Written by AbangNara | April 8th, 2009

gambar artis baju sama

Alamak macam mana boleh terkantoi baju sama pulak nie. Mungkin itu yang akan dijerit oleh selebriti Malaysia ini kalau terlihat gambar di atas.

Takkan la baju yang dipakai oleh Siti Nurhaliza dan Zamzarina(betul ke eja nama dia macam nie) ada dijual secara bundle kat pasar malam kot? Rasanya mungkin ada produksi yang bekalkan baju ini untuk sesi fotografi.

Tapi siapa yang lebih menawan walaupun memakai baju yang sama? Mesti ramai cakap Siti Nurhaliza kan? Takpe nanti kami cuba super imposekan muka artis-artis lain dengan baju ini dan kita bandingkan sama-sama kelak.

180 responses to Baju Sama, Artis Lain, Siapa Yang Lebih Menawan?

  1. flower says:

    mesti ler kak eti..
    cun ler jgak..

    0
    0
  2. bUDakgEnIus says:

    BERBEZA TAPI SAMA:

    ada 6 persamaan gambar kat atas tue..
    CUBA KORUNK senarai kan..

    p/s: SELAIN DARI baju belang yg dorg pakai tu..Tu BONUS..hehehe..

    0
    0
  3. kepoi says:

    gaya posing pon same…heheheheh

    0
    0
  4. now_tea_boy says:

    dua2 x cun, lg cun kalu pkai tudung bg sempurna.ahaks

    0
    0
  5. Penari Poco-Poco says:

    Dua-dua x menawan. Aku yang paling menawan.

    Huhuhu….***

    0
    0
  6. ain says:

    ct la cntik,mnarik,tertarik ko memg the bOooommmmm

    0
    0
  7. mantikulaz says:

    aku minat dengan siti…

    0
    0
  8. malot says:

    baju jaket zara…

    0
    0
  9. Didik Budiyanto says:

    kahkahkah…
    same gilewwww….
    due2 tak cun..
    bweekkk…!
    seringgit due longgok…
    :))))))))))))))

    0
    0
  10. fiza224 says:

    dato ct pling lawo n comei… mcm aku.. xcaye tnye ain ngan flower..kan2..

    0
    0
  11. zaza says:

    dua2 pakai ok…haha, janji ada org yg sponsor…pakai apa pun jadi cantik…benda free…hehe

    0
    0
  12. mesti leh dato ct,
    yang sorang tu (yang tak fofuler tu) tak la cantik sangat, mesti die bangge giler babi pasal baju die sama dengan dato ct, hemmm, saje tumpang fofuleriti…

    0
    0
  13. budakmanentah says:

    zamzarina tu bkn ke yg kne tgkap khlawat dgn v.i.p tu ke???

    0
    0
  14. lilies says:

    ct nyer nmpk sosfikated(btul ke ejaan aku niyh..hehhee..)tp relax other gal tuh simple yet elegant..so both r beautiful(style)on them..hahahah

    0
    0
  15. princess ayu says:

    akak ct la cntik lg..

    0
    0
  16. gee says:

    isk kena tgk btul2 ni …..rasa2 mcm mmg dato’ ct yg menang ni

    0
    0
  17. Anne says:

    erm.. actually dua2 pon x cun… coz CT dgn benda kat atas kepala tue.. n zam pula dgn rambut yg kembang.. mcm pkai helmet la.. pkai baju tu rmbut kena la kemas baru nmpk ‘korporat’.. cewahhhh

    0
    0
  18. sasa says:

    saya apapun semua itu kebetulan hanya pakaian je yg sama tp i think masing2 dikurniakan kencantikkan oleh yg maha kuasa.

    0
    0
  19. pocongcomei says:

    ALOOORR.. BAJU AKU SAME DGN SEMUA MANUSIA KAT ALAM NI, X KECOH POM…
    CANTIK2 BAJU KORG, BAJU AKU GAK Y KEKAL ABADI… HAHAHAHA!!!!!!
    TAK YAH KECOH2 PKI TUDUNG, BAJU AKU LENGKAP TUTUP KEPALA TUK LELAKI DAN PEREMPUAN..
    SAPE NK TEMPAH BAJU AKU SILE PASTIKAN ‘BAYARAN’ DH CUKUP BARU ORDER…

    0
    0
  20. Tristan borakbola.net says:

    teringat lak bila avril lavigne menciplak pakaian matt bellamy

    0
    0
  21. haikal says:

    siti ar lawa…..untung kn dato k dpt siti…..lawa siot siti nie geram je aku tngok die…..

    0
    0
  22. leyleyn says:

    haha
    dah suka
    pakai tudung yg konon2 tu je pown tape
    asal hati baik yer
    kalau camtu,tape la org nak pakai dedah2 pown
    asal hati baik dah la

    0
    0
  23. aiffa says:

    peh,,wat malu jek..

    0
    0