Written by AbangNara | February 25th, 2009

gambar awek chinese

Gambar awek bukan Melayu tetapi Chinese yang seksi, mantap dan hot di atas adalah model yang digunakan oleh Fizow dalam satu sesi photoshoot.

Secara ikhlasnya tak kenal pun siapa Fizow, tapi yang penting awek yang digunakan dalam photoshoot tersebut sangat-sangatlah menggoda jiwa dan raga. Pandai betul dia pilih model yang seksi-seksi.

Nantikan lagi gambar-gambar posing menarik Fizow dan awek Chinese di atas dalam artikel seterusnya tidak lama lagi.

52 responses to (TEASER)Gambar Awek Chinese Yang Hot, Seksi Dan Mantap

  1. tautakpe says:

    Erm……bedepot…

    0
    0
  2. […] Originally posted here: (TEASER)Gambar Awek Chinese Yang Hot, Seksi Dan Mantap […]

    0
    0
  3. […] yang seksi-seksi. Nantikan lagi gambar-gambar posing menarik Fizow […] Originally posted here: (TEASER)Gambar Awek Chinese Yang Hot, Seksi Dan Mantap Tags: artis-indonesia, artis-jepang, asian-lingerie, biografi-artis, copyright, foto-artis, […]

    0
    0
  4. Anonymous says:

    CHINESE KER?????????????????

    0
    0
  5. miss^debab says:

    haah minah nie lg mantap dari syafinaz..

    0
    0
  6. big boobs KL says:

    i still dun belive.. Body thin but breast kinda big. Man!!!!1 this is heaven… Boobs can make guys love it

    0
    0
  7. […] ini kami ada berjanji untuk meletakkan gambar Fizzow Omar dengan awek Chinese yang mantap bodynya ini. Mungkin ada yang bertanya kenapa kami katakan awek ini Chinese. Sebabnya mudah sahaja, kerana […]

    0
    0
  8. dorothy says:

    tetek yang bulat!

    0
    0
  9. wie says:

    huh?????

    0
    0
  10. nard says:

    bagussssss…………………

    0
    0
  11. ainaq says:

    Mak Chick Tengok tak seksi pun………………..
    Mungkin lama tak makan jamu

    0
    0
  12. flower says:

    mmg mantap ler..
    hhahaha..

    0
    0
  13. tuit says:

    btol3x

    0
    0
  14. hani says:

    yang indah hanya sementara…

    0
    0
  15. Bard_kkmBoy says:

    ape bende yang selambak terkeluar tue???

    0
    0
  16. Penari Poco-Poco says:

    Ape nak heran! Kalu artis tua macam AZIZAH MAHZAN sanggup seksi, inikan pula awek mude seksi mcam die ini. Lagipun die tu cina, xpe la jgk…yang peliknya artis tua, islam pulak tu….nak komen camne? BorakArtisMalaysia boleh tolong jawabkan?

    0
    0
  17. pakcik daud says:

    pakcik nk jawabkan bleh ke..best gak ngok deorang ni seksi2..nt suh la btflnara ltak lg gmbr2 cmni..ltak la y xpkai bju..bru stim

    0
    0
  18. Gakuto says:

    10 xkuar bilik kalau jadi bini

    0
    0
  19. hana muslim says:

    lambatlah loading kat sini..huhu\ bencinyer!!!!!!

    0
    0
  20. hana muslim says:

    lambat giler loading gambar!!!!bencu GUE….

    0
    0
  21. [email protected] says:

    HAHA………CUN SIUT TERGODA AKU ……….
    klu jd bini aku ni wowowowowow

    0
    0
  22. lamka says:

    wow…mesti byk susu ni..kantong besar bangat!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  23. jimmy says:

    gua jo x dpt awek seksi

    0
    0
  24. sanie75 says:

    ketrampilan wajah lebih terserlah ‘n emmm menggodakan!

    0
    0
  25. Tak_Kuasa_Aku says:

    Kalau artis pempuan melayu (muda/tua) pakai seksi korang kata gatal. Minah ni pakai camni, korang suka lak tgk, wpun dia pun mungkin gatal. Mmg diorg tu bukan islam, tp aku rasa agama diorg pun tak bg tunjuk dada camni.

    Sbnrnya komen korang ni berlandaskan tanggungjawab agama ke, atau sesaje je cemburukan artis melayu? Pelik aku…adeh…

    BTW, awek tu kepit tektek dia pakai lengan dia tu, so nampak la mcm besar, cantik, bulat dan tegang…. Cuba tak kepit, silap2 satu kat utara, satu kat selatan…jauh2… huahuahua…

    0
    0
  26. ennoy says:

    BNCILAH WLAU DGN HATI…ITULAH SLEMAH2 IMAN KITER

    0
    0
  27. syahmi says:

    so cute la u nie……..dok mana????

    0
    0
  28. azura says:

    ni macam kenal je….tak silap dah ade anak sorang….

    0
    0
  29. bdkbaek says:

    xlawa pn..cm pondon jew mnah nie tp mmbe ak ckp dy org sngapore…

    0
    0
  30. cum says:

    tak de lagi seksi ke?

    0
    0
  31. kakikepon says:

    dia kan islam kan…..mualaf kan….isk..isk…isk….dah ada anak seorang nie……

    0
    0
  32. leez90 says:

    go head

    0
    0
  33. shah says:

    hai.. nard?

    0
    0
  34. shah says:

    kenape nard AF 2 kene singkir? patut nye farina yang d singkir kan!..

    0
    0
  35. shah says:

    biasa lee.. 2 ade lah yang cemburu ngan artis, sebab diri die 2 nak jadi artis x dapat.

    0
    0
  36. shaf 4 says:

    mase untuk melancap…..

    0
    0
  37. epul says:

    xde gunanye ko melancap…puasnye skjp je…baik ko gi kawin ..lg best !!! ko kejekanlah bini ko puas2…

    0
    0
  38. sabrina says:

    cute body die..

    0
    0
  39. Legalsounds says:

    I can see that you are an expert in this area. I am starting a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

    0
    0
  40. megat says:

    hai blh sye kenalan ngan awek cun di dlm internet ni ke !!!!!!!…….. hahahaha

    0
    0
  41. megat says:

    i like the sexy grils

    0
    0
  42. ceritasejati says:

    nampak macam melayu….cantik juga

    0
    0
  43. paing says:

    jos markotop lah awe2 melayu

    0
    0
  44. youngman says:

    gambar yang tak berapa baik di pandangan mata ni..kalau boleh jangan disebar-sebarkan..

    0
    0
  45. TanyaLelaki says:

    memang seksi beb.. hehe

    0
    0
  46. Cinta says:

    BNCILAH WLAU DGN HATI…ITULAH SLEMAH2 IMAN KITER.. :)

    0
    0
  47. pitong says:

    bley than…dpat pgang ckit ag seksi rsenye..huhuhu

    0
    0