Written by AbangNara | July 28th, 2010

gambar zarina ann julie anjoulie lavocah

Tak faham kami apa motif Zarina Ann Julie bertukar nama jadi Anjoulie Lavocah dalam gambar majalah FHM keluar Ogos 2010 nie. Dah la bunyi nama pun agak lucah semacam. Mungkin nak tukar imej kot. Yang peliknya sama je gaya posing dia kami tengok. Seksi semacam je. Yang paling tak tahan dia sedar dia adalah artis Malaysia dan kononnya menjadi idola kepada kanak-kanak di Malaysia. Misteri-misteri.

Oh ye Zarina Ann Julie mengakui yang gambar berbikini satu ketika dahulu memang adalah dirinya. Tapi gambar yang terlampau tue katanya bukan dia. Zarina cakap ada orang pedajal dia dengan guna wanita Iran yang lebih kurang muka dengan dia. Kami percaya kata-kata Zarina sebab sudah tentu dia lebih mengenali dirinya sendiri kan?

Lagi gambar Anjoulie Lavocah atau Zarina Ann Julie dalam majalah FHM Ogos 2010 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Hanya untuk tatapan 18 tahun ke atas sahaja. Terima kasih kepada Nadia yang menghantar email ini.

P.S: Hadiah menarik menanti kepada siapa yang sangat daring utk ‘melamar’ awek dia

gambar zarina ann julie anjoulie lavocah

gambar zarina ann julie anjoulie lavocah

gambar zarina ann julie anjoulie lavocah

gambar zarina ann julie anjoulie lavocah

gambar zarina ann julie anjoulie lavocah

gambar zarina ann julie anjoulie lavocah

gambar zarina ann julie anjoulie lavocah

410 responses to (GAMBAR)Anjoulie Lavocah Atau Zarina Ann Julie Dalam FHM Ogos 2010

  1. azie says:

    baik la tak payah pakai pape…

    • makcik says:

      ha ah. macam taik je makcik tgk ”lalucah’.

      • achik says:

        ayat… “when i become a celebrity, was not suppose to wear like that(pakai bikini)”…………. patutnya ayat –> I’m a muslim,was not suppose to wear like that…..

        sesapa yg kenai dia, tolong bgtau ayat yg patut dia cakap kat wartawan sat….

        • cik lopes says:

          tukar name, perangan tak bertukat jugak. mende lah nak jadi. english dia mcm kelakar sikit.. ke apa yg dia cakap tu kelakar

        • cikedi says:

          dia ni islam ka ??? just pertanyaan yg ikhlas…sbb mmg x tau pun…

        • riri says:

          yeap! muslim. what u see is what u get..

        • wateva says:

          ney adalah pmintaan wartawan n jurugambar majalah FHM..saya ekot jer asal saya tau sapa saya n jaga maruah..bagi saya xsalah saya bgambar cenggini sbb saya masih tau batas2nya——>ney kot dier akan ckp..hmmm

        • mas anita says:

          wa stuju sama lu…cam 2 la bla dh x laku…buat cara 2 lpas ni lakula…bkan laku blakon…laku tang lain mmmm…jangan memperbodohkan diri sendiri

      • mokcek says:

        ye la…takde ke video dia dgn Ariel peterporn tu? memang elok kalau digandingkan…….pompuan bernafsu besar….eeee..geli….

      • samshik says:

        tah nye…nme pn da cm bintang porno…

    • sms says:

      frankly speaking, she’s hot. jeles gak tgk aksesori2 yg dia ada tu. kalau aku ada camtu, mst bertambah bahagia suami aku yg sdg bahagia sesangat dgn aku skrg ni…tp sayang, kenapa la jadi camni anjoulie oiii…kenapa tak hargai aset yg tuhan bagi dgn cara meletakkan kedudukannya di tempat yg mahal dan tinggi? mmg dasar murah! astaghfirullah!

    • jokong mas says:

      “Seburuk-buruk hamba adalah mereka yang sombong serta melupakan kubur dan kehancuran..seburuk-buruk hamba ialah org yang melupakan awal dan akhirnya”..

    • nina says:

      senang kata.

      awak semua cemburu.

      • jokong mas says:

        cemburu?kah kah kah…nak tergelak bila baca perkataan ‘cemburu’ tu…org mcm sampah ni kami semua nak cemburu???aku lebih cemburukan saiditina Siti Khadijah, saiditina Aishah daripada perempuan sampah mcm ni…kah kah kah lagi sekali…. ntah2 awak ni anjoulie lucah kat dalam gambar tu kut..tak pun kwn2 rpt yang sama2 asyik mabuk dgn party liar dgn dia kan…takde nilai lah awak org mcm ni….saya bagi nasihat je…

      • sms says:

        yes..jeles..so what? jeles sbb Allah bg segala kelebihan tu kat perempuan pathetic mcm anjoulie ni..

        • LadyLynn says:

          NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!!!
          SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!

      • PunkSai says:

        cemburu…?? kah..kah..kahh..!!

      • nina says:

        haha. lawak la korang.

        bergaduh.

        macam monyet.

        saya ketawa seronok tengok anda semua.

        hihihihi.

        nak cemburu siti khadijah bukan kat sini jokong mas.

        pergi la jauh dari blog maksiat ni. ke masjid pon boleh.

        LadyLynn pula macam copy paste faggot.

        lawak la u. ape kata awak pergi romen ayah awak.

        nice kan.

        Jane pula gagal dalam bahasa. owh malunya melayu. tutup muka sikit. hihihi.

        Cik sms. Tengok la perilaku bangsa awak dekat sini. hihi.

        An ni orang islam. dia praktik atau tidak itu terpulang kepada dia.

        saya bumi dan bukan melayu. dan saya bukan An. lol.

        go get a life. exercise or read something meaningful.

        bye faggots.

        • jane says:

          hahaha…si nina [email protected] ni dah takde modal… mesti tut dia tu sakit sangat kena bantai ngan semua org… tu yg balas komen macam meroyan… takde sape pon kat sini bergaduh…. ko yg meroyan sorang diri…

        • tyra says:

          i like this statement (=

        • ieyda says:

          is it you Anjoulie Lavocah? XD

  2. jane says:

    sape dia ni….. pelakun ke… penyanyi ke …saya tak berapa kenal….

    • Pisces says:

      heroin cerita ANAK PONTIANAK

    • bdakkecik says:

      tak yah kenal pun takper…

    • nina says:

      bodoh jane ni.

      bace la. nama kat atas tu.

      melayu ni bodoh.

      • sms says:

        ayat tu jaga2 sikit cik nina oi…suka2 hati je nak mengutuk melayu bodoh! tak belajar sejarah ke? psl melayu yg ko katakan bodoh tu la, negara kita ni merdeka, tau tak?sbb yg memperjuangkan kemerdekaan tu, ORANG MELAYU jugak. so pathetic, negara kita dah lama merdeka, tapi masih ada saki baki ANAK2 TAK SEDAR DIRI

        • jane says:

          aku bodoh ke engkau yg bangang nina???? ade ke aku tanya nama dia???? aku tanya sape dia…BANGANG!!!!!! dah terang2 aku tanya penyanyi ke pelakun ke… ko buta huruf ke atau memang dilahirkan bangang nak mampos…

        • lovelock says:

          setelah diamati, betul. NINA MEMANG BODOH!!! hehe..

        • lilion says:

          cik nina ni melayu yg layu….simpatinyer….

        • ko pn same says:

          stuju sgt2..nina mmg bangang tahap kong kang

        • Fact-oriented Person says:

          Rilek la korang..jangan marah sangat kat si nina tu.. Budak2 lagi tu, biasa la jiwa remaja suka memberontak..nanti dah baligh tau le dia yg mana baik yg mana buruk..

          p/s: nina, dah mintak izin parents ke blom ni main internet nih?

      • sukasuki says:

        biarkan dia..
        klu kte mara2 kte pn trgolong sme cm dia~~

  3. jane says:

    aku geli betul org ambik gambar boh jari kat mulut… macam tut..tut..tut…. je.. bintang porno suka bergambar camtu….

    • SCREW YOU!! says:

      hehe…btul tuh…dia nih mmg bitch la..
      if dia sorang yg baik xkan la dia nak amik gmbr mcm nih and expose her self mcm ni kan….

      • so what says:

        yes..perkataan paling sesuai utk minah murahan ni ialah BITCH..shes super duper bitchy dgn aksi tgn msuk mulut n baju terdedah sane sini tu..loya aku nengok! nama pun nak tukar..english berterabur nak perasan..piiirahhh!! dia bajet muke dia mcm pompuan iran..peliiiiiiiiizzzzzzz.. dah buat slh taknak ngaku n salahkan org lain. bwk2 lar bertaubat..

    • nina says:

      geli tak payah tengok la.

      ni FHM.

      for him magazine.

      • lara says:

        nina ni confirm bitch gak! minah ni dia sokong! fasha pun dia sokong!

        • jokong mas says:

          yes..she is a bitch..atau senang kata dia adalah ponmpuan sama yang kita tengok kat dalam gambar tu..tunggulah balasan Allah kat akhirat nanti..buah dada digantung…

        • LadyLynn says:

          NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!
          SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOHHH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!

        • jane says:

          abis dah ade gambar dia kat sini…. kalau nak tengok kat majalah fhm tu memang la aku tak beli dan tak tengok… geli….. posing macam pompuan sundal..macam ko jugak la nina agaknya….sebab tu ko sakit tut ko tu bila org komen kat spesis ko…

        • pascual says:

          yang ko plak tggu pembalasan mulut utk mulut ko yg mcm cibai tu…..

    • sand says:

      dia ingat dia kim kardshian kot. tu la budak hingusan senang terpengaruh. ape dia tgk semua dia nak ikut.

  4. unknow says:

    pompuan lucah ko tu

  5. meem says:

    hmm…sbb xglemer la jd cenggini…kunun tukar name nk clean kn name lame die..kesian..ceteknye pikiran die..

  6. seriously mmg xberubah langsung die ni…kate nk insaf

    tp cam xde perubahan langsung

    xleh wat idol ni

  7. fcuk says:

    pelacur chow kit ni… lebih baik ko ni jual tepi jalan..mungkin org bagi duit…sial punya betina….

    • WAT EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! says:

      DIA PUNYA PASAL LAH…
      KUBO MASING-MASING……..

      • vuvu says:

        takde sape pun nak kongsi kubur ngan dia..

        • futuremg says:

          mmg ar kubor memasing..tp pas dah ‘kena bungkus cam gula-gula’ bolh ker mayat tuh merayap sendiri gali kubur dia, baca talkin utk diri sendiri, disolatkan tuk diri sendiri..kanker org len gak yg buatkan tuk dia..

        • maya says:

          adoi!! lawak la.. ~kene bungkus cam gula-gula~ terus terbayang gula2 hacks hehe..

        • kah kah kah says:

          1st time aku dengar org describe mayat sedemikian rupa….bungkus cam gula2…aduhai

          ps…tapi lawak jugak ek

        • minah sayang says:

          bungkus mcm gula2…… ni la baru 1st time dgr ader org describe mayat… bungkus mcm gula2….. kehkehkeh…..

  8. ascariz says:

    name komer-sial la tu..bese r.

    • nurul says:

      hahahaha btowl tu ascariz….:-)

      • I am Jo Geli Ala-ala Lucah says:

        juga hidup yg penuh So-Sial…!!

        • LD86 says:

          majalah FHm mmg gni..
          tgk format majalah..dorg ikut arahan ja..
          sal nama tu, nama commercial ja mgkn.
          tahla..yg penting sebelum buat sesuatu kena fikir dulu
          kalo x mahu org lain missunderstanding kan.
          don’t simply accuse org, takut terjadi dgn kita..
          watever la..ckp2 gni x kesan bg dia mgkn..
          jadi doakan dia supaya dia berubah that mush better.
          mgkin dia teruk..tapi org yang memaki pun teruk jg..
          tahla mcm dunia ni..

    • x-not-x says:

      AHAHAHAHA..SETUJU!!!!!!!!!

      • lol says:

        kalo dia dah buat camni tak pyh dipuji..nanti lg teruk n menjadik2 kegedikan dia..dia layak dibantai n dilanyak..siap slhkan org lain tu konon fitnah n buruk2an dia..konon dia nk kata dia baik tp org pandang tak elok jer kat dia. sejak bile dia ni penah tunjuk imej and pangai baik? dr dulu smpai skrg tak abis2 kontroversi n baju tak penah cukup kain.

        well, dia ni dah puas dinasihat..ari tu pas kes dadah janji nak brubah..hampeh!! ckp baik2 tak berkesan dah kat spesis camni..hrp2 maki hamun akan buat dia malu dan sedar. tu pun kalo dia masih ada prasaan malu lar!

  9. adz says:

    dia nie ingt dia KIM KARDISHAN ker? hehehe..

  10. miss annur says:

    lebih sondal dr fasha..

  11. amy says:

    masyallah…x serik2 budak ni..insaf2 lah.

  12. xak says:

    she’s hot

  13. ieyda says:

    kepala hotak dia mmg senget

  14. Artz3 says:

    Orang Islam ker dia nih? Nama baru dah macam bukan… takkan dah murtad kot. Masya’Allah, mintak simpang.:/

    • manis says:

      kawan2 ungkapan MasyaAllah tu sesuatu keberan Allah yg menakjubkan… bukan utk perkara2 jelik seperti gmbr2 di atas….. harap2 kawan x salah guna perkataan ye…

  15. ALAM says:

    wahhh seksi betul teluruh serban tok iman klau tengok depan2

  16. shazha says:

    camne nk sebut nama die nih???

    • I am Jo Geli Ala-ala Lucah says:

      …..Ntah ape LUCAH ntah… gitue la lebih kurang bunyinye…

      • su says:

        sebut “LAVOKAH”…. “C” tu bunyi “K”, rasanyala… sbb spelling nama omputih kan, bunyik pun ikut inggerisla, bukan bm

        • Bom aTOM says:

          Kalau sebut LAVOKAH jadik BERMUKAH. Kalau sebut LAVOCAH jadik LUCAH. dua – dua sebutan pun sesuai.

  17. ana says:

    ada ku kesah???suka ati ko lh,nanti lam kubur,pandai2 kolh ye(tu pn kalo dpt)..bagus lagi baca mastika n edisi terhad dorg tajuk INSAF,dr baca mjlh cmni tgk muka ko..

  18. kak siti suci says:

    helo!!! ni gadis tak setanding i okey… sory le anjubur lavo lecah….. kau tu kotor ….. idola konon….. idola ape ntah….. dasar……tak tau malu…. bertaubatlah…… sebelum kena panah petir……………………………….

    • nina says:

      suka hati je kutuk orang.

      nama je suci.

      macam pussy.

      • lovelock says:

        kau pun sama nina, macam pussy asshole

        • lara says:

          yup..nina ni pompuan murahan yg membela another pompuan murahan..korang kutuk bitch ni dia yg emo lebih sbb dia terase mcm korang kutuk dia! biar lar dia dgn dunia murahan dia..komen2 dia pun komen murahan yg tak layak dibaca!

  19. wateva says:

    nape xtuka muka ko skali ek..tuka nama pn muka ko ttp sama..eh,bkn kot..ney ompuan iran seiras ngn dier tu kn??

  20. sya says:

    pergghhhh….
    meluattt!!!! dow…

  21. jawe says:

    haila… bocah…bocah…

  22. jimmy says:

    dah officially murtad ke?

    • nina says:

      nope.

      you ask obama. he drinks

      • paiq says:

        obama memang dah bukan islam kot thats why he drink. eh apeda.

        • LadyLynn says:

          NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!
          SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. .BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!

  23. ikan mati says:

    aku rasa bang nara kena buat poll:
    anjoulie lavocah vs. “pamela anderson” malaysia

    wakaka..

  24. sepatuputih says:

    xsuka betul la….xder ke yg nak tapis majalah niiiiiiiiii

    • nina says:

      she should naked in fhm.
      tapi tak boleh,

      nanti ada rally.

      you all pulak kutuk lebih lebih. dosa pon lebih.

      • lara says:

        ko yg sebok defend dia dari atas smpai bwh pun bedosa gak. ko menyokong sesuatu yang mungkar! dahla respond ko bodo2 jer bunyinye..takder modal! hahaha

        • LadyLynn says:

          NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!
          SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!!!

  25. AKU NAK GI MAJLIS PENKEBUMIAN DIA says:

    Aku nak keep in track dengan dia..
    maksud aku, aku nak ikut perkembangan dia sampai dia mati nanti..
    harap2 sebelum mati tu dia da insaf la..
    tapi klu blum, aku nak gi majlis dia mase dia dikapankan ke..
    ataupun mase dia nie dikebumikan ke..
    pergh..mesti amsuk majalah mastika la dia nie..
    da bape bnyak masalah da dia ada..
    tah2 cara dia mati nanti pun seram gile..
    dia ngan pasha sendat tgh berlumba2 tue nak cite paling senseasi nak masuk mastika..

    tah2 kain kapan xda stok bile dia mati nnt..hambik ko..mase idup taknak tutup aurat..
    mase mampos nnt, kt tmpat dia mampos tu kehabisan stok kain kapan..
    padan la muka..
    same goes to all artis malaysia yg suka sangat jadi cam omputeh kapir tu tunjuk body..

    INGAT..KO TUNJUK2 LA BODY SANGAT SEKARANG..JANGAN SAMPAI KAIN KAPAN PUN TAK TERIMA KO NANTI

    • jimmy says:

      susah gak nak ikut track ni.. tak lama nyer die ni muncul kat majalh & blog.. 2-3 tahun lg hilang lah tu.. unless accident..

      • oren says:

        mana mak bapak dia..yea..? minta reporter tanya mak bapak dia plk..komen sikit ttg ank dia ni…nk tau jgk apa respon org tua dia..

        • jokong mas says:

          ini respon mak bapak dia kut…

          “kami tak kisah ..yang penting kami tau siapa anak kami…org mengata tu dengki kan dia sebenarnya..maklumlah dia hot, popular plak tu”

          #amik statement mak pasat sendat dulu..

        • bulan bintang capricorn says:

          jwpn mak bapakkk dia sure,makcik n pkck xksa asl ank mkcik tau jg diri..caye x???xpn mak bapakkk dia ni x ambik ksa lgsg..

    • tiz zaqyah says:

      mantap nyah statement you..
      i loike !!!!!!
      ade kelasss

    • AkuNakDatangKenduriAje: says:

      [same goes to all artis malaysia yg suka sangat jadi cam omputeh kapir tu tunjuk body..]
      Aku stuju tul dgn statement ini..!!

    • jongos... says:

      klu sempat la kita pi pengkebumian dia….kut2 kita dulu yg kena kebumi cam ner??? hahaaha…… memang la mati itu mesti…tapi sapa tau dia mati bila????? :P

    • nini says:

      ala bukannya artis je prangai gini……….. yg bukan artis pun belambak2 lagi belonggok2. kalah artis! sedarlah umat melayu islam oii

      • submitcomment says:

        Untuk org2 gini kita digalakkan x pegi ramai2 masa kematian dia..x perlu sembahyang jenazah ramai2..kubur dia pun seelok-eloknya diasingkan yang di tanda sebagai perkuburan orang-orang fasik..
        biar jd pengajaran pd yang lain..

      • asparagus says:

        inilah yang dikatakan dasar pemerintahan sekular….hidup penuh dengan sosialis…hehehe…wa caya sama lu UMNO…..hidup UMNO…

    • far ai says:

      sebok nak pegi pengebumian orang engkau tu dah ready belum nak dikebumikan? dah rasa alim sgt dah diri tu masuk ruangan gossip artist?

      • submitcomment says:

        So what? org alim xleh masuk ruangan gosip artis ke?
        camtu kena biarkan la pelacuran sbb xleh masuk rumah pelacuran?..
        x leh tgkap ornag berjudi sbb x leh masuk tmpt berjudi?
        haha…bangang seperti lembu

  26. syasya says:

    lain kali tunjuk lagilah body tu. Klu btullah dia ni teraniaya, mmng sesuai pon sbb dia pon suka mcm ni…. tak payahlah nak cover2…. sebenarnye suka….

  27. ala says:

    “Kami percaya kata-kata Zarina sebab sudah tentu dia lebih mengenali dirinya sendiri kan?”

    terbaek la abang nara. ayat baek punye!!! kami suka. hehehee.

  28. mas says:

    pompuan iran? aku tengok yg lelaki tu tak macam lelaki iran pon….

  29. ct says:

    jgn jd mcm zaton sameon..skali je allah s.w.t turun bala..tgk la apa jd pd dia sekrg?! sasau..ank pun allah s.w.t ambil..dulu..dia un sexy giller mcm ni gak!

  30. aem says:

    kalau artis mcm ni mmg dah biasa dengar…tp.anak remaja kat luar tu lagi ramai yg mcm ni…

    • joni says:

      yup, ramai je. tak caya cubala pegi bandar hujung minggu. jgn kata kat kl…. kat kedah ke mana-mana negeri luar kl ke sama je. kita ni je pandai nak ngata artis, tp adik beradik, anak2 pun 2 x 5 je. tak anak sendiri, anak ada awek yg mcm ni….. klu kat kampung pun yg pakai tudung, hujung hari minggu tgkla dia pi mana….. makcik yg anak2 kerja kat kl tu……. klu stakat diploma biasa2, habis spm je ke, bkn senang nak dpt gaji elok2 kat kl ni, kerja apanye hmmm pk2 sendirila. jadi jgn cepat sgt nak kata kat org, tgk keluarga sendiri dulu

      • hem says:

        hohooho, masalahnya yang kat LUAR tu tak keluar majalah..

        • jokong mas says:

          ntah cik aem & cik joni ni..org kat sini tak kata pun yang bukan artis tu baik-baik belaka..apa yang kita nampak kat sini, kita komenlah..salah ke?? kl nak suruh komen jugak yang kat luar sana tu pun boleh je..tapi entry kali ni tunjuk pasal cik zarina ann julei a.k.a anjoulie lucah ni….ntah apa-apahlah you all ni..

        • jane says:

          aa aah…. bila org komen je ade je mahluk yg nak suruh compare ngan org lain… kalau nak kita komen pasal org lain hantar aje gambar dia org kat nara suruh post kat sini…sure org komen punye……. takkan la nak komen gambar yg kita tak nampak…budusssss ……

        • so what says:

          tul tu jane..kalo nak komen sebok nak suro banding dgn remaja kat luar tu.. ada ker remaja tu popular? remaja tu artis ker yg bwk pengaruh bsr dlm masyarakat? ada ker remaja tu ngaku diorang idola kanak2? ada ker remaja tu masuk mjlh n gile glamer? so..jgn nak komen mender yg takder kaitan ngan minah nih.

  31. rem says:

    kopek besar. 10 tahun lagi layutla tue..perhiasan semua tak kekal…tak yah dok kekwat..

  32. mama says:

    gambar yang last tu nampak innocent sgt. simpati aku tengok.

  33. exa says:

    agak hairan jgk aku kenapa majalah FHM boleh pick story dia ni jd bahan bacaan pembaca? kalau set2 majalah mangga tu xde la dikisahkan sangat.. and pls la jgn guna icon/idol for kids even utk bersihkan nama sekalipun kalau dah bergambar camtu nye gaya… amat tidak sesuai

    • nina says:

      fhm untuk adult.

      bodoh tak tau main komen je.

      • lara says:

        mmg utk adults..and shes an adult..we are adults..we are mature enough to think what is right and wrong..we have our halal n haram..so what if the magazine is for adults pun??

        begambar camtu is definitely wrong! mmg tak sesuai. yg ko beriye2 nak bela per kess? ko pun slalu camtu ker?

        • LadyLynn says:

          NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!
          SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE…..!!!

      • sarah says:

        wahai cik nina bodoh, ko pun same, before komen ko bce dulu statement zarina tu, dia kata kids still anggap dia sebagai idol.celah manenye idol??bodoh la ko nih.

  34. akuorangbiasa says:

    penyanyi….bukan
    pelakon…bukan
    pelacur…btol la kot.

  35. LONDON says:

    NAK BUAT CAMNER
    ARTIS BIASA LER KAN

  36. umie says:

    idola kanak2 malaysia konon.. tak de sapa nak jadikan dia idola.. hampeh..

  37. tuka nama wakpe, tuka le attitude ke cara berpakaian ke, ni nmpk mcm nk ‘celen’ realiti star Kim Kardashians je aku tgk…. ermm pesal tak tuka jantina terus?

  38. yah says:

    eeee.. smpai nmpk tali bra tuuu.. masyallah…

  39. xxx says:

    bro nara. mane pic no 6.

  40. natts says:

    mmg tak leh blah minah ni… minta di berikan petunjuk dari PenciptaNya…

  41. puteriaquarius81 says:

    what? idola pd kanak2 di malaysia? ilang akal ke apa.. huhu biasa la artis.. mula la x ngaku kata muka seiras dari iran lah, .. perasan la tu muka dia cam arab2 gitu.. lol. sabooo je la diri ini…mdh2 an dia mendpt ptunjuk..

    • fifi says:

      uiks?? bukan perasan, mmng dia ni kacukan iran lah woi

    • nina says:

      puteriaquarius81 buat buat pandai,

      lawaknya,

      • lara says:

        buat2 pandai?
        mmg nina kate minah iran seiras dia..
        ko yg lawak..
        tak pandai komen tp buat pandai..
        ko ni takder modal nak defend minah ni..
        jadikla pak pandir dlm blog nih..bg komen bdk tadika..
        lawaknye!

        • LadyLynn says:

          NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!
          SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE….!

        • SCREW YOU!! says:

          haha…aku stuju dow…..
          pompuan murahan je amik gmbr bajet hot mcm nih…
          oit…xtau agama ke??

        • pascualsundal says:

          bodohnya nina nih.dah sah2 si zarina tu yang ckp sendri.ko pegi bukak blik MAJALAH FHM.hahaaha.ke nak tolong aku translate.bodoh

  42. akuxpaham says:

    hurmmm.. sume org buat kesilapan beb, x salah klu bagi peluang untuk perbaiki kesilapan tu. tp nape die x ambik peluang langsung, menambahkan menyampah org ade la. isshhhhh3x

  43. saya says:

    i admit she’s hot and sexy.. rupa pun not bad.. tapi masalahnya dia ni islam.. kalau indian tu kira ok la.. kalau nak sexy mcm ni tak patut jadi artis.. duk dlm dunia sendiri la… semoga beliau insaf.. pakai lengan panjang pun blh jadi sexy ape kalau rupa dah sexy.. jgn lah terdedah n posing porno mcm ni..

    • mek says:

      sebenarnya konsep artis ni ialah hiburkan orang. sbb tu zaman dulu2, artis ni kerja low…. sbb nak hiburkan org, faham2 je lah… adatla pakai seksi prangai seksi tu. kira klu zmn jahiliyah dulu yg buat2 belly dance gelek punggung tu artis la, zaman skarang namanya shakira tak pun beyonce. itulah namanya artis. kalau dah betul2 ikut islam, mesti tak jadi artis. hatta kalau pakai tudung pun, bukan ke sbg pompuan kita harus hiburkan suami je… bukannya lelaki bujang lain atau laki orang. wanita muslimah bukannya milik khalayak. pikir2 kan lah

      • Sucker says:

        setuju lah mek,tp skang org agungkan dunia hiburan sesangat,tanya anak2 gadis,nak jd apa? nak jadi penyanyi,pelakon,model..ha,kite tengok jer la,yg para ibu pon sibuk anta anak g casting kan,dr kecik dh didik…so,kalo jd artis terus takde low profile dah,salah orang sendiri juga,agungkan artis sesangat,cuba nampak artis tu wat tak tau,mcm aku ni..sama jer makan,berak tido gak. cuma keja dia di bidang hiburan,so minat hasil karya bukan orgnyer..
        hamik,dtg bebel aku. TAK suke Tak yah baca,peace!

  44. hujanlebat says:

    tak suka dia. tapi gamba last mcm Kim Kardashian pulak. hahahaha

  45. wateva says:

    mmg nk tiru sebijik mcm kIM KARDASHIAN minah ney..ingat kanak2 skang bodoh ker nk amik dier jd idola???skang,kanak2 dh dbekalkn ngn susu yg canggih manggeh,yg ada gangliosida ape tah..bila sel2 bgabung,mst dorg pk nk buat baju penuh n lengkap untk minah ney..hmmmm.

  46. exa says:

    hahahaha..geli ati la baca statement wateva, mcm iklan susu anmum iklan wardina tuh! i liiikkeee…

  47. aries_april says:

    mak ko..seksa x hengat….xyah pkai bju trs la..natural beauty…

  48. basshunter says:

    x senonoh tul pomp ni..da mcm bitch

  49. honest says:

    poyo r die ni..tukar nama mcm tukar agama je…adoyai!

  50. pingkypanthers says:

    hmmmm….
    lantak ko la ann…

  51. lobak says:

    dia nie tak layak dipanggil perempuan…….tapi betina….

    • nina says:

      sama je maksud.

      female.

      • lara says:

        u dlm kategori mane nina?
        high class female or low class bitch?

        • LadyLynn says:

          NINA IS ANJOULIE LAVOCAH…..!!!!
          SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!

        • saja says:

          aku rsa la kn… nina ni x blaja bm kot kt skolah… smpai tatau perempuan utk apa.. betina untk apa… mmg dasar lautan btol minah ni…

  52. dida says:

    “anjoulie lavocah”? ko ingat ko ni angelina jolie kah??? nama tu melambangkan keperibadian…so rasanya ena la tu nama baru dgn keperibadian ko ann…..kesian ko…

  53. dida says:

    “anjoulie lavocah”? ko ingat ko ni angelina jolie kah??? nama tu melambangkan keperibadian…so rasanya kena sangat la nama baru ko tu dgn keperibadian ko ann…..kesian ko…

  54. boikotsexy says:

    baik pege jadi model majalah PLAYBOY lagi bagus………menyampah aku tgk

    • nina says:

      dia on the way la.

      • LadyLynn says:

        NINA IS ANJOULIE LAVOCAH…….!!!!
        SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!

      • diana says:

        bagussss le sgt,… nk glemer punye psl smpai membelakangkan agama… Dia selebriti ke org biase ke, agama tetap agama.

        Tengok gambar2 kat atas tu asik nak tunjuk breast je, ape kes? Tak tahu malu ke? Muda2 nie takpelah nak tunjuk itu ini. “Brg” masih cantik. Tapi bila dah tua, dah beranak pinak, mcm mana? Anak cucu mesti geleng kepala tgk mak @ nenek diorg dulu2 perangai buruk.

        nina : yang ko duk bela pmpn mcm si ann nie knp? ntah2 ko nie dia tak?

        • lara says:

          minah ni hobi dia mmg suke tayang body..serupe mcm pompuan2 yg aku biase nmpk kat chow kit..cume dia masok magazine..bkn sbb popular..msuk magazine pun stahun skali. masuk paper kerap gak..tu pun psl citer kontroversi parti n dadah..

          nina : samada nina ni si ann tu or nina ni bitch yg tak glamer n inginkan perhatian..tpaksa buat mender bodo kat sini spy sume org nmpk dia..serupe mcm ann..kesiaaaaaaannn..

        • jane says:

          hahaha betul tu lara.. si nina [email protected]

  55. zai says:

    lawak….lawak….idola bg kanak2..mak cik ni pun tak nak bg anak tgk cerita kalau dia berlakon….dah le nama tukar jd lucah,,,,

  56. Abg Nara Hipokrit Delete Entry Azwan Ali papar komen pembaca says:

    Siri gosip TV, tukar jantina haram: MUI

    2010/07/29
    E-mel Artikel Cetak Artikel Tanda Artikel Besarkan Saiz Teks Kecilkan Saiz Teks Komen Artikel

    JAKARTA: Majlis Ulama Indonesia (MUI) mengeluarkan dua fatwa mengharamkan umat Islam negara itu menonton program gosip di televisyen atau menjalani pembedahan menukar jantina.
    Dalam kenyataan dikeluarkan pegawainya semalam, MUI berpendapat program gosip memaparkan butiran peribadi seseorang – yang memang popular di Indonesia – sebagai tidak bermoral serta bercanggah dengan kod etika kewartawanan.

    Pegawai MUI, Asrorun Niam Soleh, berkata pihaknya beranggapan adalah penting fatwa mengenai isu itu dikeluarkan walaupun pertubuhan itu tidak menentang rancangan bercorak inforia.

    “Apa yang diharamkan adalah bahan program itu yang bersifat khabar angin serta mendedahkan aib seseorang.

    “Apabila ada pihak menyebarkan khabar angin, hubungan masyarakat yang mengukuhkan negara ini akan musnah,” katanya.

    Turut diharamkan MUI adalah sebarang aktiviti yang mendatangkan faedah daripada program berkenaan.

    Kata Asrorun, program gosip hanya boleh ditonton jika ia menghormati undang-undang, untuk memberi peringatan kepada manusia serta membantu orang yang memerlukan,” katanya.

    Fatwa itu akan diserahkan kepada Suruhanjaya Penyiaran Indonesia sebagai garis panduan mereka.

    • basshunter says:

      org cite psl pompuan terlampau ni ko leh buka cite psl tuka jntina lak..adess…off topic tul la

      • Sucker says:

        cuba baca habis,dia kata bergossip tu tak bagus,dedah keaiban org…so motif? lu PK sendre..

        • basshunter says:

          oo..hehe..oke2..sory der….

        • so what says:

          saper yang dedahkan keaiban saper? aku rase minah ni sendiri dgn rela hati dedahkan segala aset yg dia ada. so dia dgn bangga dan suka hati aibkan diri sendiri. ni kenyataan dah weh..tu gambar dia..dia yg buat statement tu..takder sesape nak aibkan dia or sesuka hati reka gossip bout her.

          ada ko nmpk airmata dia bertakung kesedihan sbb terpaksa amik gamba separuh bogel? dia pose maut dgn rela..meletakkan aib pada diri sendiri. tapi aku sure maksud aib pun takder dlm kamus idup dia..

        • jane says:

          betul tu so what…. bila kita komen je mesti ada mahluk yg kata kita suka mendedahkan aib org…. dia org ni bute ke ape…. artis2 ni yg suka pose maut bergambar sikit lagi puting t*t*k nak terkeluar… nak salahkan org kritik plak…. dia org ni semua mesti adik beradik minah ni…. takleh tahan kritik jgn jadi artis….. tu je….

    • Abg Nara Hipokrit Delete Entry Azwan Ali papar komen pembaca says:

      Masalanya entry azwan ali yang didelete azwan ali memaparkan komen pembaca panjang lebar mengenai isu penulisan blog………abg nara tahu dia x mampu melawan kata2 komen tersebut……..itu sebab dia delete entry tersebut………tidak mahu memalukan diri dia sendiri………ini sungguh memalukan sebab komen tersebut bukannya kasar……..lebih memalukan inilah orang yang menghadiri forum etika penulisan blog dihadiri Tun Dr Mahathir…………kalo berani sila jawab dan argue bukannya delete dan bersembunyi di belakan komen2 penyokong sendiri………..sila jawab……kan blog anda menggalakkan kebebasan bersuara

      • kulatkilat says:

        aku tak paham..aa delete nara ke,nara delete aa

        • Kak Lijah says:

          Rasanye Nara delete entry azwan ali sebab kak lijah pernah baca entry tu sblm ni. Tp ada komen mcm kritik abg nara tp kak lijah rasa x de pape pun ayat yg teruk pasal komen tu

  57. acquagirlz says:

    suka majalh FHM nih cm majalah playboy versi kureng sket XXX dia tapi cuci mata gak..at least boleh belaja posing depan suami cmnih…wakaka..mok cik suko!

  58. wateva says:

    dada i tlebih besar,sbb bj tu kecik sgt..xlh seksi manapun baju i..sbnrnya,ada baju getah yg ketat xhengat lam kain tuala tu,bukan i bbogel pn..cuma nk dpt efek yg lebih myerlah n masyuk,sbb tulah gna cara bkemban..ney suma cdagn jurugmbr,i ikot jer asal i jaga maruah..i anjoulie lavocah lh,bkn ann2 julie ape tah yg korg sbt tue..i dr iran..

  59. wat eva... says:

    taik lalat kat nenen dia 2 sama jew mcm gurl yg dlm video 2…..HAHAHHA..Y nak jd hiprokot just admit ur false…. We all know that bitch is u ok…..

    • basshunter says:

      ye btul2..wkakaka…x yah kelentong la an jolie oiii..wakakaka…tahi lalat mu itu knl sgt….kui3

      • wat eva... says:

        a’ah kan basshunter…dia ingat kite buta kot…
        kalau bab pic2 mcm 2 mata kami sume terang benderang k..hahahaha…

  60. abangnara says:

    ramai suruh delelte entri azwan ali, abang nara deletekan.
    lepas tue bile delete kata pengecut.
    aduh. malas nak layan orang2 camnie.
    buat apa2 pun salah gak

    • x-not-x says:

      betul tu..sokong abg nara..tak payah layan..

    • nina says:

      janji duit masuk.

    • sms says:

      go abangnara..

    • ermmm.... says:

      masalahnya ada sesetengah komen pembaca x favour pada abg nara dideletekan……banyak kali jadi mcm ni….jadi janganlah cuba berlagak baik……dulu kecoh2 pasal abgnara nk kwl komen kt blog ni lepas kes Sultan Brunei…..ni mesti lepas kena sound dgn SKMM….x ke abg Nara rasa abg Nara ni jauh lebih hipokrit dari Azwan Ali…..

    • Abg Nara Hipokrit Delete Entry Azwan Ali papar komen pembaca says:

      Masalanya entry azwan ali yang didelete azwan ali memaparkan komen pembaca panjang lebar mengenai isu penulisan blog………abg nara tahu dia x mampu melawan kata2 komen tersebut……..itu sebab dia delete entry tersebut………tidak mahu memalukan diri dia sendiri………ini sungguh memalukan sebab komen tersebut bukannya kasar……..lebih memalukan inilah orang yang menghadiri forum etika penulisan blog dihadiri Tun Dr Mahathir…………kalo berani sila jawab dan argue bukannya delete dan bersembunyi di belakan komen2 penyokong sendiri………..sila jawab……kan blog anda menggalakkan kebebasan bersuara

      • Kak Lijah says:

        Abg Nara tengah cari idea lah nk jawab……..tulah amik masa lama sikit……..hehehe…

    • wakaka says:

      Habislah abg nara. Ini mcm skandal watergate kt US. Patut ke kite bg nama skandal [email protected]@Azwangate? Kelakar betullah

  61. wateva says:

    org cmtu da mslh personaliti kot bang nara..dorg xtauk nk apa sebenarnya..kurang minum susu bergaliosida kot,hmmm

  62. msmifa says:

    astagfirullahhal’zim….aku x taw nak kata apa dah tgOk manusia yg mcm nie… kUtok buruk2 pun x nak ckp maki2 pun x nak..baca la komen yg org laen bg untuk pk n insafkan diri sendiri…x nak brubah jgk tue suma atas kehendak diri sendiri.tQ!

  63. niniCekelatCelup says:

    go..go..abg nara.xyah layan sgt org2x cam nie.kiter nie Tak hidup dek puji, tak mati dek keji.saya sokong abg nara!!

  64. apple green says:

    kalau x silap akul lh dia ckp nk lelong bikini utk buat kebajikan. n dia ckp jd idola kanak2.. pe punya org lh nk jual bikini utk charity. ko ckp pakai otak ke pakai lutut.. n jgn perasan ko tu idola kanak2.. kanak2 tgk ko pn rasa nk ludah kt muke ko yg x reti malu.. nk seksi suke ati ko tp jgn bg statement yg BODOH..

    • nina says:

      suke hati je gossip mane tah dibuatnya.

      • lara says:

        mmg dia ada kate dia camtu lar.. bace lar sendiri nina ngok ngek woi.. dia yg buat statement camtu. bkn gossip dah..ni bkn mslh suke hati..kitorang geli hati bace statement dia..same mcm komen2 ko…menggelikan hati

    • sms says:

      jijik…GROSS..ada ke yg sudi nak pakai bekas2 lelehan dia tu…chaittttt

  65. ME says:

    mangkuk nie teringin nk beraksi dlm majalah playboy,tp xdpt sbb brg dia xsebaek brg2 minah kt playboy tue,tgk je la gaya nk tiru Kim,erm…aku muskil la dia nie islam ke kapir?

  66. Kuncu_jahat says:

    Hehehee…..statement dia ckp jd idols budak2 di M’sia ni mcm org yg meroyan je bunyinye….dia xde manager ke yg bole consult dia b4 bg statement yg xlogik cam ni… ihhh cam xpaham la minah ni…

  67. Belacan hangus says:

    muka cam taik,pukek besar!!!!!

    • nina says:

      masuk juga fhm.

      muka awak?

      • lara says:

        tak rugi tak masuk..
        bkn dpt pahala..dpt dosa..
        awak per citer nina?
        nak masuk tp tak dpt? kesiaaannnn..
        awak buat aje lar video porn sendiri n masukkan dlm youtube ok

        • diana says:

          Nina : bg komen yg bernas skit, bleh tak?
          Tak rugi sesen pun kalau tak msuk FHM nie…
          Kitorang tak heran langsung dgn pmpn tu..

  68. hancur lah si budak tuh kalau minah sundal ni jadi idol ….haru…

  69. apa2 ajer says:

    Die ni kononnya kacukan melayu-english.. tapi apesal muke die buruk benor..? selalu kalau anak kacukan nie muke cun2 kan…? Tapi die nie gigi pun terjueh jer aku nengok.. Muka cam spiesis Bangla jer.. Btol ker kacukan englis nie..? Konpius aku..

  70. shinta says:

    psl kubur msg2 lah kna tegur… klau kubur skali snang lak leh tlg dia jwb ngn malaikat… lgpon sesama islam kna lah tegur mnegur mna yg baik dn buruknya… wallahualam =)

  71. mys abby says:

    idola kanak2 la sgt….
    kanak2 mana ntah kat bumi ni jadikan dia idola..
    ntah2 kenal pon tidak…perasan!!!

  72. shue ying says:

    LERRRRRRRRRRRRR..ENCIK NARA,MEMANG NAMA DALAM IC DIA ZARINA ANJOULIE LAVOCAH LA ! ISHHHH..SUKA HATI JE MENGATA ORG

    • pokcik says:

      wat malu je abg nara ni watlah research sikit sblm tulis. Tengok sah memalukan diri sendiri

  73. arigold says:

    hmmm..
    1- dah mmg nama dia mcm tu…
    2- yang mengutuk sama dosa dgn yang buat
    3- doakan agar dia berubah.dpt pahala dan mana tau dia berubah..
    4- yang byk kutuk dia ni mesti wanita yang bulat dan tak menarik..hahahahahaha

    • bazooka penaka says:

      hmmm..
      1- kalo nama dia mmg camtu, takder org nak kutuk..studi dulu br bagi komen leh tak?
      2- org menegur..menasihat..tu kan t’jwb sesame agama..takyah samakan dosa dgn org yg berpakaian tapi berbogel camtu..
      2- doa mmg doa..tp kalo dia baca ruangan camni pun hati dia pun leh gak berubah..kalo dia ada rase malu lar..tapi kalo dia muka tembok, jgn harap dia mudah berubah.
      4- betapa cetek pemikiran si badigold nih..mengaku pandai tp bodoh. pasni kalo ahli keluarga kau perangai tak snonoh mcm minah ni ko jgn kutuk tau..kalo kau kutuk tandanye kau jeles sbb kau bulat and tak menarik. logik ker? org ada agama, maruah n harga diri..paham??!!

      • nina says:

        kutuk jangan tak kutuk.

        dosa korang dapat.

        hahahaha.

        saya lawak tengok moralistfags. Mereka lawak. Bermula dengan ayat agama. berakhir dengan cacian.

        • lara says:

          bela jgn tak bela..
          dosa ko dpt jugak..
          hahaha
          sokonglah nina @ zarina ann joulie

        • adixx says:

          first-off, saye neutral k..hi nina,, wuteva u r standing for,, at d very least..u r a girl yg ade very strong principles n u seem unfazed by wut other people think, bout u or ann. n ur comments r quite smart, too. n i think datz hot…=)

      • arigold says:

        hahaha..ada hati nak panggil aku bodoh..?
        1-utk makluman lembu mcm ko ni..nama dia mmg macam tu..( 1 bodoh utk anak haram macam ko)
        2- menegur perlu ke memaki hamun ..tp utk berckp pasal rules of communications dgn budak bangang mcm ko ni buang masa je…
        3- Sapa kita nak judge org..ko tu baik sgt ke? mak bapak ko pun belum tentu masuk syurga..apa lagi ko yg level pemikiran mcm lembu..
        4- “Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.” – carl gustav jung..( utk yg lain sbb aku rasa ko tak paham..sbb mak bapak ko pun lembab so ko lagi la bapak lembab)

        • entah lar.. says:

          ARIGOLD NGAN NINA BOLEH KAWIN DAN DOK SERUMAH. BAHASA MCM LAHIR DARI KELUARGA YG TAK TAU AGAMA DAN BUDI BAHASA.ATAUPUN MASA MAK BAPAK OR USTAZAH AJAR AGAMA DIORANG TAK BACE DOA PENERANG HATI. TU YG HATI GELAP TAKLEH TERIMA ILMU SMPAI TAKLEH CKP ELOK2.
          AKU TAK BACKUP SESIAPA TAPI BACE KOMEN ARIGOLD N NINA ATI JADIK PANAS. KONON ORG DIGELAR LEMBU DAN ANAK HARAM. TAK PERLU NK CKP PSL RULES OF COMMUNICATION KAT SINI..THIS BLOG KITE PRACTISE FREE SPEECH. ASALKAN OK N TAK KETERLALUAN OK LAR. KAU YG PATUT BLAJA CAMNER NAK JWB TEGURAN ORG. NAK MELENTING DAN MEMAKI HAMUN KENAPA? SIAP HINA MAK BAPAK ORG..MAK BAPAK KAU BAGUS SGT KER? BIJAK SGT KER?KALAU DIORANG BIJAK SGT KENAPA ANAK DIA NYER MENTALITI BERADA PD TAHAP TERENDAH? BKN SAJE PD MENTALITI, TP TAHAP KSBRN DAN TAHAP BUDI BHS PUN TERUK! KAU SENDIRI YG BERPERANGAI MCM LEMBU. DR KOMEN KAU YG MCM BAGOS, AKU RASE KAU PATUT EDUCATE YOURSELF FIRST B4 YOU START EDUCATING OTHERS.

        • arigold says:

          1st…spelling lu hancur…mmg level lembu…2nd…aku mmg bagus..so what..?..

        • SCREW YOU!! says:

          arigold… dari bce komen ko pun aku tau mak & bpak ko failure utk didik anak dia…coz sbgai Muslim xsalah kte nak mnegur dlm hal2 mcm nih..bkn kte lg sokong ngan bnda yg salah..
          dari aku bce komen2 ko maki hamun & ckp anak haram sume…dari cni aku nmpak yg ko ni x educated & mak ayh ko pun xtntu msuk syurga..apatah lg anak dia mcm ni mentaliti rendah??
          if ko ske pompuan mcm zarina nih ko admit je la k..
          mmg dah sah2 ko ni dasar manusia xde akal dow…
          pmikiran ko cetek…
          aku rse baik ko jgn comment ape2 la lg dlm nih coz ko wat rmai org mluat ngan comment bngang ko tuh dow…
          baik snyap je la ko…

        • arigold says:

          level lembu la lu ni..tatabahasa hancur..penggunaan failure utk ayat yang salah..hampeh!!!!!

          So what kalo aku suka..kenapa ? ko lagi baik dr org lain ke? anyway aku tau diri aku well educated banding dgn lembu yang tak tau susun ayat mcm ko

        • pascualsundal says:

          arigold, salah ayat ko tu, bukan BANDING, sepatutnya BERBANDING.

        • Masya says:

          Arigold and Nina,

          1. Baliklah jenguk pusara kedua-dua ibu bapa.. saya yakin anda berdua dah lama kehilangan mereka dan sebab tu kesannya, anda berdua ketandusan kasih sayang dan tak cukup didikan agama hingga sekarang. bacakan yassin utk mereka ye. tau tak baca yassin?

          2. saya pun suatu masa dulu pernah di tempat anda, berkobar2 nak membela kemungkaran sebab fikir orang yang membenci “over social life” ni agak kolot. Tapi ingatlah, anda sendiri tahu kebenaran. Anda bela mcm mana pun, anda tahu anda di pihak mana iaitu tetap di pihak yang salah. hari ni tak nmpk kesannya, esok lusa saya yakin anda akan terima. org2 kristian yg golongan mcm ni sibuk banggakan pun ade ajaran supaya jgn mendedah kulit. lagikan kita beragama islam.

          3. Regarding to your previous comment, kami bukan nak buat2 pandai. bukan cemburukan sesiapa, bukan anak lembu, bukan membenci golongan jahil mcm anda. Tapi sbb kami sygkan saudara sesama islam. Dia mendedahkan aurat melampau, tiada yg menegur, kami semua pun sama menanggung berat di bahu kiri. bermakna, ini bukan hal kubur masing2 kan.

    • nina says:

      no 4 saya setuju.

      wanita gemuk yang malas bersenam.

      • LadyLynn says:

        NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!
        SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU…. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!

        • diana says:

          org yg menyokong kemungkaran pn dpt dosa jugak, nina.

        • ish3 says:

          nina bkn islam la kot .ayat2 dy mcm orang asli jek .sokong si ann xabes2 …2×5 jew si nina ni .org xtaw agama cmtu lerr ..lantak ko la nina oiiiii

      • SCREW YOU!! says:

        mmg ko xtau agama la…..if ko tau ko xkan ckp mcm nih…;)

      • de says:

        hahahahaha
        padan muka ARIGOLD,sembang mcm bagus, ayat salah!hahahaha.BERBANDING ok! bodoh nye ko
        hahaah

  74. anaz says:

    gilos la minah ni…..
    xde maruah lnsg…

  75. nureen says:

    hmmmm…..x slh kita tegur menegur utk kebaikan bersama…..kalo bala terkena kt dia sorg x per….tp mslh nyer…segelintir buat mcm dia, semua dpt merasa,,,,hmmmm.., ‘cerdik x boleh ditegur, bodoh xleh ditumpang’..x kira la artis ke saper…..bila dah org tegur tue, maknanya org syg kita….xpun org tlg amik berat kt kita x nk jd hancuss….dlm islam memang perlu tegur menegur utk kebaikan…jd ada akal pk…smg dibuka pintu hidayah perempuan ini…

  76. coybow says:

    apa perbezaan org yang baik dan irg yg jahat? org yang baik tidak akan caka buruk kepada orang yang tak baik.. aku tgk korang semua 2×5 saja… ptuuihhhh

    • bazooka penaka says:

      org persendakan agama ko tak mrh..yg ko dok tego ialah org yg mrhkan dia..ko pun sama 2X5 ngan dia.. spesis agama blkg kire..syabas2

      • nina says:

        ^ dua orang atas ni 10×2 = 20

        • lara says:

          ko spesis ahli syurga lar ni eh? dah tu sume org yg kondem nina ko kate berdosa..ko yg bela dia tak 2X5 ngan dia? kesian…perasan baik rupenye..

        • LadyLynn says:

          NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!
          SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI……… BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!

        • Yaya says:

          aiya… LadyLnn nie.. jgn marah sgt.. relax… bwk bertenang.. dari atas sampai bwh komen yg same nie pe cer… tarik napas panjang2… bertenang… jgn ikutkan perasaan… hehe..

  77. AKU NAK GI MAJLIS PENKEBUMIAN DIA says:

    Aku nak keep in track dengan dia..
    maksud aku, aku nak ikut perkembangan dia sampai dia mati nanti..
    harap2 sebelum mati tu dia da insaf la..
    tapi klu blum, aku nak gi majlis dia mase dia dikapankan ke..
    ataupun mase dia nie dikebumikan ke..
    pergh..mesti amsuk majalah mastika la dia nie..
    da bape bnyak masalah da dia ada..
    tah2 cara dia mati nanti pun seram gile..
    dia ngan pasha sendat tgh berlumba2 tue nak cite paling senseasi nak masuk mastika..

    tah2 kain kapan xda stok bile dia mati nnt..hambik ko..mase idup taknak tutup aurat..
    mase mampos nnt, kt tmpat dia mampos tu kehabisan stok kain kapan..
    padan la muka..
    same goes to all artis malaysia yg suka sangat jadi cam omputeh kapir tu tunjuk body..

    INGAT..KO TUNJUK2 LA BODY SANGAT SEKARANG..JANGAN SAMPAI KAIN KAPAN PUN TAK TERIMA KO NANTI

  78. Hidayat says:

    kembalilah ke pangkal jalan

  79. penukz says:

    uuggghhh…. patut minah nie kena gam…. tak sedar2 lg ker time dia kena dulu???? ini nk jadi idola kat msia??? tlg la… she is not fit to be….

  80. mutiara says:

    bibir 2 botox ke..len mcm jek i tgk..huhuh pe nk jadik dia nih

  81. haku... says:

    da nak mampus gaknya pompuan ni..xserik2..

  82. Leo says:

    Name dh elok2 name islam pegi tukar name kapior (kafir)..

  83. ct says:

    pompuan ni mmg x sedar diri lgsung la..muka x cantik mana pun……dh x de citer pasal dia,so dia wat la cam 2,semata2 nk dpt dptkan publisiti murahan……cian kat dia,x cukup kain….apa kata kita derma kain utk dia…..aku x suka r pompuan murahan ni……dh x laku dh……

  84. bikin panaz says:

    mak bapak dia pun sama gak dgn pompuan ni bgla nama elok sket macam nama kapir jer..

  85. ahhas63 says:

    mengapalah allah melahirkan dia sebagai manusia, kan lebih baik jadi khinzir..

    • nina says:

      mendoakan seseorang menjadi khinzir amat bodoh tindakan anda.

      berdoalah dia supaya balik ke pangkal jalan.

      melayu makin layu otaknya.

      • jokong mas says:

        cik nina a.ka zarina ann julie..sape kat sini yang tunjuk otak makin layu…bercakap mcm org takde ilmu..mcm org takde maruah diri..ko ke kami? jangan bercakap kl diri tak cukup ilmu sebab sepatah ko bercakap menunjukkan kebodohan ko sendiri…

        • LadyLynn says:

          NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!
          SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU!!. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!

        • Yaya says:

          adui.. doakan org jadi khinzir…. ngucap cik kak… kalo marah sgt jgn la doa sampai mcm tu…

  86. Rin says:

    alah brangan jek nk tiru kim kardashian, kim kan slalu pose tnjuk aset blkg.. sipi2 pon x kan sama pnya.
    yg sama cuma kePORNOannya jek..

  87. nama pon dekat LUCAH je…hehe

  88. kupiku says:

    pegi la audition majalah playboy.
    apa kelas ambek gambar camneh utk majalah tempatan.
    :|

  89. kutubabicomel says:

    nina = anjoulie lavocah

    • lara says:

      setuju!!
      hahaha..dia pembela si anjoulie nih..
      kesian dia sorang2 jadik pak pandir dlm ni dgn komen ntah per2

      • apa2 ajer says:

        Btol tu… mmg anjolie lucah… woi anjolie lucah ko tk yah menyamar jadi nina lah…

        • LadyLynn says:

          NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!
          SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOH.!! DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!

  90. pelik says:

    bukan nak backup die,memg gambo ni seksi nak mampos pon,n xperlu la gune name camtu,name asal pon dah sedap,cume pasal gambo bogel tu,baru pasan,taik lalat die di kedudukan yg lain la,nih belah tgn kiri,dlm gambo bogel belah tangan kanan,lgpon gmbo ni mcm saje je nak menunjuk ke arah taik lalat die…

    cume harap kalo nak hentam tu,gune la perkataan yg elok,jgn la wat tuduhan melulu,melibatkan mak bapa die,perlukah dpt dosa percuma sdgkan die xamik tau pon per korang cakap,jgn ikut perasaan,bazir je dpt dosa sbb komen kat internet,memg die teruk pon,tapi komen biarlah yg menampakkan kita ni CERDIK,yer?

    • jokong mas says:

      nampak sgt awak ni memang tengok dan teliti gambar BOGEL dia kan…org mcm awak ni pun kesian….suka tengok gambar porno..kah kah kah…

      • arigold says:

        Hidup PELIK…hahahaha…lepas ni boleh buat thesis ttg hipotesis dan relative coexist ttg teory anda…hahahahaha (org lain mungkin paham ..tp bazooka penaka @ budak lembab ..confirmed tak paham apa aku ckp )

        • lol says:

          arigold, dont try to sound too intelligent here. u cant accept criticism..u take criticisms seriously..wats your problem??we speak our mind..tapi awak take comments as if awak kene buang kerja kalo kene tegur.wakaka!

          org cuit sikit your comment dah mengamuk mcm lembu gile. keluar semua terms as if you are bloody educated n intelligent. rileks lar..biase aje komen tuh.tlg jgn rase awak terlalu pandai sampai org cuit awak pun takleh. dont ever think whatever you think is right till people cant go against you at all.ni bkn buat thesis..ni blog hiburan ok!

          pndpt awak yg no. 4 tu pun 2 me tak masuk akal n so very unintelligent from someone who claimed to be VERY clever.this was your comment..”org yg kutuk ann tu mesti bulat & tak menarik.” hahaha..does that come from an intelligent person? sorry sket..awak tak phm why org think negatively of her.dia prangai buruk bkn sbb kitorang ni ugly.kecantikan bkn utk tontonan semua. nmpk sgt org lain lebih bijak dr awak..so who is budak lembab here?wakakaka!

        • jane says:

          arigold is the budak lembab here…..

  91. norma says:

    alahai geli tengok gambar dia …

  92. gosipgurl_fea says:

    retrad bastard bitch……. nak kasi statement pakai otak la zarina oi…. org bukan bodoh..bukan cam hang dork bitchy …

  93. gosipgurl_fea says:

    aw~~ is not me..some iranian girl LOOKS LIKE ME ~~ bow ow~~~~~ nyampah …

  94. LadyLynn says:

    NINA IS ANJOULIE LAVOCAH..!!!!
    SANGAT BODOH TINDAKAN KAU NI. BODOH. DAH MEMANG KAU STALKER NAK BACKUP DIRI SENDIRI YANG BIACTH TU. GO AND SELL YOUR PUSSY LA CHEAP PROSTITUTE!

  95. Choko says:

    aku rs nina ni cute n hot wat…dlm fhm biase la gamba2 camni…jatuh pada kite la nak tgk ke x..tapi dari dulu lagi aku mmg rs die cute (dari ms anak pont)…biarlah die nak buat ape..jgn marah die…kite xleh label die…itu hak die..antara die dgn tuhan..ok neway..i like seeing you in kebaya la nina..lagi hot..

  96. lawak says:

    kira hebat la budak lelaki melayu tu keluar dengan perempuan iran eh.
    ish ish

  97. lawak says:

    owh..btw,

    kalau la katenye itu perempuan iran. tanda di atas dada tu same juge ye? ish ish ish

    nak putar belit..tapi bergambar buka dada sakan. ape jenis la budak perempuan ni.

  98. amy says:

    tgk tahi lalat tu..same dowh dgn “perempuan iran” tu..hohoho

  99. Buraq says:

    Betina ni biasa jual P@%$#T kot kat mamat luar negara…..anak siapa la ni…kesian mak bapak dia tgk….ishishish…ramadhan dah nak dekat ni…

  100. Ok Lah says:

    Budak ni dah puas kena kongkek kot…???

  101. Poison_Ivy says:

    perghh!!!! sian tgk anak melayu camni… org camni la yg buat bangsa lain tepuk tangan…. moga satu hari hatinya terbuka utk mentup apa yg sepatutnya di tutup… jgn plak nak tunggu tanah kubo tutup badan u baru nk nyesal….

  102. pascual says:

    apela…kalo nak tegur xleh ke nak ckap elok2??sampai doakan dia mati kna azab..ape ni??korang yg mengutuk dia ni baik sgt ke??confirm ke korang mati xkena azab?jangan nk menilai org dari luaran la.kalo korang ni mulia sgt xdala korang nak memaki dia mcm ni.biarla dia nk buat apa pon.aku rs dr korang mengutuk dia kat baik korang jumpa dia n bg dia nsihat.dia pon bkn bc blog ni..ohh yeah..lagi satu to ORANG2 YG MENGHINA dia baik cermin diri dulu.jauhkan diri dr blog2 gosip ni cos tkt dpt dosa..cos korang kan MULIA…

    • tan tin tun says:

      Pascual, bkn ker ko pun ada mengutuk dan memaki gak dlm blog ni? ko kutuk jutawan malaysia yg ngan paris hilton tu mcm2 perkataan kesat..sampai ko kate dia kote kecik! cine tu gune duit ko ker utk enjoy sampai ko hina2 dia? baik ko pun cermin gak diri ko tu sblm menasihati org lain. sbb mulut ko pun mulut longkang gak! jgn anggap ko tu MULIA sgt nak sound org camtu kalo ko sendiri buat benda yg sama.

  103. ermmm.... says:

    masalahnya ada sesetengah komen pembaca x favour pada abg nara dideletekan……banyak kali jadi mcm ni….jadi janganlah cuba berlagak baik……dulu kecoh2 pasal abgnara nk kwl komen kt blog ni lepas kes Sultan Brunei…..ni mesti lepas kena sound dgn SKMM….x ke abg Nara rasa abg Nara ni jauh lebih hipokrit dari Azwan Ali…..

    • shue ying says:

      nara pun manusia biasa, hipokrit…selfish…nak cepat kaya, so buat je la apa saja eventhough menjatuhkan maruah org and mengaibkan org..tp bila org tegur dia, tau pulak cover

    • wak samad says:

      sabar jelah erm….inilah wajah sebenar abg nara. Pandai kutuk artis je tp diri sendiri bagai pinang dibelah dua. (Betul ke peribahasa aku guna ni?)

  104. siti says:

    aahhhlahhhhhhh……….abg nra bukan x suka abg nara tp betul apa orang ckp kt atas……….sudah tiba masanya abg nara kawal komen2 dlm blog yang terlalu kasar…..bukan ari tu forum abg nara pergi Dr Mahathir ckp penulis blog harus mempunayai etika dan tanggungjawab dlm penulisan blog mereka ke….termasuklah komen pembaca……..lagi satu Fatwa Majlis Ulama Indonesia itu ada kebenarannya

    • kulatkilat says:

      yang AA mmeg nara delete.gile ko.AA tu,blogger paling berpengaruh didonia yang fana ini.manusia fav NN.same goes wit nara.ala,manusia kan..lau tade fekdah ko hingat mampooo ke die nak delete entry pasal AA tu??tak mustahil entry tu jadi entry yg paling banyak komen kalah entry sal sultan brunei kekdahnya.

  105. warna warni says:

    inikah artis yang mencerminkan malaysia sbg negara Islam.. memalukan..

  106. juli says:

    korang penah tengok citer Mimpi Moon arahan Suhaimi Baba. lakonan Rashidi Ishak dan Kavitha Sidhu. Dia ni pn berlakon. budak2 lagi. pegang watak Kavitha Sidhu mase kecik. hohohohoho. klakor nya.

  107. Ok Lah says:

    buah dia sedap..besaq

  108. busybody says:

    ala klu dah pose mcm 2 kat magazine…no wonder la….sume pic2 yg tersebar…tgk taik lalat kat buah 2 pn dah buktinye…xkan minah iran ngn mamat jawa kot bergambo like a bitch….cmtue…terserlah kebodohan menipu 2…hahhaha

  109. shue ying says:

    JUST WONDERING, BERBALOIKAH OR SETIMPALKAH INCOME YG NARA DPT FROM BLOGGING – AIBKAN ORG, JATUH KAN MARUAH ORG DENGAN DOSA YG DAPAT ERK..

    AND YG ORG2 DOK KOMEN , KUTUK BAGAI NAK RAK NI TAK PIKIR KE BALASAN DARI TUHAN..SEKARANG NI CASH JE..RAMAI JE ARTIS YG SEXY2 BERTAUBAT YG JADI LEBIH ALIM DARI ORG LAIN YG..CONTOHNYA : WARDINA, WILMA…..

    • far ai says:

      yeah im with shue ying’s statement. kalau nak bergossip pun, takperlulah nak keluarkan issue agama cuz korang semua obviously tak bagus sangat pun kalau tak kan la nak masuk tempat gossip yang entah betul entah tidak.
      dah tahu artist malaysia ni seksi, buat apa nak masuk blog ni? lepastu nak kutuk2. memang buat dosa. baik pergi doa agar diorang bertaubat. duh.

      lagi takboleh blah ada yang comment macam emo2 nak mengamuk pulak. adoi.

      • shue ying says:

        betul-betul..kelakar..

        • kulatkilat says:

          kan???tapi tapela…they just not matured enuff kot…ntah2 yang komen emo2 tu tengah tunggu pelanggan kot…hahaha.marah???chill la..blog pom blog hiburan gitu

    • Fan #1 Azwan Ali says:

      Setuju sgt dgn Shue Ying………sekurang2nya income azwan ali dtg dari hasil usaha wat show despite byk boikot oleh ramai pihak……….kalo sape tengok fenomena seni kol 2 tadi………aura azwan ali sebagai panel jemputan jauh mengatasi Rosyam Nor………abg Nara sekali sekala watlah petisyen supaya bolikot terhadap Azwan Ali oleh sesetengah wartawan ditarik blk…………rugi besar kalo kite kehilangan pengacara berwibawa mcm dia………..

    • lara says:

      well, siapa yg aibkan siapa? bn dan bloggers ker yg aibkan minah ni? bukan ker dia sendiri yg berpakaian dan pose camtu? aku tak nmpk kat sini yg dia DIPAKSA utk mendedahkan tubuh dan begambar jari dlm mulut sume tu! dia bkn bdk2 lg nk kene paksa.dia dah cukup dewasa utk pikir apa yg dia buat. tp kalo dia dah pilih camtu, DIA YG AIBKAN DIRI DIA SENDIRI. dia tau akan masuk mjlh n jadik tontonan semua. dia bebangga daa..so kenape nak kata blog ni aibkan dia?
      one more thing..artis m’sia ni tak boleh dikutuk ker? kenape takleh nak tegur diorang dr sudut agama pulak shue [email protected] ai?abis tu diorang perlu dipuji dan disanjung aje ker? per istimewanye diorang? maknanye diorang lebih special sampaikan agama pun blkg kire kan? berdosa menegur diorang ni ker kite berdosa bersubahat menyokong perbuatan begini?artis2 yg dah bertaubat mmg disayangi.ada ko nengok diorang dikutuk pjg lebar camni?tp kalo dah artis mcm ann ni takkan org takleh nak sound..tak abis2 kontroversi!! yg ko menyokong dan sentap smcm kenape ek..terase ker?

      • diana says:

        Lara : Syue ying dan Far Ai nie sejenis dgn Ann tuu.. Sbb tu diorang nie sentap semacam je. Tak pun diorg nie geng2 Ann tu. Mana tahu, kan? Sbb tu emo je bila org duk kutuk kwn dia.

        Tak yah layan sangat dgn org yang bersetuju dgn kemungkaran nie. Takde pekdah… Apapun, menyampah dgn Ann nie. Makin lama makin tak sedar diri. Ckp tak serupa bikin.

  110. awek KL says:

    malas nak layan pompuan yg xsedar-sedar diri ni… Dia rasa dia bole hidup sampai bila-bila kut?

  111. Siti Norbayah says:

    Can someone tell me apa yg kecoh2 sgt pasal abg nara delete entry Azwan Ali……….aku x sempat baca entry tu………………jarang dengar abg nara delete entry orang………..tulis blk pasal fasha sandha adalah………

    • Fasha Vs Nora says:

      Haahhhlahhh, kan abg nara dah janji x nk tulis pasal fasha Sandha lagi. Apa kata kalo abg nara ckp x nk tulis pasal Zarina ann joulie. Rasanya mustahil zarina joulie, fasha sandha, azwan ali dan memey adalah punca rezeki utama abg nara. Lain kali abg nara jumpa dorang ni belanjalah dorang makan sebab ada bahagian mereka dalam rezeki abg nara.

      • kikilala says:

        khen……….aiools setuju gila2 hocay??ape la nara belanja la lubuk rezeki uolls ni haa

      • kak nam says:

        well..siti norbayah n fasha vs nora are the same person..check da symbol..nick aje lain..pastu saling sokong menyokong..lol..haha

        • so what says:

          tak cukup tu kak nam..
          siti norbayah=fasha vs nora=wak samad..tak caye check lah. org dok komen si lavocah tp dia tak abis emo kat nara..haha! tp masuk gak blog nie. kalo byk songeh blah ahh! serupe mcm masuk rumah org tp sebok komplen rumah org tuh. halau jer lik!

        • cucur says:

          sape suruh abg nara bukak rumah besar2 bagi pencuri masuk…i’m means kebebasan berkomen tanpa filter dahulu……..eh sape suruh die delete entry azwan ali….terpaksalah aku mencari keadilan di entry ni……..aku rasa ko mampu perasan pembaca tu org yg sama sbb ko ni adalah Abg Nara…kalo org biasa dia x kan perasan….

  112. cuba cakap bila masa die tak seksi…asyik seksi memanjang je….

  113. bagus man.... says:

    MINAH NI SEKSI AKU TAK GHAIRAH PON…..
    BONGOK PUNYE BETINA….SEKSI KONON…
    NAME PN CAM LUCAH JE….
    ASAL KAU X BOGEL JER….

  114. dean says:

    mane nina…aku rindu nk bace komen nina…
    ninaaa…plaese come back =(

    • kak nam says:

      nina dah berambus..jgn risau..shue ying ada..dia ngan nina same category..both vote for anjoulie!

      jgn mrh2 anjoulie..shue ying kata sape yg anti anjoulie seksi ni low class and hipokrit. aku pun tak phm per yg dia maksudkan high class. aku rase high class ialah mendedahkan tubuh bdn dan bergambar ghairah. Per lar korang yg kutuk2 ni..cube moden and up-to-date. ni low class sgt. dia tak bagi weh kite tegur artis yg begambar tak snonoh camni. aku pun kurang phm..mungkin pd dia kite tegur tu kite berdosa coz kutuk org lain. padahal tegur menegur perlu dlm islam. org menegur dan mrh sbb si ann tu pompuan islam. tak perlu popular dgn cara camtu. create story lak tu kata dia idola kanak2..yg tu confirm menipu! idola shue ying mungkin kot..tp idola kanak2 sah tak pernah belaku. mane lar org tak mrh. nak popular biar dgn cara betul. bkn dgn pose seksi dan menipu kate dia idola n wanita iran menyerupai dia lar.. tat triggered our anger! peminat melayu skrg tak suke diperbodohkan camni.

      shue ying, please define what do you mean by low class here..i just nak tau in what sense you rase you high class..sbb you masuk jugak blog ni and give your comments mcm org lain. so, may i know what is so high-class about your comments?

      • diana says:

        Shue Ying tu high class kat dunia je. Nanti kat akhirat, dia laaa yang paling low class…

        Idola kanak2..? ntah2 kanak2 pon tak kenal sape Ann tuu. Apa yang dia dah bt kat kanak2 sampaikan kanak2 jadikan dia sbg idola? Kalau setakat jadi pontianak, kanak2 pon takutt… Agaknya bila kanak2 jumpa dia kat mana2, kanak2 tu semua lari… Hehehe…

        • lexxy says:

          diana _ btl tu.. high class dunia btpe.. xde benda yg nk dibanggakan kt dunia ni.. semuanye sekejap je.. setakat cantik, ada org yg lg cantik dari dia.. so jgn la nk bangga,, tunjuk kt suami je,, yg sah.. baru btl…

        • Rin says:

          SETUJU ngn KAK NAM… u all sume yg mnyokong artis sbgni tolong bgtau apa mknanya HIGH CLASS???!

  115. coci says:

    mcm stail kim kardashian pla….

  116. lexxy says:

    alahai nina ni ape la.. knp nk back up ann jongos ni..haha.. ko lek2 dala. mcm ko sorg je skt hati..org lain ade back up masing2. tol x kwn2? cian do tgk nina ni.nk aku back up ke?? xpyhla kot. kn even aku cian gile tgk ko..wei pe kate ko ngaku je kt sume org ko ni sape..kn senang..ko mesti da tahap gile meroyan kn.otak da xbtl.minum arak je kot. bullshit la motherfucker!!!

  117. nina says:

    i’m back :)

  118. nina says:

    lexxy, napa kau mengelabah sangat. Rilek2 la

  119. Clipkertas says:

    dunia…..dunia…..
    penat aku bace komen korang nih!!..
    buang mase aku jerk…. mnjelek kn, meloyer kn…

    GBN yg lain patut senyap jer… aku dah naik bosan ngan komen2 dorang nie…
    utk Abg Nara and d geng… teruskn kerjaya anda,,, smoge maju jaya BN….

    • cucur says:

      Abg Nara still masih hipokrit kerana tidak menjelaskan sebab2 delete komen pembaca yg x favour pd dia. Juga berani mati provok pembaca hina azwan ali….lepas tu takut pulak kena sembur blk. Terus delete entry tersebut….Abg Nara Super Hipokrit. Kalo berani tutuplah ruangan komen…filter ikut suka hati ko

  120. nina says:

    bgus clipkertas!! ko mmg sial

    • Clipkertas says:

      suke ati aku la,,,,
      ko sedap2 nak labelkn org dgn perkataan yg mnjelek kn apsal!!…
      sudah lah!!.. bukan dpt ape pun klu aku lwn ko pun…
      yg masyuk Abg Nara gak… korang ape dpt???..
      Lu PK la sendiri wahai hamba Allah yg telah rosak iman & pemikirannya…
      sia2 jer,,, korang tak dpt ape pun…
      ABg Nara and d geng yg masyuk….. go..go…. Beutifulnara….

  121. matchbox twenty says:

    Ok, mula2 skali. takyah korang nk bergaduh hentam si nina ni. tak pasal2 korang dapat dosa.

    Kalau korang ni baik beriman, islam yg sempurna la katakan. Buatpe korang datang masuk website ni? buat dosa je kan.

    Aku terus terang aku bukak beautiful nara sb nk tgk gambar2 seksi artis malaysia. Tapi aku xda le hipokrit mcm korang nk kutuk sana kutuk sini. Terima kasih abang / akak beautiful nara kerana letak banyak gambar2 yg tak tutup aurat ni. Kemudian biar pulak manusia2 ni kutuk, mumbukak aib orang lain. Banyak dosa nk tanggung tu. Terima kasih beautiful nara.

    Kepada yg byk memberi komen kt sini, aku ada byk benda dlm kepala aku nk kutuk korang balik kt sini. Tapi baik x payah. kubur masing2 kan.

    Tapi facts tu yg kene betol. (mungkin dh ada org betulkan, tp aku malas nk baca komen byk sgt. pastu komen mcm org x sekolah paling byk, kalau baca byk takut jadi bodoh gak.)

    1. nama betol dia memang Zarina Anjoulie Lavoucah la bodo. korang x baca ke? aku tak kenal dia tapi aku baca kt FHM tu. tu la lain kali baca, jgn tgk gambar tetek dia je. kan dh kantoi korang. mesti korg save gambar dia buat stock kan. Zarina Ann Julie tu nama berlakon dia. benda ni mmg biasa org buat. Yang korang kutuk nama dia buat apa, nama tu mak bapak dia yg bagi. Kalau org kutuk nama yg mak bapak korang bg kat ko, ko rasa apa? bodoh punya orang.

    2. mmg dia pakai seksi tu dosa. tapi dosa dia dgn tuhan, bukan dgn korang. biar tuhan yg balas. korang bukan tuhan. jgn letak hukum. syurga neraka, bukan kita yg tentukan, faham tak pembaca2 beautiful nara sekalian? tapi bila korang kutuk dia, sebarkan aib dia, dosa korang dgn dia. dia x kenal korang, kalau dia x maafkan korang mcm mana? masuk kubur, dh x boleh buat apa2…

    2 point je dah la. aku tau korang x bole baca komen panjang2 ni. (ye la aku kan tak taruk gambar kontroversi kt sini..)

    Akhir kata.
    Terima kasih beautiful nara. kerana sentiasa uptodate gambar2 seksi artis malaysia. mcm mana la kami nk hidup tanpa beautiful nara.

  122. koizora says:

    dah rosak dah nama melayu dia,tukar le ke nama omputih dia..2-3 years later,scandal lagi..people akan terfikir dan berkata ‘lah x kisah le bukan melayu pun..ke dia ni melayu?’

  123. nina = anjoulie lucah tu ke???? apasal meroyan terasa ke…tu lah lain kali jangan pose macam sundal tak laku .. kan dah kena.dah

  124. Koizora> agree with u, pastu kalu nama omputih pun dah blacklist minah lucah tu nak pakai nama apa ye? tak kan nama tamil kot…mmmm tak faham gue..tu e anak pontianak katakan ambik sukati dia je..

  125. same je dr dulu…xberubah pon….

  126. Sitikus says:

    Aku sokong nina,shu ying dan matchbox 20.aku tgk komen2 lain lebih kepada mengeji bukan menegur pun.segala mcm lah keluar.ada yg doa jadi khinzir la,ada yg gigih nak track life dia sampai mati la,siap dah bayang dia keluar mastika kain kapan tak cukup la.wakakaka.lawak gila.korang ingat korang tuhan ke yg menjatuhkan hukuman?korang tu hah yang dosa seluas alam,mulut mcm longkang,korang ingat dosa mengumpat mengata tu kecik?ingat ye orang pompuan byk masuk neraka bukan sbb kerana masuk majalah fhm tapi sebab mulut.bercakap aib orang walaupun benar adalah mengumpat,dan bercakap yg salah adalah fitnah.menulis komen pun mcm ala2 bodoh2 gitu,mcm budak2.eh sharifah aini tu pun masa zaman dia muda2 dia mengaku dia seksi maut,pernah pakai baju bareback,tapi Allah bagi jugak dia rezeki,iaitu anak yang soleh.anak dia tu rajin bgn solat malam,walau waktu tu belom gi madinah lagi.byk lagi artis2 kontroversi lain yg dah taubat,contohnya wardina,wilma,nadia.nadia dulu pernah kontroversi pakai rantai ada loket star david.so kesimpulannya tak payahla korang gigih kutuk minah ni.ni antara dia dgn Allah.dlm hidup kalau kita kutuk org,nanti kena kat btg idung kita balik.atau tempiasnya mungkin kena kat anak cucu.dlm islam,kalau kita kata orang lain kafir,kafir tu jatuh ke kita.kalau kita doa nak tgk orang jadi khinzir,ntah2 nanti ko mati,ko yg jadi khinzir.kerana mulut badan binasa.

  127. Sitikus says:

    Testing.Aku sokong nina,shu ying dan matchbox 20.aku tgk komen2 lain lebih kepada mengeji bukan menegur pun.segala mcm lah keluar.ada yg doa jadi khinzir la,ada yg gigih nak track life dia sampai mati la,siap dah bayang dia keluar mastika kain kapan tak cukup la.wakakaka.lawak gila.korang ingat korang tuhan ke yg menjatuhkan hukuman?korang tu hah yang dosa seluas alam,mulut mcm longkang,korang ingat dosa mengumpat mengata tu kecik?ingat ye orang pompuan byk masuk neraka bukan sbb kerana masuk majalah fhm tapi sebab mulut.bercakap aib orang walaupun benar adalah mengumpat,dan bercakap yg salah adalah fitnah.menulis komen pun mcm ala2 bodoh2 gitu,mcm budak2.eh sharifah aini tu pun masa zaman dia muda2 dia mengaku dia seksi maut,pernah pakai baju bareback,tapi Allah bagi jugak dia rezeki,iaitu anak yang soleh.anak dia tu rajin bgn solat malam,walau waktu tu belom gi madinah lagi.byk lagi artis2 kontroversi lain yg dah taubat,contohnya wardina,wilma,nadia.nadia dulu pernah kontroversi pakai rantai ada loket star david.so kesimpulannya tak payahla korang gigih kutuk minah ni.ni antara dia dgn Allah.dlm hidup kalau kita kutuk org,nanti kena kat btg idung kita balik.atau tempiasnya mungkin kena kat anak cucu.dlm islam,kalau kita kata orang lain kafir,kafir tu jatuh ke kita.kalau kita doa nak tgk orang jadi khinzir,ntah2 nanti ko mati,ko yg jadi khinzir.kerana mulut badan binasa.

  128. berlakon pun macam taik + perangai pun macam taik +muka pun macam taik + pose macam sundal sial =TAIK!!!!!!.

  129. jai says:

    tak baik tau dok kutuk dia kata macam2…aku pun bukannya baik sgt…tp sekurang2nya takde la sapa nk mengutuk org sesuka hati…biar lah dia dengan baik-buruknya itu…jgnlah ditambahkan dosa kita…sepatutnya kita sebagai manusia haruslah sentiasa berdoa agar siapa yg melakukan kesilapan agar allah buka pintu hatinya…

  130. lexxy says:

    NINA GILE OUH…:D

  131. Caldina says:

    terbaek dia ni.. tak kira la dia tukar nama ke.. tukar apa ke..
    tapi yg penting barang baek.. and seksi.. gebu semacam aje…
    dari apa yg aku baca kat sini.. semua yang komen2 cam gampunk tu.. ladies yang jeles tak tentu hala.. sure tak der boipren… pakai tudung litup sampai lutut… pastu flat chest.. erkekeke…

    p/s: masa kat dunia ni la nak merasa.. apa la korang ni…

    • Fact-oriented Person says:

      Komen yg amat bagus, & tak heran ianya dari caldina. Btul la tu..masa kat dunia ni la nak merasa, kat akhirat nanti tanggung la akibatnya…(kadang2 di dunia lagi dah kena)

      Kalau yg komen & pakai tudung litup sampai ke tumit sekalipun, truskan lah..takde boipren takpe, lebih selamat dari segala mcm fitnah dunia & maksiat. Baik trus kawen je.. Nak flat-chest ke ape, itu adalah ketentuan Allah kerana Dia lagi tau apa yg terbaik pd ciptaan-Nya, bukan manusia yg hanya tau mencela. Lagipun itu adalah utk suami, bukan utk pakwe apatah lg utk ditayang kpd umum.

      Caldina..good comment. Your comments tell us who you really are…

      • Caldina says:

        FOP…
        thanks for the compliment.. really appreciate it…
        u r such a good reader and listener…..

    • lexxy says:

      ko ni GS ke ape?? mmg la kt dunia ni merasa, tp kt akhirat nk mati ko dia punye balasan..dasar bodoh

      • Caldina says:

        ek eleh lexxy….
        kira ko tetiba kata aku bodoh tu.. kira kat akhirat malaikat bentang karpet merah kat ko la nak ke syurga ??
        pooodaaaahhh…!!
        ko kalau org mcm ni goda ko….. sure goyang punyer laaaaa…. masa tu la ko tolak sumer…… buat dulu.. kendian baru pk..

        p/s: byk manusia hipokrit kat malaysia ni… mcm baik sgt… cth terbaek.. geng2 nak kaya cepat tapi tak nak berusaha : geng OneTeam yg baru kena tangkap…..

        • lexxy says:

          wei jgn nk ckp aku la.. ko pun tah2 lg teruk dr aku.. ko mmgla goyang pasal ko mmg suke bende2 cmni.. terang2 komen ko dari atas sampai bawah.. hahaha.. look into d mirror dlu bro..

        • Caldina says:

          hahahaa…… nak suruh aku cermin diri dulu ? erkekeke.. lawak ar bro… udah laa.. ko lelaki.. aku pun lelaki…

          ko kat mana la ni ? KL ? JB ? Penang ? Kuantan ? ko nak aku bawak ko ke syurga dunia ?? hehehehe…..
          mungkin ko belum betol2 explore apa yang ada kat bandar2 besar ni.. toksah bandar besar arr.. kat pekan kalau ko pandai carik pun leh ada…

          p/s: toksah meludah ke langit arr…

        • lexxy says:

          sape ckp aku laki bongok!!!

        • Caldina says:

          ler lexxy… ko pompuan ke ??
          apa ke huduh sgt perangai ko ni kata aku ‘bodoh’ laaa… ‘bongok’ laaa… mulia tol ayat ko ni… terkesima aku.. erkekek
          mana la aku tau ko ni awek… kalau aku tau awek.. dah sah2 aku ngorat ko……

          p/s: ko dah ada bf ke lom ? kalau lom… pm ler aku weh… leh kita gi jenjalan…. ;p

  132. dewasa says:

    kelakar bila tgk bapok buat gaya perempuan….

  133. aku peduli ape, dah si minah aunjoulie lucah tu yg menaib kan diri sendiri, siape lah yang nak beli bikini dia tu …Nina kot…….

  134. matchbox twenty says:

    korang ni kelakar la, taknak masuk Raja Lawak ke?
    untung2 kalau ada rezeki menang, jadi artis, jadi kaya.

    pastu gambar korang plak masuk beautiful nara ni. dan gambar korang plak la yg kene komen kt blog durjana ni. hehe

    Aku kagum la dgn abang nara ni..berani btol dia..dia x filter komen korang, maknanya dia tanggung dosa kalau ada orang sebar komen2 berbaur fitnah kt sini.

    Harap2 la artis2 yg korang kutuk tu, ampunkan orang2 yg keji dia. amiiiin..

    daripada korang dok sibuk kutuk, baik korang doa kepada Allah, supaya terbukak pintu hati artis2 ni utk kembali ke landasan agama. Win-win situation. Fardu kiyayah pun dpt buat.

    Ni tak, kutuk orang buat dosa konon, padahal masa kutuk tu, tak terfikir ke mengutuk tu mengaibkan orang tu dosa gak…

    • mrs deco says:

      hmmmm betul dia tak filter tp rasanya org yang tabur fitnah tu la yg sebenarnya dose, ye tak? abg nara fwd e-mail yang nadia bagi tu…

      tapi rasanya tetap sama kan? tah lah…maybe sekadar nak kongsi…rasanya dalam utusan “siti jarum” pun suka bagi ayat2 pedas dia yang banyak undang kontroversi dan boleh disalah anggap oleh pembaca sekali gus boleh mendatangkan kejian terhadap individu yang dia maksud kan…

      hak bebas individu nak bersuara. rasanya ramai2 kat sini dah besar, yang dah kawen pon ader…boleh je kalau nak guna pendekatan/teguran/komen yang sihat pada artis2 ni tanpa menggunakan kejian…sebenarnya kalau kalian tgk, yang dok keji2 ni adalah sesama kalian terhadap komen2 lain yang korang tak puas ati…bukannya kome keji artis tu…sebilangan kecil je. yang lebih tu kome lebih banyak kutuk dan hina sesama korang…

  135. x hipokrit says:

    Abg Nara makan lah duit haram sebab dpt rezeki daripada dosa mengata dan memfitnah…….setiap orang klik blog ni kan abg nara dapat duit….dah sah2 blog ni antara tertinggi pembaca…….dosa pun tentu plg tinggi…..kemudian ada hati nk mengata azwan ali….sekurang2nya azwan ali kawal ruangan komen……dia sorang je mengata dan dapat dosa….abg nara pula ajak ramai2 org tempah tiket ke Neraka…..dosa memfitnah dan mengata ni sgt besar kot……..walaupun betul apa artis tu buat lebih baik kite nasihat jgn mengata dan mengutuk x ingat dunia…..abg nara gembira lah bila banyak org komen…..banyak nanti duit masuk dlm akaun dia……tp x rasa bersalah ke bagi mak, bapa dan adik beradik makan….? Nanti abg Nara akan jawab mcm Azwan Ali…”Ada Aku Peduli?…

    • sarah says:

      betul tu, blog ini mengundang [email protected]@kutukan orang ramai.

    • kk says:

      Betul2 sokong x hipokrit. Dalang sebenar adalah abg Nara yg tamak. Sanggup wat apa sahaja untuk kesenangan hidup. Mari kite lancarkan serangan pula pada abg Nara

  136. cherish says:

    korg ni biala zarina nk jd ape.. dia da mmg cmtu nk buat mcm mn.. kite ni nasihat jela xpyh gaduh2 kt sini.xdpt ape pon.. kite doakan dia nk berubah dala.. lg baik kn.. kutuk2 ni same jgk dapat dosa.. satu hari nnt mungkin akn diberi hidayah..
    cheers!!

  137. cantik says:

    Peace

  138. hahha says:

    ahhahaa..pe la korang nie gaduh2..sian nina tue..biarla dia..huhuh..

  139. Reena says:

    Tolonglah selamatkan….

  140. detective conan says:

    aku mmg tak suka tgk dia berlakon dalam anak pontianak..bapak kaku beb..aku asyik hangin je bila tgk dia berlakon dlm anak pontianak..tp tak sangka sampai jadi mcm ni..0.o

  141. aku says:

    dapat kt aku die nie mmg aku hempap2!!! Grrr!!!!!!1

  142. Azra says:

    Korang nih… dapat dosa free jer mengutuk pompuan ni. Kalau nak nasihat pun, nasihat ler depan2. Tak perlu nak mengutuk2 kat sini. Tu belum lagi campur fitnah bagai. Astaghfirullah…

  143. Nurul says:

    rasanya dia ni gila la..

  144. 6Y4 says:

    FHETAJRYKU

  145. Dan says:

    Kelakar la. Sedap2 je ckp panggil org pelacur and sundal. Mcm la korang confirm masuk syurga. Kalau nk nasihat pun ada adab kan. Aku bukan nk defend pun, tp aku sure laki yg dtg blog ni utk usya awek hot.

  146. aku tetap aku.. says:

    ermm.. sedihnya tgk anak melayu sekarang dah jd mcm nie… apa plak la yang akan jadi pada keturunan kita nanti ye… masayaallah.. dapat ke kita menjaminkan masa depan yang terjamin utk mereka, klu skrg teman2 sendiri dah jadi mcm ni… huhuhu…

  147. mawarhitam says:

    anjoulie lavocah?..bajet tuka nama camtu, ambik gambar juih2 bibir boleh nampak macam angelina jolie la?..hahahaha..apa2 je la dia ni..

    FHM mmng amik gambar2 seksi cmni..tu lantak dorg la, magazine dorg..tp as a malay and muslim, klu da tau mag tu cmtu, xyah la terima offer tu..tau la awak tu xberapa nk laku dlm magazines lain..kot ye pun desperate, xyah la..

    peace~ ;p

  148. yeah says:

    Mengembang zakar aku,,,fuh!!

  149. mumumimi says:

    aku rasa dia kalau bole pown x nak jd org islam. klau x dah lama dah dia tutup aurat x payah tunggu org suruh. dgn nak tukar nama la bagai..neraka Allah tu kan luas. bole je klau dia nak masuk..nauzubillah..

  150. Utt says:

    dia ni mmg tk hormat mak bapak dia langsung

  151. Well, this was kind of boring but whatever.

  152. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

  153. a says:

    bogel truz lg bgus.

  154. sewel says:

    u so sexsy

  155. sewel says:

    kalu i ada duit i kawin ngan u zarina

  156. Prof Handsome says:

    sejak bila pelacur boleh dikomersialkan dalam majalah?

  157. asparagus says:

    Salam semua,dalam Islam,perkara2 mcm ni perlu diberi teguran…bukannya maki hamun,berdosa kl kita dok maki hamun dekat org…tak pasai2 dpt dosa free….marilah sama2 kita doakan bukan pd minah ni sorang tp kepada semua artis2 yg terlibat.wahai manusia2 melayu yg rasa hebat sgt…apa yg anda harapkan daripada dunia artis/selebriti macam ni???kehidupan mereka mmg terlalu sosial…xkan nak harapkan depa pakai tudung litup kot…hahaha….
    kita pun bagus sgt kah??mengaku Islam pd nama tp dlm masa yg sama suka maki hamun,kutuk mengutuk…kita bagus sgt kah??selemah-lemah iman adalah melalui hati…kalau melalui mulut…jgnlah laser sangat…..sampai maki hamun..ISLAM bukan macam tu……peace to all…no war bebeh….

  158. pencegah maksiat says:

    nice

  159. ladyhighway says:

    BERBICARA LAH SECARA RASIONAL DAN SECARA ORANG DEWASA YANG BERINTELECTUAL ,BERBICARA SECARA ILMIAH KEPADA SEMUA PARA PENGOMENT-PENGOMENT DAN JUGA UNTUK DIRI CIK NINA AGAR ANTARA KITA SALING MENGHORMATI..

    KEPADA PENGOMENT2 MEMANG TIDAK ADIL UNTUK MENGHENTAM KERAPU TENTANG CIK NINA KITA…ENTAH-ENTAH DI AKHIRAT KELAK KITA YANG SEMBAHYANG TUNGGANG TERBALIK SEMASA HAYAT DI DUNIA INI LAH YANG PERTAMA MENJADI PENGHUNI NERAKA SEDANGKAN CIK NINA MASUK SYURGA KITA TAK TAHU HIDUP DI KEMUDIAN HARI KELAK..MAKA BAWALAH DIRI KITA INI SEIMBANG..DUNIAKHIRAT SEIRING…

    MOGA MENJADI RENUNGAN UNTUK SEMUA DAN FIKIR-FIKIRKAN LAH SECARA MANUSIA YANG BERTAMADUN

  160. Manusia Tanpa Nama says:

    Ini perasaan nak jadi Megan Fox malaysia nie, tapi kesian filem anak pontianak tak ke mana, megan fox ada jugak boleh di banggakan dengan filem Transformersnya tu, sampai untung billion billion dolar, okay, bukan malaysia ringgit. Isk isk isk, suh dia duk kat indon la. banyak kawan2 dia situ yg suka pakai bikini, sbg contoh tamara berzensky, dewi persik, juliana perez. ahaks. tak gitu. :D

  161. muhammad yunus says:

    saya rasa kita biarkan dia dulu kerana dalam usia yang muda, semua makhluk di bumi ini akan mencuba segala-galanya.tak bermakna kalau kita melakukan kemaksiatan dalam usia muda,kita sudah dihukum akan masuk ke neraka.allah swt yang akan menentukan tempat kita,bukan kita sebagai manusia.kepada zarina, saya akan doakan suatu hari kamu akan diberi hidayah.kepada yang mengutuk, saya rasa kamu lebih hina dari zarina anjoulie,kerana banyak umat islam yang akan ke neraka kerana mulut dan kejahatan hati mereka,kepada yang bertudung,jangan ingat kamu 100% akan masuk ke syurga,banyak lagi amalan yang perlu di buat selain dari mencaci orang lain.kepada lelaki yang melihat zarina, pejamkanlah mata kalian dan pandanglah kalimat allah swt.wassalam

    • kote.. says:

      betul tuh. lepas nih ko biar kan anak ko isap dadah.tak salah untuk mecuba segalanya kan.. tak bermakna anak ko buat masiat, isap dadah akan dihukum kan..??

  162. marco simoncelli says:

    she said that nude pict wasn’t her? But the girl in that nude pict have the same ‘taik lalat’ at her arm, just like zarina.. Emm.. Must be ‘pelanduk dua serupa’ with the same ‘taik lalat’..