Written by AbangNara | November 18th, 2008

Anuar Zain boleh dikatakan sebagai penyanyi lelaki paling popular di Malaysia buat masa ini. Dengan nada suaranya yang tinggi, ribuan peminat telah berjaya ditawan menerusi lagu-lagu popular Anuar Zain seperti Mungkin, Lelaki Ini dan Sesuci Cintamu.

Walaupun tidak muncul dengan album baru kebelakangan ini, Anuar Zain tetap memiliki populariti yang kukuh dalam bidang nyanyian negara Malaysia. Jom kita tengok lagi koleksi gambar-gambar Anuar Zain. Untuk gadis-gadis, emak-emak dan janda-janda yang minat Anuar Zain, jangan cair pulak ye.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Gambar Anuar Zain, Penyanyi Lelaki Terhangat Malaysia

  1. piakage says:

    laaa…aku ingatkan kekasih dia laki…rupanya bapok…

  2. ni says:

    suka la lagu lagu dia nih…
    muke pn ensem
    suara pn best
    oklah

  3. chantek says:

    jambu betul la bang nuar ni…bile nak kawen ek..

  4. flower says:

    bler nk kawen nih??

  5. Ashraf says:

    Berapa phone number abg nua-

  6. sweet says:

    i minat giler dgn abg nuar walaupon org kate abg nie jambu.

  7. AIN says:

    hye..abg nuar..sore abg sdap sgt r..
    abg nuar ble nk kwen nie??

  8. aidah says:

    jangan main hati kn prasaan wanita

  9. aidah says:

    jangan main-main kn prasaan wanita.hargai lah insan yg brmencintai mu

  10. minnie comey says:

    lelaki ini..

  11. aku biseksual cam anuar zain says:

    em..belagak jadi jntan pulak..tak yahlah anuar..ko dah banyak kali kene fuck gan org..tak yah nak belagak jantan..oh lupa pulak…sekarang dah maju teknologi…makan viagra bawah mecanak ke langit..tak turun2 pun..udahlaha nuar..tak yah nak main kan pompuan..last2 cerai jugak..konon2 nak cover jadi jantan…bukan ape..kesian kat pompuan luar sana tu..kawin cerai..sebab laki ade jantan lain…bukan pasal pompuan lain..kalau nak kiamat ni macam2 boleh belaku..kepeda pompuan kat luar sana..hati2lah gan laki sekarang..lagi2 yang pakai macm nak rak..muka hensem…ala2 poyo(konon nak jadi jantan),lepas tu tak pandang pompuan cantik(pada hakikatnye mmg kaum pompuan pon ckp yang pompuan tu cantik)…jgn ingat dia baik..kalau korang nak tahu..laki baik mane pon tetap pandang pompuan cantik…tapi satu..kalau pandang pompuan lain..awek pulak marah..korang patut syukur..itu sememangnye normal..yang pasti pompuan cantik tu hanyalah sekadar utk dipandang dan di puji..tapi lainlah dia buaya……so lelaki gay ni kawin sebab takut kantoi..nak anak je…kesian..lepas tu makan uabt viagra..jolok bawah bayang bende lain..em..tak patut..aku bukannye ape..dah banyak kawan aku yang tak normal tu..buat cam ni..kesian aku tengok pompuan sekarang…berhati-hatilah..

    • ladypurple says:

      abang nuar my hero ….. x baik ckp psal die…. idup sendiri …… sendiri jage la …..ntah apeape ntah…..

      • yuki says:

        btol tu,kena tgok diri sendiri baru boleh comment org lain…dlam dunia skrg nie lelaki ke pompuan ke harus jaga diri sendiri..tak payah nak sibok hal org lain…abg Anuar tu xmeyusah kan kau pon dan tak mintak duit kat kau pon,,,so xpayah nak mengaibkan org…so sendiri mau ingat la Bro..

  12. aku biseksual cam anuar zain says:

    oh lagi satu yang paling penting..korang cube tgk pakwe korang..jage badan tak???kawal makan ke??pg senaman ke??risau gan muke penuh jerawat..palai minyak wangi kalau boleh kl ke seremban boleh bau..em..tulah tandenye gay…tapi jgn risau..ade setengah lelaki tu..dia mmg minat laki..tapi tak penah main luar..tu bagus..sebab kalau pompuan dapat macam ni..dorang takkan cari pompuan lain…tapi ingat..lelaki minat lelaki..tapi tak makan lelaki luar…

    • yuki says:

      ape2 la kamu…xde bende lain ke nak citer..cuba la citer sesuatu yang berfaedah dan boleh menigkatkan kualiti industri tanah air nie..xhabis2 nak kritik org…

  13. xx5 says:

    eh …. saya tak berminat dengan awek anuar ni…… tapi saya nak tahu mengenai penyanyi yang telah sama-sama menaikkan nama anuar sebagai penanyi …. ingat tak Elina…..dan anuar…. kain pelikat… so apa dah jadi….. dgn mereka berdua tak mahu berduet bersama lagi ke……any news ???

  14. wintergirl says:

    aq lg suka bila anuar zain rmbut pndek..nmpak cute sgt…mcm dlm video clip ‘keabadian cinta’…

  15. ladypurple says:

    aku mmg peminat abang nuar …. aku minat….minat sangat2…… so aku x ksah pon orang nk ckp psal die…. yang penting abang nuar tetap the best..

    • yuki says:

      Yes yuki sokong 100% yang pntig Abg Anuar ade bakat semula jadi yang tidak ade kat org lain..kalo yang xsuka tu ……..ingat laaaaaa…Abg Anuar ado suara lunak …korang ape ade..yang adoooooooooo…

  16. natasha says:

    jgn nk fitnah ssorg klu tiada sbrg bukti..sy tahu anuar bkn gay..org yg tuduh anuar gay sbnrnya jeles dgn kejayaan anuar..fitnah la klu korg nk fitnah lagipun korg yg dpt dosa..bg aku anuar zain pnyanyi yg pling bgus & tak sombong..lagu dia pun best..wpun lmbt bikin album tpi dia ttap dpt smbutan..

  17. aireenhamidah says:

    u mmg xde yg bole tanding dgn siapa2….for me u are the best…ANUAR