Written by AbangNara | February 8th, 2011

anith oiam

Abang Nara tak salahkan korang kalau korang tak kenal siapa Anith OIAM . Sebabnya Abang Nara pun baru kenal tadi. Sesi perkenalan Abang Nara dan Anith terjadi apabila ada seseorang menghantar email gambar Anith dan kekasih hatinya yang bernama, Andy Daniel (tak tahu nama sebenar ke tak). Melihat gambar Anith di atas, hati Abang Nara terus berkata:-

[note] Comel jugak si Anith nie tapi napa tona kulit tak sekata? [/note]

Dan Abang Nara tahu ada ramai yang dah mengushar si Anith ini kerana kecomelannya. Sorry to kecewakan anda semua, Anith sudah berpunya. Tak percaya? Sila baca status Facebook di bawah. Sampai nak nanges si Anith ini cintakan buah hatinya. Memang luhur dan suci.

anith

Lagi gambar Anith OIAM dan kekasih hatinya, Andy Daniel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

anith

anith oiam

anith oiam

anith oiam

anith oiam

anith oiam

249 responses to (GAMBAR)Anith OIAM Dengan Kekasih Hati

  1. Obefiend says:

    sorry but what a fag………..!!

    0
    0
  2. Liyana Lunia says:

    oh yg belakon kau dan aku tu ganti mila tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    overr

    0
    0
  3. Liyana Lunia says:

    “Comel jugak si Anith nie tapi napa tona kulit tak sekata? ”

    pehhh abang nara ni, kantoi la dia tepek bedak byk2 wuuu

    0
    0
  4. ted mosby says:

    dua2 comel kalo dpat anak kompem hot…..wakakaka

    0
    0
  5. belacan~hangus says:

    tak kenal..

    0
    0
  6. singa tido says:

    tak hot lgsg

    tak lawa mana pn

    lurah lurah lurah lurah lurah

    hahahaha

    0
    0
  7. raisins says:

    ari 2 ase bf dia org laen…pape je lah…ikt ko la nk kapel dgn sape…jgn kebas org pny dh la…and…tingkatkan prestsi , jaga tgkhlaku anda

    0
    0
  8. katak itam says:

    brape umo si anith ni ha?cam budk kecik baru nak naik jek. huu

    0
    0
  9. mayrien says:

    hahaha..mcm super poser je bila lelaki amik gambo mcm tu..

    0
    0
  10. Shasha says:

    hadoiii.. poyo gila. umo bape nih?

    0
    0
  11. sue says:

    budak lagi

    0
    0
  12. mamarazi says:

    apa jadah la oii dok ambik gambar jelir sana sini….siap cium2 bagai laki bini dah aku nengok haaa….malu oii malu…

    0
    0
  13. Reena says:

    Bukan tona kulit tak sekata tapi tona mekap yg tak rata.. masa bercinta, beria berkissing apa semua..jgn jadi cam saerah sudah…nauzubillah..

    0
    0
  14. miaw miaw says:

    bf anith ni cm bebudak je aku tgk…papepun hepy always laa ye…cinte di zaman remaje mmg indah belake…..

    0
    0
  15. semoga bahagia ya sabahanselebriti ucapkan.. sama padan sama cute..

    0
    0
  16. yanie hakim says:

    cam bdak2 gi ni… bedak pnya lah gebu gebas x sekata gan leher pun… bf tu nmpk lah cool kit bnding gan anith ni y dok tnjuk lurah dndam tu…

    0
    0
  17. ye chef!! says:

    bawah umo budak ne…apa perasan ibubapak nengok
    aksi mcm ne..pelok2, cium2 …eeeeeeee

    0
    0
  18. Princess Suci says:

    Er…Ada aku kisah….

    0
    0
  19. jojo says:

    tayang sgt nasilemak 50sen tu….sktk nk tunjuk lurah bekxyah

    0
    0
  20. xie says:

    Dunia sekarang tak kira muda atau tua semuanya dah tak ingat halal haram.. yang penting glamour..

    0
    0
  21. xglamer says:

    xkenal ini budak

    0
    0
  22. momo says:

    bukan contoh yg baik… xnak like.. lalalala

    0
    0
  23. b0m b0m p0w says:

    wah~ baru kapel da kiss² pipi ke?
    caiy0k²!!! selamat menjatuhkan segala maruah!!
    g0 baby g0!!

    0
    0
  24. lily says:

    artis bodoh!!!!! tak ke gmbr bercium walaupun pipi utk simpanan peribadi…patutlah artis tkleh jadi role model….mak bapak tk ajar kot!!!!opsss

    0
    0
    • zezei says:

      x rasa la dia kiss . kalau dia kiss sure dia x upload. xkanla dia bodoh camtu btl kan ? gmbr gelap. tah@ x kena ke btl x ?

      0
      0
      • royal gold says:

        wei…..ada gak org yg sangop upload aksi2 mcm ne
        contohnya = pasha sandah bersepah gambo pelik dia kat fb, satu lagi contoh paling bodoh ariel peterporn yg sengaja sebarkan vcd tut********* dia sendiri..

        0
        0
  25. bad says:

    tp bg aku kn..nampak pelik la boyfren dia nie..nampak cam mak nyah pun ade masa dia posing bgambar tu.. bg pendapat aku aje la..ada gak part2 gambar tu mcm jantan asli..tp janji diaorg bahgia tu ok la tu..

    0
    0
  26. asya says:

    anith ni budak kacukan. die ada masuk program realiti tv kan. budak lg ni. urmmm… BAIK nye gambar.

    0
    0
  27. joyah_sp0rt says:

    bkn ke dulu pnh ade citer ckp si anith ni sombong?? ape pun aku x minat dia & xkn minat dia. Lol :D

    0
    0
    • BumbleBee says:

      aritu kuar gossip dlm surat khabar kutuk minah ni sombong…dulu penah gaduh ngan pija kan sbb berebut laki…

      0
      0
      • joyah_sp0rt says:

        btui3.. aku pn ade baca psl dia ni gado ngn pija ckit ms dulu.. x suke la anith ni! mcm good2 je.. erk!

        0
        0
  28. pedulik hapa says:

    budak2 zaman skg.. lantak koranglah..

    0
    0
  29. wat to do says:

    hek eleh..ckp cmtu pun nk ngs..tu ayt mns je dowh…bf ko muda g..x pk masak2 pe die ckp tu..kang die jmpa org len..bru la leh ngs..okay?hehehehehe

    0
    0
  30. opah.roxx says:

    tak gemor aku dok jelir2 lidah ni…bebudak. mmg rupe gitu.. =.=’

    0
    0
  31. amy lara says:

    ooo… yang masuk OIAM sama ngn tomok tu… x minat!

    0
    0
  32. sedar says:

    macam gay boy ja pakwer dia

    0
    0
  33. what the? says:

    mengada-ngada.

    0
    0
  34. jojo says:

    semua nak tunjuk lurah…..cantik sgt ke lurah ko tu….xkenal sgt die ni….xfames pon…blakon stakat satu dua drama….krg kontroversi je lebih….terjjelir cna cni…
    cube cium mak bapak ko tu…tayangla kat fb….bf sekejap je tahan….krg tukar org lain plak…dasar ppuan murahan

    0
    0
  35. kepelikan says:

    hurmmmm…cm budak2 la..tgkp2 gamba tulis atas kertas luv sp2..siap buat profile pic..xle tahan gelak seyy…

    0
    0
  36. xoxo says:

    bia la dyorg nk cple ke,nk kissing ke,nk tepek bedak tebal2 ke,sukati dyorg laa..dy tk kaco kite pun an..btw,korag jelez ke??PEACE! ^_^v

    0
    0
    • watever says:

      are u crazy, xde mse kiteorg nk jeles… bnde maksiat pown ko nk sokong…. pelik2

      0
      0
      • xoxo says:

        bukannye aq nk sokong kemaksiatan,,tapi org yg cmnih kn payah nk ditegurr..kite kutuk dy cmne pun,qorg igt dyorg nk berubh trus??imposibble,guys..better kite wat bodoh,,kite yg kutuk,kiyte pat dose,,p dyorg??hm..

        0
        0
    • woot..woot says:

      x jeles pun dik oii! geli je ade laa tgk diorg ni. ni laa budak2 zaman skrg. tak senonoh perangai.

      0
      0
  37. celah punggung says:

    nothing to say…dulu kat aswara aku slalu main gan die…biase je

    0
    0
  38. quEenr!an@ says:

    muke anith manis bile senyum….tp bile pic yg lidah terjelir tu terus jijik….
    dah tau awak tu artis pic yg cium2 tu xyh la nk tyng2…

    0
    0
  39. emel says:

    dr kecik2 main boling lg si anith ni gewdiks.. tapi abg kembar dia punya lah ensem..betol punyerr! anith pon mmg comey tp pls kurang kn gewdiks anda supaya lg bertambah comey yer..peace!

    0
    0
  40. Lol boy says:

    ensem arh that guy..ak try cari die nye fb..tarak jmpe ~

    0
    0
  41. minh jmbu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk minat lah ngan diaorang ni ! sebab nye diaorang ni tk jambu..

    0
    0
  42. Mysara says:

    nape la suka betul pose sambil jelir lidah? bab kiss bf tu yg takleh tahan tu..

    0
    0
  43. rachaell says:

    status mamat tu… kul 6 bangun sebab ade exam je, kalau takde exam nak bangun kul bape???

    0
    0
  44. lolyat gang says:

    anith ni mesti ske main lidah n comolot

    0
    0
  45. celah punggung says:

    mase aku gan die dulu…pergh…blowjob ar paling best pernah aku rasa sebab die pandai…..

    0
    0
  46. mira khan says:

    Dia ni anak saudara Juhara Ayub.Sapa kenal Juhara Ayub angkat tangan?Parents die divorced sbb tu tak heran dia punye stail mcm tu,dari zaman myspace lg….

    0
    0
  47. GayBorn Is Born says:

    Hahahahhaaa..pakwe anith ni mmg totally gay lah..!konon str8…sekadar cover line jer ngan anith ni…..xusah percayalah gosip dorang bercinta….padahal pakwe dia ni main ngan jantan…hohoho

    0
    0
  48. rai says:

    kalau dah pic cium-cium peluk-peluk tu..kawin jelah cpt2…
    xyah la dok sumpah nk ngis ke apa…kawin je..lagi afdal..

    0
    0
  49. leha says:

    hahahahaha. sah budak lagi. jangan nak nangis sangatlah anith. semua orang boleh cakap macam tu.

    0
    0
  50. andy's friend says:

    haha aku knal sgt mamat nih dia study sama dgn aku kowt. nak tergelak aku baca comment2 ni semua ahahahaha mana ada dia gay dowh dia hotstuff kot kat sini blh tahan ramai jgk laa minat. biar dorang la nak bercinta ada ganggu korang ke? ke korang just jealous sbb tu ckp mcm2? and anith ni pun xde la seteruk yg korang ckp pun korang x knal dia korang just baca2 gossip pasal dia je blh la ckp mcm2, dah knal baru tau dia okay dia baik kowt. okayy peace ;)

    0
    0
  51. anith kawan baik aku tau says:

    my gf is my future… huhu… kejap bf study at jepun la.. oversea la.. ni mcm vocalist d`masiv.. nak nanges!!! tlg.. opah… hahaha :P

    0
    0
  52. minah says:

    alaaa, anith ni bajet bagus je. tgk ah lakonan dia kat kau dan aku tu . over giler….. mcm die tue yg perfectionist sgt.. aku rse la kat luar pun prangai dy sama cam prangai dy kat dlm cite tu… hahahahaha opss ! jgn marahhh :D

    0
    0
  53. pemberi maklumat says:

    this guy andy ni study kat mmu. bawak kereta mini cooper plate no TAE11. dorang ni selalu lepak kat rasta ttdi kalau nak terjah cari kat sana la kot :p

    0
    0
    • anonymus says:

      ko ni mesti rapat sgt dgn andy kan. sbb tu ko tau semua. da la..jgn la korang dengki sgt dgn couple ni. mcm mane la korang nk maju kan.sebok hal org je

      0
      0
  54. fyna says:

    mmmm….x kenal pown…

    0
    0
  55. Loloks says:

    Wadepakkkk????
    Artis?
    Adoiiii… nama pun x penah dengar. Skali keluar gosip baru tau Anith ni artis. Bukan model porno utk majalah mangga ke? Kahkahkah.

    By the way,
    her balak isssss soooooo Gay!
    Disgusting!
    Budak2 x matang suka le buat benda2 x senonoh ni.
    Konon2 dah advance & nak tunjuk dorang le kapel paling suwittt & bahagia kat dunia ni.

    Oh, pliss!
    No offense, hocayyy?

    0
    0
  56. Piston Pecah says:

    standart la tu kan…
    yg comel2 sure ada bf punyer

    0
    0
  57. Pretty Dania says:

    ni la dia bebudak skg. amek gambar mengalahkan org yg da kawen. mak bapak masing2 tak mara ke hah? pelik betoi!

    0
    0
  58. mizz wanie says:

    aku knl andy ni…bdk ganu…anak orang kaya…sosial giler…

    0
    0
  59. lulu lili says:

    mcm kenal je lelaki ni..huhuhuhu…

    0
    0
  60. David ViLLa says:

    mamat ni Indon area mana?

    0
    0
  61. walah says:

    aku x suka pasangan yang kurang bijak nie..
    mengelabah je…mcm la da kawen…huhuhuuhu!

    insaf la wei…! bknnye btl2 jd pasangan suami isteri pon..
    cm knl je mamat nie….
    nie mesti area2 lombok nie…hahahahahah!

    yang si ggurl tu jgn la lebih ngn akim..!
    nyampah ar tgk cite kau dan aku tu…!
    mls aku nak tgk da cite tu…!
    harap maklum ye……………………………

    0
    0
  62. bucutt says:

    x layan pommmmm….

    0
    0
  63. aritu abg nara tjuk kn bf dia..rs nye cam org len je..huhuh…ke sbb rambut len kot..huhu

    0
    0
  64. basshunter says:

    tak kenal….takat yg suam2 tak jadi ni tak yah la kuarkan cite ..no value

    0
    0
    • ayam says:

      no value because “suam2 tak jadi”? so if it was about an established artist, it would add more value?
      how did you figure that one out?
      all these gossips are useless in every possible way.
      you should spend more time on yourself, be the change you want to see in this world.

      0
      0
    • tenang, tenteram hidup bahagia says:

      ya betul, stakat suam2 kuku xyah la kuarkan. xder permintaan pun utk tau kisah diorang, yerla xglamerkan

      0
      0
  65. wny says:

    mamat ni rmbut dh la mcm Justin ‘Bibir’.. alahai rimas aku tgk budak2 baru nk up nih.. ko sorg aje laa ade boyfriend..? orang dh kawin pon x beria nk tnjuk kemsraan kiss2 pipi bagai cm korg nih.

    0
    0
  66. missmydirtylittlesecret says:

    aku je ke yg perasan????mamat neh sgt G.A.Y kot….

    0
    0
  67. Mustang Mama says:

    comel je dy ni aq tgk .
    tp bute ke pkwe dy ni ?
    plih la awek yg brsopn sikit .

    0
    0
  68. Lolito says:

    alaaaa…cinte beruk makyeh nih…pe aku kesah….

    0
    0
  69. awang says:

    si lolyat gang,
    nak kutuk jgn maen kutuk negeri..
    natang ngoh..

    0
    0
  70. Cili_Kering says:

    mmg budk2 lg la anith ni.. umor 19 tahun kott kalo x silap aku…. budak bru nk naik ini le gaye nye… ish2.. pe nk jadi le dgn dunie zaman skrg ni… aku x minat dia sgt… suam2 suku jek…

    0
    0
  71. walah says:

    x yah la nak tnjuk kt org bf tu…
    bkn padan pon…

    si ggurl tu sopan la ckit..
    x ckup kain ke…

    0
    0
  72. gurlz>> says:

    promote awex lbey ler 2,
    xde spe nk promote,pkwe tolg ler…

    0
    0
  73. so what?! says:

    ah korang semua jealous la tu..nk kutuk2 org..mcm xde keje lain nk kutuk org..ckp org buat dosa tu la ni la..tp diri sendiri xfikir plak..kutuk sana sini..yg korang sibuk sgt pe hal?biar la dorang nk couple..or korang jealous xde bf se handsome andy?and xde gf secomel anith?please la korang..get ur own life..ni la melayu..yg buruk semua nmpk..yg elok?xplak nk nmpk..suka jatuhkan melayu sesama melayu..ended up org melayu ketinggalan zaman sbb perangai mcmni..and one more thing..yg ada nk main kutuk negeri2 pahal plak?xsemua mcm tu..pemikiran cetek..biasanya yg kutuk2 ni nk cover diri sendiri buat silap..

    0
    0
    • nama saya says:

      awak ni anith ya? XD

      mak bapak, sila pantau anak2. jangan sampai jadi macam ni., banyak dosa yang nak kena tanggung nnti.

      hanya sekadar khidmat masyarakat.

      terima kasih.

      0
      0
      • Ira says:

        for nama: sian ko..da dok free lebe masa kat dlm neraka…diri sendiri tak nak muhasabah..dosa berkilo2..kat mak pak tak abes berbakti lagi.. khidmat masyarakat ke?? bek ko tlg org kutip sampah tuh..

        0
        0
    • lolyat gang says:

      @so what : ko pun butthurt bile aku kutuk ganu ?
      hahha ko pun lucu gak mcm si awang tu

      0
      0
    • anjakan par says:

      Bukan nak jatuhkan melayu sama melayu tapi tak nak melayu di pandang hina oleh kaum yg lain. Kita org timur penuh dengan adat lah, cium pipi tu bukan adat kita, understood ? Better ketinggalan zaman dari ketinggalan syurga :)

      0
      0
  74. ninalevitt says:

    mcm haram jer all the pix…very2 immature n immoral..=(

    0
    0
  75. lala says:

    well.aku penh je jumpe anith ni.mmg sombong.,siap pndg aku atas bwh,bajet aku pndg die sbb minat die,HAHA
    pls la wey.sblm jd artis lg kalo jalan ngan sape2 mesti nyanyi kuat2.nak bg sume org dgr suara die.
    haih.ntahlah aku mmg tk berkenan ngan die.sbb rmai kata die gediks and sombong
    and aku dh jumpe.ternyata okay!

    0
    0
  76. manusia. says:

    perlu ke nak kutuk segala bagai. sila bercakap dihadapan cermin. korunk tu sempurna sangat ke smpai nk ktuk segala bagai. and, korunk ni tk pernah ada kekasih hati ke smpai nak kecoh satu dunia? perlu ke? itu hak dorunk. biar la. tk perlu la smpai nk copy paste gmbar dorunk. jangan nk jaga tepi kain orang sangat la. kalau tak kenal, jangan nak mengata sangat la ye. cermin diri sendiri dulu sebelum nak kutuk orang lain. and, mcm korunk tk pernah nak sombong la pulak en ? let me stress out this word, Cermin Diri Sendiri dahulu sebelum nak cakap pasal orang lain. terima kasih. no offnse.

    0
    0
  77. farhanajafri says:

    hahahaha femes kwan aku sorang ni! hbis la kau andy!! meletop vas2!!! :P

    0
    0
  78. aiman says:

    budak mmu mamat nie. GF dia pas satu tukar satu tukar. mcm tukar kain. kenal anith nie pun masa citer KAU dan AKU2 shoot kat mmu.

    mamat nie anak org kaya… dah pasti betina2 kaki kikis melekat kat dia… yerlah before this pun jantan tuh gi pangkor ngan ex-gf dia tido sekali… then tup.. tup.. tup… after one week tukar anith plak.

    anith nie bukan nyer cantik pun. belagak diva jer lebih.

    0
    0
    • mr riaz says:

      xbkenan dia nie. dalam cite Kau dan Aku, keja dia naik angin aje 24 jam. adik dia lagi cool dpd dia, tapi dia asyik nak mengherdik orang dan buat muka..takde keje lain.

      0
      0
  79. sam says:

    kalu da cium pipi ape namenye??enta2 dah barai..hahaha..bodoh betol..

    0
    0
  80. muyash says:

    kawan aku ex si andy nie mesti seronok je tengok korang comment cenggini
    hahahahahhaha

    0
    0
    • anonononymous says:

      alah nak suka apa, dorang lagi lama couple dah buat macam2 lagi byk benda dari si andy ni buat dengan anith. mesti dia jealous kot. hahaha :p

      0
      0
  81. garpu sendok says:

    dunia artis kan penipu. mana ade yg baek..sume hipokritt je. ban je majalah mangga. bogel je lebeh. bodo punye penerbit! akai tarak. rosakkan akhlak anak muda belia aje. kementerian tutup mata hape?

    0
    0
  82. ntahapaapantah says:

    aku mampu trsenyum tgk ank muda skang ni.. baik pompuan atau lelaki.. ARTIS.. GLAMOR.. SEKSI.. smuanya yg diorng kejarkn..

    0
    0
  83. yo.... says:

    cute ur pakwenya…suke2…..

    0
    0
  84. tripleX says:

    peluk la rapat2 agi..kene sebat lam kubur jgn nyesal lak nanti..kuar air mate darah pn da x gne r beb!

    0
    0
  85. kawan zurie says:

    kesian zurie..entah ape dia rasa bila tgk ex-dia mcm ni.

    0
    0
  86. syida waffandi negeri sembilan says:

    xminat lagsung la tgk muke die..
    muke bengis..!.tgk la lakonan die dlm cite kau & aku 2…

    0
    0
  87. cik tie says:

    si anith ni la yg sibuk2 nak kat khairul fahmi hri tu..tup2 dh ada bf dahh..

    0
    0
  88. b0m b0m p0w says:

    astaghfirullahaladzim…
    tp seriusly babe..
    yg dak lelaki ni GELI seh aku..muahaha..
    siap pgg² majalah..ngan n0te² nama anith..
    alahai~
    geli~~~~~~~ muahaha

    0
    0
  89. black swan says:

    comelnye andy ni..=)

    0
    0
  90. Setsuna.F.Seiei says:

    rmbut smart syial hahaha jeles derr

    0
    0
  91. lady neena says:

    wah wah mengutuk kome ye. i know andy through a friend of mine. pnah lepak ngn dia and some friends for a couple of time. U DONT KNOW HIM. suka2 kutuk mamat tu gay la apa la. apalah krg ni. mcm la krg cun sangat. anyway, he is SUPER RICH, though he is not a celebrity. So, think twice before berckp. His family has empire of business pon.tak luak kena kutuk…aiyoo apa la kutuk2 ni. kutuk2 pun dirg still ada life tak kaco krg…

    0
    0
    • lady neena says:

      anddd…..he is humble and down to earth to those who dont know him in real life.

      0
      0
    • budak2 jakun says:

      haaaaa pembodek, biasala budak ada duit, kawan melekat tp bini sengsara la nanti

      0
      0
      • Ira says:

        takde bodek..takde pe kami dpt.tp ni kenyataan..ni lah die. ngate org sn sini…diri sndiri da pk? da solat ckup 5 waktu? anak bini ckup pakai makan sume? mak bapak da jg? tak yah ar tmbh masa ko dok neraka nk ngate2 org….

        0
        0
    • celah punggung says:

      mcm ar ko dapat duit dari die…ntah2 kenal ko pon x…lol

      0
      0
  92. Ira says:

    i kenal andy n andy sgt baek orgnyer.ape yg die wat is between them and tuhan.korang ngate2 sume nape?? tambah dosa n tambah masa dok neraka?? bek muhasabah diri sendiri..jgn mengata org.silap2 kite lg teruk dr dorg.tak pon mn yg da kawen dok ngate2 tuh..anak2 korang lum tentu lagi camne.da clear kat situ andy jaga awek die dgn baek.never see andy dat hepi b4.ape yg terpapr tu..itu die n tuhan lah.korang ptt doa..bukan tambah dosa n tambah masa dok NERAKA.sekian

    0
    0
    • xoxo says:

      btul tuhh!!! setuju la sgt kannn!! mereka yg sebok mgumpat ni pun dpt dose gak an…kutuk mcm2 n mndatang kan fitnah..so,dose mmfitnah tu lg besar dose nye dr membunuh an ira???huhu,,,,

      0
      0
      • Ira says:

        tenkiu xoxo..bkn pe..sbb kite sume ni 1 hari nti akan di hisab amalan..nape kite nk tambah dosa. kan?

        0
        0
  93. Qiqi says:

    aku tngok pompuan ni yg lebih2 wakakakakaka…b4 ni aku x knal pon dia ni saper… :p

    0
    0
    • Ira says:

      she’s too hepi with him.andy is a very humble guy.kite tak yah lah ngate2.wat tmbh dosa.bek doa je….

      0
      0
  94. Pan says:

    Classmate aku Kat mmu

    0
    0
  95. abang nara says:

    dapat tgk video die blowjob best gak…mesti terpancut

    0
    0
  96. anith?? sape tu? says:

    lurah dibukit tak nampakkkk… lurah di dada nampak2! auwwww

    0
    0
  97. lala says:

    gf senang2 je duduk atas riba laki laen,seksi plak tuh.sedapla si akim tuh an.HAHA
    murahnye!

    0
    0
  98. weeeeeeee~~~~ says:

    muke laki tu gay habis… bajet hot lak tu~~~

    0
    0
  99. xoxo says:

    jelezzz ke???

    0
    0
  100. bdk2 zaman sekarang makin xsedor diri…mujur aku dah melepasi tahap semua ni

    0
    0
  101. ape kejadahnye... says:

    sape dia ni? n bf dia kenape? Sayang i luv u so much, sumpah nak nagis??? hahahah..aku nk gelak bace statement c pempuan… kan best statement, ” sumpah nangis kalo u masuk minang i, sumpah i nagis kalo kita g nikah esok” .setakat becinta baru kot.. aku xjeles, aku xheran.yg heran dan menyampah, kate ko “artis”xperlu la tunjuk “kemesraan terjalin antara kite berdua ye”.
    statement abg nara memang best “comel c anith tapi nape tona kulit xsekata” hahahah.

    0
    0
  102. farfar says:

    anith ni dulu masa bru2 kuar oiam blum blakon ag aku tengok dressing dia xdela seksi sgt..sejak2 jadi artis ni makin seksi asal kuar bju xberlengan..dulu xmcm tu pon..n kalau dah jd public figure sbb ko konon femes sgt kan xyahlah ambik gmbar cium2 bf..bukan ko wat benda elok pon nith.. *aku xckp ak baik* baru2 ni dia ckp teruk dia kena negative feedback sbb seksi dlm mangga, sedih la ap la..tp cam xkisah pon dlm gmbar2 kat atas nih..ko g smbung blajar jala anith oiiii

    0
    0
  103. POYOPOS says:

    please la…entah2 upah sesape je jd awek sbb nak publisiti murahan (muka awek tu pon cam di upah je)….

    0
    0
  104. jlo says:

    laki ni mcm sesuai dgn laki jgk je…

    0
    0
  105. froggy says:

    andy r u clash with zurie bcoz of her??
    please la!!huh

    0
    0
  106. Ira says:

    da mcm laman lucah da korang ni.sume dok tambah dosa.

    0
    0
  107. mrsha says:

    eh sial gila semua kutuk abg aku ! hahhahaa puiiii

    0
    0