada camni.

    Sbnrnya komen korang ni berlandaskan tanggungjawab agama ke, atau sesaje je cemburukan artis melayu? Pelik aku…adeh…

    BTW, awek tu kepit tektek dia pakai lengan dia tu, so nampak la mcm besar, cantik, bulat dan tegang…. Cuba tak kepit, silap2 satu kat utara, satu kat selatan…jauh2… huahuahua…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  26. ennoy says:

    BNCILAH WLAU DGN HATI…ITULAH SLEMAH2 IMAN KITER

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. syahmi says:

    so cute la u nie……..dok mana????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. azura says:

    ni macam kenal je….tak silap dah ade anak sorang….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. bdkbaek says:

    xlawa pn..cm pondon jew mnah nie tp mmbe ak ckp dy org sngapore…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. cum says:

    tak de lagi seksi ke?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  31. kakikepon says:

    dia kan islam kan…..mualaf kan….isk..isk…isk….dah ada anak seorang nie……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  32. leez90 says:

    go head

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. shah says:

    hai.. nard?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. shah says:

    kenape nard AF 2 kene singkir? patut nye farina yang d singkir kan!..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. shah says:

    biasa lee.. 2 ade lah yang cemburu ngan artis, sebab diri die 2 nak jadi artis x dapat.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. shaf 4 says:

    mase untuk melancap…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  37. epul says:

    xde gunanye ko melancap…puasnye skjp je…baik ko gi kawin ..lg best !!! ko kejekanlah bini ko puas2…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. sabrina says:

    cute body die..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  39. Legalsounds says:

    I can see that you are an expert in this area. I am starting a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. megat says:

    hai blh sye kenalan ngan awek cun di dlm internet ni ke !!!!!!!…….. hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  41. megat says:

    i like the sexy grils

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  42. ceritasejati says:

    nampak macam melayu….cantik juga

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  43. paing says:

    jos markotop lah awe2 melayu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  44. youngman says:

    gambar yang tak berapa baik di pandangan mata ni..kalau boleh jangan disebar-sebarkan..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  45. TanyaLelaki says:

    memang seksi beb.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. Cinta says:

    BNCILAH WLAU DGN HATIā€¦ITULAH SLEMAH2 IMAN KITER.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. pitong says:

    bley than…dpat pgang ckit ag seksi rsenye..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1