Written by AbangNara | June 9th, 2009

anna rampas

Memang perampas hati lelaki betullah si Jo Anna Sue Henley Rampas nie. Kalau korang belum tengok gambar Jo Anna Sue Henley Rampas yang pernah kami paparkan dulu, pergile tengok dan sila jatuh hati dengan dia. Memang comel tahap Hagemaru.

Ada orang kata Anna Rampas nie awek Adam, tapi ada orang kata bukan. Tak kisahlah dia awek sapa pun, tapi yang pentingnya napa si Anna nie gi masuk Bintang RTM? Masuklah AF ke, Mentor ke, OIAM ke. Compem pemesnya.

Lagi gambar pose perampas hati dari Anna Rampas dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anna rampas

anna rampas

anna rampas

anna rampas

anna rampas

anna rampas

anna rampas

122 responses to (GAMBAR)Anna Rampas, Bakal Juara Bintang RTM 2009

  1. ehem says:

    awek adam AF2..

    0
    0
  2. eclipse says:

    cantik..

    0
    0
  3. Zaza Muhammad says:

    cun….best apa dia nyanyi. Jarang org cantik jelita dan nyanyi pun best… dia ade rupa dan ada suara. Dia msk BRTM maybe miss AF ke OIAM ke Malaysian Idol ke etc… atau pun dia ni jenis x suke ‘berdrama’ dan nk jadi terbaik bkn saje popular… sbb BRTM ni satu2nye program realiti yg guna juri…. Zizi AF7 lu penah msk BRTM, final dia nyanyi lagu CT, Lagu Rindu…. dia menang kategori popular…. all the best to you Jo Anna…

    0
    0
    • eclipse says:

      ZM umur bp?
      dh xde soklan la ney…hehehe..

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        hahhah nk tau erk, x tipu tau…sbb cam aiman gak, x kisah… 17 june ni 32 tahun dah…ha! lam next week tuh so paham2 aaa at least jgn lupe greet :D …by the way yg tnye tuan punye tnye tu xnk bgtau gak ke?

        0
        0
  4. Darkshed says:

    x la lawa sgt..tpi still ok..lawa dia berposing guna bju brtm..hehe

    0
    0
  5. mawar says:

    xpenah tgk BRTM,sedap ke sore dia???…heheh

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      sedap… ade potensi juara… bkn harapkan rupa lawa mmg btul2 ade bakat. aku pon x tgk BRTM…AF pun jarang.. tp kebetulan ari tu tertgk kebetulan dia yg nyanyi.. se lai dia ade stage present… (tol ke aku eja tu…hmm)

      0
      0
  6. aries_april says:

    SMA LA KTA MAWAR…
    xprnh tngok rtm….
    background dia cam tv lame jer…

    0
    0
  7. boleh blaaaa says:

    xla lawa sangat dia nie.ala kan dah kena make up memg la nampak macam lawa.maybe dia tak terpilih kot tuk masuk AF @ OIAM,sbb tu masuk bintang RTM.

    0
    0
  8. damia zahra says:

    comel daq neyh….

    0
    0
  9. bahulu hangit says:

    aku pon xpenah tgk brtm…xtau pape pon pasal cite tu…kalo oiam aku layan

    0
    0
  10. Gakuto says:

    entah dia ingat lagi ka time waktu zaman kanak² kami dulu ni?? saya selalu tolong dia dari gangguan musuh²nya yang cemburu dengannya.

    saya selalu membelikan dia aiskrim 20posen setiap kali pulang dari sekolah dari tahun satu hingga tingkatan 5..

    jo anne sue henley rampas, kau memang baik.. saya harap kau akan bertemu dengan orang yg baik..

    kita tidak mempunyai jodoh kerana kita hidup di dunia yang berlainan..

    semoga berjaya dengan apa yang kau impikan selama ini. saya sentiasa menyokong engkau..

    0
    0
  11. badboy says:

    biasa jer dia ni..
    aku suka ngok girl yg pelik ckit muka dia tp cantik cam thirteen dalam dr house ker
    muka dia unik.
    tak ramai gadis cantik yg muka unik..

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      ko x tgk muke aku lg…lg unik…msti ko terpegun kalo tgk..

      0
      0
    • Gakuto says:

      sebenarnya kalau engkau datang sabah, mmg berhambur orang mcm dia ni.. ada yg mix dengan Caucasian, chinese, japan dan korea.. pilih saja mana engkau mau.. bagi kami orang sabah, ini adalah perkara biasa..mata pun dah bosan asyik² jumpa benda yang sama ..

      0
      0
      • boleh blaaaa says:

        sokong ckp kau!berlambak muka macam ni kat sabah

        0
        0
        • Gakuto says:

          yup, tapikan biarpun jenis macam mereka ni banyak, saya rasa susah jugak kita nak tackle mereka ni.. hahaha

          0
          0
        • boleh blaaaa says:

          bukanya susah tapi sj jual mahal

          0
          0
        • eclipse says:

          tapi yg dtg cni aku tgk burok2 aja….hehehe…x mcm jo anne pon..

          0
          0
        • Gakuto says:

          hahaaha, mmg jual mahal.. mgkn kalau saya bawak Nissan Skyline GTR34 saja baru dorank nak berkenalan mgkn..

          0
          0
        • eclipse says:

          dowang jual mhl sbb ko bwk beskal jer…hahaha…mcm tu ako pon xpndg…hahahaha

          0
          0
        • Gakuto says:

          sapa lah aku ni utk memikat hati orang macm mereka ni.. sudahlah takda rumah,jobless, merempat tidur bawa jambatan, menjadi pengemis di siang hari dan memungut tin aluminium di waktu malam.. tidur ku hanya beralaskan tanah dan berbumbungkan langit yg dipenuhi bintang..

          0
          0
      • bahulu hangit says:

        uuuhh….aku xberapa minat org sabahan…jauh sgt perjalanan nk blk kg…baik aku carik org semenanjung jela..

        0
        0
        • eclipse says:

          kamu ngak suka bah?hahaha…

          0
          0
        • boleh blaaaa says:

          itu cara cakap mcm orang indon la

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          ngak dong….yg aku nmpk yg dtg semenanjung sume xmcm anne ni…sumenyer hampeh2 belaka

          0
          0
        • damia zahra says:

          ‘kamu ngak suka bah’….org sabah cakap…’kamu ndak suka ka’…
          penggunaan ‘bah’ tu x betul sgt la dkt ayat tu…

          0
          0
        • damia zahra says:

          bahulu..org sabah yg ader kat semenanjung tu tak de la sumenyer hampeh2 belaka….biasa la…ada yg ok..ader yg tak ok…tak elok tau cakap mcm tu…

          0
          0
        • damia zahra says:

          huishhh…klu dpt hasben org sabah pun tak pe la… gilir2 ar balik kg…raya ni balik kg hasben…raya depan kg bahulu plak…tak pun men osom jer…hokhokhok

          0
          0
        • Gakuto says:

          osom tu apa benda?? sejenis makanan atau sejenis minuman..?? ataupun one-two-som??

          0
          0
        • damia zahra says:

          1…2..som la…tul tu!

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          hahha..aku x osom ngan hasben sbb raye puasa ngan haji kompem tiap2 tahun kg aku, xmas ngan gawai blk kg dia…x mslh so xde gaduh2 ;)

          0
          0
        • damia zahra says:

          huisshhh…klu lagu tu…ok la…x de gaduh2…klu 2-2 tanak mengalah ni yg payah sket…

          0
          0
        • Gakuto says:

          @bahulu hangit: engko tau kenapa sabahan yg engko jumpa dkt sana tu suma mcm hampeh?? sbb kebanyakan mereka tu adalah rakyat indon yg menetap disabah.. kalau yg original punya, stay dkat sabah..

          0
          0
        • eclipse says:

          yo la tue naruto…xbis2 ko nak kencing…kencing pon bsk…hahahaha…

          0
          0
        • Gakuto says:

          adoii, sejak bila nama saya jadi naruto ni?? nama saya GAKUTO bukannya naruto.. naruto tu kawan saya tym dekat akademi ninja.. BWAHAHHAHA

          0
          0
      • Zaza Muhammad says:

        heheheh…ko x mai lagi kat TRG ngan Kelantan…. anok2 dare comel2 blakeee (lagu iklim)….

        0
        0
        • eclipse says:

          aku bkn org sbh…so men hentam la ckp…hehehe

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          bahulu…akak lu pon xminat org jauh2,,,,budget2 nk kawen ngan org dekat2 je klu ble semukim… lastly nun bertemu jodoh ngan org srwk, lain bangsa lain agama asalnye… itulah ketentuan Ilahi… kite just merancang… ye dok?

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          huhuhu….sama aaa…aku pun wpun ank jati terengganu tp langsung x penah merasa budu tu… tatau psl apa. adik bradik lelain pun ade yg suke mkn ade yg tak…tp hubby aku kemain peberet, siap wak kuah lai

          0
          0
        • damia zahra says:

          tak pe cakap hentam tu pun ok gak la eclipse…stil fhm lagi…hokhokhok
          kat semenanjung rmi gak yg kawen org sabah..mcm tu gak org sabah….rmi kawen org semenanjung…jodoh da di tentukn olehNya….usaha n tawakkal je la..

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          yela…xdtg lg pantai timur…awek2 comei2 belake…xnmpk dh aweks sabahan ni…mkn budu sokmo laa

          0
          0
        • eclipse says:

          sdp sgt ker budu tue?aku bau pon rs nk muntah…

          0
          0
  12. jed hijau says:

    aku suka muka zarina zainuddin

    0
    0
  13. bahulu hangit says:

    betol la…name aku start dr ZZ gak…tp xdek la smpi ziana zain tu…ZAINAB BINTI ZAIDON…zz la kan

    0
    0
  14. eclipse says:

    yoyo o jer tue nama ko…nk tpu aku la tue…huh!

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      besa2 jer name aku…bkn mcm name ank2 skrg…gamer..tergeliat lidah nk nyebut…aku ni duk kg jer..name pon cm org kg la…kt kg pggil jenab

      0
      0
  15. ko pehal????nyibokk says:

    sore dia x de la sedap mana…ader st dak pempuan dr klntn tau trg….sore best , mungkin sbb muka x seberapa , x terpilih…ehmmmm tp sore best

    0
    0
  16. bahulu hangit says:

    name aku bese2 jer…name org kg jer…bkn mcm name ank2 skrg…bkn main ssh nk nyebut…kt kg org pggil aku jenab…

    0
    0
  17. eclipse says:

    jenab…zz nak blk dh….c u 2moro morning…

    0
    0
  18. bahulu hangit says:

    eclipse…kengkawan lain…aku nk blk dh…jumpe esok tp mggu ni aku busy sgt…training semggu..xdpt la chat ngan komen ngan korg2 dlm BN ni…ok bye

    0
    0
  19. x-not-x says:

    kalau tgk wajah dia tanpa make-up masa kt sabah dulu,x adala cantik sgt..tapi still bleh dikategorikn sbg sederhana cantikla…dia ni ex-awek adam….kalau tak silapla…

    0
    0
  20. Loveme says:

    Gakuto kaw org sabah ka?

    0
    0
    • Gakuto says:

      ya, saya orang sabah,yg lahir disabah dan tinggal disabah. mendapat pendidikan disabah dan belum lagi bekerja biarpun masih tinggal disabah..

      0
      0
  21. catalina says:

    mmm … aku tk kenal artis ni .. apa yg bo aku ckp “elakkan kontroversi tp tingkat kan la prestasi “

    0
    0
  22. mm.. says:

    kasut ada tanda harga lagi… anyway, xdela cantik sgt.. tp klu compare ngan mano, anak en rampas ni lagi lawa arr… so, anak2 raja, xyahla sibuk2 cari awek international.. kat mesia ramai lagi awek2 yg jauh lebih cantik.. sekian, ma kasih..

    0
    0
  23. aries_april says:

    hai smua…
    slmt pg n slam…
    sorry la…
    lately aries bz skit…
    nk bka BN pn kjab2x ja…
    xleh nk bt gsip bnyk2x….(xpa…dosa akn krng le)
    :-)
    nk clear smua krj…
    next week aries dh krja kat shah alam…
    tnang pnggl dok sna…
    rs syng nk tnggl kn png ni…
    biasalah…
    tnah tmpah…mmbsar pn kt sni…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      selamat pagi….

      0
      0
    • eclipse says:

      aries nak pindah cni ker??dh dkt lah kite nti…hehehe…ade rezeki bleh jumpe…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        aku jer masih di sini…hukaloh..kecian aku jauh disini…tp peapaun, teringat masa blajar kat shah alam…naik skuter g PAZ…n beli makanan bukak pose dekat blakang PKNS sbb gerai dlm kampus ciput sgt..hehehe

        0
        0
  24. badboy says:

    morning malaysia…
    morning delima

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      morning…semoga hari ni lebih byk isu kita dihidangkan oleh kak nara…hehehee

      (sebab hari ni aku tak kuar opis….kih kih kih)

      0
      0
  25. eclipse says:

    morning 2 all of u…. :-)

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      selamat pagi eclipse ….ko tau, aku dah ketinggalan page semalam…

      aku tgk ada kembar siam baru aku, nama SARA….apapun sara, nama kita nak samalarrrrrr….welcome2…

      0
      0
  26. rosh says:

    baik dia msk BRTM dr AF ke MENTOR ke..
    sbb cepat sket org kenal dia…hehehhe…
    nak femes pun mudah..
    psl dh cukup pakej…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      a-aaa…aku pun tak kenal minah ni..tak pernah nak nengok RTM..dok tgk 103 dan ke atas…sory RTM….

      0
      0
  27. aries_april says:

    eclipse pn orng shah alam ker?
    tyra orng jhor kn?
    nape lately dia pn xdak ar?
    rndu kat dia….

    0
    0
    • eclipse says:

      eclipse bkn org shah alam la…tp org sngor…hehehe…eclipse duk dkt2 area ptrajaya…
      tnang eclipse keje kat s.alam..

      0
      0
  28. aries_april says:

    oh….
    bulat….;-)

    hri isn ni aries start krja kat sna…
    tnang aries tu….
    sbtu prgi ar sna…

    0
    0
  29. flowerHoRn says:

    eeemmmmm………

    0
    0
  30. abrablog says:

    orang sabah kalau kene yg cantek, memang cantek gila..

    0
    0
  31. hulahoop says:

    yg lawa putih mulus ala ala mix artis cantik filipina (lg cantik dr artis filipina kot- hari tu ada nampak dia jadi hos dlm rancangan pesta kaamatan.. mmng lawa) mcm anna ni pun korang kata “takla lawa sgt”… yg org kebanyakan ni pulak jatuh kategori apa ek? huhu..

    0
    0
  32. Zaza Muhammad says:

    Tahniah kat Joann… wpun naik juara tp tetap best performance especially lagu Bencinta… mantop… welcome to this industry and hopefully you’ll be somebody or ikon… Good Luck…

    0
    0
  33. ati says:

    salah satu gadis cantik..with out make up pun blh tahan. so korang jgn la menjelousekan diri yah..bersyukur la apa yg ada pd diri sendiri..jgn dok ngumpat org lain..

    0
    0
  34. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0